Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska!7-én Kaáli.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó,
Ott jó kezekben leszel :wink:
Vendég

Reméljük. Pandácska, Te ugye jól vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó,
Köszi én jól vagyok :D A tickerem látod hogy hol tartok és mi a helyzet... :roll:

Kép
Vendég

Kedves Mindenki!

Köszönöm, hogy írtatok, és hogy bíztattok! Én mindenkinek kitartást, és sok minden jót kívánok!
Vendég

Sziasztok

Buborkék
gratula a holnapi naphoz +++++++++++++++++++
utro: és a kisfiamnál Ákosnál a 14. hétig használtam, és nekem 3x3-at kellett, és erről 1-2 hét alatt fokozatosan kell leállni, hírtelen nem szabad
én progi szurit nem kaptam

Nők
az intézetről csak jókat tudnék írni, de ezeket már leírták előttem
a dr. nőt nem ismerem, max már láttam

Andrea
+++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Köszi hogy válaszoltatok. Azt hittem hogy már modositották a törvényt mert úgy beszélnek róla.Sok sikert kívánok mindenkinek
.
varga zsuzsa

Buborék!

Ha a párod belemegy, egy ügyes nővér neki is megtaníthatja beadni, és akkor onnantól nem kell rohangálni. Nem olyan vészes dolog, de oda kell rá figyelni, mert olajos injekció, és nem mehet vénába.
zsofian

SZiasztok,

Buborék,
ha párod eleve nem irtózik az ilyesmitől, én is azt mondanám, hogy nézze meg, ahogy a kaáliban beadják az elsőt, és meg fogja tudni csinálni, nem olyan ördöngösség! :wink: Mi is így csináltuk! :)

V. Zsuzsa,
többiek már megnyugtattak! :)

Pandácska,
drukk! :)
Cici feszül, ugye? :wink:
angel37

Angel,
Rossz kislány voltam vagyis csak türelmetlen és teszteltem. Negatív de erre számítottam. Éreztem hogy most sem sikerült meg nincs is tünet. Csak az van mint multkor feszülés elmult. Nem vagyok se szomorú se csalódott én már fejben leszámoltam az inszemmel. Na ez nem azt jelenti hogy nem bíztam benne de hát ismerjük esélyeit. Én már inkább készülök a lombikra lelkileg mert ebböl az lesz de már nem bánom egyáltalán! Köszi az érdeklödést :D Jó lenne mondjuk együtt lombikozni :roll:
Vendég

Pandácska

Én nem szeretnék okoskodni, de szerintem ne add fel!!! :D :D Ebből még bármi lehet. Lola sem gondolta volna és spontán babuci növekszik a pocakjában. :D :D :D :D
Drukkolok neked!!!!!!
:wink: :wink: :wink:
buborék5

Buborék,
Nem adom szerintem az írásomból nem is ez jött le vagy igen? Csak nekem a dokim is megmondta hogy feleslegesnek tartja az inszemet de muszáj megcsinálni... A testemet meg ismerem annyira már hogy tudom hogy nem sikerült de tényleg nem bánt és csak elöre nézek. A május meg sikerülni fog mert akkor születtem és az nekem nagyon szerencsés hónapom sok jó dolog történt már akkor velem :D
Vendég

Pandácska!

Irigylem a hozzáállásodat, mindig így kéne nekünk is, de sokszor nagyon nehéz.

Nyugalmas 4 hónapot, és drukk a lombikhoz.
zsofian

Pandácska,
Ez a teszt sztem kissé korai volt! :wink:
Bár a testem jelzéseivel hasonlóan vagyok, értem amit mondasz... :roll:
angel37

Sziasztok

Hazaértünk. Visszakaptam egy 7 és egy9 sejtes embrikét.

Pandácska

Bocsi, félreértettük egymást. :? Remélem nem haragszol? :)
buborék5

pandácska..nem volt még korai a teszt????ÉN drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado

Angel, Babaimádó,
Én nem érzem korainak ha lenne valami akkor egy halványka vonal lehetne de nem volt semmi. Meg érzem is hogy megakar jönni pont ugy mint legutobb. Cici se feszül már nem is fáj semmi tünet.
Vendég

Buborék,
Mennek a drukkok pihenjél sokat :D
Vendég

Pandacska!

Sajnalom, hogy negativat teszteltel! De örülök a pozitiv hozzaallasodnak!

Buborek!

Most aztan pihenes, es minden rendben lesz! Mikor kell tesztelned? Vagy mesz majd vervetelre?

Kép
Kép
jucmuc

Judit!

Két hét múlva kell tesztet csinálnom és telefonálni. Ja, és Szmatona Gábor csinálta a beültetést. Azt hittem megismerhetem Krizsa mágust, de ő szerdán helyettesített. Pihenéssel gond nincsen, mert a párom nem enged semmit csinálni.
buborék5

Bubi! Én is szurok!!!

Kép
zölddisznó

Buborek!

Ertem. Azert jol eltüntek az orvosok a györiböl most. Ki tudja hol lehetnek? Szabin biztos nem egyszerre. Lehet, hogy valami tovabbkepzesen. Meg az aszerencse, hogy ilyenkor vannak mas magusok is akik helyettesitenek.

Szerintem a Szmatona dr. is erti a dolgat! :wink:

Pont aznap tesztelsz amikor en megyek uh-ra! 9-en.

Nagyon szoritok! :D

Kép
Kép
jucmuc

Szmatona doki érti a dolgát és ráadásul nagyon jóképü. Azt hiszem Boga doki síelni van a másik orvos pedig beteg.

Nagyon drukkolok neked!!!!
:D :D :D
buborék5

Buborék!

Sok drukk a 2 embrikéhez. Csinálj csupa olyan dolgot, amit szretsz és jól esik. A legfontosabb, hogy jól érezd magad!!!
zsofian

Jaaajjj Csajszik!

Már nagyon izgulom ám,és kicsit kétségbe is estem,mert nincsen semmi tünetem.Ami eddig volt már az sincsen! :cry: Gondolom,hogy ez nem jót jelent! Már a cicimet sem érzem! Gondolom pont a vége felé kellenne inkább érezni,nekem meg pont most múlik el. :cry: :cry: Na mindegy,ez van!
andrea23

Andrea!

Én azért még szorítok ám! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Sikerült megvennem a Várva várt babák című könyvet már régóta vadászom. Hát nem semmi amit a lombik kockázatairól írnak benne :roll:

Andrea,
Én azért még drukkolok de megértelek mert én is mindent a cicim feszüléséhez mérek bár nem tudom hogy a lombiknál hogy kell lennie... :roll:
Vendég

Nyulasz! Köszi!

Pandácska! Az a könyv szerintem is jó! Hát ez az,hogy én sem tudom,hogy kell lennie...
andrea23

Sziasztok!

:( :( :( :( :( :( :(
zsofian

Zsofian!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Azért volt valamennyi hcg-d?

Írtam pü.-et!
andrea23

Zsofian

nagyon sajnálom :(

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsofian,
:cry: :cry: :cry:
Vendég

Zsofian

Nagyon sajnálom!! :( :( :( :(
buborék5

Zsofian!

Nagyon sajnalom! :cry: :cry: :cry:

Andi!

Nyugi, meg barmi lehet! Sok nönek nincs semilyen tünete ilyen koran!

Kép
Kép
jucmuc

Andi!

0,1
zsofian

Sziasztok Lányok! Szép estét mindenkinek. Csak pár napja nem voltam gépnél és annyi minden történt,hogy elég volt vissza olvasni.
buborék: Gratulálok a két sejtecskédhez. Ebböl még ikrek is lehetnek. Pihizzél sokat. Tünetek nélkül is lehet baba. Szurkolok neked.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Ahogy olvasgatom a könyvet sok kérdés felmerült bennem. Feltenném nektek akinek van kedve az válaszolhat megköszönném!

1, Nálatok csináltak méhszondázást lombik elött hogy megnézzék hogy hova kell visszaültetni az embriókat?

2, Minden babánál aki lombikkal sikerült meg kell csináltatni vagy ajánlott megcsináltatni a magzatvízvizsgálatot?

3, Lehet punkciónál választani hogy altatást kér az ember vagy ébren csinálja végig? És tényleg az a jobb ha nem kér altatásta?

4, A beültetés olyan mint egy inszemináció tehát csak egy katéter van semmi más eszköz? pl.méhszájtágítás stb. ?

Annyi mindent olvastam már erröl de mindenhol mást írnak mindenki mást mond kiváncsi vagyok hogy a Kaáliba mi a gyakorlat...Köszi :D
Vendég

1) nekem volt feltöltésem, nem igazán azt nézik, hogy hova kell tenni, hanem, hogy milyen a méh, mert az számít a beültetés szempontjáóbl
2) nem kell és nem is ajánlott... felesleges túllihegés
3) elvben lehet, de ébren nem túl jó, mert a minimális mozgás is befolyásolhatja a leszívást és rosszabb eredmény jöhet ki. az altatás sokkal kényelmesebb mind a betegnek mind az orvosnak
4) olyan
méhszájtágítás hogy merült fel? a méhszáj csak a terhességgel zárul, előtte nyitott, nincs mit tágítani.
a tágítás amúgy sem lenne jó, mert az méhszájgyengeséget tud okozni - pl. abortusz után gyakoribb a koraszülés pont a mégszájgyengeség miatt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya, :D
Köszi a válaszokat! Az egyik forumon olvastam hogy valakinek beültinél tágították a méhszáját meg valamivel szétfeszítették a méhét vagy micsoda :shock: na jobb ha nem olvasgatok össze mindenfélét :roll:
Vendég

öööööö
tuti félreírt valami :) a méhet nem lehet szétfeszíteni :D max. a gyerek tudja.

Nőgyógyászati eszközt tesznek fel, amit rákszűrésnél is, hogy a hüvelyt nyitva tartsák. (asszem kacsa a neve talán... az a fém cucc, ami tekerős)
nekem inszemem nem volt, de asszem ezt akkor is felteszik.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya, :D
Igen inszemnél is van kacsa az nem vészes.
Vendég

icsilya:
Köszi a privit

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Ja most megyek dolgozni majd este bekukkantok

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok

Komolyan kezdek aggódni. Kedd óta, nem tudok elmenni arra a 2betűs helyre. Lehet ez az Utrotól van? Ilyen velem még nem fordult elő.
Valakinek volt esetleg hasonló problémája, vagy ez nem lehet kapcsolatban a lombikkal? Bocsi, hogy ilyen hülye témával zaklatlak benneteket, de már mindent kipróbáltam.
buborék5

Nyuszi! Valami nem jó a tickereden!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

A tapasztalaitokra lennék kiváncsi. A barátnőmmel mi is lombik program előtt állunk és az a nagy gondunk, hogy ha a gonal-f-t kaptuk akkor nem nőttek semmit sem a tüszőink, kb 10 mm-es lett max, amikor a merionalt illetve a puregont kaptuk akkor megnőttek 22-re is. Sokan a gonal-f-t dicsérik, de hát nekeünk vagy nem vált be vagy nem tudom. Van olyan akinél ugyanez a gond és sikerült másoknak a merionállal vagy a puregonnal a program? Köszike.
Vendég

Sannah :D
nem Te vagy az egyetlen, aki így reagál, nem mindenkinek ugyanaz a jó.
Most azt nem értem, hogy Te és a bnőd is lombikozik és egyikőtöknek sem vált be a gonal f? vagy Te vagy a férfi tag és csak ezért írtad tsz-ban amit írtál? :shock:

A program sikere nem a gyógyszertől függ, ha van olyan gyógyszer, amire jól reagál a szervezet, akkor mind1, hogy az a gonal vagy a merional-puregon páros, a kezelés sikeres lehet.
De annyi mindent láttunk már, hogy a sikerre nincsenek szabályok igazán.

Orsi
KépKépKép
icsilya

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok! SIKERÜLT!!!!

Progi: 148
Hcg: 397 12.napi vérvétel

Természetesen Harcika csinálta nekem! És NAGYON IMÁDOM ŐT!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem olvasod! Ő az én Őrangyalom! :D

Amúgy még nem fogtam fel,hogy terhes vagyok! :oops:
andrea23

Szia Icsilya!

Nem mi már lombiknál járunk, illetve fogunk járni, mert abbahagytam évekkel ezelőtt és most újra neki indulunk, de most addig amíg nem sikerül. Én a gonalra bszolut meg sem mozdultam. A barátnőmék még csak az inszemnél járnak, de őt is gonallal probálták turbozni, de semmisem lett belőle. Ezért kérdeztem, de nagyon köszi a választ. Sokan azt mondták, hogy a gonal a legjobb és ezzel a lewgnagyobb az eredmény, ezért vagyunk egy kicsit szomorúrak, hogy mi miért nem reagálunk rá. De amit írtál abból egy kicsit megnyugodtam.
Vendég

Andrea!
Gratulálok!

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?