Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Buborék - Andrea
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lola
nagy nagy gratula :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok

Erika

Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a neve illetve hogy mit néznek meg a vérben amikor a Suprefact alatt (mensi 3.-6. napja között) vért vesznek.

Előre is nagyon köszi a válaszokat!

Kép

Kép
erika13

Erika,

FSH, LH, Prolactin.
nekem legalábbis ezt nézték, a menses 3. napján.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Orsi! :D

Sajnos nem sikerült. Rengeteget telefonaltunk, erdeklödtünk, harcika is nagyon sokat segitett.
Az a legnagyobb baj, hogy meg most sem vagyok teljesen 100%-ban meggyözödve arrol, hogy ez igy van.
De most mar beletörödtem es alig varom, hogy elkezdhessük. Szerencsere a szülök is besegitenek majd valamennyivel.

Buborek! :D

Draga vagy, hogy meg Te vigasztalsz engem! Borzalmasan szoritok a ket kis sejtecskenek, hogy holnapra osztodjanak!!!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Buborék!
Naaagyon drukkolok!

Andrea!
Kitartás... bár tudom, hogy most jön a neheze...

Erika!
3. napon nekem az E2-t is nézték még azokon kívül, amit Zsuzsi írt.

Kismókuska!
Dobsz egy táblát? Köszi :P

Fanni
fanni73

Sziasztok!

Az egyik sejtecske megtermékenyült , a másikon még nem látnak semmit holnap kell érdeklődni . Szerintetek a másik megtermékenyülhet, ha nem látnak rajta még semmit? A megtermékenyült sejtecskéből biztos lesz beültetés?
buborék5

Buborék

ha szépen fejlődik a megtermékenyült sejt, természetesen visszaültetik.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Buborék,
nagyondrukk az embrikédnek! :) Reméljük szépen fejlődik tovább!

Annyira nem értek hozzá, de sztem ha ICSI-s a másik is, akkor már annak is el kellett volna indulnia, de nem akarok hülyeséget mondani :oops:
angel37

Buborek!

Sajnos nem tudok tuti valaszt adni arra, hogy elindul-e a masik, de nagyon nagyon drukkolok!!!
Ha a masik megtermekenyült es szepen osztodik biztos, hogy beültetik!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok Lányok!

Már én is épp gondoltam, hogy fel kellene tenni egy táblát... :oops: , de most hogy jobban vagyok (illetve teljesen jól vagyok :lol: ), megint dolgozgatok minden nap 2-3 órát (itthonról), és kicsit zsúfoltabbak így a napjaim...

Buborék! :)
Nagyon-nagyon szorítok!!!

Lola! :)
Tetszik a zebrád??? :lol: :lol: :lol:

Szóval itt a kért táblázat! Ha javítanivaló van, szóljatok!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
kismokus

Sziasztok,
Bocs hogy csakúgy írok közel 1 év nem írás után, de úgy gondoltam megosztom veletek ezt az infót.

"Most hívtam fel az Eü. Minisztériumot, mert már nem bírtam tovább. Tehát aki már benne a programban annak az jár ami akkor volt érvényben amikor belépett!
Egyenlőre semmilyen változás nincs, hanem ami 2005.évben érvényben volt az van most is. Határozottan megerősítették, hogy visszamenőlegesen senkit nem foszthatnak meg a jogaitól – Alkotmány-. Na most megkönnyebbültem. Aki még nem kezdte el tessék elkezdeni azonnal!"

Bocs hogy nem írok, de ennek utánajártam. Mindannyiotoknak sok sikert kívánok. Sajnos még mi is baba nélkül vagyunk.

FArkasok
farkasok

Judit

köszönjük az infót.
magadról írnál? voltatok lombikon mostanában? vagy a spontánon dolgoztok?
Hajneszt hogy lehet elérni? nem írt a Dévaira már hónapok óta, nem tudom, olvassa-e egyáltalán a babanetet.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!

Hajnócát keresed? Ő a Fogamzás/Beültetés előtti és utáni érzések... nél szokott írogatni. Spontán babás lett! :lol:
andrea23

Andrea

nem Hajnócát, hanem Hajneszt. Ő a Dévaiba írt.
Hogy bírod a várakozást?

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi! Hol így,hol úgy! Ma pl. elég nyugodt voltam,de van mikor egész nap kattog az agyam. Hétfőn tesztelek egyet. akkor leszek a 13.napon.
andrea23

Sziasztok!

Gratulálok az újabb babásunkhoz, és Buborék Neked nagyon szorítok.

Sajnos nem tudok olyan sűrűn jönni, mint mikor itthon voltam, de igyekszem figyelemmel kísérni a fórumot.

Én majd csak márc. végén megyek újra és majd talán májusban kezdjük az újabb rákészülést a lombikra.

Azt szeretném kérdezni, hogy mi az az ICSI??

Harcinak én is nagyon köszönök mindent, olyan jó volt vele levél útján beszélgetni:)

Vigyázzatok magatokra:)
Sziasztok
Vali
galeria

Galeria! :D

Az ICSI az egy mikromanipulacios eljaras (Intracytoplazmatikus spermium injekció ). Ez azt jelenti, hogy egyetlenegy spermiumot injektalnak a petesejtbe.

Köszönjük a drukkokat! Vigyazz magadra!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Buborek! Kép Kép Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Jujj, de lent vagyok a táblában :?

Farkasok,
köszi az infót! :)

Andrea,
Drukk! ++++++++ Nem mész el vérvételre? :wink:
Érzel vmi mást, mint a múltkor? Bár tudom, nem lehet abból se következtetni :roll:

Jucmuc,
nálad is beindul lassan az izgis időszak! :)
Sajnálom, hogy nem sikerült tb-re elintézni, de tényleg legalább haladtok! Lehet, hogy hülyeség, de nincs vmi olyan lehetőség, hogy esetleg utólag visszatérítsenek vmit? :oops:
angel37

Buborék,
mai helyzet :?: +++++++++++++++
angel37

Angel! :D

Hat sajnos nem hiszem, hogy utolag barmit is visszateritenenek!
Egyszerüen felfoghatatlan, hogy valaki fizeti a jarulekokat ugy mintha dolgozna de hat honapig nem lehet beteg mert nem latjak el csak ha balesetet szenved!
Meg egy sima influenzaval sem mehetsz az orvoshoz, vagy ha elesel es eltöröd a labad? Ez felhaborito!!!
Ossze vissza kutakodtam a paragrafusok között, de nem egyertelmü.

Plussz igy az 5 lehetösegröl is lecsuszok, mert ha esetleg most nem sikerül akkor legközelebb majus vegen mehetek TB-re addigra pedig mar tuti, hogy az uj törveny lesz eletben. :twisted: Imadkozom, hogy ne igy legyen!

Amugy nagyon örülök, hogy nemsokara kezdek!!! Megvan mar az összes szurim, tegnap beszereztük a Gonal-t is, mar csak az hianyzott.

Ket het mulva ilyenkor mar uton leszünk Györ fele! Majd megprobalok onnan is jelentkezni neha!

Szep napot mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok! :lol:

Eddig csak olvasgattam a hozzászólásokat, de most a segítségeteket szeretném kérni.
Március 5-re kaptunk időpontot a Kaáli Intézetbe, Dr. Kovács Tímeához. Legyetek szívesek megírni, hogy mit tudtok róla? Örömmel veszem azt is, ha magáról az intézetről írtok, milyen tapasztalatotok van róla?

Köszönöm!

Nők :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ketten vannak!!!! Holnap 13:15-kor vissza kapom Őket. Valaki megtudná mondani, hogy lehet: az egyik 5 sejtes, a másik pedig 9. Miért páratlan?
buborék5

Sziasztok!

Ketten vannak!!!! Holnap 13:15-kor vissza kapom Őket. Valaki megtudná mondani, hogy lehet: az egyik 5 sejtes, a másik pedig 9. Miért páratlan?
buborék5

Jucmuc,
érdekes ez a rendszer :roll:
Reméljük a legjobbakat :) , és egyelőre próbálj abban bízni, hogy nem lesz szükség következő alkalomra! :wink: +++

Buborék,
ez nagyon jó hír! :)
A sejtszámokhoz nem értek, de biztos jó ez így! :wink:

Nők,
üdv itt! :)

A doktornőről nemigen van tapasztalatom, annyi, hogy most legutóbb ő közölte a 0 hcg-met :? De nagyon kedves volt! Járnak/jártak hozzá a topicról, többen már babások! :wink:

Az intézetről csak jót tudnék mondani, nem tudom, konkrétan mire vagy kíváncsi!
angel37

[quote="buborék5"]V írta:buborék5alaki megtudná mondani, hogy lehet: az egyik 5 sejtes, a másik pedig 9. Miért páratlan?

úgy lehet 5 pl :) volt egy 1 db sejt, abból az egyik osztódott így lett 3 db sejt, majd a 3ból megint valamelyik osztódott így lett 5 db sejt :)

az osztódás minden sejtre nem ugyanabban a pillanatban történik meg, lehet fáziskésés... de ez semmit sem jelent.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya

Köszi a választ.

Feltennék még néhány butának tünő kérdést. Nektek kellett testsúlyt és haskörfogatot mérnetek? Holnap is adjam magamnak az Utrot, mert elég gáz amit produkálni tud és kicsit kellemetlenül fogom érezni magam.

Lányok

Mindenkinek köszi a drukkokat, nagyon tündériek vagytok!!!! :D :D :D :D
buborék5

nem kellett ilyen mérés, akkor kell, ha valami gyanú a hiperstimulációra (hasfájás, foyladék a hasüregben, túl nagy petefészkek... stb). a hiperstimu miatt víz gyülemlik fel a hashártyán belül, ami testsúlynövekedéssel és haskörfogatnövekedéssel jár.
(de önmagábna a progeszteron is okoz haskörfogatnövekedést, tehát pánikolni nem kell, ha puffadt lesz a hasad, inkább a tendenciát figyelni)
utrot holnap is, mert a transzfer előtt kiöblítik a hüvelyed, ott gondot nem okoz, a doki nap mint nap lát ilyet, meglepődni semmin nem fog, és a konstans hormonszint miatt meg kell.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Buborék! :)
Szorítok továbbra is! Azt hiszem, én a reggeli Utrot beadtam az ET napján is, aztán meg reménykedtem, hogy ne legyen nagyon ciki. :roll: Nekem nem kellett méricskélni, pedig lett volna mit.... (jó nagy lett a hasam :oops: ).

Nők! :)
Én nem Kováts doktornő betege voltam, de egyszer voltam nála is (SOS helyzet volt, az én dokim nem volt). Akkor nagyon alapos volt, mindent elmondott részletesen, szimpatikus volt.
Magáról a Kaáliról annyit, hogy szerintem nagyon profi intézmény, én maximálisan elégedett vagyok vele, és bátran merem ajánlani bárkinek.
Sok sikert a továbbiakhoz!!!

Kép Kép
kismokus

Angel! :D

Köszi szepen!!! :D

Buborek! :D

Hajraaa!!! Gratula a ket sejtecskehez! :D

Orsi! :D

Jo, hogy irtad ezt a sejtosztodasos dolgot, en is azt hittem, hogy mindig parosnak kell lennie.

Kép
Kép
jucmuc

Buborék!
Örülök, hogy kettő sikerült. A sejtszámokhoz én sem értek, de az biztos, hogy ha nem találnák normálisnak, akkor nem ültetnék be, úgyhogy ne izgulj !!!!
Az utrot én is megkérdeztem az előző lombiknál a többiektől, mert én is izgultam emiatt. :)

Nők!
Kováts doktornőről csak jókat hallottam! Nagyon kedves. És ha megnézed Kismókus tábláját vmelyik oldalon (azt hiszem az előzőn éppen), akkor találsz egy pár sikeres lombikot tőle.
zsofian

Ja, ezen oldal tetején van a tábla :)
zsofian

Angel! De megyek vérvételre,kedden. Hááát... nagyon nem érzek változást. De ami az elsőnél nem volt és engen nagyon meglepett,az az,hogy hétfőn reggel erős hányingerre ébredtem.Pedig én nagyon nem vagyok ilyen típus. De ez csak egyszer volt és kb. 5percig tartott. Amúgy semmi! Félek ám rendesen! Egyre azért kiváncsi vagyok. Mert a múltkor is 16.-án volt a transzferem és most is. 26.-a körül már éreztem menszis érzést. kiváncsi vagyok mikor fogom.

Buborék! De jó!!! :lol: Örülök,hogy ketten lettek! Akár két baba is lehet. :wink:

Pandácska????????????

Zsófian! Na mi helyzet???
andrea23

andrea

Kitartás!!!! :D Pár nap és minden kiderül. :D

Andrea, Zsófi, Pandácska !!!!!

Nagyon drukkolok nektek!!! :D :D :D :D
buborék5

Andrea,
hátha jót jelentett a rókainger! :wink: Drukk!

Kedden megyek én is a Kaáliba, de 1-re, így tuti nem futunk össze :?

Zsófian,
neked is szurk! :D
angel37

Angel, Bubérok, köszi a drukkokat!!!!!
zsofian

Buborék! Köszi,ari vagy! Remélem jó pédát mutatunk Neked! :wink:

Angel! Ha mindennap jelentkezne rókainger,akkor talán bizakodóbb lennék. De csak egyszer köszöntött. Így szerintem semmi jelentősége nem volt annak. Kár,pont elfogjuk kerülni egymást! Miért is mész most? Konzultáció?
andrea23

Buborék

az utro elég kellemetlen, de inkább azt kívánd magadnak, hogy bárcsak még sokáig szükséged lenne rá. ui. ha terhes leszel, a terhesség 12. hetéig kell használnod. az én transzferem nov. 27-én volt, azóta 3*2 utrot használok, és ez még így lesz 3 hétig.
gratulálok a két kis embrióhoz :D

Zsofian,

te érzel valamit? van valami tüneted?

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Andrea,
legyél még nyugodtan bizakodó! :) +++++++++++

Ja, konzultáció lesz, hogyan, mikor tovább!

Zsuzsi,
jól mondod! :)

Nyomnám én is már szívesen 12 hétig, és ugye mellé még a progiszuri is! :roll: :lol:
angel37

Sziasztok!

Buborék,
Na mégis csak lesz ebböl valami :wink: a kettö szerintem egy szép szám amugy nekem szerencsés is és most remélem neked fog szerencsét hozni!!

Kép
Vendég

Mindenki kap progiszurit? Hová kell beadni?
buborék5

Farizomba.
én kaptam mindig. + az utrot is.

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi

Neked Ki adta be? Főleg a hétvégék jelentenének nekem problémát.
buborék5

Sziasztok!

Nők
Neked írok elsősorban! Mi a Kováts doktornőhöz jártunk, csak a legjobbakat tudom neked mondani. Nagyon kedves, mindent alaposan elmagyaráz, mindenféle hülye kérdésünkre érthetően válaszolt. Soha nem kellett várni rá, amikorra mondta, hogy menjünk, akkor be is hívott. És hát nem utolsó sorban ELSŐRE sikerült!!!! Ha van még kérdésed szívesen válaszolok!

A többieknek is sok erőt és sikereket kívánok!

KépKép

KépKép
szivvi

Pandácska! sajnos nincsenek rólam jó hírek. A Fogamzás, hőmérőzés fórumon részleteztem, ha kíváncsi vagy.
Remélem, Nálad minden oké.
Többieket is üdvözlöm.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok szeretnék Töletek kérdezni valamit.Nekem 2005 szeptemberében volt egy lombikom ami vetéléssel végzödött.Azóta nem voltam akkor most marad nekem is az öt vagy lecsökken kettöre?Elöre is köszi valászt.
varga zsuzsa

Zsuzsa

Legjobb tudomásom szerint mindenkinek öt lehetősége van, mert nem módosították még a törvényt.
buborék5

Varga Zsuzsa

neked 4 maradt, mivel az első lombikod transzferral végződött, így 1 lehetőséget felhasználtál már.

Buborék

ügyeletre bementem beadatni hétvégén.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Babaimádó,
Hát ez nagyon nem jó hír :( Sajnálom! Most hogyan tovább? Meddig kell várni? Mikor lesz uh?
Vendég

[quote="varga zsuzsa"]S írta:varga zsuzsaziasztok szeretnék Töletek kérdezni valamit.Nekem 2005 szeptemberében volt egy lombikom ami vetéléssel végzödött.Azóta nem voltam akkor most marad nekem is az öt vagy lecsökken kettöre?Elöre is köszi valászt.

még nem született döntés a csökkentést illetően, így Neked még van 5.

Orsi
KépKépKép
icsilya

kismóki!
köszi a zebrát!nagyon jó érzés!!!!!
szuper hogy ott vagyok!!!!!
lola29

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?