Új privát üzeneted érkezett!

Angel :P
Drukkolok :wink:
Én még dolgozom rajta, hogy egybeessen a peteérésem és a Jónás napjaim...
Puszi,
Fanni
fanni73

Sziasztok!

Hazaértünk. Végül hetet sikerült leszívni. Nagyon rendes ez a Dr Bernard Artur aki helyettesítette a dokimat.

Valaki használt Utrogestan hüvelykapszulát. Mikortól használtátok és meddig?
buborék5

Buborék!
Emlékeim szerint a leszívás utáni naptól kell használni és a 12. hétig folyamatosan :P
Fanni
fanni73

Hja és gratula a 7 petesejthez.
Drukkolok a randihoz!
A visszaültit is ő fogja csinálni?
Fanni
fanni73

Buborek! :D

Gratulalok a 7 sejtecskehez! :D

Kép
Kép
jucmuc

Köszönöm a garatulációkat!

Fanni

Sajna nem ez az orvos lesz a visszaültinél és nem is a saját dokim. Valaki a B.pesti kaáliból. A nevét nem mondta, csak annyit, hogy ne agódjak mert tapasztalt orvos.

Szeretném még megkérdezni tőletek, milyen vitamint szedtek-szedtetek. Elevitet ajánlottak, meg valami Isostar nevü port.
Szerintetek mi a jó?
buborék5

Buborék,
gratula a 7-hez! Szerencsés randikat holnapra! ++++

Az Isostar nem izotóniás ital? Túlstimu elkerülésére jó azt hiszem, ittam a punkció után! :) Elevitet nem szedek/nem szedtem.

Fanni,
Csak ügyesen! :P
És köszi! :wink:
angel37

Sziasztok

Buborék
előszőr is nagy nagy gratula a 7sejtecskéhez!
Elevit: nekem a Kaális dokim sem és a másik sem szedette velem, nekik nem jön be az ilyesmi. Én csak vasat, folsavat, Magne-B6-ot szedtem, és nekem az Utrogestanból 3x3-at kellett, igaz nekem 13-at szívtak le. és az Utrogestan ha jól emlékszem akkor én a kb a14. hétig használtam a punkció másnapjától 3x2, majd mikor kiderült hogy sikerült attól a naptól 3x3-at.
Isostar: isotóniás ital, sok benne az ásványi anyag, nekem is innom kellett.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Buborék! :)
Gartula a 7-hez. Ebből jó sok baba lehet! :lol:
Én is kaptam Utrogestant (3x2) a punkció másnapjától, és a 12. hét végéig szedtem (bár én kaptam mellette progi-szurit is :? ).
Nekem az orvos és itt a lányok is ajánlották, hogy a punkció után igyak sok folyadékot, közte izotóniás italt a hiperstimu elkerüléséhez. Először Gatorade-et vettem, utána pedig Isostar port (Isostrat italt akartam venni, de helyette ezt a port adták a boltban). Úgy emlékszem, hogy 1 dobozból 5 liter izotóniás ital jön ki (és a kis bobozt könnyebb hazavinni, mint az 5 liter italt :oops: ). A citromos ízű egész finom! :)

Kép Kép
kismokus

Buborék,
Gratula 7 petesejthez :lol: Én Elevitet szedek már 2005 óta mert nagyon jókat olvastam róla és pár betegségnek csökkenti az esélyét a babánál.
Vendég

Mindenkinek köszönöm a gratulációt! A doki szerint ez szép szám, hát nem tudom, volt akinek 10-11 is volt.

Lányok nem tudom mi történik velem, de estére olyan hasmenésem lett. Kicsit meg vagyok ilyedve. :cry: :cry: :cry: :cry:
buborék5

Buborék! Hajrá!!! Nekem 6 volt mind a kétszer,úgyhogy ne panaszkodj! :D
andrea23

andrea

Köszi a bíztatást! Nagyon jó dolog, hogy ilyen összetartó társaság vagytok! :D :D :D :D :D
buborék5

Sziasztok!

Buborék
a 6-7 az egy ideális mennyiség, a lényeg hogy mind szépen megtermékenyüljön, mert ügye mint írtam már nekem 13 lett, de abból csak 3-4 termékenyült meg. Úgyhogy nem a mennyiség számít, hanem a minőség.
++++++++++++++++++++++++++++++++

Szia

erika

Kép

Kép
erika13

Szia Buborék!

Tök jó a 6! Az a lényeg, hogy megtermékenyüljenek és szépen fejlődjenek! A beültetéshez 3 kell összesen :)
zsofian

Jó reggelt lányok!

Ismét köszi a bíztatást! 10 óra után telefonálunk, már nagyon izgulok!
buborék5

Sziasztok!

Buborék,
jó ez a 7-es szám, ahogy a többiek is mondják, csak legyenek meg a randik! :D

Az elsőnél 13 lett nekünk is, 10 megtermékenyült, de a 8 fagyiból csak 1 lett beültethető... :?

1 óra múlva eredmény! :wink: DRUKK!

Andrea,
mi újság?
Nálad is nemsoká eredményhirdetés! :)
angel37

Buborék,
Mennek a drukkok remélem már tudod az eredményt és sokan vannak :wink:

Kép
Vendég

Sziasztok!

A 7-ből 1 volt teljesen érett, ez nem termékenyült meg. Kettő "félig érett"(ezt nem nagyon értem) ezeket ma termékenyítette meg és holnap kell érdeklődni. Nem értem mi történhetett, miért nem értek meg?
buborék5

Buborek!

Ezt en sem ertem! Sajnalom! Nem mondtak semmi bövebbet? Szegenykem most biztos halalra izgulod magad!
Sima lombik, vagy ICSI-vel csinaltak?

Kép
Kép
jucmuc

Judit

Nem mondtak semmi bővebbet. ICSI-vel csinálták.
buborék5

Buborék,
azt hittem jobb hírrel jössz :( nem is értem...

Nagyon drukkolunk a 2 ICSI-snek! ++++++++++
angel37

En is nagyon drukkolok, hogy holnapra jobb hireket mondjanak Neked!
Csak azt nem ertem, hogy ha egyszer ICSI-vel megtermekenyitettek akkor, hogy hogy nem termekenyült meg??? Vagy lehet, hogy nem indult osztodasnak.

Probalj azert nyugodt maradni, nagyon szoritunk nektek!!!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Buborék! Hát igen,ez egy jó kis társaság és sokkal könnyebben eltelik az idő,ha itt vagy.És persze sokat tanulhatsz is itt! Nem tudom,hogy mi történhetett!Akkor Neked most osztódásserkentőre van szükséged! :wink: Már küldöm is :arrow: :arrow: :arrow: :D

Angel! ÉN MÁR KIVAGYOK A BIZONYTALANSÁGTÓL! Még egy hét és kiderül! Nagyon,de nagyon,sde nagyon NEM SZERETNÉK CSALÓDNI! De,ha két csíkos lesz,biztos megnézem mégegyszer,hogy jól e láttam! :D
andrea23

andrea!

Nagyon drukkolok neked és persze a többieknek is! :D :D :D
Sikerülnie kell!!!

Mindenkinek hálás vagyok a bíztató, drukkoló és persze nyugtató szavakért!!! :D :D :D
buborék5

Buborék :)
olvastam itt is, de igazán nem tudok mit írni. :?
előfordul, hogy nem érik meg a petesejt, ilyen nem alkalmas a megtermékenyítésre. Ennek oka talán a stimulációban keresendő, valami nem volt jó.
Az a baj, hogy UHn a petesejtet ugye nem látni, tehát a tüszőbe nem lát bele a doki, csak a méret alapján valószínűsíti, hogy vajon érett-e benne a petesejt, vagy nem.

úgyhogy sajnos sok okosat én sem tudok írni. :(

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya

Köszönöm szépen!!
buborék5

Buborék! Nagyon sajnálom, de drukkolok neked.

Andrea!
Meglátod nemsokára a 2 csíkot!Szorítok!

babaimádó
Kép
babaimado

Buborék,
Én azt hittem hogy jó hírred lesz :( Azért megy a drukk a két ICSISNEK!!!!!

Andrea,
Ne izgulj sokan drukkolunk neked és tudod egységben az erő :wink:
Kép
Vendég

sziasztok!
ma voltam vérvételen!993,3 béta hcg szint!hurrá!ez kicsit jó a múltkori
12-höz képest!!!!
volt uh is,de azon természetesen még nem látszott semmi!
hétfőn megyek újra!
hihetetlen számomra!
lola29

szuper!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lola

Hatalmas gratula neked, nagyon ügyi vagy! Vigyázz magatokra! :D :D :D :D :D :D
buborék5

köszi!
buborék!drukkolok neked!
Fanni!
most van jónás nap,és karácsonykor volt.újév után jöhetett össze,mivel egy hete még nem mutatta ki a teszt!szóval mi most csak a naptár módszerre hagyatkoztunk.a 14 .nap kor pont telihold volt!
lola29

Orsi

az estradiol szintet ha nézik menet közben, abból azért lehet következtetni, hogy érett-e a petesejt, nem igaz?

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

igen... de a kaáliban nekem pl. sosem nézték.
meg azzal is csak sacc/kb. mert ha nem egyforma méretűek a tüszők, akkor nehéz szerintem elosztani a kapott értéket.

Orsi
KépKépKép
icsilya

az elsőnél nekem se nézték, és lett összesen 1 db petesejt a 10 tüszőben.
utána mindig nézték, és mindig annyi lett, amennyire utalt az esztradiol szint :D

Kép
zsuzsi73

ez akkor jó :)
akkor nekem valószínűleg ezért nem nézték most. merthogy a fiúkkal és most sem volt üres tüszőm.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsuzsi

Érdekes. Jó hogy ezt írtad! Egész nap azon agyalok, mit is csináltam rosszul. Mindenre gondoltam, de arra nem, hogy nem lesz mit beültetni. Köszi lányok az infót! :D
buborék5

Lányok!
Csak azt nem értem hogy akkor miért nem nézik automatikusan meg mindenkinél az estraidol szintet ha valamennyire kikerülhető lenne így az üres tüszö... :roll:
Vendég

[quote="buborék5"]Z írta:buborék5suzsi

Érdekes. Jó hogy ezt írtad! Egész nap azon agyalok, mit is csináltam rosszul. Mindenre gondoltam, de arra nem, hogy nem lesz mit beültetni. Köszi lányok az infót! :D

jajj ne butáskodj!!! TE semmit sem csináltál rosszul... és lehet, hogy senki sem! sajnos, ez előfordul :(

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! :D

Az estradiol az az E2?

Az en kezelesi sema lapomra ra van irva, hogy az 5. napon E2+LH.

Neked milyen protokollod volt? Kicsit aggodom, hogy az antagonista nem eleg hatekony. Na de hess hess...mar el is hessegettem ezeket a gondolatokat! :)

Buborek! :D

Nagyon szoritok holnapra!

Kép
Kép
jucmuc

[quote="pandácska*"]L írta:pandácska*ányok!
Csak azt nem értem hogy akkor miért nem nézik automatikusan meg mindenkinél az estraidol szintet ha valamennyire kikerülhető lenne így az üres tüszö... :roll:

ilyenkor nagyon előjön belőlem a közgazdász, de szerintem itt a pénz is talán szerepet játszik.
Az, hogy ez viszonylag nem gyakori és ezért a kaálban -ahol elég korlátozott, hogy mire van TBs szerződés - nem nézik automatikusan.

[quote="jucmuc"]O írta:jucmucrsi! :D
Az estradiol az az E2?
Az en kezelesi sema lapomra ra van irva, hogy az 5. napon E2+LH.
Neked milyen protokollod volt? Kicsit aggodom, hogy az antagonista nem eleg hatekony. Na de hess hess...mar el is hessegettem ezeket a gondolatokat! :)

azt hiszem :oops: de az LHval szokták együtt nézni az tuti. akkor az lehet.
butuska vagy :wink: nincs olyan, hogy hatékony meg nem hatékony protokoll. Egyik embernek ez jön be a másiknak a másik, nem protokollfüggő, hogy mennyire hatékony, hanem az a lényeg, hogy annak az ember az jó legyen.
nekem fogigátlós rövid protokollom volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Buborék

az elsőnél sajnos nekem se volt mit visszaültetni, álmomban se gondoltam volna erre.
aztán ebből tanulván mindig volt vérvétel közben, sőt, az egyik stimulációnál kétszer is. Tüszőnként kb. 250-nek kell lenni az esztradiol szintnek, a repesztő napján.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

az E2 az esztradiol (vagy ösztrodiol :) )

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi

Te nézted már az OEP honlapján, hogy mit számláz le a Kaáli?

Zsuzsi?

Kép
zsuzsi73

[quote="zsuzsi73"]O írta:zsuzsi73rsi
Te nézted már az OEP honlapján, hogy mit számláz le a Kaáli?
Zsuzsi?

soha.... nem is tudtam, hogy van ilyen.
sacc/kb. mondta egyszer a Krizsa doki, hogy mi az amit finanszíroznak egy lombik során és mit nem ill. hogy semmi egyebet nem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! :D

Nagggyon köszönöm! Villamgyorsan valaszoltal! Akkor nekem biztos nezik majd az E2 szintet mert nem a TB hanem en fizetem. :lol: :twisted:
Igen, igazad van tudom am! Csak a kisördög bujkal itt bennem, de mindig elfojtom, nem hagyhatom, hogy eluralkodjon rajtam! :wink:

Meg szerencse, hogy a stimu alatt nem leszek net közelben, biztos ötpercenkent bombaznalak benneteket a lüke kerdeseimmel!

Megegyszer köszike! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Judit :D
ezek szerint akkor nem sikerült a TBs finanszírozást elintézni??? :? :(

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya,
Köszi a választ :D
Ha esetleg én is eljutok eddig kérni fogom hogy nézzék meg mert az a plusz költség már nem lehet olyan nagy összeg de egy pici nyugalmat nyújthat...
Vendég

Tényleg néztek E2+Lh-t az ötödik kezelési napon. Többször volt vérvétel talán kétszer vagy háromszor a kezelés alatt. Ezek után már tényleg nem tudom mi a helyzet.

Judit

Te biztos egész másképp reagálsz majd a kezelésre és a te értékeidhez állítják majd a gyógyszereket és szurikat. Ebben a lombik dologban az a nehéz, hogy ahány ember annyi féle gond és probléma.
buborék5

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?