Új privát üzeneted érkezett!

Lányok szerintetek az normális hogy érzem a hasamat? Nem fáj, csak egy picit szúr és olyan nyomást érzek. :oops: Hétfőn lesz a punkció. :D
buborék5

normális :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csak gyors bekukkantás.

pandácska

Gratulálok a nővéred kisbabájához nem sokára követed te is. Tudod mennek a drukkok ezerrel! Egyébbként az én sógornőm is félidős terhes és én nagyon örülök neki.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Harcimókus.

Köszönöm szépen az információkat sokat segített.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Növérem nevében is köszönöm mindenkinek a gratulációkat :D Azért az jó érzés hogy ha minden rendben megy akkor igy vagy úgy de babázni fogok az idén. Persze más egy saját de én az unokahugomat is annyira imádom hogy azt nem is lehet leírni. Azért remélem hogy mindenki bepocakosodik ebben az évben és aktiválják magukat a gólyáink :wink:
Vendég

Jucmuc! :)
A postán ki kell tölteni egy feladóvevényt, és az "értéknyilvánítás"-rublikát kell bejelölni, meg rá kell írni az értéket is (én 13.000 ft-ot írtam). Ja, és a borítékra is rá kell írni az értéket, de ezt majd úgyis mondják a postán. :)
Remélem használni fog a progi-szuri, nekem bejött! :lol:

Kép Kép
kismokus

Zsófi!
Drukkok mennek! Méled édes, köszi! Mikor tesztelsz?

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Mokuska! :D

Nagyon szepen köszönöm! Jegyzeteltem mindent!
En is remelem nagyon, hogy hasznal majd a progi! Nekem Aniko ajanlotta nagyon. Aztan a konzin rögtön mondtam is a dokinak, igy felirta. Mondott valamit, hogy kicsit kellemetlen, meg, hogy farba kell adni, masszirozni stb. de kit erdekel? Ha tenyleg ilyen sokat szamit akkor barmennyit beszuratok magamnak. :lol:

Mar nagyon-nagyon izgulok, varom nagyon, hogy induljunk. Egyre közelebb kerülök az egeszhez!

Szeretnek a lehetö legoptimistabb lenni es csak arra gondolni, hogy tutira sikerülni fog!

Szerintetek mennyi idövel a transzfer utan tudunk majd utra kelni?

A cetrotide-t is izomba kell adni igaz? Es azt kb a 7. napon kell elkezdeni majd ugye? Persze tudom mindent elmond majd Boga doktor csak mar jar az agyam mindenen. :)

Kép
Kép
jucmuc

Kedves Lányok!
Mindenkit ezuton értesitek, hogy megszülettek a Zsebi-babák, váratlanul. Eszter és Balázs, mindkettő 2 kiló fölött, és jól vannak.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Hatalmas Gratulacio a babaknak es a mamanak! :D :D :D Sok-sok tejcsit kivanok!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok

Pandácska
nagy nagy gratula a nővérednek

Zseboroszlán
nagy nagy gratula Eszterhez és Balázshoz!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Jó reggelt!

Zsebikének és a pincirkáknak sok boldogságot és jó egészséget kívánok!! :D :D :D

Judit

Nekem a cetrotide-t nem izomba, hanem hasba kellett adnom. A kezelési lapodon elméletileg rajta van a neve mellett, hogy SC vagy IM, ha sc akkor nem izomba kell adni. Én a hetedik napon kaptam az elsőt.
buborék5

szia mindenkinek jó reggelt!!!!
nekem legalábbis jó volt!nem fogjátok elhinni mi van a kezemben!!!!két csíkos teszt!!!!
ez nagyon sikersztorigyanúsan hangzik!!!!!!
írtam nektek hogy szerdán volt a 28. nap,és akkor kellett volna megjönnie!csináltam is tesztet,negatív,másnap reggel szintén.csak nem jött meg.erre ma is csináltam .nem 3 percre,hanem 5 percre kijött egy halvány csík.felébresztettem a páromat, hogy vegyen mégegyet,mert nem egyértelmű.ezen tisztán látszik!!!
nem akarom beleélni magam,meg elhinni sem.
zsebikének gratulálok, a többieknek is szorítok!!!!!!
lola29

megpróbálok feltenni képet a tesztről,mi a véleményetek!ennyi ezer nega teszt után nem hiszek a szememnek!
lola29

Lola :D
a csík az csík!!!
drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lola! Kép Juhéjjjjj!
Neked volt már lombikod, nem?

Kép
zölddisznó

Jajjj! Most kerestem vissza! 3 is! Hinnye!

Kép
zölddisznó

Lola! :)
Ahogy Orsi is írta a csík, az csík. :lol: Nekem a vérvétel után is halvány volt (merthogy csináltam utána is, hogy biztos legyek benne, hogy még mindig ott a baba)!
Szorítok!!!

Kép Kép
kismokus

Sziasztok

Lola
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

sziasztok!
megkaptam e-mailben a csíkokat :wink:
Lola!
azok rendes csíkok!!!!!!
Zsebi jól van, ma látja először a babákat.
harcimokus

Jó reggelt!

Gratula Zsebinek a babákhoz! :D

Lola,
A halvány csík is csík! Drukk és halk gratula :lol:
Vendég

kedves lányok!köszönöm a válszokat!már hívtam is harcikánkat és a dokinénit.azt mondták használjam az utrot!csak elfelejtettem megkérdezni,nekem még progiszurim is van,az nem lenne jobb?vagy spontánnál elég az utro?most nézem a dobozokat,elég hülyén van,mert az oral és a hüvelyi közt ránézésre semmi különbség, csak a dobozra van ráírva .remélem nem kerevertem tavaly össze.
február hat uh!olyan fután hangzik!és tényleg az,amit mindenki mondott, hogy éltem az életem, karácsonyoztam,szilvesztereztem,dolgoztam, elkezdtem tornázni, 5 féle aerobicon voltam,kirándultam,stb.éltem az életem,nem gondoltam rá!de mikor tanácsolták ezt tegyem,mindenkit hülyének néztem, mert görcsösen akartam!!!!!
nagyon félek,és nagyon örülök de nem merek boldognak lenni!!!!!!!
lola29

Lola :D
nem kell a progiszuri :D egészen biztosan elég az utro.

Orsi
KépKépKép
icsilya

orsi!
köszi.már beszéltem harcival is,igazad van.
lola29

Lola! :D

Itt is gratulalok Neked! Nagyon örülök a csikjaidnak!
Miert kellett lombikoznotok? Mi volt a baj?

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok! Nagyon nagyon gratulálok Lola!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ez mindenkit inspirál,végre egy jó hír.Azért, csak jól kezdődik az év,és így is kell folytatódnia!!! Követni fogunk!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
Ma már jó napom lesz az biztos!!!!!!
edus76

sziasztok!

Lola! Kirázott a hideg! Tök szuper! Újabb példa arra, hogy a sikertelen lombik ellenére sikerülhet spontán! Gratulálok!!!!

És Isten éltesse Zsebi két babáját idekint! Jó egészséget mindhármuknak és rengeteg örömöt!!!!!

Melcsi! Priviben megírom.

Zsófi
zsofian

Sziasztok!

Zsebi!
GRATULÁLOK!! Kívánok a bébiknek nagyon szép életet és egészséget!

Lola!
Köszi , hogy ilyen jó példát mutatsz :lol: !
Igyekszem utánad csinálni!! Tiszta szívembôl gratulálok! És nyugodtan örülj szerintem, veled is megtörtént a csoda!!!

Lona
lona1

sziasztok!

Buborék! Szerintem is teljesen normális,hogy érzed a hasadat. Szorítok a punkcióhoz!

Pandácska! Én is gratulálok a testvéred babójához! Drukk Neked!

Jucmuc! Küldök Neked időtekerőt :arrow: :arrow: :arrow: És persze,hogy sikerülni fog!!!

Júúújjj,de örülök Zsebi babáinak!!! Nagyon megérdemelte Őket!!!

Lola! Gratulálok Neked is!!! Juuuuuuuhhhéééééééééé!!! Te is nagyon megérdemelted ezt a csodát!

Zsofian! Hogy vagy?
andrea23

Andi! :D

KOSZONOM!!! Kép BAR MAR NEKED SEM SOK VAN HATRA... :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok

Buborék
teljesen normális hogy érzed a hasad a leszívás előtt, és még utána is fogod érezni. Én is éreztem előtte is és utána is, és azt mondták hogy teljesen normális, volt is mitől éreznem mert akkor 13 petesejtet szívtak le.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Jó reggelt!!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a drukkot!

Lola!!!!

Szerintem ez egy igazi csoda :P . Azt hiszem ez nekem most nagyon sok erőt ad.

Egy kérdés: Holnap punkció. Ti vittetek magatokkal valamit?
buborék5

Szia Buborkék

Punkcióra nem kell vigyél semmit! Vagy te mire gondoltál?
Mert szerintem semmit nem kell vigyél.

szia

Erika

Kép

Kép
erika13

erika

Inni ennivaló, papucs, köntös. Lehet,hogy ez hülye kérdés,de tényleg nem tudom. :oops: :oops: :oops:
buborék5

Szia Buborék!

ilyeneket nem kell vigyél! Mert be sem viheted.
Mert ott adnak egy hátul kötös hálóinget + a lábadra húzható olyan zöld izét, inni + enni való nem kell, ha már eszmélsz akkor az ágyról átköltöztetnek egy jó kis kényelmes fotelba és kapsz 1 pohár vizet, vagyis itt az őrzőben elvagy ha jól emlékszem 1-2 órát - az altatás miatt, és utána már mehetsz is, persze még mielőtt hazamész beszélsz a dokiddal a szobájában. Legalábbis kb. 2 éve még így volt.

Szia

erika

Kép

Kép
erika13

Erika

Nagyon köszönöm a választ!!! :D :D :D :D
buborék5

Kismamik! Ti ET. után mikor kezdtetek valami változást észrevenni magatokon? Én eddig bírtam. Már most keresem a tüneteket,pedig tudom,hogy nem kéne!
andrea23

Buborék!

Nem kell vinned semmit,ez biztos! Ja,de! Magadat! :lol:
andrea23

[quote="andrea23"]K írta:andrea23ismamik! Ti ET. után mikor kezdtetek valami változást észrevenni magatokon? Én eddig bírtam. Már most keresem a tüneteket,pedig tudom,hogy nem kéne!

a fiúkkal semmikor.... a 15. héten kezdett nőni a hasam, de tényleg ennyi volt.
Picúrral ca. az első UH körül kezdett hányingerem lenni. de az már a 7. héten volt, előtte semmi.

szóval ne keress tüneteket, mert sem a meglétük sem a hiányuk nem jelent semmit.
A hormonok amiket kapsz simán tudnak terhességi tüneteket indikálni (pl. mellfeszülés, haspuffadás... stb)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi, gratulálok! Isten hozta a babócákat a Nagyvilágban!

Lola, szuper vagy! Ezer gratula +++++++++

Andrea, nyugi! Minden rendben lesz! Csak pozítivan, tudod!
Amúgy én is ugyanígy parázok, egyszer azért, hogy miért feszül a hasam, utána meg azért, hogy miért nem.
Te tesztelsz vagy vérvétel? Vagy mindkettő? Én 30.-án megyek vérvételre. Remélem.

Jud
jud71

30.-án kell tesztelnem elméletileg. De lehet nem bírom ki addig! :oops:
andrea23

sokkal korábban nincs értelme.
Már párszor leírtam, hogy az, hogy kinél mikor jelez a teszt nagyon egyéni.
A teszt a vizeletben lévő betaHCGt mutatja ki, de az, hogy Te szervezeted mennyit választ ki megint csak egyéni.
Két példa:
a bnőmnek a kezében volt az ET utáni 11. napi vérvételi lelet betaHCG 185 és még utána 3 napig is neg. volt a tesztje... ikrekkel.
Nekem a biokémiainál, is már az ET utáni 9. napon látszódott a halvány csík.

szóval nagyon félrevezető tud lenni, ha korábban tesztelsz.

A 14. nap mind a vérvétel, mind a teszt szempontjából már elég jó időpont, mert a biokémiait nagy valószínűséggel ki lehet már szűrni, amit pl. a 11. napival még annyira nem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!

Lola

Gratulálok a pozitív teszthez. Jól kezdődik ez az év, igyekszünk követni téged!!!!!

Zsebi

Neked is gratulálok a zsebi babákhoz. Sok boldogságot és szép jövőt kívánok nektek bébykkel!!!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok :D

Lenne egy kérdésem! Eddig minden tüszörepesztő után nagyon fájt a cicim mensi elött múlt el. Most viszont nem fájt a tüszörepesztö után inkább csak most kezd érzékeny lenni. Ez mitől lehet hogy eddig mindig fájt most meg nem?
Vendég

máshogy reagálsz a stimulálásra. Teljesen normális.

szerintem kár ennyire belemélyedni a tünetekbe.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya,
Köszi de félreértettél én nem mélyedtem bele a tünetekbe csak megkérdeztem mert fura hogy eddig 4 stimuból 4szer fájt és most meg nem ennyi.
Vendég

ok. nem is csak Neked írtam, hanem úgy általában.

de szerintem tényleg akármi okozhatja :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi! Gratulálok és jó egészséget Nektek!

Lola!!Ezer gratuláció!

babaimádó
Kép
babaimado

Zsebinek nagy gratula Eszterhez és Balázshoz :P

Lola! Gratulálok a zebrádhoz! :lol: Jól emlékszem, hogy Jónás napokon jöhetett össze?

Fanni
fanni73

SZiasztok!

Lola,
ez hihetelen :) Nagyon gratulálok! :D

Zsebi,
sok boldogságot a két kicsihez! :D :D
Jaj de jó, egy kislány, egy kisfiú :oops:

Pandácska,
gratula az unokahugihoz! :)

Buborék,
nem kell vinni semmit, kapsz majd mindent, amit kell! De ezzel már úgyis elkéstem! :) Drukk!

Fanni,
képzeld, most egybeesett a PÉ+jónásom utolsó napja! :) A PÉ-t éreztem, a jónást másnap néztem meg kíváncsiságból. Na persze akció is volt! :D Nem bánnám, ha működne! :lol:
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?