Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Fenét szült a mici bármit is, itt ül hülyén éjcakánként, és várKép

Jó sokat irtatok egy két nap alatt, viszont csomó rémes történetetKép Vigyázzatok a babákra jól, bár elhiszem hogy nem könnyű. Nekem már most is szokott a fejembe rémképként mindenféle baleset lezajlani, nemtom mé hergelem magam, enélkül is egy pillanat alatt bírnak mindenféle veszedelmes dolgot produkálni. Olyan jó volt ez a mondat, hogy "vigyáz rájuk valami". Manó neked miféle állatseregleted van?Kép

Hanzika, ti gyógyulgattok? És ilyenkor van alvás egyáltalán?

Szentkirályit mi is isszuk egy ideje, mert baba van rárajzolva, és akkor már megg kell venni a lelkes amatőr szülőpalántának, szóval most mi teszteljük. Szerintem ilyennek kéne lennie a csapviznek, de az itt sokkal klórosabb izü.

Mici
mici

Jó reggelt!

Manó! Akkor a változatosság kedvéért jobbulást a malackánakKép Azt a szentkirályit én még akkor se láttam az életembe, de talán azért, mert mi nagyon ritkán megyünk Tescóba. Dunakeszi Auchan vagy fóti Cora.
Különben ma tartom a víznapotKép

Hanzi! Hogy van Marcus? Akartam írni tegnap is, de lüke vagyok és elfelejtettem, hogy szerintem jó a cumis lázmérő, feltéve ha Marcus hajlandó használni. De ahogy én láttam őt, hajlandó lesz. És szerintem nappal is simán be tudod vele lőni a nagyjábóli hőmérsékletet, aztán ha magasat mutat, akkor még mindig kínozhatod a popsissal. Mi ajándékba kaptuk az ember bátyjáéktól, és akkor tett nagy szolgálatot, amikor szurik után elbágyadva feküdt Miksa a kezemben, akkor nem köpte ki, hanem bealudt vele, és legalább tudtam, mi a helyzet. Még a csipogásra sem ébredt fölKép

Mici! Te most végülis hol tartasz? Mikorra is vagy/voltál kiírva? Ezt a nyűglődést nagyon is jól ismerem, ha visszoalvasgattál, akkor gondolom láttad, hogy a fél októbert a szülésre való várakozással töltöttemKép

Képzeljétek, hétvégén, ha jó idő lesz, akkor talán végre Miksa is megtapasztalhatja a horgászat örömeitKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Krisz,
Hát nem irigyellek! Marcus kisebb korában, mikor már elkezdett a pihenőszékkel közlekedni, esett le az ágyról a székkel együtt. Akkor nekünk pont az volt a szerencse, hogy nem volt bekötve és kiesett az asztalka alatti újságokra. Azóta viszont a széket soha nem teszem fel sehová a padlóról.

Manó,
Jobbulást a malackának!

Szirom,
Szentkirályit lehet kapni Match-ban is, utóljára ott vettem és olyan árban volt, mint más "nem extra" ásványvíz.

Marcusnak tegnap is magas láza volt, alig ment 39 alá Kép De éjjel meg semmi, nyugodtan alszik és láza sincs. Ma már reggel sem volt eddig és a cumis hőmérőt is kipróbáltuk és kb. annyit mutatott, mint a digit popsis. Viszont a leírásban azt írják, hogy hozzá kell adni, a doki néni szerint meg le kell vonni. Most mi az igazság?

Ja, és Szirom, lehet, hogy hétfőn, ha jól lesz Marcus, kimegyünk egy kicsit Horányba. Akkor elugranék magamnak egy kis halászléért, ha tényleg főz az ember - persze gyerkőc nélkül, nehogy fertőzzön (de szemtelen vagyok Kép).

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Üdv. mindenkinek!

Nem tudom mi van Vikóval, 8-kor kelt és már alszik is, bár közben nagyot játszott. Tegnap volt a 0,5 éves szülinapja. Képzeljétek a nagynénije (hugom) meglepte őt egy tortával és lufikkal. A cukrászdában elárulta, hogy egy fél éves gyerkőcnek lesz a torta és úgy megtetszett nekik, hogy még vesszőt is csináltak a gyertyák közé, így tényleg ki lehetett rakni a 0,5-t gyertyából. Vikó persze jól összemaszatolta magát. Kivételesen megkóstolhatta a tortát is, de úgy fintorgott, látni kellett volna.
Most biztosan azt gondoljátok, hogy felelőtlenek vagyunk hogy megengedtük megnyalni neki. Én is azt gondolom, de annyi mindent kóstoltattunk már vele nyalás szinten, abból amit mi eszünk, hogy szerintem ez már meg sem kottyan neki.

Víz: a múltkor volt az MTV-n az MMM-ben egy összehasonlítás vizekből. A lényeg, hogy minél kisebb ásványianyagtartalma legyen a víznek, különben nem lehet nyakra-főre inni belőle. Viszont mi az, hogy alacsony ásványianyag tartalom. Ti tudjátok, hogy miből mennyi az ideális? És ha igen, mert mondjuk a kismamás kiadványokban lehet ilyet olvasni, bár volt már olyan, hogy két kiadványban más-más érték volt. Össze tudjátok adni, hogy miben mennyi van? Mert ugye a víz csak egy dolog, de eszünk zöldséget, húst stb. A babák dettó, az anyatejben mennyi van, a rendes kajcsiból mennyi jut a szervezetükbe és még a víz is. A múltkor a híradóban közölték, hogy a csirkemájban annyi vitamin van felhalmozódva, hogy már egy adag is akár fejlődési rendellenességet okozhat a terhesség alatt. Ja, és mindennek fejében, még képesek azt mondani, hogy a fogysztó felelőssége, ha valamilyen vitaminból illetve ásványi anyagból többet fogyszt az ideálisnál, és ez egészségkárosodást okoz. De mutassatok olyan jó minőségű gyümölcslevet, ami nincs felturbózva plussz vitaminnal. Szóval én próbáltam megfejteni, hogy melyik víz az ideális, de szerintem ilyen nincs és laikus számára szerintem még a feltüntetett ásványianyag tartalom sem mérvadó. A csapvizet én személy szerint képtelen vagyok meginni, van valami mellékíze, amit nem szeretek, ezért én maradok az ásványvíznél. Olyat nem veszünk, amire kifejezetten ráírják, hogy valamiben gazdag és még horribilis összegekbe is kerül, de ezen túl mi nem különösebben törődünk a dologgal.

Ezzel kapcsolatban jutott az is eszembe, hogy annak idején, mikor én kicsi voltam az első husik között szerepelt a párizsi, meg a virsli és a múltkor a tanácsadáson vígan újságolta egy anyuka, hogy már fél virslit megeszik a gyerkőc. Hát ha valamiben mesterséges anyagok, tartósítók vannak akkor ezek pont azok a termékek. Az állatok túlvegyszerezett takarmányon vannak, vitaminokkal teletömködve (sajnos láttam, mivel agráron végeztem, mit etetnek velük). Szóval szerintem ma nem is olyan egyszerű elkerülni ezeket a dolgokat, meg szerintem akkor már semmit sem adhatunk nekik. Hiába ilyen világot élünk, s ők már ezen fognak felnőni, tetszik, nem tetszik.

Bocs, hogy így kifakadtam, de elkeserítőnek érzem, és tényleg az ember nem tudja mivel tesz jót vagy rosszat a gyerekének.

Manó:
A kutyus remélem jól van. A malackának jobbulást!
Egyébként nálunk is eőfordul, hogy a tápi estig vagy reggelig üldögél a cumisüvegben. Ilyenek ezek a rendetlen anyák...

Kriszta:
Tényleg lehet valami abban, hogy ezeknek a kicsiknek még tréningben van az őrangyaluk... Szerencsére Vikó még nem hozott ránk ekkora frászt, de van egy gyanúm, hogy ami késik nem múlik... A lényeg, hogy nem lett baj.

Mici:
Én el sem tudom képzelni a várakozást, mi hamar elintéztük a dolgot, bár a kórházi 36 óra lapján azért vannk sejtéseim. Minenesetre drukkolok!

Hanzika:
Marcusnak jobbulást!

Na, Vikó azért nem hazudtolta meg magát, kerek fél órát aludt és most reménytelen vele együtt géplni, mert ő is szeretné ütögetni a billentyűket, meg már éhes is, úgyhoy most megyek!

Marycus
marycus

Sziasztok!
Már azt hittem teljesen meghalt a babanet. Ti se tudtatok feljönni?

Marycus,
én úgy tudom hogy 1500 mg ásványianyag tartalomtól kell a vizet ásványvíznek nevezni. Én speciál szoktam nézni, melyiknek mennyi van. Némelyik méregdrágának pl. alig van. De pl. a Balfinak nagy az ásványianyag tartalma. Egyszer vidéken egy kis presszóban, ásványvíz helyett, gyógyvizet hoztak ki. Elolvastam a címkéjét, s az is kiderült kik ihatják azt a fajtát. Azt hiszem rá is volt írva, hogy nem rendszeres fogyasztásra. Jó mi??

Szirom,
ha jó idő van, szivesen kimegyünk valamikor hozzátok. Fő a változatosság!! Már Hanzival is beszéltünk róla. A héten már nem akartam, mert mentem be a munkahelyemre is.

Munkahelyen aranyos volt Tomi, s úgy látszik kezd hozzászokni az emberekhez, mert csak egy darabig volt megilletődve. Két kolléganőmmel is egész jól elvolt. Igaz gyakorlottak is, mindkettőnek nagy gyerekei, sőt az egyiknek unokái vannak már!
A férfiakat mintha kicsit másként kezelné. A főnökömre kapásból rámosolygott, amikor odament hozzá. Szóval nagyon ari volt. Nekem meg naygon furcsa így bemenni.

Tomiról. A héten most már elkezdte az önálló hasra fordulást, s rájött arra is, hogy le tudja tenni a fejét pihenni. A hasról hátra még nem megy. kb. 2 hónapja megcsinálta egy párszor, s azóta semmi.
A hasrafordulással viszont új sírás jött a képbe: "emma emma" Ha viszont én ugyanezt mondom neki, amikor jókedve van, akkor vigyorog rajta. Mi lehet ez?? Hogy fogom majd megérteni a szavait??
S még valami. Vagy nem jó pozícióban, vagy egyszerűen olyan nagyot "alkotott" ma Tomi, hogy még a badija is csupa kaki lett. Egy csomó popsitörlőt elhasználtam, így megúsztuk a mosakodást. De komoly probléma volt, hogy hogyan vegyem le róla a badit, hogy ne okozzak további "károkat". Ti jártatok már így???

Ildikó
nildikoka

Sziasztok!

Ildikó! Én föl tudtam jönni, csak elégggé foglalkozásigényes volt Miksa, így írni nem tudtam.
Ásványvíz: a miénk most 1398, az imént néztem meg, és ásványvíz van ráírva. Ez az a citromos holmi. A babavízben meg 570 körül van.
Presszó: miért, rendszeresen jársz oda?Kép Biztosan az volt leárazva a nagykerbenKép
Horánylátogatást pedig díjaznám, nemcsak ti, hanem bárki, oksi?Kép Nem mondom többszörKép
Tomi: akkor nagyon ügyes, mert hasról hátra sokkal könnyebb fordulni, mint hátról hasra. Buckovics január 29-én fordult hasról hátra, hátról hasra pedig március 26-án! Rá 2, illetve 4 napra fogai is lettek! Ilyen nagy kaksit Miksa is alkotott időnként, főleg amikor régebben ritkábban kakilt, aztán meg jött a gigakaka. Néha még a rugija is olya lettKép Én olyankor csupasz seggel a mosdókagylóban mostam le őkelmét.

Hanzika! Nem vagy szemtelen, hiszen az ember ajálkozott a halászléjével, csak ez a halászlé most Szekszárdon fog készülni, úgyhogy ez nem fog menniKépKép A közeli szálkai tóra ugrunk ki, a múltkor ott fogtak a tesómmal két 2 kiló körüli pontyot.

Marycus! Boldog félévességet Vikócának! Vitamin és ásványianyagügybe kb. ennyire kavarodnék bele, mint te, úgyhogy nem is boncolgatnámKép

Írtam már, hogy Miksabuckó kézenfogva feláll?Kép Ha ülésbe húzzuk (végülis nem húzzuk, csak fogjuk a kezét), akkor azzal a lendülettel fel is áll. És még ugrál isKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Ildi,
Én sem tudtam feljönni tegnap este Kép Kakiügy ismerős, nekünk már rengetegszer volt, szinte a nyakáig kakás Kép A bodyt én is érdekesen vadásztam le ilyenkor róla, legtöbbször a feje is sz.ros lett Kép Kép
Gratula a forgáshoz! Kép Máténak meg a legújabb, hogy kúszik, ahogy átfordult, úgyhogy néha egész máshol van, mint ahova tettem Kép

Tegnap megkaptuk az 5 hós oltásokat végre, teljesen ledöbbentem, meg se szólalt Máté egyiknél se! Kép És akkor az adatok: 8 kg, 69 cm és 46 cm a feje Kép
Ja, és kijött a második fogica is Kép Láthatóan nyugodtabb ma végre Kép

Marycus,
Boldog fél szülinapot Vikónak! Kép

Mici,
Szüljél mááá meg! Kép Kép Ja, és apucit trenírozzad, hogy képeket is tudjon felpakolni nekünk a babóról!!! Kép

Hanzi,
Hogy van Marcus?? Sajnálom, hogy nem tudtok menni hétvégén, vigasztaljon, hogy mi se megyünk Kép Barátnőm -aki most lett terhes-nagyon szarul van, és velük mentünk volna...szóval, lefújtuk az egészet Kép De ahogy elnézem az időt, nem is nagy baj...csak így gyereknapra kell vmi progit kreálni...valszeg városliget lesz. (hú, de kreatív vagyok Kép )

Szirom,
Nadon ügyi Miksabuc, most már hamarosan az ágyában is fel fog állni, de biztos lejjebb tettétek már a matracot Kép

Víz-téma...olvastam vmelyik babás újságban, hogy a Humana-nak is van most új babavize, na azt tuti nem kell forralni Kép

Manó,
Mi újság az állathaddal? Kép És valóban jó lenne, ha produkálnál már egy friss képet Emmáról!!! Kép

Jaaaj, és a lényeg, tegnap apuci elhozta az új kocsinkat! Hát valami álom....annyira könnyű, és annyira kis helyen elfér, hogy el sem hiszem! Na, és apuci nem egy nagy "babacucc" imádó, de ebbe kifejezetten szerelmes lett Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Üdv. mindenkinek! Köszönjük a jókívánságokat!

El ne kiabáljam, de Vikó mostanában egyre kreatívabb és egész jól elfoglalja magát egyedül a játszijában, aztán ha megunta sikítozik, de nem sír. Akkor hagyom még kicsit, mert azért még talál magának játékot, aztán, ha már végkép elege van, akkor még együtt játszunk kicsit, aztán 2-3 perc nyüszi után elalszik. Végre... Remélem ezt a jó szokását megtartja. Reggelenként sem sír, játszik magában és várja, hogy megjelenjek, ma is 9-ig hagyott szunyálni, pedig már 1/2 10-kor aludt.

Kaksi: Nálunk minden nap 2 kaksi van, mondjuk, mikor csak anyatejes volt, akkor is minden nap volt, bár kettő ritkábban. Nálunk a székrekedés sohasem volt téma, a hígabb széklet az azért bejátszik időnként, de nem lehet megmondani mitől, mert nem konzekvens a dolog. A dokinéni szerint, amíg hízik, fejlődik addig végülis nem gond, főleg, hogy az első mindig tökéletes állagú. Mivel mi két részletben csináljuk, általában nem akkora a mennyiség, hogy nagyobb problémát okozzon, inkább csak ha rossz a pozíció amiben megszületik az eredmény. Ha szerencsém van, akkor olyan body van rajta, amit lefelé is le tudok húzni, így a hatalmas haját nem kenjük legalább össze.
De legtöbbször nálunk a peluscserélés közben születik meg a dolog, valahogy kezdetektől fogva így múködik Vikó, nem szeret benne üldögélni, inkább nyekereg és természetesen megnézem nincs-e valami gond a pelussal és akkor jön is a termék.
Ja és a második nálunk általában a rendes kajcsi evés közben vagy utána születik meg, így már rendes kajcsi előtt nincs is peluscsere, mert felesleges, bár teli hassal nem olyan jó, de mindenképpen kellene cserélni, így legalább egyszer cserélünk. Már arra is gondoltunk, hogy valami belső nyomás szükséges Vikónak, hogy az aznapra rendelt mennyiség kijöjjön. Na ezt jól kiveséztem...

Ildi:
Gratula Tomihoz. Szerintem is a nehezebbet sikerült neki megcsinálni. Nálunk már írtam a hátról hasra nem megy, mert nem is akarja, méghogy hasra kerüljön, azt már nem. Ha hasra sikerül kerülnie, már fordul is vissza.

Mici:
Még mindig semmi? Várjuk már a jó hírt!

Szirom:
Nálatok azt hiszem nemsokára itt a járás kezdete, ez tök jó. Bár lehet, hogy eddig volt nyugalom, már amennyire, mert azért Miksabucit se kell azt hiszem félteni attól hogy nem talál ki szülőbosszantó újdonságokat.

Víz: most jutott eszembe, hogy valahol olvastam, hogy ez a babavíz csak reklámfogás, mert pl.: Bp-n a víz tökéletes a gyerekek számára is. Egyszer voltunk a Gellért-hegyi tározóban és ott mondták, hogy a Bonaqua az egy az egyben Bp-i csapvíz, állítólag rá is van írva, bár én nem ellenőriztem. Ettől függetlenül szerintem a Bp-i csapvíz nem finom, és volt nálunk egyszer egy emberke, aki víztisztítót árult és csinált kémiai kísérletet, hogy megmutassa mi minden van a csapvízben, hát ne tudjátok meg... és mi új házban lakunk és az ide vezető csövek is újak. Mondjuk tisztítót azt nem vettünk, mert horribilis összegbe került volna és annyiért elég sokáig veszünk ásványvizet. Bár lehet, hogy ez rövidlátó gondolkodás... Egyébként a babavíz pl. olcsóbb, mint a Naturaqua, amit mi iszunk, talán akkor reklámfogás, ha amúgy nem vennél ásványvizet és a baba miatt igen.

Hanzika:
Remélem Marcus már jól van.

Kriszta:
Milyen kocsit szereztetek végülis? Teszel fel képet róla?
Nagyon nagy már Máté. Gratula az újabb foghoz. Nálunk nincs fogica, pedig már látszott még a dokinéni szerint is az volt, de visszabújt. Komolyan. A haj és fognövesztésre Vikónak nincs ideje, meg energiája.

Manó:
Állatok jobban vannak?

Vikó felébredt, úgyhogy megyek is. Minden jót! Jó babázást!

Marycus
marycus

Sziasztok!

Két lázmentes nap után mentünk vissza doki nénihez. A jó hír, hogy alakul a gyerkőc, a rossz hogy allergiás Kép A gyógyszerre - vagy éppen az adalékanyagra, amiből az egyik nátrium-benzoát, amire én is allergiás voltam (vagyok?). Reggelre tiszta pötty lett a hasa, háta, füle mögött, homloka. Most már tudom, milyen, ha valamire csalános a kisbaba. Tehát a gyógyszert napoljuk, holnap zárt nap lesz és ha rendben van, akkor már kilábalunk ebből. Ha nem, akkor megint ügyelet és majd ők megmondják. Ez van.

Egyébként Marcus is jól elvan az ágyában most, eszik-játszik-alszik, ez meg kedd óta Kép

Krisz,
Gratula mindenhez és sajnálom, hogy nektek sem jött össze úgy a hétvége, ahogy szerettétek volna. És a babakocsival ne cukkoljál, mert majd jól lenyúlom Kép (ha esetleg elcsippentenél egy jó ajánlatot megint, akkor szólj Kép).

Marycus,
Boldog félévességet Kép Én is szeretem, hogy Marcus el tud játszani és nem kell mindig vele foglalkozni, közben tudok tenni-venni. Ez addig lesz jó, míg nem jön el az anyakövetelőzős korszak.
Víz: Ma vettem Szentkirályit is és Óbudait is. Egyébként az igaz, hogy sok ásványvíz normál víz, ami azon a környéken honos (egy-kettőben hozzátesznek még ásványi anyagot és kész). A Szentkirályit tényleg nem kell forralni soha.

Ildi,
Örülök, hogy jól sikerült a munkahelyi túra KépKépKép És jó pihenést hétvégére, vigyázzatok magatokra!
Kaki néha nálunk is ilyen stílusban játszik be.

Szirom,
A fene, pedig már beleéltem magam, hogy halászlét eszek Kép No, majd egyszer Kép Nektek is jó utat, vigyázzatok!
És gratula Miksa felálldogálásához Kép

H.

Kép
hanzika

Hanzi,
A babaszobán volt egy detto ugyanilyen kocsi eladó még, nem tudom, megvan-e még....Ha érdekel, rákérdezek! Kép
Kriszta

Kriszta
krisztocs

megtennéd?

H.

Kép
hanzika

Krisz,

Két kocsit láttam, most megnéztem. Az egyik itt Újpesten, granciás, de 20e Ft-ért kicsit sok (igazából 9e+ és újat kapok). A másik 15e Ft.
Te melyikre gondoltál?

H.

Kép
hanzika

Hanzi,
Mailtem neki, ha válaszolt, írok! Kép
Kriszta

Kriszta
krisztocs

Egyszerre írtunk Kép A 20-asra, de ha meglátod, rájössz, hogy megéri, a sima esernyőt nem javasolnám -persze, te tudod-, de se vásárolni, se semmit nem lehet vele, csak tolni Kép A mi simánk, simán szétesett Regi alatt x idő után....És, ha eladod a mostanit, pont fedezi az újat...Kép

Kriszta
krisztocs

Közben írt a csaj, hogy tegnap elvitték a kocsit Kép

Kriszta
krisztocs

Krisz,

ha találsz valamit, légyszi szólj... és köszi az eddigieket is :-)

Kép
hanzika

Hanzi,
Itt a babaneten, a keres-kínál részben, a babakocsiknál volt egy amivel még szemeztem, Avanti volt a márkája, kék volt, és asszem 11 ezer körüli az ára...már ha még megvan.
Ma voltunk az Árkádban, persze az új kocsival....jaaaaj, imádom! Kép Holnap megyünk Városligetbe (nem jön senki?), ott majd fotózunk is Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, a kuytám jól van, így valószínűleg nem nyelt szilánkot, malacka még mindgí ugyanúgy. Ami náluk jó hír, hiszen nem romlik. 2 napig injekcióbvan kapott antiniotikumot, ma már én adtam neki szájon át, még 4 napi adagot kaptunk. De még hasmenése vanKép Állítólag 3-4 nap alatt el kell múlnia, ma kapta 3. adag antibiotikumot, hát remélem holnapra múlik. Sajnos az uborkáról le lett tiltva, csak répát ehetne, d ezat meg nem szereti, így inkább nem ezsik. Viszont az se jó, úgyhoyg azért egy nagyon pici ubit adatm neki, nehog ya végén a nem evésbe haljon bele, így nem tudom hogy mennyire hátráltatoma gyógyulást. De azért a szénát is eszegeti. Állítólag valami fertőzött vagy vegyszeres növényt ehetett, a doki bácsi jól leszúrt hogy miért adok neki annyi zöldséget, mikro tele vananke vegyszerrel. Rossz belegondolni hogy mi is ezt esszük, és még azt is hisszük hogy jó. Amúgy Emma tök arai volt, mindkétszer vele vittüka malit BKV-val, abbakocsival, mert nem volt aki vigyázzon rá, mega férjem is ugye későn ér haza, és 2 busszal kell menni, de teljesen átérezte hoyg zet most muszáj és nagyon jó kisláyn volt. Amint végeztünk már tette is vissza a babakocsi csomagtartójába dobozt, itthon meg mutatta hoyg tegyüka malacot a helyére. Úgy látom kezd vele törődni, ha kimúliks zegény biztos fog neki hiányozniKép Épp most kezdi szertni, meg figyelgetni.

Kép: Azért enm tezsek mostanában mert nekünk nincs digi gépünk, a barátnőmékét meg mostanában nem kértem el, mert ugye most már neki is van kit fényképezni. A legutolsó kép náluk készült, lehet hoyg még azt sem tettem fel ide, na majd megpróbálom.

/image(kep}
Kép

Hanzi!

Graco citisport tavaly volt 35 e újonnan, szerinteme gy két hónapot használtért nem volt soka 20. A mi chicconk volt 25000 tavaly, és ez nem az új XS változat, mert az 30 volt már akkor is. De tényleg szupi, én nagyon szeretm hoyg van alatta kosár és 4,5 kg. Egészen mostanáig simán bkvztem vele, most mrá kicsit nehezen szállok buszra ezzel is, de Emma már 12 kg ruha nélkül.

Víz: nálunk budapesti csapvizet iszik Emma, és mindgí is azt ivott. Én is szeretm, sokkal jobbanmint az ásványvizet, főleg a szénsvast utálom. Szerintem ahol a szülők is csapvizet isznak ott nyugodtan ihat a ygerek is, úgyis azt fogja később is. Én is úgy tudom hoyg apesti víz jó minőségű. Pl Szolnokon iszonyatos ízű víz vanKép

Krisz!

Mi lesz a városligetben? Én akarok valahová emnni, d emég nem tudom hová. Ti mikor mentek?

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sikerült:o E kb 1 hónaoja készült. A kislány első sétája voltKép Emma toltaKép

Készült kép a bölcsis gyerknapon is, majd kedden beszkenneljük és akkor beteszem.

manó

KépKép
manó

Krisz,

Nekünk sajnos kijárási tilalom van Kép Sajnálom is nagyon - bár abból a szempontból jó, hogy most mindent meg tudok csinálni, meg anyuék sincsenek itthon. Ma mostan, portörlés, holnap vasalás, ilyesmi a program. Marcussal nem lehet kimenni egyelőre - bár már rajta is érzem, hogy hiányzik neki a séta. Bár tegnap kocsival voltunk a dokinál, de az nem rendes séta volt.

Köszi a babakocsikkal kapcsolatban az infót! Nekem - szívem szerint - arra a kocsira fáj ugyebár a fogam, amit annó küldél, a PP Aria-ra Kép De valószínűleg a kisababás életemet anélkül kell leélnem. Egyelőre van a CAM, amit nem akarok eladni, mert még szükség lehet rá és szeretem, meg most van a Pierre Cardin is (bár nem tűnik könnyebbnek, mint a CAM, ez az egyetlen bajom vele) és van egy spártai esernyőkocsink is, ahogy Marycus hívja az övéket Kép De én is annó a Graco CitySport-tal szemeztem... ha lesz egy jó ajánlat, akkor a PC-t eladom, ha más nem annyiért, amennyiért vettem. Nagyon jó állapotban van és most már tiszta is, kitakarítottam Kép

Mit vettetek az Árkádban? Ti mindig oda jártok?

Mi meg a változatosság kedvéért délelőtt dokinál voltunk, mert Marcus egyre pöttyösebb Kép Eme doki néni szerint a vírus tehet a pöttyökről (bár elfelejtettem mondani neki, hogy a gyerkőcnek hasmarsa is van a gyógyszerezés óta). És szegénykémnek már a popsiján és a kukiján is van. A popsija nagyon csúnya és a hasmars ki is csípte. Szenved vele rendesen Kép Mivel kenegessem??? Popsikrém meg sudocrem van itthon. Neogranormon?

Két napja meg a srác mindig éjjel felkel, eszik, aztán köztünk alszik reggel negyed 5-ig, akkor nyüszög, cumi és alszik tovább 7 - 1/4 8-ig. Nem tudom, hogy ez mi lehet. Bár sejtésem szerint az, hogy csak tápit fogad el és kap és ez már kevés neki (meg kevesebbet is eszik).

MIldivel mi lehet? Elég régen nem jelentkezett be és az esztergomi topikban sem láttam.

Jó szórakozást holnapra mindenkinek!

H.

Kép
hanzika

Manó,

Remélem, hogy állatkák holnapra mindketten jobban lesznek! Kép

Kép aranyos, ahogy Emma tolja a picit Kép Most alakul ki nálunk a felelősségérzet, ezért is aggódik ő is a malackáért is. Marci meg mostanság kezd el érdeklődni a cica iránt. Egyik nap pl. Marcus az ágyában a rácsnál fejjel kifelé kuksolt, cica meg két lábra állt és benézett. Pont, ahol Marcus buksija volt - hát haláli volt, mert a gyerkőc rögtön a macsekra tapadt, az meg szagolgatta őt Kép

Tudom, hogy Graco City-ben is van többféle, én már 29-ért láttam a Megatoys-ban. De bevallom, hogy annyit is sajnálok érte. Igazából nem tudom, hogy kellene-e másik kocsi vagy sem. A Kikás is tetszik, lemeóztam, amikor a tejcsiért voltunk, az esernyőre csukható és hasonló, mint a Graco 17-ért. De most nem lehet olyat kapni, úgy láttuk. Végül is nem hajt a tatár, csak tényleg számít, hogy hány kilós a kocsi, főleg, ha emeletnyit kell fel-le cipelni.

H.

Kép
hanzika

hanzi!

Én angyon nem bántam meg hoyg 25-öt adtam a kocsiért. Mi Emam 6 hónapos kora óta hazsnáljuk. és addog szinte ki sem tudtam mozdulnia környékről, azóta pedig mobil vagyok. Szerinetm aki bkv-zik annak megéri, főelg ha viszonylag ksi korban vált át rá. Mondjuk ha most vennék esernyőkocsit akkor mrá nem vennék ilyne drágát, ekkora gyereknek, most már megtenné egy mezei is,de ez is nagyon jó még msot is. én pl a 2 funkciós kocsinakt adatm el, merta lig hazsnáltuk, 25 e-ért eladta, annyiból vettem ezt. És ezt elrakom a következő babának is, majd arra az első hat hónapra vezsek valami hazsnáltat vagy olcsót, annyit ki bír az is, főleg hoyg uyge az első 1,5 hónapbannem is használtuk.

Azért ha te lettél volna pici anyukája lehet nem ezt mondtad volna, de a barátnőm nagyon hősies voltKép Emma enyhén szólvasportosan tolta a kocsit, volt hoyg futnunk kellet hoyg lépést tartsunkKép

Nálunk bori kuyta már réga kedvenc, pl az a megtiszelteeés érte hogy mindne mes rajat van elmutogatva. pl a török és a mehemed Emma értelmezésében: Meg en fogd a tehén farkát: Emma odarohan borihoz és meghúzza farkát, majd el sem engedi Nem tudta ezt mehemed és felrúgták a tahenek: Emma még mindíg bori farkát fogja és közben jól fenéken billentiKép Úgyhoyg edzd a mcskátok idegeitKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Hanzi,
Most nem értem...ha van 3 kocsitok, amiből egyet tutira nem használtok, miért nem adod el, és veszel belőle amilyet szeretnél? Vagy én nem értek valamit? Kép
Nálunk azért is volt s.o.s, mert nyáron sokat utazunk, jövünk-megyünk, és a kocsiban kb tized annyi helyet foglal, mint a CAM, pedig eddig azt hittem, az is milyen kicsi összecsukva Kép

Marcus popsijára a sima gyógyis se jó? Hát még a Neogranormon marad akkor valóban v. a Bepanthen.

Igen, ha "plázázós" kedvünk van, akkor csak Árkád jöhet szóba, a többivel sok bajom van. A Duna P.-ban szinte semmi értelmes nincs, a Westend bazi nagy, a Pólus még talán, de az Árkád a favorit minden szempontból. Na meg ott (is) van C&A Kép Persze most is ott vásároltam leginkább, Regi meg elvan a csúszdán a barátnőmmel. (általában ilyenkor jön velünk) A Humanicban meg mesét nézett, úgyhogy legalább ő is élvezi Kép
Jaj, volt egy haláli body a C&A-ban, az volt ráírva angolul, hogy Úgy nézek ki, mint anyukám, annyit eszek, mint apukám Kép Hát én úgy röhögtem, és úúúúgy vettem volna, de csak nagy méretben volt Kép

Manó,
Emma milyen nagy csaj már! Tényleg jó rég láttunk róla képet! Kép
A ligetben nem tudom, mi lesz, vagyis minden Kép Tavaly is ott voltunk gyereknapkor, és hát vásár, minden játék, progi, szóval a szokásos. Valszeg reggel korán megyünk, hogy még legyen parkoló...

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Na, már megint én Kép

Szóval jó volt a gyereknap, leszámítva, hogy irdatlan nagy tömeg volt a ligetben, és a vidámparkba be se jutottunk Kép De mivel jó pár baráttal, ismerőssel mentünk, ezért Regi jól elvolt. Kapott karórát, az volt a vágya, mert az ovis barátnőjének is az van Kép Meg egy Füleses lufit -1800-ért...alig rablás-, úgyhogy legalább ezzel vigasztaltuk a lelkiismeretünket Kép
Na, és taliztunk Manóékkal is Kép Persze utólag jutott eszembe, hogy egy-két képet csinálhattunk volna rólatok!!! Kép Nagyon cuki volt Emma, ahogy hódított a kalapjában! Kép

Ja, meg hát volt szokásos pacisimi, volt kígyósimi, sok fotózás, perec, zabálás stb. De azért anyumék holnap még elviszik egy utógyereknapra a Margitszigetre Kép
Máté egész jól bírta a kiképzést, akkor volt csak nyügi, amikor álmos volt.
Most is horpaszt még mindkettő Kép

Na, aztán mindenki jöjjön élménybeszámolni Kép

Hanzi,
Hogy van Marcus? Végül tényleg nem mentetek sehova ma?

És akkor képáradat: Kép

Vajon én is kapok olyat???

Az új tik-tak

Regi és Füles Kép

Perecesek

Pihi

Szerelem

Anyával

Na, befejezem Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Hát ez idióta.........nem tette be a képeket Kép Kép

Kriszta
krisztocs

Kriszta
krisztocs

na mégegyszer...Kép mint, aki most csinál először ilyet.............

Kép

Kriszta
krisztocs

Jó, akkor folytatom Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Kriszta!

Néztük si a sort hogy od aztán nem nagyon mentek be ennyi gyerkőccel enm elhetett azt kivárni. Mi se maradtunk már, mert Emma már álmos volt. Hogy ti miket nem láttatok? Mi cska mezőgazdasági múzeumot néztük meg meg az ugrálóvárban ugrált Emma, amúgy csak anyg tömeget láttuk meg a sok büfést, árust. Mi nem is vettünk semmit, bár egy helyen 500 Ft ért árultak élő kiscicát, na onnan alig tudtuk Emmát elvonszolni.

Azért a kisfiú nagyon hűsége svolt Regihez, úgy menekült Emma előlKép

Képek nagyon cukik. nekünk nincs fényképezőnkKép De majd valamelyik nap, szerintem szerdán megyünka barátnőmékhez, lehet akkro kölcsönkérem, vagy legalábbis csinálunk néhány képet és tezsek fel. Mi délután játszótereztünk, 8-kor jöttünk haza, Emma 1/2 9-kor kidőlt,d emár annyi ereje sem volt hogy hasra forduljonKép Igaz délután 1/4 órát aludta kocsiban sé készKép

Manó

KépKép
manó

És csak megnyugtatásképp, máskor sem olcsóbb ez a fajta lufi a ligetnélKép Én márvettem,e gyszer egy méhecskét, nagyon bejött Emmának, d eaztán pár hónap altt szétjátszotta kuytával. Ugyanis azazl kergette, csapkodta, verekedtek rajta, stb. De ahhoz képest egész sokáig bírta.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Na, már megint én...csak itt beszélgetünk Manóval, oszt sehol senki???? Kép

Manó,
De úgy gondoltam, hogy a mi gépünket előkaphattam volna...
Gergő Regi elől is menekül, pedig 1 éves koruk óta ismerik egymást Kép Kell neki mindig idő, mire összemelegednek...Úgyhogy biztos Emma is bejött volna nála, ha együtt vannak egy darabig Kép

A kígyó meg a pacik a Vajdahunyad váránál voltak. Ott lehetett pacira is ülni (mármint pónira), de akkora sor volt ott is Kép Szegény Regi úgy szeretett volna felülni, még jó, hogy megértette, hogy bazi hosszú a sor. De olyan rohadt dolog volt, hogy kiviszi az ember a gyerekét, szegénynek csurog a nyála, aztán sehova nem tud felülni, semmit nem kap, mert mindenhol ezren vannak Kép Úgy sajnáltam Kép Jövő héten v. utána el is megyünk egy pótgyereknapra a vidámparkba tényleg!

Képzeljétek, Máténak már 3 foga van Kép Pedig már teljesen jól aludt, mióta kijött az első kettő, nem is gondoltam volna! Matattam reggel a szájában, hogy lássam, mennyit nőttek a fogicák, mikor felfedeztem, hogy a jobb alsó -talán szemfog??- is kibújt....de nem is annak kéne, nem? Mintha a felsők jönnének most a sorrendben...Na mindegy, nagyon beindult a fiam, lassan több foga lesz, mint nekem Kép Kép

Regi elment anyumékkal a Margitszigetre, tiszta nyugalom van, teljesen elszoktam tőle Kép

Írajtok már!!!!!! Kép Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Akarom mondani...írjatok Kép

Kriszta
krisztocs

Hú, de jó, megint én Kép Kép

Hol vagytok máááá? Kép Kép

Már annyi idő óta nem írtatok, hogy ugye -mint már írtam- három foga lett Matyinak, és elkezdett kúszni! Kép Már napok óta volt egy kis vándorlás, de azért nem volt nagy táv, de ma már nekilódult. Elaludt a szőnyegén, én teregettem, Regiék lent bringáztak, aztán egyszer csak jövök be a szobába, gyerek sehol, hát élből infarktus (ezen a héten kb a harmadik...), és kúszott a tv felé, ami azért kb 2-3 méter volt...Jaj, hogy én hogy nem vártam ezt az időszakot Kép

Kriszta
krisztocs

Sziasztok, Mici férje vagyok. Szaffi megérkezett 2004 05 30-án 23:45-kor 3900grammal és 54cm-el. Mind a ketten jól vannak. Egy boldog apuka.
mici

Juj de jó, juj de jó, hogy én legalább elsőnek tudom meg Kép Gratulálunk!!!! Kép Kép

Kriszta
krisztocs

Mi is szívből gratulálunk a Micicsaládnak Kép Kép Kép Aztán kérünk képeket is!

Kép
hanzika

Te, Hanzi...nem ám csak úgy benézünk, oszt lelépünk....tessék mááá írni!!! Kép

Kriszta
krisztocs

MIndjárt ír, az előző én voltam... Kép

HFérj

Kép
hanzika

Sziasztok!

Na most már vagyok Kép Csak hát ugye, nem abból áll az este, hogy hazajövünk a telekről és le tudok ülni a gép elé... főleg, ha más uralja azt! Kép

Szóval, tegnap voltunk egy órás tesztsétán Marcussal. Elég jól bírta, nem lett lázas és utána szépen aludt is Kép Erre ma kimentünk HOrányba, páromék telkére. Ott is volt egy jó 2-2.5 órás séta, meg egész nap kint volt majdnem a járókában a kertben Kép Nagyon élvezte Kép Ja, és bevetettük az új CAM-os utazószékét. Eléggé komplikált betenni, vagyis inkább az volt a gond, hogy nem lehet eléggé megdönteni még és a gyerkőc buksija nyaklott előre-hátra, ha aludt. De kivettük, beigazítottam és visszatettük, így most jó Kép Ja és egy bajom van vele: hogy ebben nem lehet beleültetni még fent és lecipelni a gyerkőcöt Kép Krisz, ti benne hagyjátok az ülést a kocsiban?

Örülök, hogy tudtatok találkozni és jól éreztétek magatokat. Hát el tudom képzelni, hogy milyen sokan voltak, hisz a többség ilyenkor vagy oda vagy a Margitszigetre megy. És nagyon jók a képek, Krisz Kép

Válasz a babakocsis kérdésetekre: A CAM-ot nem szándékozom eladni, mert jó lesz a következő babához, bárkié lesz is a családban. Az esernyőkocsit még ki sem bontottam (vagyis csak megnézésre, azt a bátyámtól kaptam, olyan, amit még annó vmelyik Pampers-hez adtak és neki adott egyet a Gulyás). A Pierre C-n vacilálok - először meg akartam venni, aztán mégsem, aztán Ádám rábeszélt. TEgnap azzal sétáltunk. Nem rossz, bár hiányzik róla a zsebes cumisüvegtartó és nehéznek tűnt még Marcussal is. De majd még meglátom. Lehet, hogy ha megint lesz Kikában az a babakocsi, amit már a többiek leteszteltek és könnyű (nekem ez ezerszer fontos ugyebár), akkor megveszem, addig meg rágódom rajta Kép

Manó,
Jó a kutyusos sztori Kép Szerintem nálunk sem lesz majd másképp! Főleg, hogy már megnyalogatta Marcus a macska orrát, meg már kezdi simizni (vagyis húzni a szőrét Kép).

Mici és Boldog Apuka,
Gratula ezerrel! Majd ha tudod már, meséld el, hogy hogyan zajlott a nagy esemény! Kép Ja, és szép nagy baba!

Pusz

H.

Kép
hanzika

Hanzi,
Nekünk mindkét ülés lent van, Regiét már vicces is lenne felcipelni Kép Eleinte, mikor Regi pici volt, mi is hurcibáltuk, aztán jól meguntuk Kép

Kriszta
krisztocs

Mici!

Kép
Óriási gratula mindhármótoknak! Ejha, szép nagy baba a kiscsaj! Köszi a kispapának a tudósítást, de azért egy kicsit bővebbet lehetne? Hogy volt, simán ment? És képet is szeretnénk!Kép

Kriszta! Nektek is gratula a fogacskához, meg a kúszáshoz isKép Klasszak a képek, jövőre már én is szeretnék majálisra menni a kiscsákóval. A párod meg olyan infarktustálat eszik, mint az enyém szokottKép

Hanzika! PöttyökKép Még mindig csak ismételgetni tudom, hogy jobbulást Marcusnak!

Manó! Emma csuda aranyos, igazi nagylány már!

Mi is megvagyunk ám azért, Szekszárdon voltunk anyukáméknál. Sajnos horgászni csak az ember volt a tesómmal, mert szombatra időzítettük, akkor meg ramaty idő volt, szakadt az eső. Fogtak szép nagy (kilósnál is nagyobb) kárászokat meg törpét, úgyhogy lett halpaprikás túrós csuszával, amiből persze nem ehettem ez a dög fogyókúra miatt. Végig óriási kaják voltak, és persze én meg nézhettemKép Jó, jó, hát csináltak nekem is nekem valót, dehát az ugye nem az igazi. Meg anyukám baromira jól főz. Miksa egy tündér, mindenki imádta, meg egy kicsit dajkálták is helyettem. Viszont mára virradóra kétszer ébredt, remélem megvan az oka, mondjuk egy fog. Meg mostanában sajna nem borul el attól, hogy elindul a feneke alatt az autó, így egy kicsit nyűgösebbek az utazásaink. Lefelé egy percet sem aludt, Dunaföldvártól Szekszárdig pedig csak a Hová mész te kisnyulacskát viselte el, meg időnként a Cippolínót, ezek hiányában vagy bármi más nótánál nyüszített. Mindjárt kicsinyítek néhány képet a termésből. SzóvalKép

Kép

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

No, az előző vagy egy órát íródott (láttam írtatok közben), mert a szomszéd telekre befészkelt egy egész méhcsalád a cseresznyefára, hát ilyen félelmeteset még nem láttam. Úgy vettük őket észre, hogy baromira nagy zúgás volt, azt hittük, valami gép, de csak egy méhfelhő volt. Aztán letelepedtek a fára fürtökben. Most gyűjtik be őket, nagy a jövés-menés minálunk. Ki sem nyithatom az ajtót, már órák óta bent kuksolunkKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
Örülök, hogy Ti is előkerültetek! Kép És hát Miksáról az első kép csúcsszuper!! Kifejezetten pályázatra való!!!! Kép

A méhekről jut eszembe, hogy az is volt a héten...mármint Reignek csípése...zajlik az élet Kép

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Mici!

Sok szeretettel gartulálunk! Aztán majd várunk ám a szülésstoryval meg a képekkel!

Hanzi!

Én nem vagyok olyna bátor mint Kriszta és nem emrem lent hagyni az ülést, félek hogy feltörik miatta kocsit, és bár nem a legdrágább ülés, azért rosszul érintene ha venni kéne Kép Szóval mi felhozzuk, de nem Emmástól hanem ő jön a lábán vagy ölben és az ülsé külön. Vagy ha elaludt benne akkor volt már rá példa hoyga férjem vele együtt felhozta, szóval nem lehetetlen, d enem könnyű. Nekünk van lent egy no name hazsnált ülés, az van benen mindgí a kocsiban, ha váratlanul kell akkor legyen mibe ültetni (pl bemegyünk a városba és úgy levásárolgatunk, hogy már annyi az idő hogy a férjem jön haza,a kkro megy a telefon hoyg vegyen felKép ). Ha meg itthonról indulunk együtt vagy tudjuk hogy délután jön értünk beteszzük a brevit.

Egyébkémnt nekem egész sokáig benen volt a hordozóból kivett fejszűkítő ebben az ülésben, és úgy nem csúszotta nnyira oldalra feje. Most meg egy nyakpárnánk vabn, mert már kinőtte szélességben a fejszűkítőt, d ecsak 2-3 hónapja kb.

Szirom!

Nagyon édes Miksa mint mindíg!

Kriszta!

MéhcsípésKép na ilyenektől félek én is. És akkor mi a teendő? nagyon sírt?

Az állatkertben van tevegelés, valami pár száz Ft és nem szokott nagy sor lenni szimpla napokon.

Manó

KépKép
manó

Manó,
Jövő héten úgy tűnik Matáv gyereksziget lesz, az tavaly is szupi volt! Kép

Méhcsípés az oviban történt, állítólag sírt, de már nem volt semmi, fullánk se, mikor megnézték, csak piros volt. Este bekentem Fenistillel, aztán jó napot Kép

Apropó, Fenistil! Szirom, mi azt adjuk, csak cseppben Máténak, és azóta észre se venni, hogy jön a foga! Tök jól alszik, nem nyügi, állítólag van benne vmi nyugtató cucc Kép

Nálunk a ltelepen mindenkinek a kocsiban van az ülés, mindig azt lesem a parkolóban Kép

Kriszta
krisztocs

Kriszta!

A margitzsigeten? majd lehet mi isi kinézünk, bár a férjem nem könnyű rávenni ilyen programokra, meg jövő hétre valami bográcsozás is tervbe van véve.

febistil cseppünk nekünk is van, méga kuytám kapta az allergiájára, de ő nem szedte végül, Emma kapott belőle mikor krupp gyanús volt. Fogra mi nem próbálzukKép Állítólag bárányhimlőnél is nagyon jó. nekem allergiás dolgokra calcimusk van egyébként itthon, az sokkal erősebb, legalábbis a kuytáma llergiás rohamánál az segített rögtön, semmi más készítmény nem jött be. Ja, és Emam nem volt kába a fenistiltől, pedig már hallottam msától hoyg olyan aluszékony lett a gyereke tőle, pl aki ilyan náthás vagy bőr alergiás tünetekre kapta.

Nálunk nem nagyon vannak lent az ülsek szerintem, bár néha látok, de azt gondoltam azok vendégségbe jöttekKép Á, én így nyugodtabb vagyok, ha nem lenne gond hoyg esetleg eltűnik nem izgatnám magam, d emivel sajna gond egy rendkívüli 20e Ft-os kisadás is, főleg hó végén, így nem kockáztatok, inkább cipekedünkKép Aztán elhet a kuytánaks em kéne, de pl römert már hallottam hoyg loptak el, illetve itt aneten az osztályos topikban lopták el valakiét ha jól emlékszem. Így is amikro pl elemygünk bevásárolni, vagy kirándulni benne hagyjuk, mer hát ott muszáj ugye.

manó

KépKép
manó

Manó,
Nem, a Hajógyárin szokott lenni!

Eredetileg nekünk is barihimlőre van itthon a Fenistil csepp, de még nem aktuális Kép

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!
Megérkeztünk mi is!

Először is gratula a Mici családnak! S csatlakozom az előttem szólókhoz, több információt kérünk!

Nagyon jók a fotók!!!

A megérkezés arra vonatkozott, hogy szombaton mi is elutaztunk, mi Mátraszentimrére, s ma este értünk haza. A Hotel Narádban voltunk. Párom már járt itt céges kirándulással, még az őszön és ő szúrta ki, hogy bababarát hotel. Volt kiságy, pelenkázó, játszószoba, mini vadaskert, túra babakocsi, gyerekmenü, gyerekétkészlet stb. Csak kiskád nem jutott már nekünk, mert annyi pici volt. Meg is viselte Tomit a kiötlött fürdési technikánk. Volt nagy üvöltés!! Különben jól bírta. A túrababakocsival vasárnap túráztunk is, bár még egy kicsit kicsi volt ehhez a kocsihoz. Szállodán belül pedig az esernyőkocsival közlekedtünk. Most használtuk először. A hétvégén a legtöbbet a friss levegőn volt a gyerkőc, s nagyon sokat kocsiban. Egész jól bírta.

A túrával kapcsolatban:
Ha jól emlékszem Marycus írta, hogy szoktak túrázgatni. Azért másnak is hasznos lehet. Szóval csak egyet felejtettem el a túra közepéig, azaz az etetésig, hogy extrán egyek, igyak. Eddig még nem volt problémám azzal, hogy kevés a tejem. No, most volt. Az én mozgástól elszokott szervezetem, a tejcsikészítés helyett, feldolgozta a bőséges reggelit a túra közben. Tomi meg csak sír-sír, mire rájöttem (pontosabban az apósom), hogy nem elég neki egy cici. Még jó hogy volt a másikban annyi!!!
A túra különben jól esett, hiányzott már (érzem is a vádlim!!). Két éve volt utoljára rajtunk a túracipő. De most be is lelkesedtünk, s lehet, hogy a nyáron kimegyünk pár napra a Tátrába is. No meg veszünk egy hátihordozót is. Ha van valami infótok róla szívesen fogadom.

Na megyek pihizek egy kicsit!

Ildikó
nildikoka

egy pár fotó:
túrához kedvcsináló (éppen szoptatok):
Kép
Kép

Ilyen volt a kocsi:
Kép
Apuhoz bújva:
Kép
nildikoka