Sziasztok!
Ildi,
Én sem tudtam feljönni tegnap este
Kakiügy ismerős, nekünk már rengetegszer volt, szinte a nyakáig kakás
A bodyt én is érdekesen vadásztam le ilyenkor róla, legtöbbször a feje is sz.ros lett
Gratula a forgáshoz!
Máténak meg a legújabb, hogy kúszik, ahogy átfordult, úgyhogy néha egész máshol van, mint ahova tettem
Tegnap megkaptuk az 5 hós oltásokat végre, teljesen ledöbbentem, meg se szólalt Máté egyiknél se!
És akkor az adatok: 8 kg, 69 cm és 46 cm a feje
Ja, és kijött a második fogica is
Láthatóan nyugodtabb ma végre
Marycus,
Boldog fél szülinapot Vikónak!
Mici,
Szüljél mááá meg!
Ja, és apucit trenírozzad, hogy képeket is tudjon felpakolni nekünk a babóról!!!
Hanzi,
Hogy van Marcus?? Sajnálom, hogy nem tudtok menni hétvégén, vigasztaljon, hogy mi se megyünk
Barátnőm -aki most lett terhes-nagyon szarul van, és velük mentünk volna...szóval, lefújtuk az egészet
De ahogy elnézem az időt, nem is nagy baj...csak így gyereknapra kell vmi progit kreálni...valszeg városliget lesz. (hú, de kreatív vagyok
)
Szirom,
Nadon ügyi Miksabuc, most már hamarosan az ágyában is fel fog állni, de biztos lejjebb tettétek már a matracot
Víz-téma...olvastam vmelyik babás újságban, hogy a Humana-nak is van most új babavize, na azt tuti nem kell forralni
Manó,
Mi újság az állathaddal?
És valóban jó lenne, ha produkálnál már egy friss képet Emmáról!!!
Jaaaj, és a lényeg, tegnap apuci elhozta az új kocsinkat! Hát valami álom....annyira könnyű, és annyira kis helyen elfér, hogy el sem hiszem! Na, és apuci nem egy nagy "babacucc" imádó, de ebbe kifejezetten szerelmes lett
Kriszta