Új privát üzeneted érkezett!

Timi neked is köszönöm a szorítást ! :-)

De jó neked Babaim hogy segített a dinnye, nekem sajnos az sem segít az ödémában, de azért továbbra is fogom enni, mert lehet hogy még dagibb lenne a lábam.
G.I. szörnyűlködött is egy sort.

Kép
judit70

Már nagyon vártam a híreket!

babaimádó
Kép
babaimado

Judit, én szerda 1/2 8-ra ctg-re és utána 8-ra UH-ra, de szokott csúszás lenni, most tuti sokan lesznek, mert a dokim megy jövő héttől szabira. Lehet, hogy csak nagyon későn, vagy csak csüt.reggel írok. Sztem nézz be csüt.ön, addigra bizti írok. Puszi és jó pihit!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, minden rendben! Kicsit kevesebbet leszek net közelben, mert nem esik már jól itt ücsörögni. És itthon is találtam teendőket, a hétvégén pl. kitaláltam, hogy kell még egy pár polc a fürdőszobába stb., úgyhogy szegény férjem itthon is lesz a héten pár napot és csöndben behódol a fészekrakó ösztöneimnek :lol:

KépKép
Kép
szecs

:lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Judit...örülök, hogy minden rendben. Jó utat és jó pihenést! Próbálj meg minél többet pihenni!

Szecs...megértem, hogy nem kényelmes ülni...de azért néha tessék benézni, hogy tudjuk mi újság Veled :) Már csak pár nap és tényleg vége :D

Babaim...Neked is csak a pihenést tudom javasolni. Szerda mindjárt itt lesz, akkor lesznek friss adataid Fanniról :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Köszi... Levi meggyógyult, nekem még nem jött vissza a hangom... :?
Apa levizsgázott... most már tiszt lehet :D

Lakás...
Ma megyünk háznézőbe.... csere lenne, de nagyon régi a ház...
Ismét levittem az árat, de még lejjebb kell vinni... megvehetné már valaki :evil:

Manó egyre gyakrabban pisil Wc-be és bilibe... :roll:

Már csak pár nap és jön a nyaralás... :wink:

Köszönöm a hiányolást!

A baba és pocakképek nagyon jók! :P
...és Csinos a menyasszony! :wink:

Babai
A hidam? Már rég kész... 1 hét alatt megcsinálták :lol:

Ildi?
Mikor mész a dokihoz?
DRUKK++++

A dokinak is Gratula!!! :D

Szecs
Már csak pár nap :shock: :P
DRUKK+++++++++

Timi
Ilyen rossz időszak a bölcsiben?
Sajnos igen...
Mindenféle betegséget el kell kapni egyszer, hogy védekezni tudjon legközelebb :roll: Azt mondják az első év ilyen... :(

Levinévnap
Kép
Csúúúsz
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

CSajok, a kislányotoknak lesz fülbevalója?

babaimádó
Kép
babaimado

Szecs, mizu?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Szecs????

Kia, de jó, hogy jöttél! Ügyes Levi, hogy pisil a WC-be. Húú, de ennék egy szeletet a tortájából :lol:
Apának gratula :D

Megőrjít ez a meleg, szegény lányka izzad, mint a ló, tiszta kiütés a háta. Sajnos ezt is örökölte :cry:

KépKép
b_judyt

BJudyt...mi is szenvedünk Zsoltival, de nagyon :(
Reggel 1/2 7 fele elmegyünk egy nagy sétára...de utána már esélytelen kimenni. Tegnap még este 6-kor is 30 fok volt :(
Zsolti is úgy izzad szopi közben...aztán meg a feje tiszta piros ott, ahol rajtam feküdt. Mivel elalváshoz is kellek, így jól összeizzadunk egy nap többször is :)

Kia...örülök, hogy meggyógyult Levi! Neked is jobbulást.
Hová mentek nyaralni?
Én is kérek szépen tortát...most úgy megkívántam :)
Pedig nem is vagyok terhes :D

Szecs, Babaim, Judit...hogy bírjátok ezt a kánikulát?

Timi
Kép
vt72

Nehezen. Ventillátorral is 30 fok van, pedig hajnalban szellőztetek, majd 9-kor mindent becsuk, redőny le.

babaimádó
Kép
babaimado

Híradós kollega, nem tudsz vmit Szecsről?

babaimádó
Kép
babaimado

Kia, grat.férjednek.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim még ma nem hallottam felőle...szerintem apával barkácsolnak :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Olyan drágák vagytok, hogy így izgultok :D Tegnap semmi izgalmas nem volt - még a párom is ment dolgozni, csak holnaptól lesz itthon - csak azért nem jelentkeztem, mert az internet+tv elköszönt reggel 7 körül és csak este fél 9-kor jött vissza :x A drága upc-vel egész nap telefonos kapcsolatban voltam, valami áramkimaradásuk volt...
Ami a meleget illeti, én délután jókat alszom amikor kint a legrosszabb a helyzet, de én is csak úgy tudom megoldani, hogy a függönyök behúzva maradnak és egyszerre meg a ventilátor és a párásító-léghűtő.
Babaimado, mi megvettük az első kis fülbevalóját (elől kapcsos, direkt csecsemőknek), de nem lesz szívem belövetni amíg pici, csak majd az első szülinapja után valamikor. Állítólag bizonyos kórházakban megcsinálják, ami biztosan biztonságosabb, mint a kozmetikusnál, de ott kihagyják az orvosi fémes időszakot és rögtön a saját fülbevalót rakják be. Nem értek hozzá, hogy melyik mód a biztosabb, ezért is döntöttünk az elhalasztás mellett...
Timi, úgy sajnállak benneteket, hogy most a négy fal közé szorultatok! Tudom, hogy mennyire hozzátartozik a napjaitokhoz a nagy jövés-menés!
Kia, gratulálok a fiúknak, neked pedig további gyógyulást kívánok! Drukkolok a lakáscsere miatt! Jók a képek (mint mindig)!
Judyt, Vivinek van fülbevalója? Ti sem igen jártok el gondolom ebben a melegben sehova :(
Ma betöltöttük a 39. hetet, állítólag 65% esélyünk van rá, hogy ezen a héten végre elindulunk, úgyhogy továbbra is számítok a drukkokra. Tudom, hogy bennetek nem fogok csalódni :wink:

KépKép
Kép
szecs

Szecs+++++++++++++++++++++Fülbevaló: nekem van egy babafülbevalóm, azt szeretném betetetni és a kórházban, de úgy sajnálom, hogy miattam megszúrják, pedig tudom, hogy az ő érdekes, ha később fülit szeretne, már nem lesz ezzel gondja. Csak lelkifurdalást okoz, hogy miattam fájjon nki, pedig most még nem okoz neki (állítólag) traumát. Én sem emlékszem, amikor kilyukasztották, pedig az házilagosan brutálisabban ment anno.

babaimádó
Kép
babaimado

Ja és ma este doki!!!!!!!!!!!!Alig várom, hogy megtudjam mizu bent :D

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim...az ÁEK-ban nem csinálják meg, így csak később lehet azoknak a babáknak, akik ott születnek. Legalábbis tavaly télen így volt. Nálatok akkor a SOTE-n megcsinálják?

Én biztos sajnálnám szegénykét...meg valószínűleg ráhagynám a választást, hogy ha akarja, akkor legyen. Persze ez majd csak nagyobb korában lenne majd, amikor tényleg megérti, hogy miről dönt. Valószínűleg azért, mert nálam is így csinálták a szüleim :)

Várunk majd a hírekkel, Fannika biztos jól gyarapszik odabent :)

Timi
Kép
vt72

Nem tudom, még nem kérdeztem, de a védőnő mondta, hogy van olyan kórh., ahol megcsinálják, de hogy a Sote is olyan-e azt nem tudom.
Vt, biztos, hogy nagy lehet, mert jó nagy a pocim.

babaimádó
Kép
babaimado

Timi, legalább most már tudom, hogy az ÁEK-ben nem is csinálnák meg a fülbevalót. Így nem tud semmi eltántorítani a döntésemtől :D
Babaimado, naaagyon drukkkolunk Blankával és várjuk a híreket!!!

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Babaim. majd gyere az infókkal, mi is kíváncsiak vagyunk!

Szecs! Sok-sok drukk, tiszta izgi, lehet a hétvégén már babázol?

Vivinek is 1 éves korában lett fülbevalója, de én szerettem volna a kórházban, de ott ugyebár nem csinálnak. Neki olyan spec van, ami nem szúrja hátul a fülét. Nem volt vele semmi gond, akkor sírt, amikor lefogtam, a lövés után már vigyorgott.

Mi megyünk azért mindennap vmerre, délelőtt vásárolni, este 6-kor pedig a játszótérre. Közben itthon pancsizunk. Ma én is beültem mellé a medencébe, képzelhetitek, 1 méter az átmérője :lol: De belefértünk ketten :lol:

Úgy meg jött a kedvem az újabb babához!! De még sajnos várni kell... :cry:

KépKép
b_judyt

Judyt, mennyit kell várni?

babaimádó
Kép
babaimado

Judyt...miért kell várni?

Timi
Kép
vt72

"De belefértünk ketten :lol: "

Aranyosak lehettetek!
Én a kádban pancsiztatom Zsoltit...tetszik neki nagyon! :)

Timi
Kép
vt72

Lányok...engem akkora öröm ért tegnap!! Véget ért a Csillagkapu :D
Szecs...Te is átélted ugye?
Most már nézhetek Monkot :)

Timi
Kép
vt72

Judyt, ismerős kozmetikában csináltattátok a fülbevalót, vagy a házhoz kimenős módszerrel (interneten ezt hirdetik a legjobban)? Jönni fog az a második baba amikor itt az ideje, az tuti! Irigyellek titeket, jó lehetett a közös pancsolás!
Timi, szerencsére O'Neil ezredes visszavonulásával nálunk véget ért a Csillagkapu-láz, mert a férjemnek nem volt szimpatikus sem új csk1 vezető, sem pedig az új tábornok :lol: Én is tervezem a kádas pancsizást Blankával :D
Babaimado, várunk már nagyon vissza!!!

KépKép
Kép
szecs

Szecs! Házhoz kimenős csaj jött, 8ezer volt asszem, a kiszállás, fülbevaló, belövés. Úgyhogy nagyon megérte.

A gyerek még azért nem tud jönni, mert albérletben lakunk, és amíg nincs saját lakásunk, nem merem bevállalni a másodikat (harmadikat :lol: )
SAjnos még pár évet várnom kell... :cry: :cry: :cry:

KépKép
b_judyt

Babaim...mi volt a dokinál?

Szecs...az én férjem szerintem már századszor nézte végig, de nagyon szereti.

BJudyt...remélem hamar megoldódik a lakáskérdés. Még olyan fiatal vagy...akár három baba is belefér :)

Timi
Kép
vt72

Jó reggelt!
Vacakul aludtam. Este 9-kor végeztünk a dokimnál.
A hírek:
A vérvételi eredményemben a fehérje alacsony, így 24 óráig kell valamelyik nap gyűjtenem vizeletet és abból mintát kell vinni a klinikára. Vérnyomim ellenőrizni kell foly.osan, mert a lábaim 2xakkorák, mint alapból. Feszítenek is rendesen.
Uh volt, vizsgálat nem. Gondolom nem akarta piszkálni, mivel azt mondja a baba még nagyon fönt van (hólyagom nem ezt mondja :oops: ) szerinte nem úgy néz ki, mint aki hamarosan meg akarna születni. Egyébként igazam volt, szép nagy baba, bár én az UH-on semmit nem tudtam kivenni. UH szerint 36+1-nek felelt meg, de tudjuk, hogy ezzel nem foglalkozunk.
Adataink:
BPD:89 mm
HC:321 mm
AC:325 mm
becsült súly: 2910 gramm!!!!!!!!!!!!!!Átlagos menny.a magzatvizem.
Ctg-n mindig vagy aludna, vagy lerúgná. De a dokim elfogadta.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado, örülök a jó híreknek - szép méretek! - és remélem nem lesz gond sem a vérnyomással, sem pedig a fehérjével. A folyamatos vérnyomás ellenőrzés egy egyszeri 24 órás megfigyelést jelent (olyan csuklóra erősíthető kütyüvel), vagy otthon méred magadnak? Blanka is utálja a ctg-t, de sajnos ma is mennünk kell :( Én reméltem, hogy a fájásokat is nézik ilyenkor (mindig voltak összehúzódások a vizsgálat alatt), de "csak" a szívfrekvenciát mérik...
Judyt, én is remélem, hogy a lakásproblémára találtok megoldást és te leszel a legközelebbi pocakosunk. És Kia természetesen :wink:
Timi, voltatok hajnali sétán? Nagyon csodállak benneteket, mert én olyankor tudok a legjobban aludni (a délutánt leszámítva :lol: ). Viszont hajnali 5-ig legtöbbször csak az ágy szélén ücsörgök, vagy járkálok...

KépKép
Kép
szecs

Itthon mérem én már magamnak. Csak érdekes, mert a védőnő kezdetben 80-90-et, mostanság 80-at mért, múlt szerda este dokinál 120, másnap háziorvosnál 105, azóta 95-97 körül mérem, tegnap este dokinál 110. :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Nekem is csak a szívet nézik. Érdeks, másik topikban nézegettem, ott méhösszeh.t is néznek...
Blanka mekkora? Én is sz.rul alszom. Kijárkálok pisilni, meg sokszor pl. ma reggel is 1/4-től az ágy szélén ültem, majd átmentem másik szobába, ne zavarjam apát. megőrjít a meleg is. Most közben aludtam egyet, persze éhesen ébredtem, pedig ma már 2* ettem...Most benyomtam 2 mákos rétest. Múlt hétvégén anyuék hozták és betettem belőle a fagyóba, na az most a pociba vándorolt (egy része).

babaimádó
Kép
babaimado

Egészségetekre váljék Babaimado!!!
Blanka múlt héten 2782g volt. Annyira nyugtalan mostanában szegény :( Doki szerint a méhösszehúzódások/fájások méhen belüli stresszhelyzetek számára...

KépKép
Kép
szecs

Már megint zabálok..mogyorót..

babaimádó
Kép
babaimado

Egészségedre Babaim., egyél amennyi jól esik :D
Szép méretei vannak a lánykádnak. Oroszlán lesz, mint én vagyok :lol:

Nem tudom említettem-e már, hogy elválasztom Vivit. Már egy ideje nincs cici délben, és 1 hete este sincs. Leragasztom sebtapasszal, és mondom a lánynak, hogy fáj. Igy nincs sírás, csak simogatja, majd elalszik úgy, hogy fogja.
Reggel még kap cicit, ez lesz a legnehezebb. Mindig úgy ébred, hogy: cici ham!
De legalább már éjjel békénhagy :D

Lassan mindenki babázni fog.., úúúgy várom már a képeket :D

KépKép
b_judyt

Sziasztok!

Judyt, Vivi már igazi nagylány! Jó kis példakép lesz a lánykáinknak :D
Timi, hol vagy? Csak nem nagymamáztok?
Megjöttünk a ctg-ről, sokkal nem lettem okosabb, de legalább az kiderült, hogy kedden kell hívnom a dokit, ha addig nem történik semmi... Drukkoljatok!!!

KépKép
Kép
szecs

Szecs! Csak nem akar Blanka még várni jövőhét keddig??? :D Nem vagy izgatott? Lent van amúgy már a hasad teljesen?

KépKép
b_judyt

Szecs, akkor ha keddig smemi, akkor szerdán be kell menned és megindítják? Vagy hogy lesz?

Judyt, ügyesek vagytok! Milyen édes, hogy megsimizi, hogy neked fáj...olyan cukik tudnak lenni. Én is oroszlán. Apja meg skorpió. Mi lesz itt??
:lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Én is oroszlán vagyok :D
Nem, kedden nem indítják meg, csak szerdára vagyok kiírva. Kedden csak megbeszéljük a további vizsgálatok menetét (napi ctg stb.) A pocak már lent van és kb. 3 hete mindennaposak a jóslófájások. Az anyagcserém is rendesen felgyorsult, szóval szerintem minden készen áll. Csak remélni tudom, hogy megindul a kisasszony...

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

A torta
A névnapjára hozták Anyuék... :P

Babai
köszönöm!

Szép nagy baba lesz :D

Timi
Orosházára - Gyopárosfürdőre megyünk nyaralni...
Vasárnap megyünk Anyuékhoz (haza) Levivel, aztán szombaton gyopárosra... :D
Hajrá a cici-elhagyáshoz!
Ügyesek vagytok, hogy eddig volt :wink:

Szecs
DRUKKKKKKKKKK!!!!+++++++++++++++

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szecs...igen, ma nagyiztunk. Újpesten mintha jobb lenne a levegő. Zsolti aludt kétszer két órát...ebből az utóbbit lakásban. Ami nála ritkaság :)
Olyan édes volt...hanyatt fekve aludt el és két-három próbálkozással, de álmában is hasra fordult :)
Napi ctg? Nekem még csak 2 naponta kellett menni. Egyszer voltam csak...másnap jött Zsolti :)

Babaim...egyél, amennyi jól esik. A tested tudja, hogy mire van szüksége!
Nálunk Zsolti meg én skorpiók vagyunk...szerintem lesznek harcaink bőven még :D

Sajnálom a rossz éjszakákat. Ezt mondják felkészítőnek az elkövetkező időszakra :P Van benne valami :D

BJudyt...nagyon ügyesen csináltad az elválasztást. Én is örülnék, ha minél hosszabb ideig tudnám szoptatni Zsoltit. Én most még az éjszakai keléseket is szeretem, mert tudom, hogy neki ez jó. Persze azért a kettőnél több kelésnél már szoktam morcos lenni reggel :D

Kia...jó nyaralást Nektek! Biztos szép helyre mentek. Arra még nem jártam :)

Timi
Kép
vt72

1/2 5-kor óriási csattanásra riadva kiurgottunk (szó szerint) az ágyból ijedtünkben. Közeleg a vuhar. Hát azt nem szeretjük. Remélem, nem lezs hatással Fannika érkezésére. Dokim szerint magasan van még, de ugye a vihart nem szoktuk jól viselni.
Lehet ma megszületik Blanka?? SZECS, HA FELÉBREDSZ? ADJ HÍRT? HOGY VAGYTOK!!!??!!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim...mi is arra keltünk. Bár Zsolti még húzza a lóbőrt rendesen...szerintem ez a vihar neki most jót tett.

Én kereszthuzatolok, legalább kicsit lehűl a levegő és nem lesz olyan meleg.

Ripley-ék a héten maradnak vidéken...csak jövő héten lesz.

Timi
Kép
vt72

DE korán kelt mindenki :lol:

Timi, nem sokat alszik neked Zsolti napközben. Vivi 7 hónaposan biztos aludt vagy 3X egy nap. Mondjuk neki kell az alvás, mert különben zizi :D Zsolti ilyen jól bírja?

Tényleg, lehet az idő elhozza Blankát!!!

KépKép
b_judyt

BJudyt...nálunk a tegnapi kétszer 2 óra csodaszámba megy. Általában alszik ő háromszor, de max 30-40 perceket csak.

Zsolti szerintem nagyon jól bírja az ébren létet...szerintem fél, hogy nehogy bármiről lemaradjon :)

Timi
Kép
vt72

Kép 37+0 Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim...nagyon szép pocakot növesztettél így a végére :)
Szerintem hiányozni fog majd, ha Fanni kiköltözik :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Ébren vagyunk :) Én is örültem a viharnak, de állítólag a fronthatások csak holnap fognak érződni... Tegnap este nagyon helyezkedett Blanka, és iszonyú nyomást éreztem a medencém tájékán, úgyhogy ha lehet érezni magát a beilleszkedést, akkor arra tippelek :D Nagyon bízom benne, hogy a hétvégén történik valami...
Köszönöm a drukkokat!!!

KépKép
Kép
szecs

Képzeljétek, a dörrenés, amit villámlásnak hittünk egy kézigránát volt!

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?