Sziasztok!
Olyan drágák vagytok, hogy így izgultok
Tegnap semmi izgalmas nem volt - még a párom is ment dolgozni, csak holnaptól lesz itthon - csak azért nem jelentkeztem, mert az internet+tv elköszönt reggel 7 körül és csak este fél 9-kor jött vissza
A drága upc-vel egész nap telefonos kapcsolatban voltam, valami áramkimaradásuk volt...
Ami a meleget illeti, én délután jókat alszom amikor kint a legrosszabb a helyzet, de én is csak úgy tudom megoldani, hogy a függönyök behúzva maradnak és egyszerre meg a ventilátor és a párásító-léghűtő.
Babaimado, mi megvettük az első kis fülbevalóját (elől kapcsos, direkt csecsemőknek), de nem lesz szívem belövetni amíg pici, csak majd az első szülinapja után valamikor. Állítólag bizonyos kórházakban megcsinálják, ami biztosan biztonságosabb, mint a kozmetikusnál, de ott kihagyják az orvosi fémes időszakot és rögtön a saját fülbevalót rakják be. Nem értek hozzá, hogy melyik mód a biztosabb, ezért is döntöttünk az elhalasztás mellett...
Timi, úgy sajnállak benneteket, hogy most a négy fal közé szorultatok! Tudom, hogy mennyire hozzátartozik a napjaitokhoz a nagy jövés-menés!
Kia, gratulálok a fiúknak, neked pedig további gyógyulást kívánok! Drukkolok a lakáscsere miatt! Jók a képek (mint mindig)!
Judyt, Vivinek van fülbevalója? Ti sem igen jártok el gondolom ebben a melegben sehova
Ma betöltöttük a 39. hetet, állítólag 65% esélyünk van rá, hogy ezen a héten végre elindulunk, úgyhogy továbbra is számítok a drukkokra. Tudom, hogy bennetek nem fogok csalódni