hello!
nem tuntem el, csak szombaton suti, vasarlas stb es tegnap voltunk Velencen talizni egy bartnonkel aki parizsban lakik es meg hivot az eskuvore ami szeptemberben lesz, nagyon jo lenne menni, de akkorara mar kb 32 hetes leszek es nem vagyok benne bizti hogy el mehetek itthonrol 4-5 napra, a parja el hozta meg kerni a kezet es persze kapot egy gyonyoru gyemantos gyurut is .....
na de terjunk visza a normalis vilagba, en azt hittem hogy ti nem kel enyi penzt fizesetek az inszemre, vagy gyogikra stb mivel azt gondoltam hogy fizeti a TB, akkor mit magyaraznak ujsagokban hogy milyen jo HU-ban mert nagyon jol el vannak latva a meddosegi problemak , sok zagyva es az ember kel perkalja a jojot, mi is 12000 ft fizetunk az elso talin es 60000 ft az inszem es kb 80-90000 gyogyik, ha itt lett volna a kozelben nem is lett volna sok + az utak, de persze az ember nem sajnalja a babaert, de aki nagyon sokszor kel probalkozon az nagyon sok penzt is fizet, nalunk ha nem sikerult volna az inszem marciusban/apriliben probalkoztunk volna lombikkal mivel picit nagyobbak a statisztikak, de ha az sem sikerult volna a tovetkezo akkor lett volna mikor lett volna ra penz es persze inkabb sokmindenrol le mondtunk volna es akkor sem jott volna osze a penz oljan gyorsan, nagyon szomoru ez a normalis vilag vagyis aki csak 2 fizetesbol el nem tud minden honappban probalkozni a babagyartassal
en most tul vagyok ezeken a problemakon de most az izgat hogy a ceg eleg roszul mukodik es lehet nem bir ki meg 6 honapot sem, addig meg a picik 6 honaposak lesznek kapok fizetest (80 vagy 100% nem tom biztosan meg) de ha a ceg be fucsol nem tudom ha peldaul a munka miniszterium fizet vagy nem esetleg menyi %-ban, adig meg nem tudok biztosat probalok nem izgulni...
Arnika! remelem josz a jo hirekkel a vizsgarol
szerintem hulyesegeket beszelnek hogy kulfoldon nagyobbak a sikerek, a legjobbak es a leg dragabbak Belgiumban vannak es ott is kb 35-40% a statisztika de 12-15000 €-ba kerul, mielott hu melett dontotunk szejel neztunk a netten kulfoldi klinikakban es nem jobban mint hu-ban, persze minden klinika ki ir egy statisztikat amibbol legalab 5-10% le kel faragni mert csak reklam, szerintem mindenhol egy business ez is mint mas csak tepik az emberrol a penzt mintha mi a kovek alatt talalnak, kesz nem idegesitem magam
ha mindegyik doki azt mondja hogy lehet adjatok bele anyait apait a babaerdekeben es meg lasd jonni fog a te babucid is es persze cserelhetsz vonalzot is, valamikor nekem ezt mondtak es persze azt mondtam magamban persze csak ugy beszelnek hogy nyugtasak az embert de szerencsere nem ugy volt, en is ugy mondom nektek hogy bizti jon es a nagy nap hamarosan el jon, minden nap elteltevel kozelebb vagy a babadhoz es mindenki aki ezt kivanya tiszta szivbol
Vanda! nagyon koszi a receptet, a ferjem mondatom habzsolta, nagyon tetszet neki is
Pasi! mi az hogy vegtelen ???? (elektro-enetgiai mernok vagyok)
remelem nem veszed komolyan
Timi! nagyon orulok hogy jon a mensi, nagyon hianyoztal, a picik remelem rendben vannak, 16-an megyek uh-ra
szmet! minden lehet meg baba is, szoritok!!!
puszika mindenkinek