Új privát üzeneted érkezett!

Kiscsillag,

sajnálom Kép, hogy nem sikerült, mi lesz a következő lépés? Újabb inszem? vagy lombik?
monyo

Kiscsillag Kép Sajnálom.... mikor kezdődik újra?

chesti

Kiscsillag*....Kép

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Monyó Zuzmóval nem beszéltem kellett volna? Sajna MSN-en pont elkerüljük egymást.
Mi köszönjük jól vagyunk héten megyek downkór szűrésre. Remélem ok lesz minden.
Veled miújság?

chesti

Chesti
nem kellett volna, csak reméltem, hogy esetleg veled beszélt...Zuzmótól az elején sok hasznos infot kaptam és nem lenne jó ha...bár tudom, hogy neki sem könnyű...

A downkór szűrésről az elmúlt héten olvastam:
http://www.downszures.hu/site.php?mid=4

Várom a mikulást, aztán fogigátló (zsigeri szinten tiltakozik a szervezetem a fogigátló miatt Kép ) szeretnék 1,5 hónappal öregebb lenni Kép
monyo

Senki nincs közületek, aki kezdetben "csak" terminált együttlétekkel próbálkozott?
Bocs, hogy mindig csak olyan általános dolgokat kérdezek, de nálunk még mindig az a verzió, hogyha nincs más baj (mert úgy tűnik) mint a hiperprolaktímiám, akkor egyelőre várjuk meg, hogy hat a gyógyszer, és még egy kis házi próbálkozós időszak, majd esetleg stimulált termináltas ciklus.
Senkinek nincs ilyen indirekt tapasztalata?
edua

Sziasztok!

Jaj, de nagy a csend most itt...Kép

Ria, Zuzmó, Kiscsillag!
Nem szabad elkenődni, és végképp nem szabad feladni! Úgyhogy tessék jönni, beszélni az érzésetekről, kételyeitekről, stb. és megosztani velünk mindent (jót és rosszat egyaránt!)

Chesti,
AFP-re mész már? Vagy milyen más Down-kór szűrésre? Nem korai még ez? Bár végülis mindjárt a 12. hétben vagy! KépKépKépKép
Picur növesztők mennek:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép

Edua,
mi nem próbáltuk különösebben ezt..., sajnos nem tudok benne segíteni.

Velem a helyzet: ma vagyok a 30.cn.-on, de még semmi... Mondjuk nem is baj, ha most késik, mert nagyon náthás vagyok, meg minden egyéb ehhez kapcsolódó bajom van, úgyhogy nem bánom, ha csak akkor jön ha már kicsit kilábalok ebből.
24 óra alatt több, mint 100 papírzsepit elhasználtam - tényleg!! Naon durva...Kép
Úgyhogy még holnap is itthon leszek, és punnyadok - most nem sok hasznomat vennék bent úgysem.

Legyetek jók, és írjatok Kép

Millió puszika!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Edua ehhez én sem tudok hozzá szólni.

Zsókuci hát igen, csend az van... Kép
Ezt a szűrést kifejezetten a 11. és 12. héten csinálják és majd a 16. héten történő AFP-vel hasonlitják össze. A nyakánál a bőr redőzését nézik.
Remélem már azért lábalsz ki belőle, amúgy valószinű emiatt is késik most. Pihi sok sok tea mézzel citrommal. Én már kapok levegőt, az orrom mint a duda és tök száraz, a szám is cserepes Kép
Irtó bombázó vagyok Kép

Lányok mi van veletek? Irjatok.

chesti

Kiscsillag:
Kép Kép Kép
esperanza

Szia Chestimami Kép

A lényeg, hogy mi itt vagyunk Kép
Ja, akkor már értem, hogy milyen vizsgálatra mész Kép

Én is nehezen viselem az orrommal kapcsolatos problémákat, én most vagyok ott, hogy ha az orron belélegezhető levegőn múlna az életem, akkor nem sokáig húznám Kép És hiába kenegetem, akkor is rettentően fáj (kamillás labellóra esküszöm, amúgy szokott segíteni, szerintem érdemes kipróbálnod neked is; a kék meg szájra nagyon jó).

Ezt egy másik topikban találtam, de most nagyon találó, és hátha segít Kép :
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Velem az a helyzet, hogy minden oké, és áprilisban kezdhetjük az inszemet. Húsvétkor kellene megjönnie, akkor megyek és remélem már kapok szurit is, és nem jön közbe semmi.
esperanza

Esperanza,
na, ez igazán jó hír!!!! KépKépKépKép HAJRÁ! Kép

Kezdődhet végre a tavaszi babásodás!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Köszönöm szépen az együttérzést!! Kép Sajnos nagyon magam alatt vagyok!! Próbálok előre nézni, de nem könnyű már bízni. Kép Az a legrosszabb, hogy elötte 2 teszt is pozitív lett. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Köszi azért!
Én is nagyon náthás vagyok, de olyan allergia-szerű. Nehogy ártsak magamnak (vagy az esetleg már lassanként készülődő bébinek) nem nagyon használok semmit, leszámítva egy homeopátiás orrsprayt. Alig kapok levegőt.

Kiscsillag!Kép
Próbálj arra gondolni, milyen sokan estek kétségbe az 1. vagy 2. próbálkozás után, aztán alig emlékeznek a szomorúságra, mert a következő "nekifutásra" sikerült! Tudom, hogy ilyenkor ez csekély vigasz Kép
Hogy tervezed, mikor kezditek újra? Vagy most ne is kérdezzek ilyesmit?
edua

Lányok kezdek parázni!!!

Nem akar megjönni piri, ma vagyok a 32 napon és még semmi cicifájás, stb... és 1-2 cn napon kell mennem, hogy elkezdődjön az antagonista protokoll. Ha esetleg megtréfál a piri és késik, az úgye nem borít mindent!!!! Tiszta ideg vagyok!!!!
mot

Kiscsillag,
sejtem, hogy most nagyon nehéz időszakot élsz meg, de nem szabad elkeseredni. Mindenképpen azt várd, hogy mikor kezdődik újra, és teljes lelkesedéssel, kételyek nélkül vágjatok bele újra! Meglátod nem lesz semmi baj! Gondolj arra, hogy hány lánynak sikerült már, és sajnos nekik sem feltétlenül elsőre, hanem sokadikra, DE SIKERÜLT!!!! És ha beleolvasol más topikokba is, láthatod, hogy hány lány van már túl a szülésen, vagy fognak a napokban szülni! És itt van nekünk Chesti is, aki erőt adhat, hiszen az ő pocójában már ott van Picur, lassan túl az első trimeszteren! Kép Tehát nem szabad szomorkodni (csak kicsit), és újra elkezdeni, mi nagyon szorítunk Neked is, és mindenkinek, akinek esetleg most nem sikerült!!!
Meg persze azoknak is, akik most kezdenek bele! Kép

Mot,
sajnos ebben én nem vagyok tapasztalt, de nem akarsz esetleg tesztelni egyet?? Kép Ha meg csak tényleg késésről van szó, nem hiszem, hogy borítana mindent, legfeljebb, a stimu is csúszik pár napot - attól még sztem ugyanúgy a 1-2. cn-on kell majd menned függetlenül attól, hogy az hétfőre vagy csütörtökre esik, nem?

Hajrá lányok, nem szabad elkenődni!
Itt a tavasz, és beindul a babaeső meglátjátok!
Ilyen szép napsütéses napon nem szabad rossz kedvűnek lenni! Nagy levegő, mosoly, és: HAJRÁÁÁ!!!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Drága vagy Zsókuci!

Már nagyon szeretnék menni W. dokihoz!!! Teszt volt hétvégén (-).
mot

Sziasztok

Mot
lazíts Kép E és C vitamin hátha segítene, de a legjobb lenne ha egy kicsit kikapcsolnál Kép
monyo

Mot kedves,

akkor meg ne parázz rá, lehet, hogy azért késik.
Én most beteg voltam, nekem is késik (31.cn), de valszeg emiatt. Igaza van Monyonak: lazíts!!! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Kiscsillag muszáj hinned, hogy következőre sikerül. Töltödjetek fel, jön a tavasz a meleg és reméljük meghozza a babaesőt nektek is.
Nagyon szurkolunk értetek is.

Mot nyugi, relax Kép ha idegeskedsz csak jobban tolódik piri Kép

Puszi mindenkinek Kép

chesti

Sziasztok!
Valószínűleg kelleni fog április második heteiben PUREGON 300 NE INJEKCIós AMPULLA.
Ha esetleg valaki már most tudja, hogy maradni fog neki, az keressen meg!
Nem szeretnék venni feleslegesen 1 teljes dobozt, mert a múltkor is megmaradt.
1-et megveszek biztosan, de általában ugye az nem elég és kellene venni mégegyet, de abból meg csak 2-3 adag kell, és tuti megmarad.
Na szóval értitek mi a pálya, ha valaki tud segítsen!
Köszönöm
esperanzas@citromail.hu
esperanza

Esperanza: Nekem van 2 ampulla decapeptyl ha esetleg szükséged lenne rá odaadom, de puregonom sajna nem maradt. Viszont az egyik barátnőmnek is van egy kis maradék ez-az Õ most 10 hetes ezért még nem is olyan régi, szerintem Õ is elajándékozza. Ha érdekel holnap megkérdezem!
klimon

Klimon:
Köszi az infót, rendes vagy. Csak Puregon kell, és abból is megkezdett, de 1 hónapnál nem régebbi.
Köszönöm
esperanza

Jó reggelt Mindenkinek!

"Hajnalban" elmentünk szonográfushoz, mindent rendben talált (hüvelyi ultrahang). Para elszállt, talán a tavasz, vagy a várakozás a kezdésre zavarhat be. De nem tudok másra gondolni! Viszont NINCS CISZTA!!!!!!!
mot

Sziasztok Drágáim!Kép

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem már régóta és nem is fogok túl sűrün ezután sem, de visszamentem dolgozni és ez azt jelenti, hogy ha dolgozom este 9 körül érek haza, bent pedig nem tudok netezni, mert nincs rá idő.
Korábban nem írtam mivel foglalkozom, mert nem került szóba, de most elmondom nektek, mert szeretnék egy számomra jó hírt megosztani veletek.
Az ország régi nagy optikai hálózatánál vagyok(Fotex-Ofotért)a Vision Express hálózatnál, talán hallottatok róla,(szemüveg, kontaktlencse, stb.) főleg Budapesten vannak boltjaink, de vidéken is van pár(Kecskemét, Pécs,Debrecen,Miskolc,stb.)Eddig boltvezető helyettesként dolgoztam az anno elsőként nyitott boltban. Most jön a hír: hogy visszajöttem tp.-ről a főnököm felajánlott nekem egy boltvezetői állást, azzal a feltétellel, hogy idén maradok. Elfogadtam.ENYÉM LESZ AZ EGYIK LEGJOBB FORGALMÚ BOLT A HÁLÓZATBAN.Budaörsön a Tesco-ban. Most nagyon örülök és ha lehet, még pozitívabban látom a jövőt. Szinte meghatódtam, mikor azt mondta a főnököm: azért gondolt rám, mert a másik két jelölt erre a posztra személyiségében nem volt annyira alkalmas, mint én, illetve úgy gondolja, ez egy jó feladat, kihívás lesz nekem, amivel elfoglalom magam és gyorsabban telik majd az idő. Az sem mellékes persze, hogy anyagilag is nagy előrelépés, így könnyebben összejön majd az új stimu ára.Így mindenki jól jár. Ha nem lettem volna tp.-n, eleve engem választott volna, így viszont éppen jókor jöttem vissza. Lassan kezdek hinni a sorsban. Szóval most nagyon örülök. Mellesleg azért kell oda új boltvezető, mert a mostani babát vár. Az utóbbi két évben abban a boltban minden vezető megterhesedett, hátha én is spontánKép
Hát ezek vannak. Az élet szép, sőt csodálatos. Jön a nyár, megyünk nyaralni Horvátországba, egyszerűen úgy érzem, nem tudnak a dolgok rosszul alakulni.Ha hipp-hopp zebrás leszek az sem baj, ha később az sem, és ha nem jön össze az év végéig az sem, akkor nyugodtan mehetek januárban újrakezdeni.KépIdén nyáron visszanyerem a versenysúlyomat is.
Kép
Mindenkinek üzenem: soha nem szabad engedni a szomorúságnak és a bánatnak, mert a holnap mindig hoz valami jót.Ha valaki, hát én tudom, milyen a csalódottság, de MINDENT KIBÍROK.Nem engedhetem meg magamnak, hogy az önsajnálat marcangoljon.Mi nők erősek vagyunk. Fel kell állni és továbbmenni, mert senki nem tudja megcsinálni helyettünk azt, ami a mi dolgunk:kihordani egy babát.
Bocs, hogy kisregényt írtam, remélem nem untattalak vele titeket, de úgy éreztem meg kell osztanom veletek az örömömet és talán a most szomorkodók is meg tudják törölni a könnyes szemüket.
Néha azért majd benézek, nem tudom megígérni, hogy sűrűn, mert ezer lesz a dolgom, de majd megpróbálok jönni. Msn eseteleg estefelé.Kép

Kép

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó

NAGY Gratula! Kép Majd jelentkezz, várunk vissza!

puszi
monyo

Mot ezek jó hirek Kép

Zuzmó drága Kép Kép egyik szemem sir a másik nevet, mert hiányozni fogsz, de veled örülök, hogy reményeid szerint alakulnak a dolgok Kép
Nagy kihivás és biztosd vagyok benne amennyi erő van benned pikkpakk megoldod. Kép

Ma voltam Uh, ott dancelt Picur és hallottam a szivverését Kép Kép Kép lányok le sem tudom irni Kép könnyeim folytak.... Kép

Puszi mindenkinek legyen szép napotok Kép

chesti

ChestiKép

Úgy örülök! Már szép napom lesz!

ZuzmóKép

Hajrá! Legyél ügyes és csinálj egy kis karriert. Utána jöhet a baba!!!
juc81

Hát Zuzmó, nekem is jó lenne egy kis öröm, mindig csak rossz dolgok történnek.
Ma reggelre például egy hülye, bunkó , állat letörte a visszapillantó tükröt a kocsiról. Szóval remek, megint jól kezdődött a nap. Egyesek nem tudják hogy ártsanak másnak.
Az nem számít, hogy kell a kocsi mert feljárunk Pestre, és gyűjtögetjük a pénzt inszemre, meg majd ha lesz baba... meg a lakást is kicsit újítgatni kellene...és még sorolhatnám. Most 30.000 Ft-tal szegényebbek lettünk. Kép Kép Kép
Sajnálom, hogy ilyen világban élünk.
esperanza

ChestiKép
Nagyon sok örömet kívánok továbbra is a Picurhoz!!! Elhiszem, én is bíztos sírtam volna örömömben!!!! Örülök, hogy jól vagytok és főleg a babóca!!!! Vigyázz továbbra is magatokra!!!

ZuzmóKép
Borzasztóan örülök!!!! Ismerem a Visiont, bár nekem a Biomedics jött be!!! Ez itt a reklám helye!Kép
Az év elkövetkezendő részében nagyon szép munkás hétköznapokat és boldog pihenéssel teli órákat, szabadnapokat kívánok!!!

manda

Esperanza
Átérzem a bánatod! Én is le tudtam volna törni a kezét annak, aki ellopta a hátizsákunkat anno a vonaton a kalaptartóról benne a férjem szemüvegével, esernyőjével. A mi kárunk is közelítette a 30 ezret (hátizsák is tök jó, fekete bőrből volt, úgy vigyáztam rá, mint szemem fényére!). A mai napig nem tudtam túl tenni rajta magam, pedig már volt vagy két hónapja.
Bocsi, remélem nem untattalak. Csak tudom, mit érzel ha kicsit másképp is!!!

manda

Mot,
Örülök nagyon, hogy minden rendben van!!! Kép

Zuzmó drága,
Ez nagyon-nagyon jó hír!!! GRATULÁLOK! Ez igazán nagy kihívás, és ez a lehető legeslegjobbkor jött Neked! Kép
Büszke vagyok Rád, hogy ilyen remek munkahelyed van, és főleg azért, mert ilyen szuper ügyes csajszi vagy, hogy ilyen szuper lehetőséget kaptál!!!!
Legyél ügyes, és bár nagyon fogsz hiányozni, tudni fogom, hogy jó helyen vagy, és jól alakul a kis életed! Remélem, hogy azért alkalomadtán olvasgatsz majd minket, és legalább hétvégén fogunk felőled hallani - legalább pár sor erejéig. Kép

Chestimami,
Kép Annyira örülök, hogy hallottad Picur szívverését Kép, biztos csodálatos élmény volt! Kép Gondolom meg is nyugtatott ez a mindennél csodássabb érzés! Kép
100%, hogy én is sírtam volna örömömben!
Persze még azért mennek a Picur-növesztők (ami jár, az jár): ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Esperanza,
Kép Olyan sok a szemét, lelketlen tuskóKép Nem tudok jó vígaszt írni, mert erre nincs jó, de azért ne bosszankodj, sajnos nem lesz jobb tőle! Kép

Manda kedves,
Millió puszi! Kép

Millió puszi mindenkinek!!!! KépKép

Kép

Kép
zsókuci

JÓ reggelt lányok!

Juc Kép aranyos vagy és köszi Kép

Esperanza sajnos nem tudunk mit tenni az ilyen "állatokkal". Akik nem tartják tiszteletben más tulajdonát, letudnám törni a kezüket. Régen a 11.kerben a lakótelepi suhancoknak az volt a menő szórakozás, hogy a parkoló autókon végig rohantak. Persze a mi kocsink is ott volt, igy behorpadt a teteje és a motorháztatetőnk. Jó kis muri nem? Vagy összefirkálták alkoholos filcel az autónkat, mert nagyon fontos a krikszkraksz amivel a házakfalát is telefújkodják. Nem egyszerűen jön le az autóról...sajna csa dühöngeni tud rajta az ember, és elkeseredni milyen világban is élünk mi.

Manda drága Kép Kivánom mindenkinek, hogy hamarosan ti is láthassátok és hallhassátok ezt a kis csodát Kép

Zsókuci a baba nővesztőid már 4cm-re húzták Picurt Kép Kis kalimpáló kezeivel ott dancelt bennem Kép Legközelebb eljön velem Zo, azt hiszem Õ benne akkor fog tudatosulni tényleg egy kis ember növöget bennem Kép

Mindenkinek nyugodt és békés napot kivánok

chesti

Jó reggelt Mindenkinek!

Chesti Drága! Nagyon kellemes napokat és vigyázzatok magatokra!!!!! Kép
mot

Sziasztok

Mot
mizújs?
monyo

Monyo Drága!

Hát az a nagy helyzet, hogy nem jön piri!!! Méhnyálkahártya 10,5 mm-es 33 cn-napon. Tehát vagy terhesség (CSODA lenne), vagy leválás előtti állapot! Hétvégén tesztelek!
mot

Mot,

remélem inkább CSODA történik Kép

nekem az elmúlt ciklusom 36 napos volt Kép én is reménykedtem, de aztán csak a repülés miatt késett egy hetet. (utálok repülni, és rámtört a klausztrófóbia, késtünk és 40 percig ültünk a gépben)
monyo

Mot én is a 33.cn napon vagyok és még mindig sehol semmi. Drukkolok neked nagyon, hogy jó teszted legyen!!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Klimon:
Továbbra is érdekelne a PUREGON, ha sikerült megkérdezned, kérlek válaszolj!
Fontos lenne!
Köszönöm
esperanzas@citromail.hu
esperanza

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap éjjel 11 körül megjött...illetve barnázok.
Kérdés: a barnázás már 1.cn-nak számít Kép ?
másik kérdés: ha éjjel 11-kor kezdődik, akkor az már az 1. cn, vagy az még csak másnap van? Hű de okosakat kérdezek ma!? Kép

Bocsi, de agyilag ma kivagyok, nincs is túl jó hangulatom, úgyhogy mára búcsúzom is, holnap (remélem jobb kedvvel) jelentkezem!

Chestimami,
Persze a Picur növesztő megy: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++ Kép

Mot,
én is reménykedem a CSODÁDban Kép

Pusza!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Drágáim!!!!

Sajna tegnap délutáni teszt (-)... Kép

Na mindegy, ma irány BMC W. doki, megbeszéjük mi legyen....
mot

Jó reggelt lányok!

Mot én is remélem hogy, Csoda történik Kép

Zsókuci drága mi a baj? Ebben a kérdésben én nem tudok mit mondani Kép 1 cn-nek számit e vagy sem, de ha jól tudom akkor egy nap ide vagy oda nem nagyon számit. Remélem ma már szebbenek látod a világot Kép

Remélem mindenki jól van legyen nagyon szép napotok, és jön a hétvége is. Süt a nap, csiripelnek a madarak, itt a tavasz Kép Kép

Puszi

Kép

chesti

Drága Chesti!

Az a baj, hogy néha nagyon elkeseredünk, hogy még el se kezdődött semmi (szuri), itt állunk a startvonalnál, erre most meg nem jön piri!!!!
Elegem van.....

Lehet, hogy a HSG zavart be???
mot

Sziasztok

Mot
még mindig azt mondom, hogy lazíts Kép E vitamin?
monyo

Zsókuci,

ha éjjel érkezik, akkor a következő naptól számold az első napot.

(OFF:én is tőzsgyökeres XVIII. kerületi vagyok... Kép )

Hol álltok a vizsgálódásban?
monyo

Igyekeszem Drága Monyo, de elég nehéz....
mot

Mot,

elhiszem Kép BMC után jelentkezz, hogy mit mondott a doki....
monyo

Hétfőn tudok írni....

Nagyon kellemes hétvégét...itt a tavasz....
mot

Mot Kép
Nekem HSG után pár nappal megjött. Csodálkoztam is, mert abban a hónapban 24 napos volt a ciklusom, ami még soha!! Amúgy most meg a 34.napon vagyok és semmi. Én is azt várom, hogy jöjjön már és kezdhetnénk a 2. inszemit!! Úgyhogy együtt érzek veled!! Neked is kellemes hétvégét!! Reméljük betoppan a miku!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok Lányok!
Itt vagyok amúgy, csak sok a melóKép

Mindenkit pusszantok!

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület