Sziasztok Drágáim!
Ne haragudjatok, hogy nem jöttem már régóta és nem is fogok túl sűrün ezután sem, de visszamentem dolgozni és ez azt jelenti, hogy ha dolgozom este 9 körül érek haza, bent pedig nem tudok netezni, mert nincs rá idő.
Korábban nem írtam mivel foglalkozom, mert nem került szóba, de most elmondom nektek, mert szeretnék egy számomra jó hírt megosztani veletek.
Az ország régi nagy optikai hálózatánál vagyok(Fotex-Ofotért)a Vision Express hálózatnál, talán hallottatok róla,(szemüveg, kontaktlencse, stb.) főleg Budapesten vannak boltjaink, de vidéken is van pár(Kecskemét, Pécs,Debrecen,Miskolc,stb.)Eddig boltvezető helyettesként dolgoztam az anno elsőként nyitott boltban. Most jön a hír: hogy visszajöttem tp.-ről a főnököm felajánlott nekem egy boltvezetői állást, azzal a feltétellel, hogy idén maradok. Elfogadtam.ENYÉM LESZ AZ EGYIK LEGJOBB FORGALMÚ BOLT A HÁLÓZATBAN.Budaörsön a Tesco-ban. Most nagyon örülök és ha lehet, még pozitívabban látom a jövőt. Szinte meghatódtam, mikor azt mondta a főnököm: azért gondolt rám, mert a másik két jelölt erre a posztra személyiségében nem volt annyira alkalmas, mint én, illetve úgy gondolja, ez egy jó feladat, kihívás lesz nekem, amivel elfoglalom magam és gyorsabban telik majd az idő. Az sem mellékes persze, hogy anyagilag is nagy előrelépés, így könnyebben összejön majd az új stimu ára.Így mindenki jól jár. Ha nem lettem volna tp.-n, eleve engem választott volna, így viszont éppen jókor jöttem vissza. Lassan kezdek hinni a sorsban. Szóval most nagyon örülök. Mellesleg azért kell oda új boltvezető, mert a mostani babát vár. Az utóbbi két évben abban a boltban minden vezető megterhesedett, hátha én is spontán
Hát ezek vannak. Az élet szép, sőt csodálatos. Jön a nyár, megyünk nyaralni Horvátországba, egyszerűen úgy érzem, nem tudnak a dolgok rosszul alakulni.Ha hipp-hopp zebrás leszek az sem baj, ha később az sem, és ha nem jön össze az év végéig az sem, akkor nyugodtan mehetek januárban újrakezdeni.
Idén nyáron visszanyerem a versenysúlyomat is.
Mindenkinek üzenem: soha nem szabad engedni a szomorúságnak és a bánatnak, mert a holnap mindig hoz valami jót.Ha valaki, hát én tudom, milyen a csalódottság, de MINDENT KIBÍROK.Nem engedhetem meg magamnak, hogy az önsajnálat marcangoljon.Mi nők erősek vagyunk. Fel kell állni és továbbmenni, mert senki nem tudja megcsinálni helyettünk azt, ami a mi dolgunk:kihordani egy babát.
Bocs, hogy kisregényt írtam, remélem nem untattalak vele titeket, de úgy éreztem meg kell osztanom veletek az örömömet és talán a most szomorkodók is meg tudják törölni a könnyes szemüket.
Néha azért majd benézek, nem tudom megígérni, hogy sűrűn, mert ezer lesz a dolgom, de majd megpróbálok jönni. Msn eseteleg estefelé.