Új privát üzeneted érkezett!

Na ne, már megint laptetős vagyok????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga, gratulálok!!!! Ez annyira jó! :) És még ha "csak" helyettes is leszel most, ez már tök jó, mert ha később lesz üresedés biztos felvesznek állandóra ;)
Ez vegyes csoport?

Betty, neked is gratulálok, látod sikerült, ahogy szeretted volna :):)
És most mi lesz? Bettikét mikor veszed ki az oviból itt és mikortól lesz helye ott? Hogy megy ez ilyenkor? Albérlet, ilyesmi, jó sok dolgotok lesz, de ez izgi :)

Judit, rajtad nem jött ki a kórság, de ahogy apukád vitt be a kórházba téged, ő elkapta? :shock: Nem semmi vírus lehet ez :(
Most hogy van? Remélem a család többi tagja nem betegszik már le!
Nem semmi tényleg hogy nem mindig adnak ágyat a kórházban :( Bízom benne hogy soha nem kerülünk be..

Dorka, veletek mi újság, hogy vannak a fiúk??

Betti, Márti, jó súlyban vannak a lányok ;) Nem tudom mi mikor kerülünk a 20kiló közelébe egyáltalán :roll: Lehet Jázmin előbb mint Bence :lol:
Bence 108cm és 15 kiló :? Jázmin 87 és 12,5 :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 76vera 2009.10.20 19:54-kor.

KépKép Kép
76vera

Sziasztok,

szülinapos leányzóinkat Isten éltesse sokáig!!!

Dorkának, Grétinek, Balázsnak, Jázminnak jobbulást kívánunk!
Niki, kitartást!!

Betti gratulálunk, nagyon ügyi vagy!!!! Tudtuk ám mi, hogy te nyered az állást!

Olga, neked is gartula, jól alakul minden!!!

Judit, jobbulást apukádnak is!! A baj nem jár egyedül...

Márti, meglepi köszöntés hogy sikerült???

Köszönjük az érdeklődést, alakulunk. Szabi is jól van, már semmi jele a gyulladásnak, amit egy baktérium okozott, de nem volt felszíni sérülés, heg, seb. Mikor távozni tudott a váladák a bőr alól, a gyulladás is megszűnt. Egy Bactroban (?) nevű orrkenőcsöt kaptunk ( :shock: ), de hatott. Akár a torokben megülő vírusok is eljuthattak oda, vagy kívülről is szerezhette a bacikat, nem lehet tudni.

Bálint berekedt, torka vérbő, de nincs láz, ma sokat aludt.

No lépek tovább, elénézést, hogy nem rag. mindenkinek!

Kép
Kép
dorkáék

Olga, de jó lesz neked! Majd mesélsz, ugye? Milyen korú lesz a csoportod? Laptető!!! Hát, én már nem is mondok semmit... :lol:

Dorka, Bálintnak jobbulást! Bactroban nem orrkenőcs, de nagyon jó sokféle baktériumos fertőzésre. Jázminnak a jobb füle mögött meg ekcéma jött ki. :roll:

Vera, mi Jázminunk is 12,5 kiló. De néha tény, hogy többet eszik, mint Anna :wink: Bence válogatós? Vagy csak keveset eszik mindenből?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Olga!

Gratulálok! Az is jó!

Ne aggódj én is Gyeses helyen leszek, de úgye 2-3 év alatt sok víz lefolyik a Tiszán illetve a Dunán is:-) és akár ha meg lesznek elégedve akkor hosszabíthatnak is:-)

Hát azért ez tök jó hogy olyan sok minden egyszerre van nekünk!

Hát a középfokú nyelvvizsgával leszek lemradva tőled! De majd idővel bepótolom! :D

Vera!

Hát ez még jó kérdés valószínű úgy lesz hogy november 2. hetében felmegyek elintézem a papírokat, aztán 16.-tól vagy hogy elkezdek dolgozni, közben párom is keresi a munkát, meg albit is keresünk, és mihelyst meg van az albink meg hogy hova kell íratni, akkor visszük is! Bár megtehetnénk azt is hogy viszük rögtön , mert tesóm otthon van, de annyian nem nagyon férünk el nálunk sem főleg hogy pici baba van ott is meg minden! Jobb ez így, nyugodtabb neki. Elég lesz feldolgoznia azt hogy ugye teljesen új életstílusu környezet meg ovoda meg minden....

De majd úgyis jövök mesélek hogy mint alakulunk:-)

Betegeknek továbbra is jobbulást+++++++++++++

Kép
kbernadett

Szaisztok!

Nikiékről nincs hírem, Niki valszeg kikapcsolta a telót, lemerülőben volt, töltő otthon. Talán csak annyi, hogy tegnap Dorka inkább már fáradt volt, volt egy kis színe mikor láttam. Az infuktól, már biztos jobban van, azért próbálom hívni.

Most, hogy vittem Letit bölcsibe, a gondozónénije, ma jött először, múlt héten hányt, mint a lakodárés kutya...még jó, hogy Leti nem volt a múlt héten, de az ő csopijukba is 6 gyerek volt a 14-ből.

Mg rajtunk nincs semmi tünet, remélem nem si lesz. apa is jobban van már, este már eszegetett.

bedurrant a derekam, nem szokja a pihe-puha ágyat...

Dorka!
anyának meg orrvérzésre írtak egyszer aurobint... hát azt sem elsődlegesen azon a testtájékon szokták használni.

Olga!
Tök jó!!!!! Balázsnak jobbulást! ő melyik csoportba megy? és mikor, vagy azt már írtad? Vagy most nem alakul a helyzet, hoyg együtt szoknátok?

továbbra is gyanús ez a laptető.... hihihi

na mentem szalad a lakás, meg lassan indulnunk kell, a háziorvoshoz, leadni a papírokat, csak megvárom, míg oszlik a tömeg, nehoyg rászedjünk valami mást...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok,

Betti, nem kevés feladat áll előttetek! Most aztán felpörögnek az események! Majd írj, mit sikerült intéznetek!

Niki, Dorkával mi hír? HOgy vagytok?
Anyukád egész héten tud segíteni?

Judit, Gréti továbbra is jól érzi magát? Letin nincs nyoma a betegségnek? Lehet tudni, hogy Kalici vírus, vagy mi lehetett?

Szami, gratula Métának!!! Jázmin?

Olga, Balázs ma már jobban van?

Bálinttal már esszük az almát, banánt, barackot, répát, sütőtököt, és végre ez már rendezi a székletét, már napi 1x sikerült neki :)
Ma krumplizunk, asszem...
Szabi is nyúlik, 95 cm, majd' 14 kg, néha, mikor ránézek, olyan hihetetlen.. nemrég még olyan apróka volt, most meg már olyan nagyfiús nekem. Most extra apás, max. Tata és Papa jöhet szóba nála, Mamákat, de néha még engem is elküld melegebb éghajlatra... :roll: :wink:
Tegnap, mikor fürdött az apjával, bementem fogat mosni, kedvesen szólt, hogy "Édesanya..." én már olvadtam is, mikor hozzátette: "mennnyé ki..." :lol:

Kép
Kép
dorkáék

Dorka: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép
Kép
andii

Beszéltem Nikivel, szegény Dorkának nem ment le az infu, mert nem a vénájába folyt, hanem a szöveteibe, duplára dagadt a karja/könyöke, ki is vették neki a branült, a vizelete negatív.

most telefonált, hogy jöhetnek!

Dorka!
Hát ez tényleg jó! micsoda duma!

Nem, nem mondták mit szedtünk össze, nem tenyésztettek semmit.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Köszönjük a gyógyító energiákat, használtak, mert úgy tűnik Majának kutya baja. Nem baj egy kicsit meghosszabbítottuk az Őszi szünetet.

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Légyszi minden szombaton még jeggyel nem rendelkező Alma koncertre készülő ismerősötöknek adjátok tovább, hogy

MINDEN JEGY ELKELT nem fognak tudni bejönni :(

Tavasszal igyekszünk egy újabb bulit szervezni, addig legyenek türelemmel.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Jó reggelt!

Köszönjük a drukkokat. Jól vagyunk. Végül 1 napig voltunk benn. Majd íok bővebben.

NEKEM VAN 4 JEGYEM AZ ALMÁRA, HA KELL VALAIKNEK!

(Nem merem még Dorcsit elvinni.)

Szóljatok ha kell, vagy, ha tudtok valakit, akinek kell.

Azt hiszem, felteszem az iwiw-re is.

Niki

Kép
Kép
csni

Olga: még nem is gratuláltam! Mikor kezdesz?

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Niki! Örülök, hogy Dorka már jobban van, és otthon lehettek!

Köszi a gratulációt mindenkinek munka ügyben.

Andi! Nov.2-án kezdek... 7-én pedig nyelvvizsga... :lol: Hagy ne mondjam, hogy se múlt héten, se ezen a héten egy szót sem tanultam... Hm... érdekes lesz...
Örülök, hogy Maja nálatok is jól van!

Dorka! Köszi Balázs... Hát fogjuk rá jobban van. Bár ma neki is és nekem is elindult az orrunk. Köhögni már nem köhög vészesen, de épp az előbb mondta, hogy még fáj a "szája bent".
Hőemelkedés, láz hétfő este óta nem volt.
Jó, hogy nálatok is Szabi viszonylag gyorsan túlvészelte azt a berakódásos dolgot.

bbj Judit! Balázs majd csak jövő szeptembertől, a bölcsis társaival együtt megy oviba. Errefelé az a szokás, hogyha szeptemberben bölcsiben kezd, akkor azt az évet már ott is járják végig a gyerekek.

Vera! Igen, vegyes életkorú csoport, 21 gyerekkel.

Betty! Neked még nem is gratuláltam! Nagyon ügyes vagy! Nem lesz könnyű falat Pestre felhúrcolkodni, és megszokni, de majd belerázódtok! Párodnak van esetleg kilátásban Pesten munka?
Nyelvvizsgával sem vagyok előrébb, és nekem elég az alap! :) De remélem most novemberben sikerül legalább az egyik (vagy szóbeli vagy írásbeli). Persze lehetőleg mindkettő, de legalább az egyik...

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!

köszi!

Azt hittem nektek közép kell!

Nekünk is alap kellett :-) de én szerencéss voltam mert a gimiben mikor mentem középre az alapot megkaptam!

Nyelvvizsgához egy nagy kalappal!!!!!

Kép
kbernadett

Köszi Betty! :D

Nekem még elég az alapfok, mert 2005-ben kezdtem a fősulit.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!
Betty és Olga! Gratulálok Nektek a munkához!
Örülök, hogy a kisbetegek már jobban vannak!
Sajnos én nem jó hírekkel jövök: amúltkor írtam róla hogy a sógornőm hányás-hasmenés miatt kórházba került, de szombaton kiengedték.Tegnap voltak NST-n ahol a kicsi szívhangja elég kevés volt, azonnal bent tartották.Ma ismét NST és UH-itt azt állapították meg hogy sok a baba agyvíze-jobb lenne nekik Pestre menni.Kaptak is egy tel.számot-ott mondták nekik hogy ezt nem saját maguknak kell intézni hanem egy főorvosnak.Majd beszéltek Úri-Szabóval is aki azt mondta hogy itt vannak a legjobb helyen és ha a picivel tényleg gond van akkor úgyis együtt viszik őket Pestre.Azonnal hívták Dinyát(ő az orvosa EDitnek)aki utána nézett a dolgoknak és igaz hogy nem dolgozik holnap, de reggel megy és megcsászározza a sógornőmet.Azt mondta hogy a múltkori vírusfertőzést kapta el a baba.Csak azt nem értem ha rossz a szívhang akkor miért várnak.Tele vagyok Miértekkel.Nagyon sok idő van még holnap délelőttig. Az öcsém nagyon kivan, sok mindent átélt már, de ettől még ő is sírva fakadt.

Kép
Kép
bmárti75

Márti :(
Nagyon szorítok hogy a sógornőddel és a babával minden rendben legyen és holnap végre a kezükbe legyen a pici!!!!!!! Most akkor bent is van már a sógornőd a kórházban? Akkor mire várnak tényleg??? Ezt én sem nagyon értem...
Majd írj hogy mi van velük, drukkolok nekik nagyon!!!

KépKép Kép
76vera

Márti!
mennek a pozitív drukkok tesódéknak! +++++++++++++++++++++
gyere a hírekkel, nagyon szorítunk nekik

Ma sem múlt el a nap bajság nélkül, azzal fgoadtak a bölcsiben, hogy ne ijedjek meg, Leti elesett a kismotorral, és nagyon csúnya a szája. olyannyira, hogy geronazzo mari kutyapisze hozzá képest. átmentem vele a fogdokihoz, hogy nézzen már rá, a fogaival semmi gond, de a elszakadt a felső fogsor, és az ajka közötti "híd" nemtom a nevét, varrni nem kellett, de 1 hét a gyógyulás. Hála istennek a cumi már a szájába, most ennek baromira örülök, evett tojást is, a teát gyógyszeradagolóval spricceljük a szájába...

Olga!
még akkor is, ha teszem fel, szeptemberben tölti a gyerkőc a hármat? az már gáz, vagy nem?

holnap mozi????????????????????? vagy csak frei?????????????? nyitva lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Márti! Én is nagyon szorítok sógórnődéknek, hogy semmi baj se legyen a babával! ++++++++++++++
És én sem értem miért kell várni? Te jó ég, egy kisgyermek egészségéről és egy család sorsáról van szó!

Olga

Kép
juhaszolga

Judit! Errefelé tényleg az a bevett szokás, hogyha a bölcsit kezdi el augusztusban, akkor ott is járja végig. Persze be lehet(ett) íratni a gyerköcöket oviba (volt aki meg is tette), decemberben 2 gyerek megy oviba. De közben Balázsékhoz, a bölcsis csoportba is szoknak befelé gyerekek.

Én szerettem volna Balázst oviba íratni, de beíratáskor még csak rá sem nézett a bilire... Nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan átszokik. Egyáltalán nincsenek már nagyon-nagyon régóta "balesetek". Napközben is pelus nélkül altatjuk. Éjszakára adjuk rá, tudom keltegetni kellene és bilire ültetni... De majd. Egyszer. :)

Petinek mondtam a mozit... Hát felhúzta a szemöldökét! :) Holnap megyünk Martfüre, szabadon Dorkáék után! :lol: Ha már kedvet hoztak hozzá!

Nekem jó a mozi és a Frei is... döntsetek...

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Márti: Nagyon szorítok tesódéknak! Remélem, minden rendben lesz Velük.

Olga, Betti: Gratulálok a munkához mindkettőtöknek!

Minden betegnek jobbulást! Utálom ezt a betegeskedős időszakot.

Mozi: A csúf igazság 20,30-kor lesz. Nekem jó. Vera, Andi? Többiek?

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!Vagyok,olvaslak benneteket csak annyira fáradt vagyok hogy erőm sincs írni!Márti minden rendben lesz biztos!!!Gyerkőcök gyógyuljanak,jó mozizást ha mentek holnap este,én tuti pénteken ki se lépek a lakásból,csak főzök finomakat takarítgatok meg ilyenek... :wink: !!!Dorka láthattalak ma a Takko bejáratánál???Nem voltam egyedül,meg nem is voltam benne biztos hogy te vagy az Bálint babával azért nem mentem oda hozzád,de majd legközelebb!!! :lol: Kati
virag9

Sziasztok,

Márti, szorítunk nagyon, majd gyere a hírekkel! Reméljük a sok-sok kérdőjel holnapra megszűnik!

Judit, azta, lehetett nagy ijedtség! Nem teljesen értem, amit adoki mondott... LÉnyeg, hogy teljesen rendbejön a kis szája!!!
Sírt nagyon? És iez nem olyan eset, amiért felhívják az anyukát????
Vagy hol az a pont, amikor a szülőnek is szólnak, hogy baj történt??

Mozi: hűű, már szívesen moccannék egy-egy ilyen estére, de még nem lehet.... Majd megint máskor....

Olga, az jó, ha Balázs is mondja, mi fáj neki, sokat segít vele!!

Andi, Nórin semmi jele kórságnak? Nálunk eddig minidg elkaptaBálint, ha Szabi enyhe kis kórságot összeszedett! :(

Szami, Jázminnak mivel kell kenni a fülénél?
Mitől jön ki? Csak nem valami (étel)allergia?

Kati, igen, mi csüccsentünk ott, vártam, hogy Anya fizessen.
Olyan mérges voltam, mert mindenki a környzetemben kapott a Takkóból levelet, hogy mától egy terméket 50%-kal, egyet 30%-kal, egyet meg 10 %-kal olcsóbban vehet meg, én meg nem kaptam ilyen lapot, pedig benne vagyok a renszerükben! :twisted:
Szólhattál volna, mi még nem találkoztunk élőben!

Kép
Kép
dorkáék

Niki, ne izgulj, ha senki nem jelentkezne a jegyért, legalább 120-as sorbanálló lista van.
Ha péntek estig nem kel el szólj.
Jobbulást nektek!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Mi si voltunk a Takkoban, de mondtam Grétinek ki ne találja, hogy kell neki valami, mert ezren meg ketten állta sorban a pénztárnál.

Dorka!
Ha a nyelved odateszed a felső fogsorod,és az ajkad közé, ott van egy összekötő valami, na az szakadt neki szét.

hát, én si csodálkoztam, hogy miért nem szóltak, ott sírt vagy egy órán át, majd álomba sírta magát, a cumit sem találták, pedig a táskájában volt, igaz nem volt megint a mi gondozónénink, soka szabija, muszáj neki kiveszegetni... már sokat lappadt, hagyta kencézni is a száját, úgy néz ki megússzuk... Szabi is eszembe jutott, egyszer Ti is mentetek a kórházba iylen miatt!

Kati!
Mi jót főzöl?? nekem annyira szar napom volt, Leti baja, a tüzijátékos bezárt mire odaértem, szintúgy a zagyva, még kenyeret sem vettem, elfelejtettem az ünnepet teljesen...legföljebb izzítom a kenyérsütőt, úgyis hanyagoltam a melegben, de most ráfér a lakásra a fűtés...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Basszus Judit, az mennyire fájhat(ott) Letinek! :( Ezen is ki vagyok akadva hogy nem szóltak egyből. Ahogy írod hogy álomba sírta magát :cry:

Nekem is volt takkos matricám, ma le is vásároltam szépen ;) De pl. anyukám sem kapott.
Mi amúgy a Family Centerben lévő Takkoban voltunk (sztem az jobb mint a benti) de. 11kor és szinte senki nem volt. Akkor szerencsém volt?

És én sem vettem kenyeret :lol: De itt Szandán van egy pékség amelyik minden nap nyitva van.

Holnap én moziba biztos nem megyek. A Frei-be bemennék dumálni, de mozira én nem vagyok most kapható.

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Na, "anyukámékat" 90 %-ban becsomagoltuk :roll: :lol:

Márti, nagyon szorítunk a tesódékért, holnap jövök mindenképpen olvasni a híreket! De igazán nem értem, mire várnak... Istenem, ilyenkor olyan tehetetlen az ember!

Dorka, köszi az érdeklődést, szerencsére úgy néz ki, hogy nagyon az elején kaptuk el a torokfájást is, Jázminnak kutya baja! A kence valami kikavart, a doktor bácsi kutyultatta. Ő azt mondta, hogy ez "belefér a csecsemőkori ekcéma - allergiás szénanátha tünetegyüttesbe". És ismét hangsúlyozta, ne adjak neki tejet, ha még megissza a HA tápszert. Hát, eddig szerencsém van, reggel-este megiszik belőle 2-2 dl-t. Allergiavizsgálatot csak a 3.életév körül csinálnak majd nála, január végén-februárban. Nálatok hogy vannak a fiúk? A bölcsiben is van őszi szünet?

Judit, szegény kislány! :cry: Jobbulást neki!

Andi, Nóri nem kapta el Majától?

Niki, Dorka hogy van? És a tesó? Ő megúszta?

Olga, Balázsnak is jobbulást! És Te? Nem ígértél képeket a tortádról? Meg a kis ünnepeltre is kíváncsi vagyok! :lol:

Vera, őszi szünetben nem mentek valahová?

Jaj, Jaimeeéknek is mindjárt itt a nagy nap! :shock: :D

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Szami! Tennék képeket, csak még nem kaptam tesóméktól... Sajna mi itthon felejtettük a fényképezőt... :oops:

Én is kaptam Takko-s kedvezményes kupont, hétfőn akarok menni, szintén délelőtt... Hátha nem lesz nagy tömeg.
Vera! Én is a "kinti" Takko-t részesítem előnyben!

Judit! Szegény Leti! :( Gyógyuljon meg gyorsan!

Kati! Mirefel ez a nagy sütés-főzés? :wink:

Olga

Kép
juhaszolga

Na ránéztem freemailre, megjöttek a képek! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Micimackó az én kreációm :oops: , a diótortát pedig húgom sütötte, csak Balázs nagyon szívesen elvállalta a gyertyafújó szerepét. :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!
Rettenet éjszakánk volt, aludtam vagy 2órát egyben :? Semmi baj, betegség, ilyesmi, csak épp Jázmin szívatott az éjjel és 2től nem akart aludni... Még jó hogy Bence anyukáméknál aludt az éjjel, volt egy nyugisabb esténk, éjfélkor feküdtem le és 2kor már kelhettem :roll:

Úgyhogy mozis lányok, menjetek csak nyugodtan a filmre este, nem ragaszkodom a ma estéhez :lol:
De ha mégis Frei akkor azért szóljatok! ;)
Bár Ákos azt mondta hogy oké, de fektetésig maradjak itthon. Szegényt kicsit meg is sajnáltam mert kérdeztem tőle hogy mit szólna ha este elmennék egy kicsit. És úgy értette hogy elmennéNk. Ő is jött volna :)
Nem mintha eddig annyit jártunk volna szórakozni, mióta a gyerekek megvannak, talán kétszer voltunk valahol. A 6 év alatt.

Olga
, hát ez a torta gyönyörűűűű!!!! Mivel van bevonva?! Nagyon szépséges! Ügyes cukrász vagy, de ezt eddig is tudtuk ;)
És Norbika is nagyon cuki, micsoda nagyfiú, el sem hiszem hogy már szülinapos, még nem olyan rég írtad hogy megszületett :shock:
Szép a tesódék lakása! :) Azok az üveges piák csak most voltak odatéve? Norbika nem veszi le őket? Na, nálunk ilyet biztosan nem lehetne a szélvész kislányom mellett :oops: :D

Szami
, nem megyünk sajna, idénre ennyi volt ;) Ti mentek?? :)
Költözéshez sok-sok energiát küldök! :)

Judit, Leti hogy van :?:

Andi, Dorka, nálunk is elkap Jázmin Bencétől mindent. Bence után 2nappal már menetrendszerűen tudom hogy mi következik :?

KépKép Kép
76vera

Jaimee, Nektek holnapra kívánok sok-sok szépet és jót!
Sok boldogságot esküvőtök alkalmából!!!

Kép

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Olga!
húúú micsoda kreáció! azt de ügyi vagy, az milyen krém????Az unokaöccs meg nagyon szép arcú kisfiú! nem gondolták még vinni valahova? reklám, fotózás, iylenek? gondolom debrecenben lenne is ilyen lehetőség.

Leti szája, hihetetlen látványosan gyógyul, hagyta az ecsetelést, remlem már meg sem fog látszódni a vasárnapi képeken!

Jaimee!
zabszem?

Judit!
megnéztem a pillangóhatás 1-2-t, most megy az azonossság, überkirály mindkettő majd összetojom magam, de én ezt szeretem, persze nem győzöm a lányokat kiebrudalni a szobából, közben meg gyártom a szülinapi dekorációt....
Este 1/2 9-re foglalt asztalt Niki a frei-be. ki jön?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bbj 2009.10.23 10:21-kor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!Én se kaptam Takko-s kupont :( ,valahogy kihagytak!Igazából csak a barátnőmmel ültünk be kajálni meg dumcsizni a buszpályán a pizzáshoz és utána szétnéztünk egy kicsit.A főzés semmi extra,a héten ugy hanyagoltam ezt a dolgot és most valahogy egy kis kikapcsolodás egyedül itthon,a családom anyosoméknál van.Egyébként csülökpörit főzök tésztával meg palacsintát sütök majd koradélután.Szombaton délelőtt dolgozok,délután meg koncert!Ki jön végül az Almára???Niki 2fölös jegynek lehet hogy tudnék valakit vagy egyben szeretnéd eladni a 4jegyet?Kati
virag9

Kati!
elkelt mind a 4 jegye Nikinek, még aznap.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!
Először is köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat és a szorítást értük.
Ma délelőtt 8 óra 24-kor megszületett Bata Fruzsina 3000gr-mal-császárral-nagy fekete hajjal.Jelenleg a koraszülött osztályon inkubátorban van,infúziót és oxigént kap.Vizsgálják, később tudok majd többet mondani.Lehet de nem biztos hogy söntöt kell neki beépíteni, de álítólag ezzel teljes értékű életet élhet.az majd később derül ki hogy maradandó agyi károsodása lett-e a picinek.Az öcsém nagyon boldog hallotta ahogyan felsírt.Reméljük, hogy nem lesz semmi komoly gond.
Kicsit jobb hírek: Angéla meglepetés szülinapja jól sikerült, nem gondolta hogy miért jönnek a rokonok-elhitte hogy csak benéztek.De amikor a tortát meglátta nagyon boldog lett.Köntöst, táskát, könyvet, zonit-harisnyát,na és persze HannahMontana parfümöt kapott.
Bbj!Csodálkozom hogy nem hívtak fel azonnal az oviból-nálunk rögtön értesítik a szülőt ha valami nagy baj történika gyerekkel.
It Cibakon is úgy van ha a gyerek augusztus 31 után tölti be a 3 évet és már bölcsis, akkor még egy évet ott marad.Legalább nem az oviban szalajt egy évet.
Jlevay! Ma még jelentkezem és leadom a rendelést a derékmelegítőre!
Olga!Klasszak a képek, ügyesen készítesz tortákat.Én is fűzöm Apát hogy valamelyik nap menjünk el Martfűre -remélem összejön.

Kép
Kép
bmárti75

Pontosítok: 3400gr és 52 cm.A vizsgálatok még folyamatban, majd este felé a főorvosnő meglátogatja a sogornőmet és akkor többet fogok tudni írni.

Kép
Kép
bmárti75

Márti, gratulálok a picihez, reméljük makkegészséges lesz! :):)
De komolyan, azért ez nagyon elkeserítő hogy az x.terhességi hétig minden oké, aztán egy vírus miatt meg bármi megtörténhet :( Oké, a vírust nem lehetett előre tudni, de hogy miért nem vették ki tegnap azt továbbra sem értem meg :? Ilyenkor nem számít minden perc, óra?
Hányadik hétre született meg végül?

Szülinapi képeket teszel majd fel? ;) És a piciről is ha kaptok fotót :)

Kati, te nem szoktál anyósodékhoz menni? Vagy ez egy kivételes nap és egyedüllétre vágytál? ;)
Mi megyünk az Almára Jázminnal, kettesben.

Judit, és milyen lesz a dekoráció? Gréti láthatja vagy meglepi lesz neki is?
Én elvileg akkor megyek este, beszéltem Nikivel :)

KépKép Kép
76vera

Márti!
várom a híreket! én sem értem ezt a folyamatot, ha egészséges végig a magzat, az utolsó hétben anya által benyalt akármi iylen károkat okozhat?

mivel nálunk javarészt vegyes csoportok vannak, a szalajtás így mindegy.

Vera!
rózsaszín-fehér girland sk, Gréti is besegített, a konyhát akarom díszíteni. meg egy nagyon jó játékot találtam ki, annak az előkészületeit gyártottam le.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kukuccs!

Betti, Olga: Nagy gratula az álláshoz!!!!

Leti szájacskájának jobbulást!

Márti: Gratula a picihez! Remélem, minden oké lesz vele.

Vera: Köszi! :)

Judit: Nem izgulok még, nem volt rá idő. De holnap biztosan be leszek tojva a ph-ban. Csak ne bőgjek egyik szertartáson sem!!! Ezen drukkolok magamnak. Már csak a smink miatt is ugye....

SZép hétvégét! Almásoknak jó mulatást!
jaimee1

Erika!
Sok Boldogságot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
katlina

Grétinek jobbulást!!
Sajnálom hogy bekerültetek! :cry:

Dorkának Sok Boldog Szülinapot!!!
És remélem mihamarabb elfelejti a nagylány ezt a "rossz"szülinapot!

Szabinak,Bálintnak jobbulást!

Olga!
Nagyon aranyos a kis Norbika a képeken :wink:
A tortától pedig el vagyok ájulva!
Gratula az új munkához!!!!!

Szami!
Kíváncsi vagyok ám én a fürdőre!!!

Anikó?????????

Márti!

Angélának is Boldog Születésnapot!
és a tesódékat nagyon sajnálom,remélem minden rendben lesz náluk!

Betti!
Hatalmas gratula az álláshoz és az új élethez sok sikert kívánok!

Mi jól vagyunk,megjött a véreredmény a down tesztről negatív
Pont szopizta az újját amikor uhun voltunk

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!Vera nem mindig megyek anyósomékhoz,nincs úgy velük semmi bajom csak valahogy ez így alakult,hogy a férjem megy a lánnyal én meg vagy melózok olyankor(szombaton)vagy otthon maradok főzni takarítani.Azért egy hónapban egyszer én is elmegyek hozzájuk.Remélem megismerlek majd a koncerten benneteket!!!
virag9

Márti, gratulálunk a tesódéknak és nagyon szorítunk, hogy minden rendben legyen a kicsivel!

Olga, de jól nézett ki a torta! Mivel van bevonva? Micsoda szöszke gyerkőc! :shock: :lol:

Katlina, ha beköltöztek a szüleim (holnap) és kicsit elrendezkedtek, csinálok majd képeket, szerintem nagyon szép lett. És az duplán jó, hogy nem került egy vagyonba...

Judit, de mennék veletek! :roll: Mikor lesz legközelebb tali? Képzeld, nekiálltam sütőtökös kenyeret sütni (magam találtam ki a receptet), remélem, finom lesz (merthogy amióta fogyózunk, alig eszünk kenyeret és én is elfelejtettem venni... :oops: ) Milyen süti lesz? Te sütsz?

Kati, valahogy én is így szoktam lenni, ha a férjem elviszi Szolnokra a gyerkőcöket anyósomékhoz, esek neki a pakolásnak, főzésnek, mosásnak. Ilyenkor haladok legalább! Jó munkát neked!

Vera, mi még jövő csütörtöktől a barátnőmékkel elmegyünk gyerekestől Kisbérre 4 napra. Ez nem egy csúcs szálloda, sok hiányossága van és a kaja se egy extra valami, de nagyon kedvesek velünk, az ár tényleg családbarát és ami nekünk kell (medence, szauna, kert, családi apartman) , az van. Hááát, a költözés... Az biztat, hogy ez azért nem olyan vészes, mint a miénk volt tavaly nyáron. És azt is túléltük... :roll: De nagyon köszi az energiát, szükségem is van rá. Ma már mindenem fájt, fáj, s még ezután jön majd a kipakolás... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami!

Az almás-krémesemet fogom megsütni, rendeltem tortát a zagyvából, meg fél-fél kiló krumplis, meg sajtos pogit. Káposztaszendvicset akarok csinálni, és asszem ennyi.

Várom majd a képeket, a fürdőre én is kíváncsi vagyok!

Én meg általában akkor pakolok, ha elmennek sétálni. az Misi reszortja, és naponta azért jó időben bevállalja.

köv tali? passz. jövő vagy azt követő héten mozi? én megnézném azt a csúf igazságot!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Márti: Gratulálok tesódéknak! Remélem minden rendben lesz! Nekem nagyon furcsa, hogy egy vírustól ilyen történhet.

Szami: Én is sok energiát kívánok a nagy munkához!

Jaimee: Holnapra nagyon szép időt kívánok és, hogy minden tökéletes legyen!

Katlina: De jó, hogy negatív lett a Down teszt. nem tudod még, mi lesz?

Olga: Tök jó képek! És az a tortaköltemény! Te nagyon ügyes vagy!

Kati: Visszajelöltelek az iwiw-en.

L. Judit: Köszi, de már eladtam a jegyeket.

Dorka: Hogy vannak a fiúk?

Akkor este fél 9 Frei? Eddig Vera, Judit, én. Olga? Többiek?

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!Én a ma estét kihagyom,ma nem vagyok jó társaság úgy érzem de legközelebb veletek tartok!!!Én is nagyon szeretem a finom kávékat és még a Frei-be nem jártam de majd egyszer!Úgy eltelt a nap,délután koronát gyártottunk családilag a minimaxos felhívásra belelkesedett a kislányom szépek lettek de nem küldjük be a remekműveket!Kati
virag9

[/url]http://www.halaszjudit.hu/index.php?page=programok/koncert_program/ Ezt most találtam ha érdekel valakit!
virag9

Sziasztok!

Beszéltem Judittal, a mai kávézást kihagyom. A meleg fürdők és a szaunázás kiszívott. Fél 6-ra értünk haza, negyed 8-ig aludtunk mindhárman! :lol: :oops:
Mindenkinek nagyon ajánlom a Martfűi gyógystrandot, szuper volt minden! Mondjuk amit picit hiányoltunk az a nagyobbacskáknak való medence, csúszda, valami... De Balázsnak is nagyon tetszett, tényleg nagyon szép, tiszta fürdő. A kinti medencébe megsültünk. :) A szauna ingyenes volt, kb. 20 ember fér be nagyon kényelmesen, 1300 ft a belépő felnőtteknek, 6 év alatt ingyenes.
Dél körül értünk oda, nagy pangás volt, aztán 3 óra után kezdtek megjönni az emberek, 5 órakor már sorban állás volt a szaunánál.
Ja, és fürdősapkát vigyetek! Ha van... Egyébként potom 400 ft/db áron ott is lehet kapni.

Almán mi is leszünk teljes létszámmal! :)

Nagyon szépen köszönöm a tortás dícséreteket! :oops: A külső krém Hulala tejszínhab por ételfestékkel színezve. Belül csokipudingos-vajkrémes volt. Az orr-szem-száj szintén tejszínhab fekete ételszínezékkel színezve.

Tesómék nevében pedig köszönöm a Norbikás dícséreteket! :D Bizony szép fiú!

Vera! Az italos üvegek mindig ott vannak! :D Nem pakolós (még) Norbika, most inkább a virágföldre van rákattanva, és az is van bőven a nappaliban.

Katlina! Miért volt szükség a Down-tesztre? :shock: Vagy csak önmegnyugtatás? Jó hír, hogy babócának semmi baja genetikai téren sem!

Márti! Gratulálok tesódéknak! Nagyon-nagyon szorítok, hogy a babának ne legyen semmi maradandó károsodása!
Nagyon közeli ismerősünk kisfiának szintén van sönt beültetve... Remélem tesódék kislányánál nem lesz rá szükség.

bbj Judit! Szülinapon fotózzál, mint az örült! :lol: Majd a játékot írd le, hogy mit találtál ki!

Kati! Dobjál már te is képeket a koronákról! :D Szépek vagytok egyébként! (iwiw) :wink:

Szami! Jó pakolászást hétvégére!

És végül, de nem utolsósorban: Erika! Sok bolsogságot kívánok nektek házasságkötésetek alkalmából!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok,

Márti, gratulálunk a babához, bízunk benne, hogy mnden rendben lesz náluk!!!

Erika, holnapra: élvezd ki minden percét, és SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKTEK!

Nálunk már tegnap este óta nincs víz, holnap sem lesz... úgyhogy holnap is elhúzunk ithonról..

Jó kávézgatást!!!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?