Új privát üzeneted érkezett!

Nem hiszem el, hogy laptető!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok,

Mi újság Grétivel? Niki, tudsz infókat?? Nagyon szorítunk értük!
Mielőbbi gyógyulást neki!

Olga, sajna nem kerültük el, Bálint is betaknyosodott, alig aludtunk... :(
Ráadásul Szabinak fitymagyulladása van, egy csomó "anyag" beszorult neki a bőr alá, este jött ki neki, még fájlalja. Du. dokinéni....

Kép
Kép
dorkáék

Oh, Dorka! Sajnálom mindkét fiút és persze téged is!
Ép az előző oldalon írtam meg, hogy úgy néz ki mi megússzuk ezek a "szerszámos" dolgokat. Szegény Szabi! :(
Bálint akkor egyenlőre "csak" taknyos? Láz, köhögés? Balázsnál ez a nyomorék köhögés nem akar múlni...

Olga

Kép
juhaszolga

Szép napot Mindenkinek!
Van egy kis szusszanásnyi időm!
Kisbetegeknek jobbulást kívánok!!!!!!
Nálunk a szülés előtt álló sógornőmet kellett csütörtökön a kórházba vinni, mert ment a hasa és szinte 1/2 óránként hányt ereje nem volt. A kislánya ovis, onnan hozták haza a vírust. Ő is rögtön infúziót kapott, majd szombaton Dinya haza is engedte. Okt.28-ra van kiírva, de a múltkor visszavették okt.14-re, tehát mostmár bár mikor szülhet.
Betty! Nagyon remélem hogy ma csupa jó híreket kapsz!!!Szorítok Neked!!!!
jlevay! Szeretnék én is derékmelegítőt rendelni, mikorra kell a rendelés? Gyerekméretben is van-lehet rendelni?
Rólunk: Ezen a héten szabin vagyok, holnap visszük Angélát a 6 éves szurira.Túl nagy ünneplésre most nem készülök, rendeltem tortát és meglepetésszerűen jönnek majd a mamák-taták.Kap majd hátizsákot, könyveket harisnyát, zoknit.

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

Először is Grétinek jobbulást!!!! Judit, ha hazaértek, mindenképp írj hogy mi újság! Bár én Nikitől kapom az infókat folyamatosan.

Nagyon jó volt a Dorka szülinapi zsúrja, szerintem mindenki jól érezte magát!! ;) Csak sajnálom hogy a végére Gréti rosszul lett, de reméljük hamar túllesznek rajta!

Niki
, majd tegyél képet, annyira csinosak voltak a lányok! :)
És a torta is gyönyörű!

Olga, milyen hírekkel jössz délután?????? Laptető, aha... :lol:
És miért van így széthúzódva az írásod? :shock: Nekem nem fér bele egy képernyőbe.

Nem voltunk vasárnap a játszóházban végül. Nem is mondtam a gyerekeknek hogy lesz, így nem volt baj belőle ;) Mi is voltunk már ilyenen Tiszaföldváron. De hátha jönnek még Szolnokra is, az csak közelebb van, majd arra elmegyünk.
Csak van ez a bobo-car kisautó amiért Bence meg van őrülve és lehet hogy kap majd karácsonyra egyet. Csak előtte jó lenne kipróbálni valahol hogy tetszik-e neki egyáltalán...

Dorka, szegény fiúk :( És szegény te is.. :( Szabinak a doktornéni nyúl a kukachoz? Vagy ti megoldottátok és kijött a cucc alóla?
Akkor a bölcsit is kihagyjátok most? Lehet jól is teszitek, amilyen vírusok itt jönnek-mennek most :(

Mi ugye ma mentünk oviba másfél hét után... az ajtóra ki volt írva hogy fejtetvesség van a csoportban :? Annyira örülök neki, már csak az hiányozna télleg. Még jó hogy Bencének 1centis haja van és eszébe sem jut fésülködni a többiek fésűjével. Meg úgy általában sem szoktuk fésülni :lol:

Márti
, jók a kirándulós képek! :) Nagyon csinos vagy, nekem is az tűnt fel egyből.
Hú, szegény sógornőd, jól jött ez most nekik is szülés előtt :?
Nem is fgigyeltem a vonalzót, akkor most majdnem egyidőben több csajszinak is lesz a szülinapja :) Dorka, Angéla, Gréti, de jóóó! :):)

KépKép Kép
76vera

Mi sem voltunk Cegléden, mert nem volt rá idő, csak itt Mizsén mentünk el a játszóházba. Maja is itthon lesz a héten, piros a torka, meg folyik az orra. Azt mondta a doki maradjunk itthon, hátha nem fertőződik felül.

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Beszéltem reggel Judittal. Gréti már jobban van, eszegetett, játszott, dvd-zett. Szerintem, holnap haza is engedik. Úgy tudom, Leti is jól van. Jövök még, csak leteszem aludni a csajokat.

Niki

Kép
Kép
csni

Na, itt vagyok. Nálunk is itthon vannak a lányok, mert Dorcsinak kicsit folyik az orra, Katát pedig nem mertem bevinni a hasmenős, hányós vírusos csoportba. Nagyon betoji vagyok, de már elég sokszor megjártuk. Majd ha dolgozom, már nem tehetem meg ezt.

Olga: Én is kíváncsi vagyok a hírekre nagyon.

Dorka: Jobbulást a fiúknak! Ma mentek le Orosz Ágihoz?

Márti: Akkor a mi lányaink egy napon születtek egy év különbséggel.

Andi: Jobbulást Majának is! Nálatok Nóri nem kapja el mindig, ha Maja beteg lesz?

Beszéltük Judittal és Olgával, hogy mehetnénk moziba esetleg 23-án. Nem tudom, játszák-e még akkor a filmet, de hátha. Utána esetleg be lehetne ülne a Frei-be, ha nyitva van. Ki csatlakozna? Persze csak akkor, ha a csemeték is jól lesznek.

Niki

Kép
Kép
csni

Hírekről bővebben holnap, mert ma nem sikerült mindent megtudni. Egyébként munkáról van szó, oviban, sajna csak helyettesítés. Bővebben én is holnap tudom meg.

Márti! Derékmelegítő van 122-es mérettől: hippsy.hu
Mérettáblázatot megtalálod baloldalt a Shop-ban.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! A Hippsy oldalát már megtaláltam csak nem igazán találom, hogy gyerekméret van-e.
Niki! Hát igen, egy napon 1 év különbséggel.Angéla délelőtt 11óra 08perckor -császárral született.
Örülök, hogy Gréti már jobban van!!
Vera76! Köszönöm a dícsérete.-ez mindig pozítív energiát ad nekem. A Ti képeitek is nagyon klasszak.
Emlékszem 6 évvel ezelőőt amikor született Angéla, akkor okt.24-én Szolnokon is esett a hó, de másnap amikor hazajöttünk a kórházból ragyogó napsütéses idő volt.

Kép
Kép
bmárti75

Márti! Mérettáblázat a Shop menüben találod. Mondjuk mikor én is rákattintok a derékmelegítőket csak XS-XL-ig ajánl fel méreteket, gyereket nem. De levay Judit biztos tud segíteni.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!
Márti, igen van gyerekméret is.
A barátnőm vett a 128-134-es méretből, a lányának, aki 128cm, de inkáb szűk nekik. Én is vettem Kingának az eggyel nagyobból, de csak szülinapjára akarom neki odaadni novemberben, így még nem próbáltuk fel. Szerintem ha nem vagytok fogpiszkáló vékonyak, akkor gyeekméretből az eggyel nagyobbat célszerű beszerezni. A cm adatok meg vannak adva, inkább az alsó értékeket célszerű figyelembe venni. A felnőttnél is.
Jövőhéten adom fel a rendelést, hogy fizetésre érjen ide.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Helló!

Gréti jól van, vizelete már teljesen negatív. Judit nem tudja még, hogy jöhetnek-e holnap, de szerintem igen.

Mozi 23-án?

Niki

Kép
Kép
csni

Hippsy mérettáblázat:

http://derekdolog.hu/size_table.php

Színeket a termékkategóriáknál célszerű megnézni + shop . Ahogy elnézem szépen megcsappant a színválaszték, de azért még így is van miből bogarászni.

Elvileg lesz amikorra rendelünk hosszúujjú gabójuk is. Az árát nem tudom, és elvileg csak a VIP vásárlóknak lesz, nekünk is :lol: . A rövidujjú nagyon klassz volt, azt láttam, fogtam.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok,

De jó lenne, ha Grétiék jöhetnének haza!!! Épp elég lehetett ennyi is a kórházból!

Mai extra nyűgink egyik oka Bálintnál a megfázás volt, a másik pedig: AZ ELSŐ FOGACSKA! :)
Remélem ma már nyugodtabb éjjelünk lesz...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
dorkáék

Grétinek jobbulást!

Kata! ++++ decemberig majd bele törödsz...de amit muszály muszály

rólunk!

nem kaptam ma telefont:-(((((

Kép
kbernadett

Sziasztok!Hát mire jövök.....Jobbulást minden kis betegnek!Kati
virag9

Áve...

Ójajj! Grétinek gyógycuppok! :(

Niki, Dorkának Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk! :) Így a zsúr, meg a naptár szerinti között :wink:

Kép

Majmég jövök a héten...asszem...

Judit
Kép

Kép
balwin

Jó reggelt!

Balwin Judit: Köszönjük.

Dorka: Gratula a fogacskához!

Lányok! Dorka is elkapta a hányós vírust. Hajnali 1-kor kezdte, fél 4 körül az ügyeleten kapott egy szurit, azóta is hányt, bár ritkábban. Most 6-kor utoljára, előtte meg ötkor. Katát elvitte anyósom. Nem tudom, mit csináljak. Szegénykémnek az első szülinapi ajándéka egy szuri volt. :(

Niki

Kép
Kép
csni

Dorka boldog szülinapot!!! Kép

Andi

Kép
Kép
andii

Sajnálom, hogy ilyen vacakul telik! Gyógyulj meg!

Andi

Kép
Kép
andii

Angéla! Boldog 6. születésnapot kívánok!

Dorkának pedig nagyon boldog 5. születésnapot kívánok!

Anyukák majd képeket tegyenek!

Olga

Kép
juhaszolga

Niki! A kis szülinaposodnak mielőbbi gyógyulást! ++++++++++++++++++++++

Betty! Majd jön az a telefon, nyugi! Szorítunk!

Dorka! Gratula Bálintnak az első fogacskához! :D Neki is mielőbbi jobbulást kívánok! +++++++++++++++++
Szabin tudtak tegnap segíteni?

Rólunk: Balázs is itthon maradt ma, és szerintem a héten is. Tegnap este 38 foknál adtam neki lázcsillapítót. Igazából nem tudom mi lehet, ébredéskor kettőt köhint, az orra nem folyik, eszik, játszik... passz.

Olga

Kép
juhaszolga

Angéla boldog szülinapot! Kép

Andi

Kép
Kép
andii

Dorka: gratulálok az első foghoz!

GYÓGYULJON MEG MINDENKI!!!

Szombaton Kolompos Miklóson! Ki jön?

Andi

Kép
Kép
andii

Dorka, Angéla!

Nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!

Betegeknek jobbulást!

Olga!

Csak legyen igazad és pozitiv hírről számoljak be nektek:-)

Kép
kbernadett

Sziasztok!

köszönjük a drukkokat! hazajöttem fürdeni, aludni, (misi váltott), és most telefonált Gréti, hogy délután jöhet haza! Sajnos Nikiék az ambulancián, valszeg váltanak minket. Olyan lelkiismeret-furdalásom van, biztos tőlünk kapta el Dorka, de semmi előjele nem volt, Vera a megmondhatója olyan hirtelen jött Gréti nyavalyája, hogy fel sem eszméltünk, és már a kórházban voltunk...majd este jövök! puszi mindenkinek!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorkának, Angélának boldog szülinapot!

Dorkának akkor jobbulást! Grétinek további jobbulást!

Bálintnak gratula az első fogacskához!
jaimee1

Dorkának nagyon boldog 5.születésnapot, Angélának pedig nagyon boldog 6. születésnapot kívánunk!

Kép

Nem tudom Niki jelentkezik-e még, de szerintem már elindultak... Sajnos Dorkának is be kell mennie a kórházba mert nagyon ki van száradva és akkor is aludt az orvosnál Niki karjában mikor beszéltünk :(
Úgyhogy szegény Dorkának nem jól sikerült ez a szülinap :( Még jó hogy hétvégén volt a szülinapi zsúrja!

KépKép Kép
76vera

Szia Judit!!!
De jó hogy Grétit hazaengedik délután!!! :) Elég is volt ez a két nap a kórházban gondolom :?
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod!!!! Ha tőletek is kapta el Dorka, akkor sincs mit ternni, ezt előre nem lehetett tudni. Gréti tök jól volt a buliban, a végére fájdult meg a feje és hányt. Jelzem, én azt hittem hogy a melegtől, olyan meleg volt a lakásban.
De nem is biztos hogy Dorka tőle kapta el! Nekünk pl. semmi bajunk. Szerencsére ;)

Dorka, nektek gratulálok az első fogacskához!!! :)

Andi, szombaton lesz az Alma koncert is. (Amire végül kaptam még jegyet, hála LévayJuditnak, itt is köszi!!! :)) Ja, és Bence nem jön el, mert közölte hogy neki az már dedós :shock: :lol: Így Jázminnal kettesben megyünk :)
A Kolompos mikor lesz? Arra is jó lett volna pedig elmenni, de az valami déli időpontban szokott lenni, nem? Az meg nekünk alvásidő :(

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Andi! Már nekünk is megvan a jegyünk az Almára. Nov. 10-én lesz a Kolompos Nagykátán, lehet arra megyünk. Illetve nov.28-án újra lesznek Miklóson is... Majd meglátjuk.

Épp tegnap találkoztam Nikiékkel a városban. Egyáltalán nem látszott Dorkán, hogy beteg lesz. Ezek a vírusok olyan hirtelen döntik le őket.

Niki! Nektek is kitartást a kórházban! +++++++++++

Jaimee! Nektek is mindjárt itt a NAGY NAP! :D Gondolunk rátok!

bbj Judit! De jó, hogy Gréti már jöhet haza! Letin még semmi nyoma a betegségnek? Ne is legyen! Egyébként meg ne rágd magad, hiszen nem látszott (a többiek elmondása alapján) semmi sem Grétin! A vírusok már csak ilyenek!

Olga

Kép
juhaszolga

Vera!

Kolompos
Színház és Gyermektáncház

"Szüreti mulatság"

TÖRÖKSZENTMIKLÓS - VÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT
5200 Törökszentmiklós, Kossuth u. 135.

Kezdés: 16:00
Vége:17:00

Olga

Kép
juhaszolga

Köszi Olga!

Az alma mikor kezdődik?

Andi

Kép
Kép
andii

Andi! Szívesen! :) 16 órakor kezdődik az Alma, fél 4-től van kapunyitás.

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka és Angéla, boldog szülinapot kívánunk nektek!!!

Dorka: gratula az első fogacskához!!!

Kisbetegeknek jobbulást!!!

Bbj: Írd már le légyszi, hogy hogy kezdődött ez a hányásos dolog, hogy olyan gyorsan be is kellett vinni Grétit kórházba! Folyamatosan hányt? Vagy hogy szárad ki olyan gyorsan?! Honnan tudtad, hogy kiszáradás veszélye van? Hála égnek nálunk ilyen súlyos hányós dolog nem volt.

Ha lesz még szombaton jegy, szerintem mi is elmennénk az Almára...., de én előre azért nem veszem meg a jegyet, mert ennyire előre nem tudom, hogy nem lesz-e pl. beteg B.

Jaimee: közeledik... :lol: :wink:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Anya felváltott Dorcsinál.

ANGÉLÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK MI IS!

Ilyen az igazi barátság, nem gondoljátok? Dorka még a kórházba is ment a legjobb barátja után. :D Mert Gréti most a legjobb barátja, azt mondta.

Jobban volt már Dorka mire beértünk a kórházba, de a vizelete nagyon nagy folyadékhiányt jelzett, így benn tartották. Hányni reggel 8-kor hányt utoljára. Lehet, hogy kibekkeltük volna itthon, de nem mertem vállalni.
A nővérkék már felismertek bennünket. Ez azért elég gáz.

Mindenkinek szép napot, legalábbis szebbet, mint a miénk!

Zoli persze Németo-ban.

Én lehet eladnám az Alma jegyeinket (4 db). Nem biztos, hogy bevállaljuk.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki! Ha hiszed, ha nem, eszembe jutott, hogy Zoli vajon itthon van-e, vagy németben! Hát sajnálom, hogy kint. :? Szerencse, hogy anyukád be tud segíteni!

Szia Kata!

Új topikosaink?

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka! Nagyon boldog 5. születésnapot kívánunk! Kép Gyógyulj meg gyorsan!!!
Köszönjük szépen a köszöntéseket, Angéla mindet látta.Délután megkapta a szurit és nagyon hősiesen vislkedett, egy könnycsepp sem volt.Méretek:27kg, 120cm.Úgy tudja hogy csak hétvégén lesz köszöntés, lesz majd nagy öröm estére mikor érkeznek a köszöntők.

Kép
Kép
bmárti75

Angéla nagyon ügyes volt hogy igy kibírta a szurit!
Bettike szerintem már a láttán elbőné magát, ő annyira nem szereti az orvosokat illetve a velük kapcsolatos dolgokat :-(

Betegeknek jobbulást!!!

Kaptam a telefon!

FELVETTEK!!!!!!!!

Intézhetem a papírokat, és nov 16. körül kezdek :-)

Addig meg lesz dolgunk elintézni mindent!!!!! Úgy örülök, de ugyanakkor félek is hogy vajon milyen lesz ott de idővel minden kiderül.........remélem :roll:

Kép
kbernadett

Na itt is vagyok!

Dorkának, és Angélának mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Olga!
igen, sok mindent sikerült vennem, főleg polár pulcsikat, vékony hosszú ujjú felsőket, melegítőnacikat, kordnacikat, pizsit, melegítőfelsőket, sapit, sálat, kesztyűt, továbbra is azt mondnom, érdemes elmenni, mert sok jó dolgot talál az ember potom áron!

Na mizu a munkával? Szolnokon lenne? és mennyi időre?

Dorka!
jobbulást a fiúknak! azzal, hogy kijött az anyag, a gyulladás is lelohadt? vagy lehet valami kencével kezelni, vagy mi segít? az ott "eleven" akkor? és gratu Bálintnak a minirizshez!

Andi!
Jobbulást akkor nektek is! úgy látszik a rossz idővel a kórságok is megindultak! Pont üti az Almát a kolompos, arra meg meg van a jegyünk, így most kimarad. Almára nem jönnétek? a Nikiék jegye itt van nálam, szóljon, akit érdekel!

és akkor rólunk
a buli végén közölte Gréti, hogy fáj a feje, arra gondoltunk, hogy kiugrálta magát, amikor beraktam a kocsiba szólt, hogy hánynia kell, kivettem, még akkor is a sok ugrándozásra, össze-vissza evésre-ivásra gondoltunk, aztán úgy 9 körül volt még egy kis hányás, (gondolván kijött a maradék) majd hajnaltól 1,5 óránként ment az öklendezés. inni ivott, de a hányással mind vissza is jött. mivel itt nincs ügyelet, így Misi bevitte 1/2 1-kor szolnokra szuriért, mert a dedalonetta kúp nem használt. ott nem adtak neki szurit, mondván nem vagyunk helyiek, nehogy mégis vissza kelljen jönni, ha szuri mégsem használ, így menjenek át a kórházba, ott már erős gyanúm volt, hogy felveszik. így is lett, 3 infu ment le neki, cukros, na-kloridos, b6 vitaminos csodakoktélok. Estére belázasodott, kapott rá algopyrin szerűséget, ami el is nyomta reggelig aludt, majd egyre jobban lett, neg vizelet. tegnap este mondta, hogy hányingere van, de szerencsére csak vaklárma volt. nem kakált 4 napig, arra fogtam, idehaza már az sikerült neki.

Kata!
hogy honnan tudtam hogy kiszáradt? nem tudtam, nem volt bágyadt, inkább fáradt, de nem nagyon aludt, tv-t nézett, a nyelve sem volt száraz, a bőre sem volt más, pisilni is pisilt, mgé a rendelőben is, meg a kórházban is. Misi azt mondta hogy acetonos a lehelete, én ezt már csak a kórházban éreztem, tényleg mint a körömlakklemosó...
és hogy milyen hirtelen: apa vitt be a kórházba, míg Leti itthon volt anyával, Misi meg a kórházban Grétivel, reggel anya telefonál, hogy apa végighányta az éjszakát, annyira gyenge, hogy orvost kell hozzá hívni, erős görcsei voltak, láza

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
Hát azért ez nem semmi!

Jobbulást apukádnak is!

Meg még Grétinek azért szerintem ráfér biztos!!!!

Kép
kbernadett

Betty!
gratulálunk akkor most már hajrá szervezkedés!

Jaimee!
nálatok minden kész? köszönöm az sms-t nagyon jól esett!

Még annyit, hogy nem volt ágyam, azon a széken aludni, maga egy iszonyat, tegnap este az egyik nővérke átcsempészett bennünket egy ágyra, (az lett a Nikié)nagyon hálás voltam azért a pár óra hunyásért, az meg külön öröm volt, hogy meg is jött...

Gréti most már jól van, túl jól, én hiába mondom neki hogy ne ugráljon! most sztem be akarja pótolni az elmúlt napokat, holnap megyünk a háziorvoshoz, diéta, sok folyadék továbbra is.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: de jó hogy már jobban vagytok! A hétvégét még nem tudom, hogy lesz.

Betti: GRATULÁLOK!!! De izgi!

Andi

Kép
Kép
andii

Judit

az azért milyen szemétség már hogy a szülőnek a beteg gyereke mellett egy széken kell virrasztania.

holott szerintem evvel csak az osztály dolgát könnyítik meg. mert van egy stabil pont gyereknek aki biztonságot nyújt az amugy is új ismeretlen környezetben!

Olga!

Te mint ovónéni nincs valami olyan anyagod vagy valami amiben le van írva hogy mint kell tudna egy ötévesnek hatévesnek stb....
Mindegy hogy mozgásbanbeszédben értelmileg stb

Kép
kbernadett

Köszönöm a gratulációkat:-)

Kép
kbernadett

Dorkának és Angélának boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Kis betegeknek jobbulást kívánunk! Jázminnak is piros kicsit a torka, de olyan ügyesen fújja az orrát, hogy remélem, gyorsan meggyógyul.

Betti! De jó, gratulálunk Neked! Látod, nagyon ügyes vagy! :lol:

Niki, köszönöm a képeket! Én is Gyöngyösön végeztem, aztán ott csináltam a mérlegképesem és a közgazdász szakmérnökim is. Te kinél írtad a szakdogád?

Jaj, Jaimee, annyiszor gondolok Rátok! Kár, hogy a szüleim pont szombaton költöznek, megnéztelek volna benneteket szívesen. De majd hozol ugye sok-sok képet?!

Márti, Angéla 27 kiló?! De jó magas is, nem? Hú, én most attól is boldog vagyok, hogy Anna már a 19-et elérte... :oops:

Olga, szegény tesómnak nem sok kedve volt visszamenni, ott már sötét és nagyon hideg is van, mikor megérkezett, írta, hogy esik a hó... :? Hát, hétvégén elég beteg voltam, végül muszakát se csináltam. Mit néztek szerdán? (Múlt péntekre nekünk is volt bérletünk, de aznap már annyira beteg voltam, hogy nem mentünk el a Muzsika hangjára. :cry: ) Vannak már új híreid?

Dorka, gratula az első fogacskához! Hogy telt a mai napotok? Fitymagyulladásra mondott valamit a doktor néni?

Niki, hogy van a leánykátok? Gondolunk Rátok, kerüljetek hamar haza.

Judit, apukád hogy van? Leti nem kapta el?

Vera, ha én rettegek még valamitől, na, az Annáéknál a fejtetvesség... Gondold el, azzal a hajjal... brrr....

Mátéék 32. helyezést értek el 155-ből a matek csapatversenyen a megyében és kaptak érte kettő piros pontot (három ér egy ötöst)...

Jázmin ma olyan dolgokat csinált a Gekkóban, hogy csak néztem! Bár a héten már egyszer kis híján szívbajt kaptam, amikor páros lábbal leugrott az ágyról :shock: (azóta már sport szinten űzi - nem is érdekes már neki...)

Nekem meg már majd' leszakad a derekem, második napja csomagolunk anyukáméknál.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Bettike az 115 cm volt szeptemberben meg 24 kg :oops:

Hasonlóak a méretek akkor csak Bettike az 5 lesz két hét múlva :oops:

köszi Szami :D

Kép
kbernadett

Sziasztok!Vagyok én is csak inkább olvasó üzemmódban :D !!!Nekünk is meg van már az almára a jegyünk,mi még nem láttuk őket élőben csak a neten de biztos jó lesz már várjuk!!!Hát jó nagy kislány lehet Bettike,Virág 7hónappal fiatalabb és 104centi és éppen hogy 15kila.Igaz a születési súlya sem volt egy hűha(2,6).Pedig itthon kimondottan jó evő,az oviban nem az!Boldog születésnapot a ma ünneplőknek!Kati
virag9

Sziasztok!

Betty! Gratula! :D Hogy honnan tudtam, hogy felvesznek? Nekünk elég sokminden egy időben sikerült! :wink:
Ha már gyerkőcméretek: Balázs 99 cm és 15,20 kg.

Na, ha mostmár el kezdtetek érdeklődni: november másodikán kezdek itt a Jósika úti oviban, helyettesítő leszek. Hogy mennyi idő, nem tudni, de azt mondták sok-sok hónapra számítsak. A Mici-Maci csoportot kaptam, 21 gyerkőccel. :D

bbj Judit! Szorítok, hogy Leti ne kapja el! Apukádnak jobbulást kívánok!

Szami! Majd képet dobjál már anyudék fürdőjéről, emlékszem lázban voltál, mert te álmodtad meg! A Liliomfit nézzük holnap itt a szigligetiben.

Dorka! Engem is érdekel, hogy hogy vagytok!
Láttuk délután férjedurad, sietett haza a Piacnál, mi a kereszteződésnél vártuk, hogy mehessünk tovább a Mórára doktornénihez.

Balázsnak meg vannak nagyobbodva a mandulái, Ospamoxot és Fenistil cseppet írtak fel neki. A héten itthon marad velem természetesen.

Kati! Almán remélem találkozunk! :D

Niki! Ti hogy vagytok?

Olga

Kép
juhaszolga

Érdekesség... sok szép dolog.

http://www.takoo.hu/

Olga

Kép
juhaszolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: