Na itt is vagyok!
Dorkának, és Angélának mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Olga!
igen, sok mindent sikerült vennem, főleg polár pulcsikat, vékony hosszú ujjú felsőket, melegítőnacikat, kordnacikat, pizsit, melegítőfelsőket, sapit, sálat, kesztyűt, továbbra is azt mondnom, érdemes elmenni, mert sok jó dolgot talál az ember potom áron!
Na mizu a munkával? Szolnokon lenne? és mennyi időre?
Dorka!
jobbulást a fiúknak! azzal, hogy kijött az anyag, a gyulladás is lelohadt? vagy lehet valami kencével kezelni, vagy mi segít? az ott "eleven" akkor? és gratu Bálintnak a minirizshez!
Andi!
Jobbulást akkor nektek is! úgy látszik a rossz idővel a kórságok is megindultak! Pont üti az Almát a kolompos, arra meg meg van a jegyünk, így most kimarad. Almára nem jönnétek? a Nikiék jegye itt van nálam, szóljon, akit érdekel!
és akkor rólunk
a buli végén közölte Gréti, hogy fáj a feje, arra gondoltunk, hogy kiugrálta magát, amikor beraktam a kocsiba szólt, hogy hánynia kell, kivettem, még akkor is a sok ugrándozásra, össze-vissza evésre-ivásra gondoltunk, aztán úgy 9 körül volt még egy kis hányás, (gondolván kijött a maradék) majd hajnaltól 1,5 óránként ment az öklendezés. inni ivott, de a hányással mind vissza is jött. mivel itt nincs ügyelet, így Misi bevitte 1/2 1-kor szolnokra szuriért, mert a dedalonetta kúp nem használt. ott nem adtak neki szurit, mondván nem vagyunk helyiek, nehogy mégis vissza kelljen jönni, ha szuri mégsem használ, így menjenek át a kórházba, ott már erős gyanúm volt, hogy felveszik. így is lett, 3 infu ment le neki, cukros, na-kloridos, b6 vitaminos csodakoktélok. Estére belázasodott, kapott rá algopyrin szerűséget, ami el is nyomta reggelig aludt, majd egyre jobban lett, neg vizelet. tegnap este mondta, hogy hányingere van, de szerencsére csak vaklárma volt. nem kakált 4 napig, arra fogtam, idehaza már az sikerült neki.
Kata!
hogy honnan tudtam hogy kiszáradt? nem tudtam, nem volt bágyadt, inkább fáradt, de nem nagyon aludt, tv-t nézett, a nyelve sem volt száraz, a bőre sem volt más, pisilni is pisilt, mgé a rendelőben is, meg a kórházban is. Misi azt mondta hogy acetonos a lehelete, én ezt már csak a kórházban éreztem, tényleg mint a körömlakklemosó...
és hogy milyen hirtelen: apa vitt be a kórházba, míg Leti itthon volt anyával, Misi meg a kórházban Grétivel, reggel anya telefonál, hogy apa végighányta az éjszakát, annyira gyenge, hogy orvost kell hozzá hívni, erős görcsei voltak, láza