Új privát üzeneted érkezett!

Szevasz Vera! :D Isten hozott itthon! Hát te strandruhákat pakoltál Galyatetőre? Kis optimista! :lol: Na jó, erre mi (én) sem voltam felkészülve... A sálát is a gyerköcnek csak mára sikerült előkotorni.
Szállodát sajnálom... Belinkeled?

Nem lesz tesó, hiába próbáljátok belémbeszélni! 8)

Egyébként te beszélsz nekem tesóról? Te vagy laptetős! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Helló Vera!
üdv itthon én si várom a képeket, most elsuhanunk szolnokra majd este jövök! akkor nem is sajnálom oly nagyon a szállodát!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

itthon vagyok!

Hát még semmit nem tudok konkrétan. 2 hely van arra hárman vagyunk jelentkezők, ebből az egyiknek 9 éves gyakrolata van a másikat meg nem is láttam ő majd héltfőn megy elbeszélésre.

S eredmény is hétfőn vagy kedden lesz, szólnak mindenképpen telefonon is.

megmutatták az osztály tök jó. Gyerekágyon meg szülőszobán kell majd lenni annak akit ide felvesznek!!! nőgyógy nincs az a sebészeten van meg a pathológia is valahol külön van!

szülőszobájuk még mindig tetszik!
Külön szülő SZOBÁK vannak, neme gybe minden mint itt!

Hát mosolyogtam meg kedves voltam elmondtam mindent aztán majd meglátjuk!!!

addig meg még megy az ideg:-(

Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám!!!!!

Kép
kbernadett

Helló,

Kata, elhiszem, hogy aggódsz, műtét és altatás, és kórház...
Mikor kellene megcsinálni? Szorítunk Neked, nektek!!!
Én is addig húzom ezt az izotópos vizsgálatot, amit altatásban kellene csinálni Bálintnál, ameddig csk tudom...
Judit, hegtetkó???? Neeeem.... az nem én lehetettem! :D :lol:
Maori tetkók teszenek neki (asszem így kell írni).
Maga a tetkó gondolata nekem is birizgálja a fantáziám, valami nagyon szolid, eldugott helyen végülis beleférne, de...
Milyen aza hegtetkó?? dobjál már képet, ha találsz a neten!

Beti, akkor továbbra is megy a drukk!!!! Ügyes voltál!

Vera, :( kár, hogy nem volt olyan felhőtlen a pihenésetek...
Hozz képeket!!!!! Kivi vagyok!!

Olga, nnaaa, már annyian dumáljuk beléd a Balázstesót :lol:

Niki, örülök, ha Katus rendben.
MI most megyünk a magánrendelésre, de. szóltak, hogy a bölcsis dokinéni szerint piros a torka Szabinak, nagyon nyűgi is volt. De nem hívtak fel, hogy menjek érte, így kicsit dühös is vagyok....
Miért nem?
Holnap du. lenne dokinéni, de pont nem lesz rendelés, így nem vállajuk be a hétvégét, inkább nézze meg.

Kati, a Gigi terméekek nagyon jók, szerintem is!

Judit, te írtad a Vichy-t, ugye?
Nekem is az van, még az alapozóm is, szeretem nagyon, de Anyukám kozmetikus azt mondta, hogy akkor már jobbak a MATIS termékek, mert bár nagyon hasonló az összetétel, de több hatóanyag van a Matisban. Nem okoskodni akarok, bocsi, én sem váltottam, csak úgy leírtam ezt az infót.

Katlina, gyertek, gyertek!! :)

Ja, hozok egy családi hírt is:
Szilbee bátyjáéknál ma 13 órakor megszületett Anna baba, Levente és Dávid első lányuokatesója!

Kép
Kép
dorkáék

Szilbee: ha olvasol, gratulálunk a kiscsajhoz!

Vera: üdv újra itthon!
Jöhetnek a képek!

Mi ma délelőtt az oviban termésekből mindenféle csuda dolgot készítettünk. Maja úgy örült neki, hogy ott voltunk vele. Majd lefotografálom mit csináltunk.

Balwin: neked hol, és milyen tetkód van?

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!bbj én integettem neked mikor parkoltál a Helen Doron előtt nem tom megismertél-e???Egyébként mintha magamat olvastam volna én is 2xvoltam az oviban ebédbefizetés miatt csak én tegnap tiszta szita az agyam ....komolyan amit nem írok fel magamnak az valahogy kiesik mostanában!
virag9

Lemaradt...Üdv.76Vera!!!Ez a kis kirucc nem őszölés lett hanem telelés :D !
virag9

Kati!
igen, észrevettelek, visszaintegettem, már amennyire kanyargásnál bírtam, rögtön leadtam a drótot Nikinek is, együtt mentünk!

Andi, Vera, várom a képeket!!!!!

Dorka!
köszi az infót, még nem hallottam róla, hol lehet venni? azt is gyógyszertárban? anyukád kozmetikus? de jó! akkor a szőrtelenítésre, és egyéb kínzásokra nem sok gondod van! Neked si szép a bőröd, meg anyudnak is a képekről látszik, de akkor már ezt is értem! persze gondolom a hozott anyag is számít!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziótok,

Judit, nem kozmetikus anyukám, csak lemaradt a szó végéről az -a birtokos személyrag, bocccssssi.... Javítok: anyukám kozmetikusa :)
Szóval van gond a gyantázással és egyebekkel nekem is :)
Boltban még nem láttam, megkérdem, honnan szerezte be!

Andii, Maja is szeret ügyeskedni, kreatívkodni? Az jó dolog!!!
Várjuk a képeket!

Szabinak torok- és garatgyulladása van, bár szerencsére a láz eddig elkerülte! A kedve is nagyon jó, csak rekedtebb, meg folyik az orra, elvileg már hétfőn mehet újból bölcsibe, holnap meg itthon leszünk. Azaz megyünk vele szemészhez (éves kontroll).

Most a fő cél, hogy Bálint valahoyg megússza ezt a virnyákot, és Szabi se legyen rosszabbul!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!
Bbj Judit, korán kelés meglesz szombaton?

10. Babymarkt Babaruhabörze és Gyerekexpo
2009. október 17. szombat 8-16
Hungexpo A pavilon III. kapu

Szóval 8-kor kapunyitás a nagyközönségnek :)

Örülök, hogyha bevált a derékmelegítő. A színesek is nagyon szépek.
Október végén adom fel a következő redelést.

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Hahó!! :)
Azért jó volt ám ez a kis pihi, nem kell sajnálni ;) :lol: A negatívumokat inkább csak Judit kedvéért írtam, mert ő külön kérte hogy majd számoljak be, mert ők is kinézték már ezt a helyet ;)

Olga, http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/g ... tel_galya/
Nem strandruhát vittem te, hanem ŐSZI ruhákat :lol: Mondták hogy hideg lesz, de hogy ennyire?! Sapkát, sálat vittem nekik, de kesztyűt pl. eszembe sem jutott :? Nyafogtak is a hidegtől, főleg Jázmin mikor az arcába kotorta a szél a havat. Mi lesz itt télen?! :roll:

Dorka, hogy van Szabi??? Mit mondott a doktornéni? És milyen a magánrendelés?
Azt én sem értem hogy miért nem hívtak fel? :shock: Gondolom mert "csak" nyűgi volt és nem lázas... De kicsit fura azért. Mondtad nekik?

A martfűi strandon mi is voltunk már, ráadásul hétköznap délelőtt, így miénk volt az egész medence, mert senki nem volt rajtunk kívül :) De az az elefántos csúszda (?) a sarokban még nem volt ott, csak a bohóc. Viszont a többi medencébe úszósapka kell :? Akkor is ha a víz közelébe sem ér a fejem... meg a gyerekeknek is ha bele szeretnének menni a tanmedencébe.

Na teszem a képeket:

Kneipp-kavicságyas taposómedence 16-18fokos vízzel
Kép
pancsi a gyerekmedencében
Kép
Kép
Kép
szauna (Bence elég sokáig bírta)
Kép
Kép
Bambi kuckó
Kép
X-Box szoba
Kép
Vadaspark
Kép
Kép
Kalandpark
Kép
Kép
és végül kedvcsináló a télhez :)
Kép

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!
Betti, elmész Szolnokról?Hova pályázol?
Szia Vera!Galyán voltatok a Kastélyszállóban? Mi februárban, Valentin napon voltunk ott.Gondoltuk egy utolsó kiruccanás kettesben még így szülés előtt.Ugye milyen csodaszép ott fent?Akkor olyan 0,5-1,5 m-es hó volt, idehaza meg sütött a nap, és tök száraz volt minden. A szállodával hasonló tapasztalataim voltak, már ha tényleg egyről beszélünk. Meg összevetettem a hajdúszoboszlói Silverrel, aminek ugyancsak 4 csillaga van, és hát nem ugyanaz.Igaz ott is találtam negatívumot. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ok, már látom a linket, egyről beszélünk.Nem vagyok még teljesen képben ma. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Áve.

Betti, akkor hét elejére is drukk!
Ehh...strandos babatalit én spec. nem vállalok :mrgreen: Egyelőre...

Vera, azért a fotók jók lettek :wink: :D Sajna arrafelé eléggé lepukkadt szállók vannak (Tarjánban is :? ), nem is értem, hogyan kaphatnak 3-4 csillagot...

Dorka, jobbulást Szabinak! +++ Bálintnak meg védőburkot :)
Azaz, a maorik is a hegtetoválást alkalmazták :) Képet mingyá keresek.

Biztos írtammá, de ebben a topicban valahogy olyan szép gyerekek vannak :lol: Jó nézegetni a képeket róluk.

KutyafüleNiki, mesélj már kicsit Rikibabáról! :) Meg még azt akartam kérdezni, hogy nem derült ki, miért maradt faros a pici? Mer aszongyák, nem véletlenül nem fordulnak be...legtöbbször a kzs miatt.

Judit, hátazööö...lényegében égetéssel vagy nyúzással kerül fel a minta a bőrbe, ami ugye nyílt sebet jelent, és a hegesedéssel lesz tartós a mű.

Najah, Hunor teljesítette a féléves tervet...3 hónap alatt (növi ki a 3-6 hós body-kat, meg lassan 74-es rugit hordunk)... Bár az apja is így csinálta anno :)

Andi, a bal bokámon egy nonfi alakzat, a bal gyűrűsujjamon meg egy gyűrű. A hegtetoválást meg a jobb vádlimra tervezem...
Még a múltkorira: nagyon szép, ügyes lakásdíszeket csináltatok! Kíváncsi vagyok a terméses alkotásokra is :)

Jaimee, már csak egy hét! :D Hm, képeket mikorra várhatjuk majd? :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balwin 2009.10.16 09:10-kor.

Judit
Kép

Kép
balwin

Eddig erről srácról hallottam csak, aki csinál hegtetoválást...itt vannak képek a munkáiról, frissek és hegesek is:

http://www.zagyvai.com/2009/scarification.html

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!
Te mazopista vagy!!!!?????? már amikor megnyitottam az oldalt borsódzott a hátam attól, amit ott találhatok.. én simán megnézek bármely filmet, dokumentumot, legyen akár az nagyon durva véres, de ez!!! hát a nőnek a hasán a csillag az eleven ! az első képen a pasason az a rostély, sem sámli, szinte érzem, hyog nekem is fáj.. na ezt jól kiveséztem. és mit akarsz? miylen motívumot?

Vera!
nagyon jók a képek, a szálló hiányosságai ellenére! én zenekaroson nem bírtam végigmenni azon a kavicsszőnyegen, azt hittem kigúvad a szemem! meg a víz is hideg volt! az mire jó egyébként?

gyerekeket hány éves kortól lehet szaunába vinni? Gréti szereti a meleget, biztos tetszene neki, feltéve, hogy lehet.

na mentem dolgozni...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hát Judit, nem derült ki.A doki azt mondta semmi nem indokolta.Nem volt rátekeredve a kzs, nem volt rövid a kzs, nem volt téraránytalanság, nem volt túl nagy se(3150g és 54cm).Valószínűleg így volt neki kényelmes.Más magyarázatot nem talált rá.
Mit meséljek Rikiről? Hmmm, nehéz így konkrét kérdés nélkül. Ahogy írtam nagyon nehéz volt az első hónap, amikor ébren volt mindig sírt. A dokinéni miatt a refluxa miatt volt. Azóta is mindig bukik,sajna ezt nem nőtte még ki. A fekvése miatt hangos légzése van(bár már javult), alaphangon úgy lélegzik,mint Dart Veder.(ha jól írtam le) A rikító vörös haját szerintem tőlem örökölte, mert nekem van vörös, bár mindketten vörös hajjal születtünk, de a férjem később bebarnult. 4 hónapos koráig kizárólag szopizott.Addig is túléltünk vagy 2-3 tejválságot, de a 4 hónaposon már nem tudtunk segíteni, így elkezdtük felélni a fagyasztót, és kóstolgatni az almalevet és a barackot. 5 hónapos kora óta eszik már barackot, almát, és a héten a sütőtököt vezettük be.Meg kap grízpépet, meg tejpépet,stb. Tápot nem, bár kapatunk Miluőás táp mintát, a kíváncsiság kedvéért majd megcsinálom neki. Nagyon nagy haspók, rengeteget eszik!!!!! Egyik reggel 370g tejet vágott be.A doki szerint úgy néz ki mint egy 8 hónapos.Most 71cm és 7180g volt. Egy hónapja kb forog hasról hátra meg vissza. Mindent a szájába vesz és ömlik a nyála. Állandóan gagyarászik mondaná nagyon a dolgokat. Hát ha valamit kihagytam kérdezzetek majd, szívesen válaszolok.
Ja a szülés.Nem nem altattak el. Nem sikerült meggyőznöm se a dokit se az anesztest, inkább ők győztek meg engem. Végülis örültem neki, hogy láthattam, hogy halhattam amikor megszületik, és hogy öltögetés közben odanyomták az arcát az enyémhez.Bár a gerincnél megugrottam kicsit,amit nem igazán díjaztak, és 180-as vérnyomással vittek műtőbe annyira féltem. Után egy napig azt mondtam soha többé.Két nap múlva pedig, hogy jöhet a következő. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!Hát Judit ez a heg tetkó tényleg nagyon durva nem vagy semmi ha beválalod pedig én tetoválok(sminket)meg időnként kisebb motivumokat de ez nekem is sok(k)!!!!bbj engem is érdekelne hogy mikortól lehetne szaunázni a gyerekeknek meg hogy gyógyvízbe belehet már őket vinni?Tudja valaki?
virag9

Kati!
gyógyvízbe nem, azt általában ki is írják, hogy 12 éven aluli gyerekeknek tilos, de szaunán még sosem láttam kitéve, sonnenthermébe meg van kifejezetten gyerekszauna.

Judit,
Kép
Kép
bbj

hali,

Judit, de képben vagyok tetkó ügyben :oops: :oops:
ÖÖÖ, azt hiszem, Peti inkább tradicionális mintára, mintsem a hegtetkóra gondolt, mikor erről beszéltünk. :)
Bár, ki tudja, lehet, 13,5 év kevés volt, hogy megismerjem...

Szauna, gyógyvíz: passz.... de én is kíváncsi vagyok rá!

Judit, milyen a gyerekszauna? Nem oloyan magas a hőfok?

Vera, Bence a védőfelszerelésben nagyon király!!!!! :)
A havas fotótól meg kirázott a hideg, ijesztő így októberben... :) Bár már várom is, főleg a hegyekben nagyon jó lehet!
Lehet, idén is megyünk Kékesre a Klímaterápiás hotelbe, majd meglátjuk.
Jó látni, hogy menniyt mosolyognak a gyerekek.

Szabi már jobban van, eleven, mint egy kis golyóbis, láz nincs, orrfolyás vna.
Bálinton még nincs jele a betegségnek, kopp-kopp

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Úgy néz ki, Kata meggyógyult a hasmenéses nyavalyából. Bölcsibe szóltam, hogy hétfőn megyünk. Közölte a gondozónő, hogy náluk 4-en vannak, a másik csoportban pedig egy gyerek sincs. Hánynak, megy a hasuk. De azt hiszem, nem mi voltunk a vírusgazdák, mert már előttünk is ment egy kislány hasa.

Betti: Drukkolok, hogy sikerüljön a munka! Olyan szép hívatást választottál.

Szilbee-éknek gratula a kis uncsitesóhoz.

Vera: Jók a képek. Tényleg nem látszik rajta, hogy hiányosságai lennének a szállodának, de ezek az apróságok engem is zavartak volna.

Kati: Én is ott voltam a kocsiban. Szóval én már láttalak távolról, sötétben. :D

Dorka: Mint magyartanárnő a magyartanárnőt ki kell, hogy javítsalak, annak már birtokos személyjel a neve. Vagy már újra nem? Te jobban tudod. :D Szabinak jobbulást! Mennyit kért O. Ági a magánrendelésen?

Balwin Judit: Ez a hegtetoválás szörnyen hangzik. Semmivel nem tudnának rávenni. De a hagyományosra sem nagyon. Hunor nagyon szépen növekszik.

Niki: 370 g? Azta! Dorka sem és Kata sem ivott többet 120-nál egy éves koráig. Bár az enyémek extra kisétkűek. Ki a gyerekdokitok?

Rólunk: Holnap lesz Dorka zsúrja. Készülünk nagyon. 10 gyerkőcöt várunk. Reméelm, jól sikerül.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki, nem mondod, hogy mi van a bölcsiben!!!! :shock: :roll:
Egy gyerek sem az egyik csoportban? Az nem semmi, jól elkapták egymástól a gyerekek!
Rag vagy jel: megy-megy a vita róla, van rag- és jelszerű tulajdonsága is, de felőlem kiegyezhetünk a jelben is :) Én a gyerekektől mindkettőt elfogadom. Amúgy tényleg, én is gyakrabban használtam a jelet, nem is tudom, miért írtam ragot... Talán a kiesett 3 év az oka? :) :)
Zsúrhoz minden szépet és jót! Majd hozz képeket!!!!!!

Judit, Bálint "csak" :) 7,30 kg, nem semmi méretei vannak Hunor babának!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dorkáék 2009.10.16 14:04-kor.

Kép
Kép
dorkáék

Vera!

nagyon kalsszak a képek!

Dorka Niki!

Magyar ah ez az amit nagyon nem szerettem a gimiben, én sajnos annyire de annyira nem tudok helyesen írni hogy az csak nah.....de nem azért mert nem tanultam meg anno a szabályokat megtanultam meg tudom is csak mikor írok akkor valahogy nem jön elő :oops:

Niki!

Pestre pályázok jelenleg, és nagyon szeretném ha sikerülne ez a munka!!!! már ugy dolgoznák benne hogy csak nah:-)

Juditok!

Hegtetkó hát megnéztem az oldalt....de öhmmmm nooormálisak ezek????? mert én nem tartom ezt szépnek......de persze ízlések és pofonok azt tudom!!!
puszika

Kép
kbernadett

BalwinJudit, nem semmi vagy!!! :shock: Én rögtön a csajt nyitottam akinek a hasán a napocska van. Háááát.... én sem merném bevállalni :lol:
Fősulis koromban volt egy idő (meg egy soktetkós barátom :lol: ) amikor megfordult a fejemben, de anyukámék kitagadtak volna :D

Kutyafüle, ha ti a kastélyszállóban voltatok, akkor nem egyről beszélünk. Ez nem az volt ;)
Hú, altatásban szeretted volna a császárt?! Volt a szobában egy csajszi akit altattak, hát elég rossz volt végignézni ahogy felébredt az altatásból :(
Én a második császár után ill. közben mondtam azt hogy mi a fenét keresek én itt? Az jobban megviselt, mert tudtam mi vár rám :?

Judit
, az a kavicsos jéghideg víz a talpat masszírozza :lol: Nekem jólesett, sőt amint látható Jázmin is belement, alig tudtam kivenni, volt hiszti utána :roll:

Szauna: pontosan nem tudom hány éves kortól lehet, de kiírva sehol nem szokott lenni hogy gyereknek tilos lenne. Én úgy tudom hogy lehet csak módjával ;)
Ezt most találtam róla:
http://www.szaunaterapia.com/cikkek2.ph ... 241d843061

Bence már 3alkalommal szaunázott, Jázmin épp csak bedugta a fejét és utána akárhányszor elmentünk előtte megjegyezte hogy nekem fojjó a szajuna :)
Mi úgy kezdtük Bencével kb.5évesen asszem, hogy először csak fél percre, aztán ki, megint vissza. És ami a lényeg hogy ő a földre ült. Minél lentebb annál kevésbé van forróság.
Most olyan 5-10perceket is kibírt. Előtte szárazra kell törölközni, mert ha vizes az arca pl. akkor csípheti.

Niki, akkor jó kis vírus volt ez :? Még jó hogy Dorka nem kapta el a szülinapjára! Izgul már a holnapi zsúr miatt? ;)

Vasárnap Mega Játszóház lesz Cegléden. Nem tervezi valaki hogy jön délelőtt?

KépKép Kép
76vera

Vera,
milyen ez a játszóház?

Kép
Kép
dorkáék

na senki nem gondolta meg magát holnappal kapcsolatban? Még van egy hely a kocsiban!

Judit!
sajnos nem érünk oda 7-re én miattam, Misinek piac, (amit elfelejettem pedig az elmúlt 12 évben már megjegyezhettem volna!) sé 1/2 7-kor ér haza. addig én nem tudok nekiindulni, így majd talizunk ott, ah nem akkor majd jövőhéten megszervezzük a jegytalit!

Dorka!
nem mertem bevinni őket, de ha idén még kijutunk, akkor kipróbálom velük! mintha valami ki lenne ilyesmi írva...

Szilbee!
Gratu a kislányhoz, el is lesz kényeztetve biztos, mindenki majd a kegyeit keresi!

Olyan két hete én akartam ismerkedni Ádámmal a vosztokon, de nem mert közelebb gurulni, biztos valami őrült nőszemélynek hitt, aki villog neki össze-vissza...

még sütit akarok sütni a babazsúrra, isteni krémes kókuszos a neve. legalábbis az enfajtámnak, de lehet van hivatalos neve is...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka,
http://www.megajatszohaz.hu/index.php?o ... &Itemid=44

Voltak már ők Szolnokon is a Széchenyin, szerintem Szilbee-ék is azon voltak. Legalábbis egyszer mintha tett volna fel bobo-caros (kisautó ami a kormány mozgatásával gurul, nem lábbal hajtós) képeket, amin együtt ültek Leventével.
Ha az oldalon lejjebb görgetsz ott van a ceglédinek a programja, hogy mik lesznek.

Judit, Misi már fél 7re haza is ér a piacról?! Akkor mikor indul? :shock: :lol:
És ti hazaértek Nikivel időben? ;)
Már csak estére a Freit kellett volna megszervezni, biztos nagyon topon lettetek volna fáradtságilag ennyi programtól ;)

KépKép Kép
76vera

Vera.A Hungest Hotels Galyai Szállóját hívom Kastélyszállónak. Nem abban voltatok,amit belinkeltél?
Betti,akkor feljárnál Pestre vagy fel is akartok költözni?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Nálunk mindig bátyámat féltették a tetkótól, de végül nekem lett. :oops:
Nekem a bal gyűrűs ujjamon van egy gyík.
Meg Apának is ott van. Ez egy egyen tetkó.

A játszóházat szívesen megnézném, de még nem tudom, hogy alakul a hétvége.

Andi

Kép
Kép
andii

nem felköltöznénk

ez a kórház ahol voltam megbeszélésen ott van tesóméktól nem messze. tesómék előtt van abuszmegálló ahol fel kell szállni meg akórház előtt leszállok... A környékükön meg sokszor van albérlet kiadó! :D

Kép
kbernadett

Értem.Hát mi tagadás több a lehetőség Pesten,mint itt.Ma szóltak, hogy megszűnt a részleg, ahol eddig dolgoztam.Teljesen kibuktam.Magyarul eddig biztos volt, hogy vissza tudok majd menni, most marhára nem az, sőt. :cry: Bocsánat, ha valakit megbántok, de utálom ezt a várost és ezt az országot, de gyáva vagyok lépni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Vera!
6-ra megy, de nyáron korábban ott kell lenni, de egyébként 11-12 között jön haza, de most ugye vigyázni kell a csajokra, és azért kell hazajönni. Anyósom árul majd, csak kiviszi a cuccost, ne anyósnak kelljen mégse 1-2 kilóról van szó, meg pláne hidegben bicón...

Ilyen játszóházon már mi is voltunk Olgáék is, és asszem Nikiék is, nagyon kafa sok az ugrálóvár, kicsiknek nagyoknak, érdemes kipróbálni, jól elvannak a gyerkők!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Niki én is egyébként ragaszkodó típus vagyok!

S nekem is biztos nagyon nagyon rossz lesz majd az elején, de muszály ha szeretnék a szakmámban dolgozni, márpedig nem azért szenvedtem három évig hogy utánna csak ugy lemondjak az "álmomról".

S én is augusztusban olyan depressziós voltam hogy az aki nem is igazán akart szülésznőként dolgozni azt már felvették Pestre(oda ahova én is beadtam...csak kb 2-3 héttel később az önéletrajzomat) én meg még ajánlatott sem kaptam...az nagyon szíven ütött.

de most már nem is merem igazán beleélni magam abba hogy felvesznek a szent margitba mert nagyon félek hogy megint pofára esek amit meg nem szeretnék:-(

igazán kilábalhatna már az ország ebből a szar helyzetből...vagy legalábbis elindulhatna arra fele :)

Kép
kbernadett

december 1., ez lesz a nap (az ovis Mikulás idén is ugrott)

Kép

Kép
szolkata

Szolkata: nagyon szorítunk majd!

Andi

Kép
Kép
andii

Jó reggelt!

Kata, szorítunk majd!

Vera, az a téli kép :shock: Imádom a havat, de nem bánnám, ha még egy kicsit visszajönne a melegebb idő. Olyan rossz, hogy szinte nem is volt ősz! Játszóházat nem tudom, de nem valószínű, Csaba is fáradt, egy kis otthonüléses, töksütéses, társasozós, beszélgetős, pihenős hétvégét terveztünk, főleg, hogy én iszonyatosan megfáztam, amikor a táncházra mentünk és megfújt a szél (még szerencse,hogy Jázmin babakocsiban volt, így őt nem érte). Bár, olyan nehéz elmagyarázni, hogy ne bújjon belém, se ő, se Anna. És vasárnap délután a tesóm is visszük a repülőtérre.

Betti, olyan ügyes vagy, nagyon szorítunk neked,hogy sikerüljön!

Judit, fénypostával jöhet a süti. Mi a hétvégére (ismét :oops: ) felfüggesztjük a fogyókúrát (eddig 7 hét alatt 6,5 kilót sikerült leadnunk mindkettőnknek), muszakát szeretnék csinálni, meg sütök kenyeret is, a lányok meg pudingot akarnak babapiskótával, meg gyümölcsökkel és színes szórócukorral, gyöngyökkel. Azt ugye mondanom se kell, hogy ez utóbbi a lényeg?! :wink:

Niki jó bulizást a gyerkőcöknek!

Szilbeeéknek mi is gratulálunk, s ha olvasol minket, "amott" van fent egy régi-új Alma: a Liberóval közösen adtak ki egy rövid lemezt.

Nik (Kutyafüle) Te merre dolgoztál? Én mindig ámulattal néztem Balwinék kis vöröseit, de a tiétek se semmi! Nem tennél magatokról kiskori képte, ahol látszik a hajatok színe?

Szauna: én már láttam sok helyen kiírva, hogy csak felnőtt használhatja, gyereknek tilos... Szerintem egészséges gyereknél az óvatos szoktatás és a saját akarata a lényeg (tudom, senki nem tuszkolja be a gyerekét, csak mondtam). Anna nálunk se szereti, mindig mondja, hogy meleg... Na, ja... :roll: Máté viszont már bent marad 8-10 percet is. Jázmin is maradna, de őt meg én teszem ki 3-4 perc után... :lol:

Balwin, én azt hiszem iszonyúúúú konzervatív módon állok ehhez a hegtetkóhoz...brrr... és ennyi. Én annyira félek a műtétektől, a fájdalomtól... :oops: Sose venném rá magam ilyenre... Képek az albumba mennek vagy teszel ide is?

Dorka, de jó, hogy nem kapták el egymástól a fiúk! Olvastad, amit az oviválasztásról írtam?

Tegnap Csabát elkísértük Pestre és ahogy mentünk át a Dunán, Jázmin megszólalt: jó nagy ez a pocsolya... (tényleg nagyon koszos, szürke, szinte iszapos volt a víz a hídról)

Mátééknak matek csapatverseny volt, majd kiderül, milyen eredménnyel.

Szép hétvégét Mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Köszönjük a gratulációkat! :) Aranyosak vagytok!

Szami! Köszi! :D

Pusza! Mindenkinek! :)
szilbee

Sziasztok!

Kutyafüle, ezt a várost én is úúúúúúúúúútttttttáááááááálom. De én Pesten sem szerettem élni. Sajnos nálunk apa nem mozdul, csak addig amíg a száját kell jártatni. Konkrét lehetőségnél behúzza fülét-farkát. Pedig lett volna egyik kedvenc helyemen Szombathelyen mindkettőnknek helye. Neki a Gyesev-nél, nekem pedig egy menő középiskolában. Mint egyszem csemete anyukájára hivatkozik, hogy akkor ugyan mi lesz vele. Na de ugyan mi is lenne?

Alma-Libero? hol is van azaz ott?

Bbj Judit, hazaértetek? Nekem meg lett (lesz) kormányom :lol: , egy volt csoportársam az egyik forgalmazója... Remélem jövőhéten nem felejti el feladni, mert van nekik otthon néhány.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Szauna:
Egyik ismink otthon tart babaúszást(etyeken)és kötelező volt szaunát is csinálniuk mert ha kijönnek a gyerekek akkor ott melegszenek fel.

Többire majd később reag.

Szami elküldenéd nekem újra a zeés linket,újra van telepítve a gépünk és a könyvjelzők ügye eltünt3ek

Kép

Kép
katlina

Apropó Alma koncert. Már csak néhány jegy maradt, úgyhogy aki szeretne jönni, de még nincs meg a jegye, ne várjon tovább, hét elején mindenképp szerezze be.

Szauna, Pestena babaúszás után is mindig volt szauna kötelező jelleggel, azoknak a gyerekenek akik szerették. És ott mind szerette...

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Szamóca, hozok képet, csak az enyém nem látszik,mert az a fekete-fehér.
Kép
Dorka,nem láthattalak véletlenül ma a Ficánkában sapkát és kabátot próbálva???

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

HAli,

Niki, nem, ma sok helyen jártunk, de a Ficánkában nem.... :)

Szami, raktátozom az infókat oviügyben, köszönöm!!!

Pesti körút, babazsúr????? Meséljetek!!!

Kata, ++++++
Marci hogy van?

Mára ennyi, jó éjt...

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!Kinek hogy telt a hétvégéje?Niki,Judit milyen volt Pesten?Mi megnéztük a macis programot a plázában nem volt valami nagyszám,bár Virág élvezte. Katáékat láttuk Bencével volt, meg kis ovis tásakkal taliztunk.Kati
virag9

Sziasztok!

Sajnos nem jó hírekkel jövök. Gréti tegnap este hányni kezdett és egsz nap hányt, ezért bekerült a kórházba. Infúziót kap.
Judit van benn Vele.

Köszi az érdeklődést. Jó volt a börze. Sok dolgot vettem, bár most nem olyan szépeket, inkább praktikusokat.

Zsúr is jó volt. 10-en voltak, jól érezték magukat. És Juditéktól Dorka tűzijátékot kapott. Olyan jó volt, nagyon tetszett a gyerekeknek. Majd ha Zoli hazajön Németországból, teszek fel képeket.

Niki

Kép
Kép
csni

Judit: ++++++++++++++++

Andi

Kép
Kép
andii

Csak pár mondat erejéig, a többit holnap.

Grétinek mielőbbi gyógyulást! ++++++++++++++++++++

Szilbee! Kislányhoz én is gratulálok! Elkel már egy hölgy a sok fiú között! :D

Jó éjt!

Olga

Kép
juhaszolga

Grétinek jobbulást kívánunk! +++++++++++++++++++++++
jaimee1

Gréti gyógyulj meg!++++++++++++++ Judit ++++++++++++

Kép

Kép
szolkata

ÓÓÓ, Grétinek gyors gyógyulást kívánunk! Niki, ha tudsz új hírt, ugye megírod?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Niki! Új hír Grétiről és Juditról? Szegény Leti és Misi is otthon kettesben. Nekik sem könnyű. Egyiküknek sem. :cry:

Dorka! Nagyfiad bölcsiben? Akkor Bálint megúszta? Ügyesek vagytok!

balwin Judit! Undorítóak azok a képek! Rosszul lettem! Még ilyen tetookat! Engem semmi pénzért nem vennének rá! Látszik a friss hús! Úristen, hogy fájhat az hetekig! Vagy hónapokig! Aztán me drogosok lesznek a fájdalomcsillapítóktól! :lol: Bocsi! :lol:

Szaunát én is úgy tudom mint Szami, többször is láttam kiírva, hogy 12 éven aluliak nem mehetnek be. De elolvastam azt is amit Vera belinkelt... Szerintem a gyerekorvost kell megkérdezni, az a biztos.
Termálvízbe mi Balázst már vittük, igaz negyedóránál többet nem voltunk bent. Túlélte. :lol:

bbj Judit! Ha szusszanásnyi időd lesz... Neked sikerült szép dolgokat találnod a börzén? Grétinek mégegyszer mielőbbi jobbulást kívánunk! +++++++++++++++++++++

kutyafüle Niki! Rikinek nem semmi méretei vannak! :D Hol dolgoztál? Sajnálom a munkahelyed. Borzasztó az, ha nem tudsz visszamenni. :( Én csak akkor hagyom el az országot, ha teljesül az, amit Bajnai mondott és jön a "magyar Obama". :lol: Akkor sipirc az országból!
Pestre semmi pénzért nem költöznék. Nem szeretem.

Niki! Képek Dorka zsúrjáról? Mintha tegnap is ugyanezt mutatta volna a vonalzója, hogy ennyi idős... Bocsi, nekem nincs táblim, áprilisban elveszett minden, amikor tönkrement a winyó.

Szülinapról majd én is teszek képet, ha kapok a tesóméktól. A fényképezőbe vettem elemet, el is tettük, csak a fényképező maradt itthon természetesen. :oops: :? Norbikának Micimackó tortát sütöttem, nagyon ízlett mindenkinek. :wink: Vagy nem mertek mást mondani. :lol:

Szami! Tesód rendben megérkezett "haza"? Akkor hétvégén "punnyadás" volt? :D Jó is az!
Nekünk szupi programunk lesz a héten: szerdán színház, szombat Alma, előtte vagy utána meg Martfűt kellene megnézni.

Vera! bbj Judit jól emlélszik, mi már kétszer voltunk ilyen játszóházban, itt, Szolnokon. Ti voltatok végül? Képek? Andi? Ti elmentetek?

Betty! Ha híreket kapsz írd egyből! Szorítunk! ++++++++++++++

És végül Kata... Nektek meg főleg fogunk szorítani december elsején... Minden rendben lesz! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++

Délután én is hírekkel jövök! 8) :D De egyenlőre ennyi! :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára juhaszolga 2009.10.19 09:28-kor.

Olga

Kép
juhaszolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?