Sziasztok!!
Hazaértünk a szánkózásból!
Viccen kívül, nem szánkóztunk mert szánkót nem vittünk, és még éppen nem is lehetett volna, de kb. 5-10centi hó esett. Tegnap és ma egész nap szakadt és a szél csak úgy kavarta. Frankó kis hóvihar van ott. Élveztük volna, ha mondjuk télikabátban vagyunk...
Sokat így nem is voltunk kint, csak első két nap. Van a szállodának egy saját vadasparkja, az nagyon tetszett a gyerekeknek. Az állatok egészen közel jöttek a kerítéshez. Voltak szarvasok, őzikék, kecskék, birkák, egy csomó levelet belegeltettünk velük
Klassz játszótér is volt, meg nagy trambulin a kertben de sajna csuromvizes volt így azt nem igazán élvezhették
Viszont van egy nagyon klassz kalandpark gyerekekenk, Bence bevállalta 0 fokban, szegénynek majd' odafagyott a keze a dróthoz amibe kapaszkodni kellett (kesztyűt nem vittem
), de hatalmas élmény volt neki, nagyon büszke volt magára hogy végigment rajta
Meg én is persze
Kinti levegőzés helyett inkább fürödtünk, játszottunk és ettünk. Rengeteget
Jól éreztük magunkat végülis, jó volt kicsit kimozdulni, azt nem írom hogy kikapcsolódni, mert nekem rohadt fárasztó volt a két gyerekkel egyedül. Vagyis ott voltak a szüleim is, de külön szobában voltunk, így azért sokszor egyedül küzdöttem a két gyerekkel. De még jó hogy nem egyedül mentem el velük ahogy eredetileg terveztem. Akkor enni sem ettem volna 5napig
Elkelt a segítség melléjük, legközelebb csak Apánkkal együtt megyünk, az tuti!
A szálloda so-so, többet ide biztos nem megyünk, ez itt a negatív reklám helye...
Egy régi épület kicsit felújítva, de nekem tök lehangolóak voltak a szobák, voltak hiányosságok, filléres dolgok, pl. letört tetejű szemetes a fürdőben, amibe naponta 5ször pelenkát dobtam, és állandóan meg kellett taperolnom a kezemmel a kuka tetejét
olyan sötétítő függöny ami nem érte be teljesen az ablakot
Ez nálunk szintén fontos, mert Jázmin a nappal kel ha nincs besötétítve a szoba.
Ezeréves kiságy, majd' szétesett... A wellness részen lehetett volna a víz melegebb, ha már ücsörgős élménymedence. És végül, nagggyon drága volt minden amit pluszban kért az ember. Az eleve drága szállásár mellett...
Úgyhogy jó volt, szép volt, de felejtős a szálloda.
Rengeteget írtatok, pont most mikor pár napig nem voltam. Egyelőre csak átfutottam, majd részletesebben is elolvasom.
Alszanak a gyerekek, nem akarok zörögni a pakolással. Jó ürügy netezni
Hazaérve 16fok volt a lakásban, ezerrel megy a fűtés hogy valami 21-22fokot csináljak itt estére
Kati, KutyafüleNiki, üdv Nektek!
Kata, akkor ezért nem írsz mostanában?
Elhiszem hogy rossz érzéssel nézel a műtét elébe, de gondolj arra hogy most már hamarosan akkor jobb lesz Bencének! Ha már ennyi baj van vele, jobb ha megműtik. De nagyon átérzem a félelmedet emiatt! Majd gondolunk rátok sokat, ne aggódj, biztosan minden rendben lesz!!!!
Jaimee, drukkolok hogy az esküvő napjára azért ennél szebb és melegebb időtök legyen!!!
Olga, Andi, Niki! Hajrá tesó!!!
De jó nektek! Olga, az jó ha Peti csak makog a tesóra, nekem Ákos határozottan megmondta hogy ő már nem szeretne. Pedig én is bevállalnék még egyet...
Később jövök a képekkel!