Új privát üzeneted érkezett!

Na mi van Andi!!! Laptető! :lol: :lol: :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Filmre mindjárt rákeresek! Tegnap óta a Nanny McPhee - A varázsdadát töltöm. :oops: Pocakosan láttam Kecskeméten, hááát, mit ne mondjak az átlag életkorról... :lol: :lol: :lol: Szerintem én voltam az egyetlen aki bőgött a filmen! :oops: Ki látta már? Aki nem, nézze meg! Colin Firth, Emma Thomson!

Hééé! Andi! Köszi! Erről a filmről én jól lemaradtam idáig!!! Jennifer Aniston, Ben Affleck, Drew Barrymore? Azta! Ígéretes! Mindjárt indítom lefelé!

Érzékelőről sajna semmit nem tudok mondani.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Tegnap Zoli nem volt itthon, nem jutottam ide. Katus tegnap jobban volt, nem ment a ahasa egész nap, de este újra fájt Neki és ma reggel megint ment a hasa. Most megint jól van. Nem tudok mit mondani. Majd elmegyünk dokinénihez, ad székletdobozt is.

Betti: Privi! Holnapra megy a drukk!

Kati: Szia! Örülök, hogy ízlett a muffin. A páromnak is ez a kedvence, pedig nem édesszájú.

Niki: Azért arra készülj fel, hogy a második terhesség már nem lesz olyan kellemes, mint az első. Egy pici gyerekkel pedig sajnos néha tényleg terhes. Egyébként jól emlékszem, hogy elsőre épp Te ragaszkodtál a császárhoz? Végül miért lett az?

Katlina: Ez a nő a szolnoki SZTK-ban van?

Szami: Nagyon jó kis háziasszony vagy még mindig. A gyerkőcök pedig édesek. Egyelőre még nem megyek dolgozni. majd ha találok munkát.

Olga: Csak gondold át mégegyszer a tesó projectet!

Andi: Tegyél képet Majáról! Kíváncsi vagyok Rá! Az "írj" felszólítás melyikünknek szólt?

Jaimee: Nagyon a finisben vagytok! HAjad, sminked ki csinálja? Ruha honnan lesz?

Niki

Kép
Kép
csni

Olga: nem mondok semmit! :D :D :D (laptető) :oops:

Andi

Kép
Kép
andii

Amúgy miért is jutottam róla eszedbe? 8)

Olga

Kép
juhaszolga

Csniki: Riki Nikijének! Ő szorul még biztatásra, de remélem, hamar megjön a kedve a sok-sok írásra. De persze te is írj! Mi lehet ez Katánál?

Andi

Kép
Kép
andii

Olga: olyan színű a hajad mint Jennifer Anistonnak!! :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép
Kép
andii

Húúúú, de egyszerre írtunk! :D

Niki! Azta! Hogy még Katának mindig nincs rendben a pocija! :cry:
Kistesó projekt... Oké, pontosítok... Nincs elvétve, csak jegelve! De az nagyon mélyen! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Andi! De jó! :lol: Szóval hasonlítok Jenniferre? :lol: De kár, hogy csak ennyiben! 8) :? Elfogadnám az ő szép gyönyörű haját!

Olga

Kép
juhaszolga

Áve.

Nemtom mikor tudok gyünni hosszabban :?

Olga, mit panaszkodsz a hajadra?! :lol: Sokan ölnének olyan frizuért, mint a tiéd.

Tóth Zé... hátööö, sztem is messze áll még szakmailag a nagyoktól (bár tényleg jófej)... élesben állítólag kissé bizonytalan...

Szi, miért csak Erdődi és T.Z. között választasz? :)

Kutyafüle, akkor Zobokit választottad, nem G-t? :) Pont eltűntél, amikor ezen dilemmáztál... Üdv újra, és gratula Rikihez! :)

Gyors helyzetjelentés Hunorról, osztán rohanok. 3 hós mérleg: 7,5 kg és 69 cm... Szopit majd máskor kifejtem...

Judit
Kép

Kép
balwin

[quote]S írta:zóval hasonlítok Jenniferre? De kár, hogy csak ennyiben! Elfogadnám az ő szép gyönyörű haját!

Bruhhhahhhahhaaa.....Olga, ugye csak viccelsz?

No robogok tovább, de ezt muszáj volt megjegyeznem.....

ŐŐŐ...Olga, amúgy honnan szoktál filmeket tölteni?

Szami: Megint nagyot alkottál, és széééépségesek a gyerekek! Kár, hogy JÁzmin nem állt kötélnek.

Balwin: Nagyon klasssz méreteitek vannak!

ANdi: SZénmon. érzékelő jó dolog, nekem ugyan feszt megszólalt, ha főztem annó, de ez már csak engem jellemez. :lol: :lol: :lol:

Niki: És már pályázgatsz ide-oda?
A Konstantinon van egy fodrász-kozmetika (Judit ajánlotta a másik fórumról), ők csinálják majd. Ruha a Dívából (volt KGF épülettel átlóban kb.)
jaimee1

Kösz, hogy hiányoltok, jól esik. Csak olvasni van kedvem, de azt próbálok minden nap, jó tudni, hogy kivel mi van.

Nálunk leglényegesebb: Bence immáron egy éve nem kap levegőt az orrán... ma du. megyünk Subiczkához műtétre időpontot kérni, kivetetjük az orrmanduláját, bárki bármit mondhat, a gyerek értelmi képességét, hangképzését, fizikai teljesítményét is visszaveti most már. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
szolkata

Igen ez a hölgy az Sztk-ban dolgozik_szép lila a helye :?

Szami!
Nagyon szépek vagytok,torta imádnivaló még a képen is-gondolom ízre is fincsi volt
A dekoráció nahát gyönyörű

Olga!
Inkább ne hasonlísd magad Jenniferhez-na te olyan Olgás vagy-szép hosszú göndör hajjal :wink:

Katának jobbulást!!!!!!

Kutyafüle-tényleg akkoriban volt ez a doki váltás mért is???

Kata!
Sajnálom-de ha muszály-muszály-és ennyi pont.

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!Dorka:ugy tudom szombaton még folytatódik a Plázában a maci kiállítás,bábelőadás és kézműves foglalkozás.Ilyesmi programra gondoltál?Magunkról:33éves vagyok és kozmetikusként dolgozom egy szép nagy üzletben már idestova 10éve,eü. suliba jártam dolgoztam kórházba 1évet és váltottam még időben!A kislányom ovikás a Liget útiba járunk,nagyon megvagyunk vele elégedve rendesen szeret odajárni és ha neki jó akkor nekem is!Hirtelen ennyi rólunk!
virag9

Kati: nekem is kivették a mandulámat és semmi kárát nem láttam! Nekem a vakbelemet is kivették úgy, hogy nem volt begyulladva. :roll: Mondta is a sebész, hogy ilyen gyönyörű rózsaszín vakbelet még soha nem látott. :lol: A tüneteim pont olyanok voltak mint egy vakbélgyulladásnál. Nekem ez sem hiányzik. Vagy kéne? Mi a szerepe a vakbélnek? Tudja valaki?

Andi

Kép
Kép
andii

www.szolnokiovodak.hu

(engem eléggé megvisel, hogy a gyerekemet megműtik majd)

Kép

Kép
szolkata

Hát lányok a kép feltöltéssel(kicsinyítéssel) és az avatarral vannak némi problémáim de nem adom fel megoldom valahogy![/img]
virag9

Andi:
http://mediq.blog.hu/2007/10/07/a_vakbe ... _funkcioja

Na anyu pont így járt. :roll: :roll: Azt mondták a dokik, hogy Jaaa, mégse' vakbél.....de akkor biztosan petefészek gyulladása van. Fáradjon át a nőgyógyász kollegákhoz. :twisted: :twisted: :twisted:

Kata: Jájjj.... és az altatásban megy? Nem értek a mandulához, de ha ennyit kínlódik vele, jobb kinn, mint benn....és gondolom, be lehet vele feküdni. Mármint a csemetével....
jaimee1

Jamiee: ez nem valami guszti! :D De azért megnyugodtam, hogy nem olyan nagy baj, hogy nincs. :)
Milyen lesz a frizurád? Van már terv?

Kati: elhiszem, hogy megvisel! +++++++++++++

Andi

Kép
Kép
andii

Húú de jó sokat írtatok, nem si tudom hol kezdjem!

Szami!
szuper volt a díszítés, a torta fantasztikus! Anna gyönyörű, sé a Te ruhád is nagyon jó! A porcelán mifajta?

Látom beindult az év versenyek szintjén is hajrá Máté!

Egyik barátunk anyukája 53 mmm-t mért a napokban...

Olga!
na izélj már, sztem Jennifernek ekllene a Te hajad!

hybernáltad a projektet???, ajjajjj majd lesz még globális felmelegedés!

Andi!
nekünk van a fürdőben.(ott van gázboyler) ha becsukom az ajtót a reggeli spray-parfüm-hajlakk kombinációm után rögtön sípol, mint állat uez igaz a heti vízkőoldós tisztításra is...ártani nem árt, ah van, de akkor érdemes középkattól felfele vásárolni.

Már jön is lefele a nem kellesz eléggé, aztán jön az Olgáé. írhattok ám, hogy ki mit szeret, nekem a kedvencem most a törés, és a benjamin button különös élete.

Vakbeles sztori elég gáz, én sem tudtam miylen funkciója van!

Judit!
akkor már Hunor előre teljesítette a féléves ütemtervet! tök jó!

Lévay Judit! Edinának adnál 4 jegyet, honapra? két felnőtt két gyerek, avgy nem számít? na mindegy majd tudod Te!

Kata!
nem jó hírekkel jöttél, de kitartást Nektek! nem hall rendesen Bence? hoyg írod, értelmi...

Katlina!
bakker! ennyi erővel magadnak is szúrhattad volna, mellesleg ha betartod a "10 percig szorítom a vattát" (nálam bejött) akkor nem lesz oylan, mintha első ütést a karoddal védted volna

Kati!
akkor ezért olyan szép az arcod! tudod, mikor hoyg kenekedjél, vagy alapból iylen? én most váltottam vichyre, eddig meg vagyok vele elégedve. nem olcsó, de kiadós.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
a kismamának minden évben van kétszer. tavasszal, meg ősszel, de most a őszit egybevonják a babymarkttal. így most erre megyek.a másik a baba-expos. az még a favoritom, és vagy kecskemét vagy békéscsaba, én az utóbbihoz húzok inkább. de volt már szolnokon is! majd írom, ah megyek, és a későbbiekben si lehet hozzám csatlakozni, nélkülem el sem kezdik! :lol:

köszönjük Letinek kutya baja, legalábbis tünetileg. hogy mi okozta a magas lázat, továbbra is rejtély, legalább pihizik egyet..

jelentem filmek lejöttek (az én általam használt oldalon, mindkettőt uaz az emberke töltötte fel)és már nézem is! majd megírom, hoyg tetszett!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Látszik, hogy milyen ronda idő van és mindenki behúzódott a jó meleg szobába!

Húgomnak visszanőtt az orrmandulája! :shock: Ilyesmi korú volt, mint Bence, mikor kivették, s most megint van neki. Lehet, hogy a tesóm egy gyík?! Csak neki a mandulája nő ki újra... :roll: Viccet félretéve, Kata, én bevallom, nagyon féltem, amikor altatásban műtötték Máté karját és aztán altatásban volt a drót kivétele is. Pont mostanában beszéltünk erről a barátnőmmel, akinek a fiának lesz kukac letapadás miatt szintén altatásban novemberben műtéte. De majd nagyon gondolunk rátok.

Jaimee, olyan kiváncsi vagyok, milyen csinos menyasszony leszel majd! Remélem, minden rendeződik addig! :wink: :lol: És talán az időjárás is kegyesebb lesz... :roll: Film is van ám "azon" a fórumon, dögivel...

Andi, Anna is kétszer jár egy héten tornázni, csak most már ő is magán alapon... És csak nem?! Vagyis igen?! ( :arrow: laptető)
Tesómék Marcija kissé pocakfájós, s mintha keverné a nappalt és az éjszakát, de szééép nagy baba, már közel 4 kg! Olyan jó látni őket, hogy milyen boldogok.

Olgám, akinek olyan haja van , mint a tiéd, egy szót ne szóljon itt! :lol:

Niki, jobbulást Nektek! Milyen szakirányban keresgélsz?

Katlina, hogy állsz a sulikkal? Érzel valami különbséget a két terhesség között?

Dorka, mindenképpen nézz szét az ovikban! Nézd meg az udvart, milyenek ott a játékok, s szerintem nagyon fontos, hogy mennyire szimpatikusak az óvónénik. Ill. jó, ha eldöntöd magadban, hogy vegyes vagy korosztályos csoportos ovit szeretnél-e inkább.

Judit, hollóházi Erika. Nekem tetszett a Miért éppen Minnesota is... bár az is elég könnyed film.

Niki, milyen suliba jársz? Én is államvizsgáztam pocakban bébivel, kétszer is. :lol: Gratula a szakdoga elfogadásához, mi volt a témád?

Kati, hozol képeket is magatokról? Szeretünk ám nézelődni! :lol:

Balwin, nincs friss kép rólatok? Mamiztok még? Vagy most éppen itthon?

Táncházon is túlvagyunk, délelőtt telefonált az óvónéni, hogy előre hozták, negyed 12-kor kezdődött... :roll: Szerintetek hány szülő volt rajtam kívül?! De Jázmin elég jól elvolt, még ebédelt is Annáékkal. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami!
Sulikkal jól de annál pocsékabbul állok,az egyikből(munkavédelmiből)januárban,a számtech-ből júniusban vizsgázom-na ez lesz majd az érdekesebb

Hát elég nagy külömbség van a két terhességem között már most,míg Robival mindenfajta rosszullét elkerült-picipocakkal ezt nem mondhatnám el-és ami még érdekesebb most sokkal parásabb vagyok,figyelek a pihenésre,gyümölcs mennyiségre.......stb-na ezt Robinál elég lazán vettem

Kata!
Hogy a viharba ne viselne meg!Ez egyértelmű-de gondolj arra hogy Bencének jobb lesz!
Altatástól én is paráznék

Dorka!
Meghívást vettük,élünk vele-valamelyik hétvégén ha nektek úgy jó!?

Judit!
Ja,én is neki állhattam volna a cspolásnak,remélem holnap ügyesebbek lesznek :wink:
10percig kell szorítnai?Ezt nem tudtam

Kép

Kép
katlina

Szami: nem lesz még kistesó. Írd már le milyen a két nagy után a kicsi. Valahogy én is így szeretném.

Ja és letöltős oldalt is írjatok már! Köszönöm!

Kati: te milyan arckrémet ajánlasz. Én még hidratálón kívül nem használtam mást. Kellene már ránctalanítani? 28 vagyok. És melyik márka jó?Bocs, hogy szabadidődben is szakmázok.

Andi

Kép
Kép
andii

Kata :( Engem is idegesítene, végülis a műtét az műtét. Úgyhogy csak annyit kívánok, hogy gyorsan, ügyesen legyetek túl rajta! +++

Szami, íppen itthon :) Lesz friss fotó, rakosgatom át a gépre. Csak ritkán férek ide...

Filmek: bár már régen láttam, de naon tetszett az Azonosság és a Pillangó hatás (Ashton Kutcher). A napokban épp azon filóztam, hogy kb. 18-20 éves koromig mekkora filmguru voltam...mosmege...moziban sem voltam ezer éve... :(

Judit
Kép

Kép
balwin

Kati, és hol dolgozol? Kozmetikus keresőben vagyok :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

Ó! És köszönjük szépen a három hós megemlékezést :) Mingyá vissza is olvasok, sztem kb. ilyentájt tesztelgettem...

Judit
Kép

Kép
balwin

juhaszolga

Ismerősömnek Balogh 5 orvost ajánlott, hogy válasszon közülük!
Jakab,Zoboki,Tóth,Dinya,Faragó.
szi77

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat Katus nevében. Csak gyógyulgat már. Ma már nem mondta sokszor, hogy fáj a hasa, és a kaki is szebb volt (kivéve a reggelit). Kopp-kopp-kopp.

Kata: Teljesen megértelek, hogy aggódsz a műtét miatt. Katusnak valószínű mindkettőt kiveszik 3 éves kora után. Én sem örülök Neki.

Szami: Én is nagyon paráztam, amikor Dorkának altatásban tették be és vették ki a drótot. Képek nincsenek a táncos lányokról?

Andi: "Kellene már ránctalanítani? 28 vagyok." Ezen nagyon jót nevettem.

Olga: Te meg a hajad. :shock: Szerintem sokan szeretnék a Te hajadat maguknak.

L. Judit: Nekem is kellene 2 felnőtt, 2 gyerek at Almára. Az enyémeimet is odaadhatod Edinának. Köszi.

Munka: Közigazgatás felé kacsingatnék, elvégeztem az ÁF-t én is, csak már terhesen államvizsgáztam. De szóba került az is, hogy esetleg vállalnánk most egy 3. babát és akkor csak akkor mennék dolgozni, ha már "letudtuk" a baba projectet. Ez nagyon csúnyán írtam, de gondolom értitek.

Film: Ami nekem mostanában nagyon tetszett az "A másik Boleyn lány" volt.

Niki

Kép
Kép
csni

Balwin Judit: Ez a Pillangó-hatás jónak tűnik nagyon.

Niki

Kép
Kép
csni

Atya gatya mennyit írtatok?

Kép
kbernadett

Nem is írok ma többet!

Tiszta ideg vagyok már!!!!nem is tudom hogy tudom ki pihenni magam!

még állás interjún sem voltam életemben sem

Nagyon félek hogy mi lesz holnap!!!!

Mi van hogy ha nem tetszem és nem vesznek fel!!!! :oops: :cry: :(

Majd délután írok!!!

szép estét

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Okés, akkor Edinának adom, de bbj Judit, neked nem lesz jó a szombati börzén?
Kell a szombati börzére a belépőjegy?
Nem tudom ezt itt ma meddig olvasom, holnap csörögj rámlégyszi, a belépő miatt, vagy dobj egy sms-t.
30/531-2104

Csni Niki, neked nem volt asztaljegyed ugye a szolnoki börzén?

Judit

KépKép
Kép
jlevay

L. Judit: Nem, nem volt most asztaljegyem. De nekem is jó szombaton a börzén a jegy, ahogy Neked jobb. Hány belépőd van Pestre? Én is megyek Judittal.

Niki

Kép
Kép
csni

Halihó!Kérdéseitekre a válasz:bbj igen hála ez alkati adottság hogy szép a bőröm igaz jó krémekkel ápolgatom magam meg a tanulommal maszíroztatom az arcom ez a legjobb hogy késleltessük az idő múlását.Én a kereskedelemben lévőket nem nagyon ismerem,mert én Gigivel dolgozom és azt szoktam adni a vendégeimnek sőt arc tejet és tonikot is.Ez egy izraeli termékcsalád a holt tengeri ásványokkal dúsítva.Balwin a Figaróban dolgozom a Thököly út és az Ady Endre út kereszteződés környékén van egy vasáruház és annak a tetején vagyok,egyébként mi már egyszer taliztunk személyesen a buszpálya emeletén lévő ugrálóba Fannáékkal voltatok együtt sőt be is mutatott minket egymásnak.Andi hidratálót jó hogy használsz de 30körül már lassan a szemránckrémet is el lehet kezdeni mer a megelőzésen van a hangsúly.[/url]
virag9

Sziasztok!

Csni Niki, 2 jegyem van, azzal simán bemegyünk hárman :)
7 órási belépő, az árusokkal együtt tudunk bemenni, a roham előtt

Akkor ombaton viszem a belépőket. Felnőtt, és gyerek ugyanazon az áron van.

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!Köszönöm szépen a kedves invitálást.Akkor amikor csak tudok jövök és írok! Ma nem tudtam,mert Riki lebetegedett és a lakás meg a pénteki lomtalanítás óta fut.Pfúúú.
Képet próbálok mindjárt csatolni.
A kérdésekre válaszolva. Hát gondolom nem lesz egyszerű a második.Pedig pont egy nyugis terhességre vágyom,mert az elsőt végigmelóztam, közben végigtanultam, végigbetegeskedtük családostul, plusz a férjemnek is munkahelyi gondjai voltak.Jó lenne végre nyugisan kiélvezni egy terhességet. :roll:
Nem ragaszkodtam a csaszihoz, sőt!!!!! Az utolsó utáni pillanatig húztuk a dokival, hátha befordul a pici,de sajna faros maradt. Így 4 nappal hordtam túl, mikor a popója elkezdett beékelődni, nem várt tovább a doki.Én simán szerettem volna mindenképpen szülni, de így ugye túl veszélyes lett volna. Ezért szerettem volna másodjára hátha.De nem adom fel.Alkudni remekül tudok. :wink:
Nehéz döntés volt a doki választás. Végül a szívemre hallgattam és azt választottam,aki lelkizősebb. Nagyon sajnáltam G-t, főleg, hogy utána olyan furin nézett rám.Nekem meg égett a pofám NST-ken. :oops: Sajnáltam a dolgot és tényleg nehéz döntés volt.
Na gyorsan ennyi, futok feküdni.
Jó éjt!!!! Kép Ezek lennénk mi. :)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt!
Amit tegnap este elfelejtettem.Olga kérdeztél a suliról és a dogáról. Én a Károly Róbertre járok. És ha jól megy minden decemberben közgazdász leszek. Akkor lesz ugyanis az államvizsgám. :? :roll: A szakdogám címe: Az Axel Springer-Magyarország Kft. Jász-Nagykun- Szolnok Megyei Irodájának átfogó gazdasági elemzése.Magyarán szólva a Néplap gazdasági elemzése. Szerencsére az utolsó éves vizsgáimat soron kívül(minden tanár megengedte, hogy a vizsgaidőszak előtt levizsgázhassak még nála- amiért mindig hálás leszek) sikerült még a szülés előtt megcsinálnom.Az utolsó 36hetesen és pár naposan volt.Na akkor már az egész család sík ideg volt, hogy én még megyek Gyöngyösre vizsgázni.
Na szép napot mindenkinek!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Niki! Én már láttalak! Tuti! Rikinél nem semmi az a hajszín!

Betty! Gondolunk rád! Megy a drukk! ++++++++++++++++

Na hát! Hogy ez a hajas hozzászólásom milyen reakciókat váltott ki! :oops: :lol:

Jaimee! Bithorlo-ról töltök, de sajna uncsitesó kódjaival lépek be, valamiért szünetel a meghívás. :?

Andi! Elkezdtük nézni a filmedet! De aztán Hause-nál kikapcsoltam. Meg az az igazság, hogy a gyerek is nagyon pörgött, alig hallottam valamit a filmből! Na de majd ma este megint nekiugrok!

Köszi, hogy megírtátok, kinek milyen filmek jönnek be, majd lassanként azokat is magamévá teszem! :D

Bi-bi-bi! Nekünk már megvan a jegyünk az Almára! Köszi mégegyszer levay Judit!

Kata! De jó, hogy jelentkeztél! Sajnálom, hogy műtét előtt áll Bence, de ha muszáj, akkor nincs mese.

bbj Judit! Globális felmelegedés? Háát... gyanús, hogy nem! :lol: :lol: :lol:
Te melyik letöltős oldalt használod?

Szami! Most, hogy felvetetted a kukac :lol: letapadást, eszembe jutott, hogy ezt megosztom veletek: Nem titkoltam sosem, hogy mi Balázsnak nem húzgáltuk. Nyár óta, mióta bilire szokott és csak bugyi van rajta húzogatja ő magának! És tök jó, mert magának csak annyira csinálja, hogy ne fájjon, és teljesen feljött a letapadás, szépen mozog rajta a bőr. Na bocsi a kis kitérőért, de nagyon örülök neki, hogy mi anno nem is húzogattuk neki, illetve, hogy nem vittem orvoshoz, hogy eszközzel lazítsa fel és mégis szuperál a kis szerszám! :D

balwin Judit! A pillangó hatást már én is láttam párszor, nekem is tetszett. A pillangóról viszont eszembe jutott a SZITAKÖTŐ Kevin Costnerrel. Azta töltsétek le! Hihetetlen film, nem tudom, hogy nem verték nagyobb dobra!

Olga

Kép
juhaszolga

Kutyafüle Niki! Azta, szép szakma! :D

Olga

Kép
juhaszolga

Hola.

Kati, óóó, emlékszem :) Mondtad is, hogy régóta olvasol minket... A tarjáni kozmetikusom is Gigi-t használ, ő is kedveli.

Niki, jobbulást Katának! +++ Ma már biztosan sokkal jobban van :)

KutyafüleNiki, micsoda hajszíne van Rikinek! Még csak Nóri Lilcsijénél láttam ilyen szép vöröset :lol:

Olga, aztat is láttam, nem rossz :) Amúgy sok jó film nincs megpropagálva, még úgy sem, hogy nagy nevek játszanak benne.
A Fehér zaj (Michael Keaton) is fajin :) Meg nekem tetszett a Világok harca (Tom Cruise) is, bár iszonyat nyomasztó (illetve terhesen néztem meg, lehet csak ezért éreztem annak...)...és a vége nagyon amerikai...nemtom a könyvben is olyan é.
A Passió-t meg végigbőgtem...friss anyukaként...

Judit
Kép

Kép
balwin

Próbáltam visszaolvasni (úgy 3 ódallal vagyok elmaradva), és látom, hogy milyen jól sikerült az abonyi tali! :D Kár, hogy ebből kimaradtunk :(

Gitta, tökös csaj vagy :mrgreen: :lol: Nekem még csak vágyálom a C (és mellé az E) kategória :roll: Még nem szántam rá magam ennyi pénz kiadására - ha nincs rá szükség.

Betti, szorítok neked! Majd írj este!

Judit
Kép

Kép
balwin

Ha már vágyálom...kicsit off leszek...

Dorka, asszem te írtad anno, hogy párodnak tetszik a hegtetoválás...nem csináltatott azóta véletlenül? :) Mer engem egyre jobban birizgál a gondolat, hogy akarok egy olyat. Már arra is megedzettem magam, hogy hogyan készül...

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin: bátor vagy! Én biztos nem merném. Én a császáros sebemet sem mertem megnézni, mert rögtön sötétül a világ. Ott adjoztunk a dokival, hogy nézzem meg, de nem,de igen...stb. Aztán persze sokkal szebb volt mint képzeltem!

Ja mindig elfelejtem. Imádom a derékmelegítőt!

Betti: megy a drukk! rögtön írj, ha kiderül valami!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Kata jobban van, dokinéni szerint is rendben. Jól megszenvedett szegény. Dorkának is megvolt az 5 éves státusz, Ő is rendben.

Kutyafüle: Bocs, úgy emlékeztem, hogy azt írtad császárt akarsz. Most visszakerestem és látom, hogy csak ahhoz ragaszkodtál volna, hogy altatásban legyen. Úgy volt? Bocsi mégegyszer. :oops:
Aranyosak vagytok a képen.

A Szitakötő tényleg nagyon jó film, a Világok harcát nem láttam. Nekem tetszett Tom C.-től a Különvélemény is.
De az én örök kedvenc filmem az Igazából Szerelem.

Niki

Kép
Kép
csni

Igazából szerelem nálunk apa kedvence! :D Ha meglátja, hogy ezt megírtam, kinyír! :lol:

Különvélemény, Világok harca szerintem nagyon jó. Mondjuk kicsit uncsi, hogy egy átlag amerikai megmenti a világot. De amúgy nem húzok afelé a műfaj felé, de tényleg jó volt.

balwin Judit! Képzeld én a Zongoristával voltam úgy: melyik hülye állat csinálta ezt a filmet? Megnézem, de utána kidobom a kukába! Hogy lehet ilyen filmet csinálni??? Én úgy felhúztam magam, remegtem az idegtől és a tehetetlenségtől. A holokauszt témától nekem mindig felforr az agyvizem. Hihetetlen szégyene ez a világtörténelemnek. Na mindegy.
A Passió is hasonló történet nálam... Ennyi birka embert egy csomóban... Az ilyen ártatlanul megöljük, megalázzuk történetek nekem a haláljaim.

Niki! De jó, hogy Katust gyógyultnak nyilvánították! :D

Andi! Akartam is kérdezni a derékmelegítőt! nagyon gondolkozok rajta, hogy rendelni kellene még egy fehéret és feketét. levay Judit azt mondta gyűjti a következő szállítmányra valót. :D

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: én feketén és krémszínűn gondolkodom!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Na lányok én sem jutottam tegnap filmnézés közelébe, kétszer voltam az oviban, elfejetettem a kajabefizetést, s már a múlt hónapival is lógtam. Inkább visszamentem, még mielőtt közlik, yhog nuku kaja a gyereknek.aztán 1/2 6-kor még vissza a céghez, találkám volt...

kiírtam a filmeket, jönnek lefele, csak legyen időm megnézni, de mindjárt rakok párat usb-re..

Én a minervasyte-ról töltök, onnan is a datás filmeket, amire előfizettem. 3 hó asszem 1800 pénz, 10-15 perc alatt lent van egy átlag terjedelmű film. nincs meghívás, korlátlanul lehet regizni.

Judit!
mi az a hegtetkó? s mit szeretnél? mármint alakzatra?

Kati!
nekem is volt mát Gigi kezelésem, de a mostani kozmetikusom, valami zöld tégelyes cuccokat használ, (biztos ismered a márkát ha írod, tudnám is)volt már lemosóm, tejem, de nekem valahogy a fürdés közbeni arcmosás jön be. lusta vagyok még előtte pacsmagolni...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Niki!
honnan ez a vörös haj? azta!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!!

Hazaértünk a szánkózásból! :lol:
Viccen kívül, nem szánkóztunk mert szánkót nem vittünk, és még éppen nem is lehetett volna, de kb. 5-10centi hó esett. Tegnap és ma egész nap szakadt és a szél csak úgy kavarta. Frankó kis hóvihar van ott. Élveztük volna, ha mondjuk télikabátban vagyunk... :lol:
Sokat így nem is voltunk kint, csak első két nap. Van a szállodának egy saját vadasparkja, az nagyon tetszett a gyerekeknek. Az állatok egészen közel jöttek a kerítéshez. Voltak szarvasok, őzikék, kecskék, birkák, egy csomó levelet belegeltettünk velük ;)
Klassz játszótér is volt, meg nagy trambulin a kertben de sajna csuromvizes volt így azt nem igazán élvezhették :(
Viszont van egy nagyon klassz kalandpark gyerekekenk, Bence bevállalta 0 fokban, szegénynek majd' odafagyott a keze a dróthoz amibe kapaszkodni kellett (kesztyűt nem vittem :(), de hatalmas élmény volt neki, nagyon büszke volt magára hogy végigment rajta :D Meg én is persze ;)
Kinti levegőzés helyett inkább fürödtünk, játszottunk és ettünk. Rengeteget :roll:

Jól éreztük magunkat végülis, jó volt kicsit kimozdulni, azt nem írom hogy kikapcsolódni, mert nekem rohadt fárasztó volt a két gyerekkel egyedül. Vagyis ott voltak a szüleim is, de külön szobában voltunk, így azért sokszor egyedül küzdöttem a két gyerekkel. De még jó hogy nem egyedül mentem el velük ahogy eredetileg terveztem. Akkor enni sem ettem volna 5napig :roll: Elkelt a segítség melléjük, legközelebb csak Apánkkal együtt megyünk, az tuti! ;)

A szálloda so-so, többet ide biztos nem megyünk, ez itt a negatív reklám helye... :wink: Egy régi épület kicsit felújítva, de nekem tök lehangolóak voltak a szobák, voltak hiányosságok, filléres dolgok, pl. letört tetejű szemetes a fürdőben, amibe naponta 5ször pelenkát dobtam, és állandóan meg kellett taperolnom a kezemmel a kuka tetejét :? olyan sötétítő függöny ami nem érte be teljesen az ablakot :shock: Ez nálunk szintén fontos, mert Jázmin a nappal kel ha nincs besötétítve a szoba.
Ezeréves kiságy, majd' szétesett... A wellness részen lehetett volna a víz melegebb, ha már ücsörgős élménymedence. És végül, nagggyon drága volt minden amit pluszban kért az ember. Az eleve drága szállásár mellett... :roll:
Úgyhogy jó volt, szép volt, de felejtős a szálloda.

Rengeteget írtatok, pont most mikor pár napig nem voltam. Egyelőre csak átfutottam, majd részletesebben is elolvasom.
Alszanak a gyerekek, nem akarok zörögni a pakolással. Jó ürügy netezni :D
Hazaérve 16fok volt a lakásban, ezerrel megy a fűtés hogy valami 21-22fokot csináljak itt estére :roll:

Kati, KutyafüleNiki, üdv Nektek! :)

Kata
, akkor ezért nem írsz mostanában? :( Elhiszem hogy rossz érzéssel nézel a műtét elébe, de gondolj arra hogy most már hamarosan akkor jobb lesz Bencének! Ha már ennyi baj van vele, jobb ha megműtik. De nagyon átérzem a félelmedet emiatt! Majd gondolunk rátok sokat, ne aggódj, biztosan minden rendben lesz!!!! ;)

Jaimee
, drukkolok hogy az esküvő napjára azért ennél szebb és melegebb időtök legyen!!! ;)

Olga, Andi, Niki! Hajrá tesó!!! ;)
De jó nektek! Olga, az jó ha Peti csak makog a tesóra, nekem Ákos határozottan megmondta hogy ő már nem szeretne. Pedig én is bevállalnék még egyet... ;)

Később jövök a képekkel! :)

KépKép Kép
76vera

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?