Új privát üzeneted érkezett!

[quote="betti0412"]
írta:
betti0412Beszéltem Tüncivel, fekszik, mást nem tehet és mondtam neki, hogy nagyon sokat gondolunk rá.
Valahogy kellene neki egy laptopot küldeni és akkor ágyból is lehetne velünk. Tessék lottó ötös! Tüncinek berendeznék egy komplett high tech szobát, egy falnyi plazmakivetítővel, és strandnadrágos, szörfös, napbarnított fiatalemberek lesnék minden kívánságát, ki főzne, ki porszívózna, ki csak úgy ott lenne. :D

:lol: :lol: :lol: Ez az igazi barátnő :D :D :D
szintus

Szintus
Ugye nem gondolod, hogy ebből az élményből kimaradnánk?
Azt hiszem csoportosan látogatnánk Tüncit, a fiúk meg egyszál kötényben szorgoskodhatnának a konyhába, hogy minden vágyunkat teljesítsék. Én például almás pitét rendelnék tőlük....

Betti
Kép
betti0412

Elképzeltem Betti,jót mosolyogtam,jót tett ez most a lelkemnek!
Jázmin te mit rendelnél a fiúcskáktól?
Csányi Sándor....mmmm.....ő nekem is nagyon bejön....
szintus

Azt, hogy álljanak arrébb, mert nem látom a tv-t! 8)
(nem csípem a csippendééél skacokat)

Ja és Szintikém, még a Kovács Áron érne meg nálam egy két ajtócsapkodást. :D

Zaha:olyan rég voltál.
Franka dettó.Életjelet kérek mindkettőtöktől.

Kép
jázmin20

Jázmin! Tetszik ez az ajtócsapkodás:-) hihihi....

Voltam tegnap pszichonál, nem nagyon jön be :(
zs(ófi)

Na Zsófi, mesélj, mi volt???
Mi nem volt jó???

Kép
jázmin20

Nem tom, több minden nem tetszett.... Az első benyomás eleve nem volt túl megnyerő, sem ami a személyét, sem ami a környezetet illeti. És ez nem nagyon változott pozitív irányba az ott töltött 1,5 órában sem. A beszélgetésünk sem úgy alakult, ahogy számítottam rá. Nem is tudom, összességében csalódtam. Van új időpontom, 2 hét múlva, gondolkodom, hogy menjek-e egyáltalán..... Lehet, hogy még 1-2 próbálkozást megér a dolog, és ha nem jobb a helyzet, akkor váltok. Csak közben ez tök sok idő, ugyebár.
zs(ófi)

Meg gondolom lóvé is...mennyiért ad 1,5 órát?
Flegma volt?Vagy nem együttérző?Rideg, unott?
Pedig mondtad a múltkor, hogy nyitott vagy és nem lesz gond beszélni.Sajnálom, hogy nem jól kezdődött.Nem akarlak elkeseríteni, de ha az első így alakult, nem hiszem, hogy a további jobb lesz.(mert eleve rossz szájízzel mész)

Kép
jázmin20

Nem kellett fizetnem, nem magánhoz mentem.
Nem volt undok, igazából aranyos volt, de valahogy számomra hiteltelen. Nehéz megmagyarázni, hogy miért. Ugyanazokat a sablonos dolgokat mondta, mint mindenki más. Ne aggódjak, lesz még gyerekem. Vele is történt hasonló dolog, és van már két szép egészséges, felnőtt gyereke. Ok, kösz, és akkor mi van...???? Ezért a mondatért nem kell pszichológushoz mennem, ezt előtte nyolcvanan el tudták nekem mondani.... Meg aztán bizonyos általam elmondott dolgokra elkezdett a saját életéből példákat mesélni. Részletesen.... És elmondta, hogy ő hogy oldotta meg. Brávó. Gratulálok... És akkor mi van???

Szóval nem tudom, úgy jöttem el, hogy nem éreztem, hogy bármi pluszt kaptam volna, vagy hogy elindított volna bennem valamit, ami jó. Hiányérzetem maradt, és még nem is tetszett 1-2 megnyilvánulása. Röviden ennyi...:-(
zs(ófi)

Ez elég gáz... :?

Kép
jázmin20

Hát szerintem is az....

De azt nem mondanám, hogy a pszichológia intézményében csalódtam. Van pár napom átgondolni, hogy adjak-e még egy esélyt konkrétan ennek, vagy menjek másikhoz....

Persze az is lehet, hogy túl sokat vártam....
zs(ófi)

[quote="jázmin20"]Z írta:jázmin20sófi:
Írtam pár napja arról, hogy benéztem a volt topikba, ahova jártam sokáig és mindenki a másodikat várja/szüli....Kaptam sms-t egy lánytól, hogy rakjam már fel az örömhírt (megszülte egy lány, a 2.-at) a topikba, mert én úgyis gépközelbe vagyok....pontosan tudják, hogy miért váltam ki onnan anno és ráadásul heti kapcsolatban vagyunk azóta is...na erre mit mondjak?...megírtam neki, hogy nem rakom fel, mert ez nekem nem örömhír, hanem üvöltő fájdalom és szétszakad a lelkem...Ennyi.Lehet ezért bunkónak tartani.Ez van.Nem tudok bájologni és megjátszani, hogy örülök más terhességének.Nem örülök és aki ezt nem érti meg, azt sajnálom.
Úgyhogy ölellek, megértem, hogy ez milyen szarul esett.

Bocsánat, h. ide írok, a többség nem ismer, de Jázmin igen...azt hiszem!
Jázmin,
valóban pontosan tudom, h. miért váltál ki arról a topicból, és azt is nagyon jól tudom, h. mi történt Veled, és ha ismersz, akkor azt is tudhatod, h. sosem bántanálak meg semmivel sem...Igen - én is vállalom azokat a gondolataimat, amik esetleg másnak nem tetszenek- és mivel ez a történet amit leírtál rólam szól, úgy érzem engem is meg kellene hallgatni.
Remélem sosem fogom megtudni milyen mély fájdalmon mentetek keresztül, és ha nekem módomban állt volna valahogy segíteni, h. ez ne történjen meg elhiheted, h. megtettem volna. Te tudod a legjobban mennyire örültem Nektek amikor szóltál, h. ott a baba!! Őszintén örültem, mert úgy éreztem, h. egy nagyon kedves barátnak sikerült!!!!! Egy csepp féltékenység sem volt bennem, pedig már én is 2007 júniusa óta próbálok édesanya lenni, és félig sikerült is, mert lélekben már az vagyok, "csak" a babám hiányzik... és azok után azt feltételni rólam, h. esetleg rosszindulatból v. akármi másból írtam sms-ben meg a másik ember boldogságát... ez nagyon rosszul esett!!!
Én csak gondolom, h. egy baba elvesztése milyen mély gyászt hoz maga után a mindennapokba, de sajnos, ha nem marad az ember szívében egy csepp öröm sem, nem fog jót tenni hosszú távon sem. Egy baklövés, és el sem tudom mondani, h. azóta az sms-váltás óta, mennyire rosszul érzem magamat , és hogy mennyire bánom, h. megírtam Neked, de azért azt nem érdemeltem, h. még ha a nevem leírása nélkül is, de rossz negatív dologként példálózva legyen az, h. milyen tapintatlan ember vannak... Ezért gondoltam, h. a másik oldal (azaz én) is megszólaljon, h. tudjad (és a többi topictárs is) nem mindig rosszindulat az amit "elkövetnek", hanem egy meggondolatlan tett/döntés, de attól még ugyanúgy szeretnek mint barátot, de emberek vagyunk, hibázunk, és magamról szólva, sosem bántásból!!!!!!!!!

Kép
arikon78

privát ment

Kép
jázmin20

Kedves Arikon!

Jól tetted, hogy megírtad a te oldalad is, szerintem is korrekt mindkettőt ismerni.
Tudod az a helyzet, hogy igazából SENKI nem tudja átérezni azokat a dolgokat, amin mi keresztülmegyünk, csak azok, akik ezt (sajnos) szintén megtapasztalták. Most már nekem sem célom megértetni a környezetemmel, hogy mikor mit érzek, mert rájöttem, hogy értelmetlen. Még a családom is, akik nagyon szeretnek, és akiket én is nagyon szeretek, képesek néha olyan megnyilvánulásokra, amik bántanak. És persze nem azért teszik, mert bántani akarnak, hanem azért mert nem tudnak (és nem is kell nekik!!!!) a mi fejünkkel gondolkodni, a mi lelkünkkel érezni.
De azt gondolom, hogy ahogy mi folyamatosan elviseljük (hisz nem tehetünk mást) a környezetünk bénára/meggondolatlanra sikerült megjegyzéseit, úgy a környezetünktől is elvárható, hogy ők meg nézzék el nekünk, hogy érzékenyebbek vagyunk, és igenis néha megbántódunk. Mi is pontosan tudjuk, hogy nem szándékos bántásról van szó, nektek (a környezetnek) meg pontosan tudni kéne, hogy nem szabad személyes sértésnek venni a mi érzékenységünket.

Én csak ennyit szerettem volna elmondani, és bár többes szám első személyben fogalmaztam, nyilván ez kizárólag a saját véleményemet tükrözi.

És azt ugye mondanom sem kell, hogy sem egyik, sem másik felet nem állt szándékomban megbántani. Szerintem egyszerűen mindenkinek meg kell érteni, hogy egyik fél sem tudja a másik lelkiállapotát 100%-san átérezni.

Zsófi
zs(ófi)

Zsófi:
Ugyanezt írtam privátba, csak én nem tudok ilyen szépen fogalmazni.
Sosem tudnám őt (Arikon)megbántani vagy rosszindulatot feltételezni róla.És tudod miért?Mert végig mellettem állt a bajban és az örömben is, és tudom, hogy őszintén tette és ezt sosem fogom elfelejteni.Közvetlen, személyes barátot vesztettem el, mert le se szart, míg a klinikán feküdtem, de ez a lány mindennap írt sms-t, kérdezett, érdeklődött.Őszintén.A képeslapja a mai napig a hűtőnkön van.Nem értem, hogy hogy gondolhatja, hogy bántani akarom, amikor nagyon nagyon kedvelem, szívemből.

Kép
jázmin20

Jázmin!

Időközben írtam egy privit, de előbb küldtem el, mint hogy ezt olvastam volna:-)
Örülök, hogy így érzel!
zs(ófi)

Bent vagyok munkahelyen, élvezem a pörgést kicsit.
Csak most nem tudok írni bővebben.

Betti
Kép
betti0412

Betti!

Ha beszél még Tüncivel mond meg neki, hogy sokat gondolok rá és nagyon szorítok nekik imátkozok értük! Puszilom őket!!

Kép
grácus

Én megvagyok emberek, puszilok mindenkit, csak nagyon el vagyok úszva.
Este talán tudok jönni.

Tüncikém, pötyögj be egy sornyit csak.

Pussz

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jázmin Áron bizony nekem is mmmm,ok....
Hasonló izlésünk van :D

Zaha pusszancs!

Betti jó melózást!
szintus

Szintikém el a kezekkel Áronról, nem adom.
(láttad a kisfiát a heti storyban?...szerelmes vagyok belé...sosem láttam ilyen szép kisfiút....ááááá, gyönyörű)

Kép
jázmin20

Most volt a tv-ben a Ceizel. A koraszülésről beszélt, ami ma Mo-n 9%.
Egyik tényezőként említette a rengeteg abortuszt, a mesterséges tágítást, ami roncsolja a belső méhszáj izmokat, és mikor tartani kell nem tart. Erre megoldás a bevarrás. És van abortusz tabletta, amit külföldön már a 80-as évek óta alkalmaznak, nálunk csak 2006-ban vezették be, de még mindig nem használják.
Illetve a fertőzéseket, nem csak anya szinten, apa szintjén is, volt olyan betege, hogy teherbe esett a nő és koraszülés lett és kiderült, hogy már az ondósejtek voltak fertőzöttek. Kezelték.

Előbbi témakör engem nagyon érint, mindig csak a méhszájat nézik, külsőleg, de azt mondja, már a várandósság kezdete előtt érdemes megvizsgálni alaposan, nem történt-e maradandó sérülés, amit kézzel nem tudnak megnézni és úgy végigkísérni a terhességet.
Azért holnap erre rákérdezek a dokinál, két tágításom volt, nem beszélve a szülés soráni további kézzel történő tágításról is.
Értelmes egy fazon.

Betti
Kép
betti0412

ÓÓÓÓÓ magyar foci!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok csajok.

Az az igazság, hogy ezekhez a témákhoz, hogy 24. hét, életképesség határa, koraszülés, gyermekhalál, BB Évi, védőnők, stb., nem tudok már mit írni. Elmondtam mindent, végiggondoltam mindent, a végére persze sosem értem, de nem tudok már erről mit mondani. Nem teszem már fel azt a kérdést sem, hogy miért. Kiszáradt kút.
De mégis, csak annyit, hogy amíg még a hasamban voltak, és az orvosok azt mondták, nem tudunk annyi hetet kihúzni, hogy jó legyen a Zalánnak, akkor én kész lettem volna elengedni, mert nem bíztam a csodában, hogy másképp lesz, ahogy az orvos mondta, és féltem. De amikor már megszületett, és ott volt a gyönyörűm, mindegy volt az agyvérzés, minden mindegy volt, kellett, akárhogyan, minden félelmem, kétségem ellenére. Akkor már képtelen lettem volna azt mondani, hogy kapcsolják le az inkubátort.

Franka, érzem, nem vagy jól. Mit tehetnék??? Tudom, csak mégis... :(
Örülök, hogy megszületett az ismerősöd babája, végre magához szoríthatja. Fájdalmas és mégis olyan jó.

Jázmin, morgen, ezen beszartam. :)

Zsófi, a pszichológus nekem is hasonló élmény volt: azt vártam, most majd jól kibogozunk mindent, a történteken túl az összes defektet, ehelyett úgy éreztem, beszélgetek egy nagyon kedves nővel, aki megért, de nem mond semmi újat vagy olyat, amit nem tudnék, éreznék, akarnék. Azért adj még esélyt a dolognak, de tényleg igaz, hogy magadból indul majd ki a segítség.
A pszichiáter krapek meg szintén rendes volt, de nem tudtam eldönteni, hogy szemezni akar, vagy ez a munkájának a része. :shock:

Betti, akkor férjeddel kezet foghatunk, én is vadászom. Igaz, Vince születése óta nagyon keveset voltam, és nem is úgy néz ki, hogy a jövőben sokat fogok hódolni neki.
Elnézést, állatbarátok...
Majd írd meg, mit mondott a dokid a tágítással kapcsolatban, ok?
Nevet adtatok már?

Grácus, baba... :cry:

Szintikém, Ti jól vagytok?

A szobatársam, aki továbbra is nagyon jó fej, elmondta, hogy anyukája első babáját halva szülte, a barátnője pedig tegnap került be a terhespathológiára toxémiagyanúval, 26 hetes a baba. A volt főnököm pedig elmesélte, hogy a lánya második terhessége ikerterhesség volt, az egyik babát a 3. hónap végén veszítette el, a másikat az 5. hónapban meg kellett szülnie, beteg volt. Mióta velünk megtörtént, nem olyan, mintha ez venne körül?

Na látom, pozitív lettem. Bocs érte, de annyira hullámzó a hangulatom, sokszor nincs is kedvem írni emiatt.

Bree. dr. Nono, Mirci, jó, hogy írtatok Ti is.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

látom lesz mit visszaolvasnom, ha végre idejutok!Bele-belekaptam, érdekes -szomorú témák..

jövő héten lehet, hogy lesz laptop kölcsönbe, kell szerezni vezeték nélküli netet és akkor az ágyból is tudok majd garázdálkodni köztetek.

Nem akarom elkiabálni, de tegnap már tünetmentes napom volt, remélem így is marad hónapokig..

Azért még pihenés van.

Puszz mindenkinek

KépKépKép
tünci28

De jó, Tünci. Szorítunk továbbra is nagyon.

MIndenkinek szép napot!

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szia Zaha.
Mindig jó, ha jelentkezel. Még ha nem is akarsz feltétlen a témához írni, másról is szívesen hallgatunk.
Egyébként ezt írtam korábban, hogy mielőtt meg nem történt velem nem is tudtam másként elképzelni a terhességet, csak hogy 9 hónap és kész, a kudarcok, tragédiák nem jutottak hozzám el, egyáltalán semmit nem hallottam ilyenről. Aztán, hogy megtörtént jöttek a történetek, hogy itt is, ott is..... :(

Betti
Kép
betti0412

Betti igen,engem érint,h 27.-én megkezdődnek a korházos sorozatok!Enyhén szólva függő vagyok,mondjuk én nézem a horvátokon és a szerbeken is őket!(de jó h gagyogok szerbül,ugyi?)
Meg a szökést szeretem még(illetve a főszereplőjét :oops: :lol: )

Ki milyen sorozatokat néz?
Én már unom, a barátokat,nem tudom,h ti hogy vagytok vele,de nekem már kezd a fejemre nőni ..... :?

Jázi láttam Áron kisfiát egyszer a babavilágba!Aranyos kölyök!
Ám,Balázsnak is fia lett.... :wink: Benett,azthiszem!Neki csini a felesége,az Ároné annyira nem(báris nekem női szemmel).
szintus

Barátok köztben most biztos a Miklós valami régi gyermekét nyomozza...kíváncsi vagyok. Egyébként nagyon gyengusz színészek vannak benne, főleg a fiatalok, de a történet mindig hoz valamit és legalább nem nyújtják, mint a rétestésztát, hanem pörög a cselekmény.
Jól van Szintus, még egy kórház rajongó....Tünci is az, csak ő már letöltötte előre.

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!
Nálunk ma akár 19 fok is lehet, Jázmin ez azt jelenti, hogy nálatok meg akár 20 is. Most akkor tegyem vissza a télikabátot a szekrénybe? Bár szerintem nem kell annyira messzire tenni azért...szép napot mindenkinek.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Megpróbálok visszatérni.

Jelentem itt változatlanul zimankó van, semmi javulás.

A szökéshez, aki nézi az utolsó három részhez tessék százas zsepit készíteni, tiszta bőgés...

A grey's anatomy viszont szerintem tök jó lesz, de zsepi ahhoz is kell..előszerretettel nyírják ki a kedvenc karaktereimet...

Franka drága, írjál kérlek!!!Ha szarul vagy, ha dühös vagy, ha szomorú..írjál, hiányzol nekünk!!!

Privátokkal még nem értem utol magam, ma biztos nem is fogom, majd szép lassan a köv.napokban.

KépKépKép
tünci28

Tünci szökés :shock:
Igen nagyon szeretem nézni azt a sorozatot is eddig mind a négy évadot végignézem(tem)!De kérlek ne meséld el a végét :lol: :wink:
Mostmár az utolsó 3 rész jön?
:wink:

Nálunk is hétágra süt a napocska és szép idő van!Éljen! Kép

Betti mára tedd el a télikabátot pihenni(meg még egy-két hétre)okés? :P
szintus

Szinti, azt nem tudom ,hogy most hol tartanak a tévében,én csak szóltam ,hogy mire számíts a végén... :wink:
tünci28

Sziasztok!

Tünci, akkor jobban vagy? De jó, de jó!

Most 5 napig itthon leszek, remélem, jobban be tudok kapcsolódni.

Most viszont hulla vagyok, zúzok az ágyba.

Jók legyetek! Pussz

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jó reggelt!

Ma egész nap itt lesz anyu, meg a délután a sógoromék is, de azért benézek napközben..
A férjem az ünnepnapra való tekintettel természetesen dolgozik..
Ma már megpróbálkozom a főzéssel, anyu meg segít a takarításban, de még a férjem vesztegzár alatt tart, csak az udvarra mehetek sétálni. :?
Holnap meg megpróbálunk kicsit elmenni vásárolni, meglátjuk.És ha minden igaz, holnap megkapom a laptopot is, nagyon jó lenne, mert egész héten senkinek sem írtam normálisan.
Nagyon csúnya idő van, köd, eső és hideg, pedig tegnap már úgy örültem a napsütésnek,de ez már igazi téli idő.

Vacakul aludtam, a rémálmokkal nem tudok mit kezdeni, ébredezem, forgolódom, nappal meg kóma vagyok.

Írjatok lánykák, remélem én is fel tudom venni a fonalat.

Mit csináltok a hosszú hétvége alatt???(már akinek nem dolgozik a férje...)

KépKépKép
tünci28

Zsófi ,
sajnálom ,hogy nem hozta meg a remélt eredményt az orvossal való találkozás,esetleg, ha ennyire nem volt meg az összhang, próbálj ki vki mást is..Ki hallott már olyat, hogy egy orvos a saját életéből példálózik??? :( :shock:

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Éljen a Köztársaság! :wink:

Tünci, ilyen nekem is volt, hogy elmesélte a pszichonő, hogy ő is a mai napig siratja a meg nem született gyermekét... :(
De jó, hogy jobban vagy.
Fiúk elmentek Pestre anyóspajtiért, én meg patázok főzni. Nagytakarítást terveztem a hétvégére, ma estére mozit, megnézzük az Utolsó időket, holnap meg elmegyünk kicsit este valamerre cimborákkal.
Vasárnap meg elvisszük Vinyót mesedélelőttre az Alexandrába, ez a terv. És megpróbálok aludni, pihenni, mert iszonyatosan le vagyok merülve testileg, agyilag.

Hogy vagytok mindenki?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jó reggel Mindenkinek!

Tünci, nálunk napos idő van, gyere ide.
Ráérősen keltünk mi is, végre együtt reggeliztünk férjemmel, igazából mára semmi konkrét terv nincs, van néhány nagy doboz, ami a költözés óta csak úgy van....azokat majd átnézzük, mi ami a garázsba megy le, mi az, ami kell belőle.
Meg tegnap voltam könyvtárban, 3 könyvet hoztam ki, délután olvasgatok kicsit. Főzni nem kell, tegnap főztem, férjem meg üzleti ebéden volt, így nem sok fogyott a kajából, az lesz ma is.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci örülök, hogy jobban vagy! De azért még pihenj! Parancs! :lol:

Remélem mindenki jól van! Jó pihenést a hosszú hétvégére Én dolgozok!!

Tegnap kezdtük a koszorú árulást Fehérváron a pláza előtt! Ma itthon de utána minden nap megyek!

Puszi!

Kép
grácus

Éljen ,Zaha!(gond.a köztársaság)

Jó kis progit terveztetek a hétvégére pihenj egy jót!
Pusszancs neked!

Tünci nálunk is olyan is-is idő van,de hideg nincs!
És most neked is mondjuk a munkálatokkal csak lazán!
Hadd segítsenek a férjed és anyukád! :wink: Szép hétvégét nektek is!

Betti jó pakolászást,hajrá dobozok! :wink:
Nektek is kellemes hétvégét kívánok! :D

Grácus jó munkát,hát gondolom nem valami leányálom kint ebben a hidegben árulni,sajnálom,tudom :(

Jázminunk merre van?De hogy ennyire elragadta volna az Áron iránti rajongása,hogy még csak nem is ír :!: :?: Enyje-benyje.....

Puszilok mindenkit!!!
szintus

Betti, milyen könyveket olvasol most? én is tegnap voltam könyvtárban. Kifizettem a tartozásaimat.. mekkora majom vagyok, hogy elfelejtem időben visszavinni??

Tünci, örülök, hogy jobban vagy! Laptop, szuper!
Rémálmok: nálam is. Bár általában csalódottan ébredek, hogy nem a rémálom a valóság (komolyan). Pl.: azt álmodtam nemrég, hogy egy rokon temetésén vagyunk, mindenki sír, üvölt, nagy sötétség, eső, az emberek belefolynak a sírgödrökbe, én meg a babámmal sétálgatok a tömegben. Sajnálom a többieket, de engem nem hat meg, hogy "valaki" meghalt, mennék már haza etetni, pelenkázni. Aztán felébredek, már tudom, hogy a rokon, akiért mindenki bőgött, él és virul, nekem pedig nincs hová sietnem. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A pszichológus, pszichiáter hülyeségekre már nem is tudok mit mondani. A saját "élményeimet" azóta sem hevertem ki... :?
Miért vállal el, ha nem tud mit kezdeni a helyzettel?? Akkor ajánljon valaki hozzáértőt, vagy mittudomén. :(

Mindenkinek szépjó hosszú hétvégét! Én eszek meg olvasok egész nap.

Kép
franka

Múltkor kaptam kölcsön könyveket, nagyon jókat, majd ajánlok belőlük.Van szomorú, elgondolkodtató, mulatságos-szórakoztató, mindenféle.

Franka, de jó ,hogy írtál!!Rémálom:nekem még mindig ugyanaz: a legkülönbözőbb módokon és időben elveszítem ezt a babát is..a tegnapiból csuromvizesen ébredtem..Viola neve mellé a sirköves térdelve vésett egy sort, egy másik nevet..nem történhet ez meg, nem tehet ilyet az élet!!!

Grácus,vigyázz meg ne fázz, egész nap a hidegben!

Szintikém,már akartam kérdezni, ki ez az Áron???(ajaj, de tudatlan vagyok...)

Zaha Drága,pihenj, töltődj fel, amennyire csak lehetséges!!!

KépKépKép
tünci28

Tünci, könyvajánlót én (is) várom!!!!!!!!!!! Meg mindenkitől..
rémálom és rémálom között is van különbség, úgy tűnik :(

Kép
franka

Franka, főleg ilyen történelmi kalandregényeket, ahol azért van egy nő meg egy férfi is mindig, de olyan jó történetek, az 1800-as évek New Orleans, vadnyugat, régi Anglia stb. Nem ismertem ezeket a szerzőket, de a könyvtárban barandolva, csak úgy találomra vettem le a polcról és az a jó, hogy nem olyan csöpögős, romantikus, hanem kalandos.
Rég olvastam ennyit, munka mellett mindig ki voltam dőlve, most meg amilyen jó alvó vagyok, van, hogy éjjel is felkelek olvasni.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Jól fel leszek öltözve meg bakancsban leszek! Remélhetőleg jó idő lesz! Tegnap nem fáztam délután még melegem is volt!

Álmok: egyik éjjel azt álmodtam, hogy álok egy pici fehér koporsó melett és zokogok! :cry: :cry: Az egész napom el volt rontval!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Puszi!

Kép
grácus

Betti, írsz címet, lécci?
esetleg történelmi még R.Merle.. őt szeretem, de már gimiben szinte mind megvolt. És Ken Follett!!! :idea: meg a Keresztapa írója Mario Puzo :-)

Kép
franka

A keresztapa nekem is megvan, már annyiszor elolvastam.
ma tökéletesre fejlesztettem a hogyan ne csináljunk semmit egész nap programot, kivéve egy másfél óra sétát, arra bírtam kiráncigálni a párom, de szinte az egész délutánt végig aludta. Ki van fáradva nagyon. Én nem szeretek ennyit itthon, már nyomasztanak a falak néha. Na majd holnap.
írok címeket, de még elő kell keresnem, sok mindent már visszavittem könyvtárba, így nem ragadnak meg.

Betti
Kép
betti0412

Franak, A szigetet olvastad Merlétől,szerintem az valami elképesztő volt ,hetekig nem tudtam kiverni a fejemből.

Ma meg egész álló nap hihetetlenül fáj a fejem, már vettem be tablettát, pedig nem szokásom, de azt hiszem még kerül rá borogatás is..

Anyuval egész jól állunk takarítás ügyileg, reggel korán már megy a tesómhoz .

Holnapra meglesz a laptopom!!!!!! :lol:

holnap vásárolunk, remélem sikerrel járunk!

További szép napokat!

KépKépKép
tünci28

igen a Szigetre! és az előbb kifelejtettem egy kedvencemet: Quo vadis? Meg a Vámos M.könyvek is jók.

Valamelyikőtök fent van facebook-on? ezzel szórakozom momentán :roll:

Kép
franka

Franka én a poznanicin és az iwiw-en!
Valamelyiken te ezek közül? :wink:
szintus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?