Új privát üzeneted érkezett!

Nem hiszem el... megint laptető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olga

Kép
juhaszolga

Helló!

Leti +++++++++++ gyógyulj meg!

Betti: én is oda jártam suliba és ha kell valami könyv, vagy jegyzet, szívesen odaadom. Bár én kereskedelmi marketing szakirányon voltam, de a matek, közgáz, stb. biztos ugyanaz.

Én hétvégén birsalma kompótot ettem. Az is nagyon jó volt!

Remélem Veráék az idő ellenére nagyon jól érzik magukat!

Milyen szürke idő lett egyik napról a másikra! Reggel elaludtunk és még a sapkákat kabátokat is elő kellett kotornom!

Szami: hogy sikerült a hepaj?

Dorka: nagyon jó lehetett a pancsi! Én is el akarok menni!!! De hogy mikor, azt nem tudom!

Zobokit még én sem láttam sosem. Viszont pénteken a saját dokimat sem. El akartam menni hozzá, de szabin van. Ha valaki tudja mikortól rendel írja már meg! Mármint Mosonyi.

Főzök egy teát! Hátha összeszedi a gondolataimat! :lol:

Andi

Kép
Kép
andii

Olga laptető... :wink:

Andi

Kép
Kép
andii

Köszi Andi! :lol: :lol: :lol: Már elég kevesen vagyunk itt egy gyerekesek... de azért még kitartok! :D

ÚÚÚÚúúúú Szami! Én is akartam kérdezni!!! Képek?

Hát ez az idő! Rendesen villanyt kell kapcsolni a lakásba, esküszöm!

Jaimee! Van még szusszanyásnyi időd helyzetjelentést dobni?

Olga

Kép
juhaszolga

Az egy gyerekkesség mellett én is kitartók még nagyon szívesen akár több évig is .....mert szerintem nem igen lesz pénzünk arra hogy egy másikat vállaljunk aközeljövőben...sajnos

Olga én is írtam :D

Kép
kbernadett

Judit jobbulást Letinek!

Andi köszi szépen lehet hoyg el is fogadom, most ugy van nekünk hogy a 4 alapszak első két évben egyet tanul,

Kép
kbernadett

Egyébként kellemeset csalódtam most a t-pont home online meg egyéb ilyenben ugyanis nagyon gyorsak voltak. Múlthéten pénteken kötötünk szerződést azt mondták 30 nap, aztán már itt vannak és cserélik le a parabolánkat! :D :D :D :D :D :D

Kép
kbernadett

Keddtől havazás a hegyekben! Remélem Veráék tényleg elvitték a szánkót! :D

http://www.ozonenetwork.hu/ozonenetwork ... zagra.html?

Olga

Kép
juhaszolga

Betti: írd meg milyen könyvek kellenek, és ha megvan nekem, eljuttatom neked!

Itt is teljesen szürkület van, és ömlik az eső!

Andi

Kép
Kép
andii

Andi
oké!

Itt is esett meg szerintem esni is fog!

AZt hiszem lassan elindulok Bettikéért, meg beszaladok a helyi ruhás boltba nézek valami csini felsőt csütörtökre:-D

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Kivasaltam, míg Leti 4 órát aludt, na persze sacot néztem, meg micsoda nőt, aztán az ördög is pradat visel. most meg el kellene pakolni a ruhákat, csak elfáradtam.

köszönjük, remélem ennél rosszabb nem lesz! Most oylan, mikor én nagylány koromban beteg voltam, oylan kösz, jól elvagyok, pihikézek, teázok...

Nem is írtam, tegnap Misi beizzította kandallót, lett idebent 26 fok, én meg azt nagyon utálom! Alig vártam, hogy elizzon.megelégszem a 22-vel is... Ki gyújtott már be?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Tegnap este felvettem a termosztát vagy mi tekerőjét 21-22 fokra, de még nem sokszor indult be.

Az ördög pradát visel-ben annyira jó mikor Meryl Streep teljesen szenvtelen arccal mondja, hogy "ennyi". Azon nagyon röhögtem.

Andi

Kép
Kép
andii

Este ha hüvős van mi is feljebb veszük ha viszük Bettust fürdeni

Kép
kbernadett

Sziasztok!
Mi is begyújtottunk az este, de csak fürdésre.Ma Apa dolgozik, ezért én egy kicsit a gáz kapcsoltam be hogy fürödni jó idő legyen.
A szombati napunk jól, sikerült nekünk is.Látom a tali is jó volt.
Egy két képet én is teszek fel. Kép Angéla volt a segédmunkás
Kép akkor induljunk
Kép én már elfáradtam
Kép teve simogatás Kép tessék apára nézni
Kép egyből kiszúrta magának
Kép vissza a természethez
Kép merre kellene menni
Kép vicces családi
Kép különleges golyósfagyi
Kép imád pózolni
Kép indulás a buszhoz
Kép elfáradva

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!
Tud valaki nekem véleményt mondani Erdődi vagy Tóth Zoltán dokiról? Köszi
szi77

Sziasztok!

Kata még mindig nincs egészen jól. Ma már nem volt olyan nyűgös és bágyadt, sőt a pelusba is szebb volt már reggel az anyag, de este újra csúnyákat kakilt. Azért remélem, jön már kifelé belőle.

Betti: Szurkolok Neked, hogy sikerüljön a munka Pesten! Én nem szeretem a hörcsögöket, egyszer megharapott egy, de remélem a tiétek szelídek.
Nekem is megírod priviben, hogy miért nem szereted Zobokit?

Olga:

Íme a recept:

CSODÁS CSOKIS MUFFIN:
Hozzávalók: (12 db)
15 dkg liszt
2 tojás
15 dkg vaj
15 dkg cukor
3 ek barackíz
1/2 csomag sütőpor
5 dkg kakaópor
5 dkg tört étcsokoládé
Elkészítés:
Keverd össze a hozzávalókat, hogy a tészta szép sima legyen. Adagold ki a 12 muffin formába, majd 170 fokon süsd 20-25 percig.

Dorka: Tök jók a képek, ez a strand tényleg jónak tűnik. Majd mi is elmegyünk valamikor biztos.

Andi: Elvileg be van oltva Rota ellen Kata, meg úgy tudom, hogy az magas lázzal jár. Dorcsinak volt.

Márti: Jók a képek, látszik, hogy jól éreztetétek Magatokat.

Niki

Kép
Kép
csni

ezek pici hörcsögök még, most nem fogdossuk őket mert hogy szegényeket elég sok trauma érte két három nap alatt, de majd ha megszokták az új otthonukat akkor megpróbáljuk kézhez szokatni őket!

Holnap küldök privit ha elfelejteném írj rám elég annyi hogy privi? abból tudni fogom!

szép estét mindenkinek

Kép
kbernadett

Bbj, Judit, nekem már megvan a belépőm a szombati börzére :)
HA a barátnőm nem jönne, akkor fölös is van, azzal mindketten be tudtok jönni 7-kor, nyitás előtt.
Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

levay Judit! Almára belépő? Van még nálad, lehet venni? Vagy már csak a Borostyánban?

Niki! Köszi a receptet! Reméljük Katád már tényleg kifelé jön belőle. Majd egy hete tart már ez nála, ugye? Valahogy mozi után kezdődött.

Márti! Végre képek! Ezek szerint a pesti állatkertben voltatok?
Te jó ég! Angélának mindjárt szülinapja! :) Sokat nyúlt Angéla, nagylányos már. Főleg abban a Hana Montanás (vagy hogy kell írni) cuccban! A tapéta nagyon ott van! Balázsnak meg sem merem mutatni! :)

Szi77! Én Erdődit ismerem jobban. Szerintem jó szakember, alapos, NEM KOCKÁZTAT. Viszont nem az a lelkizős fajta. Bár én nem magánrendelésen találkoztam vele.
Tóth Zoltán fanok meg vannak itt, biztos írnak róla. Szimpatikus, fiatal doki, de sok közünk nem volt egymáshoz. Állítólag nagyon jó 3-4 D UH-s.

bbj Judit! Na tegnap én is megnéztem az ördög prádát visel életemben először. Hááát... nem rossz... De biztos azért nem jött át annyira, mert valami baj volt a fájlal, mert mikor Peti kiírta dvd-re nem volt se magyar hangja, sem felírat. Így csak az ágyból monitoron tudtam nézni magyar hanggal. :? De az "ennyi" az tényleg haláli! Meg de hülye az a nő! Simon Bakert dobni??? Megveszett? :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Jó reggelt,

kis betegek, Kata, Leti, hogy vannak??????

Betti, Bettike gondolom nagyon örült az új kis barátainak! Ő kérte, vagy ti döntöttetek a kis jószágok mellett?

Márti, jó kis kirándulás lehetett, jól elfáradtatok! A szoba is nagyon frankó lett, a tapéta nekem is egyből feltűnt! :)

Rég íróK, Kata, ezer éve nem jelentkeztél te sem! Valamelyik lap most én láttalak benneteket, a Mol parkolóban voltatok!
Jól vagytok???

Katlina???? HOgy vagytok???

Egy infó: a könyvtárban holnap 10-kor kifejezetten csecsemőknek és 3 év alatti gyerekeknek lesz ingyenes bábelőadás (a címét már elfeljetettem :oops: )

Szi77: dokik kapcsán nem tudok segíteni, Tót Z. egyszer vizsgált, meg 4D-sen voltunk nála, alaposan megbnézte a picit, meg sokat poénkodik.

Rólunk: Bálint tegnap Preverárt meg Rota ellenit kapott, de jól vislete, éjjel is jól telt. Szabi bölcsiben, mostanság már nem annyira feldobott, hogy bölcsikébe kell menni, de nem sír, csak beállt a "rutin".

Kép
Kép
dorkáék

Ja, még annyit akartam, hogy a Ságvárin a nagy centrumos kínaiban a gyerekholmik 25 %-kal vannak.

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!Én vagyok az a bizonyos börzés anyuka,akit Judit és Olga emlegetett.Szolnokon lakom,férjemmel és a 4éves kislányunkkal Virággal!Ja és Ditkével szomszédasszonyok vagyunk!!!Régóta olvaslak benneteket igazából idő hiánya miatt sem kezdtem el eddig ide írni,de így a személyes invitálásnak nem tudtam ellenállni!Üdv.:Kati!
virag9

Szia Kati!!!!

Üdv a klubban! :)

Andi

Kép
Kép
andii

Szia Katiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D

Olga

Kép
juhaszolga

Hali!Örülök hogy örültök nekem!Megcsináltam a Niki csokis muffinját hát tényleg csodás!Igaz kicsit változtattam rajta kevesebb cukrot raktam bele 5dekával(minden sütibe kevesebbet rakok)és nem volt itthon csak 10deka vajam de így is isteni alig bírom kivárni hogy kihüljön.Kati
virag9

Szia Szii! Én is csak 4D-ről ismerem Tóth Zolit.Nekem nagyon szimpi volt, alapos nagyon, türelmes, és rengeteget poénkodik, ahogy írták a lányok!! :lol: :lol:
Én jártam Erdődihez régebben. Nekem annyira nem jön be, pont mert nem lelkizős.Nekem ez nagyon fontos volt.Amúgy jó szakember,meg nagyon jó UH-os. Ja és még jó, hogy nem nála akartam szülni, ugyanis én 21kg-os hízást produkáltam, azzal pedig már nem vállalt volna. Egy ismerősöm nála szült, és az aneszteziológia hagyott némi kívánnivalót maga után, és ezért a doki sem fogadott el pénzt tőle egyáltalán.Tehát tutira lelkiismeretes. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jajj,de bunkó vok, nem is köszönök!Sziasztok!!!!
Betti, ha anyagiak alapján mérlegelnénk igazából mi is egy gyerekes család maradnánk. Nem állunk jól és 35nm-en lakunk 3-an, és fogunk lakni 4-en is.Próbáljuk ugyan eladni, hogy nagyobbat vegyünk, de áll a piac kegyetlenül. Igazából annak is indultunk,azért is vettünk eleve ilyen kicsit.De a férjem mindenáron tesót szeretne a kicsinek, és én is imádtam terhes lenni, nagyon szeretném mégegyszer átélni, ezért úgy vagyok vele, legyen.Majd megleszünk valahogy.Tudom ez hülyén hangzik, de gyerekkoromban jól állt a családunk, mindenem megvolt, mégis olyan egyedül éreztem magam a világban.Állandóan képzelt tesóim voltak kiskoromban. És hiába volt meg mindenem valami mégis hiányzott. És ez vagy 12 éves koromig eltartott. Csak el szerettem volna mesélni, ha nem baj. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

helló Kati! aztán most már gyere sűrűbben, írogatni persze!!

Szi!
Erdődivel kapcsolatban nem tudok neked segíteni. Tóth Zolival egyszer második uhun taliztam a kórházban, nagyon lelkes volt, tetszett a hozzáállása.

Kutyafüle!
most hülyeséget kérdezek, de tudom, hogy nem vagyok egyedül. A Riki minek a rövidítése? Erik? vagy nem is kisfiú, hanem lány?

Dorka!
köszi, ma apával voltak itthon no problem továbbra is...

Bálinttal minden okés oltásügyileg továbbra is?

Márti!
na kb én is így néztem ki, mikor legutoljára voltunk! Olyan nagy, és mire mindent bejárunk! Jók a családi képek is! Angélának mit terveztek szülinapra?

Olga! olYan igazi vasalós film, sokat nem kell rajta gondolkodni, csaK VIGYOROGNI...

Ebben a hidegben gondolom ma már mindenki odakapcsol a fűtésnek, legyen az gáz/fa vagy miegyéb...korán kezdtük a szezont, még két napot vártam volna, hyog hivatalos legye...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Márti!
Nagyon klasszak a képek!
Angéla már tényleg olyan nagylányos!!!
A fogyásodon még mindíg ámulok és bámulok!
Tapéta nagyon ötletes!!!!!

Kata!
Üdv itt!!!!

Kutyafüle!
Szerintem mostanában senki nem "teheti"meg a második gyerekválalállst de lásd.mi is itt vagyunk

Hideg:
Hát fűtűnk ezerrel,Robinak ma elővettem egy "vékonyabb"télikabátot úgy mentünk a boltba!

Csütörtökön megyek uhura+vérvételre
Vérvétel:Voltam hétfőn is,hát megér egy külön fejezetet :twisted:
Ezren voltak persze előttem,de sebaj-a szüléstől nem de a vérvételtől félek :oops:
Na bejutottam,pont egy hölgy volt még előttem akinek a vérvételes hölgy gyakorolot a vénáján-végülis nem tudott tőle vért venni átkülte egy másikhoz :shock: -na én ehhez a hölgyhöz kerültem fal fehéren
Kérdezte:Melyikből vegyem??????_Válasz-amelyik szimpatikusabb,DE elsőre sikerüljön(több alakalom nem lesz)
sikerült elsőre
Közben közölte tüsszentenie kell:-minden rezdülését éreztem a tűnek-na megfogadtam ehhez a hölgyhöz többet nem ülök

Betti!
Szurkolok hogy sikerüljön a munka,és a költözés :wink:

Dorka!
petit végig láttam a börzén,téged nem! :(
Vagyis mire odaértem Elinhez te pont eltüntél :(

Andi!
Jó volt találkozni,igaz én biztos elmentem volna melleted :oops:

Kép

Kép
katlina

Szia Kati ürvözlünk a kis csapatban:-)

Riki hát én is szeretnék Bettikének kistesót, csak ugye nálam eleve fordítva volt a sorrend is...s most szeretnék egy kicsit önző lenni és a karrieremre koncentrálni.

Egyébként én is imádtam terhesnek lenni meg a szülés sem volt egy olyan helyde hosszú.....csak hát még korban is ráérek nah:-D :wink: :D

utálom ezt az időt!!!!!!

Kép
kbernadett

Sziasztok!
Olga, igen, van még nálam is.
Randi ovi magasságában holnap 16,15-16,30 körül?
Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit, a Riki valóban az Erik rövidítése.A manó hivatalosan Erik Dániel lett.
Hát elég kevés pár van,aki igazán "megteheti", hogy több babát vállal, és érdekes módon általában pont ők nem teszik. :roll:
Betti,persze, fontos az is.Én a két babóca után szeretnék kicsit törődni majd azzal.Előbb ugye túl is kell lennem a decemberi államvizsgán.Épp ma írt a tanárom, hogy elfogadta a szakdogámat.Annyira örültem!!!!! :lol:
Akkor ezek szerint Te természetes úton szültél? Akartam kérdezni, hogy nem tudod mi a szolnoki dokik általános nézőpontja a csaszi utáni sima szülésről?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Szi77!Én Erdődinél szültem a kislányom és nagyon megvoltam vele elégedve pedig elég problémás volt a terhességem a 28. héttől.Tíz hét kórház magas vérnyomás miatt,de még a szabadnapján is bejött meg uhuzni szóval nagyon korrekt és lelkiismeretes doki de az tuti hogy nem egy lelkizős!
virag9

Riki!

Inkább nem szokták bevállalni....sajnos

De ez jobban inkább orvos függő. De ha te császis voltál akkor ilyen rövid időkülönbséggel nem hiszem hogy bevállalná akárki is

Kép
kbernadett

Köszönöm a véleményeket, valószínűleg akkor Tóth dokinál maradok, mert nekem is fontosak a lelki dolgok. Eddig Balog dokihoz jártam, és a leírtak alapján talán Tóth a kicsit hasonló.
szi77

SZiasztok!

Kati: Üdv! :)

Márti: Naggyon csini vagy. Ez tűnt fel először. De persze jók a képek és a szoba is nagyon szép!

BBJ: Leti? Van még láza?

Szami: Nálad havazik?:wink: :wink:

Betti: Hát ja, te még tényleg nagyon fiatalka vagy. Rengeteg időd van tesóra. Irigykedem is, de csak majdnem.

Niki: Ez az egyik kedvenc muffinom. Jobbulást nektek is! A másik a feketeerdő sok tejszínhabbal a tetején. Nyammmmi!

Dorka: Klassz tényleg a strand/fürdő, mi biztos rendszeres vendégek leszünk majd később.

Szi: Én Tóth Z.-t privi dokinak nem fogadnám meg, már csak a pici rutinja miatt sem....De persze te tudod, szaktudásban biztosan messze van Balog(h?) dokitól.

Vera: Várom a beszámolódat, milyen a pihi.

Talis képek nagyon szupik!!!!!!! Kár, hogy kihagytuk....

Olga: Köszi az érdeklődést. Helyzetjelentés: minden megvan, kivéve a torta. Azt is megrendeljük a héten. Pénteken próbafrizura, próbasmink, jövő hétfőn ruhapróba. Meghívókat holnap postázzuk.

Hiányzók jelentkezzenek!

Ja, és mától mi is fűtünk. Lájtosan ugyan, de muszáj volt.
jaimee1

Judit! Csütörtök fél7 oké! Majd csörgess meg...de tudod, hová kell jönni :)

Dorka! Jókedvű lesz a legmorcosabb ember is, ha Bálinttal társalog :lol: Éééédes egy gyermek!

Baloghtól még igazán messze van Tóth doki.....mind tudásilag, mind erkölcsileg. Én is Balogh-hoz jártam, meg a bnőm is, dilemmázunk is rendesen, hogy kihez menjünk át :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szi, Zoboki dokin nem gondolkoztál? :oops: Ő még nagyon jó szerintem legalábbis. Ő azért Tóth Zolinál szakmailag szerintem mindenképpen jobb.És rettenet türelmes, még engem is kibírt!! :oops: :lol:
Betti ez nagyon szomorú!!Pedig nagyon szeretnék legalább szülési fájásokat végre, ha már a szülést nem is engedik.Mazoista vagyok mi??Hű tényleg ismersz valami Szirma nővért???

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!

Szirmát! Ismerem bizony volt vele pár műszakom...... Fiygelj csak? 29.-én mikor szültél? nappal vagy éjszaka? mert én pont éjszakás voltam akkor :-)

Hát azért én azt mondom hogy minden orvosnak kell azért lennie egy tudásnak a háttérben ahhoz hogy orvosi diplomát kapjon......persze az időben eltöltött gyakorlat az is szerintem sokat számít

De én ezekben az orvos dolgokba nem akarok belefolyni!

Kép
kbernadett

Riki 10.19-kor született nappal.Éjszaka már a szekciós(nem tudom hogy nevezitek) szobában voltam és rémálmaim voltak,amit a fent említett drága lélek okozott. :evil: :x Egy Csilla nevű főnővérrel feküdtem együtt.Ő is aznap szült csak reggel. Ez a Szirma nővér gonosz amúgy vagy csak rám pikkelt amúgy??

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Esetleg Júni 24-én nem voltál éjszakás a szülészeten? Esetleg akkor még talizhattunk.Aznap este volt egy küretem. :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Üdv az újaknak és a visszatérőknek!

Kata, Leti, kis betegek hogy vannak? Jobbulást Nekik!

Betti, jó tanulást, nem választottál könnyű szakot, de nagy igazság van a több lábon állásban, különösen manapság...

Olga, gyanús nekem ez a dupla laptető... :wink: :lol:

Tesó ügyben én nem szólok semmit, szerintem mi megtettünk mindent :lol: De én nagyon szurkolok mindenkinek, aki mer vállalni akárhány gyerkőcöt is!

Dorka, Bálint hogy viselte az oltásokat? Jó volt nézni a fürdős képeket is, csak ámultam, mekkora már mindkét fiad! :shock: :lol:

Vera, a végén tényleg utolér a hó Benneteket! :lol: Biztos jó (volt) a pihenés. Bencével minden rendben azóta? Jázmin (is) még mindig gyönyörű!

Andi, ti jártok tornára? Maja Lajosmizsén fog suliba járni?

Márti, nagyon lefogytál! Igazán csini vagy! De a gyerekek is csak nőnek, nőnek... :lol:

Niki, jó volt újra olvasni rólatok! Te mégy vissza dolgozni?

Judit, nálunk még csak ma kellett fűtést kapcsolni, de inkább csak a fürdéshez. Csaba mérte, vasárnap óta 42 mm eső esett.

Jaimee, hááát, nem kicsit havazik felénk... :roll: :lol: Romeltakarítás, fogadóóra, holnap táncház az oviban, csütörtökön vásárlás a húgommal, közben Jázminnal Gekkó, Annával Gekkó, torna, tánc, Mátéval gitár, szolfézs, tenisz, múlt héten gólyanapra készülés, a héten töri verseny első forduló, matek csapatverseny(re hurcibálás), anyukámék 24-én költöznek, kezdődik a dobozolás... De amúgy jól vagyunk, köszi :lol: :lol: :lol:

Kata hová tünt? Csak nincs valami baj? :shock:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

A meglepetés jól sikerült, nagyon örültek a szüleim, szinte szóhoz sem jutottak a megilletődéstől. Sok kép akkor már nem készült, csak előtte, mert én már a vendéglátással voltam elfoglalva.

És most a képek:

Terítés délben:

Kép

Díszítés a kandallón:
Kép

Az ablakon:
Kép

A lámpákon:
Kép

A torta:
Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Húgommal:
Kép

Tesóim a két naggyal:
Kép

Egy lány -egy fiú (Jázmin nem akart fényképezkedni, pedig olyan volt, mint egy kis tündér, a fehér-rózsaszín ruhácskájában...)
Kép

Anna hercegnő:
Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Niki!

nem akkor már az oklevél osztómra készültem!

Tudom melyik nap volt az....hát Szirmának van egy elég fura stílusa...nekünk is nehéz volt vele!

Szami milyen szép volt minden!!!!

Gyerekek is gyönyörűek:-)

Kép
kbernadett

Értem.Legalább tudom hogy nem csak engem utál!!! Amúgy ez is érdekes volt.Mondta a doki a többieknek este(mert kikunyeráltam, hogy helyi érzéstelenítéssel csinálja így pár óra alatt megvolt minden mehettem haza manóhoz), hogy készítsenek elő küretre.Olyan furán hűvösek voltak velem a szülésznők, aztán az egyik rákérdezett a dokinál, hogy van-e baba, mondta hogy nincs, csak nem tisztult ki a méhem és komolyan megenyhültek és kedvesebbek lettek sokkal. Nem gondoltam, hogy ez ennyit számít.
Hű Szami, de gyönyörű volt minden!!!!A dísz,a torta, a gyerekek!!!!! Akartam már kérdezni, hogy nem baj, nem haragszotok, hogy a napokban ennyit írtam ide???
:oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jóó regelt,

Kicsi ágyban még, Nagy már bölcsiben, én meg ittttten....
Oltásnak csak a nyoma látszik, utóhatása szerencsére nem volt! Ne is legyen! Kopp-kopp!

Virág9Kati: Üdv közöttünk, örülök, hogy írsz!
Mesélj a lánykádról, magadról! ÉS képeket is dobj!

KAtlina, mikor jöttök errefelé??? Egyszer randizzunk már!!!!!
A fiúkat is össze kéne ereszteni!!!
Eze egy meghívás volt :) :)

Szami, nem semmi meglepetésparti volt! Hallod, hogy tudsz a legapróbb részletre is figyelni? :shock: :lol: MInden klappolt, nem kis energia kellett hozzá, de akkor megérte!

Betti, hoolnap csütörtök! :) :wink:

KutyafüleNiki: mi 2 hét különbséggel szültünk, nem sok van a fiaink között! Nem hoznál képeket magatokról??? Olyan jó lenne, tudnánk arcot is társítani a hsz-okhoz!
Persze, gyere, írj!!
Szirmával én is taliztam, NST-n és az osztályon is, nekem nem volt bajom vele, inkább azt vettem észre, hogy "rangidősként", hmmm, szívesen ad tanácsot.... :)

Szi77: remélem sikerül megtalálnod azt a dokit, akiben megbízol! Akár humoros-lelkizős, akár nem... :)

Jaimee, alig másfél hét,oooolyan jó neked, én élveztem nagyon a készülődést is!!!!

Niki, Kata???

Nórielin: Bálint nagyon hálás egy fél mosolyért is, ha olyan akedve :) Sokat vigyorog, jókedélyű nagyon! :) Lilcsi melyik ovib jár?

Judit, minimálfűtés nálunk is van már, én mondjuk már vártam ezt a kicsit hűvösebbet :oops: Nonnem a fűtésszámla miatt, hanem mert így tudom, hogy hogyan öltöztessem a gyerekeket! Amikor reggel 8 fok, délután meg 25 volt, z neccesebb volt....
Hol találsz rá ezekre a börzékre?? NEten?

Ki mit tervez hétvégére? Nincs valamami jó programötletetek?

ÉS egy kérdés: mi alapján választottatok ovit? Be lehet menni "körbeszaglászni"? Meg lehet nézni azokat az óvónéniket, akik jövőre kapnak kiscsoportot?

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Niki! Határozottan haragszunk, hogy ennyit írkálsz ide! :lol: :lol: :lol: Ne bolondozz már! Ránk fér egy kis frissülés!
Az a küretes-megenyhülős dolog elég fura. Értem én, csak nem értem. Érted! :lol:
Hol tanulsz? Szakdolgozat címe? Gratula a szakdoga elfogadásához!
És egyetértek veled! Általában sajnos azok szülik halomra a gyerekeket, akik anyagilag nem tudják őket rendesen ellátni. Tudom a szeretet a fontos! De azokban a családokban általában az is hiánycikk. Sőt, azért van a sok gyerek, hogy a segélyből éljenek a szülők. Mintha havi 12 ezerből el lehetne tartani egy gyereket... Na mindegy.
Szerencsére nekem semmi negatív élményem sincs az ott dolgozókról. Pedig abban az időszakban igencsak érzékenyek az anyukák mindenre.

Szami! Tényleg szép volt minden! De azért Jázmint én is hiányolom! Anna hercegnő loknijai hihetetlenek!
És mi volt a menü? :wink:
Dupla oldal teteje meg semmi! :) Épp mondtam apának a héten, hogy mit szólna kistesóhoz. Én nem akarok, de ő még néhány hónapja mondogatta. Teljesen le volt döbbenve! Makogott! :) De hát azt mondtad, nem lesz másik! Mondom, jól van, csak megkérdeztem! :) Pedig anno hármat terveztünk!
Katáról nem tudok semmit! :( Nem ír, felszólításra sem! :)

Szi77! Balogh doki pedig Zoboki dokit szokta ajánlgatni. Én is Zoboki dokinál szültem, még mindig hozzá járok. Szerintem nagyon jó orvos, van már jópár év tapasztalata, nem dob ki 5 perc után a rendelőből, mindent elmagyaráz szakszavak nélkül. Igaz, a saját telefonján szinte lehetetlen elérni, de a kórházból utól tudják érni, hozzám bőven időben (jó 3 órával a szülés előtt, 1 órával a telefonhívás után) beért.

jlevay Judit! Ha nem esik az eső, mint az állat, akkor arra fordulunk Balázzsal! 3 jegyet kérnék! Köszönöm!

Jaimee! Na ügyik vagytok, ha már minden kész! Jól emlékszem, hogy a ceremónia Abonyban lesz? Vagy csak a templom része? Vagy szőke vagyok? :oops: :lol:

Ja Judit, tegnap óta mi is fűtünk. Leti hogy van?

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka! Be lehet menni! :lol: Illetve minden óvoda rendelkezik Helyi Óvodai Nevelési Programmal, ami arra az egy adott óvodára vonatkozik. Abban részletesen le van írva, hogy mely területekre helyezik a fő hangsúlyt (művészeti nevelés, testi nevelés, stb). Nyugodtan be lehet menni, és ezt a dokumentumot elolvasni.

Olga

Kép
juhaszolga

Niki: Írj, írj, írj!!! :D

Szami: gyönyörű volt minden! Mit mesélt tesód a picurkájukról, milyen baba?
Maja jár tornázni 2x egy héten. Kíváncsi vagyok, milyen lesz az iskolaérettségi vizsgálata. Bár azt sem tudom azt mikor mérik fel újra.
Ide fog járni Lajosmizsére suliba. Kb.100 méterre van a házunktól.

Olga: tegnap eszembe jutottál a "Nem kellesz eléggé" című film alatt.
De ne aggódj, nem ilyen drámai helyzet mint a cím mutatja. :D Sőt... heppiendes meg minden! Mindenképpen nézd meg! Tetszeni fog! :wink:

Majának kiesett a bal felső egyese is. Egyre viccesebben néz ki. :D

Kinek van szén-monoxid érzékelője? Tapasztalatokat, véleményeket írjatok már!

Andi

Kép
Kép
andii

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?