Jóó regelt,
Kicsi ágyban még, Nagy már bölcsiben, én meg ittttten....
Oltásnak csak a nyoma látszik, utóhatása szerencsére nem volt! Ne is legyen! Kopp-kopp!
Virág9Kati: Üdv közöttünk, örülök, hogy írsz!
Mesélj a lánykádról, magadról! ÉS képeket is dobj!
KAtlina, mikor jöttök errefelé??? Egyszer randizzunk már!!!!!
A fiúkat is össze kéne ereszteni!!!
Eze egy meghívás volt
Szami, nem semmi meglepetésparti volt! Hallod, hogy tudsz a legapróbb részletre is figyelni?
MInden klappolt, nem kis energia kellett hozzá, de akkor megérte!
Betti, hoolnap csütörtök!
KutyafüleNiki: mi 2 hét különbséggel szültünk, nem sok van a fiaink között! Nem hoznál képeket magatokról??? Olyan jó lenne, tudnánk arcot is társítani a hsz-okhoz!
Persze, gyere, írj!!
Szirmával én is taliztam, NST-n és az osztályon is, nekem nem volt bajom vele, inkább azt vettem észre, hogy "rangidősként", hmmm, szívesen ad tanácsot....
Szi77: remélem sikerül megtalálnod azt a dokit, akiben megbízol! Akár humoros-lelkizős, akár nem...
Jaimee, alig másfél hét,oooolyan jó neked, én élveztem nagyon a készülődést is!!!!
Niki, Kata???
Nórielin: Bálint nagyon hálás egy fél mosolyért is, ha olyan akedve
Sokat vigyorog, jókedélyű nagyon!
Lilcsi melyik ovib jár?
Judit, minimálfűtés nálunk is van már, én mondjuk már vártam ezt a kicsit hűvösebbet
Nonnem a fűtésszámla miatt, hanem mert így tudom, hogy hogyan öltöztessem a gyerekeket! Amikor reggel 8 fok, délután meg 25 volt, z neccesebb volt....
Hol találsz rá ezekre a börzékre?? NEten?
Ki mit tervez hétvégére? Nincs valamami jó programötletetek?
ÉS egy kérdés: mi alapján választottatok ovit? Be lehet menni "körbeszaglászni"? Meg lehet nézni azokat az óvónéniket, akik jövőre kapnak kiscsoportot?