Új privát üzeneted érkezett!

Betty!
Fel a fejjel, hátha összejönnek a dolgaid! Szorítunk az munkákért! Bár gondoloma hetényi jobb lenne... a gyógyszerzár asszisztens is jó ötlet sztem!

Gitta!
húúú de kafa képek köszi!

Anikó!
Részvétünk! Publikus az ok?

Na még mi is volt az előző oldalon?

Ja beülni én is bármikor! a frei jónak tűnik, kipróbálnám! Bár magát a pasast utálom, és lehetőség szerint nem szponzorálnám, de ha igényes a hely, márpedig Niki szerint az, akkor benne vagyok!

Judit!
Én is majd veszek jegyet az Almára Misi most közölte tényként velem... ennyi.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit a Hetényi!!!

ÁHHH mióta voltam tesómnál amikor szült (Pesten a szent margitban) azóta ez szőámomra egy álom hogy én ott dolgoznék, szívesen annyira meg tetszett a kórház..... mert szép helyen van szép az épület meg stb.....

de majd csütörtökön eldől minden....

köszi a zsorítást azt hiszem kell is :oops:

frei kávézó tényleg szép ott van mellettünk, s mindig elcsodálkozom hogy van az embereknek idejük ott kávézgatni meg sütizni, nekem arra nincs időm hogy nyugodtan kipihenjem magam :(

Kép
kbernadett

Azért gondoltam arra, hogy akkor nem kellene mozdulni, Bettynek új közösség párodnak si új mhely, vagy ingáznál? az sem lehet egyszerű!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Lányok, holnapra (mára) jó talizást Nektek,majd hozzátok a képeket!

Nekem megérkeztek a tesóim délután, azóta a régi képeket nézegetjük, meg nosztalgiázunk. De holnap gondolok Rátok is!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
Nagyon jó időt és kellemes kikapcsolódást kívánok a talihoz a résztvevőknek! De amúgy mindenki másnak is. Fényképezgőgépeket nem otthon felejteni!! Mi 8-kor indulunk Pestre, a gyerekek már nagyon várják.
Sokszor olvasva benneteket, nagyon irigy vagyok! Olyan közel, de mégis távol laom Szolnoktól, sincs lehetőségem arra hogy moziba menjek vagy esteleg beüljek egy kávézóba, pedig rám is nagyon rám férne már egykis kikapcsolódás.Na hátha ma feltöltődöm ezzel a kirándulással.
Betti! Szorítok Neked!
Alma koncertre mi is mennénk, de mivel csak egy autónk van még mindig és apa dolgozik azon a napon, így ezt is kihagyjuk.Majd november 24-én megyünk Martfűre.
Angéla rajzát rajpályázatra nevezték, a múlt vasárnapi búcsút rajzolta le. Kép

Kép
Kép
bmárti75

Judit!

Ki tudja lehet hogy pont ez a lökés kellene nekünk ahhoz hogy egy kicsit pozitiv irányba forduljon az életünk

Nem ingáznák, felköltöznénk ez egy értelmű!

Hát majd csütörtökön leírok mindent.

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Sajna nem tudunk, menni, mert megérkeztek sógornőmék Svájcból és csak hétvégére maradnak! :(

Mindenkinek jó szórakozást! Tök jó idő van!

Andi

Kép
Kép
andii

Jó reggelt! már mi is felébredtünk, és tényleg jó idő van!

Andi!
de kár!

Szami, Márti! Nektek si jó szórakozást mára, aztán tőletek si kérjük a fotókat!

Gratula Angélának!

Betty!
lehet igazad van, végre különmehetnétek a szülőktől, gondolom ez sem hat pozitívan a dolgokra, de a muszáj törvényt bont.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Betty, de jó, hogy írtál! Hát a felköltözés nem lesz egyszerű... De ha nincs más lehetőség... Szolnoki Fősulin milyen szakot kezdtél el?

Márti! Gratulálok én is Angélának! Jó kikapcsolódást nektek mára! Pesten merre mente(te)k? Mit nézte(te)k meg?

Gitta! Ezek a képek és gépek! Azta!

Szami! Nagyon szép szülinapozást kívánok nektek is! Fényképezőt használjad!

jlevay Judit! Köszi az Alma linket, este ránézünk, aztán meglátjuk, hogyan tovább. Köszi mégegyszer! Nekem a derékmelegítő nagyon bejött, imádom!

Andi! Nektek is jó rokonozást akkor hétvégére!

Na lassan készülni és indulni kell Abonyba.

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes hétvégét, és remélem lesz akivel összefutok a börzén is!

Olga

Kép
juhaszolga

Nagggyon jól éreztük magunkat délelőtt, bár a végére én egy kicsit megfagytam, de azért szerencsénk volt az idővel is ;)

Teszek pár képet ;)
Kép
Kép
Kép
Kép
Buborék ÁÁÁÁ :D
Kép
Kép
Kép

KépKép Kép
76vera

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kata a magasban :roll:
Kép
Kép

Anyukákról is tehetek képet? ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 76vera 2009.10.10 14:41-kor.

KépKép Kép
76vera

Betty, drukkolok a pesti álláshoz ha ez a vágyálmod ;)
Milyen szakra jársz a főiskolára? Azon a gyógyszertári assz. képzésen én is elgondolkodtam, de nekem közöm nincs hozzá, elég távol áll a végzettségemtől, így nem vágtam bele.

Szami, remélem nektek is jól telik a nap, és igazi meglepetés bulit csaptatok a szüleid számára! ;)

Márti, te is tegyél majd képeket! Angéla rajzát nem teszed fel? ;)
Nov.24én Alma koncert lesz Martfűn, vagy mi?

Andi, annyira sajnálom hogy nem jöttetek :( Pedig azt hittem ma végre titeket is megismerhetlek személyesen!

Gitta, neked pedig holnapra nagyon boldog névnapot kívánok! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 76vera 2009.10.10 15:14-kor.

KépKép Kép
76vera

lányok képeket még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sajnálom,hogy mi kimaradtunk :cry:

holnap a börzén ha lát valaki síkítson ám rám,mert én elég vak tudok lenni :oops:

Kép

Kép
katlina

Na jövök én si képekkel, nem sok lett, lemerült az elemem...

Kép

Kép

Kép

Kép

nagyon jól éreztük magunkat, a lányok kellően elfáradtak, Leti nemrég ébredt...

csinálhatnánk ilyet majd a tavasszal is, esetleg akár messzebbre is...vagy télen a hegyekbe?

Holnap rákiabálok mindenkire, ígérem!

Gitta!
Jogsid van rá? wazzzeeeee!!! én si szívesen elvezetgetném, de persze csak a kíváncsiság hajt, meg az hogy az erő velem van! Te akkor nem akarsz nekiindulni? vagy milyen apropóból csináltad, mert nem kevés pénz, gondolom.

Vera!
jópofa a Zurad! jókat elrötyögött!

Holnapra jó utat, és pihenjetek, wellnesseljetek helyettünk is!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Vera:köszönöm szépen!!!

Judit:ugy jött az ötlet,hogy először csak kimentem párommal,aztán meg gondolkodtunk hogy mi lenne ha én is letenném,hogy ne üljek ott "potyára",és igy megcsináltam.Valoban nem volt occsó :( Néztek is nagyot mikor bementem először az Indexhez,ült bennt egy fiu,én meg kérdem hogy itt lesz a C-s oktatás,mire ő igen,én meg leültem.. :lol: Pár perc mulva jutott csak szóhoz,hogy én tényleg ide jöttem?Huu,a városi vezetés se volt semmi,kerekedtek a szemek mikor megálltam a pirosnál :D De megérte,jo élmény volt,sose gondoltam hogy sikerülni fog,de mindenből átmentem elsőre.
gitta79

Sziasztok,

mi is nagyon jól éreztük magunkat, jó volt összeereszteni a kis csipet-csapatot, meg beszélgetni pár szót mindenkivel!

Végén dobok képeket, még most töltöm fel.

Betti, mennétek PEstre? Érthető... Remélem, hjogy valamelyik hely összejön, és megtalálod a számításod!

Szami, remélem jól sikerül a ti hétvégétek is!

Márti, azért majd egy téli talin majdcsak összefuthatunk Veled is...
Jó volt a kirándulás?

Vera, nektek jó utat!!!

Tesó, neked boldog névnapot holnapra!!!

Katlina, ha eljutok, figyellek holnap :wink:

Kép reggeli pizsiparti Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
dorkáék

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!
Hú de jó lehetett ez a mai kis kirándulás. Én meg asztalokat pakoltam, meg suvickoltam, kék-zöld-lila foltokkal vagyok teli, és leszakad a derekam.

Márti! Biztosan jön még más is Cibakról :roll: Elvileg oviban, bölcsiben kint vannak a plakátok. Egy kis összeszervezés?
Amúgy Martfűn nov. 25-én lesz a koncert, 3-kor.
Mi sem maradhatunk le róla....

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Én is úúúgy sajnálom, hogy nem tudtunk menni, de sehogy nem tudtam megoldani.

Annyira szép az összes gyerek!!!

Hátha ma a börzére kijutok!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Hát, Kata sajna mégsincs még túl ezen a fránya virnyákon. Egész éjjel görcsölt a pocakja és ment is Neki a hasa. Most is néha rájön a hasgörcs és pukizgat (nagyon büdiket, bocsi). Bágyadt is, bár nem sokat aludtunk az éjjel. Remélem, senkit nem ferőztünk le tegnap.

Tök jók a képek. Tényleg jó kis kiruccanás volt.

Anikó: Részvétem a nagynénéd miatt!

Gitta: Holnapra boldog névnapot! Én az unokatesód melindára gondoltam. Nekem másodunokatesóm, csak nekem anyai ágról.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket!!! :)

Niki: :roll: szánom-bánom de most hirtelen nem nagyon ugrik be ki lehetsz :oops: Pedig akkor ezek szerint valamilyen szinten mi is rokonok vagyunk :D :D
gitta79

Gitta: Mert szerintem mi még nem is találkoztunk személyesen. Én csak Melinda elbeszéléseiből ismerlek, meg láttalak Melcsi apukájának a temetésén. Meg a Vodánál is láttalak, annó én is jelentkeztem oda.

Niki

Kép
Kép
csni

Nagyon szuperek a képek!!!!
KÁr hogy nem tudtam hogy tali lesz!

Gitta boldog névanpot!

Hát olyan idegbe vagyok, sőt még leszek csütörtökig az biztos....olyan rossz!

Martfűn Alma? Akkor oda lehet mi is átmegyünk

Kép
kbernadett

Na sziasztok lányok!

Nagyon jól sikerült a börze, Judit, ezer köszönet érte, viszont káptalan a fejem, Edinával juttatnál nekem jegyeket? majd csütig megírom mennyi kell!

Akik odajöttek, és vásároltak külön pusszancs!

És az a lány, aki olvas bennünket idestova 2 éve, TESSÉK ÍRNI!!!!meg még aki suttyonba!

Gitta!
sok boldog névnapot!

Dorka!
Ti ismerőssel is taliztatok eböniben? kinek a kezét fogja Szabi? (nem én vettem észre)

Szami!
Várom a képeket!!!!

Elin!
csüt 3/4 7?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na megint én. Jövő hét szombat 17-én a BNV területén az A pavilonban közel 2 ha-on!!!!! babymartkt. 1479 asztalon csak anyukák!!!! árulhatnak.

http://www.babaexpo.hu/ itt meg lehet nézni.

Indulás 7 órakkor érkezés oylan 13 órakkor. 3 helyem van a kocsiban! Nikivel megyek eddig, ha valaki szeretne jönni, szóljatok!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Bbj Judit, örülök hogy jól sikerült a börze :) Nekünk is, habár én már alig-alig állok a lábamon, a tegnapi foltjaimra rádolgoztam, és még újabbakat is szereztem. Jegy ok.

Az esős idő ellenére is nagyon sok vásárló volt. Az eladók közül néhánnyal volt némi konfliktus, de szerintem egyéb gond nem volt.
Remélem akik árusítottak, azoknak jól sikerült, akik vásároltak, azok pedig tüneményes dolgokat találtak.

Bernadett, a Szolnoki Alma nem lesz jó?

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Nekem is jól sikerült a börze, igaz elsőre kétségbe estem, semmit nem találtam, aztán a harmadik körre tele lett az Isparos szatyrom. :lol: :oops: Nagyon szuper vastag orkános nadrágokat találtam Balázsnak.

bbj Judit! Köszi, azt a börzét kihagyom, jövőhét hétvégén Debrecenbe megyünk haza.
Nem tudom ugyanarra a lányra gondolunk-e, de vásároltam egy szőke hajú anyukánál, és ő is mondta, hogy szokott olvasni bennünket (Ditke-Fanna ismerőse). Szabad írni nyugodtan!

Gitta! Én is nagyon boldog névnapot kívánok!

Képek nagyon jók! Jó volt az összerándulás is! Csak kár, hogy a játszinál olyan hideg volt! :cry: Érdekes, délután Szandán a kertet takarítottuk, simán atlétában is lehetett volna lenni! :lol:

Én meg azon filóztam, Hogy Szabit Peti melyik állat kifutójánál ültette a kerítésre? :shock:

Niki! Katának jobbulást! Mi jól vagyunk, úgyhogy nyugi! Ha időd engedi muffinreceptet írjad!!!

Andi! Jók lettek a ruhák, amiket bbj Juditnál vettél?

Na pusz! Jó éjszakát!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: gatyát végül is nem vettem, de a felső jó lett! Majának vettem még egy-két cuccot! Szerintem nagyon jó dolgok voltak! Tényleg jó minőségben!

Találkoztam Katlináékkal! Robikáról ismertem fel őket, nagyon aranyos élőben is.

Gitta: te tényleg tudsz ekkora járgányt vezetni??? Nekem még a személyautó is gondot jelent parkolásnál! :D Nem semmi...

Komolyan megyünk majd megint moziba? Én benne lennék! 8)

Niki: nekem nagyon rota típusu vírusnak tűnik. Az tart ennyi ideig és jár jellegzetesen büdi pukival. Hátha mostmár túl lesz rajta!

És tényleg jöhetnek a "csak" olvasók! :) Pörögjünk fel télre!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!
Bocs, hogy idepofátlankodok.Olga ajánlotta nekem Zoboki dokit a szüléshez, amiért nem tudok elég hálás lenni.Tőle(vagy aki tudja) szeretném kérdezni, hogy igaz, hogy Zoboki doki nem praktizál tovább Szolnokon? Bocsi a zavarásért!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziótok,

egy negyed órára mi is börzéztünk, vwettünk 3 h.ujjút Bálintnak, aztán siettünk is tovább, mentünk MArtfűre, a fürdőbe.

Judit, figyeltelek, de nem láttalak... MOndjuk nagyon az árukra koncentráltam, siettünk.
NAgyon szimpi lenne ez a pesti út, de még nem tudok ennyi időre eljönni.
Szabi egy vadidegen kislányt ragadott kézen, becsajozott a végére :)

Anikó, részvétem a családnak és Neked is, gyere, ha már úgy érzed magad! Várunk!

Olga, Szabi Buboréknál csüccsent fel az apjával a korlátra... :)

Elin, még ilyen gyönyörű hajszínt nem is láttam, mint ami Lilcsinek van! Nagyon különleges vörös!
Jó volt összefutni!

Andi, börzéztél akkor végül?

Niki, jobbulást Katának, mi is jól vagyunk. Valami vírut kaphatott el?

Betti, csak nyugi, eljön gyorsan a csütörtök!!! Szurkolunk!
MAjd gyere a hírekkel!

Kép
Kép
dorkáék

Martfűről: nagyon jó az új uszoda, a gyerekmedence kb. 34 fokos volt, nagyon élvezte SZabi, és Bálintot is bevitteme gyszer 3-4 percre! Alig votlak, semmi tömegnyomor, és van még további 3-4 medence! Szerintem nagyon jól megcsinálták, mi még tuti megyünk télen is!
1300 Ft a belépő, azt hiszem, 6 éves kor alatt ingyenes.

Képek:
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
Húú de jó ez a strand tényleg! Apát láttam, kimagaslott a tömegből, de Téged nem.

Olga!
igen, igen, egy lányról beszélünk! Mi még este a corában si összefutottunk!

Andi!
az jó, ha mind jó lett!

persze hogy megyünk, éppen most néztem a portot, hoyg mi a felhozatal. a csúf igazság egynek jónak tűnik. esetleg utána frei? vagy az meddig van nyitva?

Judit!
mik voltak a konfliktusok? ha nem publikus jöhet priviben, elképzelésem sincs, mi nem tetszhetett!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj Judit, szombaton én is megyek a börzére, nekem már megvannak a jegyeim :)
Hát a helyét jónéhány ember önkényes megnagyobbította, kicsit átrendezte a terpet, közben közölte, hogy az már eredtileg is úgy volt. (Kicsi átrendezés nem számít, de ez túlnagy volt.) Mindezektől először az ugrálóváras nem fért be az ugrálókkal, majd az egyiket sikerült felállítania, aztán csak összejött a második is. Na ekkor jöttek megint a gondok, mert aki ott árult, az szinte végigpakolta magaelőtt a sétálós részt, tehát csak az ő dobozain átlépdelve lehetett volna továbbhaladni.... Okulás a következő börzére számunkra.
Páran megsértődtek mert reggel nem kaptak helyjegyet, pedig nem is volt róla szó..., de ilyenek mindig vannak, akik bepróbálkoznak.

Olga, végül is Tóth Andinál tudtál venni valamit?

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit hétköznap ha jól emlékszem 22-ig hétvégén meg két nap 2-ig van nyitva a frei

Nem is mondtam Bettike kapott tegnap két aranyhörcsögöt, annyira örült neki hogy örömében majdnem elsírta magát :D

Majd teszek róluk képet, kis aranyosak :-) két hetesek még csak, de olyan kis hülyék :)

A martfűi strandról én már sokat hallottam lehet egyszer mi is elmegyünk, unokatesóm ott járt úszás oktatásra neki nagyon tetszett.

Mondjuk oda is lehet egy talit szervezni???

Olyan jók a képen, nagyon sokat nőttek a gyerekek!

Majd hozzok már én is Bettikéről a jövőhéten

szép estét

Kép
kbernadett

valaki kérdezte hogy milyen szako kezdtem el a főiskolán: pénzügy számvitel alapszak!

Hát tudom nem vág egybe a két szakma de hát a muszály az nagy úr sajnos.

Eddig tetszik de majd a vizsga időszak megmutatja, egy biztos itt már tuti nem leszek ötös mindenből, mert azért a matek meg a mikro meg ilyenek tuti húzos lesz........

Kép
kbernadett

Sziasztok!

levay Judit! Nem tudom, hogy annál az anyukánál vásároltam-e... :oops: Kérünk az Almára 3 jegyet! Lehet még nálad kapni? Át lehetne venni az ovi-játszi útvonalon valamikor? Tudom, hú de kényelmes vagyok... :oops: Apának bejött az Alma. Bár egyenlőre még jobban húz a Kolomposhoz, de majd meglátjuk élőben...
A légvár előtt földről árulókban én is majdnem átestem...

Dorka! Nagyon szép, igényesnek tünik a fürdő! Tuti mi is kipróbáljuk valamikor! Az ár meg nagyon baráti, főleg, ha 6 év alatt nem is kell fizetni.
Elin Lilcsije nekünk valami szambát adott elő, zene nélkül, nagyon édes volt! :) És az a haj! Na igen!

Én Katlináékkal nem találkoztam. :cry:

Moziban benne vagyok! Mondjuk az kár, hogy a Frei 10-re már bezár... 8.10-kor kezdődik a film, 10 körül lesz vége. Úgyhogy "sajnos" kénytelenek leszünk egy másik este menni a kávézóba! :lol: :lol: :lol:

Kütyafüle! Először is gratulálok Riki születéséhez! Rég jártál erre!
2 hete voltam Zoboki dokinál, egy szóval sem említette, hogy elmegy, sőt még mondta is, hogy tavasszal rákszűrés.

Betty! Bettikéről is dobjál már képet! Ez a pénzügy-számvitel nem tünik könnyűnek, de szerintem ezzel a szakmával könnyen el lehet helyezkedni. 3 éves a suli? Költségtérítéses vagy?

Niki! Ti hogy vagytok? Kata jobban van?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juhaszolga 2009.10.12 10:02-kor.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!
Köszönöm Olga!!!! Azért megkönnyebbülés lenne, ha tényleg nem menne el,mert nagyon megszerettem.És ha hamarosan sikeredne a tesóbaba is,akkor nagyon ragaszkodnék hozzá. Mégegyszer nagyon köszönöm, hogy ajánlottad!!! :D De klassz!!!Végre ő is apa lesz!Hát mi tagadás ideje lassan annyi szülés után! :wink:
Hát igen eltűntem.Igazáól nem volt még akkor közös témám Veletek, így nem akartam zavarogni.Nektek mind volt már gyerkőcötök,én még csak tervezgettem.Aztán meg a babavárást májusi "kollégákkal"paráztuk végig. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kutyafüle! Már bele is vágnátok második babóba? Azta! Akkor Riki álombaba lehet! :D

Olga

Kép
juhaszolga

Nah én már azt hallottam hogy székesfehérváron lakik....

Meg hogy elvette a barátnőjét aztán mégsem ....

Kutyafüle azért avval a mondtadoddal vetekednék hogy ideje már hogy apa lesz.....de ezt itt nem firtatnám....

puszika

Kép
kbernadett

Bernadett, én nem úgy értettem!Hanem úgy, hogy biztos nagyon nagyszerű érzés lehet neki, hogy annyi szülés és terhesség végigkísérése után most a sajátját élheti át. Bocsánat.Már másik fórumban mondták, hogy így írásban elég félreérthetően kommunikálok. :oops: Jobb,ha gondosan körülírom a mondanivalómat.Csak az előbb siettem,mert Riki jelzett, hogy menni kéne enni. :lol:
Olga!Igen,nagyon nagy szerencsések vagyunk vele!Nagyon jó babánk van.Az első hónap rettenet nehéz volt azt el kell ismerni.Nyilván új volt az érzés nekem is, és nehezen szokta meg ő is a kint létet, mert amikor ébren volt non stop csak sírt.De mindenhol, tehát karban is. Aztán ez elmúlt, és azóta esténként nyűgös csak picit,egyébként remekül elvan.Az éjszakákat 2 hetes kora óta végigalukálja.Tehát leteszem 8-kor, és ébred 7 felé. Van klassz kis napirendünk, aszerint eszik, és így ki tudunk gyakran mozdulni.Sikerült megírnom a szakdogámat is és már lassan a decemberi államvizsgára készülök. Ha lesz tesóbaba ő biztos más lesz, lehet "nehezebb eset" lesz, de abban megegyeztünk a férjemmel, hogy ha vállalunk tesót,akkor azt kicsi korkülönbséggel szeretnénk. :)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja, amúgy az előbb hívtam a rendelő számát és bejelentkeztem jövő hétre rákszűrésre. Nem mondta anyukája, hogy ne Szolnokra menjek! :lol: Óvatosan azért majd rákérdezek nála,mert most akarom megbeszélni vele, hogy belevághatunk-e lassan és hogy akkor ezúttal is vállalja-e szegény feje a terhesgondozásomat.(nem voltam túl egyszerű eset :lol: ) Gondolom ha elmegy azért megemlíti, hogy erre számíthatok.
Ja azt is hallottam, hogy állítólag elvette a barátnőjét. Ki tudja hol az igazság?! :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Milyen hírek mennek Zoboki dokiról! :D Mondom, nekem nem mondta, hogy költözés előtt áll. De szerintem nyugodtan fel lehet hívni az asszisztensét, és ő majd megmondja, mi a helyzet.

Betty! Mi a baj azzal a mondattal, hogy ideje, hogy ő is apa legyen? Életkorába bőven belefér, és inkább most mint később. És ő is azt mondja, hogy szerinte nagyon is kell neki ez a tapasztalat, hogy "napi 24" órában egy terhes nővel legyen összezárva. Plusz érzések, plusz infók.
Peti és a szülei (főleg apukája) között elég nagy volt a korkülönbség. Peti is mindig azt mondja, hogy neki olyanok a szülei, mintha inkább a nagyszülei lennének. Na erről még írhatnék oldalakat, hogy hogy is gondolta, de szerintem értitek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juhaszolga 2009.10.12 10:01-kor.

Olga

Kép
juhaszolga

Kutyafüle! Már én is majdnem hívtam azt a számot! De azt nem tudtam, hogy az a hölgy az anyukája!

Olga

Kép
juhaszolga

Igen, most az anyukája kezeli a rendeléseit. Gondolom nem szerette volna ezzel terhelni a barátnőjét ő meg nagyon elfoglalt ahhoz, hogy irkálja.A jómúltkorában mondta amúgy, hogy az az idősebb női hang az anyukájáé.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Korban tényleg benne van csak mint tudjátok engem ő tanítot és eléggé ........hát hogy is mondjam van egy véleményem róla de ennyi.
Mást itt nem akarok!

Riki nem te fogalmaztál félreérthetően!

De azért örülök annak hogy ti ennyire meg vagytok vele elégedve!

Kép
kbernadett

Szülésznő vagy Betti??

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Mi is itthon, Leti összeszedett valamit. magas láz, egyébként semmi, de mivel ez nincs ok nélkül, így voltunk dokinál, kapott gyógyszert, a torka piros. Így a héten itthon dekkolunk. rám is fér kicsit, van is dolgom, meg tanulnom is kellene már... Grétinek csütörtökön nevelés nélküli nap lesz, így majd dekorálunk, csináltam olyan üvegkelyhet amit Andi, dísztökökből, sé gesztenyéből, már ha ez energiát ad, rám fér.

Az előbbiekhez nem tudok hozzászólni, nem ismerem a dokit, de még csak látni sem láttam sosem.

Olga!
Én meg csak Katlinával taliztam a fiúkat nem láttam sajnos.

Judit!
aha már értem,de ilyen bunkónak lenni, nem is feltételeztem volna!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Letinek jobbulást! ++++++++++ Neked meg jó pihenést, ha tudsz az ezer más teendő mellett!
Nem is írtam még, de tegnap megcsináltam a birsalmasajtot. Azzal a recepttel, amit mondtál. Tepsibe öntöttem, hogy vékony legyen, 1,5 cm kb a magassága. A teteje már jó kemény ahogy szárad, de az alja még zselés. Mondjuk azt írták 5 nap, mire sajt lesz belőle. Jó lassan fog eltelni az az 5 nap! :lol: Ja, amúgy az 5 literes kuktámba 1,5 kg birsalma fért bele! 5 vagy 6 szem. Na mindegy, így is lett belőle bőven! De a másfél kg "csak 80 dkg" cukrot tettem! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Riki!

Igen

Olga!

Írtam vissza privit kettőt is :D

Kép
kbernadett

Betty! Elolvastam, írtam vissza! :wink:

Olga

Kép