Új privát üzeneted érkezett!

Óóóóóóóóó, laptető! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Hát én is rettentően sajnálom hogy nem lehettem ott tegnap :(:(:(
Nem is annyira a mozi, afilm miatt, hanem hogy egy kicsit kikapcsolódjak veletek ;)
Ma mondtam is Nikinek hogy a mozi engem úgy általában nem hoz lázba, főleg most hogy fáj a senekem még mindig :lol: , de már azért megérte volna elmenni hogy találkozzunk. Remélem legközelebb lesz rá alkalmam tényleg!!!!!!
Esetleg egy ilyen valahova beülős, beszélgetős talit nem szervezünk? :oops:
Mondom én, aki még egyen sem volt. De most tényleg nem rajtam múlt.

Szombaton is tervezünk menni, DE...
Ma reggelre Bence hányt :cry: sápadt, de amúgy azóta semmi baja. Viszont reggel beugrottunk az oviba és ott mondták hogy más is hányt ma :evil:
Úgyhogy most csak bízni tudok hogy nem valami jó kis vírus, és nem nyeljük be mindannyian...
Vasárnap elvileg utazunk Galyatetőre, 5 napra... Már ha nem betegszünk le. El sem hiszem hogy ez mindig így van. Több hónapja semmi baja a gyerekeimnek, erre most minden összejön :roll:
Szóval szombaton csak akkor megyünk ha mindenki jól lesz.

Jövő héten hideg lesz?! Remek :? Bár a hideg annyira nem izgat, csak ne szakadjon 5 napig az eső.

KépKép Kép
76vera

Na még írok, csak vissza kellett lapoznom.

Andi, tegnap volt a férjed is a moziban, vagy hol látták a lányok? ;)
Egyébként köszi a tippet hogy Jázmin igyon sokat, de az az igazság hogy rengeteget iszik egy nap. Meg sokat is eszik :roll: :D
És eddig soha nem volt ilyen. Most a kakaóra gondoltam, szigorúan egyszer kap naponta, csak reggel. Meglátjuk...

Olga, Judit, a Tamarin lekvárnak milyen íze van? Mert valahogy a lekvár annyira nem csúszik neki.. Niki meg a Levolac szirupot ajánlotta (jól írtam?). Valamit veszek hogy legközelebb legyen itthon, de inkább ne kelljen ;) Annyira sajnáltuk :(

LévayJudit, nagyon klassz a Hippsy, én most kaptam kézhez. Fel is próbáltam, szupi vastag, meleg, jólesett a derekamnak ;)

Olga, és ti nem terveztek házasságot Petivel? Vagy nem őrültök meg? :lol:

KépKép Kép
76vera

Vera!
Édes, savanykás, mint általában a lekvároknak.

Bence azóta?

Mentek? hova pontosan? De jó nektek!

Ennyire ne kicsinyíts, mert nem látok semmit!!!! Apátokra is, mint 180 cm-es emberre gondoltam, de akkor mégsem.. vagy sámlin állsz?

Olga!
hihihi!

Pakolom a ruhákat, és oylan sok szép holmit találtam, hogy ilyenkor mindig meglepődök! de kitaláltam hogy lesz 50.- os dobozka is!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Le is vettem a képet, mert rájöttem hogy úgysem látszik semmi :lol:
Ákos 176 cm körüli, én 164, de magassarkúban voltam ;)

A Hunguest H.l Galyába megyünk, én a gyerekekkel hármasban+a szüleim. Ákos külföldön lesz :roll: :? Azért megyünk el mi is, mert úúúútálok egyedül lenni...

Arra gondoltam hogy a lekvár barack, vagy szilva, vagy mittudomén milyen... :lol: :lol:

Bence alszik, simán elaludt, úgyhogy valami nem oké az tuti :(
De hátha most alussza ki magából ;)

KépKép Kép
76vera

Oh, Vera, de rátok jár a rúd! :cry: Bencének gyors gyógyulást! Reméljük nem vírus.

Valami este beülős nőcis dologban én is benne vagyok! :oops: :D

Rákerestem Vera:

TAMARINLAX HASHAJTÓ LEKVÁR

(Kapható DM-ben is, illetve gyógyszertárakban, Rossmannt nem tudom).

Mi a készítmény hatóanyaga?

1 kávéskanál (3,44 g) tartalma: 1,38 g Tamarin sűrítmény (Pulpa tamarindorum) és 0,86 g infusum, mely édeskömény (Foeniculi fructus), bodzavirág (Sambuci flos), koriander (Coriandri fructus) és édesgyökér (Liquiritiae rhiz. et radix) vizes kivonata.

Mit tartalmaz még a készítmény?

A készítmény segéganyagai: répacukor, rostanyag (hydroxyaethyl-cellulos) és tartósítószer (solutio conservans).

Nekem inkább szilvalekvárszerű, színű, ízű lekvár rémlik gyerekkoromól.

Galyatető jól hangzik!

Hát, néha ÉN felhozom a házasságot. Hogy is fogalmazzak??? Kínosan mosolyog Peti olyankor... Persze aztán kérdi, hogy miért, elvegyen? Akkor elvesz. Ja, ilyen leánykérés mellett nem megyek hozzád. Ugyhogy ennyi. :lol: Meglepődnék, ha egyszer megkérné a kacsóm, valószínűleg igent mondanék. :lol: :lol: :lol:
Még mielőtt Balázzsal teherbe estem szóba került az esküvő. De aztán nagyon hamar sikerült (Hál' Isten) teherbe esnem, így csúszott az esküvő. Hogy miért? Mert közben dolgoztam, főiskolára jártam, és nálunk nagy esküvő lett volna, nagy a családom. Nem lett volna idő szervezni, meg aztán veszélyeztetett is lettem a 17.héttől. Na mindegy. Azóta Peti meg nem emlegeti, én meg nem erőltetem. Meg így még elmondhatom, hogy nem őrültem meg, és szingli vagyok! :lol: :lol: :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

VERA!!!

Még jobban utána olvastam! VIGYÁZZ, többféle tamarin lekvár van forgalomban és van, amit 12 éves kor alatt nem lehet adni, valamint szennát is tartalmaz némelyik!

Ezt próbáld meg gyógyszertárban:

http://www.pirulapatika.hu/000004152/adatlap

Persze ha lekvárt is akarsz vásárolni...

Olga

Kép
juhaszolga

Olga, köszi, köszi, köszi, ezerszer is köszi! Annyira aranyos vagy hogy itt keresgélsz nekem :)
Csak azért érdekelne hogy fini-e a lekvár hogy egyáltalán vegyek-e. (Azért feleslegesen nem veszem meg, mert így jártunk a Lándzsás útifű sziruppal is, hányt tőle Jázmin, szó szerint :? ) Azért mindent még ő sem nyel be, pedig nem sok minden van amit nem eszik meg :roll:

Értem ezt a házasságos dolgot. Igazad van!! :)
Vagy kérje meg tisztességesen a kezed vagy ne menj hozzá! ;):D
Nálunk úgy történt a lánykérés hogy ültünk egy szórakozóhelyen egymással szemben, és kaptam egy smst... Szeptember 7. jó lesz? :lol: Hiába na, most sem a szavak embere. Mármint csak ilyen téren nem az, mert amúgy nagydumás ;)

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket Mindenkinek!
Olvasó üzemmódban gyors végig szaladok a lapon, de írni már nincs időm. Tali nem tudunk menni, mert budapestre megyünk a férjem munkahelyéről az állatkertbe.

Kép
Kép
bmárti75

Jó reggelt!

Márti: Isten éltessen utólag is!

Olga: Nálunk is necces volt, hogy hozzámegyek-e Zolihoz, Ő sem egy romantikus típus, nem igazán ment Neki a lánykérés.

Vera: A Tiétek szerintem romantikus volt. Mi újság Bencével? Éjjel Kata is hányt kétszer, meg volt egy hasmenéses széklete. Remek.
Annó azért hagytam abba az írást, mert untam mindig a bajainkat írni. Erre ahogy újra nekikezdenék, megint ezt írhatom. Megyünk dokihoz.

Niki

Kép
Kép
csni

Óóó Niki, sajnálom :( Majd írd meg hogy mit mondott az orvos.
Dorkánál semmi?

Bencének azóta sincs semmi baja, tegnap délután kialudta magából. Meg remélem most éjjel is, mert este fél 10 óta még mindig alszik mindkettő.
De én ki is húzattam az oviból már a hétre, nem kísértjük tovább a betegségeket, szeretnék vasárnap elutazni...

Viszont szombatra borult, hideg, esős időt mondanak :roll: Akkor mi lesz a talival?

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Niki! Jobbulást Katátoknak! ++++++++++
Amikor tegnap Vera írta, hogy Bence beteg, nem biztos, hogy elutaznak vasárnap, nekem is ti ugrottatok be egyből... :oops: Hirtelen két alkalomra is emlékszem, hogy nem tudtatok elutazni ti sem, meg egyszer hamarabb jöttetek haza a lányok betegsége miatt.
De írd nyugodtan, mert bizony erről is szeretnénk tudni! Így tudjuk, hogy félthetjük mi is a kis manókat, mert ez lassan járványnak tűnik. :cry:
Írd meg mit mondott a doki!
Ja meg tegnap akartam írni, hogy Katáról az az avatar kép! :lol: Mennyi idős volt ott?
Zoli hogy van? Kövecskék már nem gyötrik?

Vera! Nekem a ti lánykérésetek tetszik! :lol: Nagyon ötletes apájátok! Nincs azzal sem bajom, ahogy a Jaimee-éké zajlott, de nálunk mindig én hozom fel, ott meg még nem járok, hogy én kérjem meg a Peti kezét. Jó lenne, ha ő lenne a kezdeményező. Annyi is elég lenne, hogy menjünk el gyűrűt nézni! Kész!
A lekvár szerintem finom, édes. Bár én is gyerekkoromban kóstoltam utoljára. Nem tudom többieknek tapasztalat?

Óóó! 10-re megyek fodrászhoz! :D Úgyhogy nem sokat írok ma! :oops: :wink:

Olga

Kép
juhaszolga

Na helló Vera! :lol:
Alszanak a gyerkőcök??? Azta!
Talit nem tudom... Hátha Abonyban nem esik délelőtt! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Áve.

Szoka szerint gyorsbae...

Szami, nagyon szépek a körmeid! Gratulálok az új kiscsaládtaghoz! :D

Judit, szüleimnél gondoltam rátok a fogathajtós napon :oops: :? :D Biztos tutteros volt :)

Márti, megkésve (mint mindig...), de Isten éltessen! :D

Olga, ketten tartjuk a frontot? :mrgreen: Nálunk is ez van, Apa sem egy romantikus alkat. A gyűrűt én kértem szülinapomra, és az esküvőt is csak én szoktam (volt) szóba hozni (dettó: aszonta, ha lagzit akarok, elvesz). Magától meg nem kérne :) De még ez sem zavarna...ehehehehe...az már viszont igen, hogy pillanatnyilag qrvára nem úgy nézek ki, ahogy a képeken, videón szívesen viszontlátnám magam. Szal majd ha normál alakom lesz, tán mekkérem a kezit :roll:

Niki :( Majd gyere a dokis hírekkel...
Végülis jár Kata bölcsibe?

Kata??

Nálunk meg az a fejlemény, hogy Hunor nem hajlnadó cicizni :cry: Már egy hete nem tudom beleerőltetni a mellem... Már nem vagyok kétségbeesve, de szar érzés...
Tegnap meg Szilvásváradon kirándultunk, kidőltek a gyerekek :)

Jah, két hete meg levágattam Hunor kakastaréját, igazi kiskatona lett :D Én meg megszabadultam a hajam nagy részétől, rövidfrizurás lettem...

Norohanok...

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Olga:nos,hát igen,decemberben töltöm a 30-at(bár néha még 15nek se érzem magam :D :D :D ),hogy minden tuti legyen,31-én,szoval nagyon jo kis szülinapi bulijaim szoktak lenni,csak éppen általában nem rolam szokott szolni,hanem az újévről. :lol: :lol: A piaccal szemben lakunk az Ady-n az első 10emeletesben.Most sajna nem dolgozok,keresgélek,de eddig nem sok sikerrel,nu mindegy,probálkozok,probálkozok.4és fél évet kinnt voltam a párommal külföldön,segitettem neki vezetni egy 40tonnás vasat :D :D :D ,de elég volt,ugyhogy home sweet home.

Vera: te is ismerős vagy,de igazából kicsi ez a város... :) Régen a plázába doliztam a vodánál,lehet talán onnan..
gitta79

Szia Balwin! Cicizés miatt ne emészd magad. Lényeg, hogy jól lakjon a többi meg le van ejtve! Képet a kislegényről! Tök jó, hogy már kirándulni jártok!

Niki: gyógyuljatok meg!

Vera: Apa jött értem a moziba, úgy találkozott a csajokkal! Remélem minden rendben lesz vasárnapra! Jó pihenést nektek! Nálunk az oviban nagy csoportban már nem lehet csak 3 napot igazolni a gyereknek. :shock:

Esküvő téma: nekem egyedül a templomi esküvő és ennek a szellemisége jelent valamit. (Nem mintha elvakult vallásos lennék, csak azok az értékek, ami szerint akkor "megeggyeztünk" már sok nehézségen átsegített.) Az, hogy egy papír is készült róla az nem.

Szami: jó bulizást holnapra!

Andi

Kép
Kép
andii

Helló!

Judit!
üdv a klubban! én jobban szeretem, bár nekem meg se nőne, az én hajam/fejem nem is bírja a hosszú frizut!

nem akar szopizni? és vajon mi az oka? megjött a menzid? nálunk mindkét lány akkortájt hagyta abba.

Ditta!
Akkor izgalmas volt az életed! a párod még mindig megy? merre jár?

Nálunk sem volt lánykérés, olyan egyértelmű volt, hogy elkezdjünk szervezkedni...

Judit,
Kép
Kép
bbj

bbj:izgalmas volt,az biztos!!Nagyon sok helyre eljutottam ezáltal.Igen,ő most is kinnt van,svédországból jár görögbe.Azért egy kicsit bánom hogy görögbe már nem jutottam el.. :(
gitta79

Hali!

Gitta: Svéd-görög? No az nem két kilóméter....

Andi: Egyetértek, a templomi esküvő nekem is sokat jelent. Meg az is, hogy végre vége a párom/barátom/kedvesem/élettársam korszaknak. :roll: :roll:

Anikó: Irgumburgum, téged mindig csiklandozni kell, hogy írjál? :twisted: :wink:

Márti: Isten éltessen sokáig!!!

BBJ: Megmozgattad a fantáziám, hogy sok szép holmid van....lehet, hogy kinézünk vasárnap? Meglátjuk. Ami nem kel el véletlenül, engem az is érdkekel, ha 86-92-es cuccok volnának.... No van még a birsalmasajtból? Gratula hozzá!

Niki: Ó, le vagyok maradva, hogy Kata már bölcsis. Tervezed, hogy visszatérsz a munkahelyre? Gyere gyakrabban most már! Jobbulást nektek!

Olga: Mmmm...amerikai palacsinta? Ezt ki fogom próbálni!! No milyen lett a frizura? Vagy csak sima nyisssz volt? A hivatalban elém vágtak egy marha vastag mappát, tele dalcímekkel....fél óráig lapozgattam, de semmi...aztán elunta a nő és elkezdte konkréten lejátszani a dalokat, amelyekre ráböktem és így már könnyű volt választani. De persze bármilyen dalt lehet vinni.

Balwin: Azért megnéznélek rövid frizuval. És Hunort is. A cicizés tényleg érdekes...cumisüvegén hány lik van? Lehet, hogy rájött, abból egyszerűbb?

A talin nekünk nem igazán jó, inkább kihagynánk, még mindig van mit intézkedni, szaladgálni.
jaimee1

Balwin: Mármint nem az üvegen, hanem a cuclin... :oops: :oops: :oops:

Vera: Nagyon szépek vagytok!!!! Pocak nem látszik. :wink: :lol:
jaimee1

BalwinJudit, de jó hogy írtál! :)
Kérünk szépen mindenféle képet, rövidhajú Hunorról és rólad is. Meg persze Lucáról is, akkor már ki ne maradjon ő is! ;)
Sajnálom hogy Hunor elutasította a szopit :( Nálunk Bence csinálta ezt, de ő azért már 10 és fél hónapos volt. De engem is rettenetesen szarul érintett akkor, főleg mert még utána tök sokáig volt tejem és neki mégsem kellett :(
Én akkor napokon át úgy szoptattam hogy mindig félálomban raktam rá, mert úgy elfogadta. De csak ha már bealudt :shock:

Andi
, köszi ;) Már ha elutazunk...
Tényleg csak 3napot lehet igazolni nagycsoportban??? :shock: Mondjuk én nem kérdeztem meg, mivel simán vették azt is hogy minden szerdára kihúzattam... Szóltam hogy jövő hétre húzzák ki mert elutazunk és kész. De csak szóltak volna ha nem lehetne ilyet, nem? :oops:

Jaimee, köszi! Még jó hogy nincs pocakom!!!! :lol: Örülök hogy így látod te is! :D
Réka már 86-92es cuccokat hord? Még Jázmin is :) Nadrágból a 86os is nagy sokszor, felsőből, bodyból már 92eseket veszek, de nem paszos, inkább jó kényelmesnek mondanám :lol:

Azért én is mondanám hogy ugyanezen a néven vagyok a teszveszen, ha valakit érdekelnek ruhák, néha nézzetek be ;)
Bár most jó sokat elvittek már a legutóbbi töltésből.

Mi jövő héten lehet szánkót is viszünk a Mátrába, ahogy az időjárást elnézem... :?

KépKép Kép
76vera

Ja, még azt szerettem volna írni hogy csak elvittem Bencét az orvoshoz délelőtt. És hát nem nyugodtam meg egy percig sem :(
Lehet hogy agyrázkódást kapott a hétfői eséstől, mert semmi betegségre utalót nem látott a doktornő... A hétfő esti esés után a szerda reggeli hányás simán belefér, sőt azt mondta hogy elvileg 5napig lehetnek tünetek :(
És tegnap délután 3órát, éjszaka 11órát aludt Bence, az sztem elég sok, ennyit legalábbis nem szokott már.
Reggel meg fájlalta a fejét és nem az igazi nekem...

Úgyhogy most figyelgetnem kell, meg itatni sokat.
Remélem nem lesz semmi baja, megijedtem rendesen :cry:
76vera

2szer ment el..
76vera

jaimee!
Az a méret híja van, még Leti bőven hordja, inkább kisebbek vannak...50-74-80-ig 1-2 nagyobb, de az a kaptuk nem tetszik fajta. de azért gyere ki, legalább dumcsizunk egy kicsit!

A mennyiséget nem is írtam a sajt/lekváramból 3 kilós üveg, két kisebb, olyan decis, meg egy őzgerincforma. Ma visek Nikiéknek egyet, mert amennyi mi lekvárat eszünk, ránkrohadna a drága munkám.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vera: Bakker, jó nagyon eshetett szegényke. Jobbulást neki! ++++

ŐŐŐ.... :oops: :oops: hát inkább 86-osat...De mániám, hogy nagyobbat veszek. :oops: :oops: Már két kabátja is van, ami kb. 4 évesen, ha jó lesz rá. :roll: :roll: Teszveszt mondhattad volna hamarabb is, ejnyebejnye.

Judit: HInnye, ez aztán a mennyiség. Ipari. :lol: :lol: Mi sem eszünk lekvárt...1 évben 1x sütök szilvalekváros kiflit, oszt annyi kb. :roll:
Megpróbálunk kimenni a börzére, még sosem voltunk. Kár, hogy pont az a méret kiesik...de ahogy olvastam Verát, már gyanús volt...
jaimee1

Vera!
énis tutira megijedtem volna, ez tök természetes, de hátha a hányással megúsztátok! Olyan könnyen meg vana baj! iylenkor csak pislog az ember, hogy egy mindennapos esésből mi kerekedhet!

Gitta!
ha most úgy sincs munkád nem mehetsz vele? vagy ez nem csak így megy? Hát akkor taposhatja a gázt! Meddig csinálja még? vagy nagy a szerelem a járművel?

Jaimee!
És mire váltassz? a zuramra? én páromot mondok, vagy a nevét.

Na, talán szerencsénk lesz hétvégére! 24 fokot írt a köpönyeg igaz van felhőcske is.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit :A FÉRJEM! :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Sziasztok!

Hát Katám sem az igazi. Egész nap jól volt, volt 3 normális kaka (kettő a bilibe sikeredett), nem hányt, nem panaszkodott, csak sokat aludt. Most viszont megint fájlalja a pociját, kéri, hogy simizzük. Olyan mintha görcsölne Neki. Remélem hamar kikecmereg ebből a virnyákból.

Balwin Judit: Tegyél képet az új frizurádról és Hunorról is. És Annalucusról is. Igen, Kata jár bölcsibe, végül úgy döntöttem, hogy félnapos lesz, aztán majd meglátom, hogy a mandulája hogy bírja.

Gitta: Nekem is nagyon ismerős vagy. Nincs véletlen egy Melinda nevű unokatesód?

Jaimee: Katának is 86-os a mérete. Kiss csepp. Akkor van még mit intézni Nektek is. Kíváncsi vagyok a részletekre is, de majd visszakeresek. Amúgy én sem hívom Zolit a férjemnek szinte soha.

Ja, nagyon fini a Judit lekvárja.

Niki

Kép
Kép
csni

Még azt akartam írni, hogy képzeljétek, balett előtt odajött hozzám a tanárnő és mondta, hogy Dorka nagyon szépen dolgozik, szófogadó. És, hogy jó lenne, ha járatnánk, mert úgy látja, hogy van hozzá érzéke és az alkata is jó. Dagadt a kebelem a büszkeségtől.

Niki

Kép
Kép
csni

sziasztok,

Márti, boldog szüüülinapot!

Vera, én úúgy tudtam, 24 órán belül jöhetnek ki az agyrázkódásos tünetek... :shock: De bízzunk benne, hogy túl vagytok rajta!!
És mit jelent, hogy figyeld? Szédelgés, fejfájás, hányás, hányinger, ilyesmi? Nem lesz ott semmi gond!!!

Niki, jobbulást Katának és gratulálunk Dorkának! Biztos sok sikerélménye lesz benne!!!

Judit, kééépeket rólatok!!! :)
A szopin ne rágódj, biztos lustibb, mint Annaluca, és a cumisüvegből könynebben jön. Megjegyzem, Bálint is hasonlókat produkál, sokszor keveset ciczik, és ha véletlen meglátja az előkészített cumisüveget, be is fejezi a szopit. Fiúk..... :) KÖnnyebbik végén fogják meg a munkát... :)

Jaimee, lassan finisben vagytok, izgalom van már? Sikerült elintézni-leszervezni mindent?

Tesó, jól emlékszem, hogy te is vezetted a kamiont? VAgy csak mentél a pároddal?
50 kiló a 40.000-rel szemben... :) Skandináv országok közül hol jártatok? Engem most egyre inkább vonz ez a része Európának!
Nem mintha záros határidőn belül eljutnék oda, de azért ma feladtam a lottót! :)

Andi, érdekes, amit a templomi és polgári esküvőről írtál. Nekem sokat jelent a polgári fogadalmunk (nem volt templomink) is.

Olga, frizura milyen lett?

Kata????

Többiek?????????

rólunk: Szabi ma elég hisztis, mióta eljöttünk a bölcsiből, tipikusan a nyuszi és a sapka esete.... Ha van rajta, az a baj, ha nincs, akkor az a baj.... :roll: :?
Épp hallom, hogy a kádban is nyomja az apjának, már biztosan fáradt...
Léptem is, jó éjt!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Ne feledjétek, BÖRZE október 11-én 8-12 óráig a Széchenyi Gimnázium tornacsarnokában

ALMA koncerte a belépőjegy a Börzén is megvásárolható

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

jó reggelt,

3kérdéssel jövök:

1. Holnap akkor jó idő esetén 10-kor Abony, Vadaspark, szendvicses party?

2. Ki jön Alma koncertre?

3. Kinek volt már látásjavító lézeres szemműtéte?
Imfókat gyűjtenék....

Szép, esőmentes napot!

Ui.: A Centrum helyén lévő kínaiban minden -20%, 8-9-10-én... Ha valakit érdekel...

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Dorka:

1. Jó lenne.

2. Mi mennénk.

3. Nekem volt 2000-ben.

A kínais infót köszi.

Kata most jól van, az éjszaka nyugodtan telt, nem volt hányás.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Ennyit írni! :lol: Ezt már szeretem!

balwin Judit! Szopit én is sajnálom. Kis lusti! Képeket dobjad! Meg a hétköznapokról is írhatnál kicsit bővebben.

Jaimee! Én idegenek előtt nem szoktam körbeírni: férjem és kész! :lol: Mondjuk ő áprilisban nagyon megbántott. A nagynénje temetése volt. Ezer rokon és ismerős akiket én még nem ismertem. És Peti bemutatott: Barátnőm, Olga. Köszi! :x Több, mint 5 év együttélés és 1 gyerek után... Na mindegy. Az elég nagy törés volt nekem, de azóta sem mozdultunk tovább. Na mindegy.
Frizura nem lett, vágás sem, csak a melírt tettettem bele.

Gitta! Kamionozás? Na engem max, egy félórára tudnának beültetni a sofőr mellé. Azért az nagyon kemény volt, nem?
És párod milyen időközönként jut haza? A kirándulós képen nincs rajta?

Vera! Ez durva, amit a doki mondott. Én is úgy tudtam, mint Dorka, hogy 24 óráig lehetnek tünetek. Nagyon szurkolok, hogy semmi komolyabb következménye ne legyen mostmár annak a fránya esésnek!

Dorka! Ha nem zuhog, mint az állat, akkor mi tuti megyünk. Már beizgattam vele Balázst is. Meg reggel megvettem a szendvics hozzávalókat. :lol: Úgyhogy nincs hátraarc nálunk! :lol:

Almán még gondolkodom. Itthon még nem hallgattunk, nem tudom mennyire kötné le Balázst. Még alszok rá egyet-kettőt.

A harmadik kérdésre pedig: a 82 éves szomszéd néninek! Megjegyzem élesebb lett a szeme mint nekem!!! :shock: Semmi fájdalma nem volt (mind a két szemét csinálták, ha jól emlékszem 6 hetes eltéréssel), nem volt szabad hajolnia, emelnie, és napszemüveget hordott még a lakásban is.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Voltunk bent az oviban a családi napon, mert úgy tűnik Bencének már nincs semmi baja... kopp-kopp ;) Nagyon szép idő van! :)
Én amúgy 48órát tudtam eddig az agyrázkódásra, de O.Ági tegnap 5napot mondott, hogy azon belül bármi lehet :? Mert ha belül történt valami a fejében (vérömleny, törés) az 5nap múlva is okozhat tüneteket.

Mi is megyünk holnap vadasparkozni ha minden igaz ;) Apukák is jönnek, igaz?

Niki, örülök hogy Kata is jól van!! :) Ti végül hogy döntöttetek, jöttök holnap?

Dorka
, Almára valószínű hogy megyünk, de jegyet még nem vettem. Gondolom kapható lesz előtte is...
Nekem is volt lézeres szemműtétem, 2006 februárjában. Nagyon tudom ajánlani, bár én egy hétig utána a falat kapartam :?
És 3napig töksötétben kell lenni, valamint utána gyakorlatilag mindig, télen-nyáron napszemüveg. Ezért van rajtam mindig az utcán, még akkor is ha nem süt a nap ;)
Viszont bármit megért hogy újra tisztán lássak, ráadásul ennyire jól :)

KépKép Kép
76vera

Vera! Igen az utánfutókat is viszünk holnap a vadasparkba! :D

Olga

Kép
juhaszolga

Mi nem tudom megyünk-e még, Katának fájdodál még a pocija néha. Azt mondta a dokinéni, hogy ennél a vírusnál 4-5 napig fájdogál a poci. Egyébként jól van, csak néha vannak ilyen bélgörcsei. Nem tudom, mebnnyire fertőző. Majd megkérdzem O. Ágit és, ah Ő azt mondja, hogy szabad levegőn nem nagyon lehet elkapni, akkor elmegyünk, ha nem eseik.

Olga: Kérdezted a múltkor az avatart, Kata pár hónapos rajta. Már le kellene cserélni, csak lusta vagyok. Zoli engem is nagyon megbántott annó a lánykérés előtt Majd egyszer elmesélem személyesen, mert hosszú. De a "barátnő sztori" szerintem is durva. nekem is rosszul esett volna.

Na, mikor ülünk be valahová? Cafe Frei-hez mit szóltok? Kényelmes, nem túl drága és pénteken, szombaton jó sokáig van nyitva.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Hú,hol is kezdjem...

Jaimee:nem kis táv az bizti,egy kanyar megvan ugy egy hét.

bbj:mehetnék vele,de az az igazság hogy nem nagyon vágyom már ki..elég volt.Ő is jönne már haza,nem tudom mikor tudja abbahagyni :) Nagyon szép kamionnal jár,sztem azért nehéz neki otthagyni.

Niki:hát ha Egyed Melindára gondolsz,akkor igen,unokatesóm :D

Dorkatesó: jól emlékszel,én is vezettem :D Az 50kilohoz meg nyugodtan hozzádobhattál volna még 10-et.. :lol: Jártam svédben,norvégban,finnben és dániában.Megértelek..gyönyörű országok,és akkor még nem is láttam a szebb részeket!!Svédbe vagy norvégba simán kiköltöznék,annyira jo,hogy bármerre nézel,mindenhol természet vesz körül,még a nagyvárosokban is.Majd drukkolok az 5öshöz!! :D

Olga:kemény volt,de egy idő után hozzá lehetett szokni.A párom kb 2-3havonta jár haza,de volt olyan is hogy majdnem fél évet kinnt voltunk.Na az volt a kemény!!Már minden bajom volt.A képen nincs rajta,mert ő most is kinnt van.
gitta79

Sziasztok!

Nálunk nem jön apa, mert piacozik. dologidő van.

Dorka!
nekem sem volt, de jövő ősszel szeretném megcsináltatni. csak nem Te is? Misi kért nekem árajánlatot ahol Niki, Vera csináltatták az új (sasszem) (ezzel már este magad vezetsz haza állítólag, fájdalom nélkül) eljárásért a két szemre 490E ft-ot kérnének, van részletfizetési lehetőség, többféle bontásban!

Olga!
nem mondod, hogy a szomszéd idős néninek is volt szemműtétje? pedig 65 felet már nem javasolják! nem sámli!

Gitta!
dobhatsz kamionról képet, én imádom őket, főleg a tetovált csőrösöket! van rá jogsid? vagy csak gázolajjal megy?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga: nekem is van ilyesmi sztorim. Az a leggázabb, amikor nyökög, hogy "bemutatom az ....izé....öööö....a páromat. " Olyankor fognék egy nagy furkósbotot és.... :lol: :lol:

Dorka: Nem nagyon van izgalom még, talán majd előtte pár nappal? :?

Niki: Ügyes Dorka nagyon, nekem is dagadt volna mindenem.

Rólunk:

Egyelőre nászajándékok után kajtatunk. Úgy volt, hogy kapunk egy Zsolnay készletet, ahogy tesómék, de 10 évvel később ugyanaz kb.3x annyiba kerül. :shock: :shock: :shock: Amibe meg balga mód beleszerettem, az 700 000 FT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Gondoljátok, hogy ha még telne is rá, tálalnék benne bárkinek is? Bizti nem.....

Réka ruháját is fixáltuk. Csini lesz, bár nem lesz nagyon kicicomázva. Végül emellett döntöttünk, ezt jobban ki tudja használni.
Kép
Ez volt még az egyik jelölt, de Apának nem tetszett.
Kép
jaimee1

Vera: A blog szünetel, de folyt.köv. :wink:
jaimee1

Gyors bekukk!

Megint jól lemaradtam, nehéz hetünk volt, meghalt az egyik nagynéném 46 évesen, teljesen váratlanul...

Most már igyekszem tényleg bekapcsolódni.

Holnapi tali nekünk nem jó, de a börzére megyek!!

Jaimee, neked még gyorsban annyit, hogy a 2.ruhát néztük Dorci keresztelőjére, nekem nagyon tetszett, csudaszép volt élőben, de nem volt méret. :(

Reagálni később, Dorci ébredt,
:arrow:

Puszi!

donkoaniko

Túlvagyok egy maratoni vasaláson :? és egyik gyerekem sem aludt el délután :evil: Jázmin helyette hisztizett egy jó nagyot...

Niki, én benne vagyok a Frei kávézóba ;) Az csak kávézó amúgy vagy éjszakai szórakozóhelyként is működik?

Gitta, nekem volt egy Egyed Melinda nevű ált.iskolai osztálytársam+főiskola nulladikjára is együtt jártunk utána. Most D.Melindának hívják, ő az? ;)

Judit, 490e??? :shock: Hát nemtom... nekem is sasszem kezelésem volt (a PRK), 125%os is lett a szemem, de hogy fájdalom nélküli és rögtön vezethetsz is? Ez nagyon új lehet, de ha van ilyen az tök jó! Bár ennyi pénzért minimum ez elvárható! :lol:
Jaaa, már mondani akartam, fini a méz :) Azóta a teát szigorúan csak azzal csinálom, ha már ennyit vettem :lol:

Jaimee, oké (blog) ;)
Én utazást kérnék nászajándékba ha még egyszer férjhez mennék :lol:
Csini lesz Réka, de én már úúúúgy elképzeltem vmi habosbabosban :oops: ;) Abban igazad van viszont hogy ezt legalább utána is fel tudja majd venni.

KépKép Kép
76vera

Judit,ime a képek:

Kép Ezt hajtottam én is. Judit,van rá jogsim is :-)
Kép Ez a főnöké,sajna már nem vezettem,Peti ment vele egy pár kanyart.
Kép Judit csak neked!!:-)
Kép
gitta79

Vera: szerintem nem egy személyről beszélünk,őt most Boldogné Egyed Melindának hivják. :(
gitta79

Na én meg már azt hittem elfelejtődött a Vera által kezdeményezett beülős dolog! Mindegy hová, rátok bízom, csak ne késdobálós hely legyen! :lol: Na oké, Niki nem hiszem, hogy ismer ilyen helyeket! :D

Niki! Kiváncsi vagyok ám a "leánykérés előtti sztori"-ra ám! Szavadon foglak! Gondolom nem holnap apjuk előtt! :lol:

Gitta! Egy ismerős majd egy éve jött haza Floridából néhány év kinti munka után. Egyszerűen egy éve nem talál munkahelyet magának! Párodban nincs ettől való félelem? Meg hát gondolom itthon messze nem is kapná meg azt a fizetést, mint ott kint. Nehéz lehet neked is 2-3 havonta látni őt4 Mármint az a 2-3 hónap hosszú... Érted... :oops:

Anikó! Ne tudd meg hányszor eszembe jutottál mostanában! Őszinte részvétem nagynénéd miatt! :cry: Nagyon fiatal volt! Publikus a halál oka?
Sajnálom, hogy holnap nem tudtok jönni Abonyba!

Judit! Ne már! Misi nem jön? Mi lesz a zurammal? :lol:
A szemműtét meg úgy volt neki, hogy be kellett feküdnie a kórházba (felgyűlt a víz a tüdejében), és akkor alaposan kivizsgálták, és ott akkor mondták neki, hogy pár napon belül van is üres időpont a műtétre. Biztos, hogy lézeres műtétje volt. De hogy PRK vagy mifene (amit írt Vera), azt már nem tudom.

Jaimee! Nekem mindkét ruci tetszik, de az első az gyönyörű kis őszi együttes, valóban jobban kihasználható. Én is azt hittem, hogy habos-babosban lesz Réka! :D Zsolnay? Az igen! Nem aprózod el! :lol:

Hmm... Na lépek. Kata is írhatna mááááááááááááááááááár!

Olga

Kép
juhaszolga

Judit:én meg a lovakat imádom,ugyhogy irigykedek... :)
gitta79

Olga:hát igen,ezek a dolgok is benne vannak a pakliban..Én is már 4honapja keresgélek,de eddig semmi. :( Jaja,tényleg sok ez az idő.. :(
gitta79

Sziasztok!

Élek én is :-)

Jól vagyunk, el vagyunk dolgozok közben elkezdtem a szolnoki főiskolát egy szakot plusz egy gyógyszertári asszisztens képzést is amiből sok felmentéesem van :-)

Egyébként semmi különös nincs velünk.

Bettike mintha egyre jobban szeretne oviba járni :-)

Viszont csütörtökön mennem kell Pestre a Szent Margit Kórházba megbeszélésre :-)
drukkoljatok nagyon!!!!!!!!!!
Ha ez nem sikerül akkor meg lehet a hetényibe jövök a mikrobiológiára..... remélem valamelyik most már sikerül

egyébként pont ezért nem írtam mert nagyon el voltam keseredve hogy munkát nem találok normálisat, anyagilag nagyon szarul állunk és elegem volt az egész világból.......

De!
Remélem most már jobb lesz egy picit........mert már régóta nem vagyunk jól anyagilag sem meg sehogy sem!

de meg próbálok most már sűrűbben jönni!

Egyébként utólag is nagyon sok boldog névnapot és szülinapot kívánok mindenkinek utólag akiről lemaradtam..... :oops: :cry:

kellemes estét

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Olga, pl. itt is tudtok Almát hallgatni, és nézni:

http://mese.tv/page/alma-mania

Jó minőségű TV felvétel, szerintem ez ment az M1 szombat délutáni gyerekműsorában is (nem házivideó)
Elvileg megy egymás után, ha mégsem, akkor katt egyet :)

Vasárnap a Börzén lesz Alma koncertre jegyárusítás :!:

Derékmelegítő kinek hogy vált be?

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?