Új privát üzeneted érkezett!

Hazaértünk,majd később jövök képekkel ;) Nagyon jó volt!! :)

L.Judit, csak nem te is apeh-os vagy? :lol: A napközbeni telefonod gondolom a munkahelyi és az nagggyon hasonlít az anyukám számára ;)
Mert akkor esetleg vele keresztül is lebizniszelhetjük a cuccot! :)
Ha nem, akkor hívlak majd és találkozzunk vmikor! ;) Köszi előre is!

KépKép Kép
76vera

Na mi is itthon vagyunk, kupát nem hoztunk, de nagyon jól sikerült nap volt, a kaja pillanatok alatt elfogyott, pedig 5 bográcsban főttek a különböző vadak. Rengetegen kíváncsiak voltak az eseményre! Remélem bírtunk hagyományt teremteni. 27 induló fogat volt, még kis pónifogat is, azoknak tapsoltak a legjobban, a végén karusszelt futottak a fogatok, nagyon látványos volt! Persze a zene is passzolt hozzá! :wink: Gréti is nagyon édi volt a fogattal, mindjárt hozom a képeket!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép a megnyitó, az egyik része a fogatoknak

Kép tata verseny közben

Kép Misiék verseny közben, sajnos a másik pár lóból az egyik balesetet szenvedett három hete, kórházba került, így ők si uazzal indultak, mint Tata . Illetve Tata indult uezekkel.

Kép Taktikai megbeszélés a segédhajtók között

Kép

Kép

Kép Letike is hajtói babérokra tör, na perzse csak segítséggel

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, nekem ez valahogy kimaradt hogy ma volt nektek ez a fogathajtó. Gréti nagyon édes ebben a ruhában és irtó büszkén ül ott! :) Nagyon aranyosak. Örülök hogy jól sikerült a nap és sokan elmentek megnézni!!

Én is teszek pár képet a mai napról. A gyerekek annyira élvezték, bár a végére kicsit elfáradtak és cipelni kellett őket. De egy halom makkal, levéllel és újdonsággal tértek haza. Mármint élményekkel telve ;) Jázmin pl. most simogatott először mohát, amit ő puhának hívott végig :lol: Bence pedig fent a magasban felfedezett egy fakopáncsot és nagyon boldog volt :)

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Vera!
látom apát is fárasztották, téged nem akart volna pluszban felvenni? kicsi rakás nagyot kíván... :wink: nem tudom milyen hasat látnak neked! :shock:

Többiek?????

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Húha! Mennyi minden! :)

bbj Judit! Szépek a képek! Gréti gyönyörű abban a kis magyaros ruhában!

Vera! Látszik ti is jól éreztétek magatokat! Én is megsajnáltam "ti apátokat". :lol: Te pedig nagyon csini vagy!

Jól emlékszem, hogy rajtam kívül Andi és Vera kért még derékmelegítőt? Mert ha minden igaz én holnap "randizok" jlevay Judittal és akkor kifizethetem a tiéteket is és mozizáskor letudjuk, persze csak ha jó így az érintetteknek.

Hmmm ennyi. Várom a mozit! :D

Olga

Kép
juhaszolga

Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekorvos véleménye a H1N1 oltásról

Miért ellenzem?

- Mert nem ismerjük az összetételét, miközben néhány nap múlva el kellene kezdeni a vakcinációt!

- Mert az már biztosan tudható, hogy teljes sejtes vírust tartalmazó oltóanyagról van szó, amelyet az Európai Unió országaiban sehol nem alkalmaznak! Talán még Afrikában…

- Mert az oltóanyag kipróbálása mindössze negyven (40!) 3-18 éves gyermeken történt, és sem a hatékonyságról, sem a hosszú távú mellékhatásokról nincsenek információink.

- Mert az egyre szaporodó gyermekkori autoimmun betegségek, gyulladásos bélbetegségek és az oltások kapcsolatáról nincsenek érdemi információink.

- Mert a napi hírek állítása, miszerint már járványos szinten van a megbetegedések száma – hamis.

- Eddig mindenhol azt tanították, hogy 3 éves kor alatt nem szabad teljes sejtes vakcinát adni, most meg hirtelen 6 hónapos kor lett az ajánlott.

- Eddig teljes sejtes vakcinával tilos volt oltani a terhes nőket, ezért nincsenek is ilyen tárgyú vizsgálatok. Ennek ellenére most az első körben oltandók közé sorolták őket. Milyen magzati károsodások várhatók a későbbiekben? Vagy az összefüggést úgysem lehet majdan bizonyítani?

- Az oltás mögött komoly anyagi érdekek vannak, aminek jelei már kiszivárogtak (ld. Omninvest Kft. ügy).

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: gondolatolvasó vagy és borzasztóan figyelmes!!! :P Pont erre gondoltam én is, csak nem akartalak terhelni vele! Akkor az én derékmelegítőmet vedd már át, és a mozinál ideadod! Dejódejódejó!!!

Judit: tök jó lehetett a fogathajtás! A lányok tündériek! Olyan jó, hogy lovakkal foglalkozhatnak!

Vera: a ti kirándulásotok is nagyon jó lehetett, már én is tervezgetek valami hasonlót! Puha... :lol:

Én is várom a mozit! Aki tud jöjjön!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Szívesen Andi! Aztán nyugodtan mondhattad volna!

Vera! Te hogy állsz? Tudsz jönni kedden moziba? Ha netalántán nem, akkor majd kivisszük Szandára a derékmelegítőt (vagy beugrasz érte), vagy valami... :)

Beszéltem jlevay Judittal, ma délután adja ide a szajrét! :lol:

Csongianyu Évi is írta, hogy ha megtudja oldani Csongi felügyeletét akkor őrá is számíthatunk mozi ügyben!

Balázs pénteken elkezdte hajtogatni, hogy menjünk állatkertbe... Pedig nem mondtam még neki, hogy szombaton megyünk... Úgyhogy már ő is nagyon várja!

Csajok utánaolvastam még a neten ennek a védőoltásnak (meg az iwiw-es üzenőfalra Elin (Nóri) is tett fel linkeket) ijesztő...

Olga

Kép
juhaszolga

2x ment el... :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
Pont ma beszéltem erről a védőnővel!

Én nem fogom beadatni Robinak,az biztos!Magamat sem fogom!
Főleg ami a tegnapi hírekben volt,"jó a vakcina de lázat okoz ami gond de jó a vakcina"na nekem itt elegem is lett.Bízom benne hogy nem szedjük össze

Mi sajna nem megyünk állatkertezni-apa dolgzik,vasárnap viszont börzézek!!!

Kép

Kép
katlina

Olga, köszi a felajánlást, nagyon rendi vagy! :)
Nem akartalak vele fárasztani, és mivel a moziba sem biztos hogy tudok menni :roll: , így megbeszéltem anyukámmal hogy vegye már át Judittól a munkahelyükön ;)
De tényleg köszi! :)

A mozi nekem csak holnap dől el. Ákosnak pont a kedd a macerás napja, későn szokott jönni (még a szokásos 7-fél8nál is később :roll: ) és majd útközben tudom meg hogy mikor sikerült elindulnia. Ha 7ig hazaér, megyek! ;)

Hát az oltáson én nem is gondolkodtam egy percig sem, de ezek után biztos hogy nem oltatnám magunkat :evil:
De mégis, szerintetek ki az aki a gyerekét teszteltette? :shock: Vagy hogy megy ez?!

Még a képekhez: apa rendesen elfáradt tényleg :lol: Amúgy sincs edzésben, főleg hiszti és gyereksírás tekintetében... Visszafelé ráadásul Jázmin betojt, így azért van ő alul. Bár a végén a nyakába is feltette... Én meg cipeltem a hátizsákokat, meg a makkgyűjtő ládikát, meg a távcsövet, meg a sípot, amit Bence szerint feltétlenül el kell vinni egy ilyen kirándulásra :roll: :D

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Oltásról én is lemondtam...

Vera! Okés, csak az Andi derékmelegítőjét (és az enyémet) vettem át levay Judittól. Azért remélem tudsz jönni holnap!

Katlina! Nekem is itt kezdett szöget ütni a dolog: kismamáknak lehetőleg ne a magyar vakcinát adjuk be... Köszi.

Állatkertezést sajnálom, de hátha a börzén összefutunk!

Olga

Kép
juhaszolga

haligali,

de jó volt a kirándulóknak, fogathajtóknak a hétvége, lehetne még képeket? :lol:
Gréti igazán tündéri abban a ruhában!!!! Nagyon nagy sikerük lehetett!

Katlina, 22.000 volt az ágyikó, ágyneműtartóval együtt, és mi még 16.000-ért vettünk hozzá matracot, de azzal is nagyon meg vagyok elégedve, szuper kényelmes! (1-1 cm kókusz közt 4 cm szivacs)
Ezen az oltáson agyaltam, hogy a kismamik vajon hogyan döntenek? Annyi minden kering már most ezzel kapcsolatban!
Én beszéltem a házidokival, azt mondja, nem kell beoltatnunk magunkat, (a gyerekeket amúgy sem oltatnám!) bár ingyen járna (fél év alatti gyermek van a családban).

Vera, örülök, hogy találkoztunk! :)

Mozisoknak jó kikapcsolódást!!!!

Szombat de. mi is megyünk a vadasparkba, olyan 10 óra körül lesz a tali?

Rólunk: megvagyunk, jól vagyunk, nov. 3-án megyünk PEstre a gyerekklinikára Bálinttal.
Furcsa Szabi nélkül napközben, szoktam leskelődni a kerítésnél, nagyokat bandázik, játszik, meg nem áll egy pillanatra sem az udvaron :) Jókedvűen indul reggel, és naggyon örül du., mikor érte megyünk, asszem ez így ideális :)

Kép
Kép
dorkáék

a, és Nimi anyukájának, Annának NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT UTÓLAG IS :)

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Meg tudjátok nekem mondani, hogy most mikor van a babaúszás?
Még mindig a Kodály tanuszodájában?

Köszi!
Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Reggel 6 előtt keltünk :? a szokásos 7-fél 8 helyett... Nem tudom mi volt, Jázmin már éjszaka is felsírt egyszer. De jókedvű amúgy, nem látom hogy valami baja lenne...
Viszont Bence tegnap leesett egy nagy fiziológiás labdáról és akkorát csattant hogy majdnem szívinfarktust kaptam :( A fejét ütötte meg, azon látszott is, de a többiek szerint a tenyere csattant... Mára pedig a fenekét és a combját fájlalja :( Így az ovi ugrott mára, mert mennek sétálni a piacra. Ő meg sántítva megy :?

Apa ígéretet tett hogy hazaér időben 8) úgyhogy elvileg megyek én is a moziba :)

Dorka, annyira kiegyensúlyozottak most a soraid! :) Látszik hogy könnyebbek most a napjaitok, már az utóbbi időben nagyon feszült voltál. Szerintem jót tesz mindenkinek a bölcsi :) Azon jót nevettem hogy szoktál leskelődni :D Anno én is ezt csináltam az oviban. És mindig azt láttam hogy Bence az óvónénik ölében ült :roll: Jó hogy Szabi ilyen lelkes és így feltalálja magát a gyerekek között! :)

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Vera! Jaj, de sajnálom Bencét! :cry: Remélem ma kipiheni magát, és holnapra már nem fáj semmije. Nem mondta, hogy nem akar többé tornára menni?
Jázmin? Azóta semmi bajság?

Reméljük apájátok haza tud érni időben és jössz te is mozizni! Ennyien még nem voltunk! Főleg ha Évi is tud jönni.

Ja, Andi, elfelejtettem mondani, hogy csokibarna a hippsyd, 1790 .-be kerül. A Veráé és az enyém is csokibarna. Sőt a csomagolásán olyan színek vannak, amiket szerintem fel sem ajánlott a honlapon, ellenben a cappuccíno szín nincs a csomagolásán. Hmm... mindegy. Van és kész! :) Most is rajtam van. :oops: :D Szuper! Jó vastag anyagból van, pöpec meleg!

jlevay Judit! Sajna én nem tudok segíteni babaúszás terén.

Dorka! De jó, hogy tudtok jönni szombaton! És még jó időt is mondanak! Szerintem a tíz óra jó. Nem tudom, hogy összevárjuk egymást és együtt megyünk körbe, vagy találkozunk a játszinál, és oda ülünk le az asztalokhoz...
Szerintem praktikus, ha mindenki hoz szendvicset. Én legalábbis soha az életbe nem ülök be mégegyszer a Mészárosba.
Szabi nagyon ügyesen beszokott, büszke lehetsz rá!
A Bálinttal kapcsolatos vizsgálati híreket pedig várjuk majd!

Szolkata??? Füstjelet!

balwin Juditék biztos mamáznak.

Olga

Kép
juhaszolga

Gitta! Hát te? Te is nagyon elvesztél! Este mozi esetleg?

Erre ma találtam rá, eszembe jutottál egyből:

http://www.teszvesz.hu/item759580611_br ... oszek.html

Házasok! Fényképet tenni nincs kedvetek?

Jaimee! Hogy állsz az előkészületekkel? Megvan már, hogy mennyi aprósüti kell? Csokor kiválasztva?

Olga

Kép
juhaszolga

Megint én... :oops: :oops: :oops:

bbj Judit! Ha az eszperantó hangzására is kíváncsi vagy:

http://www.youtube.com/watch?v=ikOwUuoq ... annel_page

http://www.youtube.com/watch?v=jgv5nhBv ... re=channel

http://www.youtube.com/watch?v=N18hzOTE ... re=related

Az utolsónál felíratozás is van.

Nagyon JÓ!!! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Köszi Olga, szerintem Bencének semmi baja nincs ;) Mióta felhívtam az ovit hogy ma nem megy, azóta fut, szalad, ugrik :roll:
Mindegy, kell egy szabadnap neki is ;) Bár holnap amúgy sem megy, mert logopédus és torna lesz.

Nem a torna keretein belül esett le tegnap. A Gekkoban történt, mikor az óra végén bemennek a szülők és tájékoztatnak bennünket hogy mi volt az aznapi foglalkozáson. Ilyenkor a gyerekek még játszanak azzal amivel szeretnének. És Bence ekkor ugrott rá nekifutásból egy ilyen nagy labdára és sajnos az kigurult vagy átgördült, nem is tudom, ő meg fejre esett :( Meg ezek szerint a fenekét is beüthette. Sajnos nem is láttam, mert háttal voltunk mi szülők :?

Csokibarna a derékmelegítőm? Végülis mindegy, a cappuccino is barnás lett volna ;) Remélem én is hamar megkapom! :)

Szombaton szerintem is ideális a 10óra. Legalábbis nekünk biztosan :lol:

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Olga:köszike hogy gondoltál rám,naon aranyos vagy!!!Ma sajna nem érek rá. :( Hétvégén mi is kirándulni voltunk, kékesen és a siroki várban, utánna pedig vacsiztunk egy jót a Szépasszony-völgyében(megjegyezném,hogy a kaja nem volt valami finom,kacsacombot ettem pároltkáposztával,de a káposzta lila helyett fehér volt,édes helyett sós,és még túl köménymagos is :( ),na meg persze vettünk fincsi borocskát is(na az legalább finom lett). :)
gitta79

Hú Gitta! Megéheztettél! :lol: Képeket esetleg teszel? Szombaton is lehet ám jönni vadasparkozni, ha ráértek! Van itt akkor néhány boros közöttünk! :)

Aha Vera, kapisgálom a labdás dolgot. Azért jó, hogy Bence már túl is tette magát a dolgon! :lol: Képzeld, valamelyik este húzom le Balázs zokniját, és akkor vettem észre, hogy a bal lábán a nagylábujj körme alatt vérzik. Be is ugrott, hogy vagy negyedórával előtte a kamraajtót húzta a lábára. De nem is sírt, csak mondta hogy pusziljam meg. Hát, ha nekem úgy feljön a bőr és vérzek, tuti bőgtem volna egy sort. :oops: Ő meg fel sem vette... Hihetetlen gyorsan regenerálódnak.

Olga

Kép
juhaszolga

Hú lányok, soha nem megyek férjhez!
Ennél alább nem adom! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=ckSJyav6 ... xt_from=QL

Olga

Kép
juhaszolga

Azta, mire tizedjére megnéztem, akkor láttam mekkora ötlet a torta!!! Egy 20-30 szeletes torta van, amit pár perc alatt felvágnak, a többi kistányérban pedig kis pici egyszemélyes tortácskák vannak! Ez nagyobb esküvőkön mindig olyan sarkalatos dolog volt, 200 embernek felvágni a tortát, tartott vagy másfél órát.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Vera!
Jobbulást Bencének! Aztán mondjad apának taposson bele a gázba!

Olga!
Köszi! meghallgattam! ja, jók a minitorták! ötletes!

Húú de bátor Balázs! én a hétvégén ahoyg szeleteltem a húst, a körmömet csaptam le, egy pillanatra ledermedtem, és vártam a fájdalmat, de nem jött szerencsére...nekem is párásodott volna a szemem, tutira!

Akik jönnek a börzére, feltétlen odajönni hozzám, legalább köszönni!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Tudom már az agyatokra megyek, megígérem holnap nem írok egy sort sem! :)

Hihetetlen szép esküvőket láttam itt:

http://lamemoire.hu/lamemoire/referenciak.html

Olga

Kép
juhaszolga

Na mi van Olga, csak nem kedvet kaptál??? :lol: :lol: Én meg Rómeó-Júlia lázat kaptam a szívből szeretnitől :lol: ahelyett hogy csinálnám a birsalmasajtot..

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga!
Ime két képecske :)
Kép Várban a túracsapattal Kép Volt baj a tériszonnyal:-)
gitta79

Muszáj vagyok írni, mert Judit felszólított rá! :lol:

Mostmár igen, ezután az összeállítás után igen!

Itt nagy tételkidolgozás közben eszembe jutott a megasztár, úgyhogy elkezdtem meghallgatni Hient, Lücit, és Lücivel együtt énekelte a Rómeó és Júlia egyik számát a Dávid. Na mondom ez jó gyerek, hallgatok már tőle még valamit ott youtubon. És akkor akadtam bele abba az esküvőbe! De van egy másik is, de én arra azt hittem, hogy klip! Mondjuk erre is! :lol: Megnéztem az összes kisfilmet a rendezvényszervező honlapján, hát mit nem mondjak... Jó magasra feltették azt a bizonyos lécet. :D

Birsalmasajt??? Te tudsz olyat is? Na majd recit dobjál!

Más téma: Mozi? A Pláza előtt találkozzunk, vagy már inkább fent, ugye? Hideg van. Én legkésőbb fél 8-ra ott leszek.

Na pá!

Olga

Kép
juhaszolga

Megint muszáj vagyok írni, mert Gitta is megszólított! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szuper az a kép, ahol egyedül vagy, háttérben a hegyekkel. Az első képen lehet látni a párodat? Nem tudom férjnél vagy? Sőt, semmit sem tudunk rólad!

Olga

Kép
juhaszolga

Vera, szegény Bence!! reméljük az ijedtség nagyobb volt, és tényleg nem a feje koppan nagyot!
Jázmin jól van? Szabinak is rosszabb éjjele volt... lehet a front, nem?

Olga, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
olyan jó esküvőket, lagzikat nézegezni:) Hát ezek meg aztán naon exxxxkluzívak...

mi is a Szívből szeretni-re vonultunk be (Peti anyukájával, én apukámmal), csak a francia eredetire....:)
hjajjj, midjárt meglesem megen,

Tesó, jól nézel ki, rég taliztunk élőben! Semmmit nem változtál :)

Judit, én tervezem a börzét, remélem eljutok egy fél órácskára, akkor megkereslek!

Bálinttal megkezdtük a pépes kajcsikat, azaz almát evett még eddig, naon bejön neki!

Kép
Kép
dorkáék

Olga!
Köszike,tényleg egész jo lett,pedig nem vagyok valami fotogén. :D Nem,nem vagyok még férjnél. :( Hááát,rólam,őőőő...inkább kérdezz majd mire vagy kiváncsi,nem lenne elég az oldal ha elkezdeném a 30évvel ezelőtti szülőszobától :D :D :D
gitta79

Dorkatesó!
Köszi,bár van még mit leadnom... :) Te se változtál semmit,hiába jók a génjeink. :D :D :D :D :D Néha még cigit sem akarnak adni a boltban,és ez időnként az idegeimre megy. :)
gitta79

Olga: És mindez tételkidolgozásból indult ki? :lol: :lol:
Szerintem mindennél szebb a templomi esküvő szövege, amit a lelkész után mondasz .....Majd felteszem....még nem tudom, hogy fogom elmondani. :oops: :oops: :oops: :oops: Pedig gyúrok rá jópár hete....

A ruhám nekem is fűzős, egyedül fel sem tudnám venni, mert a szalagokat szépen el kell egyengetni. Figyeltem a cipiket a vidión....én most vettem egy balerinát a "Dájhmánn"-ban potom 3900-ért...mondta Apa, hogy ciki, de fő a kényelem. :lol:

Zenéink (polghiv.)

Celine Dion - Clive Griffin : When I fall in love
Enya: Boadicea (amíg az anyak. beszél)
Végül csók, pezsi:
Boyzone: When you say nothing at all

Még van 2, de azokra nem emlékszem.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Aprósüti nincs még és torta sincs, amúgy jól állunk, azt hiszem.

Dorka: Ó, emlékszem, amikor Réka kezdte az almát tavaly májusban....ő is imádta, jó alap volt a hozzátápihoz. Én meg megkönnyeztem az első falatokat....

Hopp, ennyi, felébredtünk....
:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.10.06 15:44-kor.
jaimee1

Na, vaklárma volt, íme a szöveg:

[quote] írta:n, XY, esküszüm az élő Istenre, aki Atya, Fiú, Szentlélek, teljes Szentháromság, egy örök Isten, hogy ezt a férfiút, akivel most kézenfogva Isten színe előtt állok, szeretem, szeretetből megyek hozzá, Isten törvényei szerint feleségül.

Vele megelégszem, vele szentül élek, vele tűrök, vele szenvedek, őt sem egészségében ,sem betegségében, sem boldog, sem boldogtalan állapotában, holtomiglag, holtáiglan hitetlenül el nem hagyom, hanem teljes életemben hűséges segítőtársa leszek. Isten engem úgy segéljen!

Erre mondta Apa, a komolytalan, hogy oké, akkor hittel viszont elhagyhatom....no comment. :lol: :lol:
jaimee1

Olga!
az túlzás, hogy ezt is tudok, most csinálok először.

több helyről szereztem be recit, és így néz ki az enyém, még ne írd ki, majd ha kész lesz, és rámondom az Ament.

Az almát negyedelem, kimagozom,a rossz részeket kivágom, (nem kell hámozni, mert akkor pont a pektint távolítom el!)majd minden kilóhoz 80 dkg cukrot kimérek. Beleraktam a kuktába a cukrot (3,5kg gyümi lett nekem), felöntöttem egy kis vízzel, és megvártam, míg elolvad, és aztán tettem hozzá a gyümölcsöt, nem akartam, hogy túl sok leve legyen. felöntöttem, oylan deci citromlével, majd lezártam a kuktát. itt tartok, most várok fél órát, már sípol... aztán turmixolom, és bele az őzgerincformába, persze folpack a kettő közé. majd hűl, aztán vagy lekvár lesz, vagy sajt, majd megírom (diót nem teszek bele, mert nálunk rajtam kívül nem szereti senki)

Judit,
Kép
Kép
bbj

Én itt vagyok és nem a moziban... :(
És ráadásul nem Ákos miatt nem tudtam elmenni mert ő 7,10re hazaért. Szegény 5kor indult és 1órát még Budán állt a dugóban :evil: Ha 6kor indul haza akkor is fél 8körül ér haza, szóval megint bebizonyosodott hogy nem is éri meg korábban hazaindulnia :x

Viszont szörnyű napunk volt! Jázmin tegnap nem kakilt és ma már gondjai voltak vele. Délelőtt még csak mondogatta hogy fáj, délben már remegett, izzadt, ordított hogy segíts anya, nagyon fáj :cry: Egy hónapon belül már másodjára volt neki ilyen, előtte viszont sosem. Ő naponta amúgy 2-3szor is kakil, elég könnyen, viszont ha egy nap kimarad akkor újabban gáz van.
Úgyhogy ezért nem mentem el itthonról, le sem lehetett tenni egész délután annyira sírt :(
Az imént fektettem le, eddig küzdöttünk, bevetettük a kúpot, lázmérőt, szegénykém nagyon tiltakozott de muszáj volt. És az előbb sikerült neki végre, de nagyon megszenvedett vele, majdnem együtt sírtunk :cry:
Bencének szerencsére kutyabaja! :)

Mozis lányok, bocsi hogy nem mentem tényleg, pedig nagyon rákészültem :?
Remélem a film jó és ti jól szórakoztok, majd meséljetek ;)

KépKép Kép
76vera

Olga, milyen vagány kiskrapekod van, látod! ;) Bizti én is sírtam volna :oops:
Tök jó ez az esküvős klipp amit találtál :) Én is megnéztem párszor ;)
Ti nem vagytok házasok Petivel? Én azt hittem...
Azért tessék holnap is írni és beszámolni a moziról :lol:

Mi voltunk múlt héten a Szinetár-Bereczki koncerten, ott is volt Szívből szeretni ;)

Gitta, nekem nagyon ismerős vagy valahonnan!! :roll:

Dorka
, de jó hogy jól indul a hozzátápi Bálintnál is :) Amúgy én el sem tudom őt képzelni sírni és nyafizni semmiért, annyira mosolybaba :)

Jaimee, én már annnnnyira várom rólatok a fotókat!!! ;) Hánykor lesz az esküvő? Gondolom Réka napirendjét is figyelembe kellett vennetek.
Én a menyecske ruhához vittem másik cipőt anno, de végül maradt rajtam a fehér, annyira kényelmes volt. Pedig magassarkú volt :)

És gyakorlod a szöveget? :lol: Jaj, biztos nagyon megható lesz! :)
Olyan jó neked!! ;)

Tennék fel én is esküvői képet, de nekem albumban van, beragasztva :roll:

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Én... :oops: :lol: :lol: :lol:

Jaimee! Meghallgattam a számokat, amiket írtál. A Boyzone az telitalálat! Imádom azt a számot! :D
A számok kiválasztása hogyan történik? Ti otthon nekiálltatok válogatni, vagy a hivatalban kellett rábökni néhányra?

Dorka! Nálunk Balázs anno nem ette a reszelt almát. Most meg napi 3 alma rágcsálásnál járunk. :roll: Ki érti ezt? :lol: Gratula Bálintnak, hogy ilyen ügyes fiú, és elfogadta a pépes ételt!

Gitta! Nyugodtan teleírhatod az oldalt! :lol: Az, hogy hány éves vagy nagyjából be lehet lőni. Mit dolgozol, hol laktok, ilyesmi... Ha publikus.

Vera! Hallottam tegnap Nikitől, hogy bajság volt Jázminnal. Nagyon sajnálom szegényt! :cry: Azt a bizonyos hashajtó lekvárt próbáltátok már? Teljesen érthető, hogy otthon maradtál!

Mozi lehet, hogy lesz 3 hét múlva is, Nikinek még tetszik ez a film:

A csúf igazság
The ugly truth

amerikai romantikus vígjáték
96 perc - 2009
12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott

A pasi szerint minden nőt el lehet csábítani. A nő szerint minden nőnek megvan a maga szabad akarata meg józan esze - és mert az egyik egy reggeli tévéműsor gátlástalan, nagyszájú műsorvezetője (Gerard Butler), a másik meg a producere (Katherine Heigl): fogadást kötnek. A férfi vállalja: bebizonyítja a főnökének, hogy a módszerei hiba nélkül, mindig működnek, azt csábít el, akit akar. És ő történetesen majdnem mindenkit akar. Ha pedig ez kevés volna, azt is vállalja, hogy a nő tanácsadója lesz - és biztos benne, hogy a módszerei működni fognak. A pár marakodva, versengve ismerkedik a csábítás fortélyaival. Egymás büszkeségét szeretnék megtörni, míg végül, mindketten megtörnek. Mert persze egymásba szeretnek. De ez még nem a vége a történetnek...

Nekem annyira nem tetszett a film, a többieknek igen. Végül 4-en voltunk, Évi sem tudott jönni.

Hát igen Vera, nem vagyunk házasok. Vadházasságban élünk, mint idáig Jaimee-ék. Tényleg, többiek mindenki házasok! :shock: Vagy is még Gitta nem! Hú, Jaimee ne csináld már ezt velem! Egyedül maradok itt a topikban, mint leányanya??? :lol: :lol: :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Helló!

Nekem tetszett a film. Jó volt egy kicsit lazulni. Meg végigzabálni... :)

Olga: palacsinta reci!

Vera: nekünk is volt kakigondunk, de nekünk a bilizés miatt. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nem éri meg erőltetni. Minél több folyadékot igyon és akkor, hátha nem lesz olyan kemény, hogy fájjon.
Kár, hogy nem jöttél.
:cry:

Jamiee: én is szerettem a templomi szertatást. Egy ilyen esküt már nem szívesen szeg meg az ember! :D

Szami: hogy halad a szervezkedés?

Dorka: De jó, hogy ízlik az alma! Én azt hittem Nóri soha nem lesz mindenevő. :roll:

Szombaton remélem jó idő lesz! Ha mégsem, kell egy új időpont.

Olga: gyere minél többször! Legalább valaki életben tartja a topikot! :wink:

Ja és én sem oltataok! Mondjuk, mi eddig sem kértünk rendes influenza ellenit sem. Szerintem mi még nem is voltunk influenzásak.

Andi

Kép
Kép
andii

Jövőhéten novemberi hideg lesz! Brrr. Valaki már fűt? Hétvégén biztos mi is begyújtunk.

Andi

Kép
Kép
andii

Sajna Andi szombatra 21 fokot és esőt mond. Mondjuk eső az nem biztos, hogy lesz... 21 fok talán még annyira nemvészes, így, hogy a fáknak már nem sok lombja van, és nem fogja a napfényt. Szerintem
jövőhéten már fűtünk mi is.

Na megnéztem idojaras.hu-n, 20-25 fok szombaton, szórványos csapadék. 10 körülre már azért biztos 20 körül/fölé emelkedik a hőmérséklet.

Szóval Andi jöjjek? :lol: Biztos néhányan már rosszul vannak, mikor látják, hogy utolsó hozzászóló juhaszolga. :lol:

Felpróbáltad a Hippsydet? Kabát nagyon jól állt rajtad tegnap! És Judit is csinos volt a lila pulcsiban és cipőcskében!

Ja, akkor recept:

Egyébként Mindmegettés:

Szedres palacsintatorta
Hozzávalók:
# 5 dl liszt
# 2 tojás
# 1 teáskanál sütőpor
# 5 dl kefir
# 1,25 dl tej
# 1-2 dl cukor
# 0,6 dl olvasztott vaj
# 4,5 dl szeder
# reszelt citrom- és narancshéj

Elkészítés: A hozzávalókat egyszerűen egy tálban elkeverjük, mint mikor palacsintatésztát készítünk, a végén hozzáadjuk a szedret (vagy esetleg más gyümölcsöt). Kivajazott tortaformába öntjük a masszát, és a sütőben kb. 40 perc alatt pirosra sütjük. Isteni finom. Én a végén még karamellt szoktam locsolni a tetejére.

Megjegyzés:
Ez a palacsintarecept Kanadából származik. Ott annyira ízlett, hogy elkértem a receptet, hogy itthon megcsináljam. Elkezdtem a serpenyőben vastag kicsi palacsintákat sütni, de nagyon macerás volt, ezért fogtam magam, beöntöttem egy tortaformába és be a sütőbe. Azóta csak így csinálom, és mindenki el van ájulva tőle. :)

Namármost: Én nem tortaformában sütöttem meg, hanem palacsinta sütőben. Ja, és a tojásfehérjét amerikai palacsintához én mindig külön felverem kemény habnak, így adom a tésztához, hogy sűrűbb legyen.

Van egy másik amerikai palacsinta receptem is, nagyon hasonlít ehhez, azt beírom:

Amerikai palacsinta

40 dkg liszt
2 csomag sütőpor
1 teáskanál só
1 evk. cukor
6 dl tej
2 tojás
10 dkg olvasztott vaj

Szárazat szárazzal, nedveset nedvessel elkeverni. Itt is külön felverem habnak a tojásfehérjét.
Ezzel a recepttel is jó a bogyós palacsinta.
Én pancake-sütőben is, és rendes palacsintasütőben is egyszerre sütöm a palacsintákat. Mindkét sütőbe 1-1 merőkanál tésztát teszek. Elég sűrű, nem fog szét/elfolyni a rendes palacsinta sütőben sem.

Jó étvágyat!

:D

Olga

Kép
juhaszolga

Jó reggelt!

Nekem is tetszett a film, de főleg a pasas!

Andi!
sztem neked tök mindegy mennyit eszel!

Még mi sem fűtünk,lén ragaszkodok az október 15-höz, de lehet mi is beizzítjuak kandallót, ah máskor nem fürdésre.

Nekem a képekről az jött le, hogy a férjed, min 180 centi, meg is lepődtem egy kicsit, hogy nem magasabb Misitől :wink: :lol:

Vera!
Tamarin lekvárra gondol Olga sztem, az is jó hashajtó. Szegény Jázmin! Most már minden okés?

Olga!
Még Judit asszem hasonló cipőben jár, szóval ne sírjál nagyon! :lol:

Nagyon fincsi lett a lekváram, a teteje szépen zselés, az alja inkább lekvár, de azt mondják a hozzáértők, hogy száradnia kell neki, és akkor az egész bezselésedik, sztem nem lesz ideje...

ha mindmegette a reci is onnan van, úgy keresd, hogy birsalmalekvár, birsalmasajt hétszeres termelékenységgel, egy pasi tette fel.

na mentem dógozni, euroárfolyamért jöttem, és tessék...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ja, és Mártinak sok boldog szülinapot kívánunk!

Judit,
Kép
Kép
bbj

De szemfüles vagy Judit! Mártinak boldog születésnapot kívánok!

Ő is elég rég jelentkezett már. :cry:

Na, akkor csak nem maradok egyedül leányanya? :lol: De jó! Csak meg ne őrüljön balwin Judit és Attila is! :lol: Bocsi házasok! :wink: :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Na ennyit a megfigyelőképességemről! Direkt meg akartam nézni Judit cipőjét, milyen igaziból, dehát elmaradt! Viszont a pulcsi nekem is tetszett!

Hát igen nem vagyunk égimeszelők... :)

Köszi a recepteket!

Márti: Boldog szülinapot!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Ja és gratu a lekvárhoz! Én hozzá sem mernék fogni!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Megpróbálok újból csatlakozni. Tegnap olyan jól éreztem magam a lányokkal a moziban, hiányzik ez a társaság.

Olga, Andi, Judit: Megnéztem, hogy ki ez a színész, és Ő a P.S. I love you-ból a másik pasi. Ott láttuk.
Nekem is nagyon bejött a hapsi, a film is tetszett.

Jaimee: Hallottam, hogy esküvőre készültök. Gratulálok!

Hátha most több időm lesz, hogy Kata bölcsizik (ami eddig nagyon tetszik Neki)

Niki

Kép
Kép
csni

Hijnye Niki, tényleg a P.S. I Love You-ban volt benne!!! :D Beugrott-e-ni, így hogy írtad! Gyorsan neki is álltam lekalózkodni. :D

Olga

Kép
juhaszolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?