Új privát üzeneted érkezett!

cicuska: ha kiujjongtad magad azon, hogy tiéd a laptető, akkor szeretném eszedbe juttatni, hogy nem lenne az olyan rossz, ha a répám egész nap a szádban lenne....
1szálpasi

Az enyelgést talán ne itt... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
vovanda

hiába, pasi vagyok....nem lehetek tökéletes :roll: :twisted: :P
1szálpasi

Jóóó reggelt!

A mai napom "pihenős" kicsit és mielőtt eltűnne a topik írok gyorsan én is :)

Árnika péntekre sok sikert!!
Milyen munka?
Jobban érzed magad pm-ileg? Már nem sok idő és dokizol! :wink:

Vovanda neked kitartást a tanuláshoz!!! Ügyi leszel biztosan a vizsgán!!!!
Aniról új infó?? Én nem írtam és nem is hívtam..nem akarom zavarni de izgolok érte!

Móni nem vagyok iwiwen, ide nem raksz képet???
Férjednek jobbulást!

Szmet akkor sok sok babatapit küldünk az éteren!
Mennyi tüszid lett végül?

Pasi ha szorgalmasan olvasol megérted a hsg,tsh, stb dolgokat is :wink:
Az én férjem már nagyon profi.

A kismamik és anyukák nekem is hiányoznak és persze a próbálkozók is!! Ebba????
Mi jól vagyunk, a héttől sűrű dokizós időszak kezdődik. Már izgulunk mikor jön a nagy pillanat.

Ahogy tudok jövök,legyetek jók!!
Vendég

kincs: Végül is kettőről tudok, de még kettő volt amik kicsik voltak.
sajna egész éjszaka nem bírtam alaudni. annyira fájt és feszített a hasam. Ma reggel meg összesetem. Így most nem tudom mi a franc van.
Most látom a vonalzódat, 26 nap az már nem sok. Aztán majd várom ám a szülésről a beszámolót. :D
szmet

Sziasztok

Szmet vegyél be görcsoldót ha fáj hasad, összeesés :roll: ...szerintem csak túl paráztatod magad, nyugi.

Vanda, Pasi kekszes témákba belepirultam :oops: :lol: ... Négyszemközt!!Halkan jegyzem páromnak tetszett.

Kincs vonalzódon is írja Anyának már nagy pocija van :lol: élvezz ki minden eggyes pillanatot. Te pontosan hanyadikára vagy kiírva?,
Nem munka.
Pm-re kiváncsi leszek, szerintem a gyulladás ugyanúgy megvan. :( még mindig fáj torkom.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Hali az ebéd utáni szunya előtt benéztem...na, rendes vagyok? :lol:

Szmet az összeesés nem vmi jó :shock: , jobban vagy?
Csak nyugi és pihi!!

Árnika 28.az időpontunk.
Te mikor klinikázol pm-ileg?
Vendég

hello, hello

latom kicsit tobb ma az olvasmany es nagyon jo pofa

pasi es vanda el kepzelek baneteket egy irodaban, kulon iroasztalnal, szemezgettek mikozben a nyulak szokasain irogattok es el kepzelem vanda nagy szemmel tekint pasira mikor olvasa hogy o fel ajanlja a repajat vanda nylacskanak, nagyon jo pofa.... :lol: :lol: :lol:

vanda! tavalj oszel miutan csinaltam a laparot en is kaptam seleparint (amit a te ismerosod hogy ne vastagodjon a ver, valami ijesmi) es pont egyforma a menopural, en gonalt nem kaptad de szerintem nagyon egyforman kel oket be adni, ne felj, 2 db utan azt mondod hogy johet meg...

kincs! gondolom elege mar varod a nagy napot hogy lasad kiskincset meg hogy szbadulj a pocitol is, gondolm ijenkor rosz aludni is... tenyleg hogy tudod be kotni a cipodet peldaul, goldolom nehany termeszetes mozdulat elege kenyelmetlenek, meg probalok tenni ide is kepet

Arnika! koszi a dicseretet, de csak smink es frizura teszi a szep kepeket, mutatnek par olyan kepet hogy leg szivesebben azt kerdezned hogyha most jottem ki a korhazbol vagy ha epp sargasagom van, csak szegyelem... mutatom en is szepet nem a normalisat :wink: :wink: :wink:

szmet! hat mi van veled? azt hiszem nagyon izgulos tipusu vagy, nem mintha en nem, probalj aludni ha mes nem tud esetleg nyugtatni es piheny, esetleg kerdezd meg a kaaliba esetleg mit szedhetsz ha nagyon gorcsolsz

arrol hogy mit erzek kismamikent, eleg nehez le irni, nagyon boldok vagyok es nagyon harapos a meloban, teljesen meg valtoztam, nincs turelmem senkihez, kicsit azert izgulok hogy minnel tovab vigyem a babakat a pocimban es neha azt kerdezem magamtol ha ugyi anyuka leszek mikor meg lesznek a babak, ha valamit nem jol csinalok, egy reszbol nagyon happy vagyok hogy 2 kis csoda van a pocimban de mas reszt nagy az izgulas is, de szerintem mindenki mast erez, meg gondolom miutan meg mozdulnak a babakat akor is teljesen mast erez az ember

na puszika

p.s. a ferjem jobban va es nem kaptam el tole, feszt kuldot el magatol, azt mondta hogy mind a harman tavozunk :roll: persze a babak erdekeban

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

foto proba
Kép

Kép

demoniq13

Sziasztok!

Kincs!
Tarts ki, már nincs sok hátra! Beszéltem Anival, még egyben, nagyon fáradt, de jól vannak.

Árnika!
Pai engem is zavarba tud hozni, pedig már egy éve együtt vagyunk majdnem 24 órában...

Szmet!
Kicsit próbálj lehiggadni!

Móni!
Cipőfűzés pocakkal? Esetleg ha valaki más megcsinálja... :lol: Amúgy esélytelen.
És nyugi: jó anyuka leszel. Ne olvass szakkönyveket, csak csináld, ahogy helyesnek érzed.
vovanda

sikerult!!!! persze ferjem segidcsegevel

Kép

demoniq13

örülök, hogy megbolygattuk egy kicsit az életet:D

kincs: értem én ezeket a szakkifejezéseket, csak úgy csinálok, mint aki ..... :-)))))
és különben is, így legalább foghatom erre, hogy miért nem írok :roll:

árnika: most már legalább azt is tudod, mivel tudod kicsit jobb kedvre deríteni a férjecskédet, hajrá, csináld te is :D ;-)

móni: amit elképzeltél, egész jó...na most szorozd be kb tízzel, és megkapod a valóságot;-)
1szálpasi

örülök, hogy megbolygattuk egy kicsit az életet:D

kincs: értem én ezeket a szakkifejezéseket, csak úgy csinálok, mint aki ..... :-)))))
és különben is, így legalább foghatom erre, hogy miért nem írok :roll:

árnika: most már legalább azt is tudod, mivel tudod kicsit jobb kedvre deríteni a férjecskédet, hajrá, csináld te is :D ;-)

móni: amit elképzeltél, egész jó...na most szorozd be kb tízzel, és megkapod a valóságot;-)
1szálpasi

Móni ügyi vagy látod sikerül ez :lol: és ne izgulj, jó anyuka leszel. szerintem is az a jó ha vki ösztönösen cselekszik. Én megpróbálok most figyelni, tapasztalatokat gyüjteni, aztán majd meglátjuk hogy gyakorlatban hogy sikerül átültetni.

Kincsi no ez hülye kérdés volt tőlem, úgy látszik nem tudok összeadni. :oops: pihizz hiszen nemsoká nem fogják hagyni :lol:
Én 21.-én megyek dokihoz, de szeretném önző kutya módjára ha még 2:1-ben lennél hogy elmond majd véleményed
:wink:
Vanda neked: én is paráztam anno injekciótól, utána figyelj: amikor én kezdtem még nem kellett hasba karba adták mindig más, háziorvos, asszisztens. kutya bajom nem volt tőlem megszoktam, és magamban elfogadtam hogyha ez szükséges akkor hajrá. jelzem ha hétvégére esett kértem házitól papírt hogy beadják ügyeleten!! Köv.-nél már ha nem kellett bemennem én adtam magamnak combba! Utána kitalálták hogy hasba az igazi, és rájöttem hogy igazán AZ NEM FÁJ, bár először odzkodtam tőle hogy harakirit csináljak, de ma már a kutyulóst is bármikor. :lol:
De azt szeretném ha neked ezt nem kellene annyira megszoknod :wink: :lol:
Ezt csak azért írtam le, hogy nem kell ebből akkora ügyet csinálni. Vikimi írtam egyszer hogy már nem is tudom mennyi injekciót kapott, nekem is volt olyan hogy egy nap-háromféle injekció. Ezek csak bőr alá mennek. Na jó sokat dumálok, pusz

árnika

Pasi hohóóó tudom én módját, régi motoros vagyok :wink: :lol:
De annak is hogy lehet egy pillanat alatt kiborítani :lol:

árnika

Csajok egyébként egyáltalán nem vagyok ideges, úgy fogom fel mintha nem tőrtént volna semmi. Nem görcsölök a dolgokon. Lesz ami lesz kés kész.
Most pl azzal foglaltam el magam miután már bevettem egy saridont és persze mostmár jobb, hogy az előszobába díszburkolatot csinálok a falra. Na persze csak módjáva. és persze mostmár ideje elkezdem tanulni mert 10 nap és vizsgázok és még semmit nem tudok.
szmet

Moni: Nagyon ari kép igaz én mint laikos nem sokat veszek ki belőle.
vovanda: A szurik a hasba egyáltalán nem vészesek én is utálom a tűt de ezt nagyon jól bírtam, bár én gonal tollat kaptam. a tüszőrepis az elég rossz.
szmet

ma kellen hancúroznom a férjecskémmel de így hogy fáj a hasam nemn tudom hogy fog menni. :D
1szálpasi: Te aztán belevaló vagy és szókimondó is :D :D
szmet

Szióó!

Árnika ha kiskincs megszületik, akkor sem hagylak el titeket..csak lehet az első hetekben ritkán leszek. pm kérdésre szívesen válaszolok majd ha tudok.

Móni nagyon jól látszik a két csodababó!
:) köszi

Köszi lányok teljesen jól vagyok! Nem várom a végét azért mert "elegem" lenne,bár pocaklakót jó lenne látni de türelemmel várjuk a megfelelő időpontot. Tudok aludni, kapok levegőt és eszem rendesen, minden belémfér sőt sokat is eszem.Talán picikét a lábam vizesedik de sztem ez már ilyenkor délután belefér (ma is sütit sütöttem) :oops: próbáltam diétásan :lol: A cipőm belebújós Móni, de ha fűzőset veszek a férjem segít,már nem gyűröm a hasamat.
Vendég

Kincs!
A vizesedés már most semmi rosszat nem jelent. Nálam is kb. az utolsó hónapban jelentkezett. Nem fáj tőle semmid? Nekem anno a kezemben annyira nyomta az ízületeket, hogy fájt. És jó étvágyat a sütihez. Rákóczi túróshoz van light receptem, ha kell. :lol:
vovanda

vovanda: most nézem hogy fél négykor írtad az üzenetet, jó korán keltél. :D
szmet

Fél 5 volt az a fél 4. A babanet szervere nem tudja a pontos időt.... :lol:
vovanda

MEGSZÜLETTEK ANI BABÁI:

15,28-kor JÁZMIN 2150gr. 45cm. és Szabolcs 15,29-kor 2580gr. 48cm. Kép Kép
Mama és babái jól vannak.

Jó egészséget, sok-sok Boldogságot kívánok nekik.

Nagyon boldogságos vagyok, és kicsit meg is hatódtam :lol: :lol:

árnika

Hahó hol van mindenki ?????
Bővült a topikosok száma kettővel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

árnika

hat ez igazan nagy hir

GRATULALUNK AZ IKREKNEK ES PERSZE AZ UGYI ANYUKANAK IS!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szerintem jo formaban vannak a babak. asujjuk szerint velemenyezek

vanda! ha nem kerek sokat el kuldened nekem a receptet, eleg regen nem csinaltam valami finit a ferjecskemnek, valahogy nem volt ra kedvem, de mivel meg savanyodot a tejcsi, csinalok egy kis turot, mert itt olaszban nincs normalis boci turo es valahogy ahogy irtad kedvem lett ra, meg persze a ferjem is szereti a fincsisagokat, ha ra ersz kerlek kuld el

pasi! ha meg szorzom 10 amit kepzeltem.... :lol:

Arnika! nagyon szep tavaszias a vonalzod es az idezet is nagyon szep, nekem sikerult valora valtani a leg szeb almomat, nektek is kivanom tiszta szivbol es mindenkinek aki ezt almodja

kincs! nagyon orulok hogy sikerul aludni es papalni is, bizti nagyon jol el van a pocidban kiskincs

szmet! lehet valamit ferre ertetem, de ha nem vagy ideges anal job, nem hiszem hogy jot tesz... sajna van hogy a baba erdekeben olyat kel csinalni ami pont nem esik jol, remelem sikerulni fog a mai talalka, a kepen az latszik jobban hogy 2 kamara van es mindegyikben egy-egy 2 cm-es babuci

puszika es meg egyszer GRATULLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAA

Kép

demoniq13

Aninak gratula és jó babázást kívánok neki!
szmet

Móni: Köszi az uhás felvilágosítást így már tudom hogy mit nézzek. Bárcsak nekem is ilyen lenne.
15-én kell mennem uhra. Mostmár jobban vagyok már csak egy kicsit fáj a hasam ma már sétálltam is.
szmet

Árnika!
Megelőztél!! Én is most hoztam a hírt Aniról, csak netezés előtt meg kellett etetnem két éhes pasit! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni!
Holnap bepötyögöm a receptet és elküldöm.
vovanda

Aninak és babóinak jó egészséget, sok örömöt és boldogságot kívánok!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mazsi02

Sziasztok!

Árnika köszi a hírhozást, Anitól én is kaptam sms-t :)

Ani anyuka és apuka itt is gratulálok a babák érkezéséhez!!
Csupa csupa jót az életetekben!!

Vanda a recept nekem is jöhet! :wink:
A dagadás nem okoz fájdalmat, a kezeim nehezebben járatódnak reggel..azok akkor pufibbak :roll: ilyenkor semmi..a lábam is csak akkor ha napközben nincs vagy csak kevés pihi.

szépséges estét
Vendég

Közkívánatra: RÁKÓCZI TÚRÓS

25 dkg liszt
12 margarin
10 dkg cukor
2 tojás sárgája
fél csomag sütőpor
1 citrom héja reszelve
kb. 1-1,5 dl tej
Ebből kell kikeverni a tésztát, kinyújtani és kivajazott-lisztezett tepsibe tenni.

Túró:
fél kg túró
2 tojás sárgája
5 dkg cukor
1 citrom héja reszelve

Krémesre keverni és rákenni a kinyújtott tésztára. Előmelegített sütőben 150 fokon 15 percig sütni.

Hab:
4-6 tojásfehérje
cukor

Kemény habbár verni és rákenni a túróra. Visszatenni a sütőbe és 180-200 fokon még 10 percig sütni. A sütőben kell hagyni, míg ki nem hűl.

A light változat teljes kiőrlésű liszttel és édesítőszerrel készül.
vovanda

Ma megyek 3ra uhra mert fáj a hasam gondoljatok rám hogy ne legyen cisztám.

Vovanda: Köszi a receptet majd egyszer én is kipróbálom.
szmet

sziasztok!
ide is bejelentkezem, hogy még élek:-)))))

szmet: az vagyok, vanda tudna erről többet mondani....ja, és drukk neked

móni: tévedtem...szorozz inkább hússzal:-))))
1szálpasi

vanda! nagyon koszi a receptet, holnap neki alok, de nagyon fininek nez ki, hami hami.....

pasi! nem tudok 20-ig szamolni :lol: :lol: :lol:

szmet! vigyaz magadra!

Kép

demoniq13

Szép jóóóóóó estét mindenkinek

megjöttem :lol: :lol: voltam ma vizsgán, nem is volt olyan vészes, viszont ha bekerülök, akkor piszokul fel kell kötnöm gatyát :lol:

Vanda én is megcsinálom szupi sütidet :) és ha hízok Rád fogom :lol: Nem beszéltél Anival??

Móni köszi vonalzót dicséretet, de én olyat szeretnék mint neked van :wink:

Kincs te most ehetsz bármit, neked az IR már ilyenkor nem gond?? Kiskincsnek ha megszületik fogják nézni a cukrát?? Vagy én olvastam félre valamit hogy nálunk nézni kell :roll:

Kjaja ha olvasol, bár nem engem kérdeztél , bocsi belepoffért. Én kaptam menopurt, hasonló gyógyi mint, deca vagy gonal , csak más az összetétele a hormonokból. Különben a többi ugyanúgy.Drukk :)

Szmet doki mit mondott??? Cisztád nem igazán lehetett, hiszen azt mondtad hogy megrepedtek a tüszők :roll: és egy pár nap alatt hipsz-hopsz nem nőnek oda. A ciszta egy úgymond betokosodott tüsző!

Csajok azon gondolkozom , hogyha az összes létező doki :twisted: akivel kapcsolatban kell állnom zöld jelzést ad, én belevágok valamilyen gyerekgyártási formába. Már azon kivül amit gyakorolni szoktunk :lol:
Szerintetek??? Vagy még várjak?? Úgy megkívántam a dolgot :lol: annyira de annyira vágyom rá.

Remegős gyere elő!! :lol: Ti is a héten voltatok dokinál, mizujs???

szép estét mindenkinek, megyek nemsoká lesz sorozatom :lol:

árnika

móni: végre valaki, aki megért engem is.....én 1 fölött már keverem a számokat, de hallottam valami okos embertől, hogy van olyan szám, hogy 20.....elszámolni én se tudok addig, csak gondoltam, sokkal kézzelfoghatóbb, mint a végtelen, mégis elég nagy szám, ezért írtam:-))))))
1szálpasi

Árnika!

Anit ma hívom, majd tudósítok.
Ha a light sütit csinálod, nem lesz gond.
És (szerintem) ha az összes doki "zöldet mutat" akkor vágjatok bele bátran. Nagyon szorítunk nektek.
A vizsga meg sikerülni fog!!!

Remegős!

Hahóóó! Bújj elő! Mit mondtak?
vovanda

Sziasztok!

Vanda köszi a receptet!
Tanulásod jól halad?
Anit üdvözlöm!!! Nem akarom zavarni...
(képzeld a múltkori sms-re azért nem válaszolt mert elmentettem elküldés helyett :oops: :evil: :x :shock: a férjem nézegette a telóm meg kitörölte a sok üzit ( rendberakta) és ő vette észre...nagy zseni vagyok :oops: :?

Árnika igazából figyelni kellene most is a diétára.de most olyan dolgokat is megszeretnék enni amit eddig a terhesség alatt nem bírtam :? , óvatosan eszegetem, kiskincsnek már nem árthatok kínozni meg egy szelet süti miatt nem fogom magam...ha sütök kevés cukorral és nem sima lisztből szoktam, a kenyeret is mi sütjük. Sztem nem fogják nézni a cukrán pocaklakónak,de nem tudom...az IR-em a kezdetek kezdetén sem volt vészes 40körüli a terheléses a cukrom pedig rendben volt most is.
Ügyes voltál a vizsgán! Eredmény mikor?
A melót pedig bírni fogod!
A kezdéshez ha mindenki igent mond kezdjetek :wink:
A várakozás a legnehezebb :cry:

Szmet??????

Timi??????

Mazsi????? írhatnál kicsit többet!!
Ebba?????????????????

Mi jól vagyunk, magnét már nem szedek, de semmi pocaktevékenység :) málnalevél teát lassan kezdem inni.
Vendég

árnika , kincs megvagyok. Nincs ciszta hála. Viszont a doki ezeket mondta: Van folyadék a petefészekben, és kicsi is. Hát ez nem tudom mit jelent. A tüszőkre annyit mondott a doki hogy kettőt lát 14 15 össze vannak zsugorodva.
Szerintetek ezek mit jelenthetnek?

amúgy elég rosszul vagyok szerintem a gyomrommal lesz valami, elég hányingeres időszakom van, ki tudja lehet baba?
szmet

Sziasztok!
Bocs, meló van ezerrel!
A szöveg a régi.... : ....... nyáron lombik.
Ami viszont új: fizetni kell a konzultációért 1500 pénzt. (volt vagy 15 perc) Jobb, mint a 300 pénz!!???
Egyébbként úgy általánosságban elszabadultak az árak. De lehet, hogy a mi pénztárcánk kicsi.
Debrecenbe is így megy?

Jó már annak aki babázhat! :lol: :D

u.i.: Ha hibázok a munkahelyen azt levonják ~%-ban a fizuból. Na ezt bevezetném a dokiknál is!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Rohadt nagy lóvékat szórunk ki, mert tudják, hogy a gyerekért mindent...
remegõs

remegős teljesen egyetértek veled.
szmet

sziasztok

Remegős ez állítólag valami új ,hogyha nem vagy programban akkor fizetni kell 1500. A 300 Ft. törölve. De az 1500 Ft. is programon kivül konzultációért. (jó kis órabér)
Más dolgokon is emeltek?? Nekem azt mondták többi változatlan.

Az anyagot mielött összehozzák petesejttel tisztítják, cenrifugázzák- no apa azt mondta gyereket vidámparkba már nem visszük :lol: :lol:

Szmet leleted tökéletes. A tüsző mikor megreped kiszabadul belőle a petesejt, és a tüszőfolyadék. Ez a folyadék látható nálad is, és ezért ment össze. Túlstimu sincs mert akkor a petefészkek meg lennének dagadva.

árnika

Remegős!
Mi 12000 Ft-ot (jól látod a nullákat) fizettünk az első konzultáción. nem rossz órabér, bár mi olyan szempontból szerencsések vagyunk, hogy a munkahelyünkön az egyik mellékjuttatás az egészségpénztári tagság. A munkáltató elég szépen fizet rá, várhatóan a kettőnké elég lesz a lombikra. De attól még szívjuk néha a fogunkat.
Ami általában a dokikat illeti: szülészet-nőgyógyászat alapból az egyik legjobban jövedelmező szak. Ez van sajnos. Szerintem már az is eredmény, ha egy orvos előre tisztázza, hogy mi mibe kerül nála. Jelzem, ezt is orvosa válogatja. A sógorom (gyerekorvos) pl. soha nem fogad el pénzt.

A lombikbaba.hu-n a gyakori kérdések között van fent Kaális árlista.

Árnika!
Pasi jót röhögött, de azt mondta, mi visszük vidámparkba a gyereket. Bár szerintem inkább ő akar menni. :lol:
vovanda

Vanda a 12000 pénzt minden először jelentkező párnak kell fizetni, félreértetted.
Eddig ha programon kivül ment vki konzultációra nem kellett fizetni semmit, ez a 1500 azt hiszem ápr. 1-től van.

árnika

árnika: Köszi az infókat, ez most egy kicsit megnyugtatott. De azt nem értem hogy a doki mért nem nyugtat meg hogy nincs semmi gond.

Tájoztató ár: Mi már ugye a második inszeminációt csináljuk és gyógyszerrel és mindennel együtt már kb. 200 ezer környékén járunk.
szmet

kincs: Már csk 23 nap. MOndtak valamit a dokik hogy hamarabb be kell feküdnöd a kórházba, vagy jön a baba amikor jön?
Izgulsz már?
szmet

Hali!

Szmet a dokik elmondják a maguk nyelvén a dolgokat érted érted, nem nem...Árnikának igaza van!! :wink: Túlstimunál a fészkeid nagyok lennének és a pocidban is lenne folyadék.
Nem kell hamarabb kórházba mennem,csak ha szülünk.Sztem a kiírt időben, nagyon szófogadó kiskincs :D
Kezdenek izgalmasak lenni a napok,de nem félelmetes izgulás, csak,hogy milyen lesz pocaklakó, kire hasonlít, milyenek lesznek az első napok...stb.
Sajna az inszem elég drága, a gyógyik drágábbak mint lombiknál, (pedig nekem simán kellett lombiknyi adag) +40.000. Bár ha sima ciklusban mentem uh-ra vagy infúziót kaptam a túlstimunál soha nem kértek pénzt..talán érthető az 1500ft...de az tény hogy a vége rengeteg...mi azt mondtuk, hogy aki évekig jár kaáliba mire megtörténik a CSODA nem élvezhető 100%-ban mert nem azt és akkor vesznek meg a pocaklakónak mikor akarnak, hanem mikorra lesz pénz :(

Vovanda ez tényleg csak első konzi ára!
Mi még 8000 fizettünk 2002-ben vagy 3-ban...

Kellemes hétvégét!
Vendég

Köszi csajok! :D
Mellékesen jegyzem meg, hogy a Kaáli egy kft., tehát a létezését abból biztosítja, amit mi fizetünk. A TB csak a lombikot támogatja, semmi másra nem kap semmilyen támogatást. No comment.

Szmet!
Csak az ikreseket fektetik be akkor is, ha nincs semmi gond. Egyébként csak szüléskor kell bemenni. Én elfolyt magzatvízzel autóztam 50 km-t a kórházig, felvételen 10 perces fájásaim voltak.

Kincs!
Kitartás, lassan látjátok egymást!
vovanda

Vovanda!
Ha nem számolt el semmit a tb felé akkor miért volt oly fenemód fontos a taj számom 2003-ban? (mert nem gondoltam, hogy az enyémet is kérik)
Virítottuk a lóvét mi is szépen.
Mai fejjel az új kocsi mellett döntenék. :twisted:
remegõs

Remegős!
Adminisztráció. Szerintem egyszerűen kitöltik ugyanazokat az adatokat a pasiknál és a csajoknál is. Valószínűleg jogszabály van rá, hogy milyen adatokat kell felvenniük. Majd ha tanulom az egészségügyi törvényt, megnézem. Amúgy nekünk közjegyzői papír kellett arról is, hogy együtt élünk, mivel nem vagyunk házasok. 14000 Ft egy 10 perces munkáért. Na ez esett zokon... :lol:
vovanda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?