hello, hello
latom kicsit tobb ma az olvasmany es nagyon jo pofa
pasi es vanda el kepzelek baneteket egy irodaban, kulon iroasztalnal, szemezgettek mikozben a nyulak szokasain irogattok es el kepzelem vanda nagy szemmel tekint pasira mikor olvasa hogy o fel ajanlja a repajat vanda nylacskanak, nagyon jo pofa....
vanda! tavalj oszel miutan csinaltam a laparot en is kaptam seleparint (amit a te ismerosod hogy ne vastagodjon a ver, valami ijesmi) es pont egyforma a menopural, en gonalt nem kaptad de szerintem nagyon egyforman kel oket be adni, ne felj, 2 db utan azt mondod hogy johet meg...
kincs! gondolom elege mar varod a nagy napot hogy lasad kiskincset meg hogy szbadulj a pocitol is, gondolm ijenkor rosz aludni is... tenyleg hogy tudod be kotni a cipodet peldaul, goldolom nehany termeszetes mozdulat elege kenyelmetlenek, meg probalok tenni ide is kepet
Arnika! koszi a dicseretet, de csak smink es frizura teszi a szep kepeket, mutatnek par olyan kepet hogy leg szivesebben azt kerdezned hogyha most jottem ki a korhazbol vagy ha epp sargasagom van, csak szegyelem... mutatom en is szepet nem a normalisat
szmet! hat mi van veled? azt hiszem nagyon izgulos tipusu vagy, nem mintha en nem, probalj aludni ha mes nem tud esetleg nyugtatni es piheny, esetleg kerdezd meg a kaaliba esetleg mit szedhetsz ha nagyon gorcsolsz
arrol hogy mit erzek kismamikent, eleg nehez le irni, nagyon boldok vagyok es nagyon harapos a meloban, teljesen meg valtoztam, nincs turelmem senkihez, kicsit azert izgulok hogy minnel tovab vigyem a babakat a pocimban es neha azt kerdezem magamtol ha ugyi anyuka leszek mikor meg lesznek a babak, ha valamit nem jol csinalok, egy reszbol nagyon happy vagyok hogy 2 kis csoda van a pocimban de mas reszt nagy az izgulas is, de szerintem mindenki mast erez, meg gondolom miutan meg mozdulnak a babakat akor is teljesen mast erez az ember
na puszika
p.s. a ferjem jobban va es nem kaptam el tole, feszt kuldot el magatol, azt mondta hogy mind a harman tavozunk
persze a babak erdekeban