Sziasztok!
Zsóka nagyon boldog névnapot kívánok!
Samu és Lizus papás és cicis képei nagyon jók, tényleg hihetetlen hogy Samu ilyen picike volt.
Laura a zsinórral nagyon huncut, alig várja szerintem MArcsi, hogy elfordulj.
A viburcolt egy nagyon pici eldugott patikában vettem, úgyhogy szerintem lehet mindenhol kapni.
Viszont a banánt az orvos nekünk csak hat hónapos kor után ajánlotta, persze ez is lehet hogy olyan mint a tojássárgája, hogy minden orvos mást mond, de gondoltam szólok.
Mircike, az a tengeri uborka nagyon jó lehet.
Na és a keresztelő: egész jól sikerült. Farkas nagyon jól bírta az 1 cm-ről mosolygó rokonokat, még a kezükbe is vehették, nem sírt hanem ő is mosolygott. A napirendje sem borult, mert a nővérem kivitte sétálni, a többit meg tudtuk tartani.
MAga a szertartás nagyon vicces volt, először azt hittem sírni fogok, mert egy kicsit meghatódtam a gondolattól, hogy kereszteljük a fiunkat, egyáltalán, hogy van fiunk, de aztán végül azzal küzdöttem hogy ne pukkadjak meg a nevetéstől. Farkas ugyanis amikor beszélt a pap és nekünk ígérgetni kellett, elkezdett berregni a szájával, köpködött, és olyan hangot adott ki mintha a fenekével csinálta volna.
Erika ( a keresztmama) is erősen küszködött mellettem, de még a pap is elakadt egy pillanatra és elmosolyodott, én meg már azt sem tudtam hova nézzek, közben meg próbáltam befogni a gyerek száját.
Aztán a délelőtti banánmaradék kibuggyant a szájából, kézzel elkaptam, majd kaptunk jelképként egy kis fehér ingecskét azt rögtön begyűrte a banános szájába,én beletöröltem a kezem, és a végén vissza kellett adnunk.
A szentelt víznél pedig már sírt.
Magáról a keresztelőről sokat vitáztunk a férjemmel, hogy legyen-e. Az én családom ragaszkodott hozzá, mert ők így "öreg korukra" gyakorolják a vallást. A nővérem most volt első áldozó, az uöcsém katolikus iskolába jár stb. Én meg legkisebb lévén a családban, nem tudtam ellentmondani nekik. (általában ellent tudok, de ehhez kevés voltam. ) Szóval ezért. De már nem bánom, mert Szent Wolfgang vigyáz a mi Farkasunkra.
Hát ennyi...
A konyha még romokban illetve minden máshol van mint kéne, nem találok semmit...
Na és a képek:
JA és
Marcsi, biztos nem fogják Laurát csúfolni az iskolában, mert szerintem ez a dolog szóba sem jön a gyerekek között.
Zsófi, kakicsalogató trükköm sajna nincs, de anyatejes babáknál mintha normális lenne ha pár napig nincs kaki. Vagy fáj a hasa, sír?
NA megyek, bocsánat, hogy hosszú voltam.
Puszi, Nóri