Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Tünci! Remélem semmi komoly...
zs(ófi)

Még igen, de már nem is annyira. Van néhány ügy, ami még nálam van és azokat kísérem végig, de október végén teljesen ki szeretnék szállni.
Tudjátok még két hét és abba korba érek, mikor még soha nem jutottam tovább. Olyan nyomasztó ez az időszak, nyomasztóbb, mint bármelyik eddig. Mindig az jut eszembe, hogy ilyenkor tudtuk meg, hogy beteg a kislányom. ez olyan nekem mint egy választó vonal, mintha azt elérem és utána semmi rossz nem érhet....pedig...

Betti
Kép
betti0412

Életjel.stop.
Semmi baj, minden rendben, csak nem voltam annyira kommunikatív az elmúlt napokban.

(a mai story címlapján:bb évit meddősítették) Végre.Ezt már két gyerekkel előbb kellett volna.

Kép
jázmin20

Betti! Hányadik hétben vagy most?

BBÉvi: Sír a lelkem, amikor a hozzá hasonló nőkre gondolok.... hát van igazság??????????????????????????
zs(ófi)

Majd én is mindjárt elkezdek sírni a hülye p---ért....
Ezek szerint megszületett a gyermeke, aki a terhessége alatt több nikotint meg alkoholt kapott, mint én a bulizós fősulis éveim alatt vittem be magamba... :?

Betti
Kép
betti0412

A cikket lehet elolvasom, mert ez azért érdekes, hiszen abba bele kellett egyezzen, mert gondolom csak úgy nem csinálják meg neki. Akkor ezek szerint beszámítható és tudatában volt annak is, hogy várandós volt és hogy mit csinált...akkor meg fejbelövés. De legalább életfogyt. Már bocsánat.

Betti
Kép
betti0412

Jázmin, jó hogy vagy!

Betti
Kép
betti0412

szerintem nem beszámítható, és éppen ezért csinálták meg neki. Asszem olvastam valahol, hogy a zártosztályon van.. (ott is született a gyerek?)

Kép
franka

Betti:Neked lehet ilyeneket írni, hiszen neked nagyobb a fájdalmad.Ha ezt én írom, akkor egy büdös paraszt vagyok és sajnálom a más kölykét....a véleményem amúgy dettó!
Mi is a beszámíthatóság?Ahhoz van esze, hogy dugjon, piát vegyen meg cigit vegyen mindennap?A "mi" pénzünkből, akik dolgoznak?
Csak felmérgelem magam...és nem sajnálom tőle a kölykét, mindenki megnyugodhat.

Kép
jázmin20

aki nem törődik az elsőszüllötjével (sem) sterilizáltatni kellene, mielőtt megfoganhatna a második. Ez nagyon durván hangzik, de egy másik ember védelmében miért ne? Mint Lengyelországban a pedofilokat.
franka

Jázmin ezen nem múlik! Majd én tolmácsolom a szavaidat, csak nyugodtan írd meg! :D

Egyébként igazad van, ha b--ni van esze, meg cigit, piát venni, akkor arra is van esze, hogy várandós. És vajon ki a franc tartja fent a zárt osztályt, ahol van, ha nem az adózó, a forintjaiból?
Jázmin, szerintem foglalkozik a gyermekével? Szerintem nem, úgyhogy én igenis sajnálom tőle, meg azt a kis ártatlant is, akinek nincs meg most a napi nikotin adagja, mit érezhet! Arra meg később derül fény, hogy milyen fogyatékossága lett.

Betti
Kép
betti0412

Néhány napja volt a TV-ben egy műsor azokról a babákról, akiknek az anyja terhesség alatt kábszerezik, vagy dohányzik. Megszületésük után komoly elvonási tüneteik vannak, az orvosok ott küzdenek az életükért, az egészségükért... Nyeltem a könnyeimet, és teljes szívemből gyűlöltem az ilyen "anyáknak" nevezett szerencsétleneket!!!!!!
zs(ófi)

Franka:teljesen egyetértek Veled, ez nem durván hangzik és "jajj, ilyeneket nem illik mondani" dolog...ez a valóság.Lehet gondolkozni rajta.
Betti:én illyenkor az igazságtalan sorsra haragszom és gyűlölöm, amiért egy ilyen nullforintos senkiházinak megadta azt, amire mi itt vágyunk és amit tőlünk elvett.És erről cikkeznek és mutogatják, meg gyűjtenek neki.Undorító, gusztustalan.

Kép
jázmin20

hóforduló :cry: :( :( :( :(

van, ami más ma?

Kép
franka

A dühöm, csalódottságom, szomorúságom nagyon mély lett és ez életem végéig kísérni fog, ez már nem tud elmúlni.Egy örökkévalóságnak tűnik ez a fél év, elvett tőlem rengeteg jövőbe vetett hitet, optimizmust, de adott is sokat.Érzéseket, gondolatokat, amik nélkül kevesebb lennék.

"Ne kergesd el a szomorúságot. Oktalanul jön, talán öregszel ilyen pillanatokban, talán megértettél valamit, elbúcsúzol a szomorúság negyedórájában valamitől. S mégis: a szomorúság megszépíti az életet...

Először is: az örömök, melyek eltűnnek, talán nem is voltak igazi örömök. Emlékezz csak...

Aztán: a szomorúság egy váratlan pillanatban leborítja csodálatos, ezüstszürke ködével szemed előtt a világot, s minden nemesebb lesz, a tárgyak is, emlékeid is. A szomorúság nagy erő. Messzebbről látsz mindent, mintha vándorlás közben csúcsra értél volna. A dolgok sejtelmesebbek, egyszerűbbek és igazabbak lesznek ebben a nemes ködben és gyöngyszín derengésben.

Egyszerre emberebbnek érzed magad. Mintha zenét hallanál dallam nélkül. A világ szomorú is. S milyen aljas, milyen triviális, milyen büfögő és kibírhatatlan lenne egy teljesen elégedett világ, milyen szomorú lenne a világ szomorúság nélkül! "

Erre az idézetre mindig elsírom magam.

Kép
jázmin20

"..adott is sokat.Érzéseket, gondolatokat, amik nélkül kevesebb lennék"

bár ne kaptunk volna új gondolatokat...
Lennénk boldog tudatlanok.

Azt hiszem én sosem leszek képes azt mondani, hogy a gyerekem halálában bármi pozitív is van.

Kép
franka

Én sem ezt mondtam.

Kép
jázmin20

Félreérthető voltam :oops: Bocsánat! :( :(
Az utolsó mondattal nem azt akartam mondani, hogy Te jóként élsz meg valamit ebből, hanem az jutott eszembe az idézetről (..megértettél valamit....a szomorúság megszépíti az életet..), hogy többek között az idióta pszich.azt mondta, hogy majd később rájövök, hogy milyen jó is nekem, hogy a babám meghalt, és majd mennyit fogok tanulni ebből. Meg ilyenek. És máshonnan is hallottam hasonlókat, hogy ettől jobb emberek leszünk, és hasonló épületes baromságok. Meg egy anyuka mondta, hogy ő már ha lehetne, sem csinálná vissza, mert az ő élete a gyereke halálával lett valahogy teljes! :shock: Számomra döbbenetes, hogy valaki ilyet képes kiejteni a száján..
Naszóval, nem akartam semmi bántót írni, csak ezek jutottak eszembe.. de mindennek csak a végét írtam le. :oops:

Kép
franka

Sziasztok!

Jázmin hóforduló :cry: :cry:

Tünci remélem már jobban vagy!

Micsoda érdekes témát feszegetetek tegnap, a környezetemben is van olyan sok Nő aki azért szül csak, hogy nem keljen neki dolgozni! Meg a férjeik ruháiban járnak meg koszos szakadt ruhákban!!

Megvolt a teszt írás olyan ovis szint volt :lol: kb 1 hét múlva értesítenek, hogy sikerült-e!!

Meg megvolt a rákszűrés is 2-3 hét múlva lesz eredmény! Mindent rendben talált!! Már hiányolt kérdezte, hogy felmentünk-e Budapestre mondtam neki, hogy mi van és mondta, hogyha sikerült elhelyezkedni akkor vár minket!!

Remélem mindenki jól van!

Puszi!

Kép
grácus

Frankám:tudom, na...értem én.((()))

Kép
jázmin20

Jázmin! Együttérzek Veled! :(

Nálunk október 18. lesz a 3 hónapos forduló....:-( :cry:
zs(ófi)

Zsófi, nagyon friss még ez Neked...az én pici lányom is a 21.héten lett elszakítva tőlem.
Köszi csajok.

Kép
jázmin20

Abban bízom, hogy hamarosan újra próbálkozhatunk. Ugyanakkor persze rettegek attól, hogy mit fogok érezni, hogyan fogom megélni az újabb terhességet...
zs(ófi)

Sziasztok.

Jázikám... :cry: :cry:

Ez a Füves könyvből van, én is imádom. Gyönyörűséges és igaz.

Puszi mindenkinek

Zaha

Kép
Kép
zaha

Nem is a pozitívum az, amit a mi helyzetünket jellemzi vagy inkább a jövőt. Én inkább azt mondanám, hogy, ami nem öl meg az erősít. Mindannyian voltunk padlón, aztán fél lábon, lehet már két lábon is újra, de vagyunk, élünk és ezzel az emlékkel, emlékekkel. De élünk és kibírtuk ezt is, bár még nincs vége és az élet folytatásához valahonnan olyan erőket vettünk elő, amit mi sem gondoltuk volna, hogy van bennünk. Én azt érzem, hogy lelkileg erősebb lettem, nem igazán pozitív értelemben, mert ugyanakkor melléteszem, hogy megeszi a fene, ha így kell erősödni.

Tudom, biztos, mi reagáljuk túl ezt a story-s esetet, meg jaj szegény, de számomra semmiféle mentség, kifogás nem létezik. Ebben az esetben meggyőzhetetlen vagyok és kész.

Betti
Kép
betti0412

Tünci! Remélem eddig jobban vagy már!

Jött ma kör-email a kollégám tegnap született kisbabájáról.... Csak ne fájna ennyire...!!! Pedig örülök nekik nagyon, de mégis... :cry:
zs(ófi)

Szép estét.

Jázmin, nagyon örülök ,hogy íartál..akármilyen gondolatot is ,de néha hozzál vmit, mert aggódtunk!!!
Remélem elviselhető nap volt....

Az jár a fejemben ,hogy milyen apróságokban is változott az életünk.Elmentünk ma az A-ba és voltak szép, pici kaspók.Mondta a párom ,hogy vegyük meg ezt a lilát, mert ez megy a síremlék színéhez és olyan régen keresünk már Violának kaspót..aztán vettünk Mindenszentekre mécseseket ,gyetyákat..hát ígyváltozott meg..más fiatal párok karukon a babákkal a játékokat nézik.

Remélem ma tudok aludni, nem tudtam pihenni délután, úgyhogy hátha...

KépKépKép
tünci28

Ledával mi van? Átszelte már az országot? Tudunk róla valamit?

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!
Tök rövidet aludtam ma is, éjjelente megy a forgolódás, pislogás, fél egynél hamarabb nem is próbálkoztam bemenni az ágyba.
Filmeztem, megnéztem a Liam Nielson Elrabolva ciímű filmjét. Nagyon jó volt, végig. Ajánlom megnézésre.

Azt gondoltam jobban lehűl az idő. De még nem szerencsére.
Holnap megyünk nagy Budapestre. Páromnak kell egy két cucc a tárgyalásaira, ingek, zakók, meg Ikeázni is szeretnénk, bár az nem biztos belefér, mert közvetlen reggel nem tudunk indulni, csak 11 körül.
Bár ő gyorsan felér. Hogy finoman fogalmazzak sportosan vezet.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Most nézem az időjárás-jeneltést. Jövő hét csütörtögik 15-20 fokkal esik vissza a hőmérséklet, csütörtökön már csak max 6 fok lesz........ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :twisted: :twisted: :twisted:
Tegnap még szoknyában, szandiban voltam, 1 hét múlva meg télikabát.... :twisted:

Betti! Egy kis Ikea-infó: megszüntették a "bármit vásárolsz ingyen parkolhatsz" mókát. Csak 10ezer ft feletti vásárlás esetén nullázzák a parkolójegyet. Nem biztos, hogy relenváns, csak gondoltam megosztom veled. Én a minap szembesültem ezzel, és enyhén szólva mérges voltam, mert épp 7ezer ft-ra vásároltam, de fizethettem ki a 400 Ft parkolást!!! :evil:

Zsófi
zs(ófi)

Jó reggelt!

TÉvedtem az előző car éjszaka utáni alvaási lehetőséeimről...

Nahát ,van ilyen az Ikeában???Hm, én még sosem voltam.
Tegnap akartam nézelődni, de nem sikerült, emrt a párom annyira siet, ha vásárlás van, nem lehet ám semmire ránézni, amit nem akarunk megvenni.
:roll:

Itt sisncs még rossz idő, bár nem mentem ki, csak olyan napsütéses idő van.Ez pont az, amikor egyáltalán nem lehet tudni mit vegyél fel, mert össze-vissza van.Azért jó ,hogy idáig is kihúztuk a jó idővel.
Nem nagyon akar megjönni az elszámoló számlánk az e-ontól gáz ügyben..mondjuk nem csodálnám, ha meg sem lenne, merrt egy olyan kb 14 éves forma kölyök írta, az apja(aki az alkalmazott,) meg öt házzal odébb traccsolt..

Leda azt írta ,hogy majd jelentkezik, de kb mostanában mennek.

KépKépKép
tünci28

Sziasztok csajok.

Jázmin, jó hogy már bejelentkeztél.
Gyere majd, ha kommunikatívabb vagy.

Franka, Te?

És többiek?

Betti, Nektek jó vásárlást így utólag. Ha tegnap olvaslak Titeket, felajánlottam volna társaságom egy kávéra ebédidőben. Persze nem tudom, merre mentek, és már mindegy is.

Tüncikém, igen, így változott… :(
Mostanában arra gondolok, hogy tavaly ilyenkor mi volt. Már tudtuk, hogy ikrek, én úgy éreztem, két kislány, de egy mindenképp. Elmentünk egy koncertre, hallgatták velem azt a szép zenét…minden jó volt.
És kibogoztam a vérképemet, elővettem tegnap azt a leletet, amit végül senki nem nézett meg, mert megtörtént a baj. Magas volt a neutrofil-szám, és alacsony a limfocita. Az előbbi arra utalhat, hogy bakteriális fertőzés van a szervezetben…nekem a kórházban a CRP alacsony volt, a tenyésztés negatív, mégis lehet, hogy ez lehetett az oka…decemberben voltunk egy szállodában, és én bizony pancsoltam terhesen Vinyóval…előtte megkérdeztem a dokit, lehet-e, azt mondta, igen, csak ne vigyem túlzásba. Szóval lehet, hogy ott szedtem össze valamit. És persze vérszegény is voltam, ami szintén okozhat vetélést, koraszülést.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Én még nem tudom értékelni ezt a helyzetet. Nem tudom, másabb, erősebb lettem-e. Vidám voltam, pozitív, a problémák közt szelektálni tudó, elfogadó-megértő, beleérző, úgy érzem, normális ember, aki helyén kezeli a világot és benne önmagát. Még mindig semmilyennek érzem magam, többnek semmiképp, utálom, hogy csinálni kell tovább mindent. Persze azért egyre sűrűbben vannak egész jó napok is. Nem érzem azt, hogy bármire meg kellett tanítania ilyen módon a sorsnak vagy minek, nem akarok álszerény lenni, ha értitek, de épp elég gazdag volt az érzelmi világom, nem kellettek plusz érzések vagy gondolatok. Minden jó volt és szép, ahogy volt. Tudjátok, beszéltük is egyszer, hogy ez lehetett a baj?

És az, hogy mitől érzem magam nőnek? Nem tudok erre válaszolni. Attól, mert nő vagyok. Az mindig vagyok, és van olyan, hogy nőiesnek, nőiesebbnek érzem magam a szokásosnál, és van, hogy nem. Szerintem rossz a kérdés, a mit feltesz Csernus doki. Vagy én nem értem.

Grácus, szorítok az eredményhez!

Tünci, a hasad? Mikor is mész dokihoz legközelebb?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Augusztusban a barátom esküvőjén táncoltunk, és megkérdezte tőlem: tudod mi vagy Te? Egy nő. És a lila pizsamádban is az voltál.
Ehhez tudni kell, hogy egyetem alatt együtt laktunk négyen, két lány, két fiú, és nagyon jó barátok lettünk, a mai napig. Volt egy iszonyúan nyominger lila pizsamám, mindig azon röhögtek, hogy kegyetlen béna.
Én speciel a lilában nem éreztem magam kifejezetten nőnek, de ha más így látta, biztos az voltam.
Na értitek.

És igen Tünci, tökigazad van, a szem. Abban benne van, hogy valaki nő-e vagy sem.

Zsófi, az is tökjó, amit Te írtál. Meg mindenki, nagyon érdekes.
Az álmod…

Betti, mi az, amit nem léptél meg?

Na lelépek. Legyen szép napotok.
És aludjatok, álmatlanok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Néha megesik ,hogy olvasgatok itt a babaneten, aztán hirtelen felfogyelek vkire, vmiért és hónapokat elolvasok az életéből.Így akadtam egy anyára, aki a terhessége 6.hónapjában szülte a 700 grammos babáját, aki másnap meghalt.A műtét utáni 6.napon már úgy írt ,hogy telerakta kacsintós és mosolygós szmájlival a hsz-t, kérdezte ,ohva lehetne pár napra elmenni üdülni és hogy annyira zavarja ,hogy nem tud hajat mosni..
Olyan értetlen vagyok ilyenkor, annyira nem értem, hogy hogyan lehet ilyen különbözően felfogni.Biztosan fájt neki, biztosan szenvedett, de mégis másnak tűnt..látszat -e ez vajon, vagy van, aki fel van vértezve minden lelki seb ellen?Ő bizakodott, hogy a pihenés után újra megpróbálják, az élet kifürkészhetetlen..de hogy lehet, hogy itt meg vagyunk jópáran akik fél év, egy év múlva is élőhalottak valójában?Nem értem..

Zaha, ma megyek, este.

KépKépKép
tünci28

Tünci,
Sosem tudhatjuk arról, akit nem ismerünk, hogy valójában hogyan érez. Igen, nem kizárt, hogy ő egy olyan típus, aki hamar túlteszi magát a dolgokon, megy az élet tovább, haladni kell vele. De az is lehet, hogy ez csak egy álca, és ő legalább annyira megszenvedi a dolgot, mint közülünk bárki, csak nem ugyanúgy nyilvánul meg a szenvedése.
És persze azt sem tudhatjuk, hogy valójában mennyire is akarta azt a gyereket...

De persze értem mire gondolsz...

Zsófi
zs(ófi)

Tünci, szerintem ez hárítás lehetett a részéről, térjünk gyoran vissza a régi kerékvágásba, tegyünk úgy, mintha. Homokba dugom a fejem, mert nem tudom másképp elviselni...valami ilyesmit tudok elképzelni. Aztán később az ilyesmi kegyetlen módon áll bosszút.

Biztos vagyok benne, hogy nem mutatta, félt a saját gondolataitól, ő így próbálta túlélni. Azt semmiképp nem tudom elképzelni, hogy kevésbé szenvedett, csak ő így próbálkozott. Vagy nem beszélt róla, mert nem akart, fene tudja.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zsófi,Zaha, igen valahogy így gonodltam én is.Ráadásul lombikbaba volt.. :cry:

Ma láttam a dokimon, hogy szomorú..bementem és láttam rajta ,hogy nem olyan mint szokott.Aztán a vizsgálat után még kicsit beszélgettünk és mondta ,hogy sajnos mindig van vmi ilyen tragédia..hogy ma is, mikor eljött a kórházból, pedig megtettek mindent, nem is az Ő betege ,a kollegájáé, de mégis..és úgy vettem ki a szavaiból ,hogy meg sem tudták menteni a babát..

:cry: annyian vagyunk, annyira sokan..és az a sok elvesztett baba, rengeteg..mért kell a Jóistennek ennyi ártatlan lélek?HÁt ennyi bűn lenne a világon, ilyen sokan fizetnek érte??? :cry:

Többiek, írjatok vmi vidámat....

KépKépKép
tünci28

Betti a szülinapod lett kőbe vésve időpontként!

KépKépKép
tünci28

Én semmi vidámat nem tudok.... Ha hullámvölgy az amiben vagyunk, akkor én most épp a völgyben járok.....

Nem itt kellene tartanunk, nincs igazság a világon!!!! Néha úgy érzem minden reménytelen, csodára van szükség, ahhoz, hogy gyerekünk legyen. A csodákban meg egyre kevésbbé hiszek!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
zs(ófi)

Sziasztok!
Hát én is a homokba fejdugós fajta vagyok.De engem egyedül ez tudot életben tartani,hogy volt egy szál, amelyet megfogtm és belekapszkodtam. Tudtam, hogy lesz egy másik gyermekem, aki meg kell szülessen. Csak arra koncentráltam, hogy visszafele számoljak, mert különben levetettem volna magam a mélybe. Csak egyfele tudtam gondolni, előre, összeszorított fogakkal keseregve.
Csak így bírtam ki.
Mirci

mirci001

Szia Mirci! Igen, én is ezt csinálom a hét 5-6 napján. De mindig van 1-2 nap, amikor nem megy.... És ez ilyenkor pokoli!
zs(ófi)

Hát igen néha szörnyű volt.
Mirci

mirci001

Jó reggelt!
Ki hogy aludta ma éjjel?
Ma megyünk Pestre, csavarogni, legalább is remélem. Előtte még van egy 10-es nőgyógyászom....azt hiszem ez is okozta az álmatlan éjszakákat, ilyenkor már kezdek kicsit becsavarodni.
Tudjátok a kislányom már a 16. héten mozgott, nem is akárhogy....olyan rúgások voltak, most meg semmi, leghalványabb jele sem. Tudom, ráérek még, de tiszta idegbeteg vagyok, hogy még nem érzem, miért nem érzem, mi lehet, hogy lehet. Bár már 10 óra lenne, mindig az az első kérdésem, hogy él még vajon?
Hajat mosok, letusolok, rendbeszedem magam, majd csak eltelik ez a kis idő már.
Bocsánat, hogy kiírtam ezt ide, de megint szorítja a félelem a torkom, párom nincs itthon, egyedül vagyok és hülye gondolataim vannak, hogy miért nem érzem már, még. Néha úgy érzem már nincs több türelmem, magamhoz, meg az időhöz.

Betti
Kép
betti0412

Betti! Szorítok Neked, hogy megnyugtató híreket kapj, én biztos vagyok benne, hogy így lesz. Lehet, hogy ő kisfiú, és ugye mindig azt szokták mondani, hogy a fiúk később kezdenek el csinálni mindent, mert komótosak, ráérősek és lustik. Mondhatnánk megfontoltak :wink:

Kitartást!

Zsófi
zs(ófi)

Zaha kérdezted, korábban, mi az amit nem léptem meg esetleg....jó kérdés. Úgy összességében érzem, hogy nagyobb változások előtt tétova vagyok, nehezen bírom rávenni magam az újra, az ismeretlenre. Mindig attól félek, hogy nem vagyok alkalmas helytállni.

Betti
Kép
betti0412

Betti! Mi volt a nőgyógyásznál? Minden ok?

Zsófi
zs(ófi)

Sziasztok!

Hogy vagytok?
Franka, Jázmin, hiányoztok.

Mindig annyi gondolat fordul meg a fejemben, amit le akarok írni, aztán mire ideérek, már késő.

Betti, jó csavargást Nektek Pesten. Akkor félreértettem, azt hittem, tegnap voltatok.
Mizujs a nődiknál?

Tünci, Te merre vagy?
Igen, rengetegszer megtörténik, sokunkkal. Előtte nem is gondoltam, nem tudtam. És az orvosok talán ettől olyan immunisak, nap mint nap látják.
Minden rendben volt a vizsgálaton? Mire vagy kiírva?

Zsófi, küldök Neked egy kis energiát, hogy kikecmeregj a hullámvölgyből. Adjon erőt, hogy hamarosan próbálkozhattok.

Mirci, és később nem volt rosszabb mint az elején?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Betti mi volt a nődokinál?? Biztos minden rendben!

Tünci sajnos sokan vagyunk akik elvesztették a babájuk! :cry: :cry:

Remélem mindenki jól van!

Puszi!

Kép
grácus

Reggel 7kor a boltba álltam a tejespultnál, mire a kenyerestől odaszólt egy rég nem látott céges ismerősöm:
"Szia ....!De rég láttalak,... hallom babázol...."
Annyira hülyén reagáltam le, hogy csak na...elnézést kért és elmesélte, hogy neki a 16 hetes ikrei is angyalkák lettek anno.Hülye egy szitu volt, jól elcseszte a napomat, bár az elmúlt hetemhez képest ez csak kis szösszenet volt.
Sütöttem egy halom gofrit, ezer éve nem ettünk.Ki kér?
Van lekváros, kakós-tejszínhabos, lekváros-tejszínhabos.És lesz egy égett is, he nem indulok.

Zaha:pusszantalak.((()))

Kép
jázmin20

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?