Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem ez a 3 hónap kevés, hogy regenerálódj.Több orvossal is beszéltél ezügyben?
/Ha bármilyen kérdés intim vagy nem akarsz rá válaszolni, szólj nyugodtan, nem kötelező./

Kép
jázmin20

Igen, ez rossz érzés, valóban.... Nem tudom, hogy legközelebb mit csináljak másképp, annak érdekében, ez ne ismétlődjön meg még egyszer.... És ha tényleg fertőzés volt, akkor az ellen hogy védekezzek??? Hiszen eddig is védekeztem a lehető legjobban... Burokban nem élhetek...

Nem tudom...
zs(ófi)

Ezt nem lehet befolyásolni, ha majd olvasol tovább, fogod látni, hogy mindannyian mindent megtettünk a babánkért és mégis megtörtént a baj.Ezen ne rágódj, kár magadat vádolni.(bár én is ezt tettem)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jázmin20 2009.10.02 13:02-kor.

Kép
jázmin20

A klinikán több orvossal beszéltem, majd a saját nőgyógyászomat is leváltottam. Mindenki ennyit javasolt. Igaz, hozzátéve, hogy minimum....
zs(ófi)

Zsófi
Nagyon-nagyon sajnálom.....
Az én kislányom 20 hetes volt, mikor született, de indított szülés volt, beteg volt, nyitott hátgerinc, agykamra tágulat.

Ez tavaly augusztusban történt, decemberig kellett várnunk, az 4 hónap, decemberben várandós lettem, majd február végén elveszítettük őt is. Júniusig kellett várni, az 3 hónap. Ha nem volt császármetszés, azt mondták nekem is, hogy 3 menstruációt várjunk meg, de jobb a négy.
Hogy hogy lehet kibírni a 9 hónapot még nem tudom. 16 hetet leéltem belőle és csak remélni tudom, hogy van könyörület is a világon.

Betti
Kép
betti0412

Zsófi:meddig voltál táppénzen?Hány éves vagy?

Kép
jázmin20

az ország melyik részén laksz?

Betti
Kép
betti0412

Zsófi, én is nagyon sajnálom, hogy Eszteretek már angyalka! :cry:
melyik klinikán voltál? sote?

Kép
franka

Sziasztok, most csak ennyi:

Zsófi...nagyon sajnálom... :cry: :cry:
Írja, amit, amennyit csak jól esik.

Igyekszem jönni este.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Ja, és Frankám, megint tökéletesen klappol minden, amit írtál, minden. :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szia Zaha!
Jó rólad hallani!

Betti
Kép
betti0412

Mindannyiotoknak köszönöm az együttérző szavakat. Jó olyanokkal beszélni, akik pontosan tudják, hogy miről is beszél az ember, és nemcsak a közhelyeket pufogtatják.

Betti! Nagyon sajnálom az idén történteket.... :( Nem jutottam még odáig az olvasással, nem tudtam....

Hogy a kérdéseitekre is válaszoljak: Budapesti vagyok, és 29 éves, és sote II a klinika. Nagyon kevés ideig voltam táppénzen... El sem merem mondani.... 1 hétig. Nem bírtam otthon lenni, azt hittem megőrülök a falak között... Nem megterhelő a munkám, úgy éreztem, hogy jobban teszem, ha minél előbb újra emberek közé megyek. Aztán persze nagyon nehéz volt, mert még hetek múlva is akadt olyan kollléga, aki megkérdezte, hogy hogy van a pocak? Azt hitték ennyire vigyázok az alakomra..... De minden "csoda" 3 napig tart, most már nem foglalkozik vele senki, és ez így jó... Többnyire úgysem tudják, hogy mit érez az ember
zs(ófi)

Zsófi, én is a Sote II-n szültem, de csak a koraszülés miatt kerültem oda. Én is beszéltem egy csomó orvossal ott. Te egyébként is ott tervezted?
Ki volt a dokid? Ha akarod, írd priviben.
Ezt Te érzed csak, ha jobb Neked úgy, hogy dolgozol, csináld úgy. Mindent csak úgy, ahogy Neked a legjobb, ne törődj senkivel.
Eszter...nagyon szép név. :(
Férjed hogy van?
Családodra tudsz támaszkodni? Barátok?
Figyelj, mi mindig itt vagyunk, és meghallgatunk, és már az is valami. Nem vagy egyedül.

Betti, aggódtam tegnap. Kialudtad?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tünci, tényleg jól megbeszéltétek! :D
Ebből is látszik, hogy nem nagy probléma.
Nem is tudom, akivel együtt ültem, ez a fiú, akinek most anyukája meghalt, ő értett mindent. Ha elbőgtem magam, ha rosszkedvem volt, ha nem volt kedvem dumálni. Ez az új csajszi is rendesnek tűnik, elmondta, hogy nagyon rég próbálkoznak, PCOS... :(
Igen, néha jó lenne ha valakinek mondhatnám ott.
Táppénz...röhej. Vagy inkább tragédia. :?
Szekrényajtó...nem megy ám egyik napról a másikra, és visszaesés sűrűn előfordul khm... :wink:
Véleményt megírod, vagy inkább hagyjuk már?

Franka, Kiscsillagot én csak a néhány szám erejéig ismerem, ami ment mondjuk rádióban. De a Kispál és Borzot komáltam.
De jó ez az álom, süt belőle a béke...
Írtam priviket asszem tegnap.
Szóval amit írtál, az enyém is. Néha arra gondolok, hogy nem gondolhatok arra, mennyivel könnyebb lenne nem lenni, hálásnak lenni annak, aki vagy ami elvenné az életem, de nem tehetem. Itt van Vince.

Betti, a futás megterhelte a derekad?
Mel Gibson, lehet, azért álmodtál vele, mert valamelyik nap arról az idősebb hapsiról volt szó. :)

Zsolika, a "szétesés" fájdalmas volt és valahol nem is értem a mai napig teljesen, de szerintem mi itt tényleg segítünk egymásnak, illetve én csak a magam nevében mondhatom, hogy nekem ez nagyon jó, hogy itt lehetek.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Vince ma azt mondta, hogy amikor Zalán és Hajnika hiányzik neki, akkor nem aggódik és nem sír. De ha én sírok, mert szomorú vagyok, akkor ő azt mondja, hogy anya, semmi baj.
És azt is mondta, hogy szeretne kistestvért, de olyat, aki "el akar jönni". :cry: :cry: :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Na most megnézem, hogy

Zaha

Kép
Kép
zaha

ha írok még kettőt

Zaha

Kép
Kép
zaha

haladó lettem!!!!!!
Pincér, még egy gyufát!!! 8)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Na nem fárasztok itt senkit, mert elég ha magamat, aludjatok jól, álmodjatok valami szépet.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha!
Milyen jól elpörögtél tegnap este! :D

Betti
Kép
betti0412

Zaha :lol: :lol: :lol:
Pincér.....
szintus

Sziasztok!

Szófi sajnálom :cry: :cry:

Zaha jól elszórakoztál este :lol: Haladó lettél gratula :lol: :lol:

Kellemes hétvégét! Puszi!

Kép
grácus

Most nézem, én már régi bútordarab vagyok.... :D

Betti
Kép
betti0412

Hát Betti 2557-el igen! :D
szintus

Na de Tüncit nem hajazom azért!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tegnap is ,ma is vendégem van, este megpróbálok visszaolvasni, legyen szép napotok..

puszi

KépKépKép
tünci28

Igen akartam is írni,hogy Tünci a sereghajtó :D
szintus

Sziasztok!

Olyan furát álmodtam :? Szerdám megyek rákszűrésre és azt álmodtam meg :shock: ez most nem tudom, hogy mit jelent jót vagy rosszat! :roll: Álmomban megint műtétról volt szó időpontot is egyeztetünk!

Remélem mindenki jól van!

Puszi!

Kép
grácus

Zaha!

Én az előző orvosom miatt kerültem a sote II-re. Ott volt 2 műtétem, illetve feküdtem a pathológián is, no meg most, amikor gond volt.... Mindenki nagyon kedves, emberséges. Így aztán maradnék inkább ott, bár orvost váltok. Hogy ki volt a régi megírom priviben, az új meg Timmermann dr. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket. Épp ma megyek hozzá, mert a történtek után csinált egy csomó vizsgálatot, aminek megvannak az eredményei. Hát kíváncsi vagyok nagyon.
Férjem egész jól van, de megszenvedte a történteket Ő is... Ő az egyetlen támaszom...

És Te? Maradsz a sote II-n? Neked ki a dokid?

Zsófi
zs(ófi)

Sziasztok!

Elnézést kérek az eltűnésért, péntek.szombat-vasárnap vendégem volt, anyu csak tegnap este mnet haza, szokás szerint furcsa volt. :D

Grácus,remélem minden rendben elsz a rákszűréssel, ha vki ennyit jár orvoshoz, akkor biztosan észrevették volna, ha van vmi gond!!Nyugi!!!hova mész egyébként???
munka fronton vmi???

Zsófi
Borzasztó amin átmentél,annyira sajnálom.. a tüneteid ,a lefolyása kísértetiesen hasonlít az enyémra..de hihetetlen, hogy Neked még esélyt adtak ,hogy bevarrják, ha feljebb megy a magzatburok..nekem azt mnodták szó se lehet róla..a kórházak között is van különbség, legalább megpróbálták volna..de nekem nem kellett átélnem ,hogy megszülöm, esélyt kapott Viola, de nem sikerült.
Amennyire tudod, ne vádold magad, semmit se mtehettünk..és igazából a következőnél sem nagyon tehetsz semmit..hiába vigyázok most, lassan jelentkeznek ugyanazok a tünetek és csak reménykedhetek.
Az fontos , hogy olyan orvsod legyen akiben feltétel nélkül bízol és támogat, veled van mindig.

És tényleg, szintem indenki a lányát veszíti el..és nem értem ,hogy mért mondják ,ohgy a lányok erősebbek, jobbak az esélyeik..Mikor itt vagyunk, szinte csupa lányokkal... :cry:

Zaha
Vincus... :cry: annyira tudják, annyira értik..és segítene, de olyan tehetetlen Ő is..

Betti, JÁzmin, Franka írjatok, hogy vagytok????

A héten szabadságon van a férjem, el sem hiszem, egy teljes hét, hurrá!!!!!

KépKépKép
tünci28

Szia Tünci!

Violáról tudok, olvastam a kezdeteket. Mélységesen sajnálom.
Most mi van veled? Nem haragudj, nem sikerült még felzárkóznom teljesen.... És az mit jelent, hogy lassan jelentkeznek ugyanazok a tünetek?

Zsófi
zs(ófi)

Szia Zsófi!

Augusztusban derült ki, hogy kisbabát várok megint,egy év telt el.Most a 14.hétben vagyok és elkezdődött megint a sok feszülés, húzás a hasamban.Akármennyit pihenek, szinte mindig ezt érzem.Violával nagyjából akkor kezdődött, amikor elkezdtem érezni a mozgását, kb a 15-16.hétben.Mostmár egy-két hete érzem.El se tudom mondani mennyire félek, de semmit se tehetek.
Amit írtál a kórházi ágyról, fekvésről..az jutott eszembe, hogy a szülés megindulása előtt pár nappal én is erre panaszkodtam..könyörögtem a nővérnek ,hogy cseréljünk ágyat, mert úgy érzem szétszakad a hátam ,a csípőm , a derekam..Ő meg csak ingatta a fejét ,hogy nem azért, mert rossz az ágy..de csak utólag értettem meg..

KépKépKép
tünci28

Tünci! Először is szívből gratulálok! Aztán persze nem tudom mit mondjak... Mondhatnám, hogy ne idegeskedj, minden rendben lesz, ne gondolj semmi rosszra. De biztos mindenki ezt mondja, és pontosan tudom, hogy ezt mennyire nem tudjuk befolyásolni....

Inkább mást mondok: nekem például semmi előjele nem volt a bajnak. Tök jól voltam, és mégis megtörtént.... Egyik barátnőm iszonyú görcsökkel és húzódásokkal hordta ki majdnem az egész terhességet. És mégcsak nem is kezelték egyébbel, mint magneB6-al.....Szóval kezdem azt hinni, hogy sem egyik, sem a másik nem jelent semmit...

Szóval kitartást, légy erős, és hinned kell benne, hogy ezúttal sikerülni fog!!!!
Gondolom otthon vagy...? Táppénzen?
zs(ófi)

Igen, azonnal kiírtak.

Jó, hogy azt írod, van barátnőd, akinek sikerült.Azért ez mégiscsak bíztat engem.
Amikor írtál, azonnal arra gondltam, ha szükség lesz rá vmikor, akkor felmegyek a Sote II.-re, ha kell, ha ott megcsinálják a cerclage-t.Mert itt Fehérváron nem csinálják.

Te mit éreztél ,amikor úgy gondoltad, hogy be kell menni a kórházba, mert vmi nem stimmel??Kaptál vmilyen gyógyszeres kezelést??Szteroid a babának, vmi?????

A férjeddel hogyan gondlkodtok, hogyan lesz tovább?Amint lehet megpróbáljátok?Lelkileg fel tudtatok állni??Én sokkal később jöttem csak rá ,hogy a férjemet mennyire megviselte....azt hittem ,hogy engem csak, de tévedtem, csak Ő nem mutatta.

Te nagyon hamar visszamentél dolgozni, én kb két és fél hónap múlva, de még úgy éreztem nem bírok, de kellett...

KépKépKép
tünci28

Hát hogy mit éreztem, inkább priviben írom meg...
Antibiotikumot kaptam, mert fertőzést gyanítottak. Aztán infúzióban kaptam magnéziumot, mert bár akkor még nem voltak méhösszehúzódások, de hogy ne is legyenek, azért. Ennyit kaptam.

Hát ugye ma megyünk dolkihoz, néhány tenyésztésnek meg ilyesminek ma kapom meg az eredményét. Ha van valami gubanc véletlenül, akkor azt kezelni kell, de ha nincs, akkor gyakorlatilag azonnal elkezdjük a próbálkozást. Ami persze egyelőre annyit jelent, hogy nem védekezünk. Igaz eddig mindig könnyen összejött így is.
Én úgy érzem csak akkor tud a lelkem megbékélni, ha ismét babát várok majd, és persze akkor, ha az sikeres is lesz. Mindketten nagyon szeretnénk már gyereket, ha zöld lámpát kapunk dr. bácsitól, akkor nem késlekedünk. Persze félek... Hogyne félnék....

A férjem? Hát igen, szerintem Őt is megviselte. Szegénykém nagyon ki volt borulva, amikor megtörtént a baj. Aztán próbálta bennem tartani a lelket. Ő most nagyon bizakodó, és ez jó, mert sok ragad rám az ő optimizmusából :lol:
zs(ófi)

Sziasztok!

Tünci tuti biztos, hogy rendben lesz a tavalyi rákszűrésem P1-es lett most csak az álom miatt gondolok rosszra!! Magánrendelésre megyek a Dokimhoz!! Szerdán 15-kor megyek tesztett írni a Philipshez drukkoljatok lécci, hogy sikerüljön!!! :D Meg bent van az önéletrajzom a Tesconál meg a Harmanál meg jelenkeztem a lakhelyemen épülő gyárba!!

Pihenj sokat és próbálj ++++maradni!!

Zsófi borzasztó lehetett amin keresztül mentél!! :cry: :cry:

Kép
grácus

Grácus, anyu is a P-nél dolgozik, azt mondják, most elég sok munka van, vesznek is fel sok embert, remélem sikerül..csak a pénz, jaaj, az nevetséges..brutto 80.három műszak. :?

KépKépKép
tünci28

Hát igen sajnos kevés :? de az is több a semminél!! Jó lenne ha dec.-tól ismét mehetne a hormon kezelés! Ha nem jön össze most de az kizárt! :(

Kép
grácus

Továbbadnék egy bölcsességet, amit nemrég egy kedves (nemigaz) rokon mondott:
- Nem kell ezt annyira a szívedre venni, mert abba beleőrülsz. Tényleg ne vedd a szívedre, annak nem lenne jó vége! Történnek rossz dolgok az életben, aztán elmúlnak.

Nincs mit hozzáfűznöm. Mindenki érti, remélem.
oké, persze, nem figyelünk a hülye beszólásokra. Nem is mondtam semmit, mert éreztem, ha kinyitom a számat.......... :evil: kő kövön nem marad.

2 napja volt hófordulónk, ordítozással, ajtócsapkodással. Minden fa*a.

puszi nektek!!!

Kép
franka

Franka... :cry: :cry: jaj, ezek a hülyék...gondoltam, hogy ezért nem jössz...((((((())))))))))..nekünk is...észrevettem ,hogy együtt számol a vonalzónk..most mindenkinek szomorú napjai vannak, senki se ír...

Mindenkinek jobbat kívánok, mnit ami most van...

többiek, remélem megvagytok............

KépKépKép
tünci28

igen Tünci, én is tudom, hogy nektek szintén harmadika.. Gondoltam is rátok szombaton, hogy ott mi mehet. :(

Jázi, hogy vagy? Te is régen írtál. Nektek jövő héten lesz fél éve..

Mondtam már, hogy utálom a születésnapokat? Soha többet senkit nem akarok megünnepelni!! A hétvégén "kellett" gratulálnom valakinek. Alig tudtam kimondani. Miért kell bárkinek is gratulálnom ahhoz, hogy élve született? Nem tehet róla, szerencséje volt. Ez nem egy érdem. Milyen idióta szokás, csak most jövök rá.
Majd ahhoz gratulálok legközelebb amit elér... és az nem szülinap, névnap lesz.

Ma süt a jókedv a soraimból, mi? :?

Kép
franka

Sziasztok!

Én szinte egész hétvégén online voltam, aztán mégsem jutottam odáig, hogy írjak. Látom, nem volt nagy forgalom...

Grácus, szerdán gondolok Rád. Tudod, beszéltük itt már, hogy az álmokra nincs mit adni. Szorítok, hogy minden rendben legyen.
És melyiket szeretnéd legjobban a munkahelyek közül, amiket megpályáztál? Mert akkor arra fókuszálok a szuggerálással. :wink:

Zsófi, írtam privit.
Majd megírod, milyen vizsgálatokat csinált a Timmermann és mi lett az eredmény?
És engem is érdekelne, amit Tünci kérdezett és amire írtad, hogy priviben válaszolsz. De csak ha nem tolakszom vele.
Ez annyira furcsa. Én már úgy kerültem a Sotéra, hogy az egyik babának elfolyt a magzatvize (én kétpetéjű ikreket vártam), és nekem csak akkor adtak infúziót, amikor egy másfél hét múlva beindultak a fájások.

Tünci, hogy érted, hogy szokás szerint furcsa volt? Már anyukád?
Remélem, jól fog együtt telni a hetetek férjuraddal. :)
Akkor még mindig fájdogál a hasad...gondoljunk arra, amit Zsófi is írt a barátnőjével kapcsolatban, arra, hogy most nem lesz semmi baj. Nagyon szorítok, kitartás.

Franka, kellemes, értelmes kis hozzászólás a kedves rokontól. Nem lehet megszokni egyszerűen. :?
Összebalhéztatok vagy hogy érted hogy ajtócsapkodás?
Megy az energiaátvitel, ok?

Jázmin, Betti, Szinti?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Képzeljétek, tegnap (vasárnap) délután felhívott a pszichodoki, akit a múltkor kerestem és azt ígérte, szól, ha van hely. Rámcsörgött, hogy akkor ma mehetnék. Hirtelen nem is tudtam, mit mondjak, mert úgy éreztem, itt az első hétvége, amikor egy kicsit már úgy érzem, kezdek megint örülni dolgoknak, hogy kezdem visszanyerni önmagam. Persze, máskor is voltak jobb napok, de ez most olyan más volt. Két héttel ezelőtt meg a totális mélypont.
Na mindegy, elmentem. Beszélgettünk, és közben éreztem, hogy nem akarom én már ezt, megint át és átbeszélni, zokogni, beszélni, zokogni. És mondtam neki, hogy most nem érzem hogy ez segítene, és majd jelentkezem, ha szükségem lenne rá. Nagyon megértő és kedves volt, de ugyanaz, mint a múltkori nőci, néz és hallgat és néz.
Szóval nem ütött meg, meg ilyenek, pedig lehet, hogy jobb lett volna.
És azt mondta, nem gondolja kórosnak a reakcióimat, és hogy igazán (ezt at hiszem Tünci mondta) egy év után lehet e tekintetben nyilatkozni.
Lényeg a lényeg, most örülök, hogy nem fogok járni. Aztán ki tudja, mi lesz két nap múlva. Utánam a vízözön.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szóval maradok a nyakatokon... :oops:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jó éjszakát.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha,
mi az ,hogy a nyakunkon??Majd mindjárt kapsz egy nyaklevest!!!!!!!!!!!!!
Orvos,nem tudom.TAlán mindig csak egy adott pillanatban kellen a támasz, persze olyankor nem elérhető..
Akkoriban, néha most is, a topik oldalai a siratófalam, ide leírhatom, kikiabálhatom magamból..
Jaj,Isten a megmondhatója hányszor írtam úgy, hogy zokogtam, alig láttam a billentyűket, csak írtam ,amíg meg nem könnyebültem...

Igen, anyuval mindig olyan furcsa..olyan nehéz a kapcsolat, olyan sok a múltbéli séerelem, annyi mindent kimondtunk már, hogy sosem lesz igazi anya-lánya kapcsolat..még anyu is mindig mondja, hogy fordított a felállás..pedig most megint úgy kellene egy ANYA!!!

Franka
Nem is tudom,olyan szomorú, olyan csendes, komor, mniden hónap, mikor a napja van..megint oskat járok hozzá, pedig voltak hetek ,amikor már csak egy-két alkalommal mentem hetente..most meg mindig a sürgető vágy, hogy ott legyek vele..nézem a sírt és mindig felfoghatatlan, 14 hónap, majd 15, aztán két év, aztán tíz..de az emlékek ilyen élesek maradnak már örökre..a rossz emlékek is???
Valami elmondhatatlanul furcsa, számomra is ijesztő gondolataim vannak, kimondani se merem, nem lehet helye, még legbelül sem..ha eléggé sokáig hallgatok róla, talán elmúlik magától, majd az idő megoldja..remélem.

Jázmin, hétköznap mindig szoktál írni, ugye jól vagy???

Betti,Te meg már a frászt hozod rám, se a privátot nem nézted, se nem írtál!!!!!!

Szép csendesen elvagyunk itthon, párom is alig beszél, pakolgatott az udvaron ,a kamrában, de azért meghitten vagyunk..olyan öregesen ,de jól.Szeretem ezt a biztonságot, amit érzek mellette..ha nem szól semmit ,akkor is..elég ha elmegy mellettem és megérint..jó ez így.

Jó éjt LÁnyok, jó éjt Angyalkáink!

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Tünci, ha elég sokáig hallgatsz a rossz gondolatokról, érzésekről, megmérgeznek. Ha nem akarod itt vagy máshol kimondani, legalább magadnak. Az igazság felszabadít, akkor is ha szörnyű, akkor is ha a társadalmi elvárás szerint nem szabadna ilyeneken gondolkodnod, vagy nem kellene hogy ilyen érzéseid legyenek. Pont beszéltünk tegnap erről a dokival, és ő azt mondta erre, hogy ha tudnám, hogy ezek szinte mindenkiben megfogalmazódnak, de nagyon keveseké a bátorság, hogy kimondják, hogy szembenézzenek vele. Úgy tudod őket legyőzni, ha szembefordulsz, kimondod, legalább magad előtt.
Vagy ha megtisztelsz vele, írj privit.

Anyukámmal dettó. Nem tudunk már ezen segíteni.

Többiek, hol vagytok? Hogy vagytok?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Nincs különösebb, csak úgy most értem a türelmem végére, most érzem úgy, hogy tele van a tö...öm, főként magammal.
Úgyhogy inkább csak elvagyok. Holnap megyek a pszicho dokimhoz, rám fog férni nagyon.

Tegnap dolgozni voltam, bent az irodában, komolyan már jól esett bemenni kicsit, délután meg anyuval csavarogtunk, Aldi, Deichman, Müller, parfümfújkálás, pénzköltés. Rég volt ilyen.
Múlt héten pénteken mondta, hogy bográcsban főz hétvégén körömpörköltet. Két éve nem ettem és most összefutott a nyál a számban. Úgyhogy tegnap nekiültünk ketten anyuval, káposztás rizzsel, hát vacsizni sem kellett, de még most sem igazán vagyok éhes. Megint bírom két évig.......meg ma valami diétás koszt lesz.

Betti
Kép
betti0412

Tünci, Zaha!

Privi ment!

Zsófi
zs(ófi)

Zaha mindegyik meló jó lenne csak legyen :lol:

Nekem 13-án lesz a hóforduló 1 éve és 8 hónapja lesz, hogy Angyalka lett a babám :cry: :cry:

Tünci szerintem ez már jobb nem igen lesz nekem is mindtha tegnap történt volna pedig már több mindt másfél éve! :cry: :cry:

Kép
grácus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?