Hú de jó időnk van
Anikó, köszi neked is, de ilyet ne mondj hogy süllyedsz a föld alá!!! Miért is?
Egyrészt én sem vagyok elégedett magammal, ne tudjátok meg mit össze problémáztam a fürdőruhák kapcsán, a férjem tudna mesélni
másrészt pedig mikor Jázmin is még csak 1éves volt, én is több voltam ám, amíg szoptattam sehogy sem tudtam a kívánt kilót elérni
Jövő nyárra te is formában leszel, az tuti!!!
A reggeli ill. délelőtti evés vagyis nem evés miatt meg ne aggódj! Nekem azt mondta a védőnő és a gyerekorvos is, hogy egy ennyi idős gyereknek mint Doroti, vagy akár még Jázmin is, a reggeli kakaón/tejen kívül nem kell más. Legalább délben jól eszik
Tehát ha vki iszik reggel 2-3dl tejet akkor az bőven elég, felér egy teljes értékű reggelivel.
Jázmin reggel kakaót iszik, olyan 2,5dl-t és ebédig max. csipeget egy kis kekszet, de inkább semmit. Ha mi eszünk, esetleg megkívánja, de már fordul is ki a szájából a kifli, annyira nem éhes már ilyenkor.
Nagyon ügyes hogy már ennyi mindent mond!!
Ildikó, hát készülhetsz lelkileg a hisztikre
de ez még nem az
Vagyis ez ahhoz képest ami lesz semmi
De tudom hogy mindig a pillanatnyi állapot a legvészesebb, pedig ha tudnánk mi vár még ránk
Az jó hogy a gyümik így mennek akkor!
A sárgabarackot nem is nagyon ajánlják nagy mennyiségben, én úgy tudom legalábbis...
De hogy miért??
Dorka, de ééééééédesek ketten!!!
Bálint nagyon szépen tartja a fejét és Szabi meg olyan drága ahogy lehasalt hozzá és ahogy figyeli! Meg kell őket zabálni
Én úúúúúúúúgy irigyellek ám
A picibaba Bálint miatt!
Az egyik kicsi, másik pici miatt annyira nem
de megoldod te, ügyes csajszi vagy
El tudom képzelni egy sétátokat, háááát....
Jázmin is megy világnak, kezemet nem akarja fogni. Ennél már csak az ikrek lehetnek érdekesebbek
Pedig én azt is bevállalnám
A tej miatt meg ne aggódj már!!!!! Naggggyon szépen hízik Bálint!
Judit, hogy van Leti????? Hívtak a bölcsiből? És azért már eszik-iszik, ugye? Szegény, jól megüthette
Még szerencse hogy a foga nem sérült!
Szami, azért ti is csak megfürödtetek a tengerben
Jó az a közös kép, az állós és a fekvős is
És hogy ízlett a sok fini görög kaja?
Mi szállodán kívül nem is ettünk. Ugyan a férjem szeretett volna rákot, de aztán az egyik magyar család tagjai rosszul lettek egy rethymnon-i étteremben elfogyasztott kajától, így mi gyorsan le is tettünk róla. A szállodában is rengeteg féle kaja volt, végülis nem hiányzott semmi hogy kockáztassunk
Nekem a Tzatziki salátájuk ízlett nagyon, itthon sehol nem ettem még ilyen finomat. Hoztunk fűszerkeveréket, majd én próbálkozom sk.
BalwinJudit?? Esetleg ez a felhőszakadás...?