Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek, 9-kor ébredtem. Ilyen is rég volt. Elringatott a folyamatos eső.
Fent voltam 6-kor, de visszapihiztem, most olyan vagyok mint aki becsiccsantott.

Az első esküvőm nekem is 100 fő volt és egyházi is. Most szolídabb. Összeadnak+kaja és pihi.

Timi, gondolom, hogy nem lehetett rossz a 4 fős is.
Aranyos lehetett Zsolti, biztos nagyon élvezte a zenebölcsit.

Most inkább az a gond, hogy utána kell még mindennek járnom az átíratások miatt, nemcsak a személyi, lakcímkártya, adó, tajkártya, hanem minden más, pl. hitel, stb.
Hát ez van.

Kép
judit70

Ezúttal én meghagytam a lánykori nevem :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim...én is meghagytam a lánykori nevem.

Judit...közüzemi szolgáltatókat is át kell írni, ha a Te neveden van bármelyik. Nálunk ez is szempont volt amikor beszéltünk erről a férjemmel :)
Túl sok macera :D

Timi
Kép
vt72

Nálunk is a papírok miatt maradt meg a nevem. Az elsőnél felvettem a férjemét, majd vissza. Sok macera és pénz is. NA, most nem inkább..néha azért sajnálom...főképp, ha magyarázkodni kell..

babaimádó
Kép
babaimado

Timi, hát igen minden az én nevemen van, többek között a közüzemi szolgáltatók is, de a régi férjes nevemen (én akkor nem vettem vissza a lánykorit), így most mindent, mindent át kell íratnom.
Így most mindegy, hogy meghagyom a lánykori nevem, vagy felveszem a párom nevét.

Babaim, Timi, hát ti ügyesebbek voltatok. :-)

Kép
judit70

Javítás: szóval mindegy, hogy a lánykori nevemet veszem vissza, vagy a páromét veszem fel.

Kép
judit70

Judit értem, hogy nincs választási lehetőséged...mindenképpen íratás lesz a vége.
Viszont így pocakosan azért előnyöd lesz sok helyen...Nekem legalábbis volt.
Voltam anno földhivatal, vízművek, elmü...és mindenhol kiemelten kezeltek az ügyfélszolgálatokon a pocak miatt :D Hátha ez még mindig így van...drukkolok, hogy ne kelljen sokat várakoznod!

Timi
Kép
vt72

Timi, köszi, legalább megvigasztaltál, hogy csak az utánajárás lesz sok, a várakozás talán nem annyira.
:-)

Kép
judit70

Két friss kép nektek: Kép 32+5 Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Babai, tényleg vékony vagy :o !

Nekem eddig "csak" egy házasságom volt, illetve van :lol: ..és én is meghagytam a lánykori nevemet.

Judit, érdemes utánanézni, hátha valamely ügy neten is intézhető.

Kép

Kép
ripley

Judit, anno az adó és tb kártyát levélben intéztem. A szem.ig, jogsi, lakcímk. Önkormányzat. TAvaly pl. a Béke téren intéztük mi is az Okmáynirodás dolgokat, útlevél, kocsi átiratás, mert ott rugalmasabb volt az ügyf.fogadás, mint Újpesten. Jelentkezz be neten időpontra.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim, irigyelek a vékonyságodért. Főleg a lábaid!
Jajj, ha nekem ilyen lehetne! :-)
Bár ilyenkor reggel, még elég elviselhető az enyém is, még látszik, hogy néha van bokám! :-)
Én is csináltam képeket, majd megpróbálom felrakni, de szerintem megint nagyok lesznek a méretek, majd megnézem, mert a múltkor is a kollégám tudta annyira lekicsinyíteni, hogy ide fel tudjam rakni.

ripley, neten már 1 hónapja kértem időpontot a személyihez és lakcímkártyához. Oda rögtön hétfőn az esküvő után (28.-ra) van időpontom.
Az a jó, hogy "csak" egy házasságod volt:-)

Babaimm, a TAJ-t és az adókártyát úgy láttam, hogy csak személyesen lehet, de utána nézek még.

De szépen süt a nap :)

Hallottátok, hogy a hétvégére 16 fokra hűl le a levegő, és péntektől végig esőt mondanak egész június végéig?
Jó lenne a jövőhét szombatot eső nélkül megúszni! :roll:

Kép
judit70

Lehet, h. változtak a szabályok, én még 2002-ben váltam el és akkor intéztem levélben......
Vékony láb: túl vékony, nem is szeretem. Ha bedagad, rajtam kívül nem is látja senki, max apa, mert azt hiszik, az a normális mérete :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim, adok át egy kis husikát (persze nem a vízből gondoltam) :-)

Kép
judit70

Babaim, most látom már csak 50 nap?????? hú ez kezd izgi lenni nálad is mint Szecsnél is.
Majd meg kellene beszélni, hogy ki, kit, hogy értesít, nem?
Remélem én még nyugton leszek egy ideig :-)

Kép
judit70

A Kaális párok fórumán tuti megírja a barátnőm és onnét tudni fogjátok!

babaimádó
Kép
babaimado

Kép Győző 1 évesen

Kép Győző most

Kép

Kép
ripley

Édes a kis habszakállú télapó.

babaimádó
Kép
babaimado

ripley, hát igen mekkora a különbség a 4 év alatt. Nagy fiú már a Győző és milyen szép szemei vannak :-)

Babaim, és a barátnőd, csak a Kaális párok fórumán fog írni? Itt nem?

Húúú itt jön a vihar, fekete felhő, dörgés, villámlás!!

Kép
judit70

passz, de oda tuti megírja majd. Mondanám, hogy adj telcsiszámot, de tuti, hogy 1-2 sms-nél többre nem fogja futni az erőmből és az agyamból.Írd meg azért priviben, ha akarod, vagy bárki!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim...dehogynem futja majd :)
Persze nem szülés után azonnal, de pár órával később még sok időd és energiád lesz sms-eket írni :D
De megköszönjük, ha a barátnőd ír nekünk ide is két sort.

Timi
Kép
vt72

Babaim....
Igen, én is arra gondoltam mint Timi, hogy megköszönjük, ha itt is értesít minket a barátnőd.

Babások! Hogy bírják a picúrok ezt a változékony időt? Most majdnem fázom!

Kép
judit70

Judit...a tegnapi napot szuperul viselte Zsolti...ma egész napos üvöltés a program :) Biztos valami front van :)

Timi
Kép
vt72

Kép

Egy tegnapi vigyor...látszik mind a 8 fog :)
A 8. épp hogy kibújt...szerintem tegnap tört csak át...de hát ebben nem lehet az ember teljesen biztos sosem. Zsolti nem szereti, ha folyton taperolok a szájában :D

Timi
Kép
vt72

Jó reggelt!
Mióta nincs 35 fok, azóta nem dagad a lábam (legalábbis max.alig). Tegnap nagyon vacakul voltam, főleg este.

Vt: nagyon cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!Legszívesebben megpuszilgatná az ember. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Köszi a megértést a hírzárlattal kapcsolatban!
Timi, aranyos vagy, de nem volt nagy áldozat ez a gép nélküli élet, mert mindketten számítógéppel dolgozunk Apával, így nagyon üdítő volt ez a pár nap. Nagyon jól hangzik ez a zenebölcsi, el is mentettem a linket! Ha már így szóba került a nagy hír közlése, én arra gondoltam, hogy téged zaklatnálak sms-ben a szülés után, ha nem gond? Nem is hiszem el, hogy Zsolti tud üvölteni, főleg ha erre a képre nézek… Tündéri, hollywoodi mosoly!
Babaimado, örülök, hogy mindent rendben talált a védőnő! Szuperek a képek, nagyon csinos kismama vagy! 46 nap van már csak, nem semmi… Emlékszel, hogy nemrég te gratuláltál az 50 napos fordulómhoz??? Hihetetlen, hogy mindjárt a karjainkban tarthatjuk a kislányainkat.
Judit, nagyon drukkoltam, hogy ilyen eredményekről számoljon be a doki a laborod kapcsán! Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz! Minimum augusztusi baba lehet, mint Babaimadoék Fannija, akinek szintén nincs választása ez ügyben és kész! Remélem hallgatnak ránk a picik odabent, mert én is a júliust szuggerálom folyamatosan Blankának... Gratulálok az esküvőtökhöz! Nekünk sem volt valami nagy felhajtás, csak a szűk családi-baráti kör volt jelen, a szertartás után pedig csak ebéd volt (ajjajjj fekete vonat nélkül, szóval semmi buli, inkább nagy beszélgetések). Ha ilyesmit terveztek, akkor hasznos lehet néhány asztalnál egy-két üres széket hagyni, nálunk nagyon bejött, a kaja után azonnal beindult a „forgás”, elkezdtek vegyülni az asztaltársaságok és szinte mindenki váltott néhány szót mindenkivel. Na meg mi is körbe tudtunk menni a termen a férjemmel és az összes meghívottal tudtunk kicsit beszélgetni. Nagyon bensőségesre sikeredett. (A Taj- és az adókártyám még mindig a lánykori nevemen van ám, de eddig ez nem okozott gondot. De én is úgy tudom, mint Babaimado, hogy a Tajt el lehet intézni levélben is.)
Kia, jó hogy itt vagy végre! Én is ezt a védekezést választottam a meleg ellen, mint te és Ripley – levágattam a hajamat. Kismamáknál is tuti módszer ám, de a fiúknál a praktikum mellett a csibészes kinézet is biztosan előny. Örülök a pajzsmirigy eredménynek és gratulálok Levinek, aki ezek szerint sikeresen felkészült a pelenkamentes létre! Várjuk a képeket!
Ripley, hogyan fogadta Zalán a borsót? A Győzőről készült fotók nagyon aranyosak!!!
Ami engem illet, minden rendben van szerencsére! Igazi nyaralás számba ment ez a pár nap és nagyon kipihentem magam. Szerencsére Blanka sokat mocorog és szerintem a meleget is jól viseli. Viszont elég gyakran csuklik szegény, ami állítólag nem gond, de nekem mindig olyan rossz érzés, hogy nem tudok neki segíteni. A vizesedés elkerül, állítólag a sok mozgás tuti recept. Na abból volt bőven a múlt héten, mert amikor volt egy kis esőmentes időszak, akkor nagyokat sétáltunk és még küzdök a tornával is. Egy-két nagyobb előkészülettel megvagyunk, de még nincsenek kimosva a kis ruhák – de persze beszereztem újabbakat is - és amint készen lettünk a bútorszereléssel, vettünk egy bébihintát, szóval újabb fúrni való is keletkezett. A hétvégén már csak egy lightosabb takarítást kell beiktatni és szerintem készen állunk, feltéve, ha végzek a mosással-vasalással. Már vágom a centit, annyira szeretném már átélni a szülést. A kórházi tartózkodást viszont nagyon nem várom...

KépKép
Kép
szecs

Jajjjj Timi, de édes egy kis tünemény! Ennyi fogat! :-)

Szecs, nem semmi neked már csak 30 nap? Örülök, hogy újra közöttünk vagy:-)
G.I-hez mikor kell menned?
Én csütörtökön megyek (eltelt a 2 hét) nézi, hogy a vizesedés miatt rendben fejlődik-e. Remélem, hogy nem lesz gond és minden rendben.

Babaim, hát tegnap nagyon fáradt voltam, éjszaka pedig alig aludtam valamit, 1/2 4-től pedig teljesen fent vagyok. Nem tudok aludni, pedig olyan fáradtnak érzem magam.
Nekem azért dagadnak a lábaim, csak nem annyira mint a 35 fokban, és tegnap mintha ólomból lettek volna.
Pedig szombatig nem ártana kipihennem magam
:oops:

Kép
judit70

Sziasztok!

Majd írok... (most álmos vagyok... éjszakás voltam) :roll:
Képek:
Kép
ZOO
Kép Kép Kép
Haj... Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szecs...örülök, hogy én továbbíthatom a nagy hírt majd...nyugodtan írj majd :)
Szuper, hogy minden kész van és klassz, hogy már csak a mosás-vasalás van hátra.

Babaim...ha a Béke térre jársz Te is védőnénihez...akkor megbeszélhetünk egy randit...hátha kapsz Zsoltitól egy személyes vigyort :D

Kia...tündéri Levi :) Már náluk is van egyenruha? :D

Judit...sajnálom a rossz éjszakát. Remélem szombatig kipihened magad majd!

Timi
Kép
vt72

Én nem oda járok:)))

Kia, nekem most jobban tetszik Levi haja.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim... sajnálom :(

Timi
Kép
vt72

Kia, szerintem is sokkal jobb és aranyosabb így Levi, olyan igazi kis vagány!

Timi, az esküvőnkön lesz a Zsoltival közel egyidős 2 fiúcska. Nem mondhatják, hogy nem időben kezdik a bulizást. Nem?

Az előbb felpróbáltam a gyűrűmet még rám jön, hát a cipő az elég necces. :-(
Azt a kis időt kibírom, utána átváltok papucsra. :-)

Kép
judit70

Judit...olyan csini papucsokat lehet kapni. Esetleg az esküvőre megajándékozhatod magad egyel...hiszen nyár van :)

A bulizást nem lehet elég korán kezdeni...a kicsik remélem jól bírják majd :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok,
Mostanában nappal is álomkóros vagyok :? .Zalán néha 3-4x is felkel éjjel, és csak cicin alszik vissza. Ez számára az altató és a megnyugvás, nem hiszem, hogy éhségről szól. Szóval ez fárasztó...

Kia, nálatok hogy volt Levivel az altatás kisebb korában?
A frizurája nagyon édes :D ! Nekem így is, úgy is tetszik!

Szecs, nagyon ügyesek vagytok, hogy így rákészültetek a változásra, s hogy még most is tornászol! Elrepül ez az 1 hónap és karjaidban tarthatod a kisbabád :) .
Ahogy hamarosan Babai és Judit is! Már én is várom ezt a pillanatot veletek együtt.

Kép

Kép
ripley

Ja, Szecs, a borsópüré sikert aratott Zalánnál, úgyhogy máskor készítek neki ilyet. Azóta evett már cukkinit és patiszont is. Az előbbi jobban izlett neki.

Üdv.

Kép

Kép
ripley

Kép Zalán felfedező úton a nappaliban

Kép

Kép
ripley

Jóreggelt!

Ripley...egy ilyen kis felfedezőre jó ébredni :)
Nálunk az éjjel csak 3 kelés volt...így egész kipihentnek érzem magam :D

De már most pakol a kincsem...jelenleg a férjem számítógépes autóversenyes dvd-i a sláger :) Nem pakolom el...hátha rájön, hogy jobb, ha máshol tárolja ezentúl :D
(Persze tudja...csak még nem volt ideje elpakolni) :D

Timi
Kép
vt72

ripley, nagyon eltüntél, de így érthető!

Nagggggggyyyyyyyyyyyyon édes a Zalán baba, látom nagyon tetszik neki, gondolom lefoglalta és elfárasztotta a felfedező út.
Egyébként ne csodálkozz, hogy fáradt vagy, nem elég az éjszakai kelések + ez az álmosító idő.
Én már 2 napja azt csinálom, hogy 4-5 fele felébredek pisilni, de nem tudok visszaaludni, mert akkor felébresztem szegényt és Ő elkezd mocorogni, utána 6-7 között visszaalszom és 9 óra körül ébredek.
Én, aki mindig korán keltem.

Timi, a papucs amit 3 hete vettem, nem jön rám, mert már nem csak a bokám dagad, hanem 1 hete a lábfejem is vizesedik, így kénytelen vagyok másikat nézni, csak már ez is 2 számmal nagyobb volt, nem nagyon kapok a lábamra. Így marad legfeljebb a balerina cipő, az csak elől zárt (azt múlt héten vettem) talán rá fog jönni addig a lábamra. Most nincs meleg.

Kép
judit70

Sziasztok!

Köszönöm a Levis dícséreteket!

Babai
Nagyon csinos kismami vagy!

A házasság
Nekem ez az első... de Apának a 2.
Mi 60-70-en voltunk... Apa nem akart nagyobbat... (de még ekkorát sem) :roll:
..de rég is volt (2004-ben) :roll:

Ripley
Nagyon szépek a fiúk!
Rengeteget változnak a kicsik már néhány hónap alatt is :roll:

Zsolt is nagyon édes... és szépek a fogacskák...
Nekünk már lehet kint van mint a 20. ...rég néztem :roll:

Az altatás - Ripley
Néhány hónapos korában a cici és böfi után magától elaludt Levi, később melléfeküdtem és úgy aludt el nagyon gyorsan...
Volt egy időszak, hogy egyedül is nagyon gyorsan és ügyesen elaludt.. de sajnos ez elmúlt :?

Mostanában a déli alvással vannak gondok... nem akar aludni...
A bölcsiben szépen fekszik, mert minden gyerek fekszik... de ő alszik el legkésőbb és persze 3-kor ébreszteni kell :lol: Hétvégén van, hogy 1 óra is kell, amíg elalszik..

Este ha nagyon fáradt... nézegetjük a fényképeket a telefonomban vagy beszélgetünk.. egyszer csak megszólal, hogy Anya aludjunk... és 2 percen belül már alszik is :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Judit, én is csütörtökön megyek. Te hányra kaptál időpontot?
Kia, nagyon jók a képek, tényleg nagyon jól áll Levinek a rövid haj (is)!
Ripley, nagyon aranyos vagy, hogy így drukkolsz!!! Szuper dolog, hogy Zalán ennyi zöldséggel ismerkedik! Nagyon aranyos ez a kalandozós kép :D
Timi, köszönöm, akkor mindenképpen írok a nagy pillanat után! A férjed legkésőbb akkor úgyis elpakolja majd a számítógépes játékait, amikor már Zsolti elkezdi kikövetelni, hogy megosztozzanak rajta :lol:

KépKép
Kép
szecs

Szecs, én 15.15-re kaptam időpontot csütörtökön. Te csak ctg-re mész, vagy terhesgondozásra is?

Kép
judit70

Judit, én kettőre megyek. A terhesgondozás előtt lesz a ctg.

KépKép
Kép
szecs

Szecs, akkor lehet, hogy összefutunk, mert valószínű, hogy előbb érek oda, nem igazán tudom kiszámolni innen az utat, főleg, hogy itthonról most megyek először, eddig mindig munkából mentem.
Ráadásul ott mindig csúszás van. Csak azt nem tudom, hogy miről ismerjük meg egymást ha esetleg még ott érlek?

Kép
judit70

Judit, hogy neked is hogy szalad az idő!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Milyen jó is lesz, hogy nemsokára három pici baba képeit nézhetjük majd :D
És három pici lány lesz...Zsolti meg Zalán majd válogathat köztük :D

Timi
Kép
vt72

Babaim, ugye-ugye, hogy megy az idő! Most már bevallom őszintén, hogy az elején féltem, hogy nem jutok el idáig, annyi kudarc után.
De ez a picike babánk, annyira ragaszkodott hozzánk, hogy most már csak is itt maradhat közöttünk. Pedig az elején, ha utólag visszagondolok (amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok), vizsgáztattuk a hallgatókat és decemberben a nagy hidegben karácsony előtt cipekedtem a dossziékat, 3 órát gyalogoltam a kutyahidegben, mert alig járt valami a havazás miatt. Utána pedig amikor kiderült reménykedtünk, hogy a baloldalamról csak elmozdul, mert nagyon ott tapadt meg, és még a másik doki, mondta, hogy ez veszélyes, ha ott marad, szóval, stb. Hónapok óta a vizesedés, stb.

Babaim neked mikor aktuális a doki? Mikor hallunk már Fanni méreteiről is új híreket?

Timi! Ugye milyen jól csináltuk? Minden pocaklakó most lány, úgyhogy a fiúk készülhetnek! :-)

Kép
judit70

Húúúú Szecs, Te már a 36. hét! Közeledik a nagy nap!

Az egyik ismerősöm most szült 36. hétre. Megindították császárral, mert a vérnyomása nagyon magas lett. 4100 gr. és 57 cm Bence Zalán a drága. Mondtam is neki, hogy mekkora lett volna ha kihúzza végig?

Kíváncsi vagyok, hogy Blanka most mekkora! Holnap már megtudjuk :-)

Kép
judit70

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ 36 hetesen 4100!!!!!!!!Aztaaaaaa
Fanni méretei: engem is nagyon érdekelne. 30-án megyek dokihoz, de nem tudom, uh lesz-e..

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim, szerintem lesz uh is! ilyen jó előrehaladott állapotban mint a tied is már minden alkalommal csinálnak. Naaaaaaooooooooon kiváncsi-fáncsi vagyok.
Persze Blankára és Juditkára is! :-)

Kép
judit70

Judit...én úgy emlékszem, hogy nem csinálnak minden alkalommal.
Nekem mikor már ctg-re jártam...ha jól emlékszem a 35. héten volt uh...utána hetente a ctg...de GI-t nem is láttam :)

A 39. héten sikerült úgy csinálni a ctg-t, hogy épp nem volt nála beteg és megnéztük Zsoltit. Aztán már csak a kórházban találkoztunk ctg-n hétfőn (40+1) és kedden, mikor már Zsolti úgy döntött, hogy megszületik :)

Timi
Kép
vt72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?