Helló Lányok!
Melinda!
Szuper jók a képek! Némelyik kínai fotó útikönyvbe illő. Fantaszikus élmény lehetett a fiad számára, hogy a saját szemével láthatta azt, amiről tanul(t).
A fiúk nagyon helyesek, Benji
Köszi a köszöntést
!
Melcsi!
Nem tudom, mi lesz ebből a raszta-ügyből, Dorka teljesen be van indulva
De jó, hogy már csak azon agyaltok, mi lenne jobb, fiú v. leányzó
Nagyon drukkolok!
Jöhetnek a további fotók
!
Az én dokim azt mondta, semmi akadálya a terhességnek, pillanatnyilag cisztáim sincsenek, szép a hegem, csak... csak jó lenne néhány kilót leadni
. Elkeserítő, de most majdnem olyan súlyban vagyok pocak (mármint babás pocak
) nélkül, ahogy Lilivel bementem a szülészetre
És a legelkeserítőbb az egészben, hogy az ősszel leadott tízesnél mostanra több jött vissza
És ezért félek újból belevágni, pedig a fogyókúrát meg tudom csinálni, de utána mi és hogyan lesz?
Szerinte egyébként valószínűleg azért nem sikerül teherbe esnem, mert a szervezetem így is tiltakozik a terhelés ellen
Úgyhogy most kicsit el vagyok kenődve, de akkor is megcsinálom!
Kedves Mandula!
Egyáltalán nem vagy tolakodó, azt hiszem, itt mindannyiunknak jólesik, ha a másik érdeklődik iránta
Apukám miatt kicsit kiborultam. Nagy nehezen szerzek neki egy normális dokit, aki a kivizsgálásokat bentfekvés közben akarta elvégezni. Erre Atyám közölte, hogy Õ nem hajlandó befeküdni. Ez még nem is lett volna olyan nagy gond, de ma elmentem itthonról hajnalban, együtt elmentünk a kórházba, ahol fél óra várakozás után közölte, hogy Õ ezt unja, nem vár tovább...
UH
A teszt pedig nem téved, nyugi, babócád ott van, a lehető legjobb helyen! Vigyázz rá nagyon!
Most nézem, hogy a lányod egyidős Lucával. Te mit tapasztalsz, mert én kezdek megőrülni. Soha nem lehetett róla mintázni a pedantéria szobrát, de amit mostanában produkál
... Kupi az asztalán, az ágyán és a környékén, az iskolába nem pakol be rendesen, ma is beírást hozott, mert nem volt felszerelése. Ráadásul szerinte a tanár a hibás, mert minek kér ennyi cuccot...
Lili-fotók kapcsán köszönjük a dicsérő szavakat
Egyébként igazi falusi csaj a lányom
Itt nálunk mindenki köszön mindenkinek az utcán, Lili számára ez a természetes. De amikor ezt Pesten csinálja...
, na, ott kissé furcsán néznek ránk. Meg amikor felkiált a mozgólépcsőt meglátva, hogy "Anya, milyen lépcső ez? Ilyet láttam a tévében!"
...
De amennyi virágot én tegnap Tőle kaptam! Ahányszor kiment az udvarra, mindig hozott be valamit: hol egy szál tulipánt, hol egy szál nárcisz, hol egy csokor pitypangot
Paga!
Nálad működik az iwiw?
Mikor kezdesz az új helyeden?
Többiek, hol vagytok?
Sziasztok!
R.Kriszta