Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Majonéz!
A te terhességed sem egy "álom" állapot volt. Nem irigyellek. Ma már sok hányásos terhesen segít a magzatvédő vitamin, állítólag erre is jó.( Persze azt is hallottam már, hogy van aki a vitamintól hányt.) Végül is kiderült, hogy mért voltál ilyen rosszul ?

Mandula!
Én nem értek hozzá, de egy gyönyörű nagykertért sokkmindent adnék.

Ez a szünet utolsó napja, ezért ma elvittem a fiam moziba, nem sok kedvem volt menni és eléggé hulla is voltam mire odaértünk, de aztán jól szórakoztunk. A Rózsaszín Párducot néztük meg egy kicsit obszcén,de azért minden korhatárba belefér.
A fiam egyébként nagy mozi és színház rajongó, ezekkel csak az a gond, hogy ilyenkor érzem a sok-sok előnye mellett hátrányát is a nagykorkülönbségnek a gyerekeim között.

Jó éjszakát!
Ildikó
kildó

Kildó!

Nem derült ki, hogy miért hánytam, és nem is tudtak adni rá semmit, ami használt volna. Én is hallottam, hogy a magzatvédő vitaminnak van ilyen hatása, szedem is február óta az Elevitet. Majd meglátom, hogy bejön-e! Viszont amilyen "nehéz" volt a terhességem, cserébe kaptam egy tök könnyű és gyors szülést! :o))) Jóformán még fájásaim sem voltak, és már meg is született a baba! :o)))

Majonéz
majonéz

Sziasztok!

Vidéken töltöttük az ünnepeket, de szerencsére már ott sincs nagy hagyománya a locsolkodásnak, így megúsztam a szűkebb család kedveskedésével. Bár apósom szerint idén dupla adag kölni járt, tekintettel a születendő unokájáraKép
Most árulta csak el a férjem, hogy kislány lesz, de csak miután begyűjtötte a tippeketKép Csak apósom és a sógoromék 11 éves lánya találta el hogy kislány, a többiek fiút tippeltek. A névválasztással kapcsolatban anyósom azt kérte, hogy mindegy, "csak ki lehessen mondani"Kép

Visszaolvasgattam a cukor-történeteketKép brrr, hát boldog vagyok hogy megúsztam... Tegnap volt a vizsgálat, az édes lötty elég rossz volt de kibírható. Meg van az eredmény: az éhgyomri jó, a 60 perces is jó, a 120 perces kontroll egy hajszállal ugyan, de még épp a határérték alatt...szóval kissé lassan bontja le a szervezet, de még jó.
KrisztaNyanya, kitartás neked, még bő 3 hónap...

Majonéz
A terhességi hányás-könnyű szülés összefüggést szívesen módosítanám hányásmentesség-könnyű szülés-re. Vagy ne legyek telhetetlen? Kép

Mandula
Ha jó állapotú a ház és az elrendezése is tetszik, s hozzá lehet építeni úgy ahogy szeretnétek, én biztos azt választanám. A szép nagy kert és az olcsóbb megoldás mellett szerintem az sem mindegy, hogy az építkezés mennyi időt vesz igénybe. Egy szobát hozzáépíteni nyilván nagyságrendekkel hamarabb megy, mint a nulláról felépíteni egy házat. Mi szól ellene?

Szép napot mindenkinek!

Icus

Kép

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Lányok, körkérdés:

Nézegetem a babaruhákat, de még nem merek venni semmit. Viszont első baba lévén fogalmam sincs, mennyi ruhát is kéne venni indulásképp. Nyilván túl sok nem kell, úgyis hamar kinövi, de mennyi az a nem túl sok? Néhányat biztos kapunk majd ajándékba de arra nem lehet alapozni, mert nincs a rokonságban kisgyerek akiről örökölnénk. Majd varrogatok is , de inkább csak akkor ha kicsit megnő a baba, mert pici rugit varrni a legnehezebb, sok a részlet rajta, viszont nem lehet jól hozzáférni a mérete miatt.
Szóval többszörös anyukák, hogyan kalkuláljak méreteket és főleg darabszámot illetően? Kár lenne annyit venni, aminek a nagyrészét szinte használat nélkül már ki is növi, de azért legyen is elég...Minden tanácsot szívesen fogadok.

R. Kriszta
A halál kérdés elég nehéz ügy, de lehet hogy csak mi felnőttek tesszük azzá. Én az oviban azt látom, hogy akinek viszonylag természetesen, nagy dráma nélkül el tudják otthon mondani, az könnyebben feldolgozza. Nekem kisgyerekkoromban azt mondták, hogy "örök álmát alussza" és ez számomra megnyugtató volt.

A legtöbb bajt ott követik el a szülők, ahol nem mernek beszélni róla, sokszor a halál tényét is eltitkolják. A felnőttek gyászát azonban akkor is megérzi a gyerek, csak éppen nem érti, mi történt amitől a szülő szomorú, ilyenkor jön az önvád a gyerekben, hogy biztos ő az oka a bajnak, biztos rossz volt stb. Az ilyen feldolgozatlan feszültség okozza a legtöbb bajt a gyerekeknél.
Szerintem örülj annak, hogy a lányod ki meri mondani a rossz érzéseit, meg meri fogalmazni a kérdéseit, mert csak ez segíti a feszültség oldódását. Beszélgessetek róla, ahányszor rákérdez, nem baj ha érzi hogy te is szomorú vagy, csak tudja hogy mitől. Az élet jó és rossz dolgokból áll, és az a természetes, hogy ezt az ő szintjükön már kis korban is tudják a gyerekek.

Melcsi
Nagyon szép a pici lányod!!!
Voltatok Krizsa doktornál? Mikor kezd a stimu?

Icus

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Icus!
Az elején olyan gyorsan kinövik a rugikat, hogy én inkább gyakrabban mosok, mint hogy túl sokat vegyek. Szerintem az se baj, ha kicsit nagy. Most lesz a bababörze érdemes kimenni, mert ott olcsón vehetsz ruhákat, játékokat, stb. Én eddig mindig mentem, most először hagyom ki, mert épp mindenünk van. Az elején még nagy a választék, a végén meg már fillérekért hozzádvágják, csak hogy ne kelljen hazavinni. Ezért a legjobb egész napra kimenni (8-15), csak az meg elég fárasztó.
Ami a mennyiséget illeti az változó. Balázs pl minden pelenkából kipisilt, mert nagy volt a fütyije Kép és oldalt majdnem kilógott. Lányoknak ezért kevesebb ruha kell, de ebben még nincs tapasztalatom.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat a házép. kapcs.!! Sajna mindkettőnek vannak jó és rossz oldalai. Ugye az új ház az új, a másiknál meg nagy a telek, és nem kell 2 évet várni, hogy minden beálljon. Csak az kőház és nem tudja megmondani a néni akié, hogy mit takar ez egyáltalán. Az biztos, hogy vagy 50 cm-esek a falak. Na, de lehet, hogy el is dőlt a dolog, mert a néni szólt, hogy a gyerekei nem engedik, hogy annyiért adja el amennyiről beszéltünk. Így meg többe lenne mint az újKép!
Na majd csinálok szép kertet én is. És különben is van egy 20 m magas gyönyörű fenyőnkKép! ( azért fájni fog a szívem a kertért)

RKriszta! Mi volt a szemészeten? Hát a halál téma tényleg nagyon nehéz.... Elmondom az én tapasztalatomat. Mint tudjátok én 6 évesen vesztettem al az Anyukámat. Nálunk nem volt titkolózás, máig is emlékszem a napra amikor Apukám megkapta a távíratot. Gondolom a testvérimnek mondhatta, hogy mi történt, mert mindenki elkezdett sírni, így én is és mivel a tesóim azt mondogatták csak, hogy rám mostmár jobban kell figyelni mert én ismerhettem a legkevesebb ideig így tudtam, hogy mi történt. A temetésre is elmehettem, igaz nem értettem semmit, láttam Anyukámat a koporsóban, de nem gondoltam véglegesnek és még évekig úgy aludtam el, hogy legyen hely neki az ágyamban....
Én teljesen igazat adok Icusnak, el kell mondani és minden kérdésre válaszolni kell ezzel kapcsolatban. ( én is ezt tettem amikor meghalt az Apukám)

KrisztaNyanya! Tényleg kellett volna mondaniuk, hogy nem fogsz látni! Amikor Alexnak csinálták még másnapra is felmentést kapott az írás-olvasás alól!

Icus! Ici-picit írigyellek ám, hogy már ruhákat nézegetszKép! Én is úgy gondolom, hogy inkább egy kicsit több mosás. Nekünk nagyon sok ruhánk volt amit egyetlen használat nélkül tovább kellett adni!

Regina, Bea és a többiek írjatok egy pár sort ha erre jártokKép!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat a házép. kapcs.!! Sajna mindkettőnek vannak jó és rossz oldalai. Ugye az új ház az új, a másiknál meg nagy a telek, és nem kell 2 évet várni, hogy minden beálljon. Csak az kőház és nem tudja megmondani a néni akié, hogy mit takar ez egyáltalán. Az biztos, hogy vagy 50 cm-esek a falak. Na, de lehet, hogy el is dőlt a dolog, mert a néni szólt, hogy a gyerekei nem engedik, hogy annyiért adja el amennyiről beszéltünk. Így meg többe lenne mint az újKép!
Na majd csinálok szép kertet én is. És különben is van egy 20 m magas gyönyörű fenyőnkKép! ( azért fájni fog a szívem a kertért)

RKriszta! Mi volt a szemészeten? Hát a halál téma tényleg nagyon nehéz.... Elmondom az én tapasztalatomat. Mint tudjátok én 6 évesen vesztettem al az Anyukámat. Nálunk nem volt titkolózás, máig is emlékszem a napra amikor Apukám megkapta a távíratot. Gondolom a testvérimnek mondhatta, hogy mi történt, mert mindenki elkezdett sírni, így én is és mivel a tesóim azt mondogatták csak, hogy rám mostmár jobban kell figyelni mert én ismerhettem a legkevesebb ideig így tudtam, hogy mi történt. A temetésre is elmehettem, igaz nem értettem semmit, láttam Anyukámat a koporsóban, de nem gondoltam véglegesnek és még évekig úgy aludtam el, hogy legyen hely neki az ágyamban....
Én teljesen igazat adok Icusnak, el kell mondani és minden kérdésre válaszolni kell ezzel kapcsolatban. ( én is ezt tettem amikor meghalt az Apukám)

KrisztaNyanya! Tényleg kellett volna mondaniuk, hogy nem fogsz látni! Amikor Alexnak csinálták még másnapra is felmentést kapott az írás-olvasás alól!

Icus! Ici-picit írigyellek ám, hogy már ruhákat nézegetszKép! Én is úgy gondolom, hogy inkább egy kicsit több mosás. Nekünk nagyon sok ruhánk volt amit egyetlen használat nélkül tovább kellett adni!

Regina, Bea és a többiek írjatok egy pár sort ha erre jártokKép!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Bocsi, bocsi!

Gondolom egyszer is elég elolvasniKép!

KépKép
mandula35

Icus!

Nem vagy telhetetlen! Legyen hányásmentes és nagyon könnyű! Mindenki a legjobbat szeretné magának!

Majonéz
majonéz

Hello mindenkinek!

Kedves Mandula! Járok erre minden nap, csak éppen olvasó üzemmódban.

Velem az a helyzet, hogy a munkahelyemen nincs internet (!!!!!). Itthon pedig osztozunk, mert csak az egyik gépen van internet kapcsolat...

Egyébként minden rendben felénk, csak ilyenkor tavasszal sok dolog akad: kertészkedés, nagytakarítás, séta, kirándulás. Mindezt a szokásos egyéb ténykedések mellett. De ezzel biztos más is így van.

ICUS
Amit Nyanya írt az nagyon igaz. Én nagyon szűkre vettem a készletet anno, de nem volt gond. Mindig mostam és valahogy olyan jó volt azokat a picike ruhácskákat teregetni. Erre határozottan emlékszem!

És a lányomat egy 68-as overallban hoztunk haza, nem vettem neki újat, mert nem számítottunk rá, hogy sokkal kisebb lesz, mint a tesója. Szóval képzelhetitek, alig látszott ki a gyerek a kezes-lábasból. De úgy voltam vele, hogy majd belenő, úgyis januári lévén hetekig nem vihettem ki, aztán tényleg úgy lett.

Kép
regina3

Icus!
Annyiban szerencsénk van, hogy nyári babákra kevesebb ruha kell. Teksztilpelenkákat vegyél kb 10 db-ot.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Paga, van már iwiw meghívód? Én tudok küldeni, azaz nem én, hanem JackKép. A citromailre küldjem?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Nagyon szupcsi az aláírásotok Manka!

És nincs még meghívóm, ha küldesz a citromailes e-mailemre azt megköszönöm. Jó hogy néha elnézel ide is. Jack baba jól van ugye? Biztos nagyon ügyes, nagy fiú már!

Gabi
paga

Icus!

Jó hogy jöttél már! És szerintem sem vagy telhetetlen, mert az lenne igazán jó, ha tényleg rosszullétektől mentes terhességet egy könnyű szülés követné. Na, de ha nem is így lesz kicsi lányod kárpótolni fog minden elszenvedett percért, ebben biztos vagyok!

Mandula!

Azért sajnálom, hogy a szép kertes ház nem jött össze. Legalább már nem kell rágódnotok rajta, hogy melyik is legyen. Majd megépül a ti, saját igényeiteknek megfelelő házatok, s mire a babádnak szüksége lesz a kertre játszani, akkorra az is meglesz. Ja és a kisebb kert kisebb gond! De gyönyörűnek ugyanolyan gyönyörű tud lenni. Csöppet se bánkódj!

Nyanyus!

Hát az a szemész tényleg elég flúgos egy doki lehet. Azért remélem, hogy a holnapi napod szerencsésen alakul, és a szemeddel sem lesz nagyobb gond! Hogy fogsz menni, ha nem tudsz vezetni?

Szép álmokat mindenkinek!

Gabi
paga

Paga, elküldtem. Olvasgatlak ám titeket szorgalmasanKép. Jack már tényleg nagyfiú, ma költözött át a saját szobájába, eddig a miénkben aludt.
Puszi:

Manka

manka7

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat babaruhaügyben; addig én is eljutottam, hogy nem kell sok, de mégis mennyi az elég? pl. naponta kb. hányszor kell átöltöztetni a babust: bepisilés, büfi stb.( bocs hogy hülyeségeket kérdezek Kép, de ez még csak a kezdet )
A börzére szívem szerint már nagyon mennék de egyenlőre babonából semmit sem merek venni, a párom szerint majd csak az utolsó hetekben kéne vásárolni. Azzal ijesztgetem, hogy így viszont ha a baba kicsit hamarabb jönne, egyedül kell bevásárolnia míg én a kórházban vagyok... erre majd csak beadja a derekátKép Én már nagyon be vagyok zsongva vásárlásilag...

Képzeljétek, tegnap mikor kabát nélkül mászkáltam a városban, a metrón egy negyvenes nő átadta nekem a helyet! Úgy meglepődtem, először nem is fogtam fel hogy nekem szól.Kép

Mandula
Én meg azokat irigylem akik már babáznakKép Kicsit még mindig tartok attól hogy valami baj adódhat, szüléskor is annyi minden történhet...
Neked is hamar eltelik majd ez a pár hónap, az elején én sem hittem volna.
Mikor mész orvoshoz?

Majonéz
A hányásmentesség eddig megvolt, most már csak a könnyű szülés kellene. Hááát, 40 évesen első gyereket szülni...eléggé csoda lenne. A doki szerint idősebb korban gyakoribb a fájásgyengeség és a tágulási probléma, szóval császár is szóba jöhet, bár azt is mondta hogy jó az alkatom és akár simán is meglehet. Majd kiderül.

Jó éjt mindenkinek!

Icus

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Paga, visszajött a meghívó, állítólag tele van a mailboxod, vagy valami ilyesmi. "user is over quota"

Manka

manka7

Manka!

Iagazad van. Most töröltem egy csomó mindent. Kérlek, hogy küldd át még egyszer légy szíves!

Gabi
paga

Icus!

Én nem vagyok nagyon otthon babaruha ügyben, de melékeim szerint is nagyon kevés kell a legkisebb méretű ruhákból, az hogy melyik a legkisebb, az a baba méretétől függ, hiszen vannak olyan babák, akikre már újszülött korban is kicsi az 56-os méretű ruha, van, amelyiknek meg az eggyel kisebb kell, de szerintem a babára méretben jó ruhából 3-4 váltás elég, ha meg egyből veszel kb. ugyanennyit az eggyel nagyobb méreű ruhákból, akkor szükség esetén azt is rá tudod adni, szerintem ennyi elég.

Gabi
paga

Icus!
Szerintem is kb 4 elég. Én azért a börzére kimennék a helyedben, mert sokat spórolhatsz vele. A félelmedet megértem, de ez most már életed végéig fog tartani Kép Emiatt kár lemaradni egy jó kis vásárlásról, pont most, amikor még kényelmesen ráérősen megteheted.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Icus!

Attól, hogy 40 évesen szülöd első babádat, szerintem még nem feltétlenül lesz nehéz a szülés. De nem tudom. Lehet, hogy ebben másnak van tapasztalata és megosztják veled. Én mindenesetre könnyű szülést kívánok neked!!

Majonéz
majonéz

Paga, a meghívót mit elküldtem tegnap az iwiw elküldöttnek tekintette, és nem kaptam vissza, de szereztem neked mégegyetKép. Remélem ez már odaér.

Manka

manka7

Manka!

Megkaptam nagyon tündér vagy!

Gabi
paga

Sziasztok....
Gyors bejelentkezés,már van is netem az uj helyen.
Este benézek sziasztok Zsenge

Kép
zsenge

Sziasztok!
Hétfőn este érkeztünk haza. Azóta csak olvasgatni volt időm. Nagyon jól éreztük magunkat, az idő is tűrhető volt. Vasárnap délután esett az eső, ezért akkor az uszodában voltunk. Benjámin itthon imád fürödni, ezért igen meglepett, hogy a medencében sírva fakadt.(pedig a gyermekmedencébe vittük) Szerencsére nem sokáig tartott ez az állapot, negyed óra múlva már vígan pancsizott.
Szombaton viszont gyönyörű idő volt. Egész nap a szabadban voltunk. Elmentünk Balatonfűzfőre a bobpályához. A gyerekek nagyon élvezték, meg persze néhány felnőtt is. Utána a társaság két részre szakadt. Volt aki Veszprémbe ment az állatkertbe. Mivel mi nemrég voltunk állatkertben és már kevésnek találtam az időt, ezért Tihanyba mentünk. Onnan viszont komppal mentünk vissza a túloldalra.
A szálloda is szervezett programokat. A gyerekeknek kézműves foglalkozások voltak, vasárnap délelőtt pedig egy bohócműsor. Két nagyon jópofa bohóc volt, gyerek és felnőtt egyaránt élvezte a műsorukat. Vasárnap este locsolóbál volt, bár én inkább zenés vacsorának hívnám. Nem tartott túl sokáig, de legalább egy jót táncoltunk. Egyébként esténként összejöttünk. Pingpongoztunk, beszélgettünk, társasjátékoztunk.
Hétfőn nem kellett korán átadni a szobát(nem jött utánunk senki), ezért még hétfőn is volt fürdés meg nagy séta a Balaton-parton.
Bencének nagyon tetszett, hogy nagy társasággal voltunk. Ebből semmi problémánk nem volt, mindenki azt csinálta amihez kedve volt, nem kellett mindenhová együtt menni, de legtöbbször mégis együtt volt a társaság.

Mostanában kevesebb időm lesz a gép előtt ülni. Vészesen közeledik Péter ballagása és az érettségi. Megkeresett egy volt tanítványom is, hogy foglalkozzak vele a hátralévő időben.
Azért majd jelentkezem időnként.

Icus!
Szerintem is érdemes kimenni a börzére. Én mindig ott veszek pelenkát. Mi Liberot használunk és nekem nagyon bevált. Benjámin már 15 hónapos, de összesen, ha 3-szor volt éjszakai átázás, pedig ő 11 órát alszik éjszaka. Annak idején októberben volt a börze és Benjámint január végére vártuk. Négy hónapra való pelenkát vettem meg akkor. Nagyon javaslom az elejére az újszülött pelenkát.
Rugdalózókat, kis ruhákat fillérekért tudsz vásárolni használtan.(ezek a pici ruhácskák még használtan is olyanok, mintha újak lennének) Legközelebb viszont csak ősszel lesz ilyen börze.
Arra viszont készülj fel, hogy nagy a tömeg. Ezért mi, ha tehetjük mindig gyerek nélkül megyünk.Annyi nézelődni való van, hogy érdemes rászánni az egész nyitvatartási időt.

Melcsi!
Gyönyörű a kislányod. Nagyon tetszik, ahogy a fiaddal együtt vannak. Ígérem, előbb-utóbb én is teszek fel képeket.
Melinda
fermel

Pár foto .......nézegessétek Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
zsenge

Sziasztok!

Zsenge! Már ki is pakolásztálKép?
A kislányod nagyon édes!! És nagyon jó pillanatokat kaptál elKép!

Melinda! Örülök, hogy ilyen jól sikerült a pihenésetek! A ballagás miatt viszont nem írigyellek! Várjuk a képeket!!!

Sziasztok

KépKép
mandula35

Helló Lányok!

Melcsi küldött egy sms-t, hogy vírusos a gépük, nem tűnt el, lehet, már holnap jön.

Zsenge!
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan úrrá lettél a káoszon! Hova és miért költöztetek? - ha nem titokKép
Niki - kész hölgy! Nagyon sokat nőtt, mióta az utolsó képet láttam róla!

KrisztaNyanya!
Nahát, a Te szemészed se semmi...
Lilinél kedden megállapították, valami gond van a JOBB szemével. Szerda reggel megállapították, hogy gond van a BAL szemével... 1,5 ill. 3,5 dioptriás szemüveget írtak fel neki, állandó viselésre, de még elviszem egy normális szemészhez is...

Paga!
Fenn vagy az iwiw-en is?
Beszéltem Anitával, sőt..., de talán már észre is vetted. Remélem, tényleg nem gondKép!
Meg se köszöntem a terasz-ügyi tanácsadást - úgyhogy: köszönöm!

Icus!
Babaruha ügyben csatlakozom az előttem szólókhoz. Mi Lilinek csak azt a ruhát vettük meg, amiben hazahoztuk a kórházból, mert rengeteget örököltünk, aztán meg a látogatók hoztak ajándékba is. Nálunk speciel az 56-os méret soha nem volt jó, mert 56, 59, ill. 61 cm-esek voltakKép.
Az első hónapokban egyébként még nem látszik meg a ruhákon, ha a sokadik gyerek hordja, ezért én örültem, ha örököltünk, vagy ha jó minőségű használtat sikerült vennem.

Mandula!
Mikor lesz az az UH?Kép

Melinda!
Fiadnak egy kalappal! Neked meg kitartástKép!

Halál-téma: barátnőm szerint először magamban kellene ezt a témát rendezni. De nem tudom! Vagy inkább nem is akarom? Nagyon megijedtem, de Lili azóta nem hozta szóba.

Holnap megyek nőgyógyászhoz... Meg kellene sürgetni ezt a baba-dolgotKép Remélem, minden rendben van odabent.

Sziasztok!
R.Kriszta
Vendég

Kép

LiliKép
Vendég

Na, de ügyes vagyok!
Próbálkozom tovább!Kép

Lili a homokozóbanKép
Vendég

Zsenge, Rabkri!
Helyesek a lányok Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Édesek a csajok! Majonéz
majonéz

Sziasztok!

RKriszta! Na, pont ilyet szeretnékKépKép! Nagyon édes kiscsaj! UH-ra kb 2 hét múlva megyek, most még úgysem látszana semmi! Egyébként tegnap az jutott eszembe, hogy mi van ha nem is vagyok terhes, a teszt tévedett. Aztán rájöttem, hogy hát persze nem jött meg....Kép Na meg már egy icipici émelygés és gyomorégés is van.

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Paga!

Köszi a meghívót, nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rám! Csak nem tudok belépni! Beírom a emailem, a jelszavam és utána visszajön ua. az ablak. Na még próbálkozom!

Puszi

KépKép
mandula35

Áááá! A sütik!! Mindíg elfeledkezem rólukKép!

KépKép
mandula35

Sziasztok Lányok!
Megjavult ez a dög, tehát én is itt vagyok, csak visszaolvasgattam, hogy miről is maradtam le.
Mi az az iwiw?
Köszi a gratulációkat a gyerekeimhez. Milyen furcsa igy leirni hogy gyerekeim...
Kedves Rabkri!
A fodrász a fiam barátja volt, kb. másfél óra alatt lett kész. Nem szabad mosni, minden reggel hajlakkal kezeli, és állitólag nem viszket. Ha megunja, simán meg kell mosni és kijön, bár gondolom kifésülni nem lesz semmi...
Én se akartam megengedni, de be kellett látnom, hogy jól áll Neki, és a suliból se tiltották ki. Lányokat is láttam már igy, persze vékonyabb fonatokkal. Remélem azért Pöri majd nem akar ilyet, egy lány az más.
Voltunk a jó Krizsa dokinál. Megkaptam a beutalókat, és ha a hormon rendben van, zöld utunk lesz a juniusi beültetésre. Pöri nagyon tetszett neki, mondtam, hogy pont 1 ilyen gyerek jó lesz, de Dezső azt mondta, hogy á, inkább fiu, 1 családba elég 1 lány. Pedig már teljesen az ujja köré csavarta az apját, nem tudom mi kifogása lenne még 1 lány miatt!!!
Kedves Icus!
Szerintem ruhából 3-4 db 56-osnál többet ne vegyél, valóban jók a használtak is. Praktikus az ujjatlan rugi, mert az időtől függően adhatsz alá hosszu v.rövid ujju bodyt. Talpa legyen, mert a zoknit mindig lerugják, nagyon ügyesek.
Bodyból kezdhetsz rögtön 62-essel is. De nyár lesz ugyis, lehet hogy nem is kell rugit adni Rá, csak éjjel.Legalábbis én nem szoktam tulöltöztetni csak azért mert csecsemő. Nem is birja a meleget...
Pörike a héten 6,67 kg-t mutatott, 66 cm, hétfőn volt 5 hónapos. A cumusüveget, ha nincs benne tul sok, már önállóan fogja és dönti.
Ma először adtam Neki kész bébiételt, próbaképpen. Megette, ugy láttam izlett Neki, de kevés volt! Már akkor láttam, mikor kitettem a tányérjára. Szóval főzök tovább. Nme is volt más tervem, csak szükségből adnám Neki, pl. mikor a beültetés után leszünk, de ez az adag 2 hónap mulva mégugyse lesz elég!
Olyan édes, mikor meglátja a partedlit, elkezd kapálózni és hangosan nevet, mert jön a bébipapi.
Szivből kivánok mindenkinek ilyen aranyos kis bébit, mint amilyen nekünk van!
Melcsi

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Melcsi!

Örülök hogy megjavult a géped! Pöri már igazán nagy baba lett. Remélem, hogy a hormonszinted is rendben találtatik, és júniusban tényleg indulhat a babaprojekt.

Az iwiw és a myvip, hú mi is annak a szakszerű megnevezése. Nem tudom. de egy olyan hely az interneten, ahol sok ember regisztrál, és lehet régi ismerősöket keresni, és mindig találsz is meglátod! Én Rabkri segítségével a gyerekkorom legkobb barátnőjét találtam meg. Kicsi a világ! A myvip-re küldtem neked meghívót, és próbáltam itt mindenkinek, akinek megtaláltam az e-mail címét, de sajnos az iwiw-re csak nehezen lehet szerezni meghívót, nekem Manka küldött, de belépni ritkán tudok, sajnos, valamiért sokszor nem enged.

Zsenge!

Gyorsan lezavartad a költözködést! Milyen az új hely? Niki nagyon édes kislány!

Melinda!

Örülök hogy ilyen jól sikerült a nyaralásotok. A ballagás még csak elmegy, de az érettségit biztosan nem nagyon várod! Zürős időszak lesz!

Rabkri!

Mi volt a nőgyogyinál? Lili nagyon tündérbaba.

Sziasztok

Gabi
paga

Sziasztok Lányok!
Kedves Paga!
Köszi a meghivót, regisztráltam is, egyelőre még nem tudom hogy mire fogom használni.
Kedves Zsenge!
Milyen nagy kislány lett Niki! A képek igazán jó pillanatokat kaptak el.
Kedves Druszám!
Ha belegondolok, hogy 2 év mulva nálunk is érettségi lesz... Nem irigyellek.
Kedves Kriszta!
Gyönyörü lánykád van Neked is!
Mi van a szemével? Eljutottatok vmi normális dokihoz? És a babaprojekt?
Melcsi

melcsi1967

RKriszta!

Kép

KépKép
mandula35

Csatlakozom az előttem szólóhoz Rabkri boldog születésnapot kívánok neked!

Kép

Gabi
paga

Köszönöm, Lányok, nagyon aranyosak vagytok!KépKépKép
És nem érzem magam öregnek! Néhány éve a negyven felé haladókat még olyan vénnek gondoltam, de most ez számomra semmi drámát nem jelentKép. Inkább egyre kiegyensúlyozottabbnak, nyugodtabbnak érzem magamKép

LÁnyok, most megyek, holnap még jövök bővebben, mert hajnalban - kb. fél 4-kor kelekKép, mert viszem Aput kivizsgálásra, úgyhogy elteszem magam!

Még egyszer: köszönömKépKépKép
Sziasztok!
R.Kriszta
Vendég

Sziasztok!

Látom a jóidő nem enged senkit a gép melléKép!

Kriszta! Mi volt a kivizsgáláson? Ez most milyen vizsgálat? Neked mit mondott a nőgyógyi? Bocs, nem akarok tolakodó lenni, csak érdekelKép!

Melcsi! Remélem minden ok. lesz, és indulhat a babaprojekt! Mikor kapunk új képeket Pöriről? Én bármennyit meg tudok nézniKép!

Én csak jövőhéten megyek UH-ra, már azért eléggé várom, azt mondta az orvosom, hogy genetikával kezdünk. Nem tudom mit jelent ez, majd jövőhéten már kiderül.

Ja, és lehet, hogy mégis szép nagy kertünk leszKép. Szólt a tulaj, hogy mégis odaadná annyiért, ma megyünk megbeszélni vele a részleteket. Azért mostmár amíg nem biztos nem élem bele magam....

Most néztem, hogy milyen sokan vagyunk a táblában, és mostanában alig írunk egy páranKép!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok!
Végre megszületett a nagy mű! A Fotoalbumon belül nyitottam egy saját albumot fermel1 néven. Hát, mit mondjak!? A gyerekeimet hamarabb megszültem, mint ezt az albumot. Először az volt a gond, hogy átlag kétszer akkora helyet foglaltak a képek, mint amit enged a rendszer. Végül Bence ötletével sikerült kicsinyíteni őket. Utána meg nagyon nehezen akarta befogadni a képeket, volt amelyiket közel 10-szer próbáltam. Még így is maradt néhány, ami nem került fel a kiválasztottak közül. Majd még próbálkozom. Addig is jó tallózást!

RKriszta! Én is boldog születésnapot kívánok!
Köszönöm mindenkinek az együttérzést ballagás és érettségi ügyében.
Mandula! Kitartást az építkezéshez, akármilyen mértékű is lesz! Ügyesen alkudozzatok a vásárlásnál!
Vigyázz magadra, szuper lesz, hogy jövő héten már UH-ra mész.
Melinda
fermel

Sziasztok!

Ma volt egy kis izgalom az életemben. Meglepő módon azért izgultam, hogy negatív legyen a HCG tesztem. És az lett, de az előzményét is leírom röviden. Múlt csütörtökön (2 héttel a műtét után) levelet kaptam a kórházból azzal a szöveggel, hogy a szövettani vizsgálat eredménye megérkezett és további kezelés céljából mielőbb keressem fel az intézményt. De semmi konkrétat nem írtak. Hát gondolhatjátok!!! Felhívtam a dokit és mondta rögtön, hogy valószínüleg rutinlevél, de azért csináljak tesztet, ha negatív, akkor jó, ha esetleg pozitív lenne, akkor hívjam fel, hogy a továbbiakat megbeszéljük.

A megtapasztalás ebből a dologból az, hogy a HCG hormon nagyon sokáig képes pozitív lenni, mert az orvos szerint műtét (vagy vetélés) után is még akár 2 hétig lehet pozitív. Bár ezzel lehet, hogy nem mondtam nektem újat, de én elég meglepőnek tartom.

Kép
regina3

Helló Lányok!

Melinda!
Szuper jók a képek! Némelyik kínai fotó útikönyvbe illő. Fantaszikus élmény lehetett a fiad számára, hogy a saját szemével láthatta azt, amiről tanul(t).
A fiúk nagyon helyesek, BenjiKépKépKép
Köszi a köszöntéstKép!

Melcsi!
Nem tudom, mi lesz ebből a raszta-ügyből, Dorka teljesen be van indulvaKép
De jó, hogy már csak azon agyaltok, mi lenne jobb, fiú v. leányzóKép Nagyon drukkolok!
Jöhetnek a további fotókKép!

Az én dokim azt mondta, semmi akadálya a terhességnek, pillanatnyilag cisztáim sincsenek, szép a hegem, csak... csak jó lenne néhány kilót leadniKép. Elkeserítő, de most majdnem olyan súlyban vagyok pocak (mármint babás pocakKép) nélkül, ahogy Lilivel bementem a szülészetreKép És a legelkeserítőbb az egészben, hogy az ősszel leadott tízesnél mostanra több jött visszaKépKépKép És ezért félek újból belevágni, pedig a fogyókúrát meg tudom csinálni, de utána mi és hogyan lesz?
Szerinte egyébként valószínűleg azért nem sikerül teherbe esnem, mert a szervezetem így is tiltakozik a terhelés ellenKép Úgyhogy most kicsit el vagyok kenődve, de akkor is megcsinálom!Kép

Kedves Mandula!
Egyáltalán nem vagy tolakodó, azt hiszem, itt mindannyiunknak jólesik, ha a másik érdeklődik irántaKép
Apukám miatt kicsit kiborultam. Nagy nehezen szerzek neki egy normális dokit, aki a kivizsgálásokat bentfekvés közben akarta elvégezni. Erre Atyám közölte, hogy Õ nem hajlandó befeküdni. Ez még nem is lett volna olyan nagy gond, de ma elmentem itthonról hajnalban, együtt elmentünk a kórházba, ahol fél óra várakozás után közölte, hogy Õ ezt unja, nem vár tovább...Kép

UHKépKépKép A teszt pedig nem téved, nyugi, babócád ott van, a lehető legjobb helyen! Vigyázz rá nagyon!

Most nézem, hogy a lányod egyidős Lucával. Te mit tapasztalsz, mert én kezdek megőrülni. Soha nem lehetett róla mintázni a pedantéria szobrát, de amit mostanában produkálKép... Kupi az asztalán, az ágyán és a környékén, az iskolába nem pakol be rendesen, ma is beírást hozott, mert nem volt felszerelése. Ráadásul szerinte a tanár a hibás, mert minek kér ennyi cuccot...

Lili-fotók kapcsán köszönjük a dicsérő szavakatKép
Egyébként igazi falusi csaj a lányomKép Itt nálunk mindenki köszön mindenkinek az utcán, Lili számára ez a természetes. De amikor ezt Pesten csinálja...Kép, na, ott kissé furcsán néznek ránk. Meg amikor felkiált a mozgólépcsőt meglátva, hogy "Anya, milyen lépcső ez? Ilyet láttam a tévében!"Kép...
De amennyi virágot én tegnap Tőle kaptam! Ahányszor kiment az udvarra, mindig hozott be valamit: hol egy szál tulipánt, hol egy szál nárcisz, hol egy csokor pitypangotKépKépKép

Paga!
Nálad működik az iwiw?
Mikor kezdesz az új helyeden?

Többiek, hol vagytok?

Sziasztok!
R.Kriszta
Vendég

Regina!

Nem irigyellek az ilyesfajta izgalmak miatt...

Ha ez a rutin, akkor ez egyfajta "előre menekülés" a kórház részéről?
Ha meg nem rutin, akkor nem találták meg azt, aminek ott kellett volna lennie?

Nekem is volt eü-küretem, de utána csak arról tájékoztattak, hogy mit találtak: polipot.

Nem értem, és számomra is meglepő...

R.Kriszta
Vendég

Sziasztok Lányok!
Kedves Kriszta!
Boldog, boldog, boldog születésnapot!
Hát azért nem csak azon agyalunk hogy mi legyen a neme... Ma megjött szerencsére, igy szerdán mehetek a hormonvizsgálatokra. Ugy remélem, már csak 1x fog megjönni... Valahogy olyan jó érzés volt ujra ott lenni a Kaáliban, azt éreztem, hogy itt megint csinálnak nekünk 1 gyereket. Közben láttam a várakozókon, hogy nem tudják teljes szivvel nézegetni Pörit, de én is igy voltam ezzel, még 1 éve is, nem birtam ránézni 1 gyerekre sem...
Szinte egész nap kint vagyunk Bébivel, kaptunk kinti járókát is, ugyhogy nagy a boldogság, egész nap nézelődik a lánykám. Annyi a látnivaló, hogy este 8-ra ki is üti teljesen, az utolsó falatokat szinte alva eszi meg a vacsorából (tejpépet szoktunk vacsizni). Ma ráadásul kiengedte a gerléit a szomszédunk, a gyermek feje forgott mint a körhinta ahogy repültek körbe a madarak. Tátott szájjal leste, időnként mondta, hogy ááá. Fürdés előtt meg feküdt a pelenkázón, aztán a fejét Apa felé forditotta, és hosszan mesélte neki az élményeket.
A képeket még nem válogattuk szét a gépen, ráadásul az ujakat még fel se tettük, szóval még várjatok 1 kicsit légyszi. Közben megkezdődött a suli is sajna, meg hát jó az idő, folyton kint vagyunk. De igyekszünk, igérem.
Kriszta kedves, a sulyról csak annyit mondhatok, tudod mi nálam a helyzet, de ugy látszik nálam nem ez csinálja a zavart. Egyébként, végül maradt a 3 kiló hizás a terhességem végéig, azután meg lement össz. 17 kiló, pedig nem csináltam érte semmit. Persze már 4 vissza is jött, ugyhogy most 116 a versenysulyom. Ez még mindig 10 kilóval alatta van az ezelőttinek. De sajna a hormon mennyiségét ez a pár kiló ebben a kategóriában nem befolyásolja.
Kedves Regina!
Azt gondolták a szövettanon, hogy terhes vagy a küret után? Ez érdekes.
Kedves Mandula!
Remélem ezuttal minden rendben lesz Nálatok! Nagyon drukkolok! És a vásárláshoz is, legyetek ügyesek!
Melcsi

melcsi1967

Ja és azt nem irtam, hogy sikerült az átprogramozás, délben ebédel és du. jön a gyümölcs. íIgaz, 3x alszik napközben.
Melcsi

melcsi1967

Csak hogy ne legyenek félreértések:

a patológus a doki szerint nem talált embriót és azt feltételezheti ilyenkor, hogy méhen kívüli volt a terhesség. Mi viszont láttuk UH-n a petezsákot, tehát belül volt az, csak üresen...
Persze azért furcsa, de remélem hozzájutok a szövettan eredményéhez. Vajon mit ír?

Kép
regina3

Sziasztok lányok!

Én kicsit el vagyok havazva mostanában, de azért olvasgatlak titeket. Legalább zajlik az élet! :o)) Velem egyenlőre nincs semmi, ha 28.-án megjön, akkor jön a következő clostis hónap, ha nem, akkor remélem kislány lesz belőle!!!!

Majonéz
majonéz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?