Sziasztok!
Zsuzsi: Mi újság? jaj, a napi ctg, brrr, én nagyon szerettem volna elkerülni és így is lett
szülés utáni reggel szóltam az Anikónak, hogy van fél 11-re van ctg időpontom, de már nem jövök
, mondta, hogy jó és nagyon röhögtek a nővérrel
Plömi: nagyon édes Ábel és nagyon sokat nőtt! sajnálom, hogy idegeskedned kellett, remélem megoldódtak a gondok
hajhullás természetes szülés után sajnos, hosszú hajnál meg nagyon látványos is
Kriszta: elvileg nálunk is van ovi a jövő hétig, csak mi már nem megyünk
ha nem lenne ez a fránya megfázás, meg ez a gyönyörű nyári idő, akkor azért egyszerűbb lenne
, olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy mindig elhessegetem a kicsitől és néha elfogy a cérnám
szerintem hízott már, de nincs mérlegünk és én nem megyek méregetni, doktornéni is azt mondta, hogy nem fontos, engem szám szerűleg nem is izgat
nekünk nem volt még iskolaérettségi, mivel csak jövőre megy suliba, bár mos is mehetne, de felesleges, legyen csak még ovis
majd meséld el mi volt, kíváncsi vagyok!
Boo: üdv itt! Zsuzsihoz csatlakozva, csak jókat tudok mondani a doktornőről, a szülésnél is maximálisan meg voltunk elégedve, ott volt végig, igaz én gyorsan szültem, de biztos másokkal is ott van, és a szülésznővel is jól összedolgoztak, ami szintén nem elhanyagolható
amúgy azt tapasztaltam, hogy a kollégák is "szeretik"
én amiatt is választottam az Uzsokit, mert közel van, nem bántam meg, bár a nővérektől és a csecsemősöktől nem vagyok elájulva, sőt...
ha esetleg konkrét kérdésed van írj nyugodtan, akár privátban is
nekem nem volt furcsa nő nőgyógyász, sőt én most kifejezetten örültem neki, valahogy most nőre "vágytam"
Dorka: szorítok, hogy minden rendben legyen!
cinn: szép nevet választottatok, nekünk is tetszett, csak a családban van 5, egyik Apukám
Kis.csillag: én nem szeretnék más fórumra átmenni, jó itt az ismerősök között
Hencsi: beöntés semmi extra, pár perc, a víz meleg és jól kijön, aminek ki kell
, mégiscsak jobb, mint szülés közben
a szülőszobán is van szép új WC + zuhanyzó, magadra zárod s nem háborgat senki
szép napot mindenkinek!