Hali!
Kikocsen, csakis az Istenhegyi géndiagnosztika a nyerő nálunk.
Szinte mindenki náluk volt.
Julcsikám, de jó, hogy jobban vagy! Nagyon izgultam értetek!
Most megint a nem oltatni pártján vagyok, de Petim fölveszi holnap az övét.
Érdekes dolgok vannak ezzel kapcsolatban is.Petimnek a házidoki simán kiírta fizetősre az oltásokat (ki is váltottuk), ma meg az üzemorvos azt mondta, hogy ha visz valami papírt arról, hogy én babát várok, már oltja is ingyen...
Én is felírattam a receptet (de nem fogom beadatni szerintem), nekem azt mondta a házidoki, hogy a kismamáknak nem jár ingyen, csak az egy éven aluli gyereket nevelőknek.
Mikor első perctől ingyenesen adják a kismamáknak... Ja és nem is adja be, hanem a kismamáknak a nőgyógyászukkal kell beadatni. Itt aztán van kever, ugye?!
Holnap megyek cukorvizsgálatra. Betelefonáltam a laborba, mondjanak már róla valamit, mert a tisztelt házidoki erről sem tudott felvilágosítást adni. Szerencsére itt sem a glükóz-szirupos rémséggel kezdenek, még csak nem is zsömle+tej, hanem vinnem kell olyan reggelit, amit általában enni szoktam.
Tegnap láttam a házat, amit Petike kinézett. Egész jó lenne, tetszik.
Vittünk kőművest is magunkkal, szerinte is jó vétel lenne. Már csak egy jól összehangolt ügyintézés hiányzik.
Kata, boldog névnapot így utólag.
Hanyatka, nagyon kis finom, csajos a vonalzód!
Bodzikacsillag! Én is kérem a recipét, meg léccike írd már meg a cickókrém nevét, amit nem kell lemosni. A kórházban el kezdett hámlani az egyik bimbim és gondoltam akár már most is leápolhanám azzal.
Nekem ma megint elég keményedős napom van. Volt, aki felbosszantson, így érthető... Valahogy át kéne mennem leszarom üzemmódba, de sajnos nem nagyon tudom, hogy kell, mert mindig lelkis voltam.
Jaj, az újszülöttes album ötlete szenzációs! (ajándéknak se volna rossz D-dayre)
Egyik barátnőm ajánlotta, hogy szerezzek be szélcsövet is a picurnak. Ő nagy hasznát vette a kisfiánál, mikor nem jöttek a pukik... Anyucik, nektek vannak tapasztalataitok?
Pólya: én is láttam, hogy a sírós babákat megnyugtatja a bebugyolálás, mert biztonságot ad nekik.Bodzika, majd megtanítasz, hogyan kell?
Rencsikém, képet raksz a szerzeményekről? Gyorstalaplóban kiképeznél a "hogyan vásároljunk pofátlanul olcsón a teszveszről"-témában? Úgy nézem, pihiszéket onnan szerzek majd be. Hogy vagytok???
Rózsafa! Gratulákok!