Új privát üzeneted érkezett!

Nekem is natur :wink:
lmkata

Sziasztok!

Hát a régebbi üziket lehet, hogy egszer csak el tudom majd olvasni, de egyelőre feladtam a dolgot. Úgyhogy elnézést, ha valaki kérdezett valamit, s nem válaszoltam. Ha van ilyen, akkor kérném újra a kérdést :oops: . Megpróbálom majd azért még behozni a lemaradást, de ha erre várok, hogy egyszer csak sikerül bepótolnom a hiányomat, akkor sose tudok bekapcsolódni.
Így most az aktuális üzikre reagálok, illetve azokra, amiket eddig feljegyzeteltem magamnak a korábbi lapokról. Bocsi.

Bala nevében köszönöm a 1 1/2 éves köszöntést!
Azt a mesekönyvet kapta tőlünk, amit a képen Apával olvasgatnak. Egy hatalmas micimackós könyv. Nagyon ötletes. Kukucskálni lehet vele, s mese végén van egy elhúzható kép. Annyira tetszik neki, hogy egész nap ezt hordozgatta utánam, mert a képet még nem tudja egyedül elhúzni. :lol:

Kedves Zsomborok!!!
Sorry, most látom csak, hogy Zsombor névnap is volt :oops:
Így utólag BOLDOG NÉVNAPOT nektek és sok boldogságot!
Kép

Zsóka!
Marci tünemény a hatalmas szemeivel, s olyan szép kék szemei vannak :lol:
Korábban írtad, hogy nem eszi a banánt. Balázs is nagyon nehezen szokta meg, mostanra viszont egyszerre legyűr egy egészet. :lol:
Túl vagytok a csőtörésen?

Reni!
Visszamenőleg ugyan, de NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT neked!
Így legalább most is bezsebelhetsz egy jókívánságot, hogy már nem számítasz rá.
Kép
Nagyon jó lett Niki szobája!
A peluscsere közben Edus javaslata vált be nálunk is. Mindig találni kellett valami újat, érdekeset, amivel le köti magát a villámpelusozás idejére. :lol:
Nálunk a legújabb, hogy a kakába belenyúl, illetve beleteszi ami a kezében van a két lába között, amikor éppen kivakarásznám a sz..ból. :roll: :evil:

Alon!
Tv-zés: Bala kezdetektől fogva a reklámokért rajong. Mi meg sem halljuk, hogy reklám kezdődött, csak onnan tudom, hogy a gyerek rohan át a másik szobába. És ilyenkor nem lát és nem hall. Ha esetleg eléállsz, akkor mindent megtesz, hogy lássa. És ami érdekes, némán is reklám a reklám, kép nélkül is, olaszul is, németül is. :roll: Pont a hétvégén volt a reklámzabálók éjszakája. Bala szerintem az egészet egy huzamban bírta volna. Mind a 600 filmet.
Mesefilmeket kb 1 éves kora óta engednék neki nézni, de nem kötik le a figyelmét. :roll: Ennek valahol örülök, de bevallom néha jól jönne. :oops: Egy favorit van most, az a Dunána Charly majom sorozat. Azt naponta mind a két részt meg kell néznünk. Tele van állatokkal, de a kedvenc a majom.
A számítógép az viszont kezdetektől fogva sláger (egyszervolt.hu, msn wink-ek, békás játék)

Nóri!
Csőrös pohár: mi is vettünk, de Bala nem tudta, s nem akarta használni. Minden gond nélkül a pohár kellett neki. Mára már gyönyörűen iszik belőle, segítség nélkül is. Pedig az elején örültem volna neki, ha elfogadja, mert nem lett volna minden tea a kezdeti próbálkozásokkor.

Zsófi!
Samaubaba tünemény! Annyira édes mosolya van!
A hordozó rossz bekötésének esetét olvasva kivert a víz :cry:. Azt hiszem a szívszédülés kerülgetett volna engem is.
Én 3 x játszottam azt el, hogy a célállomásnál vettem észre, amikor ki akartam kapcsolni a hordozót, hogy be se kapcsoltam. :oops: :evil: Úgy szégyeltem magam, s közben olyan dühös voltam magamra.
Tök jó, hogy Apa lazább munkára tudott váltani :)
Nálunk a helyzet változatlan. Reggel korán el, este későn haza. De legalább a hétvégék szabadok.
Testvérkérdés: tényleg a saját dokidra hallgass. Nekünk 1 évet mondott.
Korkülönbség: amíg nem volt Bala kicsit akartam, most már a 3-4 évre szavazok. :oops: :roll: :lol:
Csak "megnyugtatás képpen": Balának volt 1-2 olyan napja, hogy minden kajáját kihagyta. A frász kerülgetett. A doki meg azt mondta, hogy egészségesen él a gyerek, böjtöl. Úgyhogy nem gond, ha kimarad egy-egy kaja.

Edus!
Tündériek Zsigu beszólásai! SZőrös láb / Fiad :lol: :lol: :lol:
Nincs járókánk, így marad az ágy :(
Kegyetlen hisztiket vág le. Úgy a földhöz fágja magát, hogy attól félek nagyon beveri magát egyszer. És csapkod, karmolássza magát. :evil:

Klári!
Mi a gond a babóval? Vérzel? Görcsölsz? Mit mond a doki?
Nagyon szurkolok nektek!

Mircike!
Nagyon jók a képek Mirkóról. :)
Igazi kis vasgyúró!
Anyának meg gondolom nő a bicepsze :)

Kata!
Liza zabálnivaló!
Gyönyörű baba!
A reggeli szopik nálunk is a nagyágyban zajlanak, még a mai napig is. Ez a rituálé nekem is kell! Annyira jó összebújni vele, s úgy szunyálni még egy órát.

Krisztan!
Nóritok gyönyörű!

Puszi mindenkinek: Timi

Ui.: Nem olvasok vissza, ezért elnézést, ha valami zagyvaságot írtam, illetve helyesírásilag helytelenül. :oops: :roll:

Kép

Kép
timtom

A tv-zés témához három kép:

HA reklám van, akkor minden mást elfelejtünk:
Kép

"Anya! Nem látod, hogy a reklámot nézném?" Kép

"Pláne, ha a kedvencem megy!"
Kép

Kép

Kép
timtom

sziasztok,

boldog 1,5 éves szülinapot Bala !!
Timi,nagyon jót nevettem a porszívós sztorin! a képek pedig tündériek ! annyira jól elkapsz egy-egy pillanatot, és a kommentjeid is csúcsok ! lehet kéne egy blogot is írnod Bala oldalán !
mindegyik kép eszméletlen, de a kedvencem a kis tökmag a hatalmas számítógépasztal mögött.

Kata, ! te jó ég, h. megy az idő ! boldog hófordulót Lizunak !!!
már többször akartam írni, h. volt, h. én is régebben bealudtam a hajnali szoptatásba. főleg, ha a párom 24 órában dolgozott, és üres volt az ágy, akkor volt, h. arra keltem reggel, h. vki nyöszörög mellettem.. és jéééé, Laura itt van velem az ágyban. :lol: (én fekve etetek)

Reni, gyönyörű Niki szobája !
tök cuki, ahogy a szoptatós foteles székes képen kukucskál a komód mögül..
meg amikor a saját fotelében ül, igazi kiscsajszis !
pelenkázni nem szoktunk éjjel, szerencsére most ismét alvás van, viszont reggel ott van a mázsakőnyi teli verzió.
szerintem amúgy Laura olvassa a topikot :wink: , mert tegnap óta ficereg a pelenkázón, át akar hasra fordulni, ha visszafordítom veszekszik stb..

Zsóka, én is szoktam Vaterázni ! imádom ! szinte függőség !

Zsófi
, felkelt Samu végülis hajnalban, v. megelégelte a 4x-i kaját?

Edus, haláli beszólásai vannak Zsigunak !
tényleg, jegyzeteled őket?

Kriszta, nagyon szép Nórika ! nem semmi a két kis fogacskájával ! a doki sztorid nekem is félelmem, de szerencsére egyelőre minden rendben tűnik.
sikerült a váltás, beszéltél az újjal?

ha minden igaz december elején költözünk. egy kicsit kaotikusnak tűnik most, főleg így karácsony előtt, de remélem simább lesz, mint ahogy én azt elképzelem. ráadásul duplán költözünk, először anyukámhoz, amíg a felújítás zajlik, aztán át az újba. remélem az Ünnepekig sikerül mindent lezongorázni.
na lépek is, mert nemsokára indulunk újabb beszerzőkörútra.

Marcsi

UI. Nóri hol vagy, rég írtál !! jól vagytok Farkassal?

Marcsi

KépKép
alon

Na végül samu tényleg csak 4x evett tegnap és semi változást nem okozott. f8-tól 5:15 ig aludt és jó étvággyal evett reggel viszont amikor f10kor meg akartam eteni gondolván h lejárt a 4 óra így biztos éhes, nem nagyonakart enni. inkább csak nyammogott. viszont utána kakilt egy hihetetlen gigantikusat és aztóta alszik. szal lehet h túletettem mert ő már csak 4x enne. így most figyelni fogom és nem akkor etetem amikor "idő" van hanem ha éhes. ami persze elég nyilvánvaló is csak hát én eddig attól féltem, h ha csak 4 x eszik akkor éjjel fog pótolni. de úgy tűnik alaptalan volt a para. na majd meglátjuk.

meg persze attól is parázom rendesen h a tegnapi torna (isteni volt!!! 20 perc elipszis tréner, 10 perc lépcsőzéses izé, 10 perc izmozás- ez így nem túl sok de elsőre nem akartunk teljesen agyondolgoztatni magunkat- majd úszás és szauna) miatt csökken a tej mennyisége- ezért amikor tegnap hazajöttem fejtem szokás szerint és bevágtam egy hatalmas adag levest és ma reggelire is azt ettem. remélem nem lesz semmi gáz mert járnék tornázni. holnap megyek fodrászhoz is mert úgy érzem magam mint a saját nagyanyám. de tényleg kb 10 évvel idősebbnek érzem magam. valszin a 10 kg túlsúlyom miatt is van... jó lenne lefogyni de nagyon kívánom az édességeket sajna...

Bala cukkancs!! nekem a pelenkázós kép tetszik a legjobban. és Niki szobája is nagyon nagyon szép! jó helye van a nagylánynak.
Marcsi a költözködés húzós- elvileg tavasszal mi is fogunk... igaz csak 2 utcával odébb megyünk, de hát az is melós..

na még jövök!
kerekpocak

lányok akinek nagyobb babája van.. hányszor esznek?? 4x-5x 6x???
kerekpocak

Niki 6x eszik. Ebből 2x főzelék 1x gyümi.

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok

köszi a drukkokat de sajnos a rosszabbik verzió jött be. Pénteken elkezdtem vérezni, ilyen Julival is volt de ez most kicsit más volt. Tegnap már nem volt szívhang és a fejlődése is megállt valamikor, úgyhogy holnap lesz a műtét. Ez van, előre kell nézni, még tuti lesz babánk Juli mellé!

Nálunk is néha kimarad egy kajálás, egy darabig tökre paráztam hogy éhen hal a gyerkőc. Aztán ilyenkor megpróbálom úgy nézni a dolgokat, hogy ugyebár ő is egy önálló személyiség, mégha néha kis robotnak is látjuk (időben, egyforma mennyiséget egyen, aludjon, kakikljon, stb), és neki is lehet egyijk nap kevesebb étvágya, vagy nyűgösebb napja, ahogy nekünk is.
És ha ez nem állandó állapot, és rendesen fejlődik, semmi baja nem lesz.

Mégegyszer köszi mindenkinek!

:(

Klári
ganti

A kérdésre válaszolva:

Juli 5x eszik, reggel-este táp délelőtt gyümi, ebéd-uzsi főzelék.

Azért az is durva mikor a 9 kilós gyerekem egy nap elfogyaszt 6 deci tápot, kb. fél liter főzeléket (husival vagy sajttal), meg kb 2 dl gyümölcspépet. Néha már félek belekanalazni hátha túl sok, de ő csak nyitja a száját :-)
ganti

A kérdésre válaszolva:

Juli 5x eszik, reggel-este táp délelőtt gyümi, ebéd-uzsi főzelék.

Azért az is durva mikor a 9 kilós gyerekem egy nap elfogyaszt 6 deci tápot, kb. fél liter főzeléket (husival vagy sajttal), meg kb 2 dl gyümölcspépet. Néha már félek belekanalazni hátha túl sok, de ő csak nyitja a száját :-)
ganti

Helló csajok!
Jó betegek lettünk, nulla éjszakai alvás, csak köhögés. Bakker, de megállás nélkül. Két napja semmi alvás, előtte is köhögött ugyan, de most már nagyon gáz. Este nyolckor elájul, és 10-11 körül felkel, sírva, köhögve, hörögve, taknyanyála egybefolyik. Orrszívótól visítva sír, de muszáj. Szóval gáz. Ma éjjel nem is akart visszaaludni, hanem játszott. Apa másik szobában, én vele a szivacson, ahol ilyen esetekben szoktam aludni. Szóval én aludtam, ő meg játszott. Arra ébredtem, hogy a szememet nyitogatja :) Húzta fel a szemhéjamat :) Bevágtam a kiságyba szegényt, aztán megint elájultam, tényleg. Nem is tudom, mikor aludt el. Volt vele könyv, kisautó, telefon, szóval nem unatkozott, csak megállás nélkül köhögött.
Dokinénihez elmentünk. Jó kedvűen belépett, majd amikor a dokinénit meglátta, el akart szaladni, és üvöltött, mint sakál.
Hhhh. Fáradt vagyok. Sinecod cseppeket kell szedni. Múlt héten Elixirium Thymi Compositum nevű kanalas gyógyszert adtam, amit a gyógyszerész bácsi javasolt. Mindkettő száraz köhögésre van.

Anacinak helló. Képek állatjók!! Másfélévesnek, névnaposnak, hófordulósnak boldogot!

Zsófi: Nemtom normálnak számít-e, hogy egy még csecsszopó másfél éves hányszor eszik, de leírom :)
6-7: Ébredés, szopi.
7-8: Reggeli. Vajaskenyérrel párizsi, sajt. Vagy joghurt. Vagy tejpép. Vagy virsli.
10 órai
12: Ebéd. Főtt étel. Szopi.
15-16 ébredés: Szopi, utána esetleg uzsi.
18 körül: Vacsi. Főtt, vagy mint reggeli.
21: Szopi.
Tízóraira és uzsira, ha éhesnek gondolom, akkor kap almát vagy kekszet (Albert or Háztartási), vagy egy kiflit. És már szerintem a szopik nem számítanak evésnek. Így tehát háromszor eszik rendesen, kétszer rendetlenül, plusz szopi. Ha édeset reggelizett, akkor husisat kap este, és fordítva. Párizsi, virsli ilyen esetben husinak számít :)

M.
mircike

Klári!

Drukk a műtéthez. Tök jó, hogy pozitívan nézed a világot! Gyors regenerálódást kívánok.

M.
mircike

Köszönöm a tanácskat! samu még mindig szunyál most már több mint 3 órája.
Klári nagyon sokszor gondolok rátok! Drukkolok és rengeteg szeretetet küldök így virtuálisan is.
Veled vagyok-vagyunk!
kerekpocak

Mircike kitartást és gyors gyógyulást!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Klári, nagyon drukkolok, hogy holnap minden rendben menjen.
Fogunk mi még érted izgulni mint szülés előtt álló kismama :wink: .

Mirkónak mielőbbi gyógyulást!!!!!!!!

Ma már javult a helyzet ami Marci nyűgösségét illeti. Úgy néz ki, tényleg a szél miatt voltak rossz napjai a fiatalúrnak.
Marcipán napi 6X eszik, ebből 1X főzelék (mennyisége változó, tegnap pl csak két kanállal evett belőle :oops: ) 1X gyümi vagy babagríz, a többi szopi.

Nóri, Panni merre jártok????? :roll:

Zsóka

KépKép
logi

Klári :cry: de nagyon nagyon jól állsz hozzá, ez sokat számít, az biztos !!!! Neked is, kislányodnak, apának is és a kistesónak is aki majd egy kicsit később akar jönni ezek szerint !!!
szorítunk hogy a kellemetlen felén minél gyorsabban átess!

Mircike, szegény kis nagy pocok :? mielőbbi gyógyulást! a köhögés az elég szenya, még engem is kiborít ha nem tudok tőle aludni, hát még egy gyereket...
az elixtimit én imádom!!!! kiskorom óta azt iszom ha köhögök.
egyszer régen kiskanál helyett jól meghúztam, bele is szédültem tőle a Balcsiba a stégről melegítőstül. nagyszüleim meg frászt kaptak :lol: 8 éves lehettem... :roll: amúgy kakukkfűből készül...
Mirkónak ízlik?

Zsófi ez a Samu :shock: nagyon nagyon ügyi nagyfiúsan adja elő a dolgokat így 3 hónaposan :wink: :wink:

LizaCica változatlanul 7-8-szor eszik egy nap, ahogy kijön de hát ez csak természetes ilyenkor :wink:
tegnap nem kellett pótolnom tápival, de hajnalban jobb lett volna mert nagyon éhes volt Lia, meg álmos, ergo beájult evés után de hiába szívta nem evett eleget szegénykém és egymás után 3-szor 2 óránként kért így. :?

ha vadul kiköpi, aztán megint rácuppan, meg rángatja a fejét szájában a cicivel :shock: az lehet annak a jele h nem jön tejci, nem?

Mintha ma már mosolygott volna ébren is... MINTHA!!!
jajj én ezt már nagyon várom, simán benne van h csak beképzelem :wink:

na megyek, ébred, kaja, stb majd még jövök :wink:
lmkata

A kakukkfüves szipupot én is imádom :wink: , és szopi alatt is lehet kanalazni (múltkor megkérdeztem a gyógyszertárban). Bori utálja :roll:. Érdekes. Pedig olyan fini, mindig én eszem meg helyette :shock: :lol: .

Reni, a Niki-birodalom nagyon szép lett, szuper, hogy ilyen ügyes vagy!! :wink:

KépKép
logi

ööö mégsem ébredt fel Liza... na még kap egy fél órát aztán jön a kegyetlen anyja és felébreszti!
:lol:
lmkata

akartam írni kata h rakj majd föl képet magatokról: Lizu meg te v Lizu meg apája.
Nagyon szép az új vonalzó!
Samu délelőtt 3 órát aludt és még egy kicsit. most délután próbáltam vele együtt aludni, de nem volt vevő rá: az ágyát jobban szereti :(
szal most bedobta a szunyát: pedig pont sétálni akartam menni: így megint sötétben séta lesz.
a jó hír viszont az, hogy ennyit kb 1 hete nem aludt!!
kerekpocak

Zsófi, Laura 4x szopik ha épp nem kell fel hajnalban (akkor 5x), de szerencsére mostanában megint nyugi van etéren. plusz a déli és a du-i szopi közt kap egy pár kanál alma v. őszipürét desszertként. ez étkezésnek számít?

viszont ahogy látom a gyerkőc növekedésével az kajálások száma ismét vissza fog állni 5-6-7-re.

Mircike, jobbulást Mirkónak !

Klári, nagyon nagy drukkok holnapra !
ez nagyon tetszett, amit írtál: :lol:
"mégha néha kis robotnak is látjuk (időben, egyforma mennyiséget egyen, aludjon, kakikljon, stb), és neki is lehet egyijk nap kevesebb étvágya, vagy nyűgösebb napja, ahogy nekünk is. "

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Klári nagyon sok erőt kívánok! Tényleg veled vagyunk mindannyian!

Köszönöm a hiányolást, jól vagyunk. Este jövök írok.

Puszi, Nóri

Kép
nóri8

Na, itt vagyok....azért nem írtam, mert egyszerűen nem tudok. Farkas felállásával egy kicsit átrendeződtek a napjaink. Állandóan álldogál de leülni még nem tud. A járókában már alig marad meg, épp csak amíg kaját csinálok neki vagy magamnak.
Pár napja letettem a földre hogy másszon, de nem mászik, hanem keresi a lehetőségeket hogy hol állhatna fel. Legjobban a hangfal tetszik neki amit ugye nem szabad, aztán egy széket nézett ki magának de elvágódott pedig mellette álltam, két nagy lila foltja lett. És még nem is jár....!

Marciknak utólag nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!

Lizust isten éltesse első hófordulója alkalmából!

Balának pedig nagyon boldog másfeledik szülinapot kívánok!

Zsóka, örülök, hogy megnyugodtál Marci mozgását illetően. :)
JA, az együtt fürdős kép nagyon édes!!!!

Marcsi, ez a költözés biztos nagyon tortúrás lesz, de a végeredmény a lényeg, egy szép új lakásban az első karácsonyotok Laurával! :)

Kata, azt álmodtam vmelyik nap, hogy azt írtad ide, hogy vettetek egy olvasókönyvet Lizusnak de nem nagyon érdekli, és aggódtál, hogy nincs-e vmi baj vele. :) De Lizus ugyanennyi idős volt az álmomban is mint most.:)

Zsófi, Farkas napközben 4-szer szopizik, egyszer főzelék, egyszer gyümölcs+krumpli, vagy gyümölcs+sütőtök, és éjszaka 2szer szopizik, tehát: 6 szopi, 2 más. Szerintem ez tejminőségtől is függ. Pl tutibiztos, hogy a te tejed laktatóbb és táplálóbb mint mondjuk az enyém.

Kriszta, Nóri nagyon édes és gyönyörű nagy szemei vannak. :)
Felhívtad Judy orvosát?

Reni, a babaszoba nagyon jól néz ki, és Niki abban a fotelban nagyon dögös...:)

Mircike, Mirkónak jobbulást! Nem nevettél kicsit amikor felnyitotta szemed? Nekem tetszett :).

Most megyek mert mosogatnom kell :(

Jó éjt.

puszi, Nóri

Kép
nóri8

Nóri, ez jó... úgy látszik már mást is megfertőztem a sok orvosos-aggódnivalós sztorimmal :lol: :lol:
azé" ennyire gáz még nem vagyok h 1 hónaposan olvasson az a szegény gyerek! :wink:

KisFarkas de édes! kitárult előtte a nagyvilág! :wink: hűűű hát tényleg ha elkezd járni akkor az lesz még egy szép mutatvány - a nyomában lenni egész nap... :roll:
csak bírjad szusszal :wink: de sztem mi anyák úgy vagyunk kitalálva hogy bírjuk :wink: (lásd Mircike szemfelnyitósdija, azt én is megmosolyogtam!!! :lol: )

Zsófi oké de előbb majd kell olyan fotót csinálni :wink:
szinte mindig csak én kattintgatok itt napközben, de már gondoltam hogy akarok olyan családi fotót amin mind a 3an rajta vagyunk :roll: :wink:

Lizát ma kétszer ébresztettem, egyszer az előző írásomkor, aztán visszaaludt szopi után. majd fürcsire még egyszer ... :? :roll:

Liza ma rengeteget tüsszentett !!!!!!! szokott hapcizni, nem is érdekelt eddig mert mondta a doki h ne érdekeljen, az nem megfázás jele hanem csak az orrát zavarja vmi.
de ma legalább 20-szor és egyszerre 4et is !
kis drágám, utána olyan furi arcot vág, nem érti mi történt vele :roll:
meg nagyon röfög az orrával ahogy levegőt vesz - de csak ha fekszik. :?: :?: :?:
ha holnap is ilyen, jön az orrszívó-próba.
jajjj remélem nem lesz beteg, anyu most mondta h az egyik tesóm náthás és fáj a mellkasa :arrow: és itt volt vasárnap, dajkálta Lizust :? :?
hát kiderül.... :cry: de még nagyon kicsi lenne egy megfázáshoz...

tök jól elaludt ma is egyedül, én lezuhiztam, még ránéztem mielőtt lejöttem volna mert kezdődött az ER. !!! már úúúgy vártam!!
erre basszus felébredt és elkezdett sírni is !!! (megint tüsszögött)
de szerencsére egy kis pocisimi segített visszaaludni negyed óra alatt és tudtam nézni a filmet, illetve amikor még egyszer felébredt akkor apa ment fel intézkedni, mondta nézzem csak végig :lol: :lol:

jajj de jó volt! imádom ezt a sorozatot de ezt már írtam... :wink:

hát ezek vannak :lol:
lmkata

Sorry, ma egy kicsit húzos napom volt (mint mindig.. :oops: :roll: 8) )

KLÁRI, most olvasom a soraidat. :( DRUKKOK A MŰTÉTHEZ! NAGYON JÓL FOGOD FEL! :wink: MIHAMARABBI FELÉPÜLÉST, ÉS HA TUDSZ, GYERE MAJD! ADDIG IS SOK SOK PUSZI!VIGYÁZZ MAGATOKRA! :)

Mircike, jobbulást a vasgyúró, nagyfiú Mirkónak! :wink: Nekem is tetszett, amit írtál a szemfelhúzásról.. :lol:

Timcsi,Nóri üdv újra itt! :D Bala annyira édes! Megzabálom! :lol: A reklámokat Zsig is imádta, totál azok a reakciók, amiket írtál Baládról. Nóri ismerős, amiket írsz! Tudod, voltak napok, amikor én is eltűntem, na ezért... :oops: :roll: 8) Én is sajnálom Zsombort, ahogy néha esik kel, és mindenhol tiszta folt, mint egy dalmata... de ez edzi meg őket! :roll: :oops: 8)

Kata, avatarkép+vonalzó nagyon klafi! Tetszik nagyon! :D Ja és akkorát nevettem a stéges sztoridon! :lol:

Reni, Niki szobája fantasztikus lett! Nagyon ügyi vagy! :) +jobbulást apának! :wink:

Talán mindent leírtam, ha nem akkor holnap! :?

Akkor Klári, veled leszünk! Ezt Neked a holnapi naphoz!

Kép

egy angyalkát is küldök, aki vigyáz rátok:

Kép

/bocsi az esetleges hibákért, de már késő van+nincs erőm visszaolvasni.. :oops: 8) /
mazsolák

ja, és én is sorozatfüggő voltam, most csak akkor nézem, ha úgy jön ki... :oops: 8) De én is imádom az általatok leírt sorozatokat. :wink:
mazsolák

még egy uccsó! 8) Van meglepi! friss képek a fotóalbumban, 4 videóval! :lol: na már tűztem aludni, mert nem bírok holnap lépést tartani a 2 duracell nyuszival :roll: :oops: :lol: 8)
mazsolák

Sziasztok!

Mircike!
Bala ma kapja a 18 hós oltását
Kép
Nálatok volt lázasodás, vagy valami zűr ezzel az oltással?
Mirkónak jobbulást, neked meg kitartást!

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Timi, Balának adj egy nagy puszit a szuri helyére a nevemben. Egyébként nagyon jók a képek, és én most Balán látom úgy hogy változott az arca. Főleg az első kép nagyon jó, amikor támaszkodik a kanapén, mint vmi mesterember aki megpihen egy kávéra. :)

Edus, végre megnéztem a képeket az oldaladon! :) Nagyon vidám kis család vagytok! :) A gyerekek tündériek! JA, és az egyik képen észrevettem, hogy Zsombinak ugyanolyan pizsije van mint Farkasnak (Londonból kaptuk mi is :) ), az a kutyás. :).

Reni, még neked akartam írni, hogy a pelenkázón én nagy mimikával énekelni szoktam, és ez addig leköti a figyelmét amíg rácsatolom a pelust, aztán még egy félóra míg a ruhákat is ráadom.

Egyébként megvan a tuti megoldás, behoztam a járókát a szobába letettem Farkast kívülről mellé, és legalább 10 perce szereli a kerekét :) :) éljen!

Puszi, Nóri

Kép
nóri8

na igen mi anyukák nem csak strapabíróak de leleményesek is vagyunk ha kell !! :lol:

voltunk sétálni! igaziból ! nem csak itt a teraszon, bizony !!!!
:lol: :lol:
hát mondjuk visszafelé nem kicsit leizzadtam, Zsófi sztem felért egy általad említett esti tornával :wink:
tudtam én hogy meredek az utca na de babakocsit is tolni felfelé rajta az még meredekebbé teszi :wink:
de annyira jól esett !!!!!!!! olyan csodaszép az idő, tök meleg van és a szél sem fúj!! Liza most is kint alszik a teraszon még. Csak visszafelé volt kis sírás, lehet h nem tetszett neki h a feje lejjebb van :?
max. űrhajós lesz a kiscsajszim :mrgreen: a kiképzést megkapja már most 1 hós korától.

na megyek mert morog ...megnézem
lmkata

csak egy röpke morgás volt... háát igen, ő ilyen furi hangokat ad ki, nyög meg morog általában. de a nyögés a number one! :mrgreen:

aztán van a picit sírás, amolyan figyelemfelkeltő nyűglődős módon, van a rövid de határozott sikítás és van a nagyon sírás illetve a lila fejjel ordítás.

legutóbbi az főleg amikor már nagyon éhes :) a legtöbbet csak szimplán nyög és nyújtózik és tekereg amikor ébren van :shock:

ez amúgy normális ? ? ? :shock: :lol:

többiek? mindenki sétál ebben a szép időben? helyes !!!

pusszok
lmkata

mi is sétáltunk kb 3 órát! állítólag sokáig ilyen idő lesz!! ki mit hallott?
szal szép nagyot sétáltunk a fiatalember aludt is vagy 40 ercet (khm no comment) majd hazajöttünk- eddigre már olyan álmos volt h ki is volt akadva rendesen. szal megetettem letettem aludni de megszokta h du csak rövidet alszik de meg hosszút h kb 30 perc alvás után csak a hiszti ment az ágyában. tegnap is csak 4x evett és semmi gond nem volt. viszont f8ra olyan álmos lesz h muszáj már 3/4 7kor fürdetni és zsupsz az ágyba. így f8-tól f6ig alszik.

Kata sztem minden hang kiadás normális samu az elején röfögött. annyira cuki volt.
Balának a szuri helyére pusszok!!
nóri gyere gyakrabban!
klári gondoltam rád!

mindenkinek puszi
kerekpocak

hallottátok h a jánosban is van látogatási tilalom a fertőzés miatt? még szülni is egyedül kell... szal remélem izáék még nem szülnek..
kata a babakocsis séta amúgy nagyon klassz kis sport! én is mindennap hegynek föl nyomulok!!!

mangó, melba jól eltűntetek!!
Panni?????
kerekpocak

(ha már a kajáláson nem tudok okosan csökkenteni...)
kerekpocak

:lol: Lizu is röfög néha :lol: vicces ez a korszak, meg majd a többi is az lesz tudom... :lol: mindig van min derülni, és ez a klassz !!

Lizu most olyat játszik hogy 20 percenként felébred és sír. én föl, popsi ráz az ágyban és visszaalszik, én le. 20 perc netezés, egyéb tevékenység és kezdődik előlről. már 3 körön túl vagyunk :wink:

illusztrálom a terepet nálunk :) (utcánk):
Kép

meg egy kis cuki mancsocska
Kép

meg a kiskuckó az új forgóval (a zenére figyel már de nem köti le az sem hosszan :roll: ...)
Kép
lmkata

Timi hogy vagytok oltásügyileg??? gondolom már túlestetek rajta ilyentájt.. nem??

Klári gondolom már te is túlvagy...

nem hallottam a Jánosról..... hűűű nagyon gáz lehet most szülni ott !!!!!!! én nem is tudom mit tennék!!! :roll: bár nyílván az embernek ha ott az orvosa nem tud sokmindent tenni ... :?

Zsófi f8-f6-ig alvás :arrow: irigy-irigy :mrgreen:
sztem nálunk ilyen nem lesz 3 hónaposan :lol: Liza inkább a sokszor keveset típus (bár nem is annyira sokszor mert a 7-8 tök normál ilyenkor még :roll: ).
Kár hogy én meg a kevésszer sokat típus vagyok, és azt is főleg este !!! :lol:
terhesség alatt kicsit javultam mert ugye nem bírtam egyszerre sokat enni, de azért még lenne hová fejlődni :lol:

na majd márciustól amikor nekivágok a kilok lefaragásának ! :lol:
lmkata

ugyan ilyen plédünk van csak kékben :)
kerekpocak

ja, a barátnőmnek két gyermeke van az egyik 2 éves a másik 4 hónapos lassan 5 és mindkettő 8kor fekszik és kb f9ig alszanak... :mrgreen: :mrgreen: :evil: :mrgreen: :shock:
kerekpocak

Timi, remélem Bala jól viselte az oltást !

Kata, még 1x: nagyon szép, csendes helyen laktok !
tényleg jó edzés lesz a babakocsizás !
nagyon aranyos Lizu kiskuckója, olyan csíkos, piros macsekunk nekünk a forgón van !
jót mosolyogtam a sírásfajták leírásán !! :lol:

Zsófi
, te hol sétálsz 3 órát? kérek tippet ! és egyedül mész? mármint persze Samuval, de amúgy egyedül?
én csak akkor tudok ennyit keringeni, ha a párom is velünk tart. mert amúgy egyedül babakocsizni én csak kifejezett úticéllal vagyok képes (bolt, drogerie markt, posta, könyvtár stb..), körözni céltanalul nekem nem megy. :cry: ezek az úticélok meg jó 40 perc oda, 40 perc visszára vannak tőlünk, és nyáron jó nagyokat túráztunk mi is. és minden napra jutott vmi, a dm-ben már előre köszöntek.. 8) v. általában elmentünk autóval hármasban vhová sétálni, ez a 24/48-as munkabeosztása mellett tök jól megoldható volt.
télen meg úgysem nagyon lehet hosszan menni majd, akkor valszeg körözök én is, nem lesz más... :lol:

ja, nem semmi ez a járvány téma !
bár engem inkább ez a kórház- és orvosválasztásos tv. tervezet borít ki, kíváncsi leszek mi lesz a vége. ezek szerint én nem is szülhetnék a Jánosban legközelebb.

Nóri, látom megy a pörgés nálatok.. legalább tudom kb. mire számítsak nemsokára Laura felállásával. bár egyelőre ennek semmi jelét nem mutatja. lehet nálunk is minden előzmény és bevezető nélkül történik?

megyek megnézem Edus videóit.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

mármint nyáron autóval elmentünk vhová a zöldbe, és ott BABAKOCSIVAL sétáltunk...

Marcsi

KépKép
alon

én a XII. kerületben lakom szal ma felsétáltunk a farkasréti temetőig át a temetőn aztán le kávéztam a barátnőmmel, majd elsétáltam az anyukám mhig (orbán tér) majd 2 gyógyszertárba és végül haza. (régen rengeteget futottam a környéken - most ugyanarra megyek csak nem futok hanem tolok :))
telefonon szoktam beszélni közben vagy csak magamban énekelgetek :)
amúgy párban valóban sokkal jobb :)
másfél - két órát azért le tudok nyomni. a 3 azért valóban extrém
kerekpocak

Kata nagyon szép helyen laktok! lizu mancsocskája irtó cuki és persze a körforgó haláli édes!!!! valamint lizu szobája is!!!!
kerekpocak

készülünk fürdeni:

Kép

apa paskolja a popsim:
Kép
kerekpocak

és végül:
cél: pancsiiiiiiiiii:

Kép
kerekpocak

SZiasztok,

nagyon köszönöm a biztatásokat meg hogy gondoltatok rám!
Végül még éjszaka megműtöttek, mert este elkezdtm nagyon görcsölni, vérezni, elment a baba is, és be kellett menni a kórházba. Este 10kor behívták az orvost aki szó nélkül, mintha szülni jönne, 10 perc alatt bent volt. Komolyan nem térek magamhoz hogy milyen rendes orvosok vannak. És mindezért 1 fillért nem volt hajlandó elfogadni.
De a legjobb hogy nem altattak (ettől iszonyúan féltem) mert ugye vacsiztam itthon "csak" fájdalomcsillapítót és nyugtatót kaptam, az egész nem tartott tovébb 10 percnél. Végül így lett jó, mert hamarabb túl voltam rajta és éjszaka égpihenni is tudtam.

Mégegyszer köszönöm Nektek, így hogy fizikailag túl vagyok rajta már lelkileg is jobb, na meg Juli mellett nem sok időm jut keseregni.

Most már csak 3 hónap és újr megkezdhetjük a tesógyártást :)

K
ganti

Klári nagyon nagyon sok szeretetet küldünk samuval!!! örülünk, h átvészelted az egészet. kitartás!
kerekpocak

Sziasztok!

Köszi a pelenkázással kapcsolatos tippeket! Vettem nagyobb pelust (majd reggelre kiderül, hogy beválik-e, ha nem akkor mégnagyobbat veszek :lol: ) és odakészítettem mindenféle figyelemelterelő eszközt :lol: Mindegyik leköti max fél percre :lol:

Klári, mielőbbi gyógyulást testileg és lelkileg is!!!! És előre is sok sikert a következő babaprojekthez! Addig legalább eltervezhetitek, hogy is csináljátok :lol: Fel a fejjel! Minden rendben lesz!!! És hát ott van Juli!!!

Samu naaaagyoooon édi!!!

LizaCica röpülő macijai tök jók! És hát az a pici mancsocska....!

Timi, azt kérdeztem még valamikor, hogy mióta adsz levest Balának és hogy?

Mi is hegyen lakunk, szóval nekem is megvan a napi edzés :) ! Ezt 1óránál aki tovább bírja... Nagyon meredek a terep. Még lefelé is elég húzós! Én általában másik két kismamával megyek, úgy sokkal jobb. Elején egyedül mentem és dögunalom volt :(

Zsófi, akkor te valahol a cég fölött lakhatsz!
Mi is nézelődtünk arra lakás ügyben, de Végül Budaörs-Bp határában az álmunk egy családi ház. Remélem összejön valamikor majd..

Na megyek aludni!
Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!Szép jó estét Nektek! :P

Úgy tűnik a húzos front átvonult ide, mert ma irtózatosan rosszak voltak a kölkök!!! Kellett hozzájuk ideg dögivel! :mrgreen:

Klári, örömmel olvastam, -h bár ez egy kellemetlen dolog :oops: :cry: -, de mégis ilyen jól alakult, és - a "bejelentkezésed" alapján - jól vagy, aztán majd 3 hónap múlva újult erővel!!!! DRUKKOK!!!!!!!!!!! :P (akkor ezek szerint átgondoltátok a dolgot, mert korábban mintha azt írtad volna, h a nagyobb korkülönbség mellett vagy. :) ) Gyógyulgass, és gyere, ha tudsz! :D sok sok +++++++++energiát küldünk Neked a skacokkal az éteren keresztül! :)

Balának zsibbasztó+gyógyító puszikat küldök a szuri helyére! :P

Kata, Lizus GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ! :D annyira édes a kis ökle, és milyen szép, formás, igazi kislányos keze van! Csodaszép helyen laktok, még ha a postás is ritkán jár felétek.... :mrgreen:

Samu VasgyúróMackó imádni+zabálnivaló!!!!!!!! Nagyon dögös a kiscsákó! :mrgreen:

Nóri, keresztelő??? Amiket írtál privibe, sajna még nem volt időm reagálni rá, de mi is hasonló köröket jártunk meg, amik előtt Ti álltatok.. :oops: :roll: 8) .Üdv újra köztünk! :P Mondtam én, h Farkas is az elevenebb "fajtából" való! 8) :lol: Szuperjól oldottad meg a helyzetet! :lol:
/Én is néha csodálkozok magamon, h milyen frankón oldok meg dolgokat??!! Legalább erre jó az anyaság, megedz egy kicsit, ötletessé tesz, vmi pozitívum a butulás mellé.8) :oops: :roll: :mrgreen: /

Panni, merre jártok???!! :roll:

Anaci, ctg? Kiscsajok? :shock: :)

Zsóka, (reakció/iwiw), köszönöm! és azért Te sem panaszkodhatsz ám!!!!!!! 8) :mrgreen:

na megyek, mert enyhén frontos napom volt! Már ittam egy bacardi breezert levezetésképpen! :shock: :roll: :oops: 8) :lol: (málnás! jamijami...)

Na jó éjt, pusza:P

/bocsi az esetleges hibákért, már visszaolvasni nincs erőm :roll: :oops: 8) /
mazsolák

ja amit még akartam..- bizti a bacardi :mrgreen: -szal Llizusnak, a nagymamától kapott forgója nagyon ari! Illik a Liza birodalomhoz! :P

na most már tényleg eltűntem... :oops: 8)
mazsolák

Reni böszörményi úton lakunk.

baba-mama jóga valaki tud vmit ?
babúszásból van olyan is ami nem a búvárreflexre épít?
kerekpocak

Köszönkük a jókívánságokat, még van köhögés, de már lényegesen jobb a helyzet.

A szemfelnyitós úgy volt, hogy amikor konstatáltam, hogy ott csücsül fölöttem, és nyúlkál a szemembe, mert játszani akar hajnal egykor, akkor persze mosolyogtam magamban, de iszonyú mérges voltam közben :)

Nóri: tök édes, hogy mindenáron állni akar, de még nem tud leülni. Olvastam egy ilyen babáról, csomót sírt állva, mire rájöttek a szülei, hogy azért sír, mert nem tud leülni :)

Timi: nem volt semmi a 18 hós oltáskor, se utána. A síráson kívül persze :)

Zsófi: nagyon édesek a képek :)

Alon: Séta: én se vagyok egy nagy sétálós. De még céllal se nagyon. Ma mi is kilovagoltunk - a jó idő miatt.

Zsóka: még múltkor akartam írni, hogy nagyon édes Marci azon a képen, ahol ketten vannak, és ahol Borka szokás szerint gyönyörű.

Edus: Bacardi :) Most így éjfél körül irigykedem :) A szoptatás egyik hátránya az antialkoholizmus. Nyaralás alatt azért ittam egyet, Santorinin elmentünk a csajokkal dizsibe, persze nem kell valami nagy bulira gondolni, még a dizsiben is csak mi voltunk :) Én a dinnyéset szeretem.

Klári: jaj de jó, hogy túl vagy és minden okés volt.

Kata: jó helyen laktok :) Annyira rózsaszín a kiságyas kép, olyan fura a fiús színekhez szokott szememnek :) Bár most volt két unokatesó kislány (3-6) szülinapja és csak és kizárólag rózsaszín ajándéknak örülnek. Mindegy mi az, csak rózsaszín legyen :)

Reni: én jóval egy éves kora után adtam levest. Először minden mellé ment, de mára már nagyon szereti. Különösen a főtt répát. Így mindenbe kerül répa, biztos ami biztos :)

Remélem nem hagytam ki senkit :)

Kata, te csináltál régebben egy táblázatot a topiklakókról? Azt valahová nem tudnád megint beszúrni? Néha jó lenne puskának, legalább a névsort tudnám ellenőrizni, mielőtt elküldöm a hozzászólást...

M. :)
mircike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?