Sziasztok!
Hát a régebbi üziket lehet, hogy egszer csak el tudom majd olvasni, de egyelőre feladtam a dolgot. Úgyhogy elnézést, ha valaki kérdezett valamit, s nem válaszoltam. Ha van ilyen, akkor kérném újra a kérdést
. Megpróbálom majd azért még behozni a lemaradást, de ha erre várok, hogy egyszer csak sikerül bepótolnom a hiányomat, akkor sose tudok bekapcsolódni.
Így most az aktuális üzikre reagálok, illetve azokra, amiket eddig feljegyzeteltem magamnak a korábbi lapokról. Bocsi.
Bala nevében köszönöm a 1 1/2 éves köszöntést!
Azt a mesekönyvet kapta tőlünk, amit a képen Apával olvasgatnak. Egy hatalmas micimackós könyv. Nagyon ötletes. Kukucskálni lehet vele, s mese végén van egy elhúzható kép. Annyira tetszik neki, hogy egész nap ezt hordozgatta utánam, mert a képet még nem tudja egyedül elhúzni.
Kedves Zsomborok!!!
Sorry, most látom csak, hogy Zsombor névnap is volt
Így utólag BOLDOG NÉVNAPOT nektek és sok boldogságot!
Zsóka!
Marci tünemény a hatalmas szemeivel, s olyan szép kék szemei vannak
Korábban írtad, hogy nem eszi a banánt. Balázs is nagyon nehezen szokta meg, mostanra viszont egyszerre legyűr egy egészet.
Túl vagytok a csőtörésen?
Reni!
Visszamenőleg ugyan, de NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT neked!
Így legalább most is bezsebelhetsz egy jókívánságot, hogy már nem számítasz rá.
Nagyon jó lett Niki szobája!
A peluscsere közben Edus javaslata vált be nálunk is. Mindig találni kellett valami újat, érdekeset, amivel le köti magát a villámpelusozás idejére.
Nálunk a legújabb, hogy a kakába belenyúl, illetve beleteszi ami a kezében van a két lába között, amikor éppen kivakarásznám a sz..ból.
Alon!
Tv-zés: Bala kezdetektől fogva a reklámokért rajong. Mi meg sem halljuk, hogy reklám kezdődött, csak onnan tudom, hogy a gyerek rohan át a másik szobába. És ilyenkor nem lát és nem hall. Ha esetleg eléállsz, akkor mindent megtesz, hogy lássa. És ami érdekes, némán is reklám a reklám, kép nélkül is, olaszul is, németül is.
Pont a hétvégén volt a reklámzabálók éjszakája. Bala szerintem az egészet egy huzamban bírta volna. Mind a 600 filmet.
Mesefilmeket kb 1 éves kora óta engednék neki nézni, de nem kötik le a figyelmét.
Ennek valahol örülök, de bevallom néha jól jönne.
Egy favorit van most, az a Dunána Charly majom sorozat. Azt naponta mind a két részt meg kell néznünk. Tele van állatokkal, de a kedvenc a majom.
A számítógép az viszont kezdetektől fogva sláger (egyszervolt.hu, msn wink-ek, békás játék)
Nóri!
Csőrös pohár: mi is vettünk, de Bala nem tudta, s nem akarta használni. Minden gond nélkül a pohár kellett neki. Mára már gyönyörűen iszik belőle, segítség nélkül is. Pedig az elején örültem volna neki, ha elfogadja, mert nem lett volna minden tea a kezdeti próbálkozásokkor.
Zsófi!
Samaubaba tünemény! Annyira édes mosolya van!
A hordozó rossz bekötésének esetét olvasva kivert a víz
. Azt hiszem a szívszédülés kerülgetett volna engem is.
Én 3 x játszottam azt el, hogy a célállomásnál vettem észre, amikor ki akartam kapcsolni a hordozót, hogy be se kapcsoltam.
Úgy szégyeltem magam, s közben olyan dühös voltam magamra.
Tök jó, hogy Apa lazább munkára tudott váltani
Nálunk a helyzet változatlan. Reggel korán el, este későn haza. De legalább a hétvégék szabadok.
Testvérkérdés: tényleg a saját dokidra hallgass. Nekünk 1 évet mondott.
Korkülönbség: amíg nem volt Bala kicsit akartam, most már a 3-4 évre szavazok.
Csak "megnyugtatás képpen": Balának volt 1-2 olyan napja, hogy minden kajáját kihagyta. A frász kerülgetett. A doki meg azt mondta, hogy egészségesen él a gyerek, böjtöl. Úgyhogy nem gond, ha kimarad egy-egy kaja.
Edus!
Tündériek Zsigu beszólásai! SZőrös láb / Fiad
Nincs járókánk, így marad az ágy
Kegyetlen hisztiket vág le. Úgy a földhöz fágja magát, hogy attól félek nagyon beveri magát egyszer. És csapkod, karmolássza magát.
Klári!
Mi a gond a babóval? Vérzel? Görcsölsz? Mit mond a doki?
Nagyon szurkolok nektek!
Mircike!
Nagyon jók a képek Mirkóról.
Igazi kis vasgyúró!
Anyának meg gondolom nő a bicepsze
Kata!
Liza zabálnivaló!
Gyönyörű baba!
A reggeli szopik nálunk is a nagyágyban zajlanak, még a mai napig is. Ez a rituálé nekem is kell! Annyira jó összebújni vele, s úgy szunyálni még egy órát.
Krisztan!
Nóritok gyönyörű!
Puszi mindenkinek: Timi
Ui.: Nem olvasok vissza, ezért elnézést, ha valami zagyvaságot írtam, illetve helyesírásilag helytelenül.