Sziasztok!
No, ma is itt vagyok, minden rendben van. Voltunk dokinál, mindent rendben talált, azaz minden változatlan. Az ödémámra egyáltalán nem kezdett pánikolni, azt mondta, ez legyen a legnagyobb problémánk, akkor elégedett lesz. A vérnyomásom nem volt magas, tehát nem látott okot az aggódalomra. Azt mondta, hogy ikreseknél a toxikózis és minden más komplikáció kb. hússzor gyakrabban fordul elő, de velünk teljesen elégedett, hiszen lényegében panaszmentes a terhességem. Keményedéseim igaziból nincsenek, illetve mondtam neki, hogy volt egy kemény éjszakánk, de azt mondta, hogy ennek ellenére változatlanul 2000-es a méhszáj, tehát ok.
Most Apa is bejött velünk és kb háromnegyed órát voltunk bent az átlagos 20-25 perc helyett.
Az is kiderült, hogy majd mégiscsak be kell feküdni a 34-35. hét környékén, mert az ikreseket szeretik bent tudni a terminus előtt, hogy nehogy gáz legyen. De nem akar a kórházzal sokáig kínozni, tudja hogy igaziból sok mindent nem tudnak csinálni, amíg bent vagyok. Csak épp kéznél vagyok, ha valami történik, meg nem kell állandóan bevándorolni a ctg miatt.
A babók most is menetirányban vannak, s nem várható, hogy megfordulnának. Elejétől fogva így fekszenek. Biztos így jó nekik.
Pénteken vérkép meg vércuki, szombaton pedig mozizunk, és megtudjuk, hogy mekkorák is a babók.
Nagyjából ennyi.
Dóri!
Megnyugtató, amit az edáról, illetve a császárról írsz. Egyébként egyre kevesebb aggály van már bennem a szüléssel kapcsolatban.
Hát azt a kikapcsolódást nagyon irigylem. Mindig is álmodtam olyasmiről, de nekünk kilátásunk sincs olyanra. Majd nyáron legfeljebb elmegyünk a bébikkel Erdélybe.
Sus!
Azt hiszem, mi is kiesünk mindenféle támogatásból és mindenféle segélyből. Na nem a segélyekre pályázok, de négyünknek tényleg elég kicsi lesz ez a másfél szoba. Mi is szeretnénk nagyobba menni, de ebből legfeljebb egy nagyobbacska panelre telne, amit a férjem nem akar. Hát meg is értem. No meg hitelről hallani sem akar.
Van itt valaki, aki tudja, hogy pont milyen feltételekkel lehetne valami támogatáshoz hozzájutni ezügyben? Én olyasmiket is hallottam, hogy ha már van egyik házastársnak lakása, akkor már nem jár a szocpol. De elképzelhető, hogy rosszul emlékszem.
Sweetlady!
Én úgy örülnék egy (két) ilyen méretnek, mint majom a
. Szerintem nincs olyan, hogy túl nagy baba. Az óriásbébi szerintem 4,5 kilónál kezdődik, addig minden ok. Első szülőknél amúgy is elég nehéz a gátvédelem, ha pedig vágni kell, akkor a babó induljon jó esélyekkel.
A felkészítő nekem egy kicsit távolinak tűnt, pedig ott voltam
. Végig arra vágytam, hogy hazamehessek, s elmondhassam anyumnak, hogy a babók jól vannak. Merthogy megjött anyum Erdélyből. Megjegyzem, ő is egészségügyis és túlparázza az egész dolgot. 10 percre nem tudtam úgy leülni a gép elé, hogy ne küldött volna vízszintesbe. Na, majd meglátjuk, hogy folytatja, mert húsvétig elvileg kifestjük a lakást.
Most megyek aludni, mert hosszú volt ez a nap.
Puszi mindenkinek, és jó kedvet kívánok ehhez a gyönyörű tavaszi időhöz.
Annamari
28+5