Új privát üzeneted érkezett!

Eszty, sajnos nálam a vírus így kezdődött, ahogy leírtad.
Annamari, nekünk vannak nagyon jó bevált helyeink, pl. www.szentorban.hu (ez nem wellness hotel, de gyönyörű helyen van, abszolút gyerekbarát, viszont a medence csak nyáron üzemel), és a nagy kedvencünk az Erzsébet királyné Park Hotel Parádfürdőn, itt vannak wellness szolgáltatások is, és egy őspark közepén található, szuper kiszolgálás, nagyon kedves személyzet. Most egy új helyet próbálunk ki, Tengelicen a Hotel Orchideát.Majd beszámolok, feltéve, ha eljutunk odáig a betegség miatt. Párszor voltunk már nagyobb és felkapottabb hotelekben is, ahol megkapod a sztenderd kiszolgálást, de én jobban szeretem az olyan helyeket, amelyeknek van atmoszférája is.
Ősszel voltunk Visegrádon az új szupi hotelben, de nagyon sok zajos ittas baráti társaság üdült ott éppen, és most nem erre vágytam.
Szerencsére a férjem a munkahelyén kap üdülési csekket, és így viszonylag olcsón el tudunk jutni szép helyekre.
Lányok, mi még mindig betegeskedünk, én egész életemben nem voltam ennyit beteg. Két napig nagyon magas volt a lázam is, már nagyon aggódtam, de szerencsére ma már jobb. A fiúk jobban vannak, főleg Vik teljes energiával pörög:-)
Ha nem jönnék addig, akkor jó pihenést mindenkinek a hosszú hétvégére!
tigris

Sziasztok!

Hát köszi a bíztatást,de sajna az van amire gondoltam.6 cm átmérőjű ciszta.Péntek reggel vérvétel,stb...aztán 2 hét múlva vizsgálat és valószínüleg április elején egy kis laporoszkópiás műtét.Persze mondta a Tiba,hogy semmi gáz,nem olyan helyen van,ahol bekavarhat bármibe,csak ha nem muszáj,hogy elviseljem a fájdalmat akkor minek halasztgassam. Szerencsére csak 3 napot kell bent lennem,remélem valami szép szobában.Már nem is izgulok,csak végre legyek túl rajta.
Tigris:mi is voltunk ősszel Visegrádon,mert az is mint a Hilton a Danubius lánchoz tartozik és nekünk is tök kedvezményes,de mindenki azt mondta,hogy csak hétközben szabad oda menni,mert hétvégén a sok "pesti gizda milliomos"megy oda és ahogy írtad tényleg isznak,hangosak,stb... megnéztem a honlapot,tök jó tényleg.

Puszi mindenkinek!
És gyógyuljatok meg!
kismuki

Annamari: szegény, ez jó nagy! És tuti beavatkozás kell? Nekem közvetlenül a terhességem előtt alakult ki egy diónyi nagyságú, egy napon annyira rosszul lettem a szállodában, hogy mentőt hívtak a kollégáim. Szerencsére pár nap alatt visszahúzódott, nem kellett műteni. Annyi haszna volt, hogy pont az Uzsokiba vittek be, így megismerkedtem a kórházzal és hát ennek ugye igen rövid időn belül hasznát is láttam :-). Valamilyen gyógyszert vagy fájdalomcsillapítót nem kaptál rá?

Jó éjt!

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!!

Annamari: ez tényleg nem jó hír, de biztos vagyok benne, hogy rendben lesz minden! Nagyon szorítok Neked és kívánom, hogy gyorsan gyógyulj meg! Figyeld meg, nyárra elfelejted az egészet majd!! Így van, minél hamarabb túl kell esni rajta, aztán jöhet a kistesóKép

DóriKép Épp most beszélgettünk a férjemmel, hogy milyen jó lenne elmenni valahova akár csak egy napra is, de amig ilyen pici Balázs, egyelőre ezt nem tervezzük. Idén semmiképpen sem, használjátok még ki tényleg, amig könnyebben el tudtok menni, két gyerekkel már nem lesz annyira egyszerűKép

EsztyKép Annyiféle vírus repked most a levegőben, főleg, hogy enyhül kicsit nappal az idő, kims, köhögnek melletted egyet és már el is kaptad. Sok folyadék, sok vitamin, ezt kell most betartani.Kép

TkriszKép Mi a helyzet a vizsgálatokkal? Mondtak már valamit? Szerintem is a szoptatástól jött elő, ilyenkor azért még mindig más a szervezet hormonháztartása, és nagyon is bekavarhat.
Azt én sem tudnám elképzelni, hogyan tudnám éjjel megnyugtatni Balázst, ha felkel, mert még ő is kell legalább kétszerKép

Várom már a jó időt, hogy végre ki tudjunk mozdulni igazán, mert van, hogy le sem viszem Bazsit, olyan hülye idő van. Minden nap kint alszik délután az erkélyen, tehát eleget van a levegőn, csak az emberek közé nem szívesen viszem, ne köhögjék össze körülötte a levegőt.

Jóéjt!

Lau
lau

SZIASZTOK LÁNYOK!

Köszönöm a sok jó tanácsot! Azóta sem lett egyéb tünet, de ez a szédülés, bizonytalan járás és picit homályos látás elég szar. El tudnék ájulni bármikor, pedig a vérnyomásom magasabb, mint szokott. Nálam a 110/70 az alap, most 125/80.

Megyek vissza pihenni, amíg törpike alszik.

Kaptam végre borostyánt, még át kell fűznöm gumira, nehogy megfulladjon pindúrka. Aztán hajrá!

Puszi nektek és jobbulást!

Kismuki: nagyon drukk!!! Addig talán kipukkad magától is! Egyszer nekem is volt, tök rosszul voltam, de végül nekem is ilyen laparoszkópiás volt, de ambulánsan. Örültem, hogy hazamehettem. Utána hamar jobban lettem. Kívánom, hogy veled is így legyen!! Bátorság!

Fájó és sóvárgó szívvel hallgatom az utazásokat! Mit nem adnék egy nyugodt napért egy ilyen helyen. Törp még túl pici, hogy tudjak mellette pihenni: ott is csak az lenne, mint itthon, így nem sok értelme van elmenni. Majd később. De nektek nagyon jó kikapcsolódást! Nálunk még nem vezették be az üdülési csekket, de talán lassan ...

:-)

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Eszty, nézesd meg a pajzsmirigyedet.
Egyszerű vérvizsgálat.
Lányok, én még nagyon beteg vagyok. Ez az első nap, hogy nem vagyok lázas. Szörnyű. Szegény pici magzatom mit élhet át a pocakban.
tigris

Sziasztok!

Tigris: vigyázz magatokra!!!
Majd valamikor megpróbálok elmenni a dokihoz, kérek beutalót laborra.

Lányok: Orsi tegnap kapta az első DI-PER-TE oltást. Egész nap olyan levert, alig mozog, csak fekszik, mint egy darab fa. Délelőtt aludt, most meg nyügös és láza is van. Most adtam neki Germicid-C kúpot. De előtte csak estére kapott egyet, tehát nem attól volt ilyen levert. Ez normális vagy hívnom kéne a dokit?

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok,

A Hugicám a Mecsér doktorúrnál fog szülni. Tudtok róla valamit? Tényleg nincs epidurális érzéstelenítés az Uzsokiban?

Minden Betegnek jobbulást és kitartást.
Köszi a segítségeteket:
Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok!

Zseppy: van EDA az Uzsokiban, csak elore kell szólni, illetve idoben, mert nagyon a végén már nem tudják bekötni. Éjszaka nincsen, mert nincs aneszteziológus.

Puszi mindenkinek, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Zseppy, én késő este szültem, van epidurálás, csak mivel éjjel bejön a doki külön miattam, kell neki fizetni. De az valami csodás megváltás volt, amikor elkezdett hatni :-)
Eszty, azért írtam a pajzsmirigy-problémát, mert lehet, hogy a szoptatós gondokat is az okozta. Unokahúgomnál is kiderült utólag, és ugyanilyen tünetei voltak, mint a tavaszi fáradtság jellgű nálad.
Annamari, csak most olvastam vissza, minden rendben lesz, mire mész dokihoz, lehet, hogy fel is szívódik :-)
Mindenkinek jó pihenést a hosszú hétvégére!
tigris

Sziasztok!

Zseppy: Mecsér nekem nem volt túl szimpatikus, amikor egyszer voltam nála, de ez nem jelent semmit. Viszont szülés után a kórházban az egyik szobatársam mesélt róla valami durva sztorit, hogy milyen megalázóan bánt egy betegével, aki nem fizetett neki előre hálapénzt... Bár azt nem értem, mért kéne előre fizetni...

Eszty: nem hangzik túl jól, amit magadról írtál, szerintem menj el dokihoz. Vagy jobban vagy már esetleg?

Nálam egyelőre még nincs rosszabb hír, mint ami eddig volt, még hátravan két vizsgálat, aztán eldől a sorsom. Most az ünnepek miatt kicsit lassul a dolog, de nem bánom, hogy nem kell állandóan dokihoz mennem, ma is két helyen voltam.
Annamari, egyébként ilyenkor apuka vigyázz fiacskájára, ő angolt tanít kihelyezett céges tanfolyamokon, reggelente és délután, ill. estefelé, így napközben tud vigyázni Mátéra, még ez a szerencse, különben gond lenne, a nagyszülők mind vidékiek, tesómnak meg elég Barni, még most tanulja a dolgokat :-).

Sweetlady: neked akartam már rég írni, hogy amennyire én tudom, nem annyira ajánlott kismamáknak a masszázs, vagy legalábbis nagyon óvatosnak és hozzáértőnek kell lennie a masszőrnek. Szerintem érdemes magát a masszőrt megkérdezni, hogy vállalja -e.

Én is mindenkinek jó hétvégét, jobbulást és tavaszt kívánok :-))))!

Puszi: Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Elkezdtem Máté második albumát, nézzétek meg, ha van kedvetek!

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5042&page=1

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!

Látom betegeskedtek.Mi most /lekopogom/ nem vagyunk betegek.Én voltam nagyon beteg,majdnem kiszáradtam.De szerencsére már jól vagyok.
Kicsit uncsi lesz,apa megy Erdélybe hosszú hétvégére pihenni.Úgy irigylem érteKép
Ti mit csináltok .Tudtok valami jó programot ahova babával is érdemes elmenni?

Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!
Köszi a bíztatást mindenkinek!Szerencsére nem fáj nagyon,csak néha,csak idegesít,hogy kb.2 hétig megvan emiatt...kinek kell ez?!Voltam ma a kórházban mindenféle vizsgálaton(vér,vizelet,EKG,röntgen)aztán 2 hét múlva megyek vissza.majd beszámolok!
Eszty:szerintem is menj el dokihoz! Akkor te már tapasztalt vagy ebben,kérdezhetek:elaltattak?És meddig lábadoztál?vagy hamar túl voltál rajta?
Tigris:mikor ezt írom,gondolom ti már áztatjátok magatokat,remélem már jól vagy.
Anita:ha Nimród nem beteg,akkor te vagy az?És apa nélkületek ment el? Nem mintha nálunk nem így lenne most ... KépGyógyulgass!!!
Krisz:ez a legrosszabb,várni a sok hülye vizsgálatra,stb...Kitartás!

Hétvégén lesz lakáskúltúra kiállítás,de ez nem igazán babás program.Mi megint itthon fogunk ülni,mert apa a változatosság kedvéért éjszakás lesz.

Elkiabáltam,hogy Márk vasból van...ma szegénykémnek 5 percenként fújni kellett az orrát.Most már alszik is,jó vastagon bekrémeztem neki,hogy holnap ne fájjon.Még az a szerencse,hogy tök ügyin ki tudja fújni az orrát és így csak néha kell porszívózni.

Jó hétvégét mindenkinek!
Állítólag jövő héttől jön a tavasz!

Annamari
kismuki

Sziasztok Lányok!

Hát, nagyon sajnálom, hogy mindenki betegeskedik, illetve sokaknál mindenféle előre nem látható dolgok jönnek elő.
Ez a hetem nekem is nagyon pocsék volt, de elképzelhető, hogy ezután már csak ilyen lesz. Két éjszaka egymás után 5-ig nem aludtam el. Voltak szép kis keményedéseim szerdán éjjel, de azóta nem jellemző, azaz csak nagyon ritkán van. Lehet, hogy ezt is valami front váltotta ki, de nagyon kellemetlen volt.
Szerdán voltunk Bedivel szülőszobát nézni, és hát mit ne mondjak, több kérdésem támadt utánna, mint amennyi előtte volt.
Anita!
Esetleg erélyi a férjed? És honnan? Én is erdélyi születésű vagyok, konkrétabban Hargita megyében születtem. Irigylem én is a hosszú hétvégét.
Krisz!
Megnéztem, Máté csodababa! Nagyon aranyos.

Dóri!
És mennyibe kerül, ha külön be kell hívni az aneszteziológust? Ugye akkor előre kell neki szólni, hogy számítson rá, hogy be kell neki menni? Hát, remélem, nálunk épp bent lesz. Bár nyilván epidurális nélkül is túlélném. Esetleg apa egy kicsit leamortizálódna mellettem.

Nem akarom elkiabálni, én ezen a télen még nem voltam beteg. Gondolom, ezt a napi egy szem elevitnek meg a 200 mg c vitaminnak is köszönhetem. Esetleg az is lehet, hogy a tavalyi influenzaoltásom védett meg az idén is.
Eddig csak egyszer kellett bevennem egy tabit fejfájásra, pedig a terhesség előtt állandóan bogyókkal tömtem magam, ha front volt.

Na, nem locsogok itt tovább. Megkísérlek egy kis alvást

Gyógyulást, jó közérzetet mindenkinek.
Puszi,

Annamari
28+0

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Szomorú olvasni, hogy ennyien bajlódtok vmi fránya kórságok miatt Kép Gyógyuljatok meg mielőbb!

Tkrisz: Máté albumát meglestem, nagyon aranyos baba és Barni is mennyit nőt már! Az én barátnőm pici Katája is 2 hét alatt annyit változott.

Sweetlady: Szerdán sikerült végre elmennem erre a szülésfelkészítőre és megismerkedtem Bannamarival KépNagyon jó volt.
Az előadást most az a védőnő tartotta aki az UH-n is ott szokott lenni amikor megyek, azt hiszem Szilvinek hívják.
Sz.Mariann is beteg, ezért nem sikerült elérnem sehogy sem Kép Sajnáltam, hogy nem voltál, de majd legközelebb!

Képzeljétek csütörtökön voltam dokinál a magán rendelésén és annyian voltak (igaz, nemcsak kismamák)...meg is említettem neki, hogy mennyien összejöttünk, mire Ő elmesélte a hetét amin túlságosan is összejöttek Neki a dolgok és a végén hozzátette, hogy amúgy szabin lett volna Kép Majd azt mondta, hogy jövőre kiírja majd, hogy nem vállal nyáron szülést, mert már lassan 10 éve nem tud nyaralni menni! Ő ugyanis nem passzolja le a szülőnőit. Most is 56 szülése lesz máj.-aug.-ig, köztük én is!!! Durva nem?
Amúgy Velünk hála minden ok, de a sószegény diétát már most javasolta megelőzve a bajt.

Utazás! Kép Már csak 4 napot dolgozok a jövő héten! Aztán utolsó kilengésként elutazunka párommal 1 hétre Bécs környékére, alig várom Kép

Bannamari: Nekem Dóri azt írta, hogy az EDA kötött áras(15rugó), ha éjszaka miattad kell bejönnie az aneszteziológusnak.

Remélem jövő héten már olyanokról olvashatok, hogy mindeki jobban van és jön már végre az a fránya tavasz!

Pusszantás Minkendkinek!
Bedi, aki tegnap töltötte a 32.hetet Kép

Edina

Kép
Kép
bedi

Sziasztok!
Bannamari!
Nem Erdélyi a férjem,csak sok barátja van ott és most őket látogatja meg.Mi ithon maradtunk mert nem akarom a babát kínozni a hosszú autóúttal.Meg persze semmit nem is tudnánk csinálni,kint hideg van még,a szobába meg itthon is tudunk ülni.Majd májusban vagy nyáron megyünk már mi is.

Képzeljétek,megvan az 5.fogacskánk isKép)

Ébred a picur
Sziasztok

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Csak pár szó, mert rohanok a babóhoz vissza.

Kismuki: engem nem altattak el, csak helyi érzéstelenítés volt. Semmi gond nem volt. Picit fájt utána, de OKÉ volt minden. Mondjuk nekem kisebb volt. Minden rendben lesz, csak ne aggódj és idegeskedj.

A dokihoz még nem sikerült eljutnom, a babó dolgai miatt rohangáltam, és utána már nem volt erőm semmihez. Talán jövőhéten elmegyek, esetleg hétfőn.

Puszi nektek és köszi a sok jó ötletet és javaslatot!

Olyan jó, hogy vagytok!

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!
Csak egy percem van.Krisz:nagyon jók a képek,ha jól láttam az egyiken a tesódat...nagyon-nagyon hasonlítotok egymásra.Máté padig édes pofa,hihetetlen,hogy már ennyi foga van.
Én is tettem fel pár új képet.De valamiért a kukis képet nem engedi a gép .... ez lehetséges?!http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3853&page=2

Puszi mindenkinek
kismuki

Sziasztok!

Hurrá,itt a jó idő!Kirándul mindenki,hogy nem írtok?

Pussz:Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Úgy látszik, tényleg nagyon betett ennek a topiknak a jó idő.
Bedi!
Én is jól éreztem magam.
Amúgy a dokid saját maga vállalta a sok szülést, és szerintem nem szép dolog ezt a kismamáknak elpanaszolni. Már csak azért sem, mert neki lett volna választási lehetősége. Csak hát mindannyian a pénzért vállalják be ezt a sok szülést.
Gonosz voltam, de én tényleg nem tartom etikusnak, hogy panaszkodik.
Nem tudom, hogy a héten hogy jutok el a szülésfelkészítőre, mert pont fél 5-re kell mennem a dokihoz. És hát mindig csúszik 10 perce, amig bejutok. Aztán meg bent...
De, ha úgy látom még, akkor rohanok is.

Hát, kemény ez a 15 rúgó az EDÁ-ért. Azt hiszem, szuggerálni fogom, hogy nappal bújjanak kiKép

Puszi,
Annamari
28+3

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!Kép

Éljen a jó idő!!KépKép
Bedi: ki is az orvosod? Amúgy meg tényleg jobb, ha nem panaszkodik, mert nem kevés pénzt kap azért, hogy magánrendelése van.

Nem is tudtam, hogy az EDÁért ennyit kell fizetni! Még szerencse, hogy nálunk nem volt szükség rá, mert annyira gyorsan jött ki mindkét fiam, hogy idő sem lett volna arra, hogy hassonKép

Remélem, Annamari, neked is könnyű szülésed lesz, persze ez ikreknél teljesen más, ott duplán kell végigcsinálni a szülést, ha természetes úton is megy. Milyen kérdéseid lettek a szülőszoba látogatás után? Az utolsó hetekben már éjjel én sem igazán tudtam aludni, de mindig megpróbáltam pihenni, amennyire tudtam. Mondjuk az utolsó másfél hónapban már itthon voltam, mert Ákos annak idején 36. hétre született, és nem szerettem volna, ha most is hamarabb bújik ki Bazsika. Szerencsére csak 6 nappal korábban jöttKép

Dóri, remélem, jól érzitek magatokat, mi is úgy kimozdulnánk itthonról, de egyelőre Balázs miatt még nem nagyon tudunk. na, majd talán nyáronKép

Tegnap Balázs úgy aludt az erkélyen, hogy egy kapucnis fölső volt rajta, meg betakartam, olyan meleg volt kint, pont odasütött a nap. Tök furi, hogy nem kell már a vastag anorákot ráadni, holnap megyünk ki a telekre a kiskabátokért, nadrágokért, amik Ákosé voltak, egy csomó megmaradt.

puszi mindenkinek, jó pihenést!!

Lau
lau

Szia Lau!

Például olyan kérdéseim lettek, hogy milyen érzéstelenítést alkalmaznak, ha császár van. És mondjuk éjszaka. Mert ugye altatást csak az aneszteziológus végezhet, tehát az éjszaka nem megy. Edát szintén nem adnak éjszaka, akkor pedig mi van? Valami helyi érzéstelenítésre gondolok, de ez még nem tiszta.
Aztán én nagyon szeretném, ha a férjem bent lehetne akkor is, ha császár van. Márpedig ikreknél - gondolom - még kissebb az esély, hogy beengedjék a műtétre.
Meg hogy be kell-e korábban feküdnöm vagy sem. És ha igen, mennyivel.
Most hirtelen nem jut eszembe, pedig annyi minden volt.
Talán ez a jó idő elfeledtette kissé az aggályaimat is.
Most megyek, mert kimegyünk, amíg még süt a nap.
pussz,
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

sziasztok! Bocsi, hogy eltűntem, de nagy lakás nézésben vagyunk Kép
Bannamari, miért kéne előbb befeküdnöd? Szerintem csak akkor fektetnek be, ha valami gáz van!
Ha császároznak, tuti, hogy lesz anesztes.. csak nem kezdenek "nyiszálni" altatás vagy érzéstelenítés nélkül, ne aggódj!!! Kép
Én úgy tudom, hogy császárra nem engedik be a papát, akár egy, akár két gyerekről van szó. Kép

Mi is voltunk sétálni, gyönyörű az idő, végre egész tavaszi.
Tigris, remélem jót "nyaraltatok", várjuk a beszámolót! Kép

Annamari, hogy vagy? Krisz, neked már teljesen meggyógyult a lábad?

Jó tavaszolást, két bank és lakás között majd igyekszem benézni. Kép

Sus
sus

Sziasztok!

Csak pár szó. Amikor bent voltam, mind tervezett császár volt. Vagy időpontra hívnak be, vagy befektetnek picit előtte. Császárra nem csak úgy beesik senki. A szobában volt egy ikres anyuka, és vele is az utolsó vizsgálatnál egyeztettek egy időpontot a dokival, hogy mikorra jöjjön be és mikor lesz a császár. Főleg ikres szülésnél: tuti előre egyeztetni fog veled a doki.
Persze, ha gáz van, és mentő visz be, és császár kell, akkor a kórházban más osztályról hívják át az aneszteziológust. Általában külsős van a szülészeten, ahogy a dokim mondta. Ezért is nehéz az EDA éjszaka.

Puszika, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Bocsi, lemaradtam valamiről? Bannamari, van valami, ami miatt császárral fogsz szülni? Ha nincs, szerintem csak azért, mert ikreket vársz, nem automatikus a császár!
sus

Sus!

Nem maradtál le semmiről. Igaziból legutóbb még mindketten fejvégűen feküdtek, tehát ebből még természetes szülés is lehet, de ikreknél mindig több a rizikófaktor és hát azzal is jó számolni.
Holnap pedig megyek a dokihoz és kiderül, hogy hogy vannak a babáim. Kép
Jó éjt mindenkinek!
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Annamari: Márk képei is szuperek! :-) Kösz a bókokat Máté nevében is mindenkinek! :-)

Sus: és végül merrefelé néztek lakást? Vannak jók? A lábamon még mindig szép nagy a seb, de persze gyógyulgat, csak lassan megy. Tegnap voltam vele újra tornán, azért könnyen megerőltetem, sajnos, utána egész nap sajgott, de muszáj visszatérni a rendes kerékvágásba...

Annyira klassz ez a jó idő, remélem, nem jön már vissza a tél.

Most megyek, mert Máté megint nem bírja nélkülem, pedig már azt hittem, javult a helyzet, pár napig olyan jókedvű volt, szinte nem is sírt, és éjjel sem ébredt fel végre! :-)))

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok Lányok!

Végre itt a tavasz, annyira örülök Kép Kép Kép
Persze most kellett megfáznom, de szerencsére nem komoly, csak a mandulám+torkon fáj, de már az sem annyira, mint vasárnap és egyfolytában folyik az orrom. Elég szar így magyarázni az utódomnak, de már csak ez a hét, és utána végre otthon leszek és csak a babára és magamra koncentrálok Kép

Tigris: Meggyógyultál már? Ha még nem, akkor jobbulást!!!

Eszty: Bevált a borostyán? És a levele vagy a bogyója kell ehhez a kezeléshez?

Krisz: Köszi a tanácsot, meg fogom érdeklődni a masszőrt, ha oda kerülök. De mostmár, hogy otthon leszek, akár minden nap tudok tornázni és akkor nem kell a masszőr Kép

Képzeljétek! Pénteken voltam 33.hetes UH-n és már 2kg a kisbabánk! A párom meg is ijedt, hogy óriásbébi lesz, a drnő is azt ajánlotta, hogy kicsit kevesebbet egyek.Kép És a sóról is le kell állnom a lábdagadás miatt, még jó, hogy egyébként sem eszem sósan. Nektek ilyen tájban mekkora volt a babátok? Én azt olvastam, hogy 1600gramm körül van az átlag. És még mindig hosszú a combja Kép

Bannamari: Szilvi azt mondta, amikor én néztem meg a szülőszobát, hogy a császáron is bent lehet az apuka.

Bedi: Akkor a múlt héten milyen téma volt? Nem a félelemről szólt az előadás hanem a védőnői dolgokról? Akkor ezt nagyon sajnálom, hogy kihagytam, ráadásul a színház sem tetszett nagyon, persze biztos azért, mert hulla fáradt voltam. Kép Most az intim tornáról lesz szó? Lehet, hogy ma sem jutok el, mert holnap határidő és így elég rosszul haladunk, hogy nem csak csinálom, hanem magyarázom is Kép De ha ott leszek, akkor ma bordó gatya és fekete felső lesz rajtam, amin bordó "fa" szerü minta van. Kép

Na megyek dolgozni!

Puszi, élvezzétek a jó időt, aki csak teheti menjen sétálni! Kép

Sweetlady
sweetlady

Sziasztok!
Krisz, épp most talátunk egy egész jó, nem túl nagy, de épp megfelelő lekást a József Attila lktp-en a 9. kerületben (minden felé néztünk). Most épp a hitel inézéstől lógnak cafatokban az idegeim. Most derült ki, hogy mindenhol félrevezető az info, mert ha nem újépítésű lakást veszel, akkor csak úgy jár a fél szocpol, ha fészekrakót veszel föl. Tehát az én olvasatomban, ha új lakást veszel, akkor van egy "900 ezret érő" gyereked, ha viszont használtat, akkor nincs gyereked, vagy "egy fillért sem ér". (mármint természetesen az állam szemében, nem nekem). Kép

Na mindegy, a többi részletet le sem írom, mert ez a topik nem erről szól. Kép

Amúgy jól vagyunk Kép, végre itt a tavasz!!!!

Bannamari, persze ikreknél nagyobb a rizikó, de azért ne hagyd magad rábeszélni egy programozott császárra, ha nem muszály!! Szerintem lehet, hogy a dokiknak kényelmesebb,és biztonságosabb a császár, de neked és a babáknak egyáltalán nem biztos hogy jobb! Azért az jó hír, hogy a papa is bemehet a császárra (bár amíg bent voltam, szerintem nem volt olyan császár, amin bent volt papa!)
Na Misi pityog, majd még jövök Kép
sus

Sziasztok Lányok!
Nagyon jó volt a hétvége!
Ez a Hotel Orchidea nagyon gyerekbarát, Viktor igencsak élvezte. (www.hotelorchidea.hu) A gyerekmedencéből ki sem lehetett húzni. Nekem kicsit rossz volt, hogy a termálrészleget és a szaunákat nem használhattam, de sokat úsztam és lebegtem a pihenőmedencében. És baromi sokat ettem, mert a konyhájuk fantasztikus volt. De komolyan, ide az Isten háta mögé kerítettek valami mesterszakácsot, és olyan ételeket kreált, hogy hihetetlen, mindegyik egy műalkotás volt.
Sajnos a masszázst sem vehettem igénybe, mert a masszőrnő nem vállalta a felelősséget, azt mondta, hogy a testen bárhol lehetnek olyan reflexpontok, amiket ha masszíroz, beindul a szülés. A férjem "esztétikus testét" bezzeg másfél órán keresztül masszírozta, féláron :-) Biztos örült, hogy végre nem valami nyolcvanéves vénasszonyt kellett gyurmáznia :-)
Viktor örvendezett, hogy velünk egy szobában aludhatott, de amikor lefektettük, közölte, hogy menjünk ki a szobából, mert nem tud elaludni, ha ott vagyunk. Úgyhogy esténként lementünk a hallba kártyázni és szép nyugodtan megvacsoráztunk kettesben, amíg Vik horpasztott az ágyban. Reggel meg átmászott hozzánk, és ott suttogva magyarázott a játékainak, mi meg úgy tettünk, mintha aludnánk, mert olyan kis cukor volt.
Kirándultunk is a paksi Dunapartra és Szekszárdra. Kerékpárt is lehetett volna kérni a hotelban, de én most nem kockáztatok egy biciklizést.
Hazafelé megálltunk anyukáméknál, mert Viktor szombatig ott marad, aznap hozzák vissza este a nagyszülők, mert ugye munkanap lesz, Apa dolgozik, én pedig suliban leszek. Már most nagyon hiányzik. De ma legalább fél 10-ig tudtam aludni, nem ébresztett senki "anyaaaa, hamikaaaa" kiabálásokkal. Meg sok mindenre lesz így időm, és úgyis annyi elintéznivaló felhalmozódott.
Még a masszázsról akartam írni a kismamiknak, hogy nekem Viktorral nagyon fájt a hátam, és kétszer voltam a terhesség alatt hátmasszázson, de csak nyaktól derékig masszírozta ki a csomókat, és mindig mondta közben, hogy hol miért nem szabad a terhesség alatt masszírozni.

Annamari, ha "életmentő" műtét van, tehát úgy alakul, hogy a hüvelyi szülés császárba megy át, akkor nem kell külön fizetni az aneszteziológusnak, hanem hívnak át egyet a sebészetről, vagy másik osztályról.
Most megyek, megjött Apa, megyünk vásárolni.
tigris

Sziasztok!

Sweetlady: még nem tudom, használt-e a borostyán. Ma nagyon nyügi napja volt a csillagocskámnak. Nem tudom, mi volt ma. De amúgy magát az ásványt kell a nyakába tenni, sürün fűzve jó nyúlós gumira, mint egy kis gyöngysort.

Sus: a lakástámogatásról. Mi ugyanígy jártunk. Semmit nem kaptunk, mert nem lakóparkban akartunk 30 milkóért 20 évre eladósodni, csakhogy 800.000 Ft szocpolt kapjunk. Használt lakásra semmi nem jár. Most talán ez a fészekrakó igen, de majd csak figyeld a kamatokat és a lejáratot. Valahogy ez a szocpol csak a milkósoknak jó vagy azoknak, akik segélyekből élnek és elkezdenek egy isten háta mögötti tanyán fillérekért építtetni egy viskót. A középrétegnek semmi juttatás nincs. Én ezen egy évvel ezelőtt kidühöngtem magam, és végül jelzáloghitelt vettünk fel a párommal, persze jóval húzósabb kamatokkal, mint az állami lakástámogatások, mert arra nem voltunk jogosultak. Ha fejenként havi 20-23 ezer Ft/főnél több a fizu, akkor már csak beintenek, hogy mit is akarsz itt. És persze csak az ingatlan 60%-ig adják oda a pénzt, nekünk meg nem voltak millióink a bankban. Elég bonyolult. Mindenesetre az is biztos, hogy én már egyiknek a választási igéreteiben sem fogok soha többet hinni, mert mindig van egy kitétel, ami miatt mi pont nem vagyunk jogosultak. De persze legyen több gyerek, mert kihal Magyarország. Pánikolnak, hogy a második világháború óta nem született ilyen kevés gyerek. De semmit nem tesznek, hogy szülessenek. Próbáljon valaki megélni a GYEDből és a GYESből.
Na, nem háborgok tovább.

Tigris: Csodás lehet az a hely. Láttam róla képeket a TV-ben. Egyszer talán mi is eljutunk oda. Nagyon szeretem az ilyen helyeket! Visegrádon a Silvanus-ban voltunk tavaly egy szombatra, egy éjszakára: nagyon szupi volt. pezsgőfürdő, uszi, sóskamra, gyógyfüves kamra, szauna, lábáztató, kandallós pihenőhelyiségek. És ott is isteni a kaja: svédasztalos és annyit eszel, amennyi belédfér.

Na, megyek pihizni.

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Lányok végre itt a tavasz!Kép

Tigris: a beszámolódat olvasva egyre jobban várom már a vasárnapot, hogy végre mi is elindulhassunk az utolsó kettesben töltött 6 napos kirándulásunkra KépNagyon jól hangzott ez a Hotel Orchidea...ha már picúrkánk akkora lesz, hogy utazhatunk vele, akkor visszatérek rá.

Lau: ua. a dokim aki Neked is. De szerintem félre értettétek amit írtam, valószínű épp olyan passzban volt amikor én rákérdeztem pont erre a dologra. Én nagyon csípem Őt, tutira nem mondaná azt egy évek óta hozzá járó nőnek, hogy bocsi, de nem vállalom a szülést!

Sweetlady: nem láttalak ma sem az előadáson Kép
Bannamari viszont ott volt nagyon kivirulva KépKövetkező héten az utazás miatt nem tudok majd elmenni Kép Most volt a fájdalomról és félelemről az előadás, melyet Mariann tartott. Most is nagyon érdekessé tette a hipnózisos felkészítést, így többen kedvet kaptak hozzá, köztük én is. 30-án már biztos elmegyek rá! Mert akkor ugyanis már én sem dolgozom Kép

Puszi Nektek
Bedi

Edina

Kép
Kép
bedi

Sziasztok!

Mi is eltűntünk nagyon,mert szerencsére ebben a jó időben egész nap sétálgatunk,nem is beszélve arról,hogy apunk megint éjszakás így jó ha nem vagyunk itthon egész nap,mert Márk be akar menni mindig hozzá puszit adni.

Holnapra 20 fokot mondtak,így valószínüleg egész délelőtt Újpalota egyetlen normális játszóterén fogjuk tölteni.

Örülök hogy mindenki jól van,nálunk is csak 2 napig tartott a nátha.Most rohanok,remélem hamarosan összefutunk.

Tigris:Viktorról ez az elalvós történet haláli!!!! :-)

Jó éjt nektek

Annamari
kismuki

Sziasztok!Kép

Hát, olvasgatom, miket írtatok itt a lakástámogatásokról, és nem túl fényes a helyzet. Most gondolkodunk mi is abban, hogy el kellene költözni, és számítottunk a szocpolra, ezek szerint, nem minden fenékig tejfel.

DóriKép
De jó lehetett, teljesen magam előtt látom, hogy milyen lehet a szálloda, és irigykedem is kicsinkétKépKép Remélem, jól ki tudtátok magatokat pihenni, ki is kell használni ezt az időt.

SweetladyKép Megnéztem, a 30. héten volt Balázs 1481 gramm, a 35. héten meg már 2593 gramm. végülis 3750 grammal született. Szerintem nincs olyan nagy babátokKép

BediKépaz tény, hogy a dokinknak mindig nagyon sok szülése van, tavaly, mikor jártam hozzá terhesgondozásra, akkor volt 64. Ez gondolom +/- pár kismama. Amúgy írásban előfordulhat az, hogy félreérthető, amit valaki írt, talán ezért hittük azt. Én is nagyon kedvelem és tisztelem, és mindkét fiamat nála szültem, 8 éve járok hozzáKép Mikor szültem szeptemberben, akkor is szabin volt pár napig, de bejött megírni a papíromatKép

Hazahoztuk Ákos etetőszékét Balázsnak, nagyon jó állapotban maradt, kíváncsi vagyok, mit szól majd hozzá a kislegényKép

Gyönyörű idő volt ma is, srácok nagyon élvezték a nagy sétát lent. Viszont Balázs ma egész nyűgös volt, Ákos meg mint aki megkergült, úgy viselkedik már 2 napja.

Lau
lau

Sziasztok!

No, ma is itt vagyok, minden rendben van. Voltunk dokinál, mindent rendben talált, azaz minden változatlan. Az ödémámra egyáltalán nem kezdett pánikolni, azt mondta, ez legyen a legnagyobb problémánk, akkor elégedett lesz. A vérnyomásom nem volt magas, tehát nem látott okot az aggódalomra. Azt mondta, hogy ikreseknél a toxikózis és minden más komplikáció kb. hússzor gyakrabban fordul elő, de velünk teljesen elégedett, hiszen lényegében panaszmentes a terhességem. Keményedéseim igaziból nincsenek, illetve mondtam neki, hogy volt egy kemény éjszakánk, de azt mondta, hogy ennek ellenére változatlanul 2000-es a méhszáj, tehát ok.
Most Apa is bejött velünk és kb háromnegyed órát voltunk bent az átlagos 20-25 perc helyett.
Az is kiderült, hogy majd mégiscsak be kell feküdni a 34-35. hét környékén, mert az ikreseket szeretik bent tudni a terminus előtt, hogy nehogy gáz legyen. De nem akar a kórházzal sokáig kínozni, tudja hogy igaziból sok mindent nem tudnak csinálni, amíg bent vagyok. Csak épp kéznél vagyok, ha valami történik, meg nem kell állandóan bevándorolni a ctg miatt.
A babók most is menetirányban vannak, s nem várható, hogy megfordulnának. Elejétől fogva így fekszenek. Biztos így jó nekik.
Pénteken vérkép meg vércuki, szombaton pedig mozizunk, és megtudjuk, hogy mekkorák is a babók.
Nagyjából ennyi.

Dóri!
Megnyugtató, amit az edáról, illetve a császárról írsz. Egyébként egyre kevesebb aggály van már bennem a szüléssel kapcsolatban.
Hát azt a kikapcsolódást nagyon irigylem. Mindig is álmodtam olyasmiről, de nekünk kilátásunk sincs olyanra. Majd nyáron legfeljebb elmegyünk a bébikkel Erdélybe.

Sus!
Azt hiszem, mi is kiesünk mindenféle támogatásból és mindenféle segélyből. Na nem a segélyekre pályázok, de négyünknek tényleg elég kicsi lesz ez a másfél szoba. Mi is szeretnénk nagyobba menni, de ebből legfeljebb egy nagyobbacska panelre telne, amit a férjem nem akar. Hát meg is értem. No meg hitelről hallani sem akar.
Van itt valaki, aki tudja, hogy pont milyen feltételekkel lehetne valami támogatáshoz hozzájutni ezügyben? Én olyasmiket is hallottam, hogy ha már van egyik házastársnak lakása, akkor már nem jár a szocpol. De elképzelhető, hogy rosszul emlékszem.

Sweetlady!
Én úgy örülnék egy (két) ilyen méretnek, mint majom a Kép. Szerintem nincs olyan, hogy túl nagy baba. Az óriásbébi szerintem 4,5 kilónál kezdődik, addig minden ok. Első szülőknél amúgy is elég nehéz a gátvédelem, ha pedig vágni kell, akkor a babó induljon jó esélyekkel.

A felkészítő nekem egy kicsit távolinak tűnt, pedig ott voltam Kép. Végig arra vágytam, hogy hazamehessek, s elmondhassam anyumnak, hogy a babók jól vannak. Merthogy megjött anyum Erdélyből. Megjegyzem, ő is egészségügyis és túlparázza az egész dolgot. 10 percre nem tudtam úgy leülni a gép elé, hogy ne küldött volna vízszintesbe. Na, majd meglátjuk, hogy folytatja, mert húsvétig elvileg kifestjük a lakást.

Most megyek aludni, mert hosszú volt ez a nap.

Puszi mindenkinek, és jó kedvet kívánok ehhez a gyönyörű tavaszi időhöz.

Annamari
28+5

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Mi a négy napot a Mátrában töltöttük, vagyis Anyuéknál, de sokat kirándultunk Kép

Tigris!
Klassz helyen voltatok, remélem tavasszal (már ha lesz olyan és a télből nem rögtön a nyárba lépünk) mi is eljutunk valahova!!!

Most megyek főzni Máténak, amíg alszik!

Kép

Kép
csaju

Sziasztok!

Bedi: Sajnos nem tudtam elmenni, elhúzódott a munkám, csak 16:40-kor tudtam elindulni és mivel 1 óra kell, hogy odaérjek, inkább hazamentem pihenni. Amúgy is kínoz ez a megfázás vagy mi, jobb is, hogy nem mentem, legalább nem fertőztem senkit. 30-án én is tervezem, hogy megyek a hipnózisosra, meg után az előadásra. Mi lesz a téma?

Tigris: Ez szuper lehetett, én is irigykedek. Jó tudni, hogy vannak még kulturált helyek és főleg olyanok, ahol gondolnak a gyerekekre is Kép

Lau,Bannamari: Igazatok van Kép, és nem is biztos, hogy pontos az UH meghatározás. Az egyik ismerősünk is mesélte, hogy őket is megijesztették, hogy nagy a baba, aztán a végén 3600-al született a kisfiú és a rengeteg magzatvíz miatt volttöbbnek itélve a súlya.

Na megyek dolgozni!

Szép napot mindenkinek!

Sweetlady
sweetlady

Sziasztok!
Ismeri valaki Dr. Szappan Vilmost?
Az uzsokiban volt eddig, de állítólag átment az Istvánba.

Kép
angelani

Sziasztok!

Angelani: Szappan doki elég fura figura, hallottam róla több érdekes történetet, én biztos nem mennék hozzá...

Sus: hát, most lelomboztál engem is, ezzel a félszocpollal, mi is arra számoltunk, hogy esetleg segítene, ha nagyobb lakásba költözünk. Sajnos új lakást abszolút nem engedhetünk meg magunknak, a fészekrakó meg szintén nem passzol ránk, mert már van lakásunk és nemsokára betöltjük a 30-at... Na mindegy, hátha 1-2 év múlva lesz valami jobb lehetőség, ki tudja. A József A. lakótelep jó hely szerintem, mi ott laktunk szemben vele 2 évig albérletben, szerettem azt a környéket, ott is jó az infrastruktúra. Jó parkos rész, nem is olyan olcsó, amennyire emlékszem. Már biztos, hogy azt választjátok?
Igaza van Esztinek, pont a középrétegeket nem támogatja egyik kormány sem, igazán rájöhetnének már, hogy épp nekik lenne a legfontosabb....

Tigris: örülök, hogy ilyen jól sikerült az üdülés, nagyon jó fej a fiacskád, ismételten megállapítottam :-). Ha Máté kicsit nagyobb lesz, én is szeretnék majd ilyen helyekre járni, remélem, belefér majd a költségvetésünkbe :-).

Én sosem tudtam a terhesség alatt, mekkora Máté. Mivel igen nagy hasam volt, minden szülésznő tippelt a szülés előtti kórházi napokon, hogy mekkora lesz, a legtöbben 4,5 kilót mondtak, csak egyetlen egy csajszi tippelt 3800 grammot, neki lett igaza, 3750-nel született a kicsikém. Én is sószegény diétára voltam fogva, már kb. a terhesség közepétől, nagyon dagadtak a lábaim és ment felfelé a vérnyomásom. Habár nem vagyok túl erős akaratú ilyesmiben, egész jól sikerült tartani, hamar megszoktam a gyengébb ízeket, de azóta sajna visszaszoktam sósabbra megint... :-)

Kép

Kép
tkrisz

Na hello lányok!
Mivel Márk teljesen kidőlt a játszóterezéstől volt időm átböngészni a lakáshiteles dolgokat(igaz még így sem minden világos) de találtam egy táblázatot ami érthetőbbnek tűnik a többinél.Akit érdekel:
http://www.netlap.hu/vendeg/lakas/tablazat.html

Nem tudom mikor lesz valaha új lakásunk.Mi is kb.egy nagyobb panelre tudunk összekaparni(kölcsönnel),de elképzelésem sincsen hogy hogy mer valaki belevágni egy 10 millás hitelbe?!Amit kb.20 évre adnak a bankok.
Bár ahogy mondani szokták:bátraké a szerencse!
Itt csak az az elszomorító,hogy nekem mondhatni jó lesz a fizetésem...de még így sem tehetem meg hogy ennyi pénzt felvegyek.Akkor mi van azokkal akiknek semmilyük sincs?!

Csaju:akkor nektek is hegyeken át kell utaznotok,ugye?Majd egy év múlva beszélgessünk a rosszulétről!Kíváncsi vagyok hogy Máténál is előjön-e?!

Sweetlady:szerintem teljesen normális a súlya a babádnak.
Lau:merre szoktatok sétálni?
Bannamari:lehet hogy a 35.héten befektetnek és 2 nap múlva már meg is szülsz.Biztos ami biztos jobb ha bent vagy...bár ha belegondolunk,hogy a világ mennyi országában még kórház sincsen és mégis simán szülik a gyerekeket...DE:mindent a picik érdekében!!!!

Lépek:mert a Corában kilos Lego vásár van és muszáj bevásárolnom.persze lehet,hogy mindet elteszem karira.

menjetek sétálni,kirándulni!!!!!
kismuki

Tkrisz!
Köszönöm a segítséget.
Én elég régóta hozzá járok.
Elvileg nála fogok szülni is (szeptember), csak már átment az István kórházba.
Megpróbálom még az Istvános tópikot is. Hátha valaki halott róla valamit.
Az igazság az, hogy nála a vizitdíj elég elfogadható. Sajnos nem igazán állok jól anyagilag:-(, mert nekem lombikkal sikerült és eléggé lenullázott a drága kezelések.
Mégegyszer köszönöm!
De várok még egy kicsit, talán itt is ismeri még valaki.
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok lányok!

Új képek a törpről!

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5108

Puszi, eszter

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Tkrisz!
De azért érdekelne, hogy mit halottál róla.
Örülnék ha megosztanád velem.
Talán még tudok orvost váltani.
A 14hetet taposom.
Előre is köszönöm!

Kép
angelani

Eszter, Orsika gyönyörű!!!
Nagyon jók a képek!

Angelani, az én szülésemre behívta az orvosom Szappan dokit, hogy segítsen kinyomni a babámat. Rám határozatlan ember benyomását tette, aki hezitál, ráadásul állítólag alkoholproblémák miatt kellett elhagynia a kórházat. Nem akarom rossz hírét kelteni, de kórházi dolgozó mondta nekem, így valószínűleg nem csak pletyka.
Ráadásul az iszonyú erőlködés közben ott motyogott a fülembe, hogy ebből császár lesz...
Szerencsére nem így alakult.

Bannamari, ha valamelyikőtök munkahelyén keresztül tudtok üdülési csekket igényelni, akkor nem elérhetetlen egy kis kikapcsolódás.
Mi is csak így tudunk elmenni pihenni, mert egyébként nagyon drága lenne.
Krisz, ha majd arra kerül a sor, hogy kimozdultok Mátéval, tudok pár nagyon kedvező helyet. Mi babás barátokkal is szoktunk közösen bérelni házat, pl a Velencei tónál, szuper jól felszerelt, 6 családnak alkalmas. Vagy tudok nagyon klassz gyerekbarát olcsó helyet a Bakonyban is.
Ma megyünk színházba, most alaposan kihasználjuk, hogy Viktor nincs itthon. Tavaszi nagytakarítást is beiktattam, de most három nap alatt végzek vele, nem fél nap alatt:-)

Kismuki, mi bevállaltunk egy óriás hitelt, elég nehéz egy fizetésből törleszteni sajnos. De mi még szerencsére három éve vágtunk bele, amikor kedvezőbbek voltak a kondíciók.
Mindenképp a THM-et (teljes hiteldíj mutató)kell figyelni, mert lehet hogy van bank, amelyiknél a kamat alacsony, de nagyon magas a folyósítási díj, kezelési költség, előtörlesztési díj, hitelszerződést közokiratba kell foglalni, kötelező életbiztosítást kötni mellé, stb. ezekre is érdemes figyelni. A férjem szerint (ő bankban dolgozik) jelenleg a K&H és a Raiffeisen hiteleit érdemes megnézni.
tigris

Tigris!
Neked is nagyon köszönöm!
Az valóban igaz, hogy határozatlan néha.
De az alkoholall nincsenek problémái. Ezen a téren jól ismerem, meg sokat is "találkozunk".
Sajnos nála inkább az a gond, hogy nagyon szereti a nőket. A II.sz klinikát is valami balhé miatt hagyta ott (bár annak már több éve).
Állítólag a főorvos egyik páciensével sikerült egy babát összehozni mialatt az szabin volt. Akkoriban még anyukám járt hozzá. Volt is belőle balhé, mert kiderült, hogy nem a nőnél volt a baj, hanem a férjének nem volt jó a spermaképe.
Ki is derült a dolog és a férj nagy balhét csapott a kórházban. De nem biztos, hogy ez a klinikán történt.
Szóval tartok tőle, de bízom benne, hogy lesz még rajta kívül más orvos is a kórházban ha szülni fogok.
Velem mindig korrekt volt. Ha nem tudott valamit, azt megmondta és nem kezdett el mindenfélével kísérletezni, hanem megkonzultálta a kollegákkal.
De azért negyon köszönöm a segítséget.
Lehet, hogy gyorsan kellene másik orvost keresnem.
Angelani

Kép
angelani

Hahó mindenkinek!

Eszty: nagyon édes Orsi és milyen jó erőben van! :-)

Tigris: kösz az ajánlatot, még visszatérek majd rá! :-)

Angelani: hát, nem szívesen megyek bele részletekbe, de egy példa: az egyik szobatársamnál ő volt az ügyeletes orvos, mert a dokija valamiért nem jött be, és úgy varrta össze a gátját, hogy becsípett egy ideget, szinte nem tudott szegény menni, aztán napok múlva újra feltárták és akkor derült ki... Egy másik csaj, akivel ott megismerkedtem, nála szült, ő volt a választott orvosa, ő pl. imádta, hogy milyen arany ember, jó fej, cuki pofa, stb... Valahogy én személy szerint ezzel nem tudok azonosulni, nekem szintén kelekótya, határozatlan, megbízhatatlan benyomást kelt, és idétlennek találom, nem kelti komoly, megbízható orvos benyomását, ami szerintem nagyon fontos lenne. Ezért írtam, hogy én biztos nem választanám, de ezt neked kell tudnod, mindenkinek mások az igényei, más szimpatikus, stb. remélem, azért segítettem, bár nem szívesen teszek közzé horrortörténeteket.

Jó éjt, Krisz.

Kép

Kép
tkrisz

Tkrisz!
Köszönöm!
Majd keresek másik orvost.
De mint írtam, az anyagiak is elég fontos szempont.
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat Orsika nevében is!

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Angelani!
Én véletlenül kerültem évekkel ezelőtt Szappan doki kezei közé, de ahogy a többiek is mondják, nagyon feledékeny, kelekótya volt, ráadásul olyan műtétet akart rám erőltetni, amit sokan mások nem javasoltak és azóta sem került rá sor!

Tigris!
Megosztanád velem a bakonyi bababarát hely elérhetőségét? Köszi Kép

Kismuki!
Nem megyünk hegyi uton, max. ha kirándulni megyünk, de majd egy év múlva visszatérünk rá Kép

Lakással kapcsolatban annyit, hogy mi most egy 1+2 feles lakásban lakunk és innen egy újépítésűbe szeretnénk menni, de csak akkor ha már dolgozni fogok, vagyis olyan 5 év múlva! Az én álmom Zugló kertvárosi részén, pár lakásos házban egy kéró Kép

Kép

Kép
csaju

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?