Sziasztok!
Itthon vagyunk, és nagyon jó hazaérni
Hanzi, Manó! Most már engem is idegesít Miksa bukása. Szerdán megyünk a doktorhoz féléves méreckedésre, meg megkapja Buckó az agyhártyaszuriját, akkor rákérdezek. Manó, értem én, amit írsz, de Miksa nem volt különösebben bukós. Jó, jó, jött vissza azért belőle kaja, de nem volt vészes. Öltöztetni ezért sosem kellett, most meg van, hogy 3 pólót is elhord egy nap. Igaz, hogy a hozzátápi miatt ugye most már színeset bukik... Ja, és úgy tűnik, hogy ritkábban kér enni, inkább 4 óránként (végre
), kicsit remélem, hogy ez is segít majd.
Kriszta! Adhatok én a kezébe akármit, ha eltökélt, hogy hasrafordul, akkor mint a rugó pattan és kész
Ha nem gondolja nagyon komolyan, akkor segít a játék.
Mese! Miksa nem csak úgy elnézelődik egy órát, azért nem ennyire egyszerű. Nem egy olyan "tedd ki, hadd hűljön típus". Közvetlenül mellette vasaltam, persze beszéltem hozzá meg énekeltem neki, ő meg ilyenkor mocorog, rugdos, rágicsál, forgolódik, kúszni próbál, nyekereg, közben 5 percenként szájtörlés, lábvisszahúzás a rács réseiből, puszika, ez meg az
Miksán egyébként a kajálásnál textilpelus van, jól begyűrködve körben a gyerek alá.
Kaja: a 1,5 óra az szerintem is szűk, mi is így voltunk, és ez már nem nagyon tartható. Én is fél évet terveztem csak anyatejjel, de különböznek annyira egymástól a kölykök, hogy ezt ne feltétlenül kösd naptári naphoz. Én beadtam a derekam, 2 és fél hét az már nem számít szerintem. Főleg az volt a döntő, hogy Miksabuci éjjel is kelni kezdett.
M.Ildikó! Én emlékszem még a 20. hét környékére, és akkor még szerintem nem lehetett egész nap érezni. Mondjuk én akkoriban kezdtem el érezni Miksát, akit akkor még Vízipóknak hívtak
Tudom, hogy volt olyan, hogy délben aggódva mondtam a páromnak, hogy ma még nem is mozgott. Aztán beszereztük azt a zenélő-forgó izét az ágy fölé, és bevezettük, hogy minden reggel ébredés után lejátszottam neki. Egy idő után erre mindig jelzett
Egyébként ha visszaolvasgatsz az archívumban, akkor mindig odaírtuk, hogy éppen hány hetesek vagyunk
Csajok, még sosem voltunk itthon húsvét hétfőn, fogalmam sincs, hogy locsolnak-e a horányiak
Meg arról sincs, hogy az embert küldjem-e át locsolkodni legalább a szomszédba...
szirom