Hello lányok!
Milyen nagy a csönd.Rég volt ilyen hogy egy napig nem írt senki...de lehet,hogy megint csak a szerver szórakozik.
Nem tudom pontosan mi a neve a játszóháznak,de valami raktárépület féleségben van.Majd megkérdezem!
Ma (hihetetlen de )elsőre elértem a dokimat.Meg is beszéltem vele hogy szerdán bemegyek hozzá,remélem majd megmutatja az új dolgokat.Bár úgy tűnik,nem most lesz amikor nekem igénybe kell vennem,de azért kíváncsi vagyok.Sajna megint elkezdett fájni a hasam és inkább gyorsan bemegyek hozzá...remélem nem megint az a hülye ciszta jött elő.
Sus: nem tudom hogy álltok a lakás üggyel,de kb.10 lakáshirdetést tépett le anyum ott a füredi-ond vezér környékén,mindegyik 2,5 szobás olyan 12 milla. Mi ma néztük egyet az Egressy MC-nél,12,9M 2,5 szoba,nem panel,csak a 10.en van és emiatt nagyon gondolkodom.
Krisz:Örülök,hogy jól vagy...a szövettan a lényeg,gondolom meg is nyugodtál tőle.Én nézem a bölcsiket,csak nem tudok dönteni amíg nem tudom,hogy költözünk-e?!
A munkát már alig várom,már hívtak,hogy hányas ruhát varrasanak,meg mi legyen az új névjegykártyán,stb... tök jó.Imádok itthon lenni,de azért a pörgés hiányzik meg a sok vendég;nemis beszélve arról,hogy már kivagyok éhezve a komoly beszélgetésekre,nem a Lolka-Bolkára és a mondókákra.Jó lesz egy kicsit visszazökkeni,persze aztán majd megint jöhet egy kis pihi-egy új bébivel.
Na jól lefárasztalak titeket a hülyeségeimmel.
Megyek is elalszom.
Még valami:képzeljétek Márk egy hete úgy alszik el,hogy adok neki egy puszit és kijövök a szobájából(de nem altatom el,nem simizem,nem várom meg amíg elalszik,stb...)persze az ajtó nyitva,hogy lássa a fényt ÉS 5 PERC MÚLVA ALSZIK IS EGYEDÜL.
nem gondoltam,hogy ezt megérjük valaha
Jó éjt nektek!