Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

kösz a bíztatást mindenkinek!
Bedi!
Gratula a kislányhoz! Hol vettétek azt a pocitartót? Mert nekem már hetek óta mondta valaki és nem tudtam, hol lehet kapni. Igaz, el is felejtettem. És mennyibe kerül?

Akartam menni a cserepesházba bababörzére, aztán megint nem lett belőle semmi. Volt ott valaki?

Na, kellemes hétvégét mindenkinek!

Annamari
26+0

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Hali!

Bannamari: Köszi!
A pocitartót mi az Árkádban a Babaház nevű üzletben vásároltuk nem kevesebb, mint 7,5eFt-ért. Mint általában a kismama dolgok ez sem volt olcsó Kép

További jó hétvégét Mindenkinek!
Hétfőn, ha tudtok készítsetek fotókat és tegyétek fel, hogy jól megnézhessük mi is akik nem tudunk elmenni a találkozóra.

Üdv
Bedi

Edina

Kép
Kép
bedi

Sziasztok!!Kép

Remélem, jól van mindenki, most is csak bekukkantottam! Ugye, senki sem beteg, és tudtok jönni azért a talira? Mert most mindenképpen megyünk és jó lenne találkozni minél több kismamkóvalKép

Akkor hétfőn 10-kor az Árkádban, ugye?

Vigyázzatok magatokra, bocsi, de most ezer dolgom van mégKép

Pussz
Lau
lau

Ez azt jelenti, hogy én is hivatalos vagyok?
Mert eddig engem senki nem hívott Kép

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Csak egy percem van, és üdvözölni akartalak titeket!
Vigyázzatok magatokra, jön a szibériai tél!

Almadi: nem írt szoptatósat, mondván már nem szoptatok (valóban nem), és én előtte is ezt szedtem, így a szervezetemet nem fogja leterhelni egy újabb hormonkészítményre ráállni. De ezt csak az első menzinél kezdhetem el, és fogalmam nincs, mikor akar ez megjönni. :-(

Puszi nektek!!!
És jó találkát hétfőre!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Valami nem akarja ,hogy mi is ekjussunk egyszer a talira.Nimródnak estére 39 fokos láza lett.Szóval sajna megint nem tudunk menni.
Csajok,már teljesen kivagyok ,komolyan.

Sziasztok

Kép

Kép
anita23

Anita: bátorság! Küldök nektek jó egészség manókat! :-)

Bannamari: aki itt van ezen a fórumon, mind hivatalos a talira, hogy megismerhessük egymást! :-)

Puszi mindenkinek,

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

SziasztokKép

AnitaKép
Szegény Nimród, biztos ez a hülye vírus jött ki rajta is.Kép Jobban van már? Remélem, csak átmeneti nála a magas láz.

BannamariKép
Gyere nyugodtan, naná, hogy hivatalos vagy!!Kép
Bárki jöhet, tényleg. Kik lesznek akkor holnap?
Kismuki, Krisz, Dóri, Sweetlady, és még sorolhatnám, remélem, minél többen jöttök!! Kép

Bazsi nagyon nyűgös volt éjjel, valószínű a foga jön, amilyen egyszerűen bújt ki az első, a másodikkal jól megszenvedKép
Mindjárt alszom is egyet vele együtt, már előre félek az éjszakától.
Akkor holnap!

Lau
lau

Halihó!

Az Árkádban hol? Keressek egy játszóházat vagy valami olyasmit, mert ott lesztek? És a 10 óra az ok? Remélem, felébredek, mert mostanában délig alszom, hogy valahogy meglegyen a 8 óra alvásom éjféltől. Soha nem voltam rossz alvó, de most siralmas Kép

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sajnos mi sem tudunk menni holnap, dokihoz kell mennem... Majd legközelebb, nektek azért jó mulatást, puszi. Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok lányok!
Sajna holnap mi sem tudunk menni, mert Misinek folyik az orra, amit a szemébe is beledörgölt, úgyhogy az is begyulladt. Kép
Pénteken nekem is volt lázam, de fura módon (szerencsére) csak 1 napig tartott. Mivel nem tudom mi volt ez, én sem szeretnék vírusokat terjeszteni a gyerkőcöknek. Sajnálom!!! Majd legközelebb!

Párom az ELTE Óvóképzőbe jár, és egy 7.kerületi oviban hospitál. Általában a gyerekek oda vannak tőle, végre valami különlegesség. Kép

Tigris, hova tűntél, ugye nincs baj? Kép

Anita, kitartás, jobbulást Nimródnak!!!!!!
sus

Sziasztok lányok!

Tényleg nem hiszem el,hogy mindig közbejön valami,pedig ezt most jó előre megbeszéltük.
MI TUTI MEGYÜNK MÁRKKAL.Ő szerencsére sosem beteg,én pedig ráérek.Bár a héten nekem is be kéne menni a dokimhoz valami fogamzásgátlót feliratni.
Szóval Lau:ketten tuti leszünk.
Bannamari:hogyne jöhetnél!!!Ha gyalog jössz,felmész a 2.ra és ott megkeresed a parkolón át 2A helyeket,ott bemész egy másik épületbe és fel a 4.emeletre.Hogy érthetőbb legyen,ha kintről nézed,a játszóház pont a sarkon a nagy MediaMarkt feliratnál van legfelül.
Anita:nem irigyellek,szegény Nimród remélem azért elég jól viseli ezt a sok betegeskedést.
Dóri:te tudsz jönni holnap?
Sus,Krisz:sajnálom,hogy ti nem jöttök.
Gabi,veled mi a helyzet,ott leszel Bencével?

Most megyek,holnap talizunk(valakivel)10-kor !!!

Sziasztok
Annamari
kismuki

Sziasztok Lányok, velünk minden rendben, megyünk holnap 10-re. Betegeknek jobbulást!
Dóri
tigris

Sziasztok!Kép
Bekukkantottam, hogy mi a helyzet. Már elkezdtem megijedni, hogy végre el tudok menni, aztán nem jön senki.
De akkor 3-an leszünk minimumKépKép

KriszKép
Remélem, semmi komoly!! Jobbulást!

Bannamari: akkor jössz Te is?
Megyek aludni valamennyit, nem tudom, milyen éjszakája lesz Bazsinak, a tegnapi az horror volt, és nem akarok reggelre szivacs lenniKép

Pussz
Lau
lau

Sziasztok!

Most még úgy néz ki, hogy igen, én is megyek. Nem akarok s..get csinálni a számból, úgyhogy beállítom a vekkert csörögni. (milyen cizelláltan fogalmaztam!)
Azért remélem megtalálom azt a játszóházat.

Na, jó éjt mindenkinek!

Annamari
26+1

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok Mindenki!

Kismuki: köszi, most már megnyugodtam Kép

Bedi: Ez a bordó tényleg nem volt túl jó ötlet úgy tünik. Akkor most szerdán fekete gatyóban és világos kék blúzban leszek. Remélem senki nem nyúlja le az ötletemet Kép Jó lenne már tényleg megismerkedni. Sajnos a leírásod alapján én nem emlékszem rád, mert most extra sok új lány volt, és nem tudtam mindenkit megjegyezni Kép Ugye jössz szerdán? Milyen téma is lesz?

Egyébként én is vettem ilyen haskötőt a XII.ker. Kékgolyó utcában az Anita Hungaryban. Ez 6600 volt Kép rémes milyen drága minden Kép Vettem még egy fekete melltartót is, az is közel 6 rugó volt Kép És még kell vennem majd min. 1 szoptatósat!

Anita: Én is szorítok, hogy minél előbb meggyógyuljatok! Ne add fel!!!! Kép Kép Kép

Csajok! Sajna én még nem tudok elmenni a találkára, de remélem a következőre már igen. Március 19-el "letészem a lantot" és utána már szabad leszek, mint egy madár! Kép

Tényleg jár vagy járt valaki közületek Mariann pszichológushoz arra a bizonyos hipnózisos szülésfelkészítésre, ami szerdánként 4-től van? Milyen? Írjatok róla, mert gondoltam, ha már otthon leszek oda fogok tudni érni.

Szép napot mindenkinek, végre kisütött Kép Csak jönne már a tavasz!!!

Puszi
Sweetlady
sweetlady

Sziasztok!

Meg volt a barátnőm császárja és egy gyönyörű 3150 grammos,
56 centis kiscsaj jött a világra Kép
Ha kapok képet felteszem majd.

Remélem jól sikerült a talitok, és legközelebb már én is részt tudok venni rajta!

Sweetlady: megpróbálok szerdán elmenni a tanfolyamra azt hiszem most a fogorvos lesz, nem?
Ha sikerül elmennem akkor megpróbálkozom újra a bemutatkozással, remélem, most megtalállak Kép
Te voltál a 2-3 héttel ezelőtti szülésznős előadáson? Én nagyon sajnáltam, hogy pont erről maradtam le, de a múltkori tömegre tekintettel a Mariann megígérte, hogy összehoz még 1 ilyen előadást vmikor a közeljövőben. Arra mindenképpen el szeretnék menni.
Szóval március 19-ig dolgozol? Én is így terveztem Kép A főnöknőm próbál még a lelkemre hatni, hogy maradjak még, de egyre nehezebben viselem a bentlétet. Ez a 3 hét is húzós lesz még Kép
Valószínű ugyanolyan pocitartónk van, legalábbis a márkából ítélve. Ennyit számít, hogy hol veszi az ember Kép De igazad van, még úgy is drága volt.

Bannamari mondta, hogy megy arra a hipnózisos felkészítőre, de nem írt róla Kép
Voltál Bannamari?

Minden kis- és nagy betegnek jobbulást kívánok!
Gyógyuljatok meg minnél előbb!

Pusszantás
Bedi

Edina

Kép
Kép
bedi

Sziasztok!

Én ma voltam találkán, nagyon jól éreztem magam. Jót tesz a lelkemnek, hogy néha kimozdulok.

Bedi!
Tényleg úgy volt, hogy megyek a hipnózisos felkészítőre, aztán nem lett semmi belőle. De majd most. Te is jönnél? Vagy most még nem tudsz? Igaziból nem is tudom miért megyek. Nem hiszem, hogy hipnotizálható lennék, mert kételkedve és bizalmatlanul fogadok minden ilyesmit. De azért erre én is kíváncsi vagyok. No meg a férjem is bíztat, hogy menjek.

Puszi

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, de Bencus után én is kidőltem és mivel még mindig köhögök nem mertem megkockáztatni, hogy valakit is megfertőzzek, ezért nem mentünk a talira.

Sweetlady: én tavaly tavasszal jártam Mariannhoz hipnózisra és nekem nagyon jó volt. Testemnek-lelkemnek. Nem volt "igazi" hipnózis élményem (nem minden ember "hipnotív"), viszont nagyon kellemesen telt mindig az az egy óra. Az elején beszélgettünk pár percet, majd utána kezdődött a hipnózis. Mariann egy kellemes szöveget mondott, amivel nagyon jól ellazította az egész testünket-lelkünket, majd ebben a relaxált állapotban egy képzelet-gyakorlat következett, ami a szüléssel, vagy a babával volt kapcsolatos. Nekem nagyon kellemes volt minden alkalom és bár nem hipnózissal szültem, de néhány dolog jól jött a vajúdás alatt.

Gabi

Kép
Kép
almadi

Na mi volt a talin? Volt valki? Képek vannak? Kép
sus

Sziasztok!
A talin Lau,Dóri,Bannamari és én voltunk.Lau csinált pár képet,remélem láthatjuk majd őket!
Én most rohanok a munkahelyemre,hogy megbeszéljük az esetleges januári kezdésemet.
Kicsit izgulok,de rájöttem,alig várom,hogy menjek vissza dolgozni.Tök jó,ha valakinek olyan munkahelye van,ahová szeret bejárni!!!Meghalnék,ha valami olyasmit kéne csinálnom amit utálok.
Dóri:kíváncsi vagyok milyen lesz a benyomásod a doktornéniről!
Lau,ha ti is Újpalotán laktok,nektek ki a gyerekorvosotok?Drégelyvárat mondtál vagy Nyírpalotát?Bár mind a kettő tök közel van hozzánk.Hová jár a nagy fiad oviba?
És ő járt bölcsibe?Ha igen,tudsz róla valamit mondani?
Remélem mindenki meggyógyult,én egy kicsit náthás vagyok,de szerencsére Márk ezt sem kapja el!!!Ez a gyerek vasból van!

Szép napot mindenkinek!
Élvezzétek ki a napsütést és azt,hogy végre MÁRCIUS van! Kép
kismuki

SziasztokKép

Én is jól éreztem magam a talin, ide rakom fel a képeket, mert a szerver valami miatt "nem adminisztrálható", így nem tudok albumot létrehozni.
Jól sikerültek a képek, de nem sikerült annyit készíteni, mint a múltkorin, azért igyekeztemKép

AnnamariKép
Nekünk dr. Király Balázs a gyerekorvosunk, új, fiatal doki, most kezdett januárban. Eddig meg vagyok vele elégedve, de igazán beteg azóta nem volt egyik fiam sem (a kicsi meg még egyáltalán nem). Neked sem lesz gondod Márkkal, úgy látomKép betegség terén.
Páskomliget utcában lakunk, Ákos a Molnár Viktor utcai oviba jár és nagyon szereti. Járt bölcsibe, ide a Páskomparkba. Hát, annyira nincs túl sok jó élményünk ezzel kapcsolatban, de majd legközelebb elmesélemKép Amúgy a bölcsi maga nem rossz, csak ha nem olyan a gyerek, hogy leül és eljátszik magában, már nem biztos, hogy oda kell vinniKép
Kénytelen voltam beadni kétévesen, mert vissza kellett mennem dolgozni az anyagiak miatt..

GabiKép
Jobban vagy már? MOstanában mindenki lebetegszik, jó lenne, ha már jönne a tavaszKép

És akkor a képek:
Bannamari:
Kép

Bannamari, Tigris és Márk:
Kép

Balázs és Lau:
Kép

Tigris:
Kép

Folyt köv...
lau

....
Bannamari, Tigris és Márk:
Kép

Márk és Kismuki:
Kép

Viktor: (kicsit elmozdult a gépKép)
Kép

Márk:
Kép

Pussz
Lau
lau

Jók lettek a képek! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni. Kép Kép Kép Na majd legközelebb.

Lau, ti is Újpalotán laktok? Mi a véleményed a környékről? Szerettek ott lakni? Milyenek a lakók? Van park, meg játszótér, ahol lehet sétálni? (Kismuki, a kérdések neked is szólnak, bár már tőled egyszer kérdeztem.)

Tigris, hogy van a cukrod? Rendbe jött teljesen? Viktort készítitek a tesóra? Hogyan?

Kismuki, ezek szerint döntöttél. Kép Szerintem most kezdjed végig járni a szóba jöhető bölcsiket, mert úgy tudom nehéz bejutni. (vagy csak az ovikba?)

Sus
sus

Lányok, ma hatalmas megdöbbenésben volt részem.
Reggel vittem Viktort 10-re a játszóházba, hogy lepasszolom két órára, igen fontos cipő, melltartó- és egyebek shoppingolása ügyében.
A játszóház azonban bezárt!!!! Játékok dobozokban, félig kipakolva a terem, stb. Tegnap még megbeszéltem a recepcióssal, hogy ma megy Viktor, és semmit nem említett! Nem tudom, hol fogok most olyan helyet találni, ahol majd két különböző korú gyermekkel el lehet tölteni az időt zuhogó esőben :-(
Várom a tippeket!
Arra gondoltam, hogy ha már nyáriasabb idő lesz, április vége, május eleje, akkor itt nálunk is lehetne talit csinálni, mert Újpalotáról és az Örstől is 10 percre lakunk (autóval). De közvetlen busz is van! A kertben van homokozó, és nagy füves hely, ahol lehet a kicsiknek is mászkálni. Sütnék sütit is :-) Pelenkázás és szoptatás sem gond:-)Mit szóltok?
Bannamari pedig felmérheti a terepet, hogy gyakorlatban mire lesz szüksége majd :-)

Sus, a cukrom sajnos nem jött rendbe, úgyhogy most már végigdiétázom a hátralévő 19 hetet, és havonta egyszer megyek vércukor-vizsgálatra. De már megszoktam!
Viktort próbáljuk felkészíteni a testvérre, magunktól nem hozzuk fel túl gyakran a témát, csak ha a kontextus úgy hozza, vagy ha ő emlegeti.
Most még - mivel a kisbaba nem jelent még potenciális veszélyforrást az ő felségterületére - nagyon várja, és szívesen simogatja, este együtt bekenik a pocakomat apával. Kis orvosi táskájából mindig előhalássza a műszereit és megvizsgálja Marcit. Persze szurit is szívesen ad neki:-) Két barátnőm is szült mostanában, megnéztük az újszülötteket, és megbeszéltük, hogy a picinek még mindenben segíteni kell, mert nem olyan ügyes, mint Viktor, ... és itt hosszas dícséretek következnek a nagyfiúról, aki megteríti az asztalt, egyedül kezet mos, stb... Majd magától felmérte, hogy a kisbaba nem tud még beszélni, játszani, menni. Sajnálkozóan nyilatkozott a pici babákról általában, hogy még autózni sem tudnak:-) Majd nyilván akkor jön a feladat nagy része, ha már itt lesz a pici. Kicsit izgulok is.

MEgyek, Vik felkelt.
tigris

Sziasztok!

Jaj, Lányok szörnyű lett ez a kép, amin egyedül vagyok. Na, mindegy, majd azt mondom, hogy a terhesség mellékhatása, hogy nem vagyok most olyan fotogén Kép

Dóri!
Az ötlet nagyon szimpatikus, de szerintem addigra én már mozdulni sem fogok tudni. Ma tettünk apával egy órás sétát és meglehetősen elfáradtam.
De: a patak mellett lakunk és nagyon-nagyon sok vadkacsát láttunk hazafelé jövet. Mondtuk is, szegények nem tudják mi a külömbség a meteorológiai és az igazi tavasz között...

Annyira édes, ahogy tudjátok kezelni a gyerkőcöket. A múltkor is csak ámultam, hogy ki hogy tanítja a gyerkőcöt fogat mosni.

Most mindenkinek puszi, majd jövök.

Annamari
26+3

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Úgy látom jól sikerült a tali.
Fura képeken látni Titeket Kép

Bannamari: most még sajnos nem tudok elmenni arra a hipnózisos felkészítőre, pedig Almadi is érdekessé tette Kép Majd ha végre otthon leszek...már csak 3 hét, remélem!

Sweetlady: sajnos úgy néz ki, hogy holnap nem fogok tudni elmenni a szülésfelkészítőre Kép Ha mész írj róla, hogy milyen volt. A következőre már remélem el tudok menni és akkor végre megismerkedhetünk.

Tehát elég sokan Újpalotán laktok és Rákospalotán lakik valaki közülletek?

Ahogy ígértem felteszek egy képet a tegnap született kiscsajról.

Halihó
Bedi

Kép

Edina

Kép
Kép
bedi

Sziasztok!

Jók lettek a képek és nagoyn sajnálom, hogy bezárt, de sztem várható volt, mesélte a recepciós csaj, amikor ott voltunk Krisszel, hogy nem nagy forgalmuk van.
De nem értem miért, hiszen a környéken nincs játszóház Kép

Tigris!
Sztem nagyon jól kezelitek Viktor szemében a "kistesó-felkészülést" Kép

Bedi!
NAgyon szép a kislány, sztem nagoyn látszik hogy császáros, nagoyn kisimult, mintha nem is pár napos lenne Kép Gratulálok a barátnődnek!

Velünk minden rendben, eddig elkerültük a betegségeket, viszont két napja Máté nagyon anyás, csüng rajtam mint egy kismajom Kép

Tigris!
Viktor anyás?

Kép

Kép
csaju

Bedi, gyönyörű kislány!
Úgy szeretnék én is egy ilyen kis édi kiscsajt.
Lehet, hogy bevállalunk egy harmadikat is.
Van közöttünk valaki, aki háromgyerekes, ugye nincs?
Csaju, Vik sajnos nem anyás, éppen panaszkodtam a többieknek. Futtában odaszalad, ad egy puszit, de már megy is tovább. Ez már csecsemőkorában kezdődött, amikor is nem maradt meg kézben, ringatva :-) Le kellett tenni, akkor érezte jól magát. A pszichológus szerint ez is normális:-)
Előnye, hogy minden bonyolult előkészítő manőver nékül el tudunk menni a férjemmel kettesben néha, mert szívesen megmarad bárkivel.

Sus, Ti meggyógyultatok?
tigris

Tigris!
Hétvégén Anyuéknál voltunk és ha nem látott Máté is elvolt órákig, egész délután a férjemmel kirándultunk!
Sőt a férjemmel is jól elvan (tegnap este is kettesben voltak), csak ha lát és nyűgös, akkor kívánkozik hozzám Kép
Egyébként kézben ő sem marad meg, rögtön menni akar le a földre, csak ha pld. ülök a földön, akkor odajön és úgy bújik hozzám...
Na mindegy...

Kép

Kép
csaju

Sziasztok!
Bedi:ez a kislány tényleg nagyon gyönyörű!!!Remélem egyszer nekem is lesz még egy ilyen.
Tigris:nem is értem hogy zárhatott be a játszóház?! Még én is hallottam,ahogy mondta neked az Ági,hogy miért nem inkább szerdán viszed Viktort,mert akkor tuti,hogy ő lesz.Beszéltél ott valakivel? Mit mondtak?
Aranyos vagy,hogy ezt a tavaszi találkozó dolgot felajánlottad,de nem gondolod,hogy kicsit sokan leszünk?!Persze én szíves örömest megyek,ha még később is állni fog a dolog. Kép
Sus:igen,döntöttem,ráadásul tegnap már voltam is a Hiltonban és mondták,hogy már november elsején kezdenem kellene.Akkor lesz Márk 2 éves.Úgyhogy most extra nagy bölcsi keresőbe kezdek.Remélem találunk valami jó lakást is zuglóban és akkor oda mehetne már bölcsibe is.Lauval egyetemben igencsak negatív véleményeket hallok az itteni bölcsikről. Kép
Csaju:ezek szerint jól telt a hétvégétek!
Sus,Gabi,Anita?Gyógyulgat mindenki?

Képezeljétek a barátnőm mondta,hogy a Gvadányin lévő játszóház állítólag nagyon jól megy...gondolom ez is közrejátszhatott a zárásban.Sajnálom,mert jó kis hely volt ez nekünk.

Megyek is a netre lakást böngészni,ha valaki tud 2,5 szobás lakást zuglóban,szóljatok légyszi!!!!
Köszi mindenkinek
Annamari
kismuki

Sziasztok!
Köszi, már majdnem gyógyultan. Misinek a szeme már OK, az orra még kicsit folyik, de már nem vészes. Nekem a láz csak egy napig tartott. Most még a torkom kicsit fáj, de ez már nem betegség.
Tigris, ha nem megterhelő neked, mi szívesem megyünk hozzátok talizni, majd viszünk mi is valami sütit!
Ha valaha sikerül nagyobb lakásba menni, mi is 3 gyerkőcöt szeretnénk Kép, abban már csak lesz egy lány is. Kép

Tényleg kár, hogy bezárt a játszóház. Misi olyan jól eljátszott ott mindig. Kép

Nem tudtok olyan helyet, ahol van test masszázs, és jó? Úgy be vannak görcsölve a váll izmaim, meg a nyakam, hogy már sokat fáj tőle a fejem (szerintem ettől).

Sus
sus

Sziasztok!Kép

Dóri: engem is meglepett, amit a játszóházzal kapcs. mondtál. Ezt nem gondoltam volna, elég jó reklámjuk volt, és sokan beszéltek róla itt a neten is, más fórumokon.
De még csak kiírva sem volt semmi, ez furcsa.
Mi is mennénk, ha lesz nálatok tali, ha nem lesz Neked megterhelő, mert azért még csak most kezdesz majd el pocakosodniKép

BannamariKép
Szerintem nagyon helyes rólad a fényképKép De meg tudom érteni, mert én általában nem vagyok megelégedve a rólam készült fényképekkel, nem vagyok túl fotogénKép De legalább a fiaim azokKép

Tavaszt akarok végreeeKép

Lau
lau

Sziasztok!

Csak egy percem van: GYÖNYÖRŰ BABÓKA!!!!!!!!! GRATULA az anyukának!!!!!!!!!

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Igazad van Csaju, a császáros babák szépek!
Mindenkinek köszönöm a gratulációt és ígérem átadom az anyukának is, biztos nagyon büszke lesz Kép Egyébként én most voltam bent nála és láthattam élőben is a picit, aki tényleg ilyen szép és aranyos.
Remélem, hogy az én kislányom is ilyen szép lesz!
Bár császárt nem szeretnék, de talán anélkül is sikerülhet Kép
Tetszik, hogy meghoztam a kedvet új babákhoz Kép
Hajrá csajok, a meglévő fiúk mellé igazán elkél egy kislány is!!!

Üdv
Bedi

Edina

Kép
Kép
bedi

Sziasztok!

Bedi: én rendesen szültem és Orsi törp gyönyörű!
Kukkantsd meg az albumban Rein Orsi első albuma alatt. :-)

Puszi mindenkinek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Lau: nagyon jók a képek a taliról! Ezek szerint a Holnapházban nem készül több fotó rólunk? Ez szomorú és megdöbbentő, hogy ilyen hirtelen bezártak!

Dóri: klassz az ötleted a késő tavaszi talival kapcsolatban, de tényleg jól meggondoltad? Akkor már nagy pocakkal fogsz rendelkezni :-), mi meg elözönlünk benneteket :-)? Persze a kert ideális lenne a sok gyerkőcnek, és addigra a kisebbek is jól megnőnének már! Viszont addig arra gondoltam, hogy egyszer akár nálunk is összegyűlhetnénk, közel vagyunk az Örshöz, igaz, nem nagy a lakás, de sok jó ember kis helyen is elfér :-) és a nappali elég nagy.

Annamari: hol van a Gvadányin játszóház? Nem is hallottam még róla! Akkor kezdesz novemberben? Azért jó lesz neked! Szerintem is keress időben bölcsit, mindenhol azt hallani, hogy nehéz bejutni, rengeteget kell várni!

Anita, Gabi, Sus, remélem, mindenki meggyógyult már!

Bedi: tényleg nagyon szép a barátnőd babája, csak gratulálni lehet hozzá! :-)

Sus: én az Örsön az egyik szépségszalonban voltam már masszázson, nagyon jó volt, jó a masszőr és nem is olyan vészesen drága egy óra masszázsért (3000 Ft). Be lehet jelentkezni a 2209984 telszámon, két masszőr van, én Juditnál voltam, ő az erősebb kezű állítólag, tényleg klassz volt. Egyébként az Ikeával szembeni házsoron van a szalon, de közelebb a Nagy L. k. úthoz. Ja, és igény szerint több gondot fordít a fájó, problémásabb testrészekre!

Nekem közben nagy nehezen kész lett a szövettanom, de elég rejtélyes az ügy, nem igazán tudják, mi okozhatta a csomókat, további kivizsgálás szükséges, pedig már herótom van a dokiktól és az sztk-tól! :-( Mindenesetre az biztos, hogy nem rosszindulatú a dolog.

Puszi mindenkinek: Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!

Krisz: én is felírtam a masszőr számát, nagyon jólesne nekem is, mert a derekam teljesen kész van a babó emelésétől, tartásától, stb. Sose hittem volna, hogy ennyire tud fájni!

A talival kapcsolatban: olyan jó érzés, hogy ilyen jól beindul a dolog, és Orsival mi is egyre közelebb kerülünk ahhoz az állapothoz, hogy végre eljussunk közétek.

Puszi mindenkinek!!!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Hello lányok!
Milyen nagy a csönd.Rég volt ilyen hogy egy napig nem írt senki...de lehet,hogy megint csak a szerver szórakozik.
Nem tudom pontosan mi a neve a játszóháznak,de valami raktárépület féleségben van.Majd megkérdezem!
Ma (hihetetlen de )elsőre elértem a dokimat.Meg is beszéltem vele hogy szerdán bemegyek hozzá,remélem majd megmutatja az új dolgokat.Bár úgy tűnik,nem most lesz amikor nekem igénybe kell vennem,de azért kíváncsi vagyok.Sajna megint elkezdett fájni a hasam és inkább gyorsan bemegyek hozzá...remélem nem megint az a hülye ciszta jött elő. Kép

Sus: nem tudom hogy álltok a lakás üggyel,de kb.10 lakáshirdetést tépett le anyum ott a füredi-ond vezér környékén,mindegyik 2,5 szobás olyan 12 milla. Mi ma néztük egyet az Egressy MC-nél,12,9M 2,5 szoba,nem panel,csak a 10.en van és emiatt nagyon gondolkodom.
Krisz:Örülök,hogy jól vagy...a szövettan a lényeg,gondolom meg is nyugodtál tőle.Én nézem a bölcsiket,csak nem tudok dönteni amíg nem tudom,hogy költözünk-e?!
A munkát már alig várom,már hívtak,hogy hányas ruhát varrasanak,meg mi legyen az új névjegykártyán,stb... tök jó.Imádok itthon lenni,de azért a pörgés hiányzik meg a sok vendég;nemis beszélve arról,hogy már kivagyok éhezve a komoly beszélgetésekre,nem a Lolka-Bolkára és a mondókákra.Jó lesz egy kicsit visszazökkeni,persze aztán majd megint jöhet egy kis pihi-egy új bébivel. Kép

Na jól lefárasztalak titeket a hülyeségeimmel.
Megyek is elalszom.
Még valami:képzeljétek Márk egy hete úgy alszik el,hogy adok neki egy puszit és kijövök a szobájából(de nem altatom el,nem simizem,nem várom meg amíg elalszik,stb...)persze az ajtó nyitva,hogy lássa a fényt ÉS 5 PERC MÚLVA ALSZIK IS EGYEDÜL.Kép Kép Kép nem gondoltam,hogy ezt megérjük valaha

Jó éjt nektek!
kismuki

Hát ilyet!!!

Hol vagytok? Kép Most én nem leszek két napig,de remélem azért addigra lesz mit olvasnom!

Sziasztok
Annamari
kismuki

Sziasztok!

Ti hallottatok már a borostyán jótékony hatásáról piciknél? Állítólag, ha a nyakába teszünk pont arra illő, jó nyúlékony gumira sűrűn fűzött borostyán gyöngyöket, akkor nem fog fájni neki, ahogy jönnek a fogai, és egyáltalán fájdalomcsillapító hatású. Lehet, hogy kipróbálom.

Hogy vagytok?
Jó lenne, ha jönne már a tavasz! Szeretnék már a kertben lenni a babával, nem csak a lakásban, ritka sétákkal kint.

Puszi mindenkinek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok! Már én is nagyon várom a tavaszt! Ettől a hülye időtől, ha kidugjuk az orrunkat a lakásból, Misi rögtön taknyos lesz. Már nagyon unom, gondolom ő is. Kép

Kismuki! Igen még aktuális a lakás nálunk is! Ti milyet kerestek?

Eszty, én a borostyánról nem hallottam, és hogy őszinte legyek ilyesmikben nem nagyon hiszek, de próbáld ki, ártani nem ártasz vele, legfeljebb jobb lesz a babónak. Majd írd meg, van-e hatása.

Mindenkinek kitartás, hátha jön már a tavasz. Kép Kép
sus

Sziasztok, én azért nem írtam ,mert megint vizsgáztam, szombaton kettőt is letettem, hurrá! Itthon heverünk, egész családka beteg, mi Viktorral múlt héten hasmenéseztünk, most a férjem is hasmegy, itthon is maradt. Nekem szúr a mellkasom, Viknek meg hőemelkedése van, és elég gyanús, persze mert tegnap az iszonyú hidegben vissza kellett térni a traktorokhoz (most ahol tüntetnek a gazdák a Hősök terén, oda kellett vonulni viktorral farkasordító hidegben).
Csüt voltunk Marcival a szokásos havi vizsgálaton, de ismét nem látszott semmi a kukitájon, mert úgy helyezkedett. Két hét múlva újabb uh, hátha akkor már látszik mindene.

Annyira pocsék ez a tél, nem lehet kimozdulni, mert mindenki beteg, gyerekek közé nem akarom vinni Viktort pont emiatt, a kertben meg meg lehet fagyni a süvítő szélben.
Hétvégén megyünk négy napra a Szekszárdi borvidékre pihenni egy wellnesshotelba, lehet, hogy már írtam. Na most ilyen állapotban nem tudom, mi lesz velünk, pedig lélekben már a masszázsasztalon fekszem :-)
Soha még ilyen sokszor nem voltam beteg, mint ez alatt a terhesség alatt. És Viktor is nagyon sokat betegeskedik, pedig mindig azt hittem, hogy milyen kis stramm gyerek és soha nem lesz beteg. Persze ő a mandulagóc miatt kapja el az összes nyavalyát. Mihelyt jön a tavasz, jöhet nálunk a tali. Vigyázzatok nagyon a vírusokkal!
tigris

Sziasztok!

Hát, mindenkinek jobbulást kívánok, szörnyű ez a sok betegeskedés. Csak jön lassan az a tavasz! Én is nagyon várom már.

Eszty: mintha hallottam volna már a borostyános dologról, de igazán én sem hiszek ilyesmiben. Baja biztos nem lesz Orsinak, próbáld ki nyugodtan, ha hiszel benne. Nálunk Máté szerencsére jól viselte a fogzást, nem járt különösebb fájdalommal, nyűgösködéssel.

Sus: hogy álltok az éjszakákkal, Misi még mindig sokszor ébred? Máté továbbra sem alussza át az éjszakákat, pedig már nagyon bírnám, ha visszazökkennénk a normál kerékvágásba, teljesen kivagyok, alig alszom. Most éjjel volt hosszú idő óta először olyan, hogy csak egyszer ébredt fel. Pedig már elkezdtünk este is enni egy kis főzeléket, nem tűnik túl hatásosnak...

Dóri: gratulálok a vizsgákhoz, meddig tart még nálatok a vizsgaidőszak, csodálkoztam, hogy még most is van vizsgád!? De jó lesz nektek a wellneshotelban, irigykedem :-)! Érezzétek nagyon jól magatokat, addigra gyógyuljatok meg!

Annamari: remélem, jobban vagy, és nincs cisztád! Milyen ügyes Márk, hogy magától elalszik, ez tök jó dolog! Én is várom már, hogy nálunk így legyen :-)! Hogy áll a lakáskeresés dolog?

Mi igaz nem lettünk egyszer sem náthásak, influenzásak, mégsem teltek túl jól az elmúlt napok, egyfolytában dokihoz rohangálok. A szövettanom alapján továbbküldtek tüdőgondozóba, mert ilyesmire utalt a csomók jellege, ott meg kiderült, hogy meg vannak duzzadva a tüdőben a nyirokcsomóim, ennek a szövődménye volt a talpamban a csomók kialakulása. Eléggé elkeseredtem, mert igaz, még most folynak további vizsgálatok, de valószínűleg olyan erős gyulladáscsökkentőket kell majd szednem, hogy nem lehet mellettük szoptatni... El sem tudom képzelni, hogy lesz meg Máté nélküle, főleg éjjel, amikor máshogy le se tudom nyugtatni... Azért még van egy halovány reménysugár, hogy magától rendbe jöhet, de igen halovány, így eléggé félek.

Puszi mindenkinek: Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok! Gyógyuljatok meg minél előbb!
Előbb-utóbb biztos jönni fog a tavasz csak győzzük kivárni!

Eszty: megnéztem Orsi fotó albumát tényleg szép kislány! Gratulálok hozzá Kép

Sweetlady, Bannamari: Segítsetek! Nem tudom elérni a Sz.Mariannt és már nagyon kíváncsi lennék, hogy sikerült-e a szülésznővel egy új előadást összehoznia, tudtok róla valamit?
És azt tudjátok miről fog szólni a holnapi?
Előre is köszi!

Pusszantás Mindenkinek
Bedi

Edina

Kép
Kép
bedi

Sziasztok!

Krisz: Ez a masszőr engem is érdekelne, majd leszakad a derekam. De vajon terhesen is lehet-e masszíroztatni?

Eszty: Erről a borostyán dologról még én sem hallottam, de jól hangzik. Mondjuk én hiszek ezekben, és szerintem akkor müködik csak, ha hiszel benne. Szerintem is próbáld ki, és írd meg volt-e pozitív hatása Kép

Tigris: Jobbulást Nektek! És gratula a vizsgákhoz! Nem nagyon fárasztó gyerkőc mellett tanulni? Én is tervezem, de kiváncsi vagyok, hogyan fogom bírni Kép Jó "nyaralást" a wellness hotelben! Kép

TKrisz: Ez a nyirokcsomó dolog nem hangzik valami jól. Nagyon szorítok, hogy magától meggyógyuljon!!! Kitartás és fel a fejjel!!! Kép

Bedi: Sajnos én nem tudom Mariann számát. A holnapi előadás a Félelem és fájdalom témakörben lesz. Én holnap nem tudok menni, mert szinházjegyünk van, sajnos így megint nem tudunk talizni Kép Remélem jövő héten már mindkettőnknek jó lesz az időpont.Kép Jó szórakozást az előadáshoz. Sajnálhatod, hogy nem voltál a múlt hetin, a fogorvos volt én nagyon érdekes előadást tartott, még kivetítőt is használt és 3/4 7-kor ért véget. Azt hiszem eddig ez volt a legérdekesebb. És végre sikerült Bannamarinak is bemutatkoznom Kép

Puszi mindenkinek, és gyógyuljatok meg, mire jön a tavasz! Remélem minél előbb itt lesz, bár ahogy nézem, talán eltérítették útközben Kép

Sweetlady
sweetlady

Tigris, jó pihenést, vigyázz magatokra. Kép

Krisz! Képzeld, Misi 8 hónaposan elkezdett cumizni Kép, és így most 1x szokott ébredni éjszaka, ha kiesik a szájából. (ha nem akkor alhatunk!)
Már nem eszik éjszaka, és nappal is csak 2x (reggel és este) szopik. Én eddig vacsira csak szopit adtam neki, de most már majd megy egy kis hús nélküli főzi is.
Én úgy láttam, hogy Misi nem a kaja miatt ébredt éjjel. Ilyen korban jelentkezik a szeparációs félelem (elválás az anyától), gyakran ezért ébrednek föl, és a cicizésnek sem a kaja a lényege, hanem az, hogy közel van hozzád. Ez természetes, el fog múlni, csak ki kell bírni. Kép
Nem jó hír, hogy ilyen bivaj gyógyszereket kell szedned Kép. Hányszor szoptatsz még? Ha már biztosan tudod, hogy kell szedned a gyógyszert, akkor már most kezdjed elválasztani a gyerkőcöt, hogy ne hirtelen szűnjön meg az egész cicizés, mert az még rosszabb. Drukkolok, hogy mégse kelljen szedned!! Kép (Jobb lenne, ha még továbbra is szoptathatnád Mátét, de ha mégsem, vígasztaljon az, hogy az első 6 hónapban, amikor legfontosabb, simán ment a dolog!)

A hét végén állítólag jön a tavasz! Kép
Sus
sus

Kösz a biztatást, lányok.

Sus: Máté mostanában összevissza szopik, sokszor jobban érdekli valamilyen játék és csak pár percet van cicin. Hajnalban, reggel, délelőtt mindig szoptatom, eddig délben és du. kapott főzit, majd gyümölcsöt, most kezdtünk el este is enni pár falat főzeléket, de utána fürdés után még szopizik rá, úgy alszik el.
Az még nem biztos, hogy kell szednem gyógyszert, csak nagyobb rá az esély, mint arra, hogy nem. Még többféle vizsgálatra kell mennem, majd az dönti el. Ma is fél nap a kórházban dekkoltam. :-( Nem tudom, mit vétettem, hogy ez kialakult, teljesen tünetmentesen, olyan értelemben, hogy a tüdőmmel soha semmi bajom nem volt. Egyáltalán nem tudják, hogy mi okozza a gyulladást, de most olvastam egy fórumon, hogy egy nőnél valószínűleg a terhesség, szoptatás hozta ki, így lehet, hogy nálam is ez a helyzet. Mindenesetre amíg biztosat nem tudok, rendesen szoptatni akarom Mátét. Az már most valószínű, hogy nem annyira sürgető a gyógyszer elkezdése, ha kell is, így remélem, lesz időm kicsit visszavenni a szopikból és fokozatosan leszoktatni. Hát ez van, sajnos, azért reménykedem abban a pár százalék esélyben,hogy csak figyelni kell és nem kell gyógyszer...

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!

Krisz!Kitartás ehhez a sok vizsgálathoz!Mit csinálsz ilyenkor Mátéval? Remélem hamar túlesel rajta...nem is hallottam még ilyet,hogy a talpadon jön ki a tüdőd "gondja"!!!
Sus:hihetetlen,hogy most kezdett el cumizni Misi,de így legalább alszik éjszaka...
Tigris:mi is most tervezünk egy ilyen wellness hétvégét,de mi vagy Bükfürdőre vagy Visegrádra megyünk majd.Milyen szálló ez ahová ti mentek?
Gratula a vizsgáidhoz és gyógyuljatok meg!
Én holnap délre megyek a Tibához,remélem nem túl rossz dolgokat mondd! Kép
A lakással nem tudom mi lesz,rájöttem,hogy nem akarok megint olyan panelbe költözni,ahol a gatyámat is kifizetem a fűtésre.De valószínű nem lesz másra keret.De az is lehet,hogy elhalasztjuk jövőig.(addig gyűjtünk még pénzt)

Képzeljétek szegény Márkocskám a vidéki út alatt (2 óra út,a végén át a Bükkön a szerpentinen)kidobta a taccsot... sosem hányt még a kocsiban,de mostantól tuti fog.Nálunk ez családi hagyomány gyerekkorban.Szegénykém nem értette hogy mi van,előtte fél órát sírt,de szerencsére csak az út végén jött ki belőle minden.Ezentúl majd kell neki adnom valamit.Állítólag 2 éves kor körül kezdődik a gyerekeknél ez a rosszullét az utazások alatt.
Azt nem is írtam,hogy rohamosan elkezdett dumálni,már most (16 hós)kb.50 szót tud érthetően,még 20at,amit csak mi értünk,de totálisan kommunikálunk egymással.Tök jó.Végre mutatja,hogy hol fáj neki,mit ütött be,enni-inni kér,sőt azt is mondja,ha bekakilt. Kép

Azt hiszem bőven eleget írtam,szorítsatok holnap a dokihoz!!!

Annamari
kismuki

Sziasztok!

Kismuki: nagyon ügyi az a babóca!
Én is ilyen rosszullevős voltam, és kb. 10 éves korom körül nőttem ki, és nagyon utáltam. :-( Szegényke! nekem még szerpentin sem kellett.
Drukkolok a dokihoz! Minden rendben lesz!!!!
Majd írd, mi újság!

Krisz: Neked is nagyon drukkolok!!! De biztos, hogy a babód nagyon egészséges és szép, és a legfontosabb 6 hónapon túlvagytok. Nekünk ennyi se jutott sajna, és lassan, 3 hét múlva, 4 hónapos lesz a bab, el is kezdek neki mást is adni. Heti kb. 12 étkezésnyi anyatejet tudok hozni neki, a többi tápszer, de hála Istennek olyan szép erősnek született, hogy azóta is csak az a megfázás nem került el bennünket, más baja semmi nem volt. Most picit vashiányos, de csak elmúlik ez is. :-) Ne aggódj, rendben lesztek! Az idegeskedés és aggódás neked is árt és neki is! Szóval nyugi!! :-)

Lányok: alvásügyben nagy fejlemények vannak!! Orsi most vasárnap volt 3 hónapos, és már több mint egy hete olyan szépen elalszik. Leteszem pici ölben séta után este, és szépen elalszik. Egy picit simogatom az arcát, és aztán elaltatja magát. A sírós időszakban, az első két hónapban el sem hittem, hogy ilyen lesz. És aztán csak hajnali 4 körül ébred fel enni, és visszaalszik fél 8-ig. Hihetetlen! Nem is mertem eddig megírni nektek, nehogy elkiabáljam, és talán csak átmeneti, de már lassan 2 hete megy így. :-)

Sweeetlady: kipróbálom a borostyánt hamarosan, csak még nem tudtam elmenni venni. Talán holnap.

Ma délelőtt elmentem a tejért Orsinak, és alig bírtam hazajönni olyan rosszul lettem. Szédültem, vagy inkább olyan bizonytalanul éreztem magam, és alig bírtam egyenesen menni.
Hazaértem, lefeküdtem és aludtam is délután 1-2 órát, de nem lett jobb. Nem tudom, mi lehet ez. Nincs ötletetek?

Remélem, megcsinálják hamar a szervert, mert az albumba nem lehet feltenni új képet.

Puszi mindenkinek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?