Új privát üzeneted érkezett!

Azért 6 hónaposan 10 kiló naggggyon durva,de szerintem mi simán leszünk annyik 1 hónap mulva.Azt nem tehetem meg,hogy ne adjak enni. :?

macarella

Fiús anyukák-kuki huzogatással kapcsolatban szeretnélek kérdezni-kell vagy nem kell huzogatni?Van aki azt mondja igen,van aki nem,ti mit csináltok(tatok)? :roll:

macarella

Kriszti! Mi körül vagyunk metélve! :) :wink: :) Én erre esküszök!!! De komolyan! Egy nap kellemetlenség és soha többé egy életen át semmilyen probléma. Higiéniailag meg pláne!!! :)

fatima

kriszti: én huzogattam, de samunak fájt. azóta több dokit (köztük sebészt is) megkérdeztem. ők azt mondták, h nem kell, kb 6 éves koráig fog szépen visszahúzódni a bőr. szal mi nem huzogatjuk.
kerekpocak

Edis: nem szabad szoptatni ha gennyes a tejed! Hogy miért ne kérdezd, de engem azonnal elirányítottak a háziorvosomhoz, és antibiotikumot kellett szednem. Még ő is kihagsúlyozta, hogy nem szabad így szoptatni. Onnan tudod biztosan hogy genny, hogy ha megpróbálod belekenni egy pelusba nem tudod, kemény zselészerű marad.
Amúgy a gyulladt részt finoman hűteni, meleg vizes zuhany alatt, és után masszírozni a csomót, és a tejed kifejni belőle. Ez egyáltalán nem azt jelenti hogy elapad a tejed! Ha nem tudsz szoptatni, akkor fejni, fejni, mert újra begyulladhat! AMikor nekem ez volt, 2 óránként kellett fejnem. Nekem csak az egyik cicim volt begyulladva, ezért a másikból simán tdtam szoptatni!

Nelly

Kép
breeki

hajnali pasik:

Kép Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

Zsófi, ennyi szuper pasival élni, nem ééééééér!! :lol: :lol: :lol:

(A férjem szokta mondani, amikor valaki számon kéri rajta a fiúgyermeket, hogy neki van a legjobb dolga a világon, három nő imádja :D )

Az első képen az a cuki Jónás-mosoly, ahogy Samut nézi, igazi "kistesó imádja nagytesót" feeling :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi04

Köszi lányok a tanácsokat.A körülmetélést nem szeretném választani,nem tudom miért írtózom tőle,pedig higiéniailag valóban ez lenne a tökéletes megoldás.Fatima ti a vallásotok miatt választottátok ezt,vagy amugy is ezt csináltátok volna?
Zsófi-annyira cukkerek a pasik.Most látszik Jónáson,hogy mekkora baba :D Annyira édes kis tokás.És ahogy bámulják egymást Samuval megennivaló.

macarella

Rájöttem az én fiam utál aludni.Eddig semmi gond nem volt az alvással,letettem az ágyba és 10 perc alatt bealudt magától.Erre 3 napja mikor alvásra kerül a sor kiakad,hisztizik,és kb 1 óra mire elalszik,persze az ölembe.Jajj nem szeretném,ha ezt megszokná.Mondjátok,hogy vissza fog állni a régi rend és ez csak egy pár napos hisztéria nála :cry:

macarella

Kriszti, nyárfa? Bevallom, akárhányszor megnézem, leandernek látom :oops: :roll: ! Mindegy, fő, h nem az!! Kertes házban laktok?

Zsófipasik nagyon édesek, az Jónásmosolygós kép csúcs!!!!!! Énisénisénis!!!!!

Kihasználom, amíg a gyermek alszik, és főzőcskézek. Rántott tököt csinálok. Még sosem ettem, csak cukkinit, padlizsánt.... Hogy én hogy utálok panírozni!!!!! :roll:

Hétvégén elmegyünk Emmusnak szandit venni. A kocsicipő oylan sz@r műanyag, nem adom rá ilyen melegben. Viszont így meg egyátalán nem tudom letenni pl. a játszón. A védőnőnk mondta, h volt egy bolt a Váci úti Brendon udvarán, ahol előző évi márkás (is) modelleket lehetett kapni jó áron. Nem tudjátok, létezik (még) ez a bolt? :?:

Zsu
svs

Kriszti: hirtelen az jut eszembe, talán Balázs már többet bír ébren. Esetleg próbáld meg egy picivel később letenni, hátha. Vagy már túl vagy ezen?

Zsu
svs

Zsu-nem nyárfa,fűzfa :D :D :D Igen kertes házban lakunk,van jó nagy udvar,meg tavacska,meg sok szép virág :D Csak épp gondozni nehéz.

Ne kiabáljam el,de ma minden ok volt,nem volt hiszti,meg sírás,simán elaludt magától.Remélem így is marad,igaz a tegnap délután volt a nagy előadás.Kíváncsi vagyok :?

Hi-hi panírozni én is utálok,mindig ráragad a kezemre.Ma én is paníroztam, gordon bleut(így kell írni? :oops: ) készítettem petrezselymes krumplival-fincsi lett.

macarella

Zsófi, nagyon helyesek a fiúk! Irígylésre méltó...

Zsu, én nem tudom létezik-e még az a bolt, bár mi abba a Brendonba járunk, de nem is figyeltem. Engem is érdekelne ha még működik.

Nelly

Kép
breeki

Kriszti: :oops: :oops: :oops: Ígérem, ezentúl biológiai jellegű témákhoz nem szólok hozzá! :wink:

Nelly: OK, ha megvan a bolt, majd megírom!

Zsu
svs

Zsu, a Reno-re gondolt a védőnőd, nem? Az van a Brendon udvarában.

Kriszti, én is arra tippelnék, hogy talán változik egy kicsit Balázs alvásciklusa, többet bír ébren lenni.

KépKép
KépKép
nyuszi04

Sziasztok!

Zsófi! Nagyon dúl a szerelem a pasijaid között! Annyira cukik ahogy nézik egymást!!!

Edis! Gyógyulgass továbbra is!!! Gratula a vizsgához!!!

Kriszti! Nagyon édes Balázs! Gondolom nagyon élvezte a pancsizást! Hétvégén mi is kipróbáljuk a medencét!!!

Teri

KépKépKép
pruci

gyors bekukk:
ja ja jónás tokára gyúr :) :)
múlt éjjel samu virrasztott (kaja allergia ill. túl sokat evett vacsira, fél 1-fél 5ig fent volt... ) utána jónás evett. őt 5-kor én keltettem, VÉGIGALUDTA volna az éjszakát! csak annyira fájt már a mellem...

szal most kivagyok, mint a liba.
kerekpocak

Zsófi, aludd ki magad! Szegényke. :oops:

Kép
niki30

ma éjjel sikerült! jónás 8-6ig aludt!!!!!!! hihetetlen jó volt! én 11-7ig aludtam! samu is húzta a lóbőrt!!!

most tanítok 10-11ig, de du írok!
kerekpocak

11-6ig, 7 órát na.
kerekpocak

:D :D :D

Kép
niki30

Sziasztok,

kicsit nehéz napokat élünk, mert mindenki ki van dőlve... Lacus épphogy meggyógyult az állával, most kötőhártyagyuszival van itthon. A csajok múlt hét óta náthásak, Ancsi még csak most kezd kikecmeredni belőle, Virág azon túl van, de hétfő este óta lázas. Elvittem kedden a dokihoz, szerencsére semmi egyéb nincs, azt mondta, most vannak ilyen négy-öt napos lázak.
Mindezekhez szinte egyedül vagyok, mert a férjemnek meg sok a munkája, tegnap is tíz után jött haza.

Most épp mindhárom gyerek alszik :D

Na, nem csak panaszkodni jövök...

Láttam volt téma az ovi. Hát ez elég nehéz kérdés. Ide is kezd begyűrűzni a pesti mizéria, hogy helyhiány van. Idén még volt egy minicsoport, ahova felvették a 2,5 éveseket szobatisztán. De most annyi a jelentkező, hogy két kiscsoportot csinálnak és nem lesz mini. Így Virágot nem vették fel.
Tavaly Lacust még pestre akartam beiratni, és az egyik oviba elmentünk jelentkezni. Vittem magammal Lacust. (akkor Ancsiról még nem tudtunk, csak Virág volt még) A felvételiztető ovónők egyébként kedvesek voltak, de első kérdésük a gyerekhez az volt, hogy van-e testvéred, és idősebb vagy fiatalabb nálad?...

Zsófi, szuper a hajnali együttesed! A kistesó felnéz a nagytesóra :lol: ez mindig így lesz!!!

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Gyerkőcök kb. hathósan

Lacus
Kép

Virág
Kép

Anikó
Kép

Kép
Kép
Kép
doreen

Sziasztok!

Zsófi! Remélem így marad ez az alvás!!!

Doren! Jobbulást a gyerekeknek! Nagyon cukik mind a hárman! Olyanok m 3 tojás.

Teri

KépKépKép
pruci

doren jobbulást mindannyiótoknak!!! nagyon nagyon édesek a babák! hihetetlenül hasonlítanak!!

teri: hogy van petra??

niki: hogy van emma??

hol van mindenki?

én ma tanítottam, babóztam, előbb eggyel, majd mind2ővel. voltunk a játszón.

samu továbbra is imádja jónást (mondja is h "nóná"- kb így beszél...) de elviselhetetlen hisztijei vannak :lol: :lol: drága szívem, néha nehéz elviselni.

kíváncsi vagyok ez már a "terrible two" vagy még a születés feletti összezavarodás? vagy a kettő együtt? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

klári: hogy bírod??

zsu? nelly? kriszti??
kerekpocak

fatima? hogy avn a drága tarek?
kerekpocak

Hahó!

Mi OK vagyunk. :) Tarek persze leköt, mint állat. :) Igyekszem majd jönni holnap, mert most hulllllaaa vagyok.

Ja! Utólag! :oops: :oops: :oops:

BOLDOG 5.-et DRÁGA BALÁZS!!!
Kriszti- körülmetélés oka vallási + egészségügyi megfontolásból történt. Én esküszök rá, de csakis amíg a bébi nagyon picike. Tarek 1 hónapos volt.

Doren! Gyönyörűek a gyerkőcök! Mint 3 tojás!!! :)

Zsófi! Te pasijaid is szépségesek. Az egyik képen sztem hasonlít a két kicsi egymásra. :roll:

Na lépek... majd holnap! :)

fatima

Én vagyok, csak most nincs nagy pörgés.

Doren, jobbulást nektek, gyönyörűek a babáid! Szép kis családod van! :)

Zsófi, nagyon ügyin terelgeted a fiúkat, hogy ilyen jól alszanak. Most főleg Jónásra gondolok. Szoni is így kezdte, aztán később elromlott.
Mesélj egy kicsit Samu hisztijeiről, és hogy hogyan reagálod le, hagy tanuljunk belőle...

Nelly

Kép
breeki

ÉDES DRÁGA PETRA!!!

NAGYON SOK BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!

Legyen nagyon szép a mai napotok! Ünnepeljetek! Kívánunk neked Tarekkal sok-sok ajándékot és hosszú életet!!

Puszik!

fatima

Drága Petra!

Nagyon Boldog Első Születésnapot Kívánunk!

Edis

Kép
ediske

:D :D :D Petrának nagyon- nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Zsu
svs

most nézem csak: péntek 13. van!!! :shock: :roll: :lol:

Zsu
svs

PETRÁNAK NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Köszönjük szépen!

Teri

KépKépKép
pruci

PETRÁCSKA NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!LEGYEN GYÖNYÖRŰ EZ A NAPOD.ÉS TELJESÜLJÖN MINDEN KÍVÁNSÁGOD!

macarella

PETRA! MI IS NAGYON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!
TEGYÉTEK EMLÉKEZETESSÉ EZT A NAPOT!

Kép
niki30

Lányok később jövök,csak most teljesen elvagyok havazva.Puszi mindenkinek.

macarella

Nelly, tedd már fel Szonjáról ezt a kalapos képet nagyba!
Meg többiek is képet, képet!!!

Doren, elképesztő a hasonlóság a gyerekek között :wink: Mintha ugyanaz a gyerek lenne mindhárom képen :)

Kép
niki30

Gyors bekukk :D Annyira nincs időm mostanság,ugyebár megérett a meggy meg a cseresznye és ezerrel megy a befőttkészítés.csak olvasni marad időm.
Doren nagyon hasonlítanak a gyerekeid egymásra :shock: Annyira kis drága mind a három babaó.Gyógyuljatok meg gyorsan!

Fatima-köszönjük a köszöntést,ha késve is jólesik :D
Most vasárnap lesz a szülinap?

Zsófi-gratulálok Jónás alvásához,nagyon ügyes kislegény.Én lennék a legboldogabb,ha Balázs is ennyit aludna egyhuzamba.
Samu hisztire én is kivi vagyok,hogy miben nyilvánul meg.

Niki-Emma nagylány hogy van?rég nem láttunk róla sem képeket.

Jelentem visszanyertem az én mosolygós fiamat.Igazatok volt,tényleg nem ígényel annyi alvást mint régebb.Most napközben 3-szor 1-1 órácskát alszik,míg mostanáid 5-ször aludt.Hagyom,jól fáradjon ki és magától kidől.Éjszaka viszont most is megébred 1-2-szer,kivétel a ma éjszaka,mikor óránként kiabált :x arra gondoltam,mától bevezetem,hogy este tápszert kapjon,hátha nem elég a tejci neki és amiatt kel fel.a gond az,hogy este kaja közben bealszik,és így nem eszik valami sokat.Szerintetek jó ötlet?
A hétvégén sajna csak olvasó üzemmódban leszek,ma vendégeim érkeznek,és egész hétvégére maradnak.

macarella

Edis-mostanság kell menjetek valamikor a dokihoz igaz?Hogy van Lucababa?

macarella

Ja még annyit,hogy Balázs továbbra is imád forogni,annyira élvezi,és rájött,hogy milyen jó az almapépet szembeköpni anyával.
Igazi pasi,a tegnap vihogtam,böfög,pukizik,és kemény lábszagja van :D :D

macarella

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!!!

macarella

kerekpocak

Gyors bekukk.

Petrának nagyon boldog első szülinapot!!!!

Hihi Zsófi nem semmi Samu, Juli ugyanezt csinálja már egy ideje, csak ő nem visít hanem nyafog. Olyan idegtépő falatkaparomtőle vinnyogás :lol: Te mit teszel a hiszti ellen??

De irtó cuki, nem lehet rá haragudni, de azért néha eljátszom hogy igen.

Viszont Juli múlt szombat óta teljesen magától bilibe kakil, és napi többször pisil is. Mármint úgy magától hogy szól hogy hozzuk a bilit, tehát nem én nyomatom a bilidolgot.

Tanulok, a lelkesedésem a 0 körül van, igazából kb ugyanazt kell tudni mit a múltkori vizsgára akkor nagyon megtanultam, most már uncsi. És nem hiszem hoyg kivágnak az államvizsgáról, ez nem az a hely.

Ja, Niki engem is érdekel a melótéma, de csak ha nem nagyo lejárt lemez már :oops:

Klári
Kép
ganti

Samu hiszti nagyon jóóó! :D Samu nagyon szereti az anyát :lol: hihi
Anya meg erőlteti azt a ....sétát :lol: :lol: :lol:
Nálunk most nincs itt a kamera, már rég készítettünk felvételt, de már jó lenne.
Samu horkol van a Samu sétál helyett.

Klári, már nincs sok hátra, tarts ki!
Meló témát már én unom :) , de persze írok majd.
Most egyelőre még nincs hír, ha lesz, akkor úgyis megírom Nektek!

Most kezdett el esni az eső, pedig arra gondoltam kimozdulunk valamerre. A pitlibe:(

Kép
niki30

[quote]I írta:gazi pasi,a tegnap vihogtam,böfög,pukizik,és kemény lábszagja van

Háhhh :lol: :lol: :lol: Hát igen. A férfiember ilyen :lol: :lol:

Ja, köszi Kriszti, Zsófi, jobban vagyunk valamelyest. Még köhög azért Emma, én pedig adom a köptetőt.
Jövő hétre jó lenne ha meggyógyulna, mert programoznánk.

Tényleg babatali nálunk mikor legyen???
Még júniusban kéne, nem?
Klári Neked hogy jó? És a többiek?
Mindenkit szeretettel várok ám!!! (írtam már, pici a lakás, de ha jó idő van, akár a ház mögé is lemehetünk, van homokozó, hinta, csúszda, a piciknek meg pokróc. de ha ez nem oké, akkor a lakásban maradunk)

Kép
niki30

niki: direkt horkolós a samu sétál videó. ugyanis ez délelőtt 10-kor készült, amikor sétálni indultunk.
kerekpocak

Kép Kép
kerekpocak

Jaaaaa, hogy...... éééérteeemm :D :D :D :D

De drágák! :lol:

Kép
niki30

ki hol van????

teri milyen volt a nagy nap??
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: