Új privát üzeneted érkezett!

Teri, hogy találtad el???? :roll: Igaz, hogy mindjárt négy éves, jövőre úgyis fel kell venni, kavarjuk meg azzal, hogy egy évig otthon kell maradnia, aztán szokjon be újra.

KépKép
KépKép
nyuszi04

Kriszti, köszi :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi04

Zsu! Tök jó lehetett a kiruccanás! Én nagyon félek h mi lesz Júliusban amikor Svájcba megyünk Petra nélkül. Hogy fogom én azt túlélni???

Fatima! Gyönyörű lehetett a kislány! A félig csoki babák mindig nagyon szépek! Akkor kezdődik egy lány-projekt?

Zsófi! Nem lehet h Samun azért jött ez most ki, m pár napig nem voltál vele, csak Jónással? Nagyon tetszik a hely ahova mentek!

Evu! Hozzánk is jöhetsz takarítani!

képzeljétek el mi történt! Csináltam bodzaszörpöt, azaz csak próbálkoztam. Csináltam vagy 5 félét, hátha az egyik sikerül. Erre múlt héten az egyik üveggel felrobbant :lol: :lol: :lol: A többit meg ki fogom önteni nehogy sorra robbanjanak. Azt hiszem ezt a dolgot megint hanyagolom vagy 10 évre.

Teri

KépKépKép
pruci

Andi! Marha jó! Ez annyira szemétség! Más ovi nincs a közelben? A barátnőméknél is ez volt, de a legjobb az egészben h a barátnőm óvónéni, és így hajtották el. Oda se vették fel ahol dolgozott, a másikban addigra meg nem volt hely.

Teri

KépKépKép
pruci

Téyleg nagyon jó volt a hétvége. A szobánk a Dunakanyarra nézett, gyönyörű volt a kilátás, bár csak érkezéskor gyönyörködtünk benne. Elütöttük mással az időt…. :oops: 8) :oops:

Edis: jobbulást! Írtad, h láttál csütörtökön. Honnan tudtad, h én vagyok? Túl sok képet tettem már fel magamról? :wink: És miért nem jöttél oda? :( Találtatok másik dokit?

Kriszti: A Szent Orbánról is jókat hallottam, majdnem odamentünk!

Andi: sajnálom az ovi dolgot. :x Gondolom a körzetes ovit mondod, ugye? Kérj írásos indoklást, talán beijednek, h nincs rá jogalapuk. Ha meg mégsem, akkor viheted a jegyzőhöz!

Teri: hogy van Petra? Mikor van vége a tanévnek? Mikor jöttök haza?
Miért robbant fel a bodza? Azért kostoljátok meg, mielőtt kiöntöd az összeset! :wink:

hú, most látom mennyi kérdést sikerült írnom! :roll: :oops: :wink: Remélem, azért sokáig fiatal maradok! :wink:

Zsu
svs

andi: ez iszonyú. mostanában mindenki meséli ezeket a horror sztorikat, h oviba frankón nehezebb bejutni, mint egyetemre! itt a kerületben a játszóról 1 lányt tudok, akinek a gyerekét felvették, a többiét NEM! és tök mindegy h 3-4 évesek, h bölcsisek voltak (az a kislány aki 2 éve bölcsis az mi a túróért nem mehet oviba??? ezt hogy gondolják??????????)

iszonyú idegesítő! én nem is tudom, mi lesz jövőre! csak protekcióval lehet mindenhova bekerülni! mi a fenéért nincshenek ovik???? hogy megy ez??? FELHÁBORÍTÓ AZ EGÉSZ!!!! én komolyan mondom iszonyat.
kerekpocak

teri: nagyon vicces a szuperszónikus meghajtású bodzaszörp esete! hihihi.

de biztos azért ilyen samu. ma már amúgy jobb volt. iszonyatosan élvezte zsu, amúgy. minden résztvevő sajnálta h vége :) :wink: :lol: :lol:

ma sikerült az, amire gyúrtam, az egyszerre aludni letenni őket project.
elhatároztam, h ha máshogy nem megy, hát jónást minden délelőtt felkeltem 11 kor, h fél 1 re elfáradjon ( mert úgy szokta h 8-kor kel eszik és alszik 12-ig, majd 4 ig fent van. ilyenkor persze pl hétvégén alszik samu, csaba én meg b***om a rezet jónással és iszonyú ideges vagyok, h én miért nem???? ). ma nem is kellett kelteni, magától ébredt fel 11 körül és tökéletesen elfáradt, mindketten 1-kor már beájultak és azóta is nyomják :)- lassan bresztem is samut.

kriszti: nagyon szép balázs!!! remélem gyorsan átvészelitek a fogzásos időszakot. irtó szar, tudom.
kerekpocak

Andi, köszi:)
Vicces lehetett az a kisfiú.:) Ül és dobálják be neki a játékokat.
Na nálunk ez már nem lesz azért. Hála isten.

Hogy-hogy nem vették fel az oviba? Későn jelentkeztetek? Nincs hely? Fellebbezzél és verd az asztalt!
Pont most hallottam, h. a közokt. törvényben le van fektetve, 3 évét betöltött gyereket kötelesek felvenni az illetékes oviba.
Ez a helyi illetékes jegyző felelőssége. Úgyhogy ne hagyd annyiban!

Kép
niki30

Ovi: Arról nem is beszélve, h. tegyük fel, nem veszik fel a 3 éves gyereket az oviba, mégis kivel fog játszani? Mert a kortársai oviba járnak, ő meg játsszon a nála kisebbekkel?
Jó, ez csak egy dolog, de egy 3 évesnek szerintem igenis szüksége van a közösségre, a közös foglalkozásokra. Hiszen ez nevelés, oktatás.
Na mindegy, én is dühös vagyok, h. hogy mennek ezek.
Persze, szüljél gyereket, persze menj vissza időben dolgozni. És a gyereket hova rakod, mert éppen nincs hely az oviba?!
Mondjuk én azt gondolom, h. az ovi nem elsősorban "hely, ahol elüti az időt a gyerek, amíg anya dolgozik", hanem egy szükséges közösség, ahol foglalkozások vannak és jót tesz a gyereknek.

Kép
niki30

Zsófi, tőled kérdezem, mert Te benne voltál.
Te papíron is visszamentél x órában tanítani? Ilyenkor hogy van a gyed/gyes? Jár, nem jár?
Ha én 4 órába visssza fogok menni, akkor jár majd azért vagy túró a fülembe? :?

Kép
niki30

gyed nem jár, a gyes igen. gyest kell megigényelni (huszonezer) forint, a mellett lehet dolgozni. a gyed mellett nem. :(

tettem fel képeket meg videót samu leveleihez.

a wwwre kattintva elérhető.

és apa jónás:
Kép
kerekpocak

Megnéztük Emmával.
Nagyon tetszett neki a kendős szám meg amikor Samu nevet :lol:
Imádnivaló! Úgy megszorongatnám őt!!!

Apuka biztos nagyon jó apuka.
Sokat foglalkozik vele/velük Csaba, igaz?
Látszik. :)
Szerencsések a gyerekek.

Kép
niki30

éde vagy. de arra a videóra gondoltam, ami a posztok között van. ahol dudál, az a legújabb :)
mingyá' tezsek fel jónásosat is.
csaba nagyon nagyon szereti samut. (jónást is, csak ő még kicsi) samunak meg csaba a legfontosabb a világon. én bele se tudok szólni a szerelmükbe.
kerekpocak

Nem mondod? Ennyire ragaszkodik apájához? :) Ez nagyon jó.

Ja, tudom, tudom, de mi megnéztük az összeset.
Tegyél majd még fel!
Emma imádja a gyerekeket, úgyhogy szívesen nézi ő is:)

Kép
niki30

Niki, teljesen időben, a rendes körzetes oviba nem vették fel Csengét :( Állítólag az Önkorm. rendelte így, hogy aki otthon van a kicsivel, annál a nagy nem mehet oviba. Csak nálunk Csenge közel négy éves, két éve jár közösségbe napi szinten :( Fellebbezek persze, minden követ megmozgatok, és remélem a legjobbakat. Ja, az indoklásban természetesen helyhiány van megadva - a gyes miatti visszautasítást nem merik leírni mert törvénysértő :?

Megerősíteni tudom Zsófit: ha négy órában mész vissza dolgozni, akkor igényelhetsz gyest, ilyenkor azt kell átgondolni, hogy ha otthon kell maradnod gyerekápolási táppénzen, akkor annaka z alapja a gyes lesz, nem pedig a fizud (ami azért nagyon nem mindegy). Ilyenkor érdemes nagyszülőnek megigényelni a gyest.

Zsófi, Samu annyira éééédes! És nagyon szép kisfiú. Jónás is nagyon cuki!

Teri, a lökhajtásos bodzaszörp nem lehetett semmi :D

KépKép
KépKép
nyuszi04

Köszönöm szépen.

Kép
niki30

Jónás videó?

Kép
niki30

Jaj totál kivagyok purcanva.Az én kicsi fiamba ma belebújt a kisördög :evil: Egész nap ordított,hol a pocija fájt,hol hisztizett,a lényeg,hogy alig volt egy pár óra amikor nyugis volt.Ma még front sem volt,hogy legalább arra lehessen fogni :( Elképzelésem sincs,hogy mi ütött bele.Aludni 2-szer aludt napközben 20-30 percet,és azzal elvolt egész nap.Teljesen szétvagyok esve.
Na de hogy jót is írjak ma megvolt az első igazi medencében lubickolás.Imádta :D Amugy is imádja a vizet,és ettől meg teljesen el volt ájulva.Majd holnap teszek képeket

Zsófi-írtó cukik a képek meg a videó is,nekem a Samu összepakol és világgá megy a kedvencem.Beleolvastam Samu leveleibe is,és nagyon jók.Olyan klasszul írsz benne :D .Szerintem az apás képen Jónás nagyon hasonlít apára.

Teri-nem semmi a felrobbanó bodzaszörpös sztori.Gondolom betojtál rendesen mikor ez történt.

Az ovihoz sajnos nem tudok hozzászólni,de még így is annyira felháborító ez a k*rva rendszer.Milyen dolog az,hogy könyörögni kell az oviba,hogy a gyermekemet felvegyék.Kíváncsi lennék,hogy ez régebb is így volt?
Na húzok mert jön a hal a tortán :D

macarella

Kriszti, vannak sajna ilyen napok. Túléljük, nem igaz? :wink:

Kép
niki30

most teszem fel a jónásos videót :)

samu és csaba nagyon nagyon imádják egymást, tényleg. :)
samu egyébként annyi mindent mond már! iszonyú cuki!
persze szavakat főleg, mondtaokat még nem nagyon.
kerekpocak

kriszti fel a fejjel! jónás se nagyon aludt ma :)
kerekpocak

kerekpocak

Hihetetlen aranyosak! Eszméletlen!
Samu milyen kis óvatos Jónással.
Jónás egyébként jó baba?
Zsófi, tedd össze a két kezed, h. ilyen családod van!!!

Kép
niki30

nagyon nagyon jó baba!!! iszonyú rendesen elvan magában, már néha mosolyog, ha sír, akkor az sem vészes. abszolút átlátható a rendszere. nagyon szeretem. még 1 videó samut és jónást kedvelőknek:
http://www.youtube.com/watch?v=NhG8ERNSgnk

ez még a kórházban készült.
kerekpocak

Az éjszakai bagoly megérkezett!

Zsófi nagyok cukik a fiaid! Álmodni sem lehetne szebbet! Én félek hogy Szonja nagyon féltékeny testvér lesz. :roll:

Annyira felháborító ez az ovodai helyzet! A múltkor láttam a tv-ben, hogy EU-s pénzből fejlesztik az óvodákat. Miért nem nyitnak újakat? Mindig azt mondják, nincs pénz. Tessék, most lenne, erre a régieket fejlesztgetik. Annyira borzasztó! Mi azon gondolkodunk, pár éven belül szeretnénk venni egy házat, valószínűleg Vecsésen, mert ott laknak a bátyámék is, az ő kislányuk ott jár oviba. Azért (is) költöznénk oda, mert ott van hely az oviban, de ha addigra nem lenne, ők tudnak segíteni. Tiszta őrület, hogy ilyen szempontok alapján dönt az ember.

Jobbulást Emmának, és Edisnek!

Emmának mi baja?

Edis, te szegény, átérzem a fájdalmadat. Nekem is ugyan ez volt. Annyira szar, ha nem javul jelentkezz, van egy tuti jó csecsemős nővér, aki segít ebben. Vigyázz, mert nekem gyennyes volt a tejem, és azt nem lehet odaadni a kicsinek!

BALÁZSNAK BOLDOG 5.-ET!

Nelly

Kép
breeki

Nelli-köszi a köszöntést,nagyon jó az avatarod :D Hogy álltok a lakásfelújítással?
Nem biztos,hogy féltékeny lesz Szonjus,met mire jön a kistesó,ő már nagykislány lesz,tényleg tervezitek már a kistesót?

Zsófi-gyönyörű családod van,nagyon nagyon helyesek a fiaid.Szerencsére nálunk is hasonló a helyzet,Zsolt imádja a fiát,és nekem annyira örül a lelkem mikor együtt látom őket.

Niki-kibírjuk,kibírjuk,de azért annyira ijesztő tud lenni,mikor órákon át sír,és én nem tudok rájönni,hogy mi a baj.Éjszaka aránylag jól aludt,csak 2-szer ébredt,először 3-kor,és az istennek vissza nem akart aludni.Inkább beszélgetni volt kedve :D viszont most még húzza a lóbőrt.
9-re megyünk védőoltásra,most kapja meg a 4-hós szurit,kíváncsi vagyok mennyit nőtt az én fiam egy hónap alatt.Azt tudom,hogy a nyolc kilót mindjárt súroljuk.

macarella

Edis jobban vagy?
Niki-voltatok dokinál?Emmácska meggyógyult?

macarella

Egy pár tegnapi kép
Kép
Kép
Kép

macarella

nagyon szépséges kicsi fiú ez a balázs!!!!
kerekpocak

Kriszti: nagyon édes Balázs!
Jól látom, h leandert rágcsál? Vigyázz, a leander mérgező! (Bocsi, nem akarok okoskodni, de én is csak nemrég tudtam meg :oops: :roll: )
"Kedvelt szobanövény a leander is, mely alkaloidákat és glikozidokat tartalmaz. Ezek az anyagok rosszullétet, heves hányást, hasmenést okozhatnak. Embereknél gyakori a fejfájás, elôfordulhatnak keringési zavarok is."

majd jövök du.

Zsu
svs

Drága vagy Zsu,hogy aggódsz,de a fűzfánkat szeretné megenni.Ezt is épp a fotó kedvéért engedtük meg,és hát egy kis lázcsillapító sosem árt :D

macarella

Kriszi, jó persze, tudom, h. nem lehet könnyű, meg olyan rossz elnézni, ahogy szenvednek valamitől és nem tudunk rajtuk segíteni.
Ahogy elnézem nálatok igen meleg volt tegnap :)
Nagyon szép kis pofija van Balázsnak, szép szájacska meg ezek a szemek :shock: :D

Igen, voltunk, köszi:) Nem mondott semmit, csak köptetőt írt fel. Persze Emma kiköpi. Még jó h. van itthon csodaszer. Ismeri valaki a Nahrinos fenyőmag szirupot?

Különleges fenyőrügy szirup, mézzel, hársfavirággal, édesköménnyel. Kiemelkedő hatásfokkal gyógyítja a légúti betegségeket, csillapítja a köhögést, a torokfájást, nyugtatja a légutakat, gyulladás-csökkentő, tüdőerősítő, fertőtlenítő hatású.

Kép
niki30

Hahó, csak minden 10. hsz-t olvastam, de egy mondat az oviról:

- 5 éves kortól van (tankötelezettség) óvodakötelezettség. Akkor kötelesek csak felvenni.
- 3 éves kortól vehetik fel a) gyermeknek állandó lakcíme vagy b) szülő munkahelye szerinti oviba. Ez lehetőség.

Ennyi az össz előírás. Tehát minden más szempontot önkormányzati érdekből, méltányosságból (azazhogy méltánytalanságból) gyakorlatilag szabályozatlanul intéznek.
Pl. kisebb tesó otthon hátrány, nagyobb tesó oviban előny. Nonszensz.
Ahogy nonszensz a 30-as csoport is, de egy 30-as csoport azt jelenti h legalább öt gyereknek lehetőséget adtak, ám ezzel az egész nevelésnek egy jó nagy pofont is adtak, mert ekkora létszám kiscsoportban brutál. Szóval katasztrófa.

Ennek két oka van: 1) iszonyat kevés az óvodai férőhely. 2) Jogszabályban sincs megfelelően szabályozva. Utóbbi ok addig nem volt probléma, amíg volt férőhely.

Fellebbezzetek! Utolsó és egyetlen megoldás sajnos. Vagy sírva keresztbe feküdni a küszöbön.
Illetve: ombudsman. Komolyan mondom.

Pusz mindenkinek!!! :)
Megyek tanulni.
A.
tündérkisfiú

Sziasztok!

Zsófi, annyira édesek a fiaid!! Samu nagyon jó nagytesó :wink: Tart még a féltékenységi roham? Tök jó, hogy Jónás jó baba!! Úgy látszik, a ketteskék már nem akarnak gondot okozni a szülőknek :lol:

Bár Bori tegnap éjjel produkélta fennállásának első sírós éjszakáját, szerintem a foga a ludas. Nagyon szenvedett szegénykém :(

Kriszti, Balázs is irtó szép kisfiú! Olyan kis gyurmázni való gumibaba kinézete van :D

Niki, hajrá, Emma-gyógyulás!!
Tegnap elfelejtettem írni, hogy ha döntesz munka ügyben, én is szívsen olvasom a végeredményt priviben :wink:
Ezt a szirupot nem ismerem, de megjegyzem, jól hangzik.

Nelly, Szonja avatarja szuper!!!

Anita, az ombudsmanra én is gondoltam... Kicsit elkeserít, hogy mindenki "veszett fejsze nyele"-ként áll a dologhoz. Sőt, az ovivezetőtl már megkaptam, hogy a gyereknek otthon a helye :shock: Erre tegnap este elmentem a nevelési tanácsadóba, a gyerekpszichológushoz, hogy most én vagyok ennyire hibbant vagy sem. De ő megerősített, hogy tényleg, szakmai szempontból az lenne a gyerek érdeke, hogy oviba kerüljön, és írjam bele a fellebbezésbe nyugodtan, hogy ő, mint szakember ezt támogatja.

Legyen szép napotok!

KépKép
KépKép
nyuszi04

Boldog 5. hófordulót Balázs babának!!!
Kép

Kép
viky30

Köszönjük az unokatesós gratulációkat!!
Beni szeretett volna odanyúlkálni, de mivel még csak közepesen erős simogatásra képes, így nem hagytuk...

Kriszti: Olyan cukorfalat a kisfiad!

Zsófi: megnéztem a videokat. Samu annyira de annyira édes ahogy puszilgatja a kistesót aztán kimegy a szobából mint aki jól végezte dolgát!!! :lol: :lol:

Edis: JOBBULÁST!!

Anita: Jó hogy leírtad a jogi hátterét az ovi témának. Köszi! Utána akartam nézni valahol hogy megfelelő határozottsággal reklamálhassak, de ezek szerint nincs rá alapom :cry:

Ovitéma: Megnéztünk egy alapítványi bölcsit és lesz hely ha oda akarunk menni, de nem ájultam el tőlük. Ugyanolyan mint a rendes, sőt barátnőm szerint ahova a lánya járt még szebb is. De tartaléknak jó lesz. Le vagyok én is lombozva, de majd kiharcolunk valamit!!

Niki: Remélem Emma hamarosan meggyógyul és segít a csodaszirup!

Andi: A mi dokink ment át az Istvánba.

Jajj Beni utálja ha a gép előtt ülök, elkezdett most is sírni, ezért abba is kell hagynom. Igaz eddig szépen játszott amíg takarítottam két órán kerersztül! Jó közben fél órát csipeszekkel szórakoztunk együtt.

Szép napot mindenkinek!

Kép
viky30

Viki, ez vicces :D Már mint nem az, hogy a dokink elment az Istvánba, hanem az, amikor Csenge született a Péterfy-ben, utána pár hónappal átment a Jánosba. Most meg ugye pár hónappal Bori születése után átmegy az Istvánba...

KépKép
KépKép
nyuszi04

Andi, akkor a 3.-at az Istvánban fogod szülni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönjük, reméljük hamarosan elmúlik a ronda köhögés.

Kép
niki30

[quote="niki30"]A írta:niki30ndi, akkor a 3.-at az Istvánban fogod szülni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: ááá, ha rajtam múlik, nem lesz hármaska...

Vagy úgy működik, hogy "M-né megszült, ideje kórházat váltani" :lol: 8)

KépKép
KépKép
nyuszi04

Sziasztok!

Jobban vagyok köszönöm! Sokat ciciztetem Lucust, de mivel elég gyatra mennyiség jön és nehezen, így elmegy már.. :(
Még kemény a mellem, de az is puhult, lázam azóta nem volt.
Nem tudom meddig normális, ha kemény, Nelly?
Mindenki mást mond ezzel a szoptatás dologgal. A védőnőm azt mondta, hogy szoptassam a Lucát, mondtam neki, hogy sárgás is van benne (szerintem gyenny), de többen is azt mondták, hogy szoptathatom.

Bocs, hogy nem reagálok, de sokat pihenek még.

Edis

Kép
ediske

Sziasztok Mindenki!

Újra egyenesbe jöttünk (most biztos jól elkiabálom :lol: ). Amelyik fog ki akart jönni, az kint van, ami meggondolta magát, az bent van, de visszakaptam az én jókedvű és kiegyensúlyozott Hannámat. Annyira jó!!! :D :D :D Sajnálom a maratoni csendet, de ezért volt. Sok mindent visszaolvastam és sok mindent nem, dehát rengeteget írtatok. Ha valami már nem téma, akkor bocs :oops: :( :oops:

Kriszti, nagyon nagyon édes a kisfiad! Úgy irigylem a kertet, a teraszt, a zöldet, a füvet, a fákat... Az otthoni környezetben készült fotókon is olyan, mintha valami távoli, sokcsillagos szálloda gondozott parkjában legelné a rügyeket. Szerencsés lurkó!

Zsófi, minden második hozzászólásban lelkesen lenyúlná valaki a családodat :lol: :lol: :lol: , de a videókat látva nem is kérdés... Helyesek, SZÉPEK :!: és nagyon, nagyon szeretnivalóak!

Niki, gondoltam rád. Bent voltunk hármasban (apa-anya-Hanna) a munkahelyemen, mert azt ugyan mindenki tudta, hogy október körül megyek vissza, de ennél pontosabban szerették volna tudni egy pályázat miatt. Mentem végig az irodaház folyosóján, ahol legutóbb még pocakkal vánszorogtam és minden porcikám azt mondta, hogy MENEKÜLJ!!! Vicces volt, pedig szerettem ott dolgozni, szeretem, amit csinálok, szeretem a csapatot, kövezzetek meg érte, de nekem bejött, hogy rajtam kívül nincs több lány, csak fiúk... :lol: Aztán beszélgettünk, a főnököm megkérdezte, mivel tudna segíteni (pl. néhány hónapig ne maradjak egész nap és ne járjak minden nap, stb.) és eszembe jutott, hogy akkor is teljesnek gondoltam az életemet, amikor még csak ők voltak benne és a férjem. Persze ettől még nem helyes egy 1 éves mellől visszamenni dolgozni, ha nem lennénk rászorulva, nem is tenném, de egy picit, egy egész picit talán így jobb a dolog íze... Ha beleférek a "keretbe" :wink: , engem is érdekelne miért és hogyan döntesz. :D :D :D

Ediske, gyógyulj meg mielőbb! Nekem kétszer volt ilyen, először akkor, amikor Hanna először aludta át az éjszakát, másodszor akkor, amikor eltört a fejőmben valami alkatrész és másnap nyitott a bolt. Egy szoptatási tanácsadó mondta akkor, hogy csak az újszülötteket nem szabad ilyenkor szoptatni, mert nekik még árthat, de néhány hónapos babának már nem okoz semmilyen gondot. És ő tud a mamán a legtöbbet segíteni. Úgyhogy hajrá!
Ibolyagyökér?????????? :wink:

Viki, gratula a műhelyhez, az ötlethez, a bátorsághoz!

Andi

KépKép
hamma

Rólunk: Hanna vasárnap óta kúszik, egyelőre még csak fókamódra, alkaron, de ha csúszik alatta a talaj, akkor már hébe-hóba maga alá húzza a térdeit is. Térdek nélkül is eszetlen tempóban halad, alig tudok vele lépést tartani, pedig én a térdeimet is használom, miközben reggel óta a konnektorokat tömködöm, az élvédőket és fiókzárakat szerelem. Az üvegasztalt már szétszereltük és becsomagoltuk, most az állólámpával a kezemben töprengek, hova is száműzzem. A "kóstolgassunk gyümölcsöket!" c. műsorszámomat továbbra is utálja, már ott tartunk, hogy ha messziről meglátja, hogy nem átlátszó a dolog a pohárban, akkor elfordul és abba fúrja az arcát, amit ér. Közben a vízre pedig úgy cuppog, mintha minimum ötputtonyos lenne :D Ez csak azért aggaszt kicsit, mert októberig legalább 1 dolgot kellene találni, amit hajlandó megenni. Persze van még idő, de 7 hete semmi sikerélmény. :?

Más: lányok, van olyan utazóágy márka/típus, amit semmiképp ne vegyünk? vagy épp ellenkezőleg, amit szívesen ajánlotok? köszönöm!

Andi

KépKép
hamma

Sziasztok!

Jelentem aludtam 3 órát, 3-as lett a vizsgám ami nagyon remek és a cicim is sokkal jobban van. Egyáltalán nem olyan duzzadt már. 8)
Remélem ez már csak jobb lesz.

Andi: az ibolyagyökérről nem tudok nagyon nyilatkozni, mert Luca csak épphogy bekapja nagyritkán, sajna nincs túl jó íze (megnyaltam, picit keserű).

Nekünk noname utazóágyunk van, tökéletes. 10.000 Ft volt, annál drágábban szerintem nem érdemes venni.

Edis

Kép
ediske

a kenguru goldban lehet most 12 ezerért hauck ágyat kapni, az biztos jó.
nekünk 10 ezres noname van, szintén. kitartást a kúszó-mászó örökmozgóhoz!! ez a legjobb időszak!!

EDIS GRATULA!!!! és jobbulást továbbra is.
kerekpocak

Edis, tök jó, h. azért jobban vagy.
Én nem tudom ilyenkor mit kell tenni, genny, nem genny....
Én szoptatnék a helyedben. De nem vagyok a helyedben.
:?

Gratu a vizsgához! Miből voltál?

Andi, küldök privit!

Ja, nekünk is no name utazóágyunk van. Auchan-os. Talán ott lehet kapni még.

Kép
niki30

Edis, Luca, h. fogadja a tejet, nem érzékel más ízt vagy fintorog vagy bármi?
Mert akkor szerintem nem lehet gond.

Kép
niki30

Edis-örülök,hogy jobban vagy,és gratulálok a vizsgádhoz is.Én úgy tudom,hogy ilyenkor nyugodtan lehet szoptatni,de hallottam már más verziót én is,de ha Luca nem tiltakozik,akkor én szoptatnék a helyedben.
Andi-örülök,hogy megoldódtak a fogas-gondok,és Hanna újra mosolygós.
Éljen a lakásátalakítás :D
Utazóány-nekünk is noname van,és tökéletesen megfelel minden elvárásnak.

Ma voltunk mázsáláson basszus 7920gramm a kis tökösöm,nem csoda,hogy szakad le a hátam.Kicsit kiborult a szuritól,de gyorsan megvígasztalódott.
Ma megint előadtuk az esztelenül ordítós számot,a végén már sírtam én is,elképzelésem nincs,hogy mi baja lehet.Annyira kiakad,hogy a hangja is elmegy :?
Na de hogy jó hír is legyen,ma először fordult hátról hasra.Olyan kis ügyes volt,annyira tetszett neki,hogy gyorsan háromszor is előadta a mutatványt.

macarella

jahaj kriszti- éljenek a nagy babák.
én ma felhívtam a védőnőt pánikomban--lemértem jónást és elhagytuk a 6 kilót. és még NINCS 2 hónapos...

azt mondta, h vannak babák akik az első 6 hónapban elérik a 10 kilót aztán meg nem híznak többet a második fél évben. :shock: :shock: :roll: :roll:

mindenesetre olyan hosszú, h kinőtte a 2-4 hóig lévő cuccait is, 68asokat hord..
a hordozóban már nem tudom bekötni, mert nem fér be. iszonyú hosszú. ha degeszre tömi magát is be van horpadva a hasa. olyan mellkasa van, h hihetetlen.

samu nagyon édes hisztizsák. eléggé kibírhatatlan. főleg az állandó apamánia, most már nagyon durva méreteket öltött. mindegy, evvan.
kerekpocak

mármint úgy nem fér be a hordozóba, h nem tudom a biztonsági övvel bekötni, állítani kell rajta.
kerekpocak

Hú Zsófi nem semmi Jónás mérete sem:shock: Úgy látszik jó tenyészkancák vagyunk :lol:
Drága Samu mostanság lett ilyen apás,vagy apás volt mindig?.Biztos jobban összekovácsolta őket a közös kiruccanás.

macarella

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?