Sziasztok Mindenki!
Újra egyenesbe jöttünk (most biztos jól elkiabálom
). Amelyik fog ki akart jönni, az kint van, ami meggondolta magát, az bent van, de visszakaptam az én jókedvű és kiegyensúlyozott Hannámat. Annyira jó!!!
Sajnálom a maratoni csendet, de ezért volt. Sok mindent visszaolvastam és sok mindent nem, dehát rengeteget írtatok. Ha valami már nem téma, akkor bocs
Kriszti, nagyon nagyon édes a kisfiad! Úgy irigylem a kertet, a teraszt, a zöldet, a füvet, a fákat... Az otthoni környezetben készült fotókon is olyan, mintha valami távoli, sokcsillagos szálloda gondozott parkjában legelné a rügyeket. Szerencsés lurkó!
Zsófi, minden második hozzászólásban lelkesen lenyúlná valaki a családodat
, de a videókat látva nem is kérdés... Helyesek, SZÉPEK
és nagyon, nagyon szeretnivalóak!
Niki, gondoltam rád. Bent voltunk hármasban (apa-anya-Hanna) a munkahelyemen, mert azt ugyan mindenki tudta, hogy október
körül megyek vissza, de ennél pontosabban szerették volna tudni egy pályázat miatt. Mentem végig az irodaház folyosóján, ahol legutóbb még pocakkal vánszorogtam és minden porcikám azt mondta, hogy MENEKÜLJ!!! Vicces volt, pedig szerettem ott dolgozni, szeretem, amit csinálok, szeretem a csapatot, kövezzetek meg érte, de nekem bejött, hogy rajtam kívül nincs több lány, csak fiúk...
Aztán beszélgettünk, a főnököm megkérdezte, mivel tudna segíteni (pl. néhány hónapig ne maradjak egész nap és ne járjak minden nap, stb.) és eszembe jutott, hogy akkor is teljesnek gondoltam az életemet, amikor még csak ők voltak benne és a férjem. Persze ettől még nem helyes egy 1 éves mellől visszamenni dolgozni, ha nem lennénk rászorulva, nem is tenném, de egy picit, egy egész picit talán így jobb a dolog íze... Ha beleférek a "keretbe"
, engem is érdekelne miért és hogyan döntesz.
Ediske, gyógyulj meg mielőbb! Nekem kétszer volt ilyen, először akkor, amikor Hanna először aludta át az éjszakát, másodszor akkor, amikor eltört a fejőmben valami alkatrész és másnap nyitott a bolt. Egy szoptatási tanácsadó mondta akkor, hogy csak az újszülötteket nem szabad ilyenkor szoptatni, mert nekik még árthat, de néhány hónapos babának már nem okoz semmilyen gondot. És ő tud a mamán a legtöbbet segíteni. Úgyhogy hajrá!
Ibolyagyökér??????????
Viki, gratula a műhelyhez, az ötlethez, a bátorsághoz!