Új privát üzeneted érkezett!

Zsu! Sose tudhatod, hogy mikor indul el magától!?! De az tényleg szuper, hogy már igényli a sétát. :)

Jaja, apa megkerült végre! :) Este 1/2 11-kor ért haza. Mivel mindketten hullák voltunk (ő konkrétan egész nap utazott), így beértük egy nagy öleléssel és sok puszival. :wink: Na majd ma este... :D :oops: :D

fatima

akkor hajrá........ :oops: :wink: :lol:

Basszus, vetünk élvédőt a fürdőszobai csempéhez, annyit, amennyit a burkoló kért. Erre ma szól, h kéne még 2db. Most mehetek ki ezért a Bauhausba Dunakeszire! :x :x Azért még megpróbálom az Obit, hátha kapok uolyat! :roll: Ráadásul nincs autóm, kölcsönadtam.

Zsu
svs

Ja! Tudom még mit akartam!

Marcsi! Kérdezted a szülinapot.... Nem tervezünk nagy hacacárét. A szüleim jönnek fel vidékről és anyósomék kertjében grillpartit tartunk. Ezenkívül ott lesznek a bátyámék és a sógornőmék (ők még gyermektelenek :)). Ez az első szülinap úgyis inkább nekünk szülőknek/nagyszülőknek fontos. A gyerekazt se tudja, hogy mi van. Különben is mindennap ünnep neki, mert szinte mindig kap valamit. :)

fatima

vettünk :oops:

Zsu
svs

Zsu, mi újpesten lakunk. Nem olyan vészes ám.
Zsófiéknak mondjuk nincs túl közel :oops: :wink:

Na jól van, a legközelebbi akkor itt nálunk, azon akkor remélhetőleg mi is ott leszünk.

Látom megint téma volt a ki és miért lépett le...hol van az már....remélem nem magadat okolod Zsófi!

Emmuskának gratulálok az elinduláshoz, nagyon kis ügyes.
Úgy látszik az Emmák 11 hónaposan indulnak el:)

Kép
niki30

Húúúú de bosszantó!!! :( De sebaj! Tartsd azt szem előtt, hogy a végén olyan gyönyörű lesz a fürdőszobád, hogy csak na! Drukkok, hogy legyen az OBI-ban. Ha nem, akkor keress rá az Óceán fürdőszoba szalonra. Ha jól emékszem ott lehetett olyan csempét kapni, mint amilyen nektek van/lesz. Hátha van hozzá való élvédő. és ez a szalon itt van nem messze a Fogarasin (asszem). Na azért az mégsem Dunakeszi. :?

fatima

Fatima, éljen az esti összebújás!!!!

Fújdogál a szél, de olyan jólesik.:)

Ja, Emma jobban van, már utána nem is volt láza, csak nyűgös volt és sokat aludt.
Mostanában megint visszaállt a napi 2x-i alvásra.

Megyek vasalni.

Kép
niki30

Niki, nem én kérdeztem. Én tudom, h hol laktok, mert ott van a tesókámnak lakása! Csukott szemmel is eltalálok oda! :lol: :wink:

Köszi, de tényeg nem indult még el, csak kézenfogva sétizik. Majd, ha egyedül!!! TeEmmád azért fürgébb!!!! Tényleg hány kg?

Zsu
svs

Zsu! 1161 Budapest, Csömöri út 138.

Niki! Nem indult még el Emmus! Csak kézenfogva! :)

fatima

http://www.uzletekxviker.hu/index.php

Ha tudod a termék márkáját, akkor itt meg is nézheted + felhívhatod őket.

fatima

köszi!
Pont ott vettük a konyhai csempét! Te honnan ismered?

Mi lesz a szülinapi ajándék???

De jó, h Emma jobban van! Biztos fáradt a kis drága a sok csavargástól!!! :wink:

Zsu
svs

VISSZA VISSZA VISSZA! NEM JÓ CÍMET ÍRTAM ZSU!!! :oops: De keress rá a neten. Óceán fürdőszoba szalon. bocsika. :oops:

fatima

Ja, elnézést, de akkor is ügyes. :)

Kép
niki30

Ajándék: tőlünk a Salimmel már megkapta a Römer ülését. :) Még valami apróságot veszünk neki (játékot).
Anyósomék + sógornőmék konkrétan egy játszóteret vesznek neki. Hinta, homokozó, medence stb. :) Tiszta őrület!
Anyumék otthonra detto ugyanezt! Bátyámék meg kismotort akarnak neki venni. :)

fatima

"Az íze, hogy is mondjam, igen dinamikus. Kicsit savanykás, kicsit fűízű…önmagában semmiképpen sem fogyasztanám. Azonban már 7-8 hónapos babáknak is adható, dúsítva sütőtökkel, almával, (burgonyával) amik remekül tompítják a sóska ízét."

Zsu,ezt pl egy baba blogon olvastam,de en a biztonsag kedveert a vedönöt is megkerdeztem,szerinte lehet,spenotot is.a spenotot mar kiprobaltuk,nagyon izlett neki.de ez mas csak igy van,amig az egyiktöl a "fekete" tanacsot/utasitast kapjuk,addig a masiktol a "feheret".. :lol: aztan mindenki dönt belatasa szerint :wink:

Fatima,huu,micsoda ajandekok,de jo :P emlekszem amikor meg terhes voltal..jol elszaladt az idö :shock: :wink:

KépKép
evu

Zsófi: Igen, igérem jövök, legalábbis elhatároztam hogy egy-két naponta egyszer benézek és ha nem is olvasok mindent végig vagy tudok reagálni azért pár sort lehet írni. Na meglátjuk mire jutok!
Milyen volt házigazdának lenni?? Biztos jó!!! Nagyon szép és tágas a szoba. Ez Samu kuckója?

Zsu: Szerintem jól nézel ki a képen!! :wink: Hajrá fürdőszoba felújítás! Én azt utáltam benne hogy nagy porral járt a régi csempe leverése. Azon már túl vagytok? Emma nagyon ügyi!!! Ha már kézenfogva sétál pár hét és magától is meg fogja próbálni. És milyen kis bátor ismerkedős csajcsika! :lol:
Érdekes hogy amíg Beni akar ismerkedni addig nincs baj, megy és ő is simi helyett pofozkodik - bár már egyre finomabban - de ha őt kapja el valaki a játszón akkor nagyon meglepődik és bújik hozzám. :lol: :shock:

Fatima: Nagyon sokat nőtt Tarek és komolyan mondom még helyesebb kiskrapek lett!! Majd fogja még ő is kergetni a lányokat!!! Szuper hogy lesz saját minijátszótere. Apukám is kezdi csinálgatni, hinta és homokozó már van. A kismotorra azt hittem még korai és nem vettünk de Kehidán volt a többieknek és nagyon meglepődtem hogy tud vele menni. Anyukám hozott is egyet gyorsan. :wink:

Niki: De ari vagy te is hogy háziasszonykodni szeretnél!!! Akkor tényleg ott kell lenned!! :lol: :lol: Ha nem lenne kutyusunk én is szívesen szervezkednék, de ennyi kis virgonc babától nem bírna magával. De remélem most már én is tudok jönni!!!

Evu: Vanó igazán szép kislány!! Képzeld ahogy meglátta Beni tapsoló Vanómanót (épp az ölemben ül, mert ma bújós napja van)ő is elkezdett tapsikolni!!! Asszem neki is bejön! :wink: Apukádnak jobbulást! Enyém is nemsokára megy kórházba, átérzem a helyzetedet, neki a szíve rossz és értágítás lesz...

Nelly: Jók a képek!! Kár hogy te nem látszol! Van még? Mert Samut és Jónást sem látom.

Jajj most mennem kell.
Pusssz mindenkinek, tízórai idő van, kispocak itt rángat már!!! Haspók továbbra is, ha nem is olyan kis husi már. :lol:

Kép
viky30

Sziasztok!

A tali miatt nagyon irigykedünk. Látszik a képeken h tök jó lehetett. Na majd legközelebb (remélhetőleg akkorra nem betegszik le a kisasszony...)

Viki! De jó h rólatok is lehet hallani! Beni még mindig nagyon cuki, vagány kis pasi! Mikorra akarod a kislányt? Csak nem??? :wink:

Evu! Szüleidnek gyors felépülést! Vanó gyönyörű a képeken! Olyan édi ahogy tapsikol!!!

Fatima! Tök jó ajándékok! Medence nálunk is lesz, már meg is vettem :oops: Petrának sincs nagyon ideje járni, ahogy megfogom a kezét, megy, de már öt méterrel előrébb gondolkodik... Nem tudom mikor indul el magától.

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok lányok!
Istenem mennyire irígyellek a tegnapi tali miatt.Minden baba gyönyörű,végre láthattuk Tarek göndör fürtöcskéit,és a mosolya teljesen levett a lábamról.Szonja milyen kis ügyes,hogy gugol meg jár,és hát kis Tarek piszkálós Emma zabálnivaló.
Juli milyen nagy kislány lett már,olyan csajos már a többi baba mellett.
Bankár Jónás babát nagyon hiányolom a képről,olyan jó lehett őt élőben is látni.És csajok ti is tök jól néztek ki.

Evu-sajnálom a szüleidet,mielőbbi felépülést nekik.Írtad,hogy tornáztatod Vanót,milyen gyakorlatokat végzel,mert nálunk is az a gond,hogy Balázs nem igazán akar forgolódni.Igaz Zsófi írta,hogy akár ki is maradhat asz egész.

macarella

köszönöm az együtterzest,beszeltem apaval,mar le is szallt az agyrol,jövö szerdan varratszedes es mehet haza. :lol: de jo!!anyukam tappenzen van,de ö mar,leszamitva egy kis fajdalmat,nagyon jol van.

hu csajok,kesz lett a soska,isteni finom lett,belenyaltam :wink: a kisasszony most alszik,de ha felkel,atadjukmagunkat a kulinaris elvezeteknek 8)

tenyleg,Jónás babarol nincs kep :cry:

Kriszti,ha szeretned ,elküldöm neked priviben a tornat,amit csinalunk :wink:

Viky,jaj,drukkolok apukadnak :!: ez van,aggodunk a szüleinkert,mert szeretjük öket :wink: minden rendben lesz!örülök,hogy Vanilia tetszett Beninek :wink:

köszi a dicsereteket,atadom Vaninak.ma probaltuk apaval tapsira ösztönözni,na a mi lanyunk nem olyan,hogy vezenyszora megcsinal dolgokat..majd ha kedve tartja :wink:

ma kemenyitö napom van,valamit összeütök egy kis soskabol(stilusosan),spargabol,gombabol,krumplibol..asszem degeszre eszem ma magamat zöldsegekböl,hehe :lol:

KépKép
evu

Viki-örülök,hogy újra köztünk,Beni mekkora pasi lett :shock: Annyira imádom,ahogy vigyorog.Hajrá,hajrá a kislányhoz,én érdekes módon most hogy fiam van újra fiúra vágyom.
Csak nem te hímzel otthon?

Fatima-nagyon szép ajándékokat kap Tarek,gondolom el lesz ragadtatva mindegyiktől.Mi is a tegnap vettük meg a babymedencét Balázsnak,már alig várom,hogy pancsizzunk.

Zsófi-hogy telik a fiúknak,Samunak nem hiányzol?
Én nem tudom ma mi van,de Balázs ma kis sem akar szállni az ölemből.Ha két méterre távolabb megyek tőle már jön a bömbi.Máskor olyan jól elvan,de ma nagyon anyás napja van.Éjszaka is többször felébredt,emiatt már most levagyok merűlve és mi lesz estig :(

macarella

Evu-megköszönném ha átküldenéd priviben

macarella

Ja és jó étvágyat a finomságokhoz.Ma nálunk is spárga lesz hi-hi

macarella

Kriszti,elküldtem :wink:

KépKép
evu

Evu-köszönöm-ki is nyomtattam,ma el is kezdjük.

macarella

Tényleg Zsófi, mizu a fiúkkal, hogy érzik magukat?
Mikor is jönnek haza?
Gondolom már borzasztóan hiányzik a kis szöszke kisfiú :) na meg apa.

Kép
niki30

Kép
Kép
Kép
Kép

macarella

És akkor itt vannak a beígért fotók.

macarella

Hihi, én az előbb ezeket meglestem Kriszti a blogban :)
Tündéri :) Micsoda kis pufók pofija van.

Kép
niki30

nagyon nagyon édes balázs!! a habos kép irtó cuki!!

most jönnek haza, már úton vannak. samu is csaba is nagyon hiányoznak, de azért isteni volt egyedül, még pár nap pihi jól esett volna. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de azért hatalmas puszikat kapnak majd.
kerekpocak

én is megnéztem a blogon.
kerekpocak

jónás bankár elaludt a kenguruzástól:
Kép

1 pillanattal később:
Kép
kerekpocak

Na és akkor egy közös is :D
Kép

macarella

Nagyon édes bankár Jónás.A mei tai-t használjátok?

macarella

samu és a legjobb haverja:
Kép Kép Kép
kerekpocak

nem, ez most baby björn. a hátam jobban bírja (a minibankár óriássúlyát)
kerekpocak

Nem jön ma valaki véletlenül a Margit-szigetre?
Én most azon vacilálok, ha Emma alszik még egyet és időben felkel, akkor kimegyünk.

Jónás bankár nagyon aranyos. Az alvós képen rád hasonlít Zsófi.
Samuék melyik játszótéren vannak?

Kriszti, de jól nézel ki!!! :shock: :wink:

Kép
niki30

a millenárison van most ez az új játszótér. nagyon klassz.
kerekpocak

Van pörgés szépen! Nekem ez nem megy nap közben, bocsi.
Most is csak a képek miatt ugrottam be. Kíváncsi voltam, hogy tetszenek?!

Zsu: nem is borzasztó az a kép! Olyan édik vagytok együtt azért raktam fel, igaz elgondolkodtam rajta, hogy pü-ben küldjem. Bocsi!
Gratula, hogy Emmus megy a segítségeddel! Sűrűbben kell találkoznunk! Megihlette Szoni! :wink:

Samu és Jónás azért nincs a képeken, mert Samu Apával erdei táborban volt, Jónás baba meg alukált, és csak indulás előtt pár perccel ébredt fel.

Mennem kell, Szonja egy dobozra próbál felmászni, még nézni is rossz!

Nelly

Kép
breeki

na végre én is géphez jutok!

Tényleg szuper volt a tali!! Köszi Zsófi a helyszínt :wink:

Zsu Juli már kiheverte Emma támadását :lol: Megbeszéltük itthon nyugiban, hogy ő még nagyon pici és csak így tud simogatni :? :lol:

Hát Juli ennyire érzékeny, azért itthon hallatja a hangját rendesen (gyakorlatilag folyékonyan beszél), de most még heveri ki a múlt heteket, amikor alig tudtam vele érdemben foglalkozni.

Fatima te tényleg bejöttél neki :wink:

Még ma is exzra nyűgös-hisztis volt, de már látom a végét. Holnap megy megint anyuékhoz, de csak este, ott alszik. mi megyünk esküvőre = bulizni.

Zsu jó csempevadászatot!!

Viki jó hogy előkerültél!

Niki tök jó hogy Emma már jobban van!! Akkor legközelebb nálatok?? Hehe nekem lesz a legmesszebb (Budaörs - Újpest) De ez engem kicsit sem rettent el :lol:

Na lépek, Juli alszik, mpst végre lazsálhatok egy kicsit.

Klári
Kép
ganti

Na tök jó, h. benne vagytok és senkit nem ijeszt meg a távolság!

Tényleg, Juli volt tegnap a legnagyobb, mi? Hogy érezte magát a minik közt? :)

Na akkor a legközelebbit mikor tartjuk?
Javaslat?
Mi a 23.ai héten nem vagyunk itthon, de egyébként bármelyik hétköznap jó.

Kép
niki30

ijeszt el:)

Kép
niki30

Jól érezte magát a maga módján, de most extrém visszafogott volt. A másik három baba sokkal kisebb volt, nem nagyon tudott velük mit kezdeni, De Samu játékai bejöttek neki, rajzolt, gyurmázott, meg ilyesmi.

Aztán Emma lepofozta :lol: és akkor eltört a mécses - nem fájt neki, csak nem értette miért kapta. Ő egy nagyon következetes, rendszerezett kis világban él, így érzi jól magát, ezért a hirtelen és számára nem logikus helyzetekkel nem tud mit kezdeni. :lol: Ezek azok a dolgok nála amit én nagyon nehezen értek meg mert nem vagyok ilyen :lol: De kezdem megszokni és kezelni is lehet.

Zsófi a bankár nagyon édes!!!! Na meg persze Samu is. Kíváncsi vagyok mi lesz ha hazajön, hogy reagál rád, Jónásra? Tényleg, szoktátok Jónást becézni?

evu már nagyon kíváncsi vagyok rád élőben :wink: :wink:

Klári
Kép
ganti

csak egy szóra: tudom, h egyikőtök sem rosszból írja, de Emma nem agresszív, és nem pofozott meg senkit. Én is érzékeny vagyok, és nekem ezek a szavak erősnek tűnnek. :oops: :roll: Csak egy 11 hós bébike, aki szeretne haverkodni. Még nem kifinomultak a mozdulatai, nem tud simogatni. Hangosan dumál/ kiabál és jó súlyban van. Arról egyikünk sem tehet, h más babák esetleg megijednek a hangjától, vagy, hogy 2 kilóval könyebbek, és kevésbé stabilak. Persze, én figyelhetnék rá még jobban, de mire jutnánk, h ha amint közelít egy másik gyerekhez, rászólók. :roll: Úgyhogy majd legközelebb dumcsizás helyett folyton a sarkában leszek. Mást tenni nem tudok. :roll: Ha valaki mégis bántásnak érzi, akkor bocs mégegyszer (szóljatok, h ne menjünk el a köv. talira), de hangsúlyozom, nem agresszív a gyerekem és nem akar bántani senkit. Csak 11 hónapos!

Csak azért írtam le, h ne forraljam magamban. Szal én nem haragszom senkire.

Zsu
svs

Zsu, tudjuk mi, h. Emmus nem agresszív. Egy ekkora gyerek szerintem nem is lehet.
Én az én gyermekemről tudom, h. ő sem tud simogatva simogatni. Próbálkozik és tanítom is neki, de még nem tud finoman.
Szóval ne vedd magadra, szerintem senki nem akarta megbántani Emmát és Téged! Nem olyan társaság ez, tudod jól.
:wink: :wink:

Kép
niki30

megértem zsut, h érzékenyen veszi az emmával kapcsolatos megjegyzéseket.

tudom, h senki nem bántásból mondta, de én -mint samu anyukája- kaptam elaget azzal kapcs, h úristen milyen nagy darab, dundi, kövér, nagy, óriási stb stb baba (nem tőletek, hanem jáátszó, meg ismerősök, barátok). tudom, h a vékonyabb babák anyukái ezt nem "úgy" gondlják, de higgyétek el, iszonyú rossz ezt hallani, annak, akinek a babája nem 6-7 kiló fél évesen. meg az evéssel kapcsolatos cukkolások is rosszul veszik ki magukat.
és tudom, h nem bántásból. de akkor is zavaró.

zsu: senki enm bántásból mondta, az tuti!!!

viszont 100%ig értem, h zsu mire gondolt az "agressziv viselkedéssel" kapcs. is. és értem, h őt ez bántotta-bántja.

zsu: ne vedd magadra! mindenki: vegyünk vissza!
kerekpocak

Zsófi: nagyon igazad van! Szó nem volt pofoszkodásról, és ma már úgy hangzik ez itt el, mintha Emmus odament volna Julihoz, és lekevert volna neki kettőt. Egy kisbaba könyörgöm, hogy lehet ilyet írni?! Tényleg finomabban lányok.

Nelly

Kép
breeki

Zsu, én visszaolvastam :oops:
[quote]
írta:
bocs mindenkitől, akinek a csemetéjére Emma ráordított, akit simogatás helyett megpofozott, vagy rámászott!

:oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
niki30

Jajjj Lányok! Mi van már megint???? :shock: :shock: :shock: Na látjátok ez az ami zavaró a fórumozásban! Én speciel ezért nem szeretem valahol ezt az egészet. Mert apróságokon felhúzzuk magunkat, tök feleslegesen!

Az egész topikról talán én és Zsu ismerjük egymást a legjobban. Nagyon sokszor talizunk és egymás gyerekeit is egész jól ismerjük. SOHA nem bántanám sem Zsut, sem Emmust! Mi Zsuval jót szoktunk azon vigadni, hogy Tarek milyen kis gyámoltalan Emmus mellett. Ennyi!!!! Azt nem tudom, hogy más szájából hogy esik Zsunak bármilyen nem szándékosan bántó megjegyzés, de komolyan mondom megzavarodok, ha rám lenne megsértődve. Én ugyanúgy piszkálom a saját fiamat, hogy milyen kis vékony és hogy egy lány simán el tudja lökni stb.

Amúgy meg Zsófi senki nem tett semmilyen megjegyzést Emmus súlyára. Ott kezdődött, hogy maga Zsu kért elnézést amiért Emmus "megpofozta" (???) Julit. Na ez volt a baj. Miért kéne elnézést kérnie olyanért, ami természetesen nem szándékos egy 11 hónapos babától???? Azt sem tudják mi az hogy pofozkodás!!! Szóval sztem tök felesleges ezen túráztatni magunkat! Azt meg pláne nem értem, hogy ki és miért fogja magát vissza vagy tegyen finomabb megjegyzéseket, mert ÉN ugyan nem tettem! :shock:

Részemről ennyi!!! LAPOZZUNK!!!!

fatima

Na erről beszéltem!!! Ezekszerint Nikinek is feltűnt, hogy legelőször valójában maga Zsu tett megjegyzést a saját gyerekére! :roll: :roll: :roll:

fatima

Csajok, nem akartam ügyet csinálni az egészből!
Csak nem akartam, h azok, akik nem voltak ott, tényleg agresszívnek higgyék Emmát látatlanban. Nem haragszom én senkire, csak azt szerettem volna, h a helyén kezeljük a dolgot. (Az agresszív szót viszont tényleg nem érzem helyes kifejezésnek.)
Niki, azért használtam az idézet szavakat, mert tegnap is azok hangzottak el. :!: Hangsúlyzom, azt nem akartam, h mások téves következtetéseket vonjanak le a dologból.
Amúgy téma sztem is lezárva!

Zsu
svs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?