Sziasztok!
Manó! Arra jutottam, hogy éppen a 2 óránkénti kaja miatt tényleg ki kell váltani egy étkezést, és igyekszem nem lelkiismeretfurdalást érezni emiatt.
Taliügyben az ember azt üzeni, hogy ha a férjed éppen nem lenne itthon, és a többiek közül sem bírna senki elfuvarozni, akkor majd ő kihoz. Jó így?
Kriszta! Már néztük az etetőszékeket a múlt héten, de nem döntöttünk, mert úgy tűnt, nem olyan sürgős, meg csak úgy átfutottuk a kínálatot a Brendonban. Igazság szerint sapiért mentünk be. Be kell valljam, hogy első pillantásra a Peg Perego Prima Pappák tetszettek a legjobban, azok olyan 30 körül voltak. Hát elég húzós. Jó nagyok, meg kényelmesnek tűnnek, meg az is tetszik, hogy van rendes támaszték a láb között, és így nem csúszik le benne a kölyök, aki még nem tud rendesen ülni. Bár már azt is egyre jobban csinálja
Az etetőszéket különben mennyi idős koráig lehet használni?
A Pampers dobozért irigy, de Miksának törlőkendőből is Bübchent használunk, mert a Pamperstől piros lett a popsija, úgyhogy csak a dobozért nem veszünk...
Hanzika! A karmolás, orrba nyúlás nálunk is megvan, meg hát otthon ugye nem nagyon hordok kontaktlencsét, úgyhogy a szemüvegemre is nagyon ugrik
Simán elveszi, meg a mobiltelefonokat is lenyúlja, aztán meg nyüszít értük
Ő is baromira sokat mocorog, úgyhogy most már 4*4-es a habtapiszőnyege. Viszont kúszásgyanús a gyermek, hason valahogyan tapicskol és simán halad valamennyit. Ha a lábát megtámasztjuk hátulról, akkor pedig elindul kúszva, mint egy kis felderítő katona
De hogy fog így hízni?
Tudod már mi történt az oltásos babával? Remélem semmi komoly!
Képzeljétek, hogy ma a 3 nap krumpli után csináltam üvegreszelőn almapépet, hát azt hiszitek, hogy kellett Miksának? Ez sárga alma volt, holnap kipróbálunk egy pirosat.
Kriszta! Próbálunk majd bébikajcsit is, a sárgarépára pl. a védőnő is azt mondta, hogy ne vegyünk nyersen, legfeljebb saját magunk termesztettet adjunk neki, mert a répa mindennél jobban begyűjti a káros anyagokat. Éppen tegnap olvastam át a Hipp, a Kecskemét, a Nestlé meg a Mildi katalógusát. Az ember közben kijelentette, hogy a Hipp a bio, azt veszünk, kész passz. Szóval kipróbáljuk azt is, mert amit eddig kajában produkált Miksa, az nem sok. Amikor első nap lelkendeztem, akkor jó keveset kapott ám azért, növelni meg azóta se tudtuk a mennyiséget. Válogatós a kölyök, nna...
Mi pedig ma a C&A-ban voltunk Óbudán, vettünk Miksabuckónak édes vagány gatyákat meg ingeket, meg én is kaptam többek között egy átmeneti kabátot végre, mert nincs semmi göncöm. Téikabátban nem járhatok már mégse
Aztán ebéd a Hadikban Dunakeszin (ötletszerűen, mert lekéstük a kompot
), és Miksa tök jól viselte. Mondjuk zengett az étterem a sikongásától, de nagyon édes volt, és a pincéreknek is tetszett
ha valakit érdekel, mexikói hét van, a hétvégén pedig mexikói buli mexikói kajával
Hopp, és Kriszta, május 9. jó nektek? Eddig Hanzika mondta, hogy neki igen, Manó esetleges, de szerintem megoldjuk. Nildikó, Marycus, Mese? Jaj kit hagytam ki, meg ne sértődjön senki, hanem jelentkezzen!
szirom