Új privát üzeneted érkezett!

Szirom,

Általában a 10-11 evés előtt egy órával (mostanában ez 10 óra) és nyersen, lereszelve kapja Marcus, ahogy Kriszta is adta. Ha szopi előtt adod, az elválasztásnak számít, ha utána, az hozzátáplálásnak. Attól függ, mit szeretnél. Egy szopit kiváltani, vagy kóstoltatni. Szerintem a krumpli tartalmasabb étel, akár egy szopi kiválasztása is lehet, ha pl almát teszel bele. Ha krumplival kevered majd, akkor párold meg, úgy könnyebb elegyíteni. Mennyi krumplit adsz neki?

Nekünk talcsi elviekben mindegy, hogy szombat v vasárnap.

H.

Kép
hanzika

Marcus most szabadította meg a tornáztatót a lepkétől Kép

H.

Kép
hanzika

Szirom!

Én sem külön vezettem be mindnet hanem úgy hogy ha ment a alma akkor jött az alma-krumpli, ha répa-krumpli, aztán volt benne hús is, szóval mindíg egy új volt benne, de nem cska önmagában, ha érthető amit írokKép

Tápis babának tápi előtt kellett adni mert az volt a cél hogy kiváltson egy evést. De ha cska zat akarod hogy mivel a szopival nem lakik jól akkor egyen mást is, akkor elég szopi után adni, amennyit még kíván. Így nem fog akakora mennyiséget ennibelőle. De ha egy evést ki akarsz váltani akkro szopi előtt add. Emma kb 2 nap alatt rájött hogya répa finom (mi azzal kezdtünk) és a 3. nap már annyit evett hogy nem is kért utána tápszert.

Almát én az életben soha nem pároltam neki, nyersen ette kis üvegreszelőn reszelve, szigorúan mindne nélkül (nem szertte a gyümi-husi meg a gyümi-keksz összeállításokat) és soha nem volt baja. Most meg már csak úgy harapja héjjastólKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Jó reggelt!

Hanzika, Manó! Most akkora gondban vagyok ezzel a mikor adjam a kaját kérdéssel, hogy 3 napja ezen eszelek. Én is tudom, hogy előtte elválasztás, utána hozzátápi, csak az a bibi, hogy szerintem Miksa szopi után semekkora mennyiséget nem fog enni, merthogy azért hagyja abba a szopit, mert már nem éhes. Ha meg még éhes, akkor viszont nem lehet tőle elvenni a mellemetKép Mondjuk ha egy kaját kiváltok dél körül, tán az se tragédia, tekintve hogy Miksabucc az utóbbi időben sokszor kb. 2 óránként szopizott. Na szóval ha egyet kiváltok, akkor még 4 óránként fog. Ekkora babánál asszem ez is lenne a normális, nem?

Üvegreszelőben nagy az egyetértés (engem is vonzKép), úgyhogy azt hiszem mindkét változatot érdemes vele megkóstoltani, a reszeltet és a pároltat is, nem? A párolt az tulképp olyan, mint a kompót. Végülis fő a változatosságKép Kicsit problémás vagyok, úgyhogy bocsika...

Lányok, nekünk az a 17-e nem lesz jó, a párom szombaton nappalos, vasárnap éjszakás. Én meg szeretném, ha itthon lenne, ha jöttök.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most mondja az ember, hogy jövő vasárnap, azaz április 4. például jó lenne. Jó nektek is vagy korai?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mi lenne, ha májusban lenne? Akkor már elég meleg van szerintem. Jövő hét még elég húzós - szeszélyes április. De ez az én véleményem - csak azért, mert szeretnék kiülni a teraszotokra Kép

Hát igen, elviekben már 4 óránként kéne ennie 5x. De ez a "szabvány" Kép Marcus most tápiból 200 ml-t eszik, de még nem bírja ki a 4 órát (max 3.5). Almával meg max 1-et. Almát én is fogom neki pároltan adni, ha krumplival keverem majd. Ezen a linken van egy-két jó recept (ismerem a lányokat, nálunk bevált Kép): http://web.axelero.hu/lappantyu/babaindex/babakonyha.htm

H.

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Nekünk nem jó a jövő hétvége Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Megjöttünk a Bethesdából -most voltunk csípőkontrollon- minden okés, gyönyörű a csípője Kép

Doki nénin mondta, hogy fél évesnek nézte Kép Hát igen, nem kis darab. Délelőtt volt a védőnő is, teljesen el volt hűlve, hogy mekkorát nőtt. És mondta, hogy nagyon ügyike, hogy már forog, mert azt csak 5 hónaposan kéne Kép Ellenben nem tetszik neki, hogy nem szeret hason lenni, de mit csináljak Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Gratula az eredményekhez (és a méretekhezKép), Kriszta! Bizti, hogy jól mondja a védőnő és 5 hónaposan oda-vissza kéne forogni? Mert aszerint Miksabuckó le van maradva, de szerintem meg tiszta ügyi, és nincs lemaradva. Mondjuk hátról hasra billenve már majdnem hason fekszik, és még mindig nem billen egészen át. Csináltam képet erről, majd felteszem, de az ember elvitte a CF-kártya-olvasót.

Időpont: május 9. vasárnap? csak azért, hogy Hanzika ki tudjon ülni a teraszunkraKép Ez az időpont nekünk kifejezetten jó lenne. Meg végülis elég messze van ahhoz, hogy szabaddá tudjátok tenni magatokat addigra. Többiek?

Képzeljétek, Miksa asszem unja a krumplit. Csak nyammog, nyammog, és nem tudom mennyi csúzik le belőle... Közben megszerette a kiskanalat, nyüszített érte, hogy adjam neki. Persze még a füle is krumplis lett, úgy összekente magát. Tolta a szájába a kanalat, meg a másik kezét is, hát hogy lehet így etetni?Kép Közben elővettem egy másik kiskanalat, mert hogy az eredetit vissza sem akarta adni, gondoltam, majd én a 2. számúval adagolom a kaját. Nahát azért is nyüszített, pedig az 1. számút még mindig ott szorongatta a krumplis mancsábanKép Nem volt könnyű, noKép

Panaszkodok is a gyerekreKép: ha a karomban tartom, szerintetek mibe kapaszkodik? Hát a fülembe, de keményen ámKép A másik fájdalmas művelete, hogy újabban szopi közben markolja a bőrt a mellemen, közben a kis körmöcskéit belevájja teljesen. Hiába rövidek, baromira fáj, és már tiszta véraláfutás vagyok. Próbáltam igazgatni a kezét, mást adni a kezébe, úgy irányítani, hogy a pólómat fogja mondjuk, de az ilyen beavatkozásoknál meg abbahagyja a szopit. Büdös kölök...Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hasrafordult Miksabuckó!!!!KépKépKép Épp most aggódtam az előbb, dehát nem kellett volna, és most sikongat nagyokatKép Igaz, a pocija alatt maradt a kutya, ami a kezében volt, de a karját ki tudta szabadítaniKépTök jóKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Gratula Máténak és Miksabucnak Kép Én már nem bírok a gyermekemmel, állandóan forog össze-vissza, a játszószőnyeg mellől két percenként kell összeszedni Kép Ja és már a pihenőszékből is mászna ki állandóan Kép

Szirom,
Nálunk is megy a harc a kanálért, de még nem adtam oda neki Kép Meg hipózom minden nap az előkepelust az alma után rendesen Kép De ma megevett egy egész almát és nagyon ízlett neki Kép

Karomlás nálunk is megvan, pedig nem is szopizik. Meg mostanság az arcomat szedi széjjel - az orromat cibálja, számba nyúlkál, szememet vájja, meg a hajamat tépi. Olyan lesz, mint a kisebbik unokabátyja Kép

Május 9 elviekben jó nekünk Kép Csak hogy kiülhessek a teraszra meg aztán a paron lehet sétáltatni Kép

Ma sétáltunk Ildivel egy kismamával és panaszkodott, hogy tegnap kapták meg az első Di-Per-Te oltást és a gyerkőc ma állandóan felsír, sikít. Megnézte a doki és beutalta ma éjjelre megfigyelésre a Lászlóba. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz....
Ja, a lányzóék, akit Szirom írt, már hazajöttek, jól vannak Kép

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Hát tali ügyben mi leszünka problémás esetek azt hiszemKép merta férjemnek olyna munkahyely hogy verseny szezonban soha nem tud semmit előre. Pl még nem tudják hogy a jövő héten utaznak e Olaszországba. De azt sem tudja még m,elyik versenyben indulnak. Elvileg ha a porsche kupában akkor neki azok a hétvégék nem jók amikor forma 1 van, hiszen annak a előfutama Európában + Amerikában. tehát p l amikor a knadai vban az jó. De van olyan hogy kimarad egy verseny , szóval mindne totál bizonytalan. Így ránk szervezni kb áprilistól szeptemberig képtelenség. nem véletlen volt az esküvőnk márciusban Emamm eg októberi lett, lényeg hogy szezonon kívülKép

Szirom!

Hát szerintem ha 2 óránként kér enni az túlzás, akkor próbálj egy evés kiváltani főzelékkel. ebben az esetben adj neki főzeléket, de ne erőltesd, egyen amennyi jólesik, utána ad jen eki cicit. Ha ízlik neki ő fogaj növelni a megvett főzi mennyiségét és elmarad a szopi. De szerintem ha ez a cél ne almával próbálkozz, vagy legalább alma-burgonyával, vagy jöhet még a sárgarépa, sárgarépa-burgonya, cékla. Emma simán gyümölccsle sose lakott jól, a mai napig max nassnak eszi két evés között. Az elmától még akár éhesebb is lehet, hiszen savas.

Forgás: Mint már írtam Emma 7 hónaposan fordult hasra. semmi baja, egy kis örökmozgó. Cska za orvosok szerint működnek a gyerekek papírforma szerint. Ha már 3 hónaposan csinálja milyen fejlett, ha meg 6 hónaposan akkor le van maradva. Aztán 2 éves korukra az égvilágon semmi különbség nincs az ilyen gyerekek mozgásábanKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Gratula Miksabucnak! Kép Van már neki etetőszéke? Szerintem most már érdemes lenne venni, ha kalimpál a kanállal, azt mégis könnyebb takarítani, mint a hordozót Kép Hanzi, gondolom nálatok is ilyesmi a téma Kép

Manó,
Szerintem is így van, ahogy írod, Regi is tök későn csinált mindent, mégis egy évesen már járt, és valóban semmi különbség sincs közte meg a vele egykorú társai között Kép

Hanzi,
Az oltásos gyerkőc kicsoda? Titi? Juj, de ez milyen szörnyű...mármint, olyan ijesztő, hogy megfigyelik, be is kell fektetni? Pont tegnap olvastam az oltásokról egy cikket, és ott is olyan rémes dolgokat írnak, hogy az ember már ettől is félni kezd Kép

Szirom,
És ha próbálnál vmi Hipp bébikajcsit? Mármint az egyszerűbb fajtát, tapasztalat, hogy a kölykökk jobban imádják, mint a házi kosztot Kép

Tegnap voltunk a corában vásárolni, a Pampers törlőkendőhöz ajiba olyan utazódoboz van, alig vártam, hogy legyen ilyen, mert Regié eltört Kép OFF: Hanzi, megjegyzem 100 ft-al volt drágább a pelus, mint a cégnél, 2700 valamennyi volt...no comment. Kép

Ma meg még fodrászhoz is eljutottam, úgyhogy most jól érzem magam Kép

Jó hétvégét,
Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Manó! Arra jutottam, hogy éppen a 2 óránkénti kaja miatt tényleg ki kell váltani egy étkezést, és igyekszem nem lelkiismeretfurdalást érezni emiatt.
Taliügyben az ember azt üzeni, hogy ha a férjed éppen nem lenne itthon, és a többiek közül sem bírna senki elfuvarozni, akkor majd ő kihoz. Jó így?

Kriszta! Már néztük az etetőszékeket a múlt héten, de nem döntöttünk, mert úgy tűnt, nem olyan sürgős, meg csak úgy átfutottuk a kínálatot a Brendonban. Igazság szerint sapiért mentünk be. Be kell valljam, hogy első pillantásra a Peg Perego Prima Pappák tetszettek a legjobban, azok olyan 30 körül voltak. Hát elég húzós. Jó nagyok, meg kényelmesnek tűnnek, meg az is tetszik, hogy van rendes támaszték a láb között, és így nem csúszik le benne a kölyök, aki még nem tud rendesen ülni. Bár már azt is egyre jobban csináljaKép Az etetőszéket különben mennyi idős koráig lehet használni?
A Pampers dobozért irigy, de Miksának törlőkendőből is Bübchent használunk, mert a Pamperstől piros lett a popsija, úgyhogy csak a dobozért nem veszünk...Kép

Hanzika! A karmolás, orrba nyúlás nálunk is megvan, meg hát otthon ugye nem nagyon hordok kontaktlencsét, úgyhogy a szemüvegemre is nagyon ugrikKép Simán elveszi, meg a mobiltelefonokat is lenyúlja, aztán meg nyüszít értükKép Ő is baromira sokat mocorog, úgyhogy most már 4*4-es a habtapiszőnyege. Viszont kúszásgyanús a gyermek, hason valahogyan tapicskol és simán halad valamennyit. Ha a lábát megtámasztjuk hátulról, akkor pedig elindul kúszva, mint egy kis felderítő katonaKép De hogy fog így hízni?Kép

Tudod már mi történt az oltásos babával? Remélem semmi komoly!

Képzeljétek, hogy ma a 3 nap krumpli után csináltam üvegreszelőn almapépet, hát azt hiszitek, hogy kellett Miksának? Ez sárga alma volt, holnap kipróbálunk egy pirosat.
Kriszta! Próbálunk majd bébikajcsit is, a sárgarépára pl. a védőnő is azt mondta, hogy ne vegyünk nyersen, legfeljebb saját magunk termesztettet adjunk neki, mert a répa mindennél jobban begyűjti a káros anyagokat. Éppen tegnap olvastam át a Hipp, a Kecskemét, a Nestlé meg a Mildi katalógusát. Az ember közben kijelentette, hogy a Hipp a bio, azt veszünk, kész passz. Szóval kipróbáljuk azt is, mert amit eddig kajában produkált Miksa, az nem sok. Amikor első nap lelkendeztem, akkor jó keveset kapott ám azért, növelni meg azóta se tudtuk a mennyiséget. Válogatós a kölyök, nna...Kép

Mi pedig ma a C&A-ban voltunk Óbudán, vettünk Miksabuckónak édes vagány gatyákat meg ingeket, meg én is kaptam többek között egy átmeneti kabátot végre, mert nincs semmi göncöm. Téikabátban nem járhatok már mégseKép Aztán ebéd a Hadikban Dunakeszin (ötletszerűen, mert lekéstük a kompotKép), és Miksa tök jól viselte. Mondjuk zengett az étterem a sikongásától, de nagyon édes volt, és a pincéreknek is tetszettKép ha valakit érdekel, mexikói hét van, a hétvégén pedig mexikói buli mexikói kajávalKép

Hopp, és Kriszta, május 9. jó nektek? Eddig Hanzika mondta, hogy neki igen, Manó esetleges, de szerintem megoldjuk. Nildikó, Marycus, Mese? Jaj kit hagytam ki, meg ne sértődjön senki, hanem jelentkezzen!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Ok, akkor legyen az az időpont ami nektek jó, mi meg ,ajd megoldjuk valahogy. Én tényleg nem tudnék most semmi fixet mondani.

Etetőszék: Nekünk bervi dolce vita van, azt elég korán lehetett használni hátra döntve, és még most is használjuk.
Bébiételben Emma a kecskemétit utálta, egy falat után smeennyit sem evett belőle, a mildit szintén, kivéve a mildi joghurtos, túrós gyümölcsei, de azok nektek még koraiak. Ami szeretett az 4-6 hónapos koráig a hipp és a nestlé, aztán már csak a nestlé mert 6 hónaposan rájött hogy ős oha többé az ízetlen répa és egyéb püréketKép csak azt volt hajlandó megenni amiben volt egy kis hagyma, só stb, és ilyne cska a nestlé 8 hónapos kortól való kajái. Illetve a 6 hónapso kortól valókban is van jó. Dea hipp nagyobbaknak való kajái tökéletesen ízetlenek, úgyhogy mi ekkor feladtuk a bio dolgokat. Úgyhogy én azóta is a nestlére esküszömKép És a nestlé sárgarépa és a sárgarépa-burgony apüréje is szuper! Viszont sütőtök burgonyával pl cska a hippben van, a nestlé nem gyárt sütőtököt. Úgyhoyg szerintem ebbőla káét fajtából nyugodtan evhettek neki, a nestlé is agyon van ellenőrizve attól hogy nem bio hivatalosan.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Szirom,
Nekem is ezek a "nagy" etetőszékek tetszenek, szerintem olyat is fogunk venni, Reginél jól ráfáztunk erre a fára Kép Úgyhogy most bepótolom Kép

Május 9 elviekben jó, de soha nem lehet tudni, 100% csak előtte való héten lesz Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Manó! És nem féltél ezektől a túrós meg joghurtos bébikajáktól? Vagy te később adtad Emmának őket? Bocsika, most látom, hogy írod, hogy nekünk koraiak. Azért érdekes, hogy ők maguk leírják, hogy tejet meg pl. bizonyos gyümiket mondjuk csak egyéves kor után lehet adni, aztán ugyanabban a füzetben itt van 4 hónaposnak a málnás tejpép. Meg epres bébidesszert. Meg gyümis tejpép, a dobozán jó nagy naranccsal, a következő lapon meg azt írja, hogy a citrusféléket 1 éves kor után add. Asszem mi ezeket kihagyjuk egy ideig. (Bár ugye mandarinlevet mint tudjuk már adtunk, de a kaksiért mindent...

És még mondani akartam, hogy megjavult a gyerekünk, átaludta az éjszakátKép Nemcsak hogy átaludta, hanem egyenesen fél 9-ig durmolt, már épp kezdtem aggódni. Azért ez így maradhatnaKép

Hanzika! Most nem jöttök Horányba?

Kriszta! Stipi-stopi május 9Kép.Azért próbáljátok meg elintézni, hogy jó legyen az időpont, mert bár mi pl. elég rugalmasak vagyunk, de lehet, hogy valakinek nagyon bezavarna, ha tali előtt pár nappal új időpontot kellene kitalálni. Akkor mi számolhatunk ezzel?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
Ha közbejön valami az nem olyan, hogy mi döntünk úgy, hogy nem megyünk, hanem a muszáj Kép Pl Robinak el kell utaznia v. mitomén....ilyeneket most még nem tudunk előre sajnos...Ha rajtunk múlik, megyünk! Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Húú, de nem volt senki este... Gyorsan-gyorsan írok egy kicsit, mert az ember dogozik a gépen.

Na szóval: tatammKép Miksának fogacskája van!Kép Vitaminoskiskanál koccant egyet az este, holott a déli etetésnél még híre hamva sem volt a fognak. Neki is estünk a gyereknek a zseblámpával, úgyhogy láttuk is a kis fehéret alulKép. A két középső közül a bal az első. Szóval az elmúlt héten hiperfejlődést produkált a gyermek, megfordult, megkezdte a kúszást, és fogat is növesztettKép Tán ezért is ébredt, nem? Mondjuk ma is volt kaja 3/3 2-kor. Szerintetek a második fogacska mikor bújik elő?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!!

Gratulálunk a fogicához Kép Hogy a másik mikor jön, ez ugyanúgy változó lehet, mint az első. Reginek szinte az elsőtől nonstop jöttek, tehát kb egy hónap múlva már ott volt a másik is. De hallottam már olyat is, akinek egy foga volt egy éves koráig! Kép De azért az a jellemző, hogy pár hét múlva jön a következő is Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Szirom,

Gratula Kép

Nekünk a kettő alső egymás után jött Kép Mondhatni Marcus két fogat növesztett egyszerre Kép

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Pedig megfogadtam, hogy nem írok, amíg valaki más is elő nem kerül egy hosszabb irománnyal, de muszáj tudatnom, hogy Miksabuckó újabb fogat növesztettKép. Úgyhogy Hanzika, szerintem lemásolta MarcustKép Remélem ezért nem aludt az éjjel egészen fél 2-ig egyáltalán. Nem volt sétagalopp, mivel ketten voltunk a papa nélkül, de ma nappal azért végül kialudta magát a büdös kölök. Azért is volt húzós, mert már baromira nyűgös volt egészen délutántól, meg ma is délelőtt, szóval már nem nagyon látok. Na majd ma iccaka alszokKép

Csajok, én szeretem ezt a topikot, meg gondolom más is, úgyhogy nem kéne hagyni kihűlni. Én meg is teszek mindent, de lassan nekem ciki, hogy írok-írok, aztán más meg nem nagyonKép. Mit gondoltok?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,

Én igyekszem, de reggel az ember uralja a gépet, délután meg, mikor átjövök, mert Marcus anyunál alszik, akkor a házimunka után már csak arra van időm, hogy olvassak. Most is csak olvasni akartam, de úgy döntöttem, szólok is Kép

Gratula Miksabucnak a fogakhoz Kép A fiúk telepatikusan beszélgetnek egymással, most már tudom Kép Te vettél már Miksának fogkefét?

Marcus jól van, nő, mint a bolondgomba ezerrel (már 68 cm és 7200gr). Jövő héten megyünk oltásra. Ma adtam neki először répát (Hipp), hát nyelte, mint kacsa a nokedlit Kép Szirom, nagyon javaslom nektek is! Jövő hét sütőtök, aztán jön a krumpli (főzi almával, répával v. tökkel). Tejtermékeket én egy éves koráig ugyebár nem fogok adni, meg addig HA tápszert kap, az allergiám miatt ugyebár. Akkor csinálnak majd nála vértesztet és ha rendben, jönnek a tejes dolgok Kép Ezért is furcsa, hogy van olyan bébiétel 4 hósnak, amiben van túró!

Nekünk Cam etetőszék van, amit az Auchan-ban vettem annó, de még becsomagolt állapotban van Kép Amíg nem ül stabilan, nem akarom beletenni. Egyelőre a pihenőszékben eszünk Kép

Marcus még mindig kel éjjel, általában egyszer. Nem merem teáztatni, mindig kell neki a tápi. Manó, nálatok volt ilyen és ha igen, akkor meddig? Tehát Szirom, szerencsésnek tudhatod magad Kép Ja, és ma fél 7-kor kelt a fiam, csodálkoztam is nagyon Kép De legalább többet aludhattam Kép

Viszont nekem a pajzsmirigyem nagyon bedurrant Kép Egyre szarabbul vagyok miatta, úgyhogy bár április közepén kellene mennem, kiharcolok egy eheti kontrollt a dokival. Úgy, úúútálom!

Séta általában Ildivel, meg Hajnival (egy volt iskolatársam) van. Ildi is ritkán jut gépközelbe tudtommal, Tomi lefoglalja Kép

Ja, és ma beszéltem a lelkészasszonnyal is keresztelő ügyben (pedig reménykedtem, hogy papbácsi lesz bent). A szülőknek egyiknek, a keresztszülőknek mindkettőnek meg kell lenni keresztelve. Ha egyik nincs, lehet három vagy több keresztszülő is. Ja, és egyik református kell, hogy legyen. Így vszleg anyukám is keresztszülővé is lép elő Kép Kell majd menni egy istentiszteletre (mint esküvő előtt) és 3 alkalommal elbeszélgetésre az esemény előtt. Én az esküvő előttiket is élveztem, úgyhogy nem gondKép Viszont a keresztelő mise alatt lesz (reformátusoknál így szokás) és végig kell állni. Már előre félek (csakúgy mint az esküvőn).

Hát ezek a történések felénk Kép
Krisz, mikor csatlakoztok sétailag majd?

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Hát én is írok eleget, úgyhogy gondolom én nem vagyok túl passzív Kép

Gratula a második fogacskához is Szirom! Kép

Holnap megyünk Regivel fodrászhoz, kiváncsi leszek, hogy tűri! Délelőtt meg az ovival állatkertbe mennek, remélem, nem hagyják el a csajomat Kép

Igazából nagyon nem tudok mit írni, mivel más nem írt, kérdések nem voltak, nálunk meg nem történt semmi...Máté stagnál mondhatni Kép Még mindig 3-4 óránként eszik, éjjel egyszer kel, amúgy meg egy angyal, azt csinálok tőle egész nap, amit csak akarok. Persze a család másik két tagjától nem, mert amit hagynak maguk után, azt délutánig teszem rendbe Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Krisz,

Én is két családtag után rakok rendet (de ráadásul az egyik egy macska Kép)! Kép

H.

Kép
hanzika

Na, mindjárt egyszerre is írtunk Hanzival Kép

Jól belehúzott Marcus a növésbe tényleg! Kép Séta? Majd talán gyakrabban, ha már nem kell ennyi göncöt felvenni, mert ugye ha én sétálok, kiesik az egész nap, mert mire hazajövök, ebéd, és már mehetek Regiért. A kétszeri fel-le öltözésről ne is beszéljünk Kép Úgyhogy igazából nem nagyon vágyom ki, csak ha nagyon nagyon ráérek...

Kriszta
krisztocs

Hanzi,
Ha Regit kölcsönadom egy hétre, rájössz, hogy te kettőre, én meg kb hétre Kép Kép De komolyan....kész amortizáció az egész lakás reggel utánuk...Na, meg ugye mindennap főznöm is kell szinte...na és Regi napi háromszori átöltözéséről ne is beszéljünk Kép Úgyhogy bőven sok is....Kép

Kriszta
krisztocs

KösziKép

Gyorsan még annyit:

Hanzika! Pont ma hozott az ember bébikajákat, mert meg kell mondjam, hogy a krumpli-alma keveréket nem mertem már adni neki. Nagyon falta, de pocifájás lett belőle, az éjszakai muri szerintem a fogon kívül annak is a következménye, és ma reggel a szokottnál sokkal sűrűbbet kaksizott. Úgyhogy ma befigyelt egy adag őszibarack, mert direkt olyan kerestem, ami székletlazító. Nem Hipp, mert sima barack csak a Kecskemétinek van. Az üveg felét mertem ki neki, és nagyjából ennek a felét ette meg. Nem utasította el, de nem is rajong érte asszem. Viszont remélem rendesen kaksizik majdKép De beszereztük a répát és a sütőtököt is, amiből lehet, abból Hippet.

Szék: kéne venni, mert összekeni a pihenőszéket. Miksa benyúl a szájába kaja közben is, aztán fogdossa a széket, a gatyáját, meg az arcát, fülét, haját isKép Már nem csak partedli van rajta, hanem egy nagy pelus alatt van az egész gyerekKép

Kriszta! Nem is rád volt panaszKép Azért az nagyon klassz, hogy Máté ilyen nyugis kölyök. Bár végülis én sem panaszkodhatom, csak időnként vannak nyűgösebb időszakok.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Na nehogy már kihaljunkKép

Szóval fog: Emmának 4 hónaposan jött az első, kb fél hónap múlva a 2., aztán nagy szünet, és 7,5 hónaposan jött egyszerre a 3.-4. fog. íaztán nem egész egy hómap múlva még 3, majd még egy elég hamar. 9 hónapso korár volt kint így az összes szemfog. Aztán szünet volt 1 éves koráig, amikor 2 hónap altt kinőtt 4 szemfoga és a4 rágófoga, nagy lázak és hányás közepette, ezeket nagyon nehezen viselte.Azóta nem nőtt neki új, már csak 4 rágófogat várunk.

Az őszibarackot Emma s enagyon szerette, mi fagyasztottat vettünk anno.

Tudnék én is képet feltenni hoyg néz ki a laksá estéreKép Csak én olyna lusta vagyok hogy általában úg yis haygomKép

Hanzi!

Nekm is kellet előkészítőre járnom kerezstelő előtt, d ecsak nekem egyedül. A kerezstszülőkkel cska a kerezstelő előtt 1 órával találkoott a lelkész. Nálunk azért kellett még egy keresztszülő, mert az unokaöcsém katólikus, úgyhogy ez stimmel, meg az is hogy legalább az egyik szülő legyen megkeresztelve, csak nálunk ez annyiban módosult hogy egyszerere kerezsteltek Emmával. és nálunk is a vasárnapi istentisztelet elején volt, gyülekezet előtt. Evangélikusoknál is ez a szokás. De nem kellett végig állni, az első padban kellett ülnünk, és csak akkor kellett kimenni mikor szólított mindket,a kerezstelő alatt álltunk, utána az én konfirmálásom alatt a többiek már leülhettek, cska én maradtam és aztán Emmát kellett még visszahoznom. Aztán ahoyg vége lett és folytatódott mise én már visszaültem a helymre. Sőt, anyukám meg a férjem Emmával ki is mentek a templomból, nem várták meg a végét, mert Emma ellaudt, meg amúg yis így volt megbeszélve.
De emlékszem egyszer voltam református esküvőn, az unokatesómén és ott ő majdnem elájult, szélket kellett neki hozniKép Na aztán nagyon begyorsított a lelkész, gyorsan vége lett.
Na megyek, cska addig jöttem amíg a férjem fürdik, ma van a 2. házassági évfordulónkKép

manó

KépKép
manó

Persze 9 hónapos korár az metszőfogai voltak kintKép BocsKép

manó

KépKép
manó

Na jó, hát megint elég pangás van, úgyhogy reklámozom fiamat Kép
Kép
Kép
Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Kriszta, nagyon helyesKép Nekem a hasonfekvős tetszik, úgy tűnik, tök jót pihen Máté. Miksa sosem fekszik így.

Tényleg észrevettétek, hogy három M betűs gyerekünk is van, Máté, Marcus, Miksa, aztán ha nem a gyerek, akkor Manó, MeseKép Egyesek kilógnak, de hát nem lehet mindenki M betűsKép

Manó! Én remélem, hogy Miksa most egy kicsit pihi-szuszizik, mielőtt újabb fogacska növesztésébe kezdKép Mondjuk most talán megkönnyebbült, mert átaludta újra az éjszakát, egészen reggel fél 9-ig.

Hanzika! Azt nem írtam, hogy még nem vettünk fogkefét Miksának. A múltkor ha jól emlékszem Manó neked ismertette a törpéknek való fogkeféket. Vissza is keresem majd. Ti hogy fogjátok csinálni a fogápolást? A másik topikban egy lány írta, hogy Kanadában azt javasolják, hogy töröld ki a baba száját, mielőtt leteszed aludni. Ezt hogy gondolják szerintetek? Mivel kellene kitörölni?

Egyébként Miksa ma befalta a maradék fél üveg őszibarackot, szóval ma kifejezetten ízlett neki. És a kaksiját is rendbetetteKép Ja, és alig kente össze magát, mert olyan jól betakartam egy textilpelussal, hogy alatta maradt a kezeKép

Mellesleg rendetlenség az nálunk is van, de én nem fogom a fiúkra, mert én is szétpakolós-széthagyós vagyok. Azért naponta egyszer összerámolok, meg hát bevallom, ciki, nem ciki, hogy nekem van segítségem, hetente egyszer jön egy taknő hozzánk. Azóta, amióta megvan Miksa. Egyszerűen nem jutottam oda, hogy mondjuk rendesen kitakarítsam a fürdőszobát. Nekiugrottam az akármilyen vegyszerrel, erre 5 perc után igényelt a kölyök bármit, akkor csutakoltam a kezem, hogy nehogy hozzáérjen stb. Meg hát jó baba, nem mondom, de magára hagyni azt nem lehet. A néni meg óránként 650 Ft-ért nagyjából 3-4 óra alatt megcsinálja a portörlést, lemosásokat, fürdőt, konyhát,porszívózást, szóval nagy segítség. A ember pedig néha sokat van itthon, néha viszont napokig alig látom, mer baromira sokat dolgozik.

Akkor én is egy képetKép Ilyen Miksa, amikor valami rettenetesen érdekliKép

Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Tanácsra, véleményre lenne szükségünk! Brevi Dolce Vita vagy Peg Perego Prima Pappa etetőszék? Az egyik az Árkádban akciós, a másik a Brendonban lesz a jövő héten, mind a kettő 27 ezer valamennyi így. Szerintetek melyiket vegyük? A Peg Peregról elég sokat tudunk, a Breviről én csak annyit, hogy az is a legjobbak között van. Manó, nektek nem olyan van?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom,
Az az arc!! Kép Kép

Etetőszék ügy...ez pont két egyforma kategória ugye, úgyhogy szerintem azt vegyétek, amelyik szebb színű, vagy közelebb van Kép (megjegyzem, ha egy árban van tökre, akkor én tuti PP-t vennék)

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Manó,
Boldog házassági évfordulót utólag is Kép

Szirom,
Tök ari Miksabuc Kép Nálunk is szokott ilyesmi rácsodálkozós pofi lenni Kép Manapság a kezét bűvöli így, megy számolgatja az újjait. Azért nem szeretném, ha két évesen már számolna százig Kép

Székben sajnos nem tudok segíteni. Örülök, hogy ízlett a barack. Marcus ma is kapott répát, este meg almát. De azt nem ette meg mind. Jövő hét a sütőtöké vagy a krumplié, még nem döntöttem el végleg. Meg az öt hónapos szurié Kép Megint hallgathatom majd, hogy éjszakánként sír álmában Kép

Ja, nem is mondtam, az a lány, akit említettem, hogy a szuritól a babájával gond volt (Krisz, nem a Titán volt az). Hát az történt, hogy a szamárköhögés oltóanyagára jött ki a babánál ez a reakció. A Lászlóban azt mondták, hogy be lehet adni, de minél nagyobb dózis lesz, annál jobban lesznek ezek a tünetek. Hát köszönöm!

Krisz,
Sétát értettem Kép Majd jelentkezel Kép Egyébként átvállalom Regit, ha gondolod ;-) Én mostanság a macska miatt is sűrűbben takarítok. Általában hetente kétszer. De mivel kicsi a lakás, ezért porszívózás-felmosás hamar kész. Portörlés, fürdő heti 1x-i projekt Kép Megjegyzem, hogy utálom a rendetlenséget... pedig tudom, hogy szoknom kell, mi lesz még itt később Kép

Manó,
Akkor az evangélikus is hasonló, mint a református (elvégre egy gyökér) Kép Gondokodtam abban is, mert anyu ágáról van evangélikus pap és ha nem vállalták voltna a református templomban, a végén az lett volna. De így megoldódott Kép Meg nekem is jobb Kép

Fogak: hát akkor számíthatunk mi is fogdömpingre Kép Nálunk mindkettőnknek hamar kijöttek a fogai, így vszleg Marcus ezt örökölte. Én vszleg veszek majd neki fogkefét. Gondolom a szájkitörlést pelenkával kellene végezni. Egyelőre még nem csinálom, de már más is mondta.

Jó rohanós nap volt nálunk. Felhívtam az endokrinológus dokimat, hogy mehetnék-e előbb, mint ápr 16, mindezt reggel 9 után. Válasz: menjek 10 órára. Újpestről fel Rózsadombra. Jó kis rohanás volt! Gyerek felöltöztet, macska ellát, babót átvittem anyuhoz, aztán fél 10-kor el is indultam. De odaértem negyed 11-re, minden jött szerencsére Kép A hegyre (meredek utca egy saroknyi) alig bírtam felvonszolni magam. És a dokinő sem kecsegtetet semmi jóval - kaptam lóbaszásnyi gyógyszert a szívemre (ilyenkor magas a pulzusszám nagyon) és jövő szerdán lesz meg a véreredmény, akkor kiderül, hogy mennyi gyógyszert kell a pajzsmirigyemre szedni. Ezt utálom - viszont szeretek oda járni, mert az a kórház, legalábbis ők, nagyon gyerekcentrikusak, kedvesek. Ma is volt ott egy ikerpár kisfiú, hát csúcs volt Kép Viszont azon kuncogtam ma is ott magamban, hogy lassan 30 évesen nem "rúgtak" még onnan ki - de hát szabad orvosválasztás van, nem? Kép

Hát ezek történtek ma Kép Marcus már alszik, itt nyafizott, aztán apjáján beájult.

Ja, Manó: neked Emma mennyi idős koráig kelt fel éjszaka?

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

ha egy árban van, amit szinte el sem hiszek, de remélem tényleg így van, akkor a Prím a pappa jobb. Bár abból állítólag nagyon sok féle van, nem tudom melyik lesz ennyire leakciózva. A brevi dolce vita állítható magasságú, 3 fokozatban dönthető, 3 pontos öv van benne. Én úgy tudom a pp komfortosabb, pl 5 pontos öv, dupla lapos tálca, ilyesmi. De a dolce vita is abszolút bevált nálunk, pdig én használtam vettem, ráadásul 3 gyerekes családból, és nem mondom hogy a huzatán nem látzsik, de amúgy minden funkciója tökéletesen működik, úgyhogy bírja a strapát. A pp-ról is azt hallottam hogy 2 gyerek méga huzatán se látszódik meg.

hanzi!

Nem emlékszem pontosan, de kb 2 hónapos korától aludt olyan éjféltől reggel 9-ig. Előtt is csak 1x kelt, hajnal 5-kor. De hogy az éjféli lefekvés mikor jött előlrébb arra nem nagyon emlékszem, azt tudom hoyg szép folymatoan. Végül volt olyan hogy 8-reggel 8-ig aludt, de ez állanóan változó dolog, msota kb 9-1/4 10 körül megy aludni és kb reggel 8-ig alszik.

Manó

KépKép
manó

Hanzi!

Abszolút hasonló a református és az evangélikus, oly annyira hogy a lelkész mondta hogy legyen vayg református vagy evangélikus kerezstszülő. Nálunk az volta gond hogy katólikus volt. Én úgy tudom cska az úrvacsoránál van mimimális eltérés és az eleve elrendeltetésnél. Többiketől bocsi sz offértKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!
Én igyekszem benézni hozzátok, de estére már fáradt vagyok. Mitől???

Tali ügyben. Május 9.-én lesz a Bababörze is. Én ki szeretnék menni oda is, de ez nem hiszem, hogy akadálya lenne a talinak. (Nem akarok túl sokáig börzézni). Szóval felőlünk rendben.

Még a börzével kapcsolatban: A 68-as ruháit nagyon betölti a fiú. Kezdek kétségbe esni, hogy ha beindul növésileg, mit csinálok a nyárra vásárolt 74-es rucikkal?? S milyen méretű ruhát vásárolhatok előre? Jövő héten megyünk 4 hós oltásra. kiváncsi leszek mekkora lesz Tomi a méréskor.

Manó,
a keresztelőnkkel az volt a gond, hogy mi vidéken szerettük volna megtartani, az anyósoméknál. Az itteni pap nem is csinált belőle problémát, mondta hogy ad ő igazolást. A gond az, hogy ott nem vállalták el (két helyen is!!). Azt mondták menjünk oda, ahol lakunk. Számomra teljesen érthetetlen volt a dolog. Nem mindegy nekik???? Ha egy esküvőt meg lehet kötni bárhol, akkor egy keresztelőt miért nem?? A pláne pedig az, hogy a sógornőmet pl. tavaly keresztelték itt BP.-en, de nem a lakóhelye szerinti plébánián. Nála nem vacakoltak.
Na mindegy. Csak azt nem tudom még 10 embert hol fogok megetetni. Itthon valószínűleg nem, mert nem kicsi a lakásunk, de 10 embert leültetni azért nem tudnék. Tomival pedig hogy fogunk éttermezni???!!!

Jó hogy már így eszegetnek a fiúk! Kiváncsi vagyok Tomi mit fog majd szólni az új ízekhez. Persze nekünk még van időnk. Ki akarom várni a 6 hónapot a kóstolgatással. Szerencsére tejhiányunk sincs. Sőt. Vasárnap kicsit beteg lettem, begyulladt a mellem. Nem tudom kinek volt már ilyen, de inkább ne is legyen. Még a tejbelövelés is fájt! Nem tudom mit ronthattam el? Pedig szoktam fejni is. Valószínűleg nem pihentem eleget, s Tomi sem űrítette ki rendesen a mellemet. Szóval szoptató lányok figyeljetek erre!!!

Valamit még akartam írni, de már nem emlékszem mit. Olvasgatni benneteket még mindig gyorsabb, mint reagálmi is. Persze szoktam azt is, csak nem mindig írom le. Azért igyekszem, hogy ne halódjon a topik.

Ildikó
nildikoka

Lányok, mindjárt felrobbanok, alattunk kettővel az erkélyt csinálják és a fémet vágják vagy csiszolják valamivel. Épp az Emam szobája altt. Ő meg most aludt el. ilynekor útáloma panelt! Miért nem tudnak szólni hogy ne hozzam haza aludni? Mikor mi fúrtunk szóltunk aza lattunk lakónak hoyg mi van és hogy szóljon a a lánya aludni akar, addig abbahagyjuk. Komolyna mondom mha felébred Emma lemegyek. Az egész fal berezonál néha. Amikro elaludt még nem csinálták. Most dühös fejet szúrnék be ha tudnám hogy kellKép

Nildi!

Emma taval ynáyron 80-ast hordott, ő október elejei.

Manó

KépKép
manó

Manó,
Hú, az nagyon dühítő tud lenni! De talán nem ébred fel! Nálunk szerencsére Regi mellett ágyú is lehetett volna, akkor is aludt, szerintem jó mélyen tudnak aludni még ilyenkor!

Ildi,
Máténak én is 74-ből szerelkeztem fel nyárra, bodyból 80-asak meg 86-osok is vannak azért Kép

Kriszta
krisztocs

Kriszti!

nem ébredt fel!Kép
De ő amúgy van amikro felébred ilyenre, d einkább akkor ha régebben aludt el. Kb az első 1 órában alszik nagyon mélyen. Szilvezsterkor is felébredtKép Meg nemrég mikro a közértnél dobálták a raklapokatKép De most megúsztuk.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Megcsíptem egy kis munkát, úgyhogy csak este jövök. Azért bekukkantottamKép Ráadásul Miksa újabban felébred a billentyűhangra, ezért most csendben neszezve gépelgetek, mint egy egérke...Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Manó,
Mi téglában lakunk, mégis mindent áthallani sokszor. Szerencsére Marcit legtöbbször nem zavarják a hangok. Irigyellek ám, hogy Emma ilyen hamar átaludta az éjszakát. Marci még mindig kell és nem elég neki a cumi vagy tea, enni kér. Ugye a dokik már azt mondják, hogy ilyenkor nem szabad etetni, de így jön ki a tápimennyisége meg igényli. Akko rmit csináljak????

Szirom,
Hajrá munka Kép Bevallom férfiasan, kicsit irigyellek... néha hiányzik a munka nekem.

Én is gondolkodom a nyári cuccokon, mint Ildi, vszleg a börzére mi is kimegyünk aztán jövünk. Meg a Corában is vannak aranyos nyári cuccok, azokat is megnézem magamnak Kép Marcusra már most jók a 74-es cuccok.

Ma voltunk anyósom munkahelyén, Budaörsön a Metroban Kép Kicsit húzós nap volt, mert a 11-es etetés után elmentünk a Klauzál u-ba a fritőz alkatrészéért, ami elromlott és megcsinálták, aztán a Rózsadombra anyatejcsiért Edithez, akitől szoktunk kapni és onnan Budaörsre. Fél 3 lett, mire kiértünk. Rögtön körbevették anyósom kolléganői, minket meg lezavartak enni Kép Aztán vásároltunk is, de közben fel kellett szaladnom, mert a pici nagyon sírt (melege volt). Leötltöztettem, megvígasztaltam, nem volt utána semmi gond. Sőt, kapott egy játékfigurát (legoszerű) kölcsönbe a játékosztály beszerzőitől Kép Nagyon tetszett neki! Negyed 5-kor jöttünk el, még bementünk Ádám munkaheylére is a 12. ker-ben, majd Újpesten Ildihez egy kis tejcsiért, így 6 volt, hogy hazaértünk. Marcus nem sokat aludt, így gyors fürdetés, etetés és fél 8-kor be is aludt (azt is nagy sírós-rívóssal, átmentem anyuékhoz és haza kellett szaladnom) Krisz, Micskoval is találkoztam Kép

Szóval, ma zajlott az élet. Most megyek rendet tenni és eltenni magam lassan holnapra, mert fiatalúr ma is korán kelt ráadásul Kép

Pusz nektek!

H.

Kép
hanzika

Hanzi!

Miért így jön ki a tápimennyiség? Emma nappal 3 óránként evett kb, és így 11-éjféltől simán kibírta reggelig. Igaz ő egyszerre kb 150 ml tápot ivott. Illtev napi 1x 4 hónapos korától főzeléket. Amikor kezdtem észrevenni hogy nem elég neki akkor napi 1x HA pépet kapott.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Húú, Hanzi, nem semmi napKép És a Metróban nincs gyerekruha? Ha már anyósod ott dolgozik, akkor nektek ott érné meg a legjobban, nem? Vagy hülyeségeket gondolok?Kép Mi a C&A-ban vettünk Miksának tök jó kertészgatyókat, meg kockás inget, ilyesmit.

Ha már felmerült a méret: Tavaszra a hosszúgatyák 74-esek, a nyári kertész meg 80-as. Most 68-ast és 74-est hord, utóbbi olyan laza csávós rajtaKép De szerintem most azért már nem nőnek olyan ütemben, és remélem, hogy jól lesznek a cuccok.

Hanzika, különben jól értettem, hogy te még mindig a gyerekkórházba jársz?Kép AranyosKép És jobbulást, mert figyelmetlen barom módjára azt nem írtam a múltkor.
Munka: hát nekem olyan nagyon nem hiányzik, főleg szarul esett a múlt hónapban, hogy volt egy kis nézeteltérésünk, de aztán sikerült tisztázni a dolgokat, és én bizonyultam a vétlennek. De nem akarom azért feladni sem.

Manó! Én is berágtam volna a délutáni zaj miatt! Amíg a városban laktam, én is ismertem az ilyet, de most szerencsére csak a madarak csicseregnek, meg a szomszéd kutya ugat időnkéntKép Meg nyáron van a szomszéd utcában egy barom, aki valami szar óccsó riasztót tett a házába, na az néha visít.

Nildikó! Hát az az igazság, hogy én is ki akartam tartani 6 hónapig a kizárólagos szoptatás mellett, de Miksa elkezdett éjjel ébredni, nappal meg 2 óránként enni (volt 1,5 is!), és ezek állítólag a jelei lehetnek annak, hogy megérett a kajára. 5 hónapos és 1,5 hetes volt akkorKép Tejem nekem is volt és van elég, nem az a baj, annyit ehetne, amennyi belefér. De azért élvezzük, hogy kajáltathatjuk kicsit délben, olyan aranyosan kajcsizik, hogy meg kell zabálniKép Az éjszakai ébredés meg úgy tűnik, megtetszett neki, mert bár nem minden nap, de azóta is gyakorolja.

Kriszta, Manó, szóval PPKép Asszem nekem is az tetszik jobban. Az ember volt a Brendonban, ott súgták meg, hogy a jövő héten lesz akcióban székecske olyan színekben, amilyenek már mennek ki a divatbólKép Hát annyira akkor sem tudták elbaltázni szerintemKép Egy másik topikban láttam egy-két hónapja, hogy többen vettek 29-ért, akkor a sötétkék-vajszínűt, és a sárga-világoskéket akciózták.

Asszem eldugulok, jóccakát mindenkinek!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Manó,
Elküldenéd, akár emilben, hogy annó hogyan jöttek ki a kajáltatások Emmánál? Nálunk az van, hogy a esti hetes, fél 8-as kaja az utolsó és ezért kell még éjjel is, lehet?

Szirom,
Szerintem azért nem vesz anyósom ott ruhát, mert nagyon minőségfüggő Kép Ő ugye ért a dolgokhoz Kép Egyébként Marci legtöbb ruháját ő is a CundA-ban veszi Kép Meg aztán, hiába dolgozik ott, nem kapja olcsóbban. És köszi a jókívánságokat! Kép

Marcus így hogy tegnap nem aludt nappal, aludt fél 4-ig, aztán meg fél 8-ig. Halleluja Kép

No megyek, reggeliidő van Kép

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Hanzi,
Hát akkor szedd a bogyókat és gyógyulj meg! Kép
A tegnapi nap tényleg nem volt semmi, jövő héten mi meg megyünk egyik nap osztrákékhoz Mátéval, kivi leszek, hogy bírja a strapát!

Csajok, most nekem segíjjjetek! Kép Máté két napja háromszor ébred éjjel az egy helyett! És mindig zabál ezerrel....nappal nincs változás, ugyanúgy eszik...viszont két napig picit fosizott is, meg egyszer az ovitól hazáig üvöltött, és nemtom miért. (tőle ez bazi szokatlan) A fogát már mondta más is, de szerintem még nem, mert egyáltalán nincs bedagadva, bár tény, hogy nyáladzik, meg rágja az öklét, de azt már legalább másfél hete.
Most szerintetek mit csináljak vele???

Viszont jó hír, hogy tegnap először nyúlt a játékai után, és bazira koncentrálva (értsd: bebandzsítva Kép ) meg is fogta azokat Kép

Másik rossz hír, hogy Regi megint taknyos, elegem van Kép

Ja, és nekem is jön a fogam Kép (bölcsesség, nagyon okos leszek Kép )

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Régen jártam erre, mert sajnos apukám ezentúl fentről néz majd le ránkKépKép
Kezdem feldolgozni az eseményket, de még idő kell.

Hanzi: jobbulást.
Este Marcus mit eszik? Ha nekem Kristóf este tápit kap akkor jobb esetben csak reggel 6-kor eszik megint és vissza alszik akár 9-ig is. Ma pl. így is voltKépKépKép (hogy kell csinálni a túl vigyoris képet?)

Krisztocs: sztem is a fogaKép Kristóf ugyan ezeket produkálja, mint Máté. Nyál ezerrel folyik, minden vizes és lucsog a nyáltólKép
Fog nem látszik, de az ujja sztem több helyen is elvan már törve, mert annyira rágja. Ha meg az enyémet találja meg akkor azt. Szó szerint úgy rágja az ujjakat, mint kutya a csontotKépKépKép
Nekünk jelenleg 68-as ruciaink vannak, de a kertész farmerokból 74-es van és nem túl hosszú neki. Egy picit visszavan hajtva ugyan, de jól néz ki így is.

Nem olvastam még teljesen vissza, mert rengeteget írtokKép Pótolom ígéremKép

A tali hol lesz? Ha jól értelmeztem a dolgokat akkor vidéken? Na oda sajnos én nem tudok menniKép Se kocsink, se jogsimKép

Na majd máskorKépKép

Mentem vásárolni, aztán megyünk sétizni, gyönyörű napunk van nem?

csimpi
paracsimpo

Sziasztok!

Átaludt éjszaka, hoppáKép

Kriszta! Pedig a fogát mondanám én is, mert másra nem nagyon van indok. Ha a nappali kajában nincs változás, akkor ugye az nem lehet, hogy a nappal elbohóckodott szopikat pótolja éjjel. Anyám engem azzal vigasztalt, hogy időnként minden ok nélkül változnak a picik szokásai, a doktor pedig mindig felhívja a figyelmet arra, hogy a csecsemők nagyon megérzik a fronthatásokat. Dehát végülis a fog sem olyan korai, nem? Manó is egész korai időpontot írt, ha jól emlékszem, és a tesómék kislányának is úgy bújt ki 4 hónaposan, hogy nemigen voltak előjelek, egyszer csak nagy meglepetésre koccant a kanál.

Játszáshoz gratula, Reginek pedig jobbulást!

Hanzika! Én valamiért azt gondoltam, hogy a dolgozók azért olcsóbban vásárolhatnak. Elég szomorú, hogy nem. Pitiánerség, nem?

Hopp, nem is írtam, hogy diétázni kezdtem 3 napja, és ma addig tologattam a mérleget a padlón, míg 1 kg mínuszt mutatottKép Leredukáltam a szénhidrátbevitelt egy kicsit, húst hússal, na jó, húst salátával falok egész napKép Nem igaz, hogy ez se használ...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia Judit, üdv újra itt!

Részvétem apukád miatt, rettenetes lehetKép Sok erőt!

A tali nálunk lesz Horányban, azért ez nem számít vidéknek. Talán lehetne valahogyan a kocsikkal szövetkezni.
Busz az Árpád-hídtól jön egészen a kompig, Dunakeszire, a komptól pedig nem lakunk messze.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?