Tünci, mi is kondenzációsat nézünk, mert a kivezetőstől minden csupa pára lesz, ami nem baj, ha szabadba megy, de nálunk a garázsban kap helyet, ahol az adott váltó évszak ruhái is vannak, nem biztos, hogy szeretnék.
Van Celine Dionnak egy régi lemezén egy dal, az album címe: Falling into you, a dal az utolsó: Fly
Ha Limewire-be beírjátok, szépen letölti.
Aki tud angolul, vagy valamennyire is érti, annak nem ajánlom.
Én már rég elfelejtettem ezt, de ma eszembe jutott és letöltöttem, kiírtam sok mással együtt és a kocsiban hazafele meghallgattam, ami nem volt jó ötlet, mert nem tudom hogy értem haza, szinte nem is emlékszem, hogy vezettem.
Attól őrülök meg, hogy egész nap ott zakatol a háttérben a fejemben, mindig ott van, ha dolgozok, ha vezetek, ha beszélgetek, ha megyek a folyosón, alig van pár percem, mikor nem jut eszembe, vagy ő, vagy egy emlék, valami.
Ezt én már nem akarom.
Elvánszorgok az ágyba, mert ma munka után beestem egy steppre, utána meg még ott maradtam még egy óra fittballon, úgyhogy most kicsit ki vagyok merülve, de így legalább tudok aludni.
Átkapcsoltam most valami monotonra, ez a kibírom fokozat.
Tüncike
Violának mindjárt megnézem a gyertyáját.
Na ki született még a múlt héten meg? Stohl Andris kislánya, Franciska, a kolléganőmet hogy hívják, Franciska, tegnap egy intézményben voltam meghívatak a bentlakók napjára, ki ült mellettem a néni, Franciska+egy terhes csaj, de azt már nem számolom, és ki vezeti nálunk a fogyatékos gyerekek foglalkozását, akiről ma kellett bent beszélnünk, Franciska.
És ezek mind különböző személyek.
Mi ez valami vicc?