Új privát üzeneted érkezett!

De még benézegetek Én is csak nem akartam elkésni a jóccakával. :) :) :)
melcsike70

Tünci, mi is kondenzációsat nézünk, mert a kivezetőstől minden csupa pára lesz, ami nem baj, ha szabadba megy, de nálunk a garázsban kap helyet, ahol az adott váltó évszak ruhái is vannak, nem biztos, hogy szeretnék.

Van Celine Dionnak egy régi lemezén egy dal, az album címe: Falling into you, a dal az utolsó: Fly
Ha Limewire-be beírjátok, szépen letölti.
Aki tud angolul, vagy valamennyire is érti, annak nem ajánlom. :(
Én már rég elfelejtettem ezt, de ma eszembe jutott és letöltöttem, kiírtam sok mással együtt és a kocsiban hazafele meghallgattam, ami nem volt jó ötlet, mert nem tudom hogy értem haza, szinte nem is emlékszem, hogy vezettem.
Attól őrülök meg, hogy egész nap ott zakatol a háttérben a fejemben, mindig ott van, ha dolgozok, ha vezetek, ha beszélgetek, ha megyek a folyosón, alig van pár percem, mikor nem jut eszembe, vagy ő, vagy egy emlék, valami.
Ezt én már nem akarom.

Elvánszorgok az ágyba, mert ma munka után beestem egy steppre, utána meg még ott maradtam még egy óra fittballon, úgyhogy most kicsit ki vagyok merülve, de így legalább tudok aludni.
Átkapcsoltam most valami monotonra, ez a kibírom fokozat.

Tüncike
Violának mindjárt megnézem a gyertyáját.

Na ki született még a múlt héten meg? Stohl Andris kislánya, Franciska, a kolléganőmet hogy hívják, Franciska, tegnap egy intézményben voltam meghívatak a bentlakók napjára, ki ült mellettem a néni, Franciska+egy terhes csaj, de azt már nem számolom, és ki vezeti nálunk a fogyatékos gyerekek foglalkozását, akiről ma kellett bent beszélnünk, Franciska.
És ezek mind különböző személyek.
Mi ez valami vicc?

Betti
Kép
betti0412

Betti, a baj csőstöl jön...

Jól kifogtad most ezeket a dolgokat :roll: De, hogy mindez két napon belül...:(

Ezen a letöltős oldalon fizetni kell?Megnéztem, de kéri a bankkártyaszámot...
Lehet, hogy megvan itthon az album, majd megnézem, és meghallgatom a számot. Csomó régi cd-re szoktam rácsodálkozni, azt sem tudom milyen cd-k vannak itthon...

Férjed jobban van már egy kicsit?

Próbálj minél hamarabb elaludni, remélem holnap kicsit nyugodtabb és szebb napod lesz! :wink:
Vendég

Boboka
Nem kell fizetni, az origo.hu-ról segédprogramként letölthető az ingyenes változat.
Nekem az is mindig fut a háttérben, annyi zeném van, hogy már a dokumentumok nem férnek lassan.

Ez a mai tényleg rosszabb nap.
Próbáltam elmondani férjemnek, aki egyébként már jobban van, hogy egész nap itt van a gondolataimban valami villanás erről az egészről, de látom rajta, nem érti, mondja is, hogy ezt ő nem tudja hogy lereagálni, csak átölele és hagyja, hogy sírjak, de nem erre van szükségem, így inkább nem mondom, ha rosszabb, már lassan senkinek, mert tényleg egyedül vagyunk ezzel.
Nagyon egyedül.
Kezébe adtam a Singer Magdolna könyvet az első 31 oldalt, olvassa el, talán kicsit jobban megérti.
Mindjárt arra gondolt, hogy jó-e, hogy itt beszélgetek, meg ez a gyertyagyújtásos dolog, mert ezzel nem felejtem el.
Én azt gondolom, hogy itt lehet csak igazán beszélni arról, ami bánt, amit érzek és nem mindig csak a történtekről beszélünk, lassan már belopóznak más témák is azért.
A gyertyagyújtás nekem emlék, kell, hogy legyen valami utána.
Jó éjt nektek!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci, a szállodákról:

1. Boutique - ide semmiképp sem jönnék, mert a város legforgalmasabb csomópontjában van (ügyesen kiretusálták a képről a kocsikat), és eszméletlen zajos és büdös lehet.

2. Kikelet - ez nem a belvárosban van, hanem fönn a Mecseken, persze kocsival olyan 10 perc alatt benn vagy. Nagyon szép a kilátás a városra, bitos jó a levegő, és viszonylag csendes is a környék. Szocreál az épület, de neves, elegáns szálloda.

3. Palatinus - a legeslegeslegpuccosabb hotel a városban. A Király utca közepén van, és minden pórusából csöpög a luxus. Rengeteg külföldi vendég van (legalábbis nyáron), és a városi elit rendezvényei. Olyan nagyvilági. Ha lenne pénzem rá, biztos kipróbálnám! A Király utcában nemigen jár autó, de a sok ember miatt néha elég zajos tud lenni. Viszont a város szíve, szinte nem is kell autót használni, ha csak a belvárosban akartok maradni. Ellenbena kocsi parkolása nem tudom, hol lehetséges. Utána kéne járni, mert ha nincs saját, vagy kedvezményes parkolási lehetőség, igencsak borsos tarifák várnak.

5. Aranyhajó - Király utca miatt ld. a fentieket. Amúgy itt voltam benn, és igencsak barátságos, de elegáns kis helynek tűnik, szerintem jó lehet.

4. Central - belváros, de elég zajos, forgalmas. Kinézete és helye alapján olyan "sima" lehet, hétköznapi, biztos jó.

6. Ágoston - ez sincs messze a központtól, gyalog is könnyen elérhető, mégsem mennék ide, mert nem jót hallottam róla, és a zajszint is magasabb a számomra kellemesnél.

Szóval azok alapján, amiket írtál, és a magam ízlése szerint:
1. Aranyhajó
2. Palatinus
3. Kikelet
4. Centrál

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Hát, én sem nagyon tudok itthon erről beszélni. Ma 3 hónapja, hogy elment Lackó, ma gyújtottam itthon gyertyát, meg megnézegettem/megnézegettük a kis fényképeket. Potyogtak a könnyek, de férjem csak megsimogatott, és szinte ennyi.

Tegnap is lefekvéskor elkezdtem sírni, csak annyit mondott, jajj, ne sírj már. Persze aranyosan, de nem tudom, mit fog fel az egészből.

Számukra ez szerintem önkínzás, de mi nem tudunk olyan tárgyilagosan lezárni dolgokat, eseményeket, mint egy férfi.
Nem azt szeretném, hogy együtt sírjunk, mert nem szeretném őt sem szomorúnak látni, nem tudom, mi lenne jó megoldás ilyen helyzetben.

Tegnapi takarító néni bocsánatot kért, hogy megkérdezte, hogy hogy van a baba, azt mondta, azért futott el olyan gyorsan tegnap, mert neki 4 éves volt a gyermeke, akit elvesztett, és ennek már 30 éve, de még most is könnyes lett a szeme. Annyira megsajnáltam szegényt.
Meséltem egy barátnőmnek, aki csak annyit mondott erre flegmán, hogy ja, hallottam, hogy elvesztette az egyik gyerekét... Együttérzés semmi nem volt a hangjában, miért is lett volna, nem tudja, milyen fájdalmas dolog ez

:roll:
Holnap letöltöm a progit az origóról :)

Ja, én is azon csodálkoztam valamelyik nap, hogy jönnek elő más témák is, és ez tök jó :wink:

Kicsit tornázgatok, aztán még bekukk és alvászat :lol:
Vendég

Szia Kisanyácska

wiw-en jelöltelek ám:)

most meg küldöm a képet
meg Bettinek is

aztán tényleg usgyi tornázni :twisted:
Vendég

Szia, Boboka :)

mindjárt nézem. Amúgy volt szó a pocakos fotókról. Olyat nincs kedvetek fölrakni? Arra igazán büszkék lehetünk...

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Majd küldök olyat is:)

Megnéztem az iwiw-en a kórházi meg az otthoni szüléses videót.
Nagyon megható volt az otthon szüléses.
Olyan édesen bújt a pici a mamájához :)
Vendég

Sziasztok Anyukák!

Olvasgatlak már egy ideje benneteket, de sokáig szabódtam szabad-e írnom.

2005-ben én is elvesztettem egy babát, illetve ahogy a doktornőm fogalmazott: 99%, hogy baba volt, kb. 6-8 hetes lehetett. Nem is tudtam, hogy Ő már ott növekszik a pocakomban, azért mentem el az orvosomhoz, mert nem jött meg, de nagyon görcsölt a hasam. És akkor jött a hidegzuhany. :cry: Megbeszéltük a párommal, hogy nem mondjuk el senkinek, még a családunk sem tudja a mai napig sem. Éppen amiatt, amiket Ti is írtok. Az álsajnálkozás, megnemértés, majd lesz másik szöveg. Később, mikor a nagyobbik fiacskámmal voltam várandós be is bizonyosodott, hogy jól tettük, hogy nem beszéltünk az első babáról. A 19-dik héten kétoldali koponyaűri cisztát láttak az UH-on. Amniocentézisre kellett mennem, hogy egészséges-e. Na akkor aztán kaptunk hideget-meleget. De a legszomorúbb az volt, mikor megjött a genetikáról az eredmény, hogy egészséges a babócánk, anyukám megkérdezte, hogy biztosan jó ez az eredmény, nehogy szüléskor derüljön ki, hogy mégis beteg. :cry: :evil: Kb. úgy éreztem magam, mint Tünci, mikor a bátyja oly "kedves" tudott lenni vele.

Röviden, lányok tudom, hogy sosem lehet Őket elfeljteni, azt gondolom nem is kell, és hosszú az idő addig, míg sírás nélkül tudunk rájuk gondolni. Nekem már van két gyönyörű kis vigaszom, kívánom, hogy nektek is legyen, amikor elérkezettnek látjátok az időt.

Jó éjt mindnekinek.

Anita

goodfairy

Itt a Céline Dion dal, amit Betti mondott (Fly):

http://www.youtube.com/watch?v=aQN1N5xoBQA .

Istenem, miután Andris elment, a tlefonom képernyőjén nem bírtam más képet elviselni, csak azt, amin egy kicsi pillangó volt...

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Szia Anita!

Nagyon aranyos vagy, hogy írtál, jól tetted:)

Örülök, hogy a fiadnak nem lett végül semmi baja:) és amint látom, ma van a szülinapja, Isten éltesse sokáig :) :P

Köszönjük a biztatást és a jókívánságokat:)
Vendég

sziasztok! Csak sutyiban gyorsan írok, mert wifin kapcsolódtam (azthiszem így hívják azt h bárki rámehet ingyen a netre) de apa ki van miatta akadva mert fél h a gépére így idegenek is be tudnak lépni és sok fontos info van a laptopján.

Visszaolvasni nem tudok de remélem jól vagytok. Nagyon jól érezzük magunkat majd teszek képet és írok és holnap egy netkafféban majd írok hosszabban csak azt akartam mondani nagyon sokat gondolok rátok és hiányoztok. Iszkolok is mert apa tusol én meg nem akarok lebukni ha megérkezik. Lennt iszogatok a bárban, itt van ilyen kapcsolat.

Puszi nektek!
Vendég

Manó, érezzétek nagyon jól magatokat:)

Mi is nagyon sokat gondolunk ám rátok :wink:

Köszi,hogy jelentkeztél
Vendég

Kisanyácska, köszi, hogy belinkelted, gyönyörű a dal is + az aláfestés is
Vendég

Torna ugrott, nincs is kedvem hozzá, meg már nagyon fáradt is vagyok. Majd holnap :oops:

Mentem aludni, mindenkinek jó éjt :P
Vendég

Kattintgattam még, a YouTube-on rengeteg van... korababák, halva született babák... a másodiknál elszakadt a cérnám, nem bírom tovább nézni.

Miért???????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!

De ami jó volt: azokat a babákat (gondolom Amerikában) kézbe fogták, szeretgették a szüleik, takaróba bugyolálták, ringatták... Eltemették, együttesen emlékeztek rájuk, fát ültettek és kertet gondoztak értük, tortát sütöttek nekik az egyéves szülinapjukra.... Mi miért nem? Itt miért nem lehet?????????!!!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Jó éjt, Boboka! És Mindenki!
kisanyácska

Jézusom, mennyit írtatok!!!!

Kisanyácska!
Köszi az infókat, látod ezért kellett a segítség, milyen átverősek a képek!!!
Nekem is az aranyhajó tetszik a legjobban!!A centralban meg van a szobában pc,de a másikba lehet vinni laptopot..milyen fura hogy internet nélkül már ki sem bírnék egy hetet..és az árak is itt a legjobbak!

Jótündér!!
Nagyon sajnálom ami veletek történt!
köszönjük a bíztató szavakat és persze írj bármikor!
Gratulálok a gyerekekhez!!

Jaj, Kisanyácska pont ez a feltőltés, amit linkeltél... :cry: nem bírtam végighallgatni, nézni,ezt nem lehet kibírni... :cry:
Szerintem mi már túlléptünk a társadalom elvárásain..én már nem akarok megfeleni..Violával kapcsolatban nem...Az Ő emléke az enyém,és igenis veszek neki ajándékot Karácsonyra ,Születésnapra..És lesz neki virágzó díszfa a kertben...mert megtehetünk bármit KIsanyácska...mert az életem Violáé...és soha-soha senki iránt nem fogok úgy érezni.....

MANO!!!
Jól van , :) érezd nagyon jól magad,kapcsolódj ki,aztán várunk szeretettel!!!!!!!

KépKépKép
tünci28

Jaj Bettit kihagytam!!!!
Szia!!!!!
Nekünk a kamrában lesz..és nem is olyan drága...Ti milyent néztetek..én olcsót! :D

De komolyan, amikor elkezdtem teregetni, mondtam a férjemnek, hogy Te mit szeretnél venni és mit kérdeztél..Erre ő a nagy férfias mindenhez értéssel.. :D elkezdte magyarázni a kondenzációs kanánok működési elvét, kiagyalta, hogy ez is biztos olyan..megnézte a neten és fél perc alatt döntött, hogy akkor veszünk mi is,mert pikk-pakk visszajön az ára..kiszámoltam, hogy hányszor volt télen hogy kétszer kellett kimosni mindent, mert bebüdösödött..meg poshadt szag van a lakásban, meg olyankor 25 fokon megy a fűtés két napig..szóval egy tél alatt megvan az ára!!!!!

Boboka!
Neked még annyit akartam,hogy nekem a férjem már belátta, hogy mi van bennem és sokat beszéltem neki Rólatok és ő pl. tegnap mondta, hogy bizonyos dolgokat beszéljek meg Veletek, mert Ti jobban megértetek..Tegnapaz volt például, hogy a másik topikban arról beszélnek a lányok, hogy ki mennyire öreg..és van néhány kifejezetten(számomra) fiatal anyuka, aki 30 fölött van ott meg inkább már a második babát várják..és elkapott a jaj,de öreg vagyok, félek, hogy kifutok az időből dolog...és erre mondta az uram, hogy majd Ti megvigasztaltok... :)
tünci28

a youtube-on láttam egy videót egy korababáról..csak akkor látszott mennyire pici, amikor az anyuka oda tette a kezét..a kézfeje, mint a mama ujja...
és az a hang..a gépek hangja..egy életre az agyamba égett.. :cry:
tünci28

Csak gyors sziasztok, ma bent dolgozom, de rohannom kell időpontra két tárgyalásra, úgyhogy dobok egy sminket a képemre, mert elég kókadt vagyok.
Ja és ma megyek felrakják a kontak lencsémet, elsőre! Hát nem tudom hogy bírom majd, mindig szemcsim volt.

Tünci
Én még nem tudom a fajtát, most kezdünk majd utána járni és amit írtál hogy visszajön az ára teljesen igaz, nekem is mindig büdösek a ruhák, ha nem megy maxon a fűtés és penészedik a lakás, mert ott csapódik le a pára.

puszi mindenkinek

Betti
Kép
betti0412

hajnal óta fennt vagyok nem tudtam visszaaludni, mikor a párom felkellt..aztán volt egy nagy bőgés..
valaki vidámítson...please!!
tünci28

Jó reggelt mindenkinek!

Volt látom éjszakai élet, én meg még azt irtam benézegetek. Közben tévéztem és elaludtam. Nálatok is szakad az eső? Utálom.
Ma meg szabadtéri programot akarunk csinálni, mert a MQ Donalds nyitó bulit tart a gyerekeknek. MOst délelőtt el kell intéznem 1-2 dolgot, aztán meg ebéd után megyek a Barciért és megyünk onnan egyből remlélem eláll az eső. Puszi mindenkinek. Majd közben elolvasok mindent utána és este felé jövök. Tünci nekem is azt mondta a férjem, mert a eddigi barátaim mindig modják neki miért nem megyek közéjük jobb lenne nekem. Aztán mondtam hogy inkább veletek beszélek, ti megértetek. Nem kellenek a hozzá nem értő sablon szövegek. Ki vagyok tőlük.

Na majd jelentkezek. Köszönöm Tünci én is gyújtottam ám és pont néztem milyen érdekes Viola és Franciska egy oldalra kerültek vagy igy kérted? Na puszi mindenkinek. Hát Manó örülök hogy jól érzed magad, tudtam hogy igy lesz.

Anita

Köszike a kedves szavakat.
melcsike70

Nem kértem, de én is örültem, hogy ott van mellette Franciska..
tünci28

Tünci!

Sajnálom hogy ilyen a reggeli hangulatod.

:roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most mennem kell. Puszika.
melcsike70

Legyél jobb kedvű kérlek, kérlek, kérlek, ................................................................................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
melcsike70

Vagyok:)

Tünci, azt láttam, hogy nagyon korán írtál már.
Vendég

De édesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mosolyogtam ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tünci28

Be happy Tünci :P :) :D :lol: :wink: 8) 8)
Vendég

Akit már írtam csajt, hogy megszületett a gyereke és küldözgeti a fényképeket...

Na tegnap megint küldött e-mailt. Ecsetelgetve benne, hogy el sem tudja mondani, hogy mennyire Isteni érzés anyának lenni, ez csodállatos állapot, a gyereke meg egyszerűen fantasztikus stb. Utána még csatolva egy rakat kép...

Szerintetek hogyan lehetne leállítani, hogy végre megértse, hogy még mély a fájdalom ahhoz, hogy az anyaság érzéseiről áradozzon egy gyermekét eltemető anyának?

Kb. egy hónapja már mondtam neki, hogy nem vagyok olyan lelkiállapotban, hogy nagy hasú nőket lássak. Ez nem volt elég?
Vendég

Betti, és mindenki, szép napot mára:)
Vendég

Boboka!
Ha van képed,a ravatalról, vagy az urnáról..küld el neki..egy kérdéssel...Mit gondol a fotóról???
tünci28

Nincsen sajnos. Pont tegnap gondolkoztam rajta, hogy kellett volna azért egy-két fényképet készíteni, de akkor, ott nem jutott eszembe.
Lehet, hogy az helyrebillentené egy kicsit a csajt.
Tényleg nem vagyok egy rinyálós, nyavalygós típus, de ezt már tényleg nem tudom elviselni. Az még talán elment, hogy küldött először képet, de, hogy két naponta belerúgni az emberbe??? az már gáz :twisted:

Tünci, félre ne értsd, nem ilyen sztorival akartalak felvidítani :roll: :lol: csak eléggé felbosszantottam magam.
Vendég

Semmi baj Boboka,de ne hagyd már kínozni magad..írjál neki egy kétmondatos e-mail-t..őszintét..nem kell előzékenynek lenned..
tünci28

Na, most hívtak az ügyfélszolgálatunkról, valami ügyfelet akartak kapcsolni. Mondtam, hogy annyira még nem vagyok képben, mert egy hete jöttem vissza tartós távollétről. Persze rögtön a kérdések, hogy miért, hol voltál. Mondtam, hogy babát vártam, de nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna. Erre mit mond a nő: GRATULÁLOK

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, most ki tudnék futni a világból.
Nehogy már nekem kelljen minden egyes nap magyarázkodnom :!: :!: :evil: :evil: :x
Vendég

:cry:
tünci28

Sziasztok!
Engem az alábbi mindig feldob egy kicsit, olyan kellően infantilis:[url]Ehttp://www.youtube.com/watch?v=ZcVsOv8c420z
(Remélem sikerült beillesztenem a linket :shock: most próbálkozok elösször ilyesmivel,nem vagyok egy nagy számítógépguru.)[/url]
madamrekamé

Hát nem tökéletesen nem sikerült , de majd legközelebb. Majd veszek órákat az öcsémtől :? .
madamrekamé

Madamrekamé, nem tudtam még megnézni, de majd otthonról is megpróbálom:)
Vendég

Boboka!

Ez szerintem is jó ötlet hogy küldj róla olyan fotót, hogy neki meg az legyen kellemetlen érzés. Most mennem kell csajok. Majd jelentkezek.

Tünci!

Remélem jobban vagy már.

Pusz mindenkinek.
melcsike70

most jöttem meg a temetőből,vittem szép virágot,vettem egy csomó mécsest, nehogy elfogyjon amikor venni akarok..

fájdogál a hasam, állandóan bizsereg, meg viszket a hegem..néha olyan kőkemény a vágás,feszül minden baja van..Boboka, Neked nem csinál ilyet..??

én se tudtam megnyitni a linket, mert nem egyértelmű,azon az oldalon vagy egy csomó minden..

kicsit takarítottam, meg kitettem a tegnap mosott ruhákat, mert az éjjel semmit nem száradtak, de itt nagyon jó idő van, hétágra süt a Napocska..

Lehet a reggeli hangulatomat befolyásolja, hogy nemsoká megjön...nagylelkűen beírtam a vonalzóra a 30 napot,remélem úgy lesz..bár tegnap is görcsölt picit a pocakom.. :?
tünci28

Lányok van akiszereti a rockzenét??

Teszek be két linket, ugyanaz a dal,csak két verzió, egyik sem tökéletes...
Ez a dal 1987-ből való...manapság már nem írnak és nem is tudnak ilyet énekelni...
Ha van kedvetek hallgassátok meg.
http://www.youtube.com/watch?v=VwiWCEon ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vcGfSNYB ... re=related
tünci28

Megjöttem a két tárgyalásról és eléggé le vagyok lombozva, piszok nagy munka lesz és a leghamarabbi határiő okt. 31. az első résznek.
Azt sem látom most, hogy fejezem be, persze, ha csak ez lenne, menne, de van még ezer másik.
Kicsit azt gondoltam nyugodtabb időszak lesz ez, amibe visszapöttyenek.
Napok óta olyan levert vagyok, olyan letojom hangulat.
Nincs kedvem semmihez, igazán nem lelekesít semmi.
Mennem kellene párom után hozzájuk, kb egy határ meg 60km, de nem akarok, csak még nem tudja, ő már elment, mondtam neki, hogy nem szeretnék most menni, de vár, én meg annyira nem akarok most, nem tudom mi van velem, de ha nem megyek, iszonyat megsérődik szerintem.
Itthon akarok maradni, délután aludni, olvasni, csak úgy lenni és még beszélgetni sem akarok, ha nagyon nem muszáj.
Ez elég ilyesztően hangzik...
Lassan indokolt a 2. menstruáció, pár nap múlva, lehet annak a hangulati hatása érződik rajtam.

Itt is szép az idő, gyönyörű, 24 fok van kint.

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti!
Végre valaki!Egész nap egyedül dumáltam!

Hova kellene menned a párod után??
Nekem is vacak napom van, lehet tényleg a menzesztől, én is ezt írtam,tényleg 4-5 nap aztán itt van megint..én még változatlanul utálom..

KépKépKép
tünci28

Vajdaságba.
Ő ott nőtt fel, mi oda járunk az ő családjához.
De még mindig nem indultam el....

Betti
Kép
betti0412

Ma mentünk a szárítógép után, de elég jó árai vannak...

Boboka, helyes vagy :wink:

Betti
Kép
betti0412

Na lassan összekapom magam és elindulok....

Betti
Kép
betti0412

sziasztok! Sikerült képbe kerülnöm, bár lehet hogy nem kellett volna... :cry:
Még nem kínoztam magam a youtube-n a korababák és angyal babák videóival de most hogy ezeket nézegettétek nekem is muszáj volt. Én hülye... :cry: Netcafeban bőgni nyílvánosan...nem is bőgni, zokogni...még jó h apa nélkül jöttem ide. Idejött a pultos kislány, hogy valami nagy baj van hogy a klaviatúrán zokogok? Alig bírtam kinyögni h meghalt a babám....azt hitte most, pedig rég volt de nem bírtam ki bőgés nélkül.

Kellett egy fél óra mire vissza tudtam ülni ide...no comment...ilyen marha is csak én lehetek!

Rólunk: jól érezzük magunkat. Ha hazamentem én is küldök képet nektek magamról. Már akit érdekel.

Már nem a saját lakásunkba megyünk haza. Nem akarok! És ezzel apa is egyet ért. Albérletbe megyünk. Már kinéztük hova szeretnénk menni tovább, ha elviszik a lakásunkat akkor meg is vesszük. Tudom h sokan hülyének tartanak amiért nem akarok visszamenni az eredeti lakásunkba de nekem jó emlék nem kötődik hozzá. Két baba, a férjem nővére.....annyi de annyi tragédia...elegem van. Persze tudom h nem a lakás az oka de akkor is.

Telefonon beszéltünk a nyílt örökbefogadás alapítvánnyal. Nem várunk arra h lesz e sajátunk. Talán lesz, talán nem. Semmi sem pótolhatja a sajátot de ha nem adatik meg nem akarom az életem aktív részét várakozással tölteni. Ha jönni akar, jöhet ha nem én akkor is szeretnék babát.
Apa már korábban is mondta de én nem engedtem neki. Mostmár igen. Várólista van és kb 1-2 év mire jöhetne egy pici és még az ucsó pillanatban is le lehetne mondnai. Az anyuka terhességét végig kísérhetnénk, mellett lehetnénk a szülésnél de a babát mi hozzuk haza, az anya a szülés után nem kapná meg még pár órára sem.
Lehet h belevágunk. Lenne egy cél egy új értelem és talán segítene. Nem tudom jó ötlet e...de azt hiszem belevágunk. Jövő pénteken megyünk haza (már valszleg az albérletbe), egyik ismerősünk külföldre költözött és a lakását bagóért kiadná csak nekünk. Vadi új, szinte luxus lakás. Talán ez is egy új élet kezdete lehetne jelképesen. Otthon a kisszobába be sem megyek szinte soha. Raktár lett, de a fala azóta is babaszínekben virít. Felhőcskék a plafonon, világító hold és csillagok lógnak a lámpáról. Csak a bölcső üres és poros. Mint egy horrorfilmben. A szekrényekben az illatos kis babaruhácskák helyett poros könyvek....nem is modnom tovább. Nagyon rossz érzés fogott el akárhányszor csak ránéztem az ajtóra. Apa is így érzte mindig de egyikünk sem mondta a másiknak.
Hogy a kb 6 heteském is távozott úgy gondoljuk kellett ahhoz h úlja átéljem és emlékezzek a szörnyűségre. Gyűlölöm azt a szót h halál. Szóval drága ára volt annak h emlékezzek de doki és a pszichom szerint is muszáj volt emlékezni mert enélkül nem jönne el a gyógyulás. Szerintem soha nem lesz gyógyulás de ez már csak a saját véleményem.

Vannak rosszabb és jobb napjaim is..változó...

megyek is, sokat gondolok rátok!
Vendég

Manomano: a nyílt örökbefogadás nem rossz ötlet, de én hallottam már olyanról, amikor az anya meggondolta magát... Babaszoba elkészült, babának minden megvan és anyának mégis kell a gyerek. Ahogy ti, úgy ő is meggondolhatja.

Üssetek le, ha ilyeneket nem szabadna írnom.

Boboka: írj annak a csajnak, küldj képet is és kérdezd meg mit szólna a helyedben az ő leveleihez???

Na én sem bírtam ki és néztem pár babát... Ott miért lehet megfogni őket és nálunk nem??? Bár lehet, hogy ott is "morbidnak" tartják ezeket a videókat :cry: :cry: :cry: :cry:

Tünci köszi az infókat!
hettuli

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?