Új privát üzeneted érkezett!

szmet! kincs nagyon jol magyarazta el a szurit, ne izgulj egy 19 mm az nagyon jo, sok sikert

vanda! ha nincs kedved irni legalab olvasal igy nem marardsz ki semmibol, tudom neha van olyan hogy minden szurke rozsaszin helyet, de madj minden visza fordul, vagy van hogy fen, van hogy lent, mi gondolunk rad :wink:

mazsi! en mindig el felejtem meg mondani a dokinak hogy nem tudok aludni, neked nem ajanlotak semmit? hogy teljesen nyugi legyel nezesd meg a pecseteket, de bizti nincs baj

ma voltam a nogyogyinal, azt mondta hogy nem kene dolgozak tobbet, de megy 1 honapot kb muszaj, mert a kolleganom nem jon visza, es megis en vagyok a rosz, ma megint kaptam a fejemre,
de ami a fontos nagyon jol lastzotak a babok (embrikek) es nagyon happy vagyok hogy minden ugy nez ki hogy ok

szep almokat! nektek meg nekem is....

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Sziasztok

Vanda csatlakoznék Kincs kérdéséhez Miiiiiiiiiiiéééééééééért??? :roll: :(

Szmet holnap gondolok rád, drukkolok nagyon :lol:

Móni nem azt mondtad hogy a héten nem dolgozol??? Vigyázz magatokra nagyon!!!

Ani neked nemsoká be kell menni kórházba?? :cry: Ugye szólsz ha van vmi??

Kincs kuckó kész van, fotók??

Mazsi voltál dokinál, mit mondott?? Pihizz sokat!!

Timi jövőhét!!! Addig mindent bele!!!!!!!!
Én már kezdek félni, hogy mi lesz ha nem lesznek jók az eredményeim

szép napot mindenkinek :P

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok!
Holnap megyek insemre, még semmi hatását nem érzem a szurinak, viszont egy kicsit megy a hasam. Lehet elkaptam valami vírrust mivel suliben dolgozom. :(
szmet

Szmet! ne izgulj nincs mit erezzel a szuri utan en sem ereztem semmit estleg kicsit feszult a hasam de nekem volt menupor szuri is, mindent bele holnap

Arnika! tegnap meg tegnap ellot voltam oljan 6 orat dolgozni, mert ha nem megyek minden 5 percben telefonalnak es nem tudok nyugottan lenni, ma nem megyek, reggel voltam korzeti orvosnal + hazi orvosnal receptekert es el kel intezem a papirokat mivel veszejeztettet terhesseg, mivel 2 baba van es inszemmel lettek, de meg husvetig muszaj menjek dolgozni olyan 4-5 orat hogy ne vigyuk tulzasba

mondtam hogy kaptam gyogyikat, a hugim meg vette hu-ban es el kuldte, ugy hogy majusig van boven magne-b6 es rutascorbin is
a netten olvastam nagyon agaszto dolgokat az ikres terhesegekrol, mar mint hogy nagyon sok az abortusz es hogy nem lehet oket vegig ki hordani es ez sok problemat okoz a babaknak, de tegnap a nogyogyim azt mondta hogy nem kel mindent komolyan venni hogy sokszor el tulozak de ha vigyazok magunkra nem lesz semmi baj, nagyon remelem mert egy kicsit meg ijedtem azon amit olvastam, nagyon akarom hogy jo anyuka legyet a terheseg alatt is es hogy a babak jol lakozanak a pocimban

kjaja el tuntel?

ani kesz a baba sarok, mikor teszel kepeket? talaltatok ikres baba kocsit?

Kép

demoniq13

Előbújok, mert ez nagyon kikívánkozik belőlem:

Móni! (és mindenki, mert előbb-utóbb mindenki pocis lesz)

Nem szabad odafigyelni az ilyen rémtörténetekre! Én a nagymamámmal rettenetesen összevesztem, mert folyton ilyen sztorikkal traktált terhesen és közölten vele, hogy erre nem vagyok vevő.
Persze, az ikerterhességeknél mindig van rizikó. Meg egyes terhességnél is. De ez a ritkább. nem lesz semmi baj! Tudom, hogy főleg első babánál könnyű megijedni, de nem kell félni.
Az ikreket is ki lehet végig (vagy majdnem végig hordani. Meglátod Móni, nem lesz gond.
vovanda

VANDA! NAGYON KOSZI A BIZTATAST, NAGYON ARI VAGY, EN IS NAGYON SZERETNEM HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN
KOSZIKE :lol:

Kép

demoniq13

drukkoljatok nekem ma lesz 12:30 az első inszeminációm. :D :D :D :D
szmet

szmet!
nagyon.nagyon drukkolok!kezem lábem keresztben!csak pozitív gondolatok!!! :D :wink: :D :wink:

móni! ne aggódj!minden rendben lesz!csak vigyázz nagyon magatokra! :wink:

árnika!tegnap nem tudtam délelőtt a gépen lenni mert közbe jött valami.de ha rajta vok és elérhető jelentkezz be!dumcsizunk!te megkaptad norkától a kártyákat?én még nem.pedig azt írta hogy küldi.igaz még küldheti bármikor... :wink:
egyébként én is naon félek az eredményemtől.biztos hogy még mindig naon magas lesz az inzulinom.de minden tőlem telhetőt megteszek,hogy javítsam.és te is!majd csak lesz valahogy.de akkor jövőhéten megyünk. :wink: :roll:

kismamik?hogy vagytok?kincs?ani?móni?mazsi?gigi? :roll:

Kép
timé&tati

Sziasztok

Mi van itt haldoklik a topic???? Tessék jönni!!!!! :twisted:

Nincs kedve csinálni vkinek topikis táblát?? Én csinálnék, csak nincs programom hozzá, de lehet szerzek a némaüzemmódban lévő Vandától. :) :roll:

No és rendelni akarok LH és HCG tesztet a babatervezőkről , ha vki úgy gondolja szóljon és akkor oszlik a postaktg.
Mindkett teszt darabja 164,3 Ft. szerintem nagyon olcsó

Örülnék ha jönnétek sürübben , mert lassan egyedül maradok a topikon :cry: és nem lesz vmi nagy élmény magamnak írosgatni.

Szmet drukkolok mindjárt kezdőddik a célbafutás :lol: :lol:

Mazsi mizujs?? beszéltél dokival?

Ani minden rendben?? jelentkezz!!!!!!! legalább addig míg 3:1ben vagy. Legalábbis remélem.

Móni amit a neten olvasol azt szelektáld!!!! nem minden igaz!!!! és csak optimistán, hidd el minden rendben lesz :lol:

Timi már várom nagyon, és megyünk!! :lol:

Kincs??? :roll:

jók legyetek, puszi

árnika

Itt vagyok!!!!!!!Egyben!
Igyekszem apával tölteni minden percet amit itthon van,lehet utolsó napokat éljük kettesben....sosem lehet tudni...olyan vagyok mint egy ragacs,mindig ott vagyok a hátsójában!

Szmet már biztos túl van! :D

Móni!
Már régen megvan a babakocsi,csak összesűrítve a többi holmival a szobában.Majd ha kicsempészem küldök róla fotót.
A babasarok nem rám lesz bízva.Meglepi ha hazajövök.

Kép
ani0227

Némaüzemmódbanlévővanda!Merre jársz????? :roll: Meddig tart?

Kép
ani0227

Köszi lányok a drukkot. Mostmár itthon vagyok és fekszekk.Túl vagyok a vizsgálaton. március 14-én megyek vérvételre.
szmet

Sziasztok!

Szmet drukk!! még bizti pihizel..

Árnika kedves a táblicsku ötlete nagggyon jó, álmatlan perceimben gondoltam hajnalban,hogy jól jönne mert nem tudom ki hol tart..
ja és nem parázni!! javultok és kész!!
új képek nincsenek,holnap kezdjük a szekrények összerakását..aztán kreálunk képeket is :wink:

Moni hallgass a lányokra, sok bugyutaság van a neten a hasznos dolgok mellett..legyen példa előtted Ani!

Ani jó apizást!
remélem a kórházi napok hamar eltelnek, és aztán néha híreket kérünk!!!!

szép napot!
Vendég

KINCS:IGEN PIHIZEK.
szmet

motmár csak azon gondolkozom, hogy melyik nap csináljak terhességi tesztet?
a doki azt mondta hogy nincs értelme.
szmet

Úgy látom, engednem kell az erőszaknak. Itt vagyok. :lol:
Figyeltelek ám benneteket, csak nem volt kedvem írni. Át akartam gondolni pár dolgot.

Amúgy ma megvolt a chlamydia, hétfőn EKG és minden megvan, amit az első konzultációra kértek. Némi munkahelyi idegbajt leszámítva minden rendben.
Ja és itt játszott a Harlem kosárcsapata, irtózat ügyesek-aranyosak voltak! Márc. 16-án megyünk a Disney on ice-ra, NÉGY irdatlan eleven gyerekkel!!!
Kb. ennyi. Hallgatásom okáról 1szálpasit faggassátok! :twisted:
vovanda

Szmet
Nagy drukk!
Teszt... én inkább vérvételre szavazok...

Vanda, Pasi
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Tábla
Jó ötlet :lol:

Vagyogatok, csak házat újítunk fel...
Vendég

Pasi!!!!Mit tettél?????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
ani0227

sziasztok!
akiket érdekel, mit tettem: vanda azért váltott néma üzemmódba, mert a pasija fejében van egy kis defekt. mivel nálunk én vagyok a hibás, fejembe vettem, hogy a munkahelyen a főnökön kívül nem nagyon kellene szólni senkinek (nem tudom, miért, de valahogy olyan izé...megmagyarázni nem tudom)...na ez az, ami nem tetszik neki, mert ő nem akarja titkolni, hogy lombikozunk. én hiába mondtam neki, hogy mondja el, majd megoldom valahogy a problémát, hozzászoktam már eddigi életemben, hogy egyedül oldjak meg mindent, ő hallani sem akar erről. azt mondja, hogy nem azt akarja, hogy túléljem, hanem hogy magamtól nyissak (erre valószínűleg nem leszek képes). és azt is mondja, hogy neki könnyebb nyelni, mint ahogy én érezném magam. meg hasonlók. elég érthető voltam vagy kicsit zavaros? mellesleg vanda egy tündér....sosem volt senki, aki ennyit törődött volna azzal, hogy én mit érzek és hogy élek meg dolgokat....
1szálpasi

Hát igen... Nehezen emésztem ezt a dolgot. Valószínűleg azért, mert a volt felesége az, aki "belenevelte" ezt a hülyeséget. Hogy ez szégyen, meg titkolni kell. Még a közvetlen család sem tud róla, hogy a kislányuk lombikbaba.
Ami miatt meg még kevésbé értem: van egy kolléganőnk, aki szintén lombikozik, meg (ez most derült ki) egy kollégánk és a felesége már 6 inszemen estek át. És egyikük sem parázik így.
Nagyon rossz, mert négyen vagyunk egy szobában és egy telefont sem lehet így normálisan intézni. Vagy ha valamit meg kell ezzel kapcsolatban beszélni, e-mailt kell írni. Ami elég vicces, mert 2 méterre vagyunk egymástól...
vovanda

Sziasztok!

szmet, pihiz meg, en szinte minden este mikor jottem a melobol vacsiztam , zuhanyoztam es irany volt az agy, de ugy latszik be jott es az sem erdekelt ha ki van e takaritva vagy sem... szoritunk hogy te legyel a kovetkezo :?

Arnika! draga itt vagyok, csak az este vasarolni voltunk mert szombaton eleg nagy a tolongas, jo otlet a tabla :lol: es te is meg Timi is nagyon ugyesen csinaljatok a fogyo korat es biztos sokkal jobbak lesznek az eredmenyek ami kozeleb visz a babasodashoz

ani! milyen edi vagy hogy ra vagy ragadva apara de jol teszed... mikor mesz korhazba? es nagyon edes a ferjed is hogy neki vag a baba saroknak egyedul hogy meglepit csinaljon

kincs vegul meg vetettek a kocsit???

1szalpasi! nem ertelek teged sem meg a ferjemet sem o is titkolni akarta a problemakat, vegul egyeseknek el mondtuk az igazat masoknak meg fel igazat, de a csaladnak az igazat persze, nincs mit titkolni nem ti tehetek erol mint sok mas no sem akiknel problema van, vagy akar miljen mas tipusu betegsegje van az embernek, gondolom nehesz meg emeszteni es nem vagyunk egyformak de probalj egy kicsit meg nyilni masokkal is ugy ahogy itt teszed, szerintem csodalni valo az aki ha problemaja is van csinal valamit azert hogy a celt elerje es nem kenyelmesen ki jelenti nekem ez a problemam nem lehet igy baba es akor nem megy tovab mert hoszu es "fajdalmas" a program, hanem anak le a kalappal aki kuzd egy kis csodajert... eleg sok zagyvasagot irtam remelem ertheto vagyok :oops:

2-3 napja negyon eros hanyingerem van sokszor meg a viztol is undorodom, azt gondoltam hogy ha azt eszem amit valaha mindik kivantam hogy esetleg segit, de nem, tudtok valamit javasolni???

ja es a jovo szombaton keresztelobe kel menyunk, itt nem szoktak boritekokat adni, es a baba masodik, tehat mindent orokol az elsotol, ruhat, jatekokat... van valami jo otletetek, please irjatok ha valami eszetekbe jut

Kép

demoniq13

Sziasztok!

Pasi én megértelek!
Én sem tudom igazán elmondani miért de mi sem mondtuk senkinek,hogy gond van...1-2 hasonló cipőben járó pár tudja, de még a család sem hogy konkrétan mi volt a gond,mennyit jártunk orvoshoz és hogyan sikerült. Azt hiszem a sajnálat és sopánkodás miatt nem beszéltünk a dologról, és persze sokszor nehéz is volt magunkban rendezni a "kudarcokat" nem még x ember kiváncsi kérdéseire válaszolni.... nem szégyen de úgy gondoltuk ne fecsegjen és csámcsogjon mindenki ezen..aki nincs benne nem érti...

Szia gigi!!! :)
Azért gyere kicsit gyakrabban! A festési láz mindenkit elkap...kitartást!

Demoniq
Hányingerrel nem küzdöttem, így igazán tanácsot sem tudok adni.. :(
a kocsi még nincs meg, várjuk a fizetést....próbáljuk az olcsóbb dolgokat megvenni..de így is repkednek a 10000-ek.

Szép szombatot!
Vendég

Móni!

Nekem a hányingert a szénhidrátok oldották, úgyhogy próbálj meg kekszet vagy kiflit rágcsálni.
A keresztelőre meg esetleg vehettek egy szép babanaplót, bár nem tudom, nálatok szokás -e.
vovanda

Holnaptól kezdem szedni az utrogestánat az érdeklene ha majd mennem kell vérvételre két hét múlva akkor az nap reggel kell e még bevennem.
szmet

szmet! en mikor v.v-re mentem nem ettem reggel es csak v.v-tel uan regeliztem es utana vettem be a gyogyikat mert altalaban eves utan szoktam be venni a gyogyikat... en nem csinaltam terhesegi tesztet itthon... biztos akartam lenni az eredmanyben

vanda! itten is megy ez a babanaplo ajandek de szerintem erre mar gondoltak... ma el megyunk egy babas uzletbe hatha valami meg tetszik

Kép

demoniq13

Sziasztok

Vanda, Pasi én már egyszer írtam nektek, hogy nálunk sem igazán tudják sokan, még közvetlen családtagok sem . Mi ezt sokszor átbeszéltük, és inkább a férjem nem akarta. Mostmár az eltelt idő után azt mondom lehet neki volt igaza.
Én is úgy tapasztaltam hogy nem értik az emberek!!! -és nincs már kedvem hülyébbnél hülyébb kérdésekre válaszolni. Inkább maradjunk azon a szinten, hogy mikor lesz már baba kérdés.
Nem mondom azt hogy nem fogjuk elmondani ha már meglesz, de most biztos hogy nem. Ezzel nem azt akarom mondani hogy szégyelni kell, de feltehető a kérdés mivel lesz jobb ha tudják? Egy pár életében még ezen kivül is van sok olyan dolog amiről nem beszélnek másoknak.
Nem tartom magam egy nagyon érzékeny embernek, de hamarabb voltak fájó mondatok azoktól akik tudták.
De hangsúlyozom ez az én/mi véleményünk, döntésünk!

Szmet ha nem birod csinálj tesztet, de nem teljesen megbízható még akkor! Enni lehet úgyanúgy, és a gyógyit is beveheted, nem befolyásolja az eredményt.

Ani igazad van használj ki minden pillanatot. :lol: lesz segítséged ha megszületnek?

Kincs tetszik új vonalzód. :lol:

Móni én mindig szoktam venni babaápolási dolgokat, mert az tuti hogy kell, és esetleg egy névreszoló cumitartó stb.
Elevitet szedel abban van hányinger ellen gyógyi. vagy kérdezd Anit ő profi rókakergető volt. :lol:

Kabócáról nem tudtok vmit??

megpróbálok csinálni táblát

jó hétvégét mindenkinek

árnika

Móni!
Nem akarlak elkeseríteni,de ez még csak rosszabb lesz!Nekem a 6-ik héttől kezdődött,és a 14-15-ik hétig tartott.Nekem nem segített semmi sem.A vizet ahogy megittam hidegen,úgy ki is jött.Még meg sem tudott melegedni.3 hetet kórházban voltam miatta.De hátha te nem leszel ennyire rosszul.

Árnika!
De jó,hogy csinálsz táblázatot! :D
Ha hazajövünk anyukám lesz itthon velem egy hónapig,tovább nem engedik.Hátha addig összecsiszolódunk a kicsikkel.
Láttam szereted a kutyákat,nem kell melléjük még kettő??

Szmet!
Hogy oldod meg a kúpozást ha dolgozol?Nekem nem kúp volt,de gondolom azzal egy ideig feküdni kell,hogy ki ne jöjjön... :roll:
Mennyi idős a baba,ahova menek keresztelőre?Úgy talán jobban tudunk segíteni,ha tudjuk.

Kép
ani0227

Kincs
Ha még csak festés lenne... de mi most alakíttatjuk át az egész fűtési rendszert...

Nálunk a család, a munkahely, sőt majdnem az egész klinika-telep tudja, hogy lombikoztunk... én ebből sose csináltam titkot.
Miért kellene szégyelni, hogy az ember "beteg", hogy orvosi segítségre szorul?

Rókicák
Még engem is meg-meg látogatnak :cry:
Jó szokott lenni a cola... meg a B6... azt ettem, mint más a Tic-Tac-ot...
Vendég

Gigi!

Szerintem a pasim kezd rosszul lenni. Minden pocisnál befigyel minimum egy festés... Én meg pocak nélkül is folyton rendezgetem a lakást. Mi lesz, ha kitör rajtam is a fészekrakó ösztön? :P
És persze jó munkát, feltételezem a nagyfiad ott van és segít?
Csak mert festéskor az enyémnek még az orra is festékes volt.
vovanda

szep vasarnapot!

tegnap vettunk a keresztelore egy hinta-palinta felet amit a lakasban kel hasznalni, van rajta 1-2 kis jatek is, es ebben tud aluszikalni is mert le lehet engedni majdnem fekvo alapotba, remelem tetszeni fog nekik
a ferjem teljesen le va torve mert ebben az uzletben egy kicsit szejel neztunk mi is, babakicsi, agyak stb es mikor ra jot hogy rengeteget kel kolteni plusz a sajat kocsinkat is ki kel cserelni egy station wagon-ra...nem aludt jol az ejel ezekel a gondolatokal es mar en is be jelentettem hogy kel festeni az egesz lakasban roszul van szegeny

ha hanyingerem is van nem szoktam hanyni, a furcsa az hogy inkab este jon ram, nem reggel kene hogy legyenek ezek a roszulletek, nem szoktam colat inni de lehet hogy ki probalom...

arnika! nekem nem irtak elevitet, hatha a magne-b6 segiteni fog hogy ne legyen nagyon rosz...

Kép

demoniq13

Móni!
Nekem kb. 13. hétig folyamatos hányingerem volt... Ne aggódj, múló állapot. Ani esete -hogy a hányás miatt kórházba kerül-viszonylag ritka.
Ami a babacuccokat illeti: alaposan nézzetek szét, akár Romániában meg Magyarországon is, mert az árakban hatalmas eltérések vannak, akár két üzlet között is.
Mekkora autótok van? Biztos, hogy cserélni kell?
Ja, és az Elevit: terhesvitamin, recept nélkül kapható. De szerintem ha bármilyen kismamáknak való multivitamint megveszel, van benne b6. Kérdezd meg a patikust, hogy nálatok melyiket érdemes megvenni.
vovanda

Móni!
Most,hogy írta Gigi a coca-colát,az nekem is bevált!!Teljesen elfelejettem!

Kép
ani0227

Magamról: Ma délután iszonyatosan görcsölt a hasam szerintetek ez normális insem után?
szmet

szmet! nekem is fajt a hasim szinte minden nap de nem tulsagosan ha meg enyire fog fajni esetleg be telefonalhatz a Kaaliba, ok bizti meg mondjak hogyha normalis ez

Vanda! nekunk egy rovid ASTRA-nk van biztos kel egy nagyob kocsi, a vasarlasal inkab hu-ba nezunk szejel, Ro-ban sokal roszab az aru es van mikor meg dragab mint itt, Debiben vanak sok babas uzletek, itt nagyon agaszt hogy nincsenek ikres kocsik, a ferjem azt mondta hogy akor veszunk 2, de egy valaki nem bir el 2 kocsival, egy ikresel is nehezen de 2-vel egyaltalan, ja es oljan kocsit talaltunk ami tesfereknek van de csak 6 honap utan hasznalhato mert nem lehet le engedni, remelem talalunk valahol

Arnika! szep unepies a te vonalzod is

Kép

demoniq13

Móni!
Itt több helyen is lehet jó ikerkocsikat kapni, bár jelzem árak sajnos vannak... Ha liftes házban laktok, mindenképp mérd meg a liftet, hogy beférjen a kocsi. Ami az autót illeti: ugyanez a helyzet. Meg kell mérni, hogy mekkora a csomagtartó, befér -e összecsukva a babakocsi. Egyébként nem tudom, kell-e a csere. Anyukámnak volt Astrája, azért nem olyan kicsi. Nekünk most egy Chevrolet Kalosunk van, na az kicsi.
Bár most még azért érünk benne...

Szmet!
Mindenképpen hívd fel a dokidat, ha edig még nem tetted. És várjuk a híreket.
vovanda

Sziasztok

Nem tudok csinálni táblázatot :( néztem a hétvégén szerkesztőket, de semmi használhatót nem találtam. Ha valaki tudna csinálni, és persze van kedve hozzá, jó lenne.

Szmet remélem már jobb, sok mindent nem igazán tud a doki csinálni vele.
Ez a két hét várakozás a legrosszabb az egészben.

Ani köszi de az a kettő elég, így is az egyiket el kellene altatni, de nincs szivünk hozzá. :cry:
Van nektek kölyökkutyitok?? Hogy fogjátok a babákhoz szoktatni őket?? Vagy nem igazán lesznek közelben sosem??
Mikor kell bevonulnod korházba??

Kincs olvastalak másikon, légzésfigyelőt úgy tudom már lehet bérelni is (majd én is szeretnék :oops: ) árat sajna nem tudok.

Vanda ez már a ti hónapotok :lol:

Holnap megyünk vérvételre , kiváncsi leszek eredményre. Remélem legalább egy kis javulás van.

árnika

árnika: Hát igen két hét ez az. A hasfájásom elmúlt hála csak szombaton volt. az egyik kolleganőnek is volt inseme és ő is ezt érezte. Azóta már egy kislány anyukája :D

Tegnap rávettem a páromat hogy menjünk be egy bababoltba nézelődni és a babakocsiknál meg is álltunk. MÁr találtam is egy megfelelőt és ez csak 40 ezer. Nekem az a szempont hogy könnyű legyen és a baba vízszintesen tudjunk feküdni :D
szmet

Kincs!
Légzésfigyelőt elég sok helyen lehet bérelni. Ha választottál már gyerekorvost, akkor érdemes ott szétnézni. Abban a rendelőben, ahova mi járunk van kitéve. Vagy a védőnőnél.
Nekünk is volt egy darabig, jelzem: tök felesleges. Egyrészt meg kell tanulni hozzá újraéleszteni, másrészt sok a vakriasztás.

Árnika!
Tényleg lassan "eljön a mi időnk"... :lol: És tele van a hócipőm a munkahelyemmel. nem tudtok valami jogásznak való melót?
vovanda

Vanda! mi 2 mikor megyunk ro-ba tele van a kocsi, sokszor meg a hatso uleseken is van valami, kebzeld el 2 kisbabaval... ha sw lenne a kocsi nem lenne problema, de igy biztos nem megoldhato, a kalos tenleg kicsi, de ha nem kel hoszu utat tegyetek szerintem ok, nalunk ezek a hoszu utak miatt kell a nagy kocsi, majd mikor jovunk ro-ba esetleg meg kerlek hogy magyarazd meg hol nezhetek iker babakocsit, ja es a 3-ik emeleten lakunk lift nelkul :cry: , de maj d a babakocsit lent hagyuk mert csak kulcsal lehet be lepni a lepcsohazba (es a szomszedok is igy csinaltak)

Arnika en is holnap csinalok ver vizsgalatot meg vizeletet, meg latod jobbak lesznek mint az utolsok. tablat nem lehet csinalni excel-ben vagy esetleg word-ban is? esetleg meg probalhatom de nem tudom hogy lehet-e csatlakoztatni a topikhoz...

szmet! telefonaltal?

nekem azt mondtak hogy ne igyak szensavas udit, tehat a colat nem nagyon lenne szabad inni???

Kép

demoniq13

Móni!
Utaztunk már az ország túlsó felére is. Hidd el, meg lehet oldani, ha ügyesen pakolsz.
Babakocsi: a Brendonban (bababolt) láttam a múltkor ikerkocsikat elfogadható áron és nem is hatalmas méretűeket. Ha jöttök szólj és navigálok.
Ami a colát illeti: a szénsav esetleg felfújhat. Egyébként meg úgyis te érzed, mi esik jól. Egyél-igyál ami jól esik. Én pl. terhesena banánt nem tudtam megenni, annyira kész volt tőle a gyomrom. Szóval ezt te érzed.
vovanda

Móni!
Bűnözni lehet egy kicsit,és ha segít akkor annyira nem nagy bűn.Én ráaásul legszivesebben csak szénsavasat innék.Tudom,hogy nem kéne,de mikor már a nyálam csorog érte,akkor nem állom meg(de csak egy picit).

Ma voltunk babalátogatóban a barátnőmnél.Mit ne mondjak...megviselt.Úgy néz ki a kisbaba Down-szindrómás.Ami a terhessége alatt nem derült ki,de a külső jegyei alapján megállapítható.De azért még bizakodnak,én is azt tenném.Az eredmény majd csak 2 hét múlva lesz meg.Nem szeretném átélni amit ők éreznek most.Szerintetek létezik az hogy sem a afp,sem az ultrahang,4D nem mutatja ki?Vagy ennyire enyhe fokozat lenne?

Kép
ani0227

Móni: Nem telefonáltam. Elmúlt a hasgörcs. Valószínű akkor repedhetet meg a tüszőm. Most nyolc óra van és fáradt vagyok igaz még csak a 17.napba vagyok, ki tudja. Ezt a szerencsére bízom.
szmet

Sziasztok!

Ani
Barátnődéknek minden jót!
Sajnos igen, sem az ÁFP sem az uh nem 100%, csalhat negatív és pozitív irnyban :cry: Mikor született és milyen vizsgálatokat csináltak amire most várnak?
Te mikor voltál uh-n??
Én ma képzeld 1fokban érett a lepény :shock: neked milyen??
Lányok ti tudtokvmit,hogy melyik héten milyen érettségünek kell lennie???
Kiskincset ismét nagyobbnak mérték..

Szép estét!
Vendég

Kincs!
Ne idegeskedj. Visszakerestem a saját adataimat, két hónappal terminus előtt volt 1 fokban érett a lepény, a 37. héten 2. fokban. Bár jelzem, Balu két héttel előbb jött, de azzal már nemvolt gond. Kiskincset mekkorának mérték? Ha már 2. fokban érett a lepény, jó ha összepakolsz, de ez a mostani nem gond. A sajátomat keresni kellett és anno a dokim sem mondta, hogy ezzel gond lenne.

Ani!
Sajnos van, hogy semmilyen vizsgálat nem mutatja. Valószínűleg (ha találnak is valamit) nagyon enyhe fokú. A barátnődéknek minden jót kívánok!
vovanda

Jó reggelt!

Köszönöm Vanda!!
Sajna a neten nem találtam infót melyik héten milyen állapotban kell lennie a lepénynek, az uh-n nem is hallottam hogy mondta a szonográfus (akkor rákérdeztem volna) csak a leleten láttam meg.
Kicsit váratlanul ért(szeretem ha képben vagyok a dolgokkal),és a dokimmal elméletileg csak a 36.héten talizunk..nem tudom hívjam-e...
Méreteink:
BPD: 89mm
Thorax Ap: 90mm*85mm
Femur: 68mm
Vendég

Kincs!

Már dolgozom, de otthon majd megnézem, Manó mekkora volt. Nekem sem mondták külön a lepényt anno, úgyhogy nem is foglalkoztam vele. Ha gáz lenne, szólnának.

És ezt mindig elfelejtem: Gigi lehet, hogy tudja is, első babásoknak mondom: a kórházi pakkba tegyetek Panadolt. Tudom, hogy szentségtörésnek hangzik, de nem az. Ez az egyetlen fájdalomcsillapító, amit terhesen és szoptatás alatt is lehet szedni. És én nem bírtam volna ki az első éjszakát másképp. Jelzem, engem elég sokat "stoppoltak", másnap már nem volt gond, az első órákban viszont rohadtul fájt.
vovanda

Kincs!
Engem majd jövőhéten néznek uh-n legközelebb.Onnantól minden héten.Tegnap a védőnőnél a szívhangot meghallgatták,olyan jó volt.

A barátnőm kisbabája február 2-án született,de már a gyerekkórházban mondták,hogy valami nem stimmel.Múlt héten kedden voltak Szegeden,ott vizsgálták meg a picit.Vérvétel..stb.Az eredmény csak 3 hét múlva lesz meg,amiből már csak kettő van.Nagyon lassan telik az idő.Nekik a legszebb baba a világon,de mi mikor megláttuk nagyon lehetett látni a jellezetességeket rajta.Hátha csak a vonásai olyanok......

Kép
ani0227

vovanda: Akkor a panadolt már most is lehet szedni?
szmet

Szmet!

Ha muszáj valami miatt bevenni, akkor gyakorlatilag az egyetlen fájdalomcsillapító, amit most szedhetsz. De csak a sima panadolt.
vovanda

[quote="vovanda"]
írta:
vovandaÉs ezt mindig elfelejtem: Gigi lehet, hogy tudja is, első babásoknak mondom: a kórházi pakkba tegyetek Panadolt. Tudom, hogy szentségtörésnek hangzik, de nem az. Ez az egyetlen fájdalomcsillapító, amit terhesen és szoptatás alatt is lehet szedni. És én nem bírtam volna ki az első éjszakát másképp. Jelzem, engem elég sokat "stoppoltak", másnap már nem volt gond, az első órákban viszont rohadtul fájt.

Én az Algopyrinre szavazok... azt is lehet szedni... :wink:

Kincs
1. fokban érett lepény teljesen jó a 32. héten...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?