Sziasztok
Krisz
Gratulálok a hugodnak, rég jártam már erre, eddig nem volt alkalmam
Sweetlady
Nagyfiamnál a férjem itthon volt két hetet, meg anyukám segített, amikor tudott. Most még könnyebb a helyzetem, mert a férjem máshol dolgozik, pincérként, így nem napközben, hanem délután megy dolgozni, azt sem minden nap, tehát nagyon sok segítségem van így
De még így is nehéz volt az első két hét, mikor már itthon voltunk. Nagyon elveszettnek éreztem magam, hogy úristen, hogy fogok boldogulni két fiúval, hogy fogjuk felnevelni őket?? Aztán szépen minden letisztult
Dóri
Örülök, hogy minden rendben van a babóval, képzeld, kolleganőm is most jár a 20. héten, volt is szerdán uh-n Csapónál
Úgy elmegy az idő, most derült ki nemrég nálad is meg nála is, hogy jön a baba, aztán már itt is a félidő
Gratulálok a vizsgához
Ági
A szoptatáshoz nincs köze az előtejnek
Tapasztalatból mondom
Első terhességemnél volt előtejem, szülés után 4. napon lövellt be a tej, akkor a fiamat 4,5 hónapos koráig csak szoptattam, majd 10 hónapos koráig sikerült szoptatni.
Mostani terhességem alatt egy csepp előtejem nem volt, szülés után 2. napon lövellt be a tej, és Balázs 4 nap múlva 5 hónapos, de anyatejen kívül nem kapott mást
Tehát nem attól függ a későbbi szoptatás sikere, van-e előtej, vagy nincs.
Találkozó: nekem is csak a hétfő jó, szerdán csak délután, a többi nap sajnos nem jó. 28-a jól hangzik!
Gabi
Mi Ákosnak beadattuk 15 hónapos korában. Balázsnak is szeretnék beadatni, 1 éves kor alatt jóval olcsóbban meg lehet vásárolni, és ráér később is beadni. Van, aki már 5-6 hónapos korban kéri a babájának, de mostanában olyan sok szurit kapnak, nincs szívem még jobban szurkáltatni.
Kismuki
jót vigyorogtam a srácokon
Ezt a babás műsort még nem láttam, pont akkor megyünk Ákossal korizni, de holnap fel fogom venni kazira, megnézem, már én is kíváncsi vagyok rá
Lányok, képzeljétek, kibújt Balázs első foga!!
Nagyon meglepődtem, mert Ákosnak csak 8 hónaposan jött ki az első, és Bazsi még csak 5 hónapos lesz
Észre sem vettük volna, ha nem nézem meg az ínyét, hogy miért rágcsál napok óta mindent. Hát, már kocog rajta a kanál, kipróbáltuk
Mindenkinek jó pihizést
Lau