Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a választ! :D
kicsigee

BOLDOG 2. SZÜLINAPOT LOLONAK!!!!!!!!!

milyen volt?
kerekpocak

BOLDOG NÉVNAPOT FATIMA!!!
kerekpocak

BORINAK BOLDOG 8. HÓFORDULÓT!!!!
kerekpocak

Uram isten mennyi minden!

EMMUSNAK BOLDOG 11. HÓFORCSIT! iSTEN ÉLTESSEN KIS DRÁGA!

BORINAK BOLDOG 8. HÓFORDULÓT!

FATIMA BOLDOG NÉVNAPOT!

LOLÓNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Igen megyünk a talira mi is! :D

Nelly

Kép
breeki

Macarella, jót nevettem, ahogy körülírtad a külsőd. Fasza.

Fatima, ne haragudj, pedig tegnap mondta Feri, h. névnapod van...
Boldog névnapot!!!

Lolónak nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!

Borikának pedig boldog 8.-at!

Kép
niki30

Emmának már nincs láza, jobban van, bár sokat alszik. Így azért mégsem indulnék el vele. Pedig gondolkodtam rajta.

Kép
niki30

Sziasztok!

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket - észre sem vettem, hogy ma van :oops:

Fatima, boldog névnapot!!

Lolónak pedig boldog szülinpaot utólag is!

Emmának, Pertrának jobbulást!

KépKép
KépKép
nyuszi04

köszönöm a szülinapi köszöntéseket Laura nevében is.
majd alkalomadtán még a vonalzóm is frissítem, mert megállt. :?:

szűk családi volt a szülinap, délelőtt Füvészkerteztünk (amúgy ajánlom mindenkinek, mert pang az ürességtől), ott pónigolt Laura életében először, meg kecskéket és bárányokat simogatott. labdáztunk, csúzdázott stb...

du-i alvás után tortázás volt, meg ajándékok átadása. kapott 3 kerekű biciklit, meg egyéb apróságokat. volt héliumos lufi + tűzijáték a tortán, gyertyafújás ezeket általában nagyon szereti.

Teri, Szonjának is jobbulást kívánok !

Marcsi

KépKép
alon

Gyermek még alszik, ha felébred összeszedjük magunkat és indulunk!

Örülök, h Emma jobban van, de (ne haragudj, h ezt mondom :oops: ) sztem nem érdemes kockáztatni, h Emma visszaessen, vagy vmelyik gyerkőc lebetegedjen (elsősorban Jónás, de a nagyobbak sem).
Itt a nyár, majd szervezünk másik talit is! :wink: Teri, Edis, Anita, Kriszti, Andi..... szintén.. :wink:
Amúgy mi lehetett, dokival beszéltél?

Borit, Lolot, Fatimát Isten éltesse!!!!!! :D :D :D
Köszönjük mi is a köszöntéseket! Hihetetlen, h már mi is itt tartunk! :shock: :lol:

Kriszti, nem semmi, h Balázs mekkora! Ne aggódj a forgás miatt, majd eljön annak az ideje is! Jól emlékszem, keresztelő is volt? Fotókat kérünk!

Zsu
svs

nem lehet h emmának csak a foga? mert akkor meg gyertek.
kerekpocak

jobbulást petrának!!!
kriszti: forgás: smau 5 és fél hónapos volt amikor kezdte (iszonyú sok motiválás hatására) a forgást. 11 hónaposan pedig járt! és soe fordult hasáról a hátátra. ez kimaradt.
kerekpocak

Sziasztok!
Csiripelték a kismadarak tegnap e-mailban, hogy lesz ma babatali és próbáltam is átszervezni a napomat, de már ott elakadtam hogy ide sem tudtam írni este. :( Hiányzik a társaság, de egész nap nem vagyunk itthon, barátnőmnél vagyunk Budán akivel a céget csináljuk és nagyon elfáradok mire hazaérek, Beni szintén kidől.
SAJNÁLOM és ugyan meg sem érdemeltem volna hogy szívesen lássatok, mivel sok hétre eltűnök mostanában azért még remélem nem orroltatok meg! :oops: :oops:
A kismadárnak köszönöm hogy gondolt rám!!!

Lemaradtam sok hófordulórol is
MINDEN BABÁNAK NAGYON SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK AKI MOSTANÁBAN ÉLTE MEG HOGY KEREK HÓNAPOT SZÁMOLT A VONALZÓJA!!! :lol:
Kép

Lolónak pedig BOLDOG MÁSODIK SZÜLINAPOT utólag is!
Kép

Kép
viky30

Emmának és Petrának pedig JOBBULÁST!!

Kép

Kép
viky30

Jajj mennyi mackót küldtem, de imádom őket...
Most csendespihenő van, két gyerek alukál egy ágyban (Beni és keresztfiam), barátnőm pedig tereget. Várjuk hogy meghozzák a hímzőgépünket!
REMÉLEM TI MÁR NAGYBAN BABATALIZTOK ÉS A KIS GYERKŐCÖK JÓT JÁTSZANAK, TI MEG KIDUMCSIZHATTOK MINDENT ÉLŐBEN!!

Sok témához szívesen hozzászóltam volna, de hát lecsúsztam.
Munkatéma
Mindig és azt gondoltam hogy nem bírom korán beadni Benit 8 órára idegenek közé. Biztos megszokja és az is lehet hogy semmi gond nem lenne, de nagy mértékben az én lelkivilágom miatt lenne rossz. Sokszor végiggondoltam már és RETTENTŐEN rosszul esne nekem hogy a kis kétévesemet más pelenkázza, törölgesse az orrocskáját és vigasztalja meg, ha leesik valahonnan és keservesen pityereg! HIÁNYOZNA szintén BAROMIRA hogy ha új dolgot csinál nem vagyok ott és nem láthatom. pl. először pisil WC-be vagy akármi. Tudom hogy nem lehetek ott mindig mellette de napi 8 óra az sok lenne nélküle. Fél napban kiegyeznék vagy heti párban ahogy Zsófiéknál van. Az ideális és jut is elég idő az együttlétre is. Szóval ha lehet várok vele, ha nem mert kell a fizetésem úgysincs más választás és majd megszenvedem az átállást, de aki teheti szerintem is várjon. Ranschburgot is elolvastam ebben a témában, lapozzátok fel a Szülők Könyvét, érdemes. Evu, Niki és aki ezen gondolkodik, jó egy szakember véleménye is erről.

Cicitéma: Hát én is rettegek hogy mi lesz ha vége a szoptatásnak, ami már csak pár hónap vagy hét. Este és reggel kap már csak Beni anyatejet és egyre kevésbé igényli, sokszor elalszik az apja ölében amíg én zuhanyozom (előtte fürdetem őt) és csak betesszük a kiságyába. Nekem alapból nagyon nagy a méretem és még nagyobb lettem. Mi lesz ha összemegyek, biztosan dráma. Majd én is kérek az alapítványi összegből egy szépészeti eljáráshoz! :wink:
De azért a torna és krémek be lesznek vetve folyamatosan!

Kajatéma: Annyira irigylem aki már reggelire és vacsira tud adni vajaskenyeret meg kalácsot, kis katonákat. Beninek most 5 foga van és már majszol, rágcsál, de nagyon kis mennyiséget sikerül így elfogyasztani. Ez hogy volt nálatok? Niki pl. Emmának hány foga van és hogy tud enni vele katonákat? Zsófi te emlészel hogy Samunál hogy volt? Gondolom már jó lenne több szénhidrátot adni neki, főleg joghurtot és gyümölcsöt vagy tejbegrízt és gyümit adok reggelire/uzsira. Meg ennyi idősen nem kellene már ennyit aprítani, de csak nőnek már azok az éles kis fogak. Engem speciel szuperül tud harapdálni már.

Most meg annyit írok, hogy senkinek nem lesz türelme végigolvasni. :oops: :oops: :? :shock:

Kép
viky30

Zsu, nem indultunk el:) Nekem is eszemben jutottak a gyerekek, pont ezért nem indultam el Emmával.
Jó kedve van, még játszóztunk is, viszont többet alszik a megszokottnál. Dokihoz nem vittem, mert láz már nincs, csak egy pici orrfolyás. Ha este újra belázasodik, akkor holnap gooo doktornéni.

Mit csináltok? Megy most a trécselés ezerrel gondolom.
Jól van, helyes.
Majd este gyertek, meséljetek, hogy sikerült!

Viki köszi! És Mindenkinek!
Viki, a tesókád a napokban fog szülni ugye?
Képzeld a barátnőm is tudod a Serfőzőnél fog szülni, ő 15.ére van kiírva és tegnap mesélte, h. már többször összefutott a nővéreddel.
Ezt onnan tudom, mert mesélte, h. a huga (TE), tavaly szült nála.
Úgyhogy gondolom a nővérkéd lehet.
Hihi :lol:

Kép
niki30

Viki, én végigolvastalak:)

De jó Nektek, h. Beni ilyen könnyen elalszik. Így valószínű ő maga fog szépen leállni a ciciről. Micsoda adomány :)
Emma már nem is számolom mennyit csüng rajta. Tudom, ez az én hibám. Bízom benne, h. nem a cicimről fog érettségizni menni :lol:
Viszont az jó, h. ő is el tud aludni nélküle, csak simizni kell őt az ágyikójában.

Kaja:
No, hát ne aggódj, eljön az ideje, mikor Beni igényelni fogja a darabosabbakat. Lehet, h. pont akkor, mikor abbahagyod a szopit.
Emmának 4 + két fél foga van (a két fél még nem nőtt ki teljesen).
Szépen tud rágni, én sem tudom hogy csinálja. Talán az ínyével.
Nem hittem volna, h. 4 foggal lehet darabosat enni, de lehet. :lol:
Azért próbálgasd, nem kell erőltetni, de egyszer-egyszer be lehet próbálkozni nagyfiús reggelivel is :)

Kép
niki30

Niki: Hogy néz ki a barátnőd?? Tesóm mesélte hogy van egy lány akivel többször találkozott, egyszer CTG-n is és nam akarták már megcsinálni neki, de Serfőző felvitte őket a szülőszobára és elintézte ő. Na az vicces lenne, mert őt én is láttam mikor együtt mentük rákszűrésre és Benit is vittem.
Megnéztem Emma képeit még egyszer. Tündéri kiscsaj! Nem csak szép de okos is a pofikája és gyönyörű a szőke haja! Én is akarok egy kislányt!! Nem mondom Petrát is szeretem, de őt 3 évesen készen kaptam, az nem ugyanaz! :wink:

Kép
viky30

A barátnőm vörös göndör hajó és elég pici a pocakja. Ő sem nagy darab:)

Kép
niki30

hajú

Kép
niki30

Na a banda személyesen trécsel, mi meg itt az éteren keresztül, háhh :)

Kép
niki30

Klári: HATALMAS GRATULA A VIZSGÁKHOZ!!!
Kép
Neked is kijár egy maci! :wink: Hamarosan koccinthatsz pezsgővel is!

Kép
viky30

Viki, köszi. Hát imádom is, mert egy tündérboszokány! :lol:

Kép
niki30

Közben olvasgatok vissza, próbálom behozni a lemaradást.
Kaptam egy kis időt, telefonáltak, hogy csak 6-ra érnek ide, de legalább nem ébresztik fel a babákat, én meg végre babanetezhetek!

Niki akkor nem rá gondoltam, mert az a lány szőke. Majd meglátjuk, hátha összefutunk kórházlátogatáson! Unokaöcsém nem akar kibújni még, holnapra van kiírva amúgy. Már nagyon izgulunk!

Kép
viky30

Megnyugtattál amúgy!! Ezek szerint ennyi fogacska már elég lesz a rágáshoz, csak hagyjam próbálkozni eleget!!!
Meghiszem is, hogy imádod! Én is imádom a rosszcsont édes pocakos manókámat!!

Kép
viky30

Fatima:
Neked is küldök egy macit!
BOLDOG NÉVNAPOT!!

Kép

Kép
viky30

Viki, nálad maciőrület van! :D

Kép
niki30

Igen, bocsánat :oops: :oops:
Niki és többiek is! Milyen szandit vetettek??

Én egy Bären Schuhe márkájút vásároltam, mert az nem volt olyan drága feleannyi mint az Elefanten vagy a SuperFit. (8000 helyett 4000 ft)
Tud róla valaki vmit?
Beleolvastam német fórumokba és sokan dícsérik, remélem ortopédiaiilag is jó, mert arról nem írnak csak hogy jó minőségű és vannak szépek...

Kép
viky30

http://www.dooyoo.de/kinderzubehoere/baeren-schuhe/Testberichte/
Evu neked jól jöhet meg aki tud németül.
viky30

Viki, tegyél már fel képet a szandiról, kiváncsi vagyok rá.
Én találtam egy olcsó kis gyermekcipő boltot Káposztáson és ott vettem Super Gear szandit 3990-ért.

Kép
niki30

Semmi extra, de nekem tetszik.

Kép

Kép
viky30

Szerintem nagyon vagány, tetszik. Rajta meg kimondottan:)

Kép
niki30

halihó lányok!!!
szuper volt a tali!! még még még!! fatima :wink:

MINDEN BABA GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!

nagyon hiányoztatok, akik végül nem jöttek :(

viki te meg gyere többet! samunak is most majdnem ugyanilyen szandija van mint beninek! ugyanez a márka :)
kerekpocak

na, idejutottam én is

szuper volt a tali! legközelebb talán a most kimaradók is tudnak jönni!
Emmus azonnal elaludt a kocsiban hazafele, úgy kifárasztotta a gyereksereg!! :lol:

bocs mindenkitől, akinek a csemetéjére Emma ráordított, akit simogatás helyett megpofozott, vagy rámászott! :oops: :oops:
Nem egy elveszett kis nyuszi, lesz még vele bajunk! :roll: 8) :oops:

Jónás bébi nagyon édi, h a végére felébredt! És egyátalán nem csúnya, sőt!!!!!!

na, megyek Apázni
Jó éjt!

Zsu
svs

Ja, és kösz Zsófi! :D

Zsu
svs

Na én is itt. :) Hazaértünk, még át kellett (:)) mennem a szomszéd barátosnémhoz, hogy felköszöntsön, aztán gyorsba tápi készítés, fürdővíz engedés, fürdetés, etetés, altatás és legvégül a nap egyik legjobbja: FÜRDÉÉÉÉÉÉS!!!!! :)

Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!! Bocsánat! A mai nap legjobbja a tali volt! És azon belül is az, hogy a karomban tarthattam Jónás bébit. :) Annyira imádnivaló kis manócska! :)
Zsófi! Először is bocsánat, hogy olyan voltam, mint egy hormonbomba! :( Nem tehetek róla: elérzékenyülök minden pici baba láttán. :oops: :oops: :oops:
Másodszor pedig: haragszom rád nagyon! Soha többet meg ne halljam, hogy lecsúnyázod azt a kis angyalkát!!!!! Nagyon is szépséges és imádnivaló. Megbeszéltük???? :)

A vendéglátást nagyon szépen köszönjük mégegyszer! :)

Nelly! Szonja beszarás édes! :) Imádnivaló és hihetetlen ahogy jön-megy! :) Örülök, hogy személyesen is láthattalak benneteke végre.

Klári! Julinak küldök sok-sok puszit! :wink: Figyelted, hogy milyen szinten haverkodott velem????? :shock: :P :P :shock:

Zsu! Nektek is örültem nagyon és merem remélni, hogy nem veszed magatokra, hogy oltogatom a lányodat! Tudod, hogy imádom és csak szeretetből piszkálom. Na meg persze ezzel leplezem, hogy mennyire ciki, hogy egy csajtól fél a fiam! :lol: Na de megálljatok! :) Na de nem lesz ez mindig így! Majd összeszedi a fiam magát és akkor lesz nemulass! Úgyhogy csak hagyd a lányodat had élvezze ki a jelenlegi helyzetet! :)

Viki, Niki és a többiek is! Sajnálom, hogy nem tudtatok ott lenni. Na majd legközelebb. :)

Viki! Köszönöm a macit! :) Legközelebb is lehetek majd csiripelő madár??? :) Beni mekkorát nőtt! Azon a szandisképen tökre nem olyan kis husi, mint volt. Sokat nyúlt??? És még mindig csábosan mosolygóóóós! :)

Niki! Örülök, hogy Emmácskám jobban van. Ha nem lesztek a jövő héten betegek, akkor talizzunk már bakker! :)

Marcsiiiiiii! Ígérem megszervezem!!!! :) Lolónak sok boldogságot így megkésve is!!! Jaja! Tarek 12 nap múlva 1 éves lesz! Durva! :shock: :D :shock: Nagyon telik az idő!

Na most lépek. Egész héten egyedül nyomtam a fiammal, így hát kissé hulla vagyok! :( Apa remélhetőleg perceken belül itthon lesz és végre kapok egy jó nagy puszit, ölelést.... :wink: :wink: :wink:

fatima

fatima: IMÁDLAK!! :lol: :lol: :lol: :lol:

és megbeszéltük :):)

zsu: naaaagyon szivesen!!! bármikor máskor !!!!

nelly, klári: hazaértetek???
kerekpocak

Hazaértünk, csak még várt rám némi házimunka altatás után. Szoni is bealudt a kocsiban azonnal, ahogy elindultunk! Kifáradtak a drágák!

Zsófi: nagyon szépen köszsönjük a vendéglátást! Olyan jó volt!

Juli, nagyon aranyos, igazi kis hölgy! A hangját is alig hallottuk.

Emmus, drága kis agresszív, de hihi Fatima, Szonját nem tudta megijeszteni! :lol: Imádnivaló kis drága!

Tarek, meg egy igazi kis gyöngyszem, annyira zabálnivaló! Kacérkodik, de azért nagyon ne közelíts, mert akkor sírok Anya után! Fatima, te egy igazi anyatigris vagy!

Zsófi: Jónás baba, igaz hogy szivaros bankár :D , de nagyon szép kis baba! Jó volt látni őt!

Mindjárt jönnek a képek!

Nelly

Kép
breeki

És akkor a képek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Nelly

Kép
breeki

sziasztok csajok

na hol is kezdjem?ma megmütöttek apukamat(hasfali-,es köldök serv) :cry: szerencsere jol van,de kicsit zaklatott voltam a napokban emiatt,1 honapon belül anyu es apz is atestek egy-egy müteten,en meg tul erzekeny vagyok :oops:

masik:Vanit nem nagyon lehet letenni,a karjaimban erzi magat mostansag biztonsagban,de legalabb a közeleben kell,hogy legyek,különben ordit :shock: nagyon igyekszem higgadt maradni,de nappal nagyon igenybe vesz es raszokott az ejjeli ebrdesekre is,ez nem veszes,csak szomjas altalaban(nagy meleg volt)vagy hasra fordul almaban es nem fordul vissza,ugyanis nem tud :roll:

nem aggodok,hiszen a tej-mizereiamat leszamitva nem vagyok paramami,csak figyelek es feltünt,hogy a gyerekem nem tud hasrol hatra fordulni :cry: 5honaposan fordult hasra,azota 2x vissza hatra.sokat tornaztatom,allandoan a padlon(jatszoszönyeg,szönyeg,parketta stb)van,tehat helye van,remelem segithetek neki a tornaval.eddig is sokat csinaltuk,de most 2x annyit.remelem jot tesz neki,mindensetre elvezi nagyon.

mar sokat fözök neki itthon,elvezem es ö hala ez egnek nagyon szereti 8)

csajok,en mivel mashol jart az agyam,teljesen elfelejtettem a talit :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: nagyon idiota vagyok,sajnalom :!: olyan jok a kepek,legközelebb csomot kötök a zsebkendömre es megkerem a szüleimet,hogy ne müttessek meg magukat :wink: hehe

csajok,nagyon szep babaitok van,ti is szepek vagytok!!! 8)

Zsófi,micsoda tér van nalatok,szuper!!

ja,a kepeket latva asszem meg jobban el kell melyednem a fogyimban :shock: bar minent batartok,es tornazok is,de hat ez mindenkinel mashogyan müködik(ezzel nyugtatom magamat,hehe)

meg fogorvoshoz sem mentem el..majd hetfön,akkor kaptam idöpontot

apa is olyan sokat melozik,alig latom,vagy melo,vagy alszik..szegenykem

Vanda megtanult tapsolni(na jo,nagylelkü vagyok,de tapsikol),2 honapja kantalom neki a tapsi tapsi mamanak-ot,ma visszavalaszolt egy tapsikolassal :wink:

ugy szeretem,belehalnek,ha valami baja lenne

amugy nem vagyok ilyen down,csak lefaradtam az utobbi napokban

minden hofordulost(Bori,Emma),születesnapost(Lolo),nevnapost(Fatima :lol: )köszöntök igy utolag is!!

Petracskanak es Emmacskanak gyogypuszik!

na haragudjatok,ennyi most belölem,leragad a szemem :cry: igyekszem felvenni a fonalat!!

szep almokat,pusszancs

KépKép
evu

Sziasztok Lányok!

A képeket nézem és fáj a szívem, brühhüüüü.
Én megelőzöm Fatimát és felvetem, h. ugyan kicsi a lakásunk, de a következő tali akár nálunk is lehetni. Hm?
Igaz mi eléggé kinnt lakunk, de sebaj.Sziasztok Lányok!

A képeket nézem és fáj a szívem, brühhüüüü.
Én megelőzöm Fatimát és felvetem, h. ugyan kicsi a lakásunk, de a következő tali akár nálunk is lehetni. Hm?
Igaz mi eléggé kinnt lakunk, de sebaj.

Látom, jól éreztétek magatokat:)

Zsu, Emma tényleg egy kis kiabálós bestia? Az enyém is szokott.
Az ütögetés meg lehet, h. nem ütegetés, nem? Nálunk Emma még nem tud simogatni és tanítom neki már kicsi kora óta,
és mikor kérdezem, h. simogatsz, akkor finoman ütlegel.

Majd még jövök...

Kép
niki30

Jajj de szépek a gyerekek.
Tarek vigyorgós pofiját mindjárt megzabálom!

Kép
niki30

Jajjj de jók a képek! :) Köszönjük Nelly!

Figyelitek, hogy Emmus szinte mindenhol a fiamra hajt??? :lol: Hát igen! Ez van, ha egy nő ellenállhatatlan vágyat érez egy férfi megszerzéséért!!! :lol: És az is köztudott, hogy a gyerekek még némi agresszióval fejezik ki szeretetüket. Úgyhogy ne aggódj Zsu betudjuk ennek a dolgot! :wink: És ugye egy valamirevaló férfi a mai világban persze kéreti magát és úgy tesz, mintha a terhére lenne a nő. Na ezt jól megmagyaráztam!!!! :)

Zsófi! Én is téged ám! Élőben mindig jobban megszeretlek! És sztem ne túráztasd az agyad azon, hogy ki és miért lépett le innen. Nem miattad tették. Csak menni akartak. Te tök jó fej vagy és ne is változz meg soha! :)

Nelly! Köszönjük a bókot! :) Anyatigris??? Nem iiiiissss! :)

Evu! Kitartás! Majd lesz ez könnyebb is! Nem lehet, hogy szeparációs szorongása van Vanónak? A szüleidnek pedig gyors felépülést kívánok.

Niki! Tali nálatok! Én benne vagyok!!!! :)

fatima

Niki! Akkor éppen azt nevette a fiam, hogy micsoda erővel tudja azt a bögrét ( :?: ) a földhöz csapkodni! :) Akkora arc!!!:)

Hogy van Emmácska???

fatima

Niki, OK! :wink:
Hangos, kis lendületes bestia, igen. Persze nem bántani akar ő senkit, csak még nem tud olyan finoman bánni a kezecskéivel. Igazából tök közvetlen kiscsaj, csak elég erős és emiatt keletkeznek a gubancok.
Egyébként Tarekért tényleg odavan! :shock: :oops: :lol:

Nelly: borzasztó az a kép rólam! :x :? :shock: Hogy tehetted közszemlére!!!!???? :roll: :x
A többi tök jó, köszi!

Evu: jobbulást a szüleidnek! Miket eszik Vanó?

Csajok, Emma a tali óta folyamatosan kézenfogva sétál. Mit sétál, rohan! :shock: :lol: Pedig eddig egyátalán nem csinálta. Lehet, h Szonja hatása? Ő az egyetlen picúr, akit testközelből látott járni.

Zsu
svs

hahó lányok!!
képek szuperek!!

evu: fentebb pont írtam, h samu SOSE fordult hasról a hátára! ez nekünk kimaradt. (nyilván már tud) . egyszer -kétszer csinálta, de megüthette közben a fejét és ezért nem csinálta többet.

szal no para!!!!

niki: nagyon szívesen megyünk hozzátok!!
kerekpocak

Fatima,lehet,hogy szep.szorongas,kerdeztem tanacsadason,hogy mi van,a doki szerint lehet.a vedönö szerint lehet,hogy front vagy fog.fgo meg nem tapinthato vagy lathato.ma egesz jo kedve van,meg amugy mindig,csak rinya,ha nem lat.

Zsu,ugy erted miket kotyvasztok neki?hat imadok kiserletezni,ma soska lesz szerintem.csinaltam mar neki rizses-borsós-repas-salatas-krumplis kajcsikat.husit nem mertem meg,olyan vizesek es hormonkezeltek a bolti husok.majd ha kapunk anyuektol vagy L szüleitöl haztol hus,akkor csinalok neki.es vegre kaptunk finom bio ceklat 8) ja,es cukkinit is vettem,azt is ki akarom probalni.szoval csupa fözöiskolat tartok magamnak :D
sztem jol nezel ki a kepen :wink:

köszönöm,anyukam mar egesz jol van,apaval ma meg nem beszeltem,de remelem hamar felepül.

hoztam par kepek,ha nem banjatok :oops:
Kép Kép Kép
fürdös-tapsikolos-labbal dobolos :wink:

Niki,hol van az a messze,amerre laktok,hogy mar most utvonalat tudjak tervezni? :wink: Emmacskanak gyogypuszik

most kitakaritok!kepzeljetek,64kg-nal jarok,de az a baj,hogy nem latszik..de nem adom fel,tovabbra is torna :wink:

szepsegs napot mindenkinek,pusszancs

KépKép
evu

Zsófi,olvastam :wink: en is erre gondolok amugy,mert volt olyan,hogy fodulas közben beakadt egy jatekaba es visszesett a padlora es bevagta a kobakjat :shock: talan ezert is nem akar :wink:

KépKép
evu

Zsu! Mondtam én, hogy Emmus hamarabb fog járni, mint Tarek. :) Sokkal stabilabbnak érzem a tartását. Ahogy tegnap Nelly-vel megbeszéltük: talán azért nem jár még Tarek önálllóan, mert olyan kis szeleburdi és izgága, hogy egyszerűen érzi, hogy nem menne még neki egyedül. Hiába sétál már ezer éve kézenfogva, mindezt olyan sebességgel teszi, hogy nem is baj, hogy még nem indult el magától. Hátha egyszer megkomolyodik! :)

fatima

Evu: sóska? Úgy tudom, h azt csak 10-11 hós kortól javasolják! Bár, fene tudja, h kinek van igaza! Az jó, h szereti a főztödet!
Nagyon édi, tök jó, h ennyi haja van! Irigy- irigy!

Fatima: azért a járástól ez még messze van, de ma nagyon nagyon élvezte és kikövetelte, h sétáltassam! Ilyen még nem volt!
Apátok megkerült? Megszeretgettétek egymást????? :wink:

Zsu
svs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?