sziasztok csajok
na hol is kezdjem?ma megmütöttek apukamat(hasfali-,es köldök serv)
szerencsere jol van,de kicsit zaklatott voltam a napokban emiatt,1 honapon belül anyu es apz is atestek egy-egy müteten,en meg tul erzekeny vagyok
masik:Vanit nem nagyon lehet letenni,a karjaimban erzi magat mostansag biztonsagban,de legalabb a közeleben kell,hogy legyek,különben ordit
nagyon igyekszem higgadt maradni,de nappal nagyon igenybe vesz es raszokott az ejjeli ebrdesekre is,ez nem veszes,csak szomjas altalaban(nagy meleg volt)vagy hasra fordul almaban es nem fordul vissza,ugyanis nem tud
nem aggodok,hiszen a tej-mizereiamat leszamitva nem vagyok paramami,csak figyelek es feltünt,hogy a gyerekem nem tud hasrol hatra fordulni
5honaposan fordult hasra,azota 2x vissza hatra.sokat tornaztatom,allandoan a padlon(jatszoszönyeg,szönyeg,parketta stb)van,tehat helye van,remelem segithetek neki a tornaval.eddig is sokat csinaltuk,de most 2x annyit.remelem jot tesz neki,mindensetre elvezi nagyon.
mar sokat fözök neki itthon,elvezem es ö hala ez egnek nagyon szereti
csajok,en mivel mashol jart az agyam,teljesen elfelejtettem a talit
nagyon idiota vagyok,sajnalom
olyan jok a kepek,legközelebb csomot kötök a zsebkendömre es megkerem a szüleimet,hogy ne müttessek meg magukat
hehe
csajok,nagyon szep babaitok van,ti is szepek vagytok!!!
Zsófi,micsoda tér van nalatok,szuper!!
ja,a kepeket latva asszem meg jobban el kell melyednem a fogyimban
bar minent batartok,es tornazok is,de hat ez mindenkinel mashogyan müködik(ezzel nyugtatom magamat,hehe)
meg fogorvoshoz sem mentem el..majd hetfön,akkor kaptam idöpontot
apa is olyan sokat melozik,alig latom,vagy melo,vagy alszik..szegenykem
Vanda megtanult tapsolni(na jo,nagylelkü vagyok,de tapsikol),2 honapja kantalom neki a tapsi tapsi mamanak-ot,ma visszavalaszolt egy tapsikolassal
ugy szeretem,belehalnek,ha valami baja lenne
amugy nem vagyok ilyen down,csak lefaradtam az utobbi napokban
minden hofordulost(Bori,Emma),születesnapost(Lolo),nevnapost(Fatima )köszöntök igy utolag is!!
Petracskanak es Emmacskanak gyogypuszik!
na haragudjatok,ennyi most belölem,leragad a szemem
igyekszem felvenni a fonalat!!
szep almokat,pusszancs