Sziasztok!!!
Újra itt
Visszaolvastam, amennyit csak tudtam..
Petrának jobbulást!! Teri, lehet hogy jó ha a sarkadra állsz. Szerinted tényleg meg van a veszélye hogy a férjed ottmarad ha Te lelépsz??
Edis: ha bizoytalan vagy mindenképpen nézesd meg mással is Lucát! Arra nincs lehetőség hogy még egyszer elmenjetek ehhez a dokihoz és átbeszéljétek az egész műtétet?
Cicitéma: nekem is megnőttek, és szoptatás után nem volt olyan borzasztó, csak az állaga. Utána sokat kenegettem és szerontem egész jól helyrejött, de kellett pár hónap. Most hogy fogytam egy kicsit megint kisebb lett picit, de még mindig arányos az alakomhoz szerintem
Én a műtétet kihagyom, inkább torna és krémek, hogy feszesebb legyen az egész. A férjem még nem reklamált
ez engem meggyőz...
Szerintem csináljunk alapítványt a lógó mellű anyukáknak és gyűjtsünk pénzt műtétre
Én úgy tudom, ha pszichológus ír papírt hogy mindenféle komplexusok stb vannak a mellméret miatt, akkor a tb-nél ki lehet sírni a támogatást. De annyira nem tudom részletesen.
Munkatéma: Juli nem egy bölcsis alkat, szerintem nagyon megviselné. Ő kicsit későn érő típus, nagyon biztonságra törekvő. Most hogy anyukáméknál volt elég sokat (néha ott is aludt) így is kikészült szegény a végére. Pedig ott van anyu, apu, az öcsém, a húgom, nagy kert, játékok, mindenki a kívánságait lesi, játszik vele. Amikor gyerekek között van, nem nagyon játszanak még együtt, inkább egymás mellett, ő meg eleve nem az a típus aki azonnal beleveti magát a társaságba, inkább figyel és elvan egy játékkal. Szóval én nem szívesen adnám bölcsibe.
Persze én nem nagyon szerettem a munkámat, biztos más ha valaki nagyon vágyik vissza, de az nem tudom elképzelni hogy csak azért menjek vissza mert a főnök visszavár vagy sürget, vagy mert sok a munka. Mert ez az ő problémája, oldja meg, azért főnök.
Persze más hogy ha kell a pénz, vagy ha jó a munka, stb. Már Evunál is írtam hogy szerintem ha tényleg annyira kell a munkaerő hogy minden segítség jól jön, az jó tárgyalási alap a kismamának. De ha csak a 8 óra heti 5 napot verzió jó a munkahelynek, az gyanús... Ebből jól leszűrhető, hogy mennyire rugalmasak valójában. Vagy érdemes egy próbahónapot kérni, amikor látod hogy működik, Emma hogy bírja a bölcsit, anyahiányt, stb.
Andi ez tényleg gáz amit leírtál.... Hihi én is HR-es voltam
Hasonlókat láttam belülről is, és néha megszakadt a szívem az anyukák miatt. Napi 6 vgy 8 óra munka helyett napi 6 vagy 8 órát szétstresszelték magukat hogy odaérjenek a bölcsibe, meglegyen a munka és különben is mit csinál a gyerkőc, stb. Na én akkor döntöttem el hogy kihasználom a 3 év alkotói szabadságot.
Na lelövöm magam.
Pussz