Új privát üzeneted érkezett!

Niki, és mi történik, ha nemet mondasz? Akkor már később nem vennének vissza?

Zsu
svs

tudom h régóta téma, csak a motiváció nem volt tiszta.
de sztem ha te nem vágysz vissza, maradnál is otthon, akkor mi lenne ha nem mennél?
mondom ezt én, aki visszament 2 napban dolgozni. de nekem az anyagiak miatt is fontos volt, meg 2 napra én nagyon vágytam. és még így is a pokolba kívántam sokszor. de lehet, h ha nem nagyon erős a szándék, akkor meg fogod utálni az egészet. mert hihetetlen meló és áldozat. :? :?
kerekpocak

Biztos nagy változás lesz az életünkben és pillanatnyilag elképzelni sem tudom, h. fognak menni a hétköznapok. Mikor kelünk, mikor fekszünk, ki megy Emmáért, mikor hogy lesz, mennyit tudok vele lenni...nem is tudom.
Mondom, számomra is ez a heti két, három nap lenne az ideális, csak nem tudom ehhez mit szólna a böli és a főnököm.

Kép
niki30

Hát senki nem akarok elkeseríteni munkaügyileg, de leírom a saját tapasztalatomat.

Szóval én már nagyon vágytam vissza dolgozni, nálam motiváltabb visszatérő munkaerőt szerintem még nem látott a cég. Két éves volt Csenge, amikor kezdtük a bölcsit, nagyon megviselte. Én meg már az első héten megbántam, hogy visszamentem. Az az osztály, ahonnan eljöttem, megszűnt, a régi főnökömből nagyfőnök lett, így új helyre vettek vissza. Olyan feladatokat kaptam, amiket soha nem csináltam előtte, cégspecifikusak voltak, de minimális segítéget kaptam a közvetlen kollégáimtól, akiket akkor ismertem meg, sosem dolgoztam velük azelőtt. A régi kollégáim meg csak azt mondogatták, hogy lélekben velem vannak, bele fogok jönni, ne adjam fel. És eközben tudtam, hogy Csenge a bölcsiben egész nap sír. Minden nap gyomorideggel mentem be dolgozni.

Ezen kívül hat órában mentem vissza, ami azt jelentette, hogy Csengét legkésőbb uzsi után el kellett hoznom a bölcsiből, ehhez a hat óra leteltekor, kettőkor tényleg el kellett mennem a munkahelyemről, amit a közvetlen főnököm enyhén szólva folyamatosan szabotált, szinte minden nap háromnegyed kettőkor adott valami jó kis feladatot, hogy még ma kéri. A..ád. Szóval folyamatosan egyre korábban jártam reggel, mert ha délután nem tudtam nyújtani a napot, kénytelen voltam hajnalban bemenni, hogy legalább a szájhúzogatást megússzam.

Emellé kb. egyszerre derült ki az, hogy újra babát várok és hogy Anya nagyon beteg. Szóval amikor felmerült, hogy itthon kellene maradnom mert nem volt sima a terhesség indulása, nem tiltakoztam. Más kérdés, hogy addigra legalább Csibészke megszerette a bölcsit, így ő járt továbbra is. Ja, és amikor elmondtam bent, hogy babát várok, az volt a reakció, hogy minek, már van egy gyerekem :shock: Meg hogy képzelem, amikor "nagy fáradtsággal" betanítanak egy munkakörre, én meg képes vagyok "lelépni" és csak rabolom mások idejét, de azért legyen egészséges a gyerekem - mondta az akkor 30 hetes terhes főnököm. Holott a közvetlen "kis"főnök többször is utalt rá, hogy csak addig "tart", míg kötelező neki, amint Csenge betölti a hármat, már azt vesz fel, akit akar. Amikor eljöttem meg úgy tett, mintha az évszázad tehetsége hagyta volna cserben.

Nagy tapasztalatokkal szolgált ez a "kis munkakaland" a két gyerek között, elsődlegesen azzal, hogy oda, arra a területre én vissza nem megyek többet. Szeretnék a HRen maradni, de másik pozícióba, más főnökhöz.

KépKép
KépKép
nyuszi04

Andi, ez kemény lehetett hallod.

Ne ijesztgess, remélem nálunk azért simább lesz.
Megértő a főnököm, meg rugalmas is, de egy 30 éves nőtlen, gyerektelen férfinak, még csak sejtelme sincs, h. mit jelent egy gyerek.
Nem tudom mennyire fogja majd fel, h. mit áldozok fel. Szerintem semennyire, mert nem nő.

Kép
niki30

Hú, Andi ez nem semmi lehetett! Vissza szeretnél menni ehhez a céghez?

,Én ezért nem akarok visszamenni csak a 2. gyerkőc után (remélhetőleg). AKkor talán csak 1szer kell ilyesmin átesnem. :?

Niki, tényleg nem értelek akkor. :roll: Ha nem a pénz miatt akarsz visszamenni, sőt, ahogy írod, igazából maradnál még Emmával, akkor miért? Félted a helyedet?

Zsu
svs

én is értetlenkedek még egy kicsit. niki, tényleg, miért?

andi ez meg nem semmi amit írsz, hallod. szegény, megértem h ide nem vágysz vissza.
kerekpocak

Sziasztok!!!

Újra itt :lol:

Visszaolvastam, amennyit csak tudtam..

Petrának jobbulást!! Teri, lehet hogy jó ha a sarkadra állsz. Szerinted tényleg meg van a veszélye hogy a férjed ottmarad ha Te lelépsz??

Edis: ha bizoytalan vagy mindenképpen nézesd meg mással is Lucát! Arra nincs lehetőség hogy még egyszer elmenjetek ehhez a dokihoz és átbeszéljétek az egész műtétet?

Cicitéma: nekem is megnőttek, és szoptatás után nem volt olyan borzasztó, csak az állaga. Utána sokat kenegettem és szerontem egész jól helyrejött, de kellett pár hónap. Most hogy fogytam egy kicsit megint kisebb lett picit, de még mindig arányos az alakomhoz szerintem 8) Én a műtétet kihagyom, inkább torna és krémek, hogy feszesebb legyen az egész. A férjem még nem reklamált :oops: :oops: ez engem meggyőz... :roll:

Szerintem csináljunk alapítványt a lógó mellű anyukáknak és gyűjtsünk pénzt műtétre :lol:

Én úgy tudom, ha pszichológus ír papírt hogy mindenféle komplexusok stb vannak a mellméret miatt, akkor a tb-nél ki lehet sírni a támogatást. De annyira nem tudom részletesen.

Munkatéma: Juli nem egy bölcsis alkat, szerintem nagyon megviselné. Ő kicsit későn érő típus, nagyon biztonságra törekvő. Most hogy anyukáméknál volt elég sokat (néha ott is aludt) így is kikészült szegény a végére. Pedig ott van anyu, apu, az öcsém, a húgom, nagy kert, játékok, mindenki a kívánságait lesi, játszik vele. Amikor gyerekek között van, nem nagyon játszanak még együtt, inkább egymás mellett, ő meg eleve nem az a típus aki azonnal beleveti magát a társaságba, inkább figyel és elvan egy játékkal. Szóval én nem szívesen adnám bölcsibe.

Persze én nem nagyon szerettem a munkámat, biztos más ha valaki nagyon vágyik vissza, de az nem tudom elképzelni hogy csak azért menjek vissza mert a főnök visszavár vagy sürget, vagy mert sok a munka. Mert ez az ő problémája, oldja meg, azért főnök. :lol:

Persze más hogy ha kell a pénz, vagy ha jó a munka, stb. Már Evunál is írtam hogy szerintem ha tényleg annyira kell a munkaerő hogy minden segítség jól jön, az jó tárgyalási alap a kismamának. De ha csak a 8 óra heti 5 napot verzió jó a munkahelynek, az gyanús... Ebből jól leszűrhető, hogy mennyire rugalmasak valójában. Vagy érdemes egy próbahónapot kérni, amikor látod hogy működik, Emma hogy bírja a bölcsit, anyahiányt, stb.

Andi ez tényleg gáz amit leírtál.... Hihi én is HR-es voltam :wink: Hasonlókat láttam belülről is, és néha megszakadt a szívem az anyukák miatt. Napi 6 vgy 8 óra munka helyett napi 6 vagy 8 órát szétstresszelték magukat hogy odaérjenek a bölcsibe, meglegyen a munka és különben is mit csinál a gyerkőc, stb. Na én akkor döntöttem el hogy kihasználom a 3 év alkotói szabadságot.

Na lelövöm magam.

Pussz

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Húúú, mennyi minden: éjszakai alvás-nem alvás, baba-mama tali, cicik, munka... És egy sor tündéri fénykép meseszép apróságokkal. Hát igen, jó rég nem jártam erre :oops: :oops: :oops:

Itthon lassan kiírom, hogy "Tébolyda". Eddig Hannus miatt fontolgattam, de ha valaki becsönget és rámnéz, én is megteszen cégérnek. Tíz napja vergődünk, állati nehéz vele ez a fog-dolog. Már egy hónapja tart a nyűglődés, akkor azt hittem (én naív), hogy ez az, amiről mindenki beszélt :? Hát nem. Lett rosszabb. Meg még rosszabb. Még csak alig 1 mm a két alsó 1-es, de már jönnek kétoldalt a szomszédok :( :( :( Nem eszünk, nem iszunk, nem alszunk, mióta ilyen gatyarohasztó meleg van, már az ölelés sem vígasztal, pedig ideig-óráig segített.

Jajjj, még annyi mindent akartam írni. Sajnálom, mennem kell. Jó mulatást holnapra!

Andi

KépKép
hamma

Hahó, írtam már Zsófinak, h okés, aztán meg, h nem okés, és ez lett a vége, merthogy széjjel vagyok esve, 34 óra se lenne elég egy nap. Jövő héten második szakvizsga, 24 órát kéne tanulnom, h mindent tudjak, közben a munkahely turbón van, többit már nem is ecsetelem, mert számon tartani se tudom a hülyeségeket.

Végigrohantam pár oldalon, köszi a névnapit :)

Óvodákba felvettek minket :) Nemtom mi lesz, majd valami.
Nagyon nem bírom beosztani a napjaimat, iszonyat.

Jaaaa, ne men-je-tek visz-sza dolgozni, ha nem muszáj :) Brutál. Mindig anyukámra gondolok, meg bármiféle anyukákra, akik akkor voltak anyukák, amikor én gyerek voltam, és nem tudtam felfogni. Szóval brutál ez a többműszakos élet, na :)

Puszi. Nemtom mikor jövök, de itt vagyok, néha olvasok is, nem bírok és nem is akarok leszakadni innen, de most ha megfeszülök sincs időm...
Szóval mindenféle talikról értesítsetek plíz, mert kiváncsi vagyok és szívesen nézem a babákat, és ha kis lehetőség is van, akkor elmegyek, tuti.
(Javaslom tehát még egyszer: aki megteheti, az ne menjen dolgozni!!! :) )
A. :)
tündérkisfiú

Jaajjj, nehogy azt higgyétek ám, h. én egy karrierista nőszemély vagyok. Egyáltalán nem. Én szerintem a klasszikus anyamodellt testesítem meg, első a család. Tudom, ez most nagyon nem így jön le nektek, de bennem is óriási a félelem, h. is fog ez működni.
Épp beszéljük párommal, h. valamifajta fokozatosságra van szükség, ha 8 órába adnám be, az drasztikus lenne és nem is szeretném.
Ami még benne van a visszamenetelemben, h. tartok attól, h. kiadná a munkát külsősnek és a végén felesleges lennék. Azért szeretem amit csinálok és nem akarom elveszíteni az állásom.

Viszont abban biztos vagyok, h. minden áron nem lesz bölcsis Emma. Ha nem jön be neki és nagyon nem működik a dolog, akkor hagyom az egészet a fenébe. Ő az első.

Délutánra lett egy kis hőemelkedése és sehogy sem tetszik nekem...mintha egy kis betegeskedésnek néznénk elébe, nem tudom. Szóval ha nem lesz jól holnap, akkor nem fogunk tudni elmenni a talira basszus:( Pedig már úgy rákészültem.
Nagyon drukkoljatok, h. holnapra minden okés legyen.

Kép
niki30

Andi, kitartást! Nem lesz ez mindig így, nyugi!
Előbb utóbb kijönnek azok a fránya fogak. :wink:

Kép
niki30

lányok, nagyon jó lenne ha írnátok, h végül ki igen-ki nem?

niki, akkor lehet h mégsem (pedig számítok rátok nagyon)
evu eltűnt most
nelly igen
klári is.

zsu?
fatima?

ha nagyon nem akar összejönni, akkor fújjuk le. bár ha klári, nelly jönnek én már annak is örülök. :)
kerekpocak

Én úgy tudom, hogy Zsu-ék is jönnek!

Hát NIki, nem vagy könnyű helyzetben, de én biztos nem foglalkoznék azzal, hogy a főnök mit akar. Másrészt úgy tudom, hogy olyan dologgal foglalkozol, ami nem anniyra cégspecifikus, hogy ragaszkodnod kelljen hozzájuk, ill. hogy ne lehetne OTTHON csinálni! Szerintem ezt gondold át, és próbálkozz be azzal hogy otthonról dolgozol?!

Nelly

Kép
breeki

ÉN NAGYON PUSZILLAK TITEKET!!!!!!!!!
kerekpocak

tisztára kész vagyok.
szal

ÉN NAGYON VÁRLAK TITEKET!!! akart lenni.
kerekpocak

Zsófi, ez jó! :lol:

Nelly

Kép
breeki

edis is jön, nem?
kerekpocak

zsu is, akkor szuper. mert ő nem volt 100% még a hét elején. zsu?
(bár mondjuk a címet leemaileztük)
kerekpocak

akkor: nelly, zsu, klári, edis (?), fatima(?), niki (?) meg mi.
kerekpocak

EMMÁNAK BOLDOG 11. HÓFORDULÓT!!!
kerekpocak

Hahó

vagyunk, megyünk! :wink:
Niki, Emma hogy van?
Én úgy tudom, h Fatima is tuti (legalábbis kedden azt mondta)

Zsófi, akkor 3-4 körül menjünk?

Zsu
svs

igen, ahogy mindenkinek jó.
fatima is jön, most beszéltünk.
niki: emma??

anita: legyél csak readonly amikor bírsz! drukkolok a szakvizsgához! szegénykém! ovi? hogy döntötök?
kerekpocak

BOLDOG 11.-et DRÁGA EMMUSKÁM!!!

fatima

Jaja, megyünk. De akkor ott legyen nekem mindenki, aki megígérte!
(Zsu, Nelly, Klári) :)

fatima

Köszi csajok! :wink: :lol:

Zsu
svs

Most beszéltem Nikivel. Sajnos Emmácska lázas! :( Úgyhogy ők nem jönnek sajnos. De ne bánkódjunk. Inkább gyógyuljon meg kicsi Emmácska minél hamarabb!

fatima

jobbulást emmának!!!!!!!!!+++++++++++++++++++
kerekpocak

szegény Emma, gyógyulj meg gyorsan!!!!!!!!!!!!!!

Zsófi: kell parkolódíjat fizeti?
Fatima: velünk jöttök?

Zsu
svs

Sziasztok!

Nem jelentkeztem, mert vizsgaidőszakom van, semmi időm nincsen szinte.
A talira nagyon szerettem volna menni, de rászerveztünk (Kornél kiskori barátjáékhoz megyünk). :( Bevallom őszintén, hogy előbb volt ez megbeszélve, de elfelejtettem. :oops:

Pedig annyira szerettem volna menni, de 5-re megyünk, így igazából eléggé lehetetlen, hogy előtte még Zsófiékhoz is elmenjünk.
Úgy sajnálom, pedig nagyon szerettem volna menni.
Bevallom őszintén, hogy előbb volt ez megbeszélve, de elfelejtettem. :oops:

Emmának sok gyógypuszit küldök!!!

Edis

Kép
ediske

mi tuti megyünk!!

Azt nem ígérem hogy 4.00-kor ott leszünk, de megyünk (hehe előtte fodrászhoz megyek, csak nektek :wink: )

Klári
Kép
ganti

Emmának jobbulást!!!

Zsófi bár már voltunk de a címet küldd át nekem is!!

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!
Na végre mi is vagyunk,hazaérkeztünk,és mit ne mondjak alig vártam,hogy bekukkantsak ide.Sajnos csak kutyafuttában tudtam visszaolvasni,de megpróbálok reagálni erre arra.
Először is irígy irígy a taliért,sajna nekem macerás lenne felmenni Pestre de szívesen ott lennék.Remélem készül majd sok fotó,és megnézhetjük a gyönyörű babócákat,és végre Tarek új fürtös tincseit is láthatjuk.
Niki-sajnálom Emmát,hogy belázasodott,gyógyuljatok meg gyorsan.Gondolom már lélekben te is ott voltál Zsófiéknál a babatalin.Munkaügyben meg csatlakozom a többiekhez,ha nem muszáj szerintem se menj vissza dolgozni,olyan gyorsan felnőnek a gyerekek és olyankor fogjuk bánni,hogy miért nem maradtunk otthon.
Olyan szépek vagytok a képeken,Emma a kis szőke hajával nagyon édes.Szerintem is nagyon hasonlít rád

Klári-hatalmas gratula a vizsgákhoz,le a kalappal előtted,Julinak így utólag is BOLDOG KETTŐSFELEDIK SZÜLETÉSNAPOT!

Na ezt elküldöm mert felkelt Balázs de igyekszem jönni és mindenkinek reagálni.

macarella

Zsu-Emmának Boldog 11.hófordulót.

macarella

Sziasztok!

Lázasan ébredtünk, úgyhogy mi biztos nem tudunk menni.
Annyira sajnálom, én már úgy rákészültem. Erre tényleg nem számítottam, h. Macska lebetegszik.
Azért Ti érezzétek jól magatokat és ígérjétek meg, h. mielőbb megismételjük, h. mi is ott lehessünk.

Kép
niki30

Emmának boldog 11.-et!

Kép
niki30

Zsófi-nem semmi Jónás milyen méretekkel rendelkezik.Anyira édesek,mikor együtt olvasnak Samuval.Tényleg olyan könyvet csak Angliában lehet kapni?Én is beszereznék egyet ha itthon is lenne,nagyon jónak néz ki.El tudom képzelni milyen furcsa lehet,hogy Samu most nem sertepeltél körülötted,de legalább kipihened magad egy kicsit.Gondolom neki nagyon jól telik most apával.

Nelli-kissé megrémültem mikor elolvastam Szonjus méreteit,basszus Balázs most 7720 gramm majnem annyi mint Szonja,mi lesz később?

macarella

Fatima: Boldog névnapot! :))

Zsófi: nemtom hogy döntünk, halvány fogalmam sincs, augusztus 31-én fogok feldobni egy kétforintost szerintem :)

Niki: Jajj, dehogy gondolom ám, hogy karrierista vagy :) Csak gondoltam szólok előre, hogy nagyon brutál lesz, legalábbis én folyamatos téridőkontinuumban vagyok :)

Hófordulósok évfordulósok kérem előre és utólag is boldogot mindenkinek!!!

Na megyek puszi (csak most a főnököm épp lóg, úh volt három percem ehhehe).
A.
tündérkisfiú

Edis-kitartást a vizsgákhoz,Luca isteni a képeken,azok a vámpír fogak haláliak :D Sajnálom,hogy semmi felvilágosítást nem kaptál a műtétel kapcsolatban,egyedül a dátumot,ha teheted mindenképp kérd ki más orvos szakvéleményét is,és ha nincs más akkor addig ne menj bele semmibe,amíg meg nem kaptad a megfelelő felvilágosítást.

Andi-sajnálom,hogy így megszenvedtek a fogacskákkal,szegény Hanna,gondolom teljesen kikészíti a fogzás.

Petra babának gyógyulást,mennek jól a gyógypuszik.Azért valóban elkeserítő,hogy vannak orvosok,akik nem képesek normálisan helyt állni.Szerintem is állj a sarkadra,és beszéld meg a férjeddel,hogy nem szeretnél tovább ott maradni,és költözzetek.

macarella

Sziasztok!

Niki, Emmának gyors jobbulást!
Nem gondolom ám, hogy über-karrierista lennél :wink: sajnos a mai világban nem könnyű kisgyerekesként új munkát találni, nem csoda, ha az ember ragaszkodik/ragaszkodna a régihez.
És a főnököd mit szólna egy távmunkához, hogy mondjuk hetente két napot vagy bent, egyébként otthonról dolgozol? Mondjuk gyerek mellett ez sem fáklyás menet, pláne, ha a bölcsi inkább a munkahelyhez van közel...

Klári, HR kontrollinggal foglalkoztam, de később szeretnék inkább személyzetis vagy működésfejlesztő lenni... de egy munkaügyi támogató posztot se utasítanék vissza. T. tele a számokkal, inkább küzdenék az emberekkel :D
Egyébként a céget magát szeretem (lehet, hogy szolgá

Zsu, Emmádnak boldog 11.-et!! Hamarosan szülinap :wink:

Andi, kitartás, fog még bent nem maradt 8)

Edis, ibolyagyökér bevált fogzásra? A neten láttam hogy van "csomagban" is, borostyán láncot adnak hozzá (egy ismerősöm esküszik rá, lehet, én is beszerzem).

KépKép
KépKép
nyuszi04

Jajj na még annyi mindent akartam írni,de már elfelejtettem,hogy mik voltak.
Igen cici-téma,hát én is beállok a lógócsöcsüek táborához.Az enyémeknek szülés előtt olyan tükörtojás fílingje :D volt,most meg olyan szütyős lett nekem is.A mérettel nem is lenne semmi bajom,viszont a formája meg állaga katasztrófális.Fenék,comb,has szintén játszik,olyan a pocakom,mintha 4-hónapos terhes lennék.Elővettem a tavaly nyári ruháimat,és mit ne mondjak mindegyik menedzseres :x

Rólunk-az utazás nagyon jól sikerült,Balázs nagyon jól bírta ,olyan büszke is voltam rá,ő volt egyedül a babák közül aki nem sírt egész út alatt.Az első 2 nap volt nehezebb,míg belerázódott az ottani környerzetbe,de amúgy semmi gond nem volt vele.Adok már alamalevet meg répalevet,imádja mind a kettőt,csak úgy nyakalja be.Olyan kis nyugis baba lett.Leteszem a játszószőnyegre elvan órákon át a játékaival.
Csak oldalra fordul,szerintetek már kellene hasról hátra meg hátról hasra forduljon,mert ő még nem igazán akarja ezeket csinálni.
Na lelövöm magam,próbálok képeket is tenni,de valamiért nem akarja engedni :evil:

Fatima -Boldog névnapot!!!

macarella

sziasztok

csak gondoltam beugrok és jó talit kívánok. képeket majd tegyetek fel !
Zsófival már leiwiweztük, h. mi nem tudunk menni sajna.

jó lenne nyáron pl akkor taliznátok, amikor szabin vagyok :oops: , akkor bárhová elérünk.

FATIMA NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK !

Emmának meg jobbulást !

Niki, nagy dilemma az biztos - bár nekem nem volt sok varia. :wink:
nálunk a fokozatosság bejött, júniustól-szept.végéig anyukám vigyázott rá 4-5 órában, majd októbertől bölcsi.
nekünk bejött, bár adalék hozzá, h. nekem anyum szinte helyben van, és sokat volt nála Laura máskor is, így nem voltunk "összenőve". Laura is annyi idős volt pont, mint most Emma egyébként.
meg 2 nagyon édes gondozónénink lett a végére, ez is szerencse.

amúgy nem favorizálják "állami" bölcsiben, ha csak heti 2-3 napot viszed, mert más "rászorulótól" veszitek el a helyet, aki viszont napi szinten dolgozna. sőt, asszem nem is lehet így megoldani.

mi jól vagyunk, Laura pörög ezerrel, teljes mondatokban beszél, szerepjátékozik, nagyon édes.

puszi mindenkinek.

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Gyakorlati kérdésem lenne a Jánosos kismamikhoz. Kb. 2 hét múlva AFP vizsgálatra kell mennem a Jánosba, viszont a dokim (Szentkirályi Zoltán) nem adott beutalót, csak megadta a napot, hogy mikor menjek reggel éhgyomorra a terhesgondozóba.

Kérdésem: kell-e beutaló AFP-re, vagy elég, ha a kiskönyvvel megérkezem?

Válaszaitokat nagyon köszönöm!
kicsigee

kicsigee, ha jól emlékszem, nekem sem volt beutaló, csak a kiskönyvet kellett vinni és a földszinti terhesrendelésen megcsinálták

KépKép
KépKép
nyuszi04

Anita, Kriszti, Marcsiiiiii (:))! Köszönöm a névnapi köszöntést! :)

Anita! Neked is sok boldogat, így utólag is!

Marcsi! Olyan jó lett volna, ha el tudtatok volna jönni. De megértem. Pedig Lolókámat nagyon szeretném már látni. ÉN megígérem, hogy ha szólsz amikor szabin vagy, hogy akkor is összehozunk valamit. Niki is kérte. :) És köszönjük, hogy bekukkantottál. :) Képek??? :D

Kriszti! Welcome back! :) Kár, hogy ti sem tudtok jönni. Gratula a sikeres úthoz! Balázs egy hős! Hasró-hátra és fordítva lassan majd beindul nála, de ha nem is, akkor az annak tudha be, hogy azért ő sem egy kicsi baba. :) Majd csinálja, he megérik rá! Ne aggódj!

Na megyek most.

fatima

Emmának nagyon boldog 11.-et!!!

Borinak nagyon boldog 8.-at!!![/b]

Fatima - [b]boldog névnapot!!!

Talira sajnos mi sem tudunk menni, m Petra tegnap hányt és még mindig van egy kis hasmenése. Na majd legközeleb!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Kriszti! Petra is 6 hónaposan kezdett el forogni, pedig a védőnő már mindennel riogatott, h ilyen meg olyan terápia, nem fogja elbírni a súlyát... Aztán mégiscsak elbírta. Majd megfordul Balázs is ha itt az ideje, nem kell sürgetni.

Teri

KépKépKép
pruci

jaj de édes vagy Fatima. hurrá-hurrá tali. meg te is Niki.
júl 7-20-ig vagyok szabin, ebből júl 7-13-ig vagyunk itthon, utána Balatonozunk.
esetleg már most írj be a naptáradba. :wink: aztán majd ha odaérünk, szűkítjük a hetet, h. ki mikor ér rá .
remélem a többieknek is jó lesz az időpont.

hú Tarek is mingyá 1 éves.
mivel készültök ? családi buláj vagy nagy parti ?

Marcsi

KépKép
alon

Kicsigee, nekem olyan rég volt, h. már nem emlékszem, de látom már kaptál választ a kérdésedre.

Marcsi

KépKép
alon

[color=orange]BORINAK IS BOLDOG 8.-AT!!!![/color]

Teri! Jobbulást Petrának! Mennek a gyógypuszik neki is! :)

fatima

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?