Azt hiszem, kénytelenek leszünk elfogadni, h megváltoztunk
, de van egy (két…) gyönyörű gyerkőcünk. A párjaink állítólag így is szeretnek minket, végülis nem állunk rosszul! Akinek meg van bátorsága (én nyúl vagyok hozzá), az tud változtatni!
A hasammal nincs bajom!
Azért csak vettem ma egy fürdőruhát, amiben ki merek majd menni a vízpartra!
Doren: Virágnak Boldog szülinapot!!!! Férjed épségben hazatért?
Niki: Emma nagyon cukker
, eszméletlen világos színű lányka. Vajon szőke marad?
Fatima: elvileg mennénk az István a királyra júni 18-án, és este anyósomnak kéne „lerendeznie” Emmát, de így sajna nem fog menni! Úgyhogy én nem megyek.
Anyósomon nem érzem az „ilyen programok” iránti lelkesedést, sztem Emma is megérzi, ezért nem fogadja őt el. Szeretem anyósomékat, de kicsit bánt engem, h náluk néha mindent fontosabbnak érzek Emmánál. (Pedig van 2 gyerekük, és 3 unokájuk is.) Ők inkább leülnek és nézik, h mit csinál, mint az állatkertben. Na, mindegy, Anyumékkal jól és sokat elvan, annak viszont örülök.
Végülis mindegy, hogy miből, csak igyanak ebben a melegben! (Hihetetlen, h egész május ilyen volt, eltűnt a tavasz legjobb része!) EnyémEmma tök ügyin iszik pohárból, mi sem használtunk csőrös poharat. Meg szeret is inni, csak vizet adok neki én is. Ja, és útközben mi is Jana üveget használunk. Praktikus.
Jónás jó nagyra nőtt! Lassan utoléri
Szonit!
Cipő: én úgy tudom, hogy akkor jó, h mezítláb van a gyerkőc, ha egyenletlen a talaj. Ez akár a parkettára is igaz lehet. De nálunk még nem aktuális a dolog.
Klári: gratula, le a kalappal előtted!