Új privát üzeneted érkezett!

de3, de csütörtök, csak már hülye vagyok.

bocsi bocsi: szal CSÜTÖRTÖK!!!!!!!!
kerekpocak

Hahó, van itt valaki?

Teri, remélem Petrus jobban van már!
Ami történt veletek, azon már meg sem lepődöm. Folyton azt veszem észre, hogy mindig, minden doki mást mond. :roll: Még jó, h magadra hallgattál, és végre jó úton vagytok a gyógyulás felé! Viszont sztem most jól pihenjétek ki, nehogy visszamaradjon a betegségből valami!

Sétáltunk, vásároltunk, taliztunk Tarekkel és Fatimával, délután meg megyek barátnőzni. 8)
Kell vennem egy fürdőrucit (a legújabb 6 éves már :shock: :oops: ), csak nem tudom mekkora felső kell- a "régi" 75B-s melleim most kb 65A-sok lehetnek!! :shock: :cry: Vissza fognak állni vajon? Vagy ilyen kicsikék maradnak örökké?

Zsu
svs

Sziasztok,

jól eltűntem... bocsi
Kicsit leterhelt napok voltak.

asszem még arról is lemaradtam, hogy Emma babának boldog-boldog első szülinapot kívánjak! Isten éltesse sokáig!

Lacus már jól van, levették a kötést az álláról és szerdától már oviba is jár. Majdnem két hétig volt bekötve az álla, és mikor levették a ragtapasz annyira megmarta a bőrét, hogy a seb ezerszer szebb volt, mint maga az álla.
A hétvégén meg a férjem elrepült munkaügyben, majd ma jön haza, így egyedül voltam a három gyerkőccel.

és még a non-plusz-ultra, hogy a két lányzó taknyosodott be. De szerencsére semmi komoly, csak orrcseppet kaptak.

Anikóval meg elkezdtem kóstoltani az almát két napja :D
Hogy ez még így a harmadiknál is milyen nehezen megy! Teljesen elfelejtettem :D

(visszaolvasni nem tudtam, bocsi mindenkitől)

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Zsu, jó h. említed a mellméretet.
Totál el vagyok keseredve. :cry: Az egyik mellem kb. mint egy 10 évesnek (de tényleg), a másik meg vagy 3x nagyobb. Szóval kurva jól nézek ki.
Katasztrófa.
Már komolyan fontolóra vettem, h. egyszer megműttetem.
Egyszer már elfogadtam a melleimet, kicsik, oké, ez van, de úgy látom, h. amiből nem szoptatok, az most kisebb mint valaha.
Gondolom nem marad így, de addig is egy vicc, ahogy kinézek.
Szivacsos melltartóval korrigálható a dolog, viszont úgy utálom, főleg ilyen melegben.

Kép
niki30

ide nekem a kicsi melleket!!! csere?????
kerekpocak

Úgy látszik mindenkinek az kell, ami a másiknak van. :) Én speciel attól is boldog lennék, ha ugyanúgy néznének ki a cicijeim, mint régen. :D Nem tudom kinek mennyire "rongálódott" a melle, de nekem nagyon! És ugyan mindenki azt mondogatja, hogy majd helyreáll stb. A nagy lópikulát!!!! :) Pont a múlt héten voltam Kaszásnál és kérdeztem tőle erről. Azt mondta így fog maradni. Legalább nem kertelt. :) Úgyhogy mehet a gyűjtés majd egy szép új cicire! :lol:

Akkor csütörtök???? :) Zsófi elküldöd nekünk priviben a címeteket? Aki jönni akar az plíz kérje Zsófitól a címét. :)
Én már be vagyok zsongva! Már nagyon vájuk a talit. :) Sztem tök jó lesz. (remélem)

Képzeljétek! Tarek táncol!!!! :lol: :lol: :lol: Imádja Madonna és Justin Timberlake új számát a "4 minutes"-t. Úgy rogyasztja a kis seggét rá, hogy csak na! És közben iszonyat vicces fejet vág. Tudja, hogy nézem és ez tetszi neki. Imádom!!!

fatima

Na hol van mindenki???? :roll: :roll: :roll:

fatima

Na jó.... Én is csak azért vagánykodok itt, mert anyós levitte Zsömit játszózni. Hehe... van egy kis időm! :)
Holnap meg holnapután apátlanok leszünk sajnos. Megy el a rocker koncertezni Moszkvába. 8) Amikor legutóbb ott járt és hazatért: megkérte a kezemet! :) Most mi vár majd vajon rám????

Na lépek... Egyedül uncsi itt. :(

fatima

Ja, tényleg Zsófi, a CÍM!
Azon filózom, h. mivel menjek, bkv vagy kocsi. :roll: :roll:

Tareknak van ízlése úgy látom. :)

A rocker megy koncertezni? Háhhhá :lol:

Gyerekek elképesztő, a dm-ben néztünk új csőrös poharat Emmának, ami már azért nagyobb, mert ez a két dl-s kicsi, hát nézem, az Aventhoz külön van a fül. Nem semmi. :shock: Elmennek a sunyiba.
Ez olyan, mintha a késhez külön meg kéne venni a nyelet.
Úgyhogy vettünk egy tök szupi babylove-sat fele annyiért. Bejött Emmának.

Kép
niki30

Ja, fül nélkül. De sima ügy neki.

Kép
niki30

Sziasztok!

Petra egy fokkal jobban van, már nincs a kiszáradás szélén de még mindig száraz kicsit a nyelve. És nagyon lkell vigyázni nehogy visszaessen.

Ciccikérdés: múlt héten merült fel bennem is h felvarratom, m ez iszonyat. Sose volt valami szép, de most... Mit nem adnék ha fele ekkora lenne...

Teri

KépKépKép
pruci

persze cici egy c-vel :oops: :oops: :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

csajok, megjöttem a csavargásból
Nem sikerült fürdőrucit vennem. Na nem azért mert nem volt olyan, ami tetszett volna, hanem azért mert egyik fazon borzalmasabban állt, mint a másik. Tényleg olyan a felsőtestem (már nem is azt írom, h melleim), mint egy ált.iskolás csajszinak. Sírhatnékom volt, ahányszor tükörbe néztem! Komolyan. Nem tudom, mit fogok csinálni nyáron! :roll:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Persze Emmus közben üvöltött, amint anyóst meglátta :? , így a végén Apával kettesben fürdettük. De alig tudtam így is megnyugtatni! :cry:

Zsu
svs

Örülök, h Petra jobban van! Csak így tovább!

Tök gáz, h mindenkinek "elcsúnyultak" a mellei!
Nekem a szivacsos fürdőruci sem segít! Niki jó, h neked legalább ez megoldás!
Emmának bejön a csőrös pohár? A 2 dl-es kicsi? Mennyit iszik a csjszid? Rendes pohárból nem szokott inni?

Zsu
svs

Zsu, nem is tudom mit mondjak, teljesen együttérzek veled.
Na majd csütörtökön megvitatjuk.

Igen, már jó ideje abból iszik. Sokat iszik, mert sokszor itatom, kínálom. :) Néha-néha iszik rendes pohárból, de nem jellemző. Bár gondoltam rá, h. ha itthon vagyunk, átszoktatom és ha elmegyünk kap csak csőrösből. :roll:

Kép
niki30

Egy délutáni Pityiii (új becenév) :D

Hangosan olvasok
Kép Kép Kép

Kép
niki30

Teri! Örülök, hogy jobban van Petrus! :) Bakker hagyd már ott azt a vidéki életet! Tudom, könnyű ezt mondani, de ha minden alkalommal te engedsz a dologból, akkor a férjed sose fog visszajönni Pestre, mert én nagyon úgy látom, hogy ő maradna ám. :roll: Nem????

Zsu! Te még komolyan mondom szerencsés vagy! CSAK a melleiddel van bajod. Nekem akkorra seggem lett + combom, hogy csak na! :( :( :( Még én sem tudom, hogy így hogy fogok egyáltalán levetkőzni. Még gyerek előtt is folyton tele voltam frusztrációval, ha strandra kellett menni, hát még most! :shock: Na, ne is firtassuk!
Figyi már! Hogy hogy mostanában anyósod jön Emmusra vigyázni? Anyud???

Niki! Mit iszik Emma csőrös pohárból???? Kevés neki egyszerre 2 dl??? Basszus nem tudom hogyan kéne rászoktatni Tareket az ivásra (mármint vízra hehe), mert a tápin kívül alig-alig iszik 1-2 korty vizet. :roll: Csak ha nagyon meleg van, akkor iszik, de az is szinte semmi.
Jaja! Jó ízlése van a fiamnak! :lol: :lol: :lol: Nekem is bejön az a szám. :)

fatima

Jajjjjjjj de éééééédesss! Beszarás mennyire hasonlít rád Niki! Komolyan mondom tiszta te vagy! :) Mini you! :)
Sokat kínálod??? Én is! És mégsem iszik csak naggggyyyooon keveset! És egyszerre iszik több mint 2 dl-t vagy elvitelre akarod, hogy több legyen???

fatima

hahó lányok! cíet küldöm. nem akartok nekem emailt küldeni? úgy sokkal egyszerűbb lenne. köremailben.

írjatok már nekem a pokazsofi@gmail.com ra.

én már -7 kilónál tartok, de még 10 kell h lemenjen ahhoz h elégedett legyek. én BÁRMIT megadnék azért, h iszonyú kicsi melleim legyenek. asszem a közepes nagyságú mell a nyerő, a túl nagy és a túl kicsi miatt mindenki bánkódik. bár még mindig inkább túl kicsi! a nagy mellben melege van az embernek, semmilyen csini ruha nem vehető fel hozzá, hát nélküli pólókról nem is beszélve..

nah mindegy.

víz kérdés: én samut 5 hónapos korában kezdtem kóstltatni és 6 hónaposan pohárból tanítani inni. így nálunk a csőröspohár kimaradt. 1 éves kora óta iszik teljesen egyedül pohárból. ha elmegyünk akkor pedig sportkupakos jana babavzet kap (vagy csapvizet a jana üvegben) samu mondjuk szivacs, vmi eszetlen mennyit iszik. 2dl/séta simán lecsúszik.
kerekpocak

EMMA GYÖNYÖRŰSÉGES!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Nem egyszerre, dehogyis. De többször utána kell tölteni és ha megyünk valahova akkor még plussz viszek egy fél literes flakont, biztos, ami biztos. Mert mondjuk, ha kekszet eszik vagy rudit, akkor utána naná, h. szomjas lesz, na meg ilyen melegben többet is kíván.
Ja, vizet iszik kizárólag.
Pár napja kap facsart narancsot, előtt nem kellett neki.
Azt pohárból adom neki.

Tényleg hasonlít rám? Pedig én már nem látom. Volt idő, mikor láttam a hasonlóságot, de most nem.
Köszi, hihi :)
Samufajta. Csak lányban. Nem Zsófi?

Kép
niki30

nekem nagyon samufajta!!!!
kerekpocak

Ez a cici téma nálam is elég gáz. Azon töröm az agyam hogyan lehetne összespórolni rá a pénzt. Tb-re lehet még?
Nekem nagyon szépek voltak, és magamhoz képest nagyok, de most :( a méretével még nem lenne gond, csak az állagával.

Zsu: ne is mond felpróbálatam az itthoni fürdőruháimat, gyakorlatilag kifolyik belőle. Annyira gáz. :cry:

Niki: Emma gyönyörűséges! Milyen jó kis színe van! Olyan jó kis sűrű haja van, vágattátok már?

Fatima: SZoni is táncol, de ő bármire. A reklámok zenéire, éneklésre rogyasztja a kis lábait, ülve meg dülöngél a zenére. :wink:

Teri: örülök, hogy jobban van Petrus! További jobbulást neki!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!!

Hú, kicsit nem nézek be ide és hogy felpörögnek az események :wink:

Mindenkinek jó talizást kívánok, mi ezt most kihagyjuk :( Délután csak Csengével súlyosbítva tudunk tömegközlekedni, ami nem túl nagy élmény. Ráadásul alig érnénk oda, már indulhatnánk is vissza, mert a vacsi-fürdés ideje "szent" nálunk. Úgyhogy nagyon sajnálom, érezzétek jól magatokat!

Cicik, hihi. Az első szülés után rossz - a második után még rosszabb... TB-re csak kisebbítést végeznek állítólag, szilikont nem tesznek be. Nekem a cicik még elmennek szódával (bár ki tudja, mi lesz szopi után...), a hasam viszont rettenetes! Minimálisat húzódott magától és a mozgástól is csak borzasztó lassan :( Ez biztos genetika, a 7 végén a T-Com szigeten néztem egy csajt, négy (!) gyereke volt, a legkisebb mint Bori és a haspólóban olyan hasa volt mint a deszka!

Zsófi, nagyon ügyes vagy! 7 kiló minusz ennyi idő alatt, az nagyon jó! Nekem is le kellene dobdni egy tizest (inkább 12) hogy újra embernek érezzem magam...

Teri, szegény Perta!! Gyors jobbulást neki!
Azért nem hegyezném ki ennyire, hogy vidéken csak rossz orvosok stb. vannak, székes fővárosunk meg milyen király - lásd a Heimből is elküldték az agyhártyagyuszis gyereket, hogy csak bolhacsípései vannak :shock: :evil: Úgyhogy a rossz/jó doki nem lakóhelyfüggő.

Niki, Emma gyönyörű!! Nem ti szálltatok fel a 147-esre úgy 10 körül Újpest kp-ban??

KépKép
KépKép
nyuszi04

Andi, deee, simán :D :D :D :D
Miért nem jöttél oda, hogy megismerkedjünk? :cry:
Vagy messze voltatok?

Kép
niki30

Niki, az ajtó mögött ültünk kenguruban. Néztem, ahogy feltoltad Emmát, mondom magamban, hmm, de szép ez a kislány és milyen ismerős... Mire rájöttem, hogy Ti vagytok, felültetek a magasabb ülésre ismerősökhöz, mi meg lent maradtunk Borival, nem akartunk zavarni :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi04

nekem is borzadály a hasam! a halálom, amikor kismamának néznek... közben jónás a kezemben... sztem is genetika. nekem izmoznom kell ezerrel. csinálom is rubint réka 30 perc csak has videóját (ha van erőm..)
kerekpocak

nem is meséltem h voltunk 7 hetes védőnős, dokis kontrollon.
nah. a fiatalember 5700 gramm (!) 2.40 et hízott 7 hét alatt-- iszonyú hosszú, kb 4 hónaposak a méretei. amúgy minden ok vele, majd kicsattan.
kerekpocak

sziasztok,

mindkét vizsgám megvan, az elmúlt két hétben kevesebbet aludtam mintha újszülött hasfájós babám lenne :? Nagyon kivagyok úgyhogy megyek pihenni. Este vagy holnap reagálok cicitémára, és csütörtökön természetesen ott leszünk!!!!

Amúgy bejutottam az utolsó fordulóba, 2 hét múlva államvizsga de az a maihoz képest pite lesz.

Klári
Kép
ganti

Klári gratulálok! Nagyon ügyi vagy!

A Tb-s cicicsináltatáshoz én úgy tudom, hogy az implantátumot, és még valamit kell fizetni. Még így is kevesebb mintha az egészet fizetni kéne.

Nelly

Kép
breeki

GRATULA KLÁRI!!!!!!!!

nekem momentán nagy és lóg, de később amikor kiürül, akkor üres szütyő feeling lesz.
kerekpocak

Zsófi, :lol: ez nagyon jó, mármint a hasonlat! Ez a dolog annyira gáz.
Jónásnak szép kis méretei vannak! Szonit ma mérték, 7750g, 73 cm. Jó mi?

Lányok ti adtok a babákra cipőt, szandit a lakásban? Én csak tapadókorongos zoknit szoktam ráadni, de ma a védőnő azt mondta vegyek mindenképpen a lakásba is egy szandit a lábára. :roll:

Nelly

Kép
breeki

sztem ez butaság! épp az a lényeg h minnél többet legyen mezítláb!
minden ortopéd orvos ezt tanácsolja, nem?
kerekpocak

Sziasztok!

Andi! Nem azt mondom h Pesten jobb dokik vannak, de ott lent 2 gyerekorvos van, múltkor az egyik nem vette észre a garatgyulladást, most ez meg nem vette észre a kiszáradást. Akkor melyikhez vigyem legközelebb? Ha nem jövünk haza, akkor szombat reggelre teljesen kiszárad a gyerek, és akkor hova mentem volna?

Klári! Nagyon ügyes vagy! Gratulálunk!!!!

A hasról ne is beszéljetek! Nekem az is lóg, a cicim is lóg... Én tuti nem megyek idén strandra. Majd felfújjuk a kis medencénket és abban pancsizgatok...

Fatima! Én tuti fel fogok jönni, a párom ha jön akkor itt lesz, ha nem, akkor ottmarad. Apósom már múltkor elkezdte h mikor akarok visszamenni dolgozni, m neki az egyik volt osztálytársa ott iskolaigazgató és h mikorra csináljannak nekem helyet. csak annyit tudtam mondani, h soha. Na még csak az kéne, h miattam rúgjanak ki valakit. Nekem van itt munkahelyem ahová várnak vissza. Aztán megkérdeztem Zolit h a szülei tudják-e h fel fogunk jönni, a választ: nem. Mondtam neki, h akkor most, még időben szólok, h nem fogom azt játszani h most egy év, utána még egy év, és a végén itt ragadunk. Akkor azt nélkülem fogja csinálni, m én nem maradok ott lent. Nem tudom mi lesz a vége, de most már nem is érdekel. Én megteszem azt amiben megállapodtunk, utána rajta a sor.

Teri

KépKépKép
pruci

Mit tehetek még annak érdekében, hogy a gyerekem lába a lehető legjobban fejlődjön?

Döderlein: Mivel a láb és lábujj deformáció a felnőttkorban nagyon elterjedt jelenség, külön figyelmet kell szentelni gyermekkorban a lábak és a lábujjak egészséges fejlődésének. Tény, hogy minél többet tornáztatjuk a lábakat, annál erősebbek lesznek. Adott esetben hasznos lehet a lábtorna. A járás folyamatában a legfontosabb és egyik legérzékenyebb szerv a talp. Ezért tanácsos, hogy a gyerekek sokat szaladgáljanak mezítláb. A gyerekcipők nem akadályozhatják a lábat és a lábujjakat a szabad fejlődésben. Kiképzésükben és használatukban azt az érzést kell kelteniük, mint amikor a gyerek mezítláb jár.
kerekpocak

szerintem is, de ő azt mondta, hogy csak a természetes talajon igaz ez, mert a sima felületeken nem dolgoznak úgy a talp izmai.

Nelly

Kép
breeki

köszi :D

Nelly

Kép
breeki

hú teri ez nem hangzik jól, nagyon sajnálom de TOTÁL IGAZAD VAN!! ne hagyd magadat! énis ezt tenném.
kerekpocak

hát nemtom akkor, én otthon mindig mezítláb vagyok, télen nyáron, így fel sem merült h samura szandit adjak. nbem lehet túl kényelmes. :?
kerekpocak

amúgy elutaztak ma délután. foggggalmam sincs mit kezdjek magammal hehehe.
kerekpocak

Én kezdetben párszor ráadtam a lakásban h szokja, de amióta hozzászokott inkább mezítlábazunk

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Teri, persze, értem én :wink: Kettőből választani, amikor egyik sem jó :( Párod ezek szerint nem akar felköltözni vagy csak a szüleinek nem meri elmondani :shock:

Zsófi, Nelly, eddig én is úgy tudtam, hogy a legjobb, ha a gyerek sokat van mezítláb. Erre valamelyik Kismamában most tavasszal mit olvasok??? Orthopaed szakorvos válaszol: ez csak egyenetlen talajra, a kertben igaz, a lakásban adjunk rá cipőt mert a fejletlen lábizmok, ha csak egy kicsit lazábbak az átlagnál, deformálódhatnak!! Király, Csenge laza izomtónusú, de sokat volt mezítláb, mert ugye azt hittem, az a jó, lett is olyan lúdtalpa hogy csuhaj :(

Zsófi,a mikor elkezdtem szoptatni Borit nekem is borzasztó volt a cici, de érdekes módon mostanra azért emberibbre alakult (vagy én szoktam hozzá :oops: :wink: )

Klári, nagy gratula, csak így tovább :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi04

Ezt most találtam:

Ideális babacipő
A csecsemőnek még nincs kialakult lábboltozata, mindenki ,,lúdtalpasan'' születik. A lábboltozatok csak a járás tanulásával és gyakorlásával alakulnak ki. Két fő boltozatot különböztetünk meg: a harántboltozat a lábujjak tövénél fut, a hosszanti boltozat pedig a talp belső részén. A boltozatokat boltívhez hasonlóan kell elképzelnünk. Ezt a csodás szerkezetet az izmok munkája alakítja ki, és fenntartásában a különböző inaknak, szalagoknak van fontos szerepe.

TIPPEK:
· a boltozatos rendszer kialakítása tehát izommunkának köszönhető. Ezért jó, ha a gyermek sokat járkál mezítláb. Azonban nem mindegy, milyen talajon. Ennek a célnak csak a rugalmas talaj felel meg: tehát a homokos, apró kavicsos, füves terület.
· A beton egyáltalán nem rugalmas, ezért nem jó, ha a gyermek sokáig mezítláb járkál rajtaé ilyenkor inkább adjunk rá cipőt!
· A megfelelő cipő jól tartja a gyermek lábát, különösen a sarkát. A kis lábak kényelmesen helyezkedjenek el a cipőben, ne nyomja a lábat sehol, és engedjen teret a mozgásnak.
· Betét lehetőleg ne legyen benne, mert akkor az izmok nincsenek a boltozatok kialakítására kényszerítve, hiszen a betét tartja a lábat.
· Otthon tapadókorongos zoknicskát adhatunk a gyermek lábára.
· A papucs nem tartja a lábat, könnyen elesik benne, csak későbbi életkorban javasolható, amikor már biztos a járása.

FONTOS! Sajnos, a növekedő gyermeknek igen gyakran kell új cipőt venni, mert hamar kinövi. Egészsége érdekében nem úszhatjuk meg a gyakori vásárlást, nem érdemes hát sokkal nagyobbat venni, mert majd úgyis belenő, vagy megvárni, amíg már nagyon kényelmetlen lesz. A helyes méretű cipőben járáskor is van hely a lábujjak előrecsúszásának. Ez a szabály minden életkorra érvényes.

Teri

KépKépKép
pruci

Azt hiszem, kénytelenek leszünk elfogadni, h megváltoztunk :roll: , de van egy (két…) gyönyörű gyerkőcünk. A párjaink állítólag így is szeretnek minket, végülis nem állunk rosszul! Akinek meg van bátorsága (én nyúl vagyok hozzá), az tud változtatni!
A hasammal nincs bajom! 8)
Azért csak vettem ma egy fürdőruhát, amiben ki merek majd menni a vízpartra!

Doren: Virágnak Boldog szülinapot!!!! Férjed épségben hazatért?

Niki: Emma nagyon cukker :D , eszméletlen világos színű lányka. Vajon szőke marad?

Fatima: elvileg mennénk az István a királyra júni 18-án, és este anyósomnak kéne „lerendeznie” Emmát, de így sajna nem fog menni! Úgyhogy én nem megyek. :( Anyósomon nem érzem az „ilyen programok” iránti lelkesedést, sztem Emma is megérzi, ezért nem fogadja őt el. Szeretem anyósomékat, de kicsit bánt engem, h náluk néha mindent fontosabbnak érzek Emmánál. (Pedig van 2 gyerekük, és 3 unokájuk is.) Ők inkább leülnek és nézik, h mit csinál, mint az állatkertben. Na, mindegy, Anyumékkal jól és sokat elvan, annak viszont örülök.

Végülis mindegy, hogy miből, csak igyanak ebben a melegben! (Hihetetlen, h egész május ilyen volt, eltűnt a tavasz legjobb része!) EnyémEmma tök ügyin iszik pohárból, mi sem használtunk csőrös poharat. Meg szeret is inni, csak vizet adok neki én is. Ja, és útközben mi is Jana üveget használunk. Praktikus.

Jónás jó nagyra nőtt! Lassan utoléri Szonit! :wink:

Cipő: én úgy tudom, hogy akkor jó, h mezítláb van a gyerkőc, ha egyenletlen a talaj. Ez akár a parkettára is igaz lehet. De nálunk még nem aktuális a dolog.

Klári: gratula, le a kalappal előtted!

Zsu
svs

Klári, nem vagy semmi! Hogy mit végig nem csinálnak egyesek! :) Ügyi!

Andi, egy pillanatra láttam egy kengurus anyukát, de ha tudtam volna, h. ti vagytok....
Kár.

Kép
niki30

Ma voltam dolgozni és rákérdeztem főnökömnél, h. akkor hogyan is lesz szeptembertől, meló vagy nem meló, bölcsi vagy nem bölcsi.
Hát erre közölte, h. lehet, h. már júliustól.
:shock: Kerekedtek a szemeim.
Mondtam neki, h. egyrészt, a bölikben is szünet van, másrészt ez azért nem úgy megy, h. ő közli, h. jövő héten vihetem Emmát bölibe és jól van. Erre nekem is és Emmának is fel kell készülnie.
Most már kezdem magam ráhangolni, h. nagyon valószínű, h. szeptembertől visszamegyek, de úgy vagyok vele, ha Emmának egyáltalán nem válik be (állítólag jó böli a Ménesi úti), akkor vissza az egész. Őt nem kockáztatom.
Szóval jeleztem, h. jó lenne mielőbb tudni, h. mi lesz, mert akkor azért megnézném én azt a bölit.
Összeszedem a gondolataimat és leülök vele beszélni, h. hogy tudunk megegyezni minden téren, meg h. én mit is szeretnék (hány órát, hány napot, mennyi pénzért).

Kép
niki30

Zsófi, milyen kettecskén? :wink:

Kép
niki30

hát nehéz :) :)
nemtok mit kezdeni magammal.
mondjuk holnap tanítok. de van 1 órám és du is.

niki: ez nem semmi h ilyen hirtelen szólt a főnököd.
hogy van ez? azért mész vissza mert anyagilag fontos/hiányzik a munka/számítanak rád? vagy mindez együtt?
kerekpocak

Érdekes, hogy most kitalálták, hogy nem jó a rugalmatlan talaj.
Egyenlőre mindegy, mert még mindig nem kaptam SZoni lábára szandit.

Nelly

Kép
breeki

Zsófi, köszi a címet :)
Hát figyi, ez már téma egy ideje, h. mikor megyek vissza és a főnököm számít rám.
Nem, nem a pénz miatt megyek vissz és nem is azért, mert hiányzik. Sok a munka, a főnököm nem akarja már kiadni külsősnek a melót, szóval vár vissza.
Még egyezkednünk kell.
Egyébként meg én tök jól elvagyok itthon Emmával.

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?