Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kisanyácska, de jó, hogy jelentkeztél:)
Hogy hogy két egyetem??? Úristen, én még egy főiskolával is szenvedtem anno:) :oops:
Nem lehet az egyiknél halasztani?

Csajok, tegnap olvasgattam egy honlapot, a www.betegmagzat.hu -n találtam egy linket. Statisztikák voltak benne, pl. 2008 I negyedévében, egyetlen egy olyan betegséggel született babát jelentettek, mint ami Lackónak is volt. 2006-ban a 23 ezer valamennyi született babából 19-nek volt ilyen problémája. Olyan elkeserítő, hogy mi pont beleestünk :cry:
Meg van egy csomó leírás a fejlődési rendellenességekkel kapcsolatban, madj este bemásolom a linket. Nagyon sokkal okosabb nem lettem, inkább jól lehúztam a hangulatomat :roll: Nagyon ügyi vagyok 8)

Hettuli, köszi, hogy olvasgatsz minket, és te nem határolódsz el tőlünk :wink:
Nagyon sokan tényleg úgy állnak hozzánk, mintha legalább fertőző betegek lennénk...

Betti, ma szebb napot a melóban, mint a tegnapi volt!:)

Tünci, Melcsike, jelentkezzetek, ha felébredtetek
Vendég

Szia Betti!

Akkor biztos hogy ugyanarról a könyvről beszélünk, mert amikor olvastam egyfolytában Te jártál az eszemben!!

A szárítógépről,amit tegnap írtál:egy pillanatra nem is értettem mit akarsz szárítani.. :oops:
Ha a Media-ba írsz e-mail-ta kérdésekkel válaszolnak...legalábbis a fehérváriban így van..

Kisanyácska!
Szuper hogy bejelentkeztél, már kezdtem aggódni, hogy esetleg angolosan leléptél! :)
Nem semmi teljesítmény, amit csinálsz,biztos nehéz!Pláne hogy fél egykor még fennt vagy!
Néha azért pár szót írjál,jó?!
tünci28

Boboka
Azon a honlapon már én is jártam, elolvastam már minden irodalmat a spina bifidáról.....

Betti
Kép
betti0412

Szia Boboka!
Beelőztél! :)

Az az igazság, hogy nagyon tetszik, hogy hettuli ilyen őszinte, de azt is megmondom, hogy felháborít az elhatárolódás...és hettuli nagyon jó szót használt, mert tényleg így van!!amiről korábban is többször beszéltünk,tőlem azóta se kérdezte meg senki milyen volt a szülésem!!!Sőt semmit se akarnak tudni a várandósságom idejéről se,mintha soha nem létezett volna...

megnézem azt a honlapot..
tünci28

megnéztem...húúú, nem is tudok mondani semmit..
tünci28

Jó reggelt lányok!

Boboka bejelentkeztem. Most végeztem, mert rakott kruplit csinálok és azzal tudjátok úgyis mennyi előkészülettel jár mire minden meg van hozzá. Na az a lényeg már tepsiben van kicsit később meg is sütöm.

Kisanyácska!

Köszönöm Neked az együttérzést és hogy gondoltál a kicsi lányomra is. Még tényleg nem volt rá mód hogy beszélgessünk, de hát Neked nem sok időd van. Mert én közben mindenkit ismerek aki régebb óta itt van a topikban, ezért Rólad is mindent elolvastam. És tényleg le a kalappal előtted, csodálom amit véghez viszel.Rengeteg energiád van. Igazából és is mindig pőrgős voltam, de most valahogy lehet nem kellett volna de leeresztettem nagyon. Pedig képzeljétek el én dolgoztam olyan helyen is ahol csak férfiak voltak és én voltam a főnök. És mindenki szót fogadott, mert tudták hogy be kell tartani a játékszabályokat, de mindent meg lehet velem beszélni és nagyon szerettek és tiszteltek.

Tünci!

Én talán azért is menekültem a kórházból, mert teljesen kivülállónak éreztem magam, már mint ha nem is foglalkoztak volna velem. Az ebédlőben megbámultak mintha valami a homlokomra lett volna irva valami. Egy szobában feküdtem egy császáros kismamával, és az egyfolytában csöngetgetett és egyfolytában futottak hozzá, hisztis volt szó szerint és még nekem kellett az ő lelkét ápolnom, mert félt az injekciótól, mert félt hogy fáj a sebe, félt a zuhanyozástól, stresszelt mert nem akart szopni a kicsi neki. Közben fel sem akart kellni és átjáróház volt a szobánk. Még amikor szoptatott akkor is 5-en állták körül. Volt olyan amikor még szó sem volt arról hogy megszülök, mert előtte egy héttel bementem csak megfigyelésre, reggel bejött az egyik nővér, és annyit mondott ja a szomszédja már megszült akkor neki nem kell már szivhangra menni, maga meg nem terhes igaz. Pedig az voltam nagyon is, Mert a 25 héten voltam már.Hogy lehet ekkorát bakizni mondjátok meg. A szülészeten feküdtem.

Na most azt hiszem jönnek elő belőlem is a sérelmek, és haragszom mindenkire aki ott volt akkor.
melcsike70

Tünci, Melcsi, velem is ugyanúgy bánnak. Most beszélgettek kollegák arról, hogy van, akinek a gyereke karácsonykor született, meg így a gyerekek úgy a gyerekek, szegény egy alkalommal kap csak ajándékot. Úgy mondtam volna, hogy az én Lackóm is a névnapján született stb. De inkább maradtam szépen csendben. Meg, hogy a gyerekek keresgélik e előre a karácsonyi ajándékokat. Hát az én Lackókám már sajnos sosem fogja keresgélni az ajándékait... :cry: Lehet, ha egy kicsit tapintatosabban kezelnék a dolgomat, nem előttem kellett volna ugye ilyeneket megbeszélni.
Tavaly is megkaptam az egyik idősebb kolleganőmtől, hogy xy-nak jó sok dolga van karácsony táján, mert ott már van gyerek, én ne szóljak semmit, csak ketten vagyunk a férjemmel. Ha idén is ezt mondja, tuti, hogy nem hagyom szó nélkül...
Vendég

Bobka!
Tavaly engem is beosztottak 24-én dolgozni,mert nekem nem kell otthon lenni, mert nincs családom...gondolom idén is így lesz...

Melcsi!
Sajnálom a kórházi dolgokat,ilyenkor mindig megállapítom, hogy én milyen szerencsés voltam a kórházban..sokan igyekeztek segíteni, mégha nem is tudtak..
tünci28

Sziasztok,

csak gyorsan, amíg szünet van... mindjárt vissza kell loholnom, és fákat fogunk rajzolni, az alapján elemezzük majd egymás vagy a saját (?) személyiségünket.

Melcsi, köszönöm a kedves szavaidat. Remélem, fincsire sikerül a rakott krumpli! Ügyes vagy, hogy már főzöl. Én ilyenkor még nem tudtam.

Boboka, kettő suli, igen, mert az egyik a pszichó nappalin, a másik rekreációszervezés levelezőn. Hát ez utóbbi tipikus esete volt a "semmit nem ér, de papírt ad" szaknak, amiről régebben beszéltetek. De most átrakták másik kar felügyelete alá, és úgy tűnik, jobb, lesz, sokkal!

Tünci, küldd a hotel linkeket és ne kíméld a mester urakat!

Betti, örülök, hogy megjöttél, és jól érezted magad. Én is nagyon kacérkodom a külföld gondolatával, annyira mennék, de egyszerre tíz helyre. Csak két gyerekkel már nem olyan egyszerű. Nem lehet egy évet itt, egy évet ott... Pláne, hogy a nagy már iskolás lesz jövőre. Nem tudom, mit csináljak.

Upsz, itt a tanár néni! Pusszancs mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Én is karácsonyra voltam szülésre kiírva....
Biztos jó időszak lesz majd.

Betti
Kép
betti0412

megjött a boncolási jegyzőkönyv... :( :cry: sírtam vagy egy órát..csak fogtam a kezembe,nem bontottam ki..aztán eltettem a többi holmija közé..

felhívott az egyik kolleganőm,napokon belül szül..nagyon kedves volt, mondta, hogy eddig nem mert írni, nagyon sajnálja..mire végig mondta már zokogott..alig mert válaszolni a kérdésemre, hogy fiú lesz, vagy kislány...kislány lesz...
nem mondta a hülye közhelyeket,csak azt hogy szívből sajnálja..

megkaptam végre az államkincstártól a levelet, beírom majd kicsit később jó?

KépKépKép
tünci28

Majd jókat bőgicsélünk itt karácsony tájékán :roll:

Betti, én viszonylag elviselhetően átvészeltem a kiírt szülési időpontot. Addigra már egy kicsit elfogadtam a dolgokat.

Én tavaly dec. 23-án teszteltem először + at és már akkor arra gondoltam, hogy hej de jó lesz, a következő karácsonykor már nem lesz rohangálás, mi itthon leszünk a baby-vel hárman, majd jön hozzánk aki akar...

Melcsi, jól hangzik az a rakott krumpli:):)

Tünci is főzőcskézik?

Amit tegnap írtam priviben a táppénzről, szerintem ne kapkodd el ezt a munka dolgot, ráérsz még azzal jövőre is:)

Most kaptam meg a táppénzt, kellemesen csalódtam: 40 ezerrel több mint a fizum! Én hülye meg anno nem akartam elmenni táppénzre még pocakosan, nehogy kevesebbet kapjak...
Ebből is tanultunk:)

Kisanyácska, és ilyenkor minden nap reggel 8-tól kb. 15-ig bent kell lenni a suliban?
Vendég

Tünci, aranyos volt a kolleganőd.

Ok, majd várjuk a levelet
Vendég

Kisanyácska!
Ezek tetszenek képről, elvileg mind a belvárosban van..az érdekelne, hogy melyik olyan ahol nem csak "puccos vendégek vannak, hanem hétköznapi népek is mint én...meg, hogy tényleg a belvárosban legyen...

Előre is köszi

http://magyar.pecshotels.com/boutiquehotelsopianae.php
http://magyar.pecshotels.com/kikelethotel.php
http://magyar.pecshotels.com/palatinushotel.php
http://magyar.pecshotels.com/centralhotel.php
http://magyar.pecshotels.com/centralhotel.php
http://magyar.pecshotels.com/aranyhajofogado.php
http://magyar.pecshotels.com/agostonhotel.php
tünci28

boboka!
Nem lehet, hogy az inkább a szül.szab.-ra járó pénz??
mert nekem az volt arős, atáppénz meg 20e-vel kevesebb, mint a fizu...

tünci csinál gyümölcsrizst az édesszájú férjének..2 liter tejből!!!!!!!

A kolleganőm is azt mondta ne menjek vissza..Dehát Ti is mind dolgoztok?! :shock:

A karácsonyról:én meg Violát akartam a fa alá tenni az uramnak,kis piros szalaggal a nyakán... :cry:
tünci28

Tünci, elég baj az, hogy jönni kellett melózni! Köszönhetem a kretén háziorvosomnak... Amúgy szerintem, ha más lett volna a hozzáállása, simán otthon lennék még hónapokig. Ne siettesd azért mert esetleg ennek már így kéne lennie. Amíg otthon voltam, kevésbé voltam letört, most meg reggel óta az van a fejemben, mikor a kis drágám rám mosolygott, hogy az milyen édes volt. Ettől meg úgy tudnék sírdogálni, de hát azt itt nem tudok... Otthon meglepő módon úgy éreztem, hogy viszonylag rendben vagyok, most kezdenek előjönni a lelki bajok.

Megnézem majd otthon a fizus papírokat, de az tuti, hogy a szülési szabis pénzek egyike sem volt ilyen magas:) Ebből valahogy másként adózunk, meg beleszámolják a tavalyi jutalmat is pl.

Gyümölcsrizst is ennék szívesen:):)
Vendég

Nekem a Mikulás hozta volna Bogikát. Nagyon vártam idén azt a nagyszakállú apót. Az tényleg jó lenne ha együtt bőgicsélnénk mert egyedül nagyon rossz Boboka.

Tünci!

Tényleg rendes volt a kolleganőd és bátor is szerintem, hogy feltudott hivni, mert az én környezetemben is mindenkin azt látom, hogy félnek tőlem.

Kiváncsi vagyok mit irt az államkincstár.

Jegyzőkönyv hmm......... :cry: én is félek, mert újra felszakad a seb ami még be sem gyógyult.De ezen is túl kell esnünk legyél erős kérlek.

GYümölcsrizs az jóóóóóóóó :D
melcsike70

na majd lefényképezem ha szépre sikerül... :lol: ..a rizst.. :lol:

Arra gondoltam, hogy elviszem a házidokimhoz a jegyzőkönyvet, kibontja, elmondja amit tudnom kell, aztán visszateszem egy másik borítékba...
Nem hiszem hogy kibírnám, ami benne van.. :cry:
tünci28

Háát, nekünk odanyomták a kezünkbe boríték nélkül, szerintem a sokktól nem fogtam fel teljesen, hogy mit is tartok a kezemben, azért tudtam megnézni...

Tegnap beszéltem az államkincstárral, októberben fog megjönni a családi pótlék. Még jó, hogy augusztus 5-én igényeltük:)
Vendég

Ez a mai nap már egy fokkal jobb, de még mindig nem az igazi azért..

Betti
Kép
betti0412

Én tudjátok mikor voltam utoljára a házi orvosnál aug. 3-án. Pedig már biztos türelmetlenül vár, mert mindig érdeklődik utánam, hogy mi van velem és hogy vagyok. De még nem kérek a lelkifröccsből, amit szán nekem, mert azt mondta anyámnak majd le akar ülni velem beszélgetni. És elmondja hogy jobb igy ha már ilyen korán megszületett a kislányom. Mert ugysem lett volna minden rendben vele évek múlva is kiderülhetett volna bármi. Ezt onnan tudom, mert anyámnak ezt mondta. Amúgy nekem nincs vele bajom, sosem volt. Csak még tart a gyógyszerem addig nem megyek oda sorba állni. Ej' Ráérek arra még........
melcsike70

Sziasztok !
Probálok most töbet írni, de ma kikészítettem magam megint..
először a munkatársam, aztán a jegyzőkönyv,most meg végeztek az új nyílászárok beépítésével, kerek egy percig örültem neki...aztán észrevettem hogy az egyik bejárati ajtó nem jó irányú lett,de mostmár le van sz*rva...utána látom, hogy nem tudták arrébtenni a szobanövényem, inkább jól letőrték...pont totál nehezen fejlődő fajta, már három éve nevelgetem erre tessék...úgyhogy ma egész nap bőgtem aztán még a párommal is összevesztem...
Már utálom a házat, mindent!!!!!!
tünci28

Tünci, pedig szegény kis házikó úgy igyekszik :wink: ne rá legyél mérges :roll:

Hát ezeket a munkásokat nem hiszem el!!! Szegénykém, jól kifogtátok őket, ennyi szerencsétlen bénát :twisted:

A növénykéd azért még megmenthető, vagy teljesen tönkrement? Úgy értem, hogy egy darabját törték "csak" le?
Vendég

Az államkincstár...

Tehát:küldtek egy hatósági bizonyítványt, ami tartalmazza a kicsikém adatait és hogy mennyi pénz van milyen számú nyílvántartáson..
Ezt kell bevinnem a helyi jegyzőhöz, aki ez alapján csinál egy hagyatéki leltárt, amit továbbküld a fehérvári közjegyzőnek,aki kiállít egy jogerős öröklési bizonyítványt, amit el kell küldeni az államkincstárnak...
egyszerű,ugye??

A levél:
bla-bla-bla...
A kérelemnek tartalmaznia kell:
-a jogerős hagyatéki határozat(öröklési bizonyítvány9eredeti vagy hitelesített másolatát
-elhúnyt gyermek személyazonoító adatai8név,a.n.,stb-ez gondolom a születési anyakönyvi kivonat másolata..)
-bankszámláa történő utalás esetén az örökösök saját kezűleg aláírt(együttes )nyilatkozata, amely tartalmazza a számlát vezető pénzintézet nevét, címét és a bankszámlaszámot
-postai utalás esetén az örökösök állandó lakcímét igazoló hatósági igazolványainak másolati példányát(ez ugye a lakcímkártya..)
A kérelmet az öröklési bizonyítványom szreplő valamennyi örökösnek saját kezűleg kell aláírnia.
a magyar á.k. a kérelem fentieknek megfelelő beérkezését követő nyolc munkanapon belül gondoskodik a kifizetésről, amelynek megtörténtéről valamennyi örököst értesíti.

ennyi...
egyébként az ügyintézőt Szabó Istvánnénak hívják.

KépKépKép
tünci28

na szépen tele van betűtévesztéssel, de most nincs türelmem utólag szerkeszteni...

Igen megmenthető a növényem,csak egy részét ölték meg... :twisted:

a gyümölcsrizst már nem tudom lefényképezni, mert a párom beletúrt...egy üvegtálba raktam, mert akkora adag lett...
2 liter tej, fél kiló rizs, fél liter tejszín, három üveg gyümi...pedig olyan vagányul ültek az eprek a tetején...
mondjuk én nem tartom sokra az édességet...

Bezzeg Melcsiékhez most elmennék vacsira!!!!!!
Rakott krumpli,nyami-nyami!!!!! :lol:

Betti!
Ma utánajártunk a szárítógép témának,veszünk mi is jövő hónapban! :lol: azt mondja a férjem kondenzációs(vagy ilyesmi.. :oops: ) kell mert az energiatakarékosabb...
Ti milyet néztetek??
tünci28

Tünci, szerintem a hatósági bizonyítványok másolatán a születési és a h...i anyakönyvi kivonatot értik. Pl. nálunk a lakcímkártyát a temetkezési vállalkozó bevonta, mert azt is le kellett adni a h...i anyakönyvi kivonat kikérésekor. Azt le sem tudnám fénymásolni. Pedig azt megtartottam volna. A taj kártyát viszont megmentettem:)
Vendég

Tünci én is megkaptam :cry: :cry: :cry:
melcsike70

Nálunk nem vettél el a lakcímkártyát(mármint Violáét)
De elküldeni másolatnak a mienket kell!!(ha postán kérjük a pénzt,hogy tényleg ott lakunk e...)Mondjuk ki trükközne ilyen dologban,nem???na mindegy...

Melcsike!
Szerintem Te se bontsd ki!!!
tünci28

Nem is gondoltam rá mit kaptam csak kibontottam a boritékot és aztán csak olvastam, sírtam, olvastam, sírtam,............................................................................................................................................................................................................. Még jó nem voltam egyedül, ketten sirtunk a párommal. Semmilyen szervi bajt nem találtak, a h........... egyértelmű oka a vérmérgezés. Agy koponya, máj, vesék, tüdő, szív, mellkasüreg, hasüreg, belek stb. sehol kóros eltérés nem látható.Alapbetegség az éretlenség még ez volt rajta. Nem értem miért?Akkor miért? Szenvedek nagyon.
melcsike70

Nem tudtam hirtelen mi az csak kibontottam akkor már késő volt.
melcsike70

Lányok, nagyon sajnálom, hogy ilyen fájdalmas napotok van ma :cry:

Tünci, igazad van, nem gondolkodtam, persze, postai út=lakcímkártya:) Hülye vagyok :oops:
Vendég

boboka!

Én tőlem sem vették el a lakcimkártyát sem, de mondtam ha valamit el akarnának venni mondtam a férjemnek mondja meg nekik, hogy elvesztettem. Mert ugye azt már irtam ott dolgozik az önkormányzaton és jól ismer mindenkit.
melcsike70

Melcsike, tudom, rengeteg a MIÉRT, de inkább próbáld egy kicsit úgy felfogni, adj hálát, hogy 10 napig veletek lehetett a kicsi lányotok.
Nézd meg Bettiéket, nekik nem adatott meg sajnos, hogy akár egy fénykép is maradjon Franciska után :cry:

Nekünk most ez jutott :cry: :cry:

Tünci, férjeddel min vesztetek össze? Remélem nem a szárítón:)
Vendég

Nem, nem a szárítón..A RIZSEN!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Hogy szerintem milyen egy semmirekellő étel....meg hogy úgy teszi a szennyesbe a nadrágot, hogy tele van a zsebe csavarral, meg szeggel....
Hülye vagyok, na....

A Babákkal kapcsolatban:
Melcsike!
Én a fél életem odaadnám 10 napért,Betti biztos a mi két napunkért...És ha egy olyan mosolyt kaphattam volna, amit boboka Lackótól!!!!!
tudom, hogy nehéz, tudom!!!De próbálj szeretettel gondolni arra a 10 napra,ne haraggal...
A mi kis Drágáink emléke remélem egyszer szépen letisztul és nem lesz a szívbe markoló fájdalom, a harag, az önvád, a kétségbeesés..csak a színtiszta szeretet...
tünci28

Azon gondolkodtam hogy aki b...... orvos mit gondolhatott mikor nem talált semmi olyan komoly bajt, ami szokott lenni ilyen pici babáknál. 730gr volt és 31 cm képzeljétek el. 50 grammot felszedett az én kicsi Bogikám ezalatt a 10 nap alatt.

Tudom, tudom hogy nektek még kevesebb adatott. Hiddjétek el nekem nagyon sokat jelentett és csak szép emlékek vannak bennem. Csupa csupa szép emlék.
melcsike70

Szerintetek, mert gondolom megkapja a koraszülött főorvos is van valami lelkiismereti gondja ilyenkor, amikor elolvassa. Mert mi csak egyszerű laikusok vagyunk, de azt én is tudom mi jelent hogy koros eltérés nem található, meg korának megfelelő a fejlődése, mert minden után ez volt irva.
melcsike70

Melcsike!
Nem tudom ilyenkor mit gondol az orvos,meg nem tudom ilyenkor lehet e közöttük konkrét személyt hibáztatni...Nálunk is azt mondták, hogy nincs szervi eltérés, csak az extrém éretlenség és kissúlyúság..az hogy Violának is vérezni kezdett a tüdeje nem tudom ,hogy attól volt e hogy elkapott valamit az inkubátorban, vagy csak a kora miatt...
Melcsike ezt már sosem tudjuk meg, de ha tudnánk, az sem segítene...Megértelek,hidd el..de nem tudunk már segíteni nekik..
ne kínozd magad kérlek!
tünci28

Jaj Lányok!!!

Van a Kicsikémnek gyertyája az Angyalokszülein.... :cry: :cry: :cry:
tünci28

tünci!

már amikor Franciskának is gyújtottam akkor sem értettem mert ott az ha gy..... ... katints ide és semmit nem látok hogy történne valami. és most sem mert oda kattintottam és csak ennyi? 22 volt előtte is meg utána is. Segits már hogy jól csináltam.
melcsike70

Nagyon szépet írtál Violának Tünci úgy lesz mert én is hiszek benne hogy Ők várnak ránk csak most más viseli gondukat helyettünk. De ha eljön az idő akkor visszakapjuk Őket. :cry:
melcsike70

Tünci közben változott a számláló én vagyok a 23. sikerült.
melcsike70

Tünci, gyújtottam gyertyát Violának. Többet is, mert tényleg elég furán csinálták meg, nem azonnal vált át a számláló.
Tényleg nagyon szépet írtál:) Nagyon megható

Ejnye, Tünci, nem leszólni az Urad kajáját, ha egyszer ő odavan érte :oops: :roll: :lol: :lol:
Vendég

Franciskának is ég gyertya:)
Vendég

Igen ,csak annyit kell csinálni ,hogy rákattintunk a nevére..utána már vált a számláló..

úgy örültem, mostmár mindig lesz ott...

Köszi Lányok!!!
tünci28

Betti még dolgozik vajon?
Megint annyi írunk, hogy nem tudja visszaolvasni.

Azóta már kibékültünk.Sütöttem magamnak szalonnát, az segített.. :lol:

Én szoktam olvasni az alattunk lévő topikot, mert ugye fehérvári vagyok..hettuli kismama..kicsit fél ő is, mióta elvesztette a babáját, de bizti nem lesz baj!!

Ugye Nálunk itt már nem lesz baj???
tünci28

Én már gyújtottam töbször Franciskának tudom hogy ő is fent van. Csak az nem tetszik benne olyan személytelen a gyertyagyújtás. Nem? Én komolyan örülök amikor valaki ismerőst látom, hogy együtt érez velem és odairja a nevét hogy Ő gyújtotta a Bogikámnak.

Manóval mi lehet? Gondolok Rád sokat, ha és drukkolok hogy jó legyen az utazás. Ma az Én férjem is kitalálta hogy mennyünk el egy hosszú hétvégére valahova. De én nem akarom most még itt hagyni a Bogikámat napokra egyedül. Annyira jó amikor kette vagyunk csak itthon és mindent megbeszélek vele. Ne nevessetek ki de még akkor is szólok neki ha kimegyek mosogatni. :roll:
melcsike70

Tünci !

Szalonnát sütöttél azt hittem jössz vacsira. :) :) :)
melcsike70

uppsz, tényleg..
de azért holnap csinálok rakottat! :lol: amikor a szalonnát ettem, akkor is erre gondoltam..
egyébként én is mindig beszélek Violához a temetőben...

Holnap nagyon korán kelek(legalábbis kellene),úgyhogy most ágyikózok..
tünci28

Lányok, szerintem én is csak be-be nézegetek most este, apával még dolgozgatunk egy kicsit a gépen, aztán meg alvás.

Sült szalonna, nagyokat nyelek, Úristen, de ennék egy falatot:):):)
Vendég

Aludjatok jól. Puszi annak aki álmos. Én még szokás szerint nem tudok aludni.

Jó éjszakát mindenkinek!
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?