Új privát üzeneted érkezett!

egy kérdés: Terhesen lehet hajat festeni szerintetek?
szmet

Szmet!

Nekem annor azt mondta a dokim, hogy az első harmadban ne, de egyébként nyugodtan. Úgyhogy nekem volt festve a hajam, nem volt semmi gond. Az elején meg a hányinger miatt nem is bírtam volna a hajfesték szagát.
vovanda

sziasztok

Kincs!
Vagyok!Csak egy kicsit kehesen.Megfáztam,csak nem tudom hol.Gondolom nem árt a babáknak,ugye?Nincs valami boszis gyógymódod?(lehet hogy Vandustól kellett volna kérdezzem:roll:) )

Szmet!Gondolunk rád!

Timi!
Ügyes vagy!Szülés után hozzád fordulok tanácsért! :wink:

Vanda!
Ha megszül az ember,a hasa gondolom elég szönyen néz ki. :shock: Hogy húzódik vissza?ill.mikor,és hogy segítessz rá?

Kép
ani0227

Ani!

Vegyél valami jófajta terhességi csíkra való krémet (ha még nincs) és máris kezdd el használni. Aztán felépüléstől függően minél előbb torna. Ajánlom melegen szülés utánra is Rubint Réka terhestornáját meg a baba-mama tornát. Én a kéthetes gyerkőc mellett már tornáztam, de én nagyon jól bírtam.
vovanda

Szia Ani!

Én is voltam megfázva,ha nincs lázad akkor semmi gond!!!
Én kamilla csipkebogyó hársfa teát ittam mézzel, torok bekötve esetleg sós langyos vízzel gargalizáltam, kamilla párolás és fokhagymát rágcsikáltam :D (este reggel 1cikk, az első borzasztó volt aztán már fini) (természetes antibigyó)
Jobbulást!! Pocakkép??
Ja és szülés után lehet haskőtőt hordani, vagy erősebb bugyit ami jól tart..én már pár bugyit beszereztem :lol:

Szmet
én évekkel ezelőtt ezért tértem vissza az eredeti színemhez :D
Az első trimeszterben nem ajánlják, nem a felszívódott festék hanem a belélegzett miatt.
(bár van aki azt mondja nem ártalmas és mindentől úgysem tudjuk óvni a babát...én úgy voltam ami nem életbevágóan fontos és káros lehet azt kihagyom. Nagyon-nagyon akartam műkörmöt, aztán azt olvastam nem érdemes.. így még festeni se festettem a körmöm és kibírtam itt vagyok :lol: :lol: )

olyan szép az idő!!! :D
Vendég

lányok, vigyázat!
dulifuli hangulatban vagyok.
örülök, hogy van, akinek az a legnagyobb baja, hogy lehet-e terhesen hajat festeni......
ani: vigyázz, a vandusért egyszer már az óvónőjét is majdnem bokán rúgta.....bár szerintem téged megkímél.
1szálpasi

1szálpasi: Tudod valahogy ki kell nézni, na és persze a leendő babámnak nem akarok ártani.
szmet

szmetecske az már szar ügy, ha a hajad színén múlik, hogy hogy nézel ki......
1szálpasi

sziasztok!
ani vigyaz magatokra!

vanda!majd esetleg szejel nezek a netten erol a norbi modszerrol.

szmet hany tuszi van?

a heten meg jonnek a gyogyik, remelem nem lesz semmi baj hogy adig valami hasonlokat szedek

anyukak! nalotok volt oljan hogy nem tudtatok ejjel aludni, en szinte minden ejjel fel 3-kor fel ebredek es nem tudok visza aludni, nagyon faraszto, irjatok ha tudtok valamit javasolni

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Móni!

www.norbiupdate.hu
Itt minden fent van, amit tudni érdemes.
Az alvással terhesen nekem is voltak gondok. Próbálj meg olvasni kicsit, ha felébredsz éjjel, nekem az segített. Egyébként meg ha tudsz nappal aludni, akkor érdemes az elmaradt alvást pótolni. Nekem Manó nem éppen jó alvó, elmondhatom, hogy szerintem a két kezemen meg tudnám számolni, hány éjszakát aludtam végig bő 3 év alatt. De meg lehet szokni.

Szmet!

Pasira ne haragudj, ma valahogy elég morcos. Ráadásul nem is érti ezeket a női dolgokat. Jelzem, reggel még semmi baja nem volt. Lehet, hogy meg fog jönni neki? :P
vovanda

hmmmmm...valami miatt megszólítva érzem magam....
1szálpasi

Semmi baj nem haragszom
Mevolt az uh-m
Hát nem az igazi.
Van egy 15mm és egy 10mm meg sok kis apró. Bár ez a 10.napon. Szerdán még megyek uh-ra.
És valószínű pénteken lesz az insem.
Viszont állítólag a nyálkahártyám nem jó erre kaptam ösztrogént.
Hát most el vagyok kettyenve egy kicsit
szmet

Ismeri valaki az Estrimax nevű gyógyszert nekem most ezt írta fel a doki és e mellett szedem még a gynexet.
szmet

Mivel javíthatom a méhnyálkahártyát. mert a closyt ezt lecsökkentette.
És ha nem éri el szerdáig a 7mm lemondhatok az egészről. :(
szmet

Szmet! ne agodj, szerintem a 2 db tuszi szep nagy, nekem is vegul az inszem elot 2 nappal 2 db 15 mm volt es latod 100% siker, a tiejid meg noni fognak pentekig, ne csugedj el, es ha kaptal gyogyit biztos segiteni fog az endometrian is, hany mm volt? nekem 2 nappal az inszem alot 9.8 mm volt, legyel nyugodt hogy minden rendben lesz, sok feherjet egyel es sokkat igyal (sima vizet 2-3 l)

Ani azt irtad valamejk nap hogy latal Arnikarol kepeket, hogy csinaltad? en is meg neznek egy par kepet rolatok

Kép

demoniq13

Sziasztok

Szmet ne izgulj!!! Ez az eredmény nem rossz! A tüszik kb. 2mm nőnek naponta, úgyhogy még hajrá tüszinövesztés!! :lol: Amit írtál gyógyit azt nem ismerem(még sosem hallottam róla senkitől) de gondolom ha doki írta....
Te hova jársz dokihoz??Nem ide a kaáliba??
A closti áálítólag nem véknyítja a nyálkahártyát, ezt hallottam én is, de doki ezt mondta rá.
E vitamin segít a nyálkahártya vastagodásban, azt mintha írtad volna hogy szedsz.
A gynex injekció egy lehetőség a babásodáshoz.....nem inszemhez van kitalálva.

Móni Ani az iwiwen látott. Ha rajta vagy ,akkor priviben megadom a nevem :wink:

Ani a fentebb említett oldalon néztem fotóid, olyan édi hasad van. :lol: :lol: de azért még bármikor rakhatsz fel nekünk fotót.No és a hajszined a mostani??
A haskötőröl én is hallottam, nekem egy ismimnek doki ajánlotta, és nagyon szép lett a pocija, és hamar visszament.

Kincs nem is tudtam hogy van magánja!! te is küldhetsz fotókat!! :lol:

Vanda kár hogy nem szereted a becézését :roll:

Pasi nyugi :lol:

most mennem kell, apa hisztizik

jók legyetek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Van köztetek olyan akinek a nyálkahártyával van probléma. Ha igen mit szed rá?
szmet

sziasztok!

köszönöm szépen a gratukat a fogyásomhoz.igyekszem,de ez még szinte semmi.sokkal többet kell fogynom.de azért már ez is haladás :wink:

móni!a kérdésedre hogy hogy csinálom:semmi különös.minden nap tornázom,persze náha pihinapot is tartok... :roll: az evéssel pedig annyi a lényeg,hogy mértékletesség.keveseket eszem és szénhidrát szegényen próbálok élni.sok fehérje és gyümölcs,zöldség.bár igazából abból sem szem sokat de ezek egészségesek.de az én esetemben a lényeg a mozgás.ha nem mozgok,nem fogyok...sajna :(
remélem jól vagytok?az alvászavarod meg remélhetőleg csak átmeneti. :wink:

szmet!nagy-nagy drukk neked!hidd el minden rendben lesz!kezem-lábam keresztben!igaz akkor nem tudok közlekedni...óó...de azért mindent megteszek!drukkolok!!!!!hajrá!!!! :wink: :D

ani!köszi!de szerintem neked nem kell tanácsért hozzám fordulnod.egy ilyen csinos kismami,mint te szerintem szülés után mégcsinosabb lesz!szerencsére te csak pocira híztál. :wink: :D és ami most a lényeg,hogy a babókkal minden rendben legyen.és rendben lesz!már alig várom,hogy ha megszülsz képeket tegyél fel róluk.ja és ha nagyobbak lesznek és elviszed őket a kaáliba B.-nek megmutatni szólj!én is megyek és megnézem őket!annyira jó lenne látni a pinduraidat!remélem nem bánnád?
árnika!te hogy állsz ehhez?ugye te is eljönnél velem megnézni ani pinduriait?!(hát persze hogy jönnél barátném... :D )

legyetek jók!sok-sok pussz mindenkinek! :P

Kép
timé&tati

Hát persze,hogy szólok nektek! :wink:

Kép
ani0227

arnika! ha kuldesz privit szoljal kerlek mert ne ismerem nagyon jol ezeket a dolgokat, tudod eleg ulj topikos vagyok

Kép

demoniq13

ani: Láttam az új képeket az iwiwen: Na mostmár jó nagy a hasad, a hajad is szupi és a házatok is jó. Szóval minden tökéletes :)
szmet

Hali!

Nekem nincs iwiw (volt de már nem akarom)
Ani, hogy ne maradjak le a topikos lányok mellett infóban, küldenél priviben képet??? Légyszi! :D
A kaáliba mehetnénk együtt babát mutizni és csinálnánk egy nagy topiktalit :lol:

A closty tényleg nem "használ" a méhnyálkahártyának :(
Igyál sokat, e-vitamin, méhpempő,fehérje.... nőni fog még az inszemig!! :wink: és ez nem minden ciklusban azonos, van hogy szép van hogy nem olyan vastag....semmi pánik!
Vendég

Kincs!
Oké,akkor megbeszéltük!Visszük a babákat,és tlálkozunk a csajokkal! :wink:
Küldök képet!

Móni!
Szerezz egy meghívót az iwiwre!Nekem sajnos most nincs,de ha akarod igényelek,de nagyon sok idő mire megérezik!Hátha a többieknek van...Mi is kíváncsak vagyunk rád!

Kép
ani0227

A pocak képet csak felrakom Móni neked.....mondjuk nem a legelőnyösebb... Kép

Kép
ani0227

Ani aztaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: megint nött sokat, legalábbis a másikhoz képest tuti jóval nagyobb
No és mi az hogy csak Móninak, most vettem le a mintát :lol: Egyéblént nem csodálom hogy hamar fáradsz, elég lehet ekkora pocit cipelni.

Kincs látod milyen okos vagy, én már gondoltam rá hogy csinálni kellene talit, de nektek eljönni nem is egyszerű pláne most. Én multkor ezért is írtam, hogy bármikor, bárkivel szivesen.
De ezt csajok én ígéretnek veszem :lol:
Különben is, kiváncsi lennék rátok, hogy olyanok vagytok-e ahogy gondolom.
No és többet :wink: tudtok rólam :oops: mint sok körülöttem élő ember.

Szmet te rejtőzködöl ????? :lol:rajta vagy Ani ismerősei között?? Megpróbálom kitalálni ki lehetsz, érdekes lesz.

Móni ezek szerint nem vagy az iwiwen?? Nekem most nincs meghivóm, a napokban járt le.
De az állítolagos szinésznős képet majd elküldöm priviben, tuti hogy észreveszed.

Timi mi az hogy megyünk :lol: , szaladunk ha jönnek csajok, legalább attól is fogyunk. :lol:

puszi, szép estét mindenkinek

árnika

Sziasztok!

Móni!
Megpróbálok neked iwiw meghívót vadászni, csak kérek e-mail címet, hogy hova küldjem. Eltart egy darabig, amíg megérkezik, de kiváncsi vagyok rátok.

Árnika!

Szmet nálam is fent van. :lol: Jó kutakodást!

Többiek: csak szóljatok, hogy mikor és hol randizunk!

Ani!
Nem felejtettem el, hogy ígértünk egy babavizitet, be is tartjuk. Remélem, nekem akkorra már növőben lesz a pocakom!
vovanda

Helló mindenkinek!

Csak jelezni akarom, hogy pár napig némaüzemben leszek! Majd jelentkezem!
vovanda

Sziasztok Lányok!

Nagyon régen jártam erre, eddig nem igazásn éreztem jól magam. (hányingerrel tarkított rosszullét..) Holnap megyek AFP-re. Remélem minden rendben lesz...

Amikor voltam a 12 hetes UH-n (13hetesesn :) )úgy látták hogy fiúka lesz :D .
De erre még majd rákérdezek.

Akinek nagy pocija van annak kitartást, akinek meg nincs annak is és sok-sok türelmet.

Mindenkinek szép napot.
Üdv: Marcsi
m.marcsi

árnika: Visszajelőltelek.
Móni ha kell iwiwes meghívó szólj és ha megkapom küldök neked.
szmet

Szmet
Én festettem és festem is a hajam terhesség alatt :wink:

IWIW
Én is vagyok :lol:
Vendég

gigi:
a némaüzemben lévő párom kérése: priviben küldj egy nevet, hogy iwiw-en megtaláljunk:-)
1szálpasi

szisztok csajak es 1 pasi!

ez az iwiw nagyon magas nekem, mindedy hogy kitol de kerek ilyen iwiw-et. az e-mail cimem: demoniq13@yahoo.com

Aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! el vagyok ajulva a pocidtol, nagyon ugyesen noveszteted de meg hatra van 2 honap, medig tud meg noni? csoda hogy birsz eszt aszt csinalni, nem soka kel menyel a korhazba? ez mindenkinel igy van akinek ikrei vannak? szerintem nagyon jol ki vannak fejlodve a babucik egy iljen hasiban

Arnika ha kuldtel privit nem jotem meg ra... nagyon 2 bal kezu vagyok
egesz nap a pc dolgozom es nem tudom ezeket a nettes dolgokat kezelni, tisztara szegyelem magam :oops:

Kép

demoniq13

Arnika! most kaptam a privit az e-mail cimemre, nagyon szep vagy, eleg kicsi a kep de rogton sziszi jutot eszembe, nagyon jol valasztot a parod

:wink:

Kép

demoniq13

Sziasztok

Gigi én is kérek :)

Ani páromnak mondtam, kérdezi tőled miért szinésznő???......

Móni az iwiw egy ismerős, baráti kereső oldal ahol ha kapsz meghivót regisztrálod magad, és bejelölheted, (üzenhetsz)ismerőseidet, rokonaidat, barátaidat ha ők fent vannak ezen oldalon.
Vanda kér neked meghivót, elég sok idő mire megjön.
Köszi dicséretet, de majd ha talizunk megnézheted hogy aza múlt. A képet nem engedte csak ilyen picibe.

:( Vanda miért néma üzemmód??

Pasi helyrebillentél??

Kabóca ?????

Marcsi örülök hogy jelentkeztél :lol: gyere sürübben

jók legyetek

árnika

Úgy látom, a némaüzem nem működik... A másik fórumon (ahol még fent vagyok) sem hagyták. Nade ez van...

Móni!
Kértem neked meghívót, remélem, hamar megjön. Majd küldöm.
vovanda

Árnika!
Olyan szép vagy mint egy színésznő,de írhattam volna hercegnőt is!Az jutott eszembe!

Móni!
Elég nehéz már az biztos.Ha tehetném oldalt lógatnám a nyelvem,annyira kidöglök mindig.És legalább lenne még több levegőm!Remélem úgy van ahogy mondod,hogy szépen fejlődnek a babák.

Gigi!
Én is kérek egy nevet!!!!

Kép
ani0227

Sziasztok!

Móni, én sem alszom jól...

Ani, mekkora szép pocid van!

Timi, 7 kg?! Nagyon ügyi vagy!

Lányok, én eddig egész jól voltam, de ma megjelent egy kis pecsételő barnázás :cry: :cry: :cry: Nagyon be vagyok ijedve. Felhívtam a Kaálit, abbamarad az Aspiryn, helyette Rutascorbin.
Ani, Kincs ti meddig szedtétek a Rutascorbint és mennyi Magne B6-ot?
mazsi02

Mazsi!

A magne b-t 3X2-vel szedetik, a rutascorbint nem tudom. Pihengess és próbálj megnyugodni, meglátod, nem lesz semmi baj!!! Veled vagyunk!
vovanda

Mazsi!
Én a rutascorbint 3x1-et szedtem,és ha jeletkezett valami furcsaság akkor meg emeltem 3x2-re.Én elég sokáig szedtem a 24-ig hétig.De még most is szedhetném,azt mondta a védőnő ha úgy gondolom.
A magnézium végig megy.

Kép
ani0227

Szióó!

Mazsi semmi gond ez előfordul!!!
Magneb6 3*2 a 36.hétig!!!
Rutascorbin (P és C vitamin!erősíti az érfalakat) 3*1 vagy 3*2 én is kb a 26.hétig szedtem
És pihi!!!

Vovanda jó,hogy nem lettél néma üzemmód!! :wink:

Móni az elején sztem az izgalomtó a végén a pocaktól nem alszunk :lol: de a déli szunya nekem jót tett(na meg a progi kiütött)

Mindenkinek szép napot!
Vendég

sziasztok lányok:-)
bocs, hogy majdnem némítottam a csajomat, miattam akart lakatot tenni a szájára, de örül ám annak, hogy szeretitek, és ezért mégiscsak be-beszólogat....nekem mondjuk sokkal többször szól be, de én imádom;-)
1szálpasi

iwiwen a szmet becenév alatt megtaláltok
szmet

iwiwen Gulyásné becenév szmet
szmet

Jelölgettem, visszajelöltem...
Vendég

Lányok, köszi a segítséget! Ennek ellenére nem igazán tudok megnyugodni, de gondolom ti is így voltatok ezzel.
mazsi02

Nyugodj meg Mazsi,nem lesz semmi gond!Nekem azt mondta anno B.addig nincs baj ,ameddig nem vér folyik.Azért nézesd meg,hogy nyugott legyél!Hány hetes is vagy?

Vanda!
Köszi az üzit! :D Aranyos vagy!

Kép
ani0227

van egy 19mmes tüszim pénteken 12:30korl lesz az insem. :D
Ma adom be magamanka az injekciót 22:30
Segítsetek hogyan adjam be?
szmet

Bocs lányok, mégis pár nap némaüzem. Majd jelentkezem...
vovanda

sziasztok!

ani!!!hatalmas pocid van!hogy bírod?nagyon szép és formás.és mekkora...le vagyok hülve... :wink: látszik,hogy ikreket vársz...

vanda!nehogy már...ne legyél néma üzemmódban!csak gyere-gyere-és gyere! :roll:

árnika!hol vagy?hogy vagy?jó lenne már beszélgetni kicsit....akkor jövőhét?megyünk?szólj!és kitartás!

mazsi!ne aggódj!nem lesz semmi baj!pihenj amennyit csak tudsz!hány hetes is vagy?6 vagy 7 ?ha teheted nézesd meg magad!és nyugodj meg!tudom ezt könnyű mondani,mert nem olyan egyzserű.én sem tudtam anno...de hidd el minden rendben lesz!

szmet!megkereslek az iwiwen.

én jól vagyok.csinálom a diétát és tornát.
mindenkinek szép napot és estét!

Kép
timé&tati

Vovanda miért? :cry:

Szmet a köldök környékén lefertőtlenítel egy kis területet, összecsípsz egy pici bőröcskét tűt beleszúrod és aztán óvatosan nyomod az anyagot....mikor benyomtad mindet, kihúzod a tűt és kész. :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?