Sziasztok!
Kicsit megkésve, de én is nagyon gratulálok nektek, Bedi és Bannamari a babócákhoz!
Bannamari, mit szóltatok, amikor megtudtátok, hogy ikrek? Én dobtam volna egy hátast :-)! Mindig csodáltam az ikres anyukákat, hogy hogyan tudnak boldogulni egyszerre két gyerkőccel, amikor sokszor eggyel is nehéz, főleg kezdő anyukáknak :-)!
Kismuki: akartam már neked rég mondani, hogy láttam szombaton Márkot a műsorban, olyan aranyos volt! Hogy kerültetek bele? Viszont a műsor elég "érdekes", beleértve a műsorvezetést és a koncepciót!
Lau: klasszak a képek a fiúkról, látszik, hogy élvezték a masszázst!
Eszty: örülök, hogy azért alakulnak a dolgok nálatok, nemsokára biztos még könnyebb lesz minden, 3 hónapos kor után általában könnyebb már a gyerkőcökkel! Mi volt a kontrollon, minden rendben?
Sus: nálunk is összevissza ébred Máté éjjelente, az is előfordul, hogy többször fent van, én csak cicivel tudom lenyugtatni és visszaaltatni. Általában éhes is, megpakolja magát, aztán alszik tovább, így nem okoz nagy gondot. De néha olyan is van, amikor csak egész reggelfelé ébred, így nagyjából át tudjuk aludni az éjszakát. Tényleg nem tudom, mitől függ. Tegnap pl. alig evett este, úgy aludt el, aztán mégsem ébredt fel, csak fél ötkor, pedig sokkal korábbra vártam. Ki érti ezt???
Sweetlady: nekem is volt segítségem, miután hazamentünk a kórházból, először anyukám egy hétig, aztán anyósom egy hétig. Nekem nagyon kellett, irtó hálás vagyok nekik, mert egyrészt fogalmam sem volt a csecsemőgondozásról, másrészt mindenem fájt, rettentően kimerített a szülés, erőm sem lett volna a háztartással is törődni. A szoptatás sem ment zökkenőmentesen az elején. Szóval rengeteget segítettek. Viszont a két hét bőven elég volt, addigra jobban lettem, belejöttem a dolgokba, onnantól már vágytam is az "egyedüllétre". Szerintem mindenképp szerezz segítséget, ha más nem, tényleg a ház, lakás körüli teendőkre.
Mindjárt teszek fel egy képet Barniról, tegnap készült, amikor bementünk látogatni. Tök szép lett a felújított rész. A tesóm az 5-ös szobában van. Nagyon jól viselte a szülést, nem volt különösebben kimerülve. Barni meg egy kis picike tündér. Miután megszületett, boldogan felsóhajtott a szülésznő, hogy végre egy egészséges, normál méretű gyerek, eddig csupa koraszülött született sajnos, csak úgy potyogtak a babák a frontnak köszönhetően. Máté is velünk volt, olyan aranyosan nézte Barnit. Tök jó érzésekkel megyek vissza mindig a kórházba, szinte mintha haza mennék :-). Csecsemősök, nővérek, dokik közül is volt, aki megismert, nagyon jó érzés volt. Persze bent töltöttem majd' két hetet, így könnyebb :-).
Na most már befejezem, mert rengeteg lett, pótoltam az utóbbi hét elmaradásait is! :-)
Puszi nektek! Krisz