Új privát üzeneted érkezett!

WishKép
Lesz még + teszted, nem aggódj.
Ez a fránya természet szeret viccelni velünk!!!
Ismét csak türelmesnek kell lennünk, de bíztasson az, hogy már nem sokáig!!!
Remélem hamarosan már mi is a heteket számolgatjuk!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!
Eléggé szarakodott az internetünk, mindenféle vírust összeszedtünk, pedig egy hete van csak ADSL. Mindegy!
Hát, nem hozok jó híreket. Már jól kibőgtem magam.
Szóval tegnap volt a leszívás, most a változatosság kedvéért nem kértem altatást. A reggeli uh-n már látta a doki, hogy a legnagyobbak megrepedtek megint, úgyhogy azt mondta, én leszek az első. Mire odakerültem, már alig volt bennem tüsző, azok meg olyan kicsik, hgoy megszúrni sem volt érdemes. Kettő petikét talált! Ezért szenvedtem ennyit!!!
Most hívtam őket 9-kor, egyik sem termékenyült meg..........és most bőgök.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna
Ez hihetetlen! Hogy fordulhat elő ilyesmi???
Teljesen érthető, hogy kiborultál!
Ha ez nem az első alkalom, akkor miért nem figyel jobban a dokid?
Teljesen fel vagyok háborodva!
Ilyenkor mi van? Ez beleszámít az 5-be?
Nagyon sajnálom, és rettentesen dühít, hogy ilyesmi megtörténhet!
Legközelebb 1/2-1 órával késöbb adjátok be a repesztőt, mint, ahogy a doki mondta! Vagy nem is tudom mit kéne csinálni!
Stella

Kép
stella9

Anna! Annyira sajnálom! Tényleg felháborító, hogy ha ez már nem az első eset, és mégsem figyeltek most jobban oda rád! Nem is tudom, ilyenkor mit lenne jó lépni... Én nem tudom, hogy a lombikosokat mennyire látják el tudnivalókkal, de én pl. a múltkor, amikor vártam Dévaira, akkor volt ott két leszívásra váró lány, akik úgy beszélgettek, hogy az egyikük a másik elé guggolt. És amikor kijött a doki, és ezt meglátta, teljesen ki volt akadva, hogy az ilyen mozdulatok azonnal tüszőrepedést okozhatnak, mert úgy nyomódik a has....
png

NEm hibáztatom, nem Õ tehet róla szerintem... A másik csaj, akivel voltam, annak is megrepedt az összes, mire bekerült, pedig neki a reggeli uh-n még megvoltak. NEki csak egyet talált!!!
Állítólag front volt.
holnap kell hívni őket, mert valamelyikkel még megpróbálnak a biológusok csinálni valamit -szerintem semmit sem lehet-, aztán megbeszéljük a dokival a teendőket. Ha nincs transzfer, nem számít bele az ötbe. Lehet, hgoy ez lenne a jobb megoldás, mert akkor a köv. hónapban indulhatna a köv. Bár az nekem tök szar az érettségik miatt. Mindegy, akkor júliusban.
Ja, egyébként nem is egy, hanem másfél repesztőt kaptam! LEhet, hgoy nem kellett volna... de ezen kár morfondírozni.
aranyosak vagytok, hogy vigasztaltok, most nagyon jól esik.
enni sincs kedvem.
a

madaran

Anna
Nagyon sajnálom Kép
Dévai mi a túrót mondott erre? És miért nem csinálta meg akkor a punkciót reggel azonnal, tudott volna várni mindenki más plusz fél órát Kép
Mikor folytathatjátok egyáltalán?

Stella Kép
Nekem Dévai azt mondta, hogy az 5-be a transzfer számít be, a stimu és punkció nem.

Png Kép
Nekem annyit mondott annak idején Dévai, hogy ne menjek sehova, autóval főleg ne, maradjak a lakásban és főleg feküdjek. Ne hajolgassak, pakolgassak, takarítsak meg ilyesmi. Ennél jobban nem részletezte.
Ténylg, fura, hogy minden vackot leírnak és aláíratnak a kockázatokkal kapcsolatban, erről meg nem adnak semmit. Mondani is fogom neki, hogy erről is nyomtassanak valami és osszannak ilyet is. Nehogy elfelejtsem!

Wish

wish

Anna!!!!Nincsenek szavak...Ha kicsit jobban leszel, gondolom kérdőre vonod az orvost. Ezt azért meg kell tudnia magyarázni!
lkt

Én akkor sem hiszem, hogy az normis dolog, hogy hetekig szívsz a szurikkal, meg minden egyébbel, és akkor azon buktok el, hogy kicsit későn jutsz be hozzá. Erre télleg ki kellene valamit találnia. Oké, a front az belejátszhatott gondolom, de ez azért mindig problema, nem?
A tájékoztatás télleg probléma, én se tudnék soha semmit, ha ti nem mondanátok el Kép
Viszont akkor legalább ez normálisan meg van csinálva, hogy ez nem számít bele az öt kísérletbe, és hogy köv. hónapban folytathatnád is, na jó, esetleg július, de akkor sem kell most három hónapot kivárnod... Próbálj minél hamarabb túllendülni ezen!
png

Anna Kép
Közben válaszoltál előre a kérdéseimre Kép
Elhiszem, hogy enni sincs kedved én is teljesen magam alatt lennék.
Mia fenét mondjak, mit lehet ilyenkor, nem nagyon tudok vígasztalót mondani. De nagyon eggyütérzek veled és nagyon sajnálom.
Néha olyan igazságtalannek érzem, hogy ilyenek történnek velünk. Mitől megy könnyen-magától-véletlenül másoknak és nekünk miért nem megy még segítséggel sem?

LányokKép
Én meg tiszta zizi vagyok félóránkén elmegyek budira de semmi. Azt még nem is írtam, hogy közben szúrkál a petefészkem. Elegem van. Most miért kell még nekem ez is púpnak? Ez egy vacak nap.

wish

Köszi lányok, tényleg nem is tudom, mi lenne velem nélkületek. Az egyébkén eszembe sem jutott, hogy kérdőre vonjam. NEm is merném. Holnap megyünk hozzá, ha lesz merszem, azért azt meg fogom kérdezni, volt-e értelme a másfél adag Ovitrellnek, nem attól repedt-e meg idő előtt. pErsze ez csak okoskodás,
nézem a tunéziai utakat, ha marad manink, lehet, hogy elmegyünk valahová. Nem tudom,mi a jobb, most gyorsan belevágni még egybe, vagy várni, nyaralni stb. MInd a kettőt azonnal csinálnám.

pusza, anna

madaran

Anna Kép
Szerintem nyugodtan kérdezd meg, hogy lehetett-e a másfél adag repsztő az oka. Szerintem partnerként kezel, úgyhogy meg lehet vele beszélni az ilyesmit. Máskor is másfél adagot kaptál, meg amikor máskor szintén megrepedtek előre akkor is?

wish

Anna, én nyaralni mennék Kép Egy hónapon már semmi sem múlik, ráadásul, ha az érettségik úgyis bekavarnak, és csak júliusban kezdtek, akkor nodepláne nem. Idén mi előrehoztuk a nyaralást tavaszra, és nekem nagyon sokat segített Kép Van időd érettségi mellett utazgatni?
És a dokitól nyugodtan kérdezd meg, hogy mi okozhatta a problémát, és hogy ezt hogy tudjátok köv. alkalommal elkerülni.
png

WishKép Nem, az eddigieknél csak egyet. az első lombiknál a reggeli uh-n még megvoltak, csak mivel harmadikként műtött, addigra megrepedtek. Akkor 7-et talált a hasüregben. Másodszorra nem repedtek el, akkor 12 volt.
Asszem azért írt másfél adagot, mert kicsinek találta őket...
Lehet, hgoy belevágunk az újba a köv. ciklusban.
PngKép AZ utazgatás csak júl. aug.-ban jöhet szóba, addig sulis marhaságok. A lombik mellett meg az szól, hogy utána újra szeptember és megint hiányoznom kell, amit már rühellek. Lehet, hgoy nem hosszabbíttatom meg a szerződésem, bár lehet, hgoy nem is akarják. Mindenhol leépítések vannak, az én lombik-ügyeimből meg már szerintem tele a hócipőjük. Egyébként nem is érdekelne, csak megnyugodnék...
A költözésen is gondolkozunk.
Jaj, lányok! Teljesen meghülyülök...

madaran

Anna Kép
Szerintem is jó ötlet a nyaralás. Legalább a szervezeted is pihen egy kicsit a stimu után.
De annak is örülök, ha te is júniusban csinálod a következőt.
Timiékhez eljössz azért? Olyan jó lenne.Kép

wish

Anna,
Nyaralás, Tunézia? Már 2-szer voltunk, Monastir és Djerba sziget. Ha lehet akkor all inclusive verziót válasszatok, csak pár ezer forinttal több de jóval többet ad már az is ha az embernek naponta nem kell a kajáról gondoskodnia. A tenger ott szuper, Djerba szigetén meg aztán maga a tökély, kellemes meleg, folyamatosan lehet benne ücsörögni. Az emberek annyira kedvesek, az ember tökre lenyugszik ott. Arról nem beszélve hogy folyamatosan folyik rólad a víz, mert meleg azért rendesen van, de nekünk ez egyáltalán nem volt zavaró. Ja csak palackos víz!!!Tevegelést kipróbálni. Az én tevémet Szempillának hívtam. Van róla képem is.
Tessék pihenni előtte, és el a megszokott környezetből.

Puszillak Farkasok J

Ami a talit illeti nekünk a június 4 és 11 egyáltalán nem jó, mert Krisztiánnak osztálytalákozó lesz illetve esküvőre megyünk. Valami más időpont?

Kép
farkasok

Mikor is lesz, és hol?Kép

HOlnap a Dévaival való beszélgetés után majd eldöntjük, hogy mi legyen. A drága uram a telefonban azzal vigasztal, hogy elmegyünk nyaralni, és akkor spontán sikerülni fog... olyan drágaKép

madaran

Farkasok!KépKépKép Pont ezt a kettő helyszínt néztük ki. Monsatirt a közeli repülőtér miatt, Djerbát mert sziget!!! Akkor köszi a megerősítést. Nem tágítunk. Milyen utazási irodaán keresztül intéztétek? Mit tudtok a Hurrá! Nyaralunk cégről? TÖk jó ajánlataik vannak.
Júni. 4 nekem sem jó, Trianon-megemlékezés lesz. Tuti, hogy arra megyünk. A 11-e jónak tűnik.

madaran

Anna
Lehet, hogy most butaságot kérdezek, de nem azért kell eltelnie 3 hónapnak a stimuk között, mert nagyon megterheli a szervezetet.
Én biztos nem csinálnék két stimut, két egymást követő hónapban.
És szerintem lelkileg sem vagy éppen a legjobb állapotban. De ezt neked kell tudnod.
Szerintem menjetek el nyaralni, aztán kezdjetek újat.

A dokidtól pedig mindent kérdezz meg, ami a lelkedet nyomja és nem értesz! Mert legközelebb lehet, hogy jól jönnének a mostani válaszai!
Ne tarts semmit sem magadban. Kérdezésért még nem haragudhat meg!
Stella

Kép
stella9

Farkaska! HOgy jutottatok el a reptérről a szigetre? Komp nagy cuccokkal? Kép Mert ez a szimpibb...
a

madaran

Farkaska! HOgy jutottatok el a reptérről a szigetre? Komp nagy cuccokkal? Kép Mert ez a szimpibb...

Húúú, egészen belelkesedtemKépKép

hamar túl lettem a sírógörcsökön,mi?
De hát: van értelme keseregni?
a

madaran

Na, ez aranyos, kétszer vitte el, kétféleképpen!

StellaKép HOlnap meg fogom kérdezni, mit gondol erről! MErt olyanról is tudok, akinek így egymás utániból sikerült a bébike! Ki tudja...
a

madaran

FarkasokKép, AnnaKép
5-e (vasárnap) sem jó nektek?
Timi dönti el mikor lesz, mivel náluk lesz a tali, Cegléden.
Szerintem az időpont úgy sem lehet jó mindenkinek, úgyhogy majd szervezünk Bp-re is.

Farkasok Kép Szerintetek nálunk az udvaron nem lehetne tartani egyet? (mocsok kis önző kényelmes dög vagyok Kép)

wish

Anna! Tunéziát én is csak ajánlani tudom! Mi ugyan még nem voltunk, de nagyon sok ismerősünk igen, úgyhogy már mi is beterveztük Kép Mi Egyiptomban voltunk, azt mondták, hogy ott az emberek mentalitása meg a szállodai környezet nagyon hasonlít Tunéziára. A lényeg, hogy legalább négy, de inkább ötcsillagos szállodát válasszatok, all incluseive ellátással. Ez annyira nem dobja meg az árat, de mivel a legtöbb időt valszeg úgyis a szállodai medencéknél és a tengerben töltitek, megéri Kép És figyelni, hogy mit esztek-isztok! Csapvizet, plusz azzal érintkezett kaját (mosott gyümi) ne!

Wish, én szivesen megnézném az udvarotokat Kép Én max csak a házunk előtti játszóteret tudom felajánlani Kép
png

Png Kép
Nincs ám az udvarunkon semmi, csak fű. Nem nagy látvány, de ha Bp-en tartjuk ott elférnénk, nyáron jó idő is van és mint mondtam mocsok kis önző kényelmes dög vagyok.
Viszont FarkasApa az egyik fő gondozója, én meg mindig csak megkérdezem az erkélyről, hogy kell-e segítség. De hát tudjuk ...kényelmes dög vagyok Kép

Anna Kép
Mi is Egyiptomban voltunk csak eddig (viszont ott kétszer is), de az szuper volt, biztos Tunézia is hasonlóan jó hely. Meleg, pálmafák, tenger..., mi kell még?
(nem akarok dolgozni, tengert akarok Kép)

A másik topikon már írtam, hogy én idén az erkélyünkön tervezem a nyaralást szorongatva a csíkos tesztemet és az UH képeket Kép

wish

Wish, nem is rossz ötlet Kép Erkélyünk nekünk is van Kép
png

Annus, drága!

Annyira sajnálom, nem is tudom mit mondjak. Fogod érezni, hogy mit tegyél. Azt azért jó látni, hogy már ilyen lelkes lettél a nyaralás miatt. Talán most el kéne húzni és kipihenten azonnal belevágni a következőbe. Nem is tudom, én mit éreznék. Nekem alig volt tüszőm és a végén nagyon tartottam attól, hogy kidurrannak.
Viszont szerintem sem a doki tehet erről. Ez egyszerűen így alakult, hisz látod a múltkor minden OK volt. Ez egyéntől is függhet, idegállapottól, fronttól. Szörnyű, hogy pont veled történt. Én rettegve feküdtem fel az asztalra aznap, hogy megvan-e még az a 4 (bár előtte való nap szinte csak pihiztem otthon). Az, hogy mennyi repesztőt kapsz az szerintem a tüszők számától és nagyságától függhet. Én csak felet kaptam, de egy másik lány, akinek 11-et szívott le másfelet kapott. Megírod hogy döntesz és persze a holnapi találkátokat is? Szívből drukkolok neked. Nagyon nagyon!!!!

Wish
Még bármi lehet. Amíg nem jön meg, bármi. Azért megy a drukk tőlem, bár megértem, hogy kivagy most ettől a bizonytalan helyzettől.
A gépre még visszatérünk, köszi az infokat.

Stella
A kaja egész jó volt, csak tudnom kéne variálni. A képet majd felteszem, de most talán nem ez a legmegfelelőbb időpont. Te jól vagy? Türelmetlenül, de annál felkészültebben???

enigma
enigma

Hú lányok, mennyit írtatok.

Anna, hát én sem tudok mit mondani. Szerintem is menj nyaralni, pihenj, az most fontosabb. Mi is Egyiptomban voltunk, nekem nagyon tetszett. Ha gondolod, talán Tunéziában is tudok segíteni, férjem utazási irodánál dolgozik, valamit biztos tudunk variálni.

Nekem 11-e szerintem már nem lesz jó, de ne tőlem tegyétek függővé a találkozást. Én szívesen megyek, csak nem tudom, meddig lehet mennem.

Eszter
Kép
roxal

EnigmaKép
Köszi, jól vagyok úgy általában. Ha néha kiborul a bili, az a tehetetlen várakozás miatt van.
hihetetlen mennyire türelmetlen tudok lenni!
Lehet, hogy pont emiatt kapom az élettől a várakozós leckéket!
Akkor tezsel fel képet, amikor neked jó! A kiváncsiság csak a türelmetlenség velejárója!!
Puszi
Stella

Kép
stella9

EnigmaKép
Köszi, jól vagyok úgy általában. Ha néha kiborul a bili, az a tehetetlen várakozás miatt van.
hihetetlen mennyire türelmetlen tudok lenni!
Lehet, hogy pont emiatt kapom az élettől a várakozós leckéket!
Akkor teszel fel képet, amikor neked jó! A kiváncsiság csak a türelmetlenség velejárója!!
Puszi
Stella

Kép
stella9

Miért írja azt, hogy nem ment el az üzim, ha később kiderül, hogy mégis??????????????

Kép
stella9

Köszi a biztatásokat, arik vagytok!
Hiába mennék azonnal, csak júliusban tudunk, mert érettségiztetek, a többi kis lurkót meg le kell zárnomKép De már le is foglaltam két utat Tunéziába, majd visszajelez az iroda.
RoxalKép Tök jó Neked, hisz a férjed minden akciós dologról tud, nem? Djerba szigetét gondoltam ki. Egy ciki van: 50km-re van a hotel a reptértől, hogyan lehet oda kicocókázni a sok pakkal??? Ha tudsz valami jó ajánlatot, várom...

StellusKép Velem is állandóan ezt csinálja...inkább küldd el kétszer, mint egyszer sem.

Várom haza a zuram. pUszi!
a

madaran

Mi a különbség a félpanzió és az all inclusive között???

madaran

AnnaKép
A félpanzióban csak reggeli és vacsi van. De ha van a szállodának extra szolgáltatása, ami külön fizetős, az nincs benne.

Az all inclusive-ben minden olyan szolgáltatás benne van, amit egy szálloda nyújthat és a vendégek igénybe vehetnek. Így akár kp nélkül is el lehetne menni nyaralni, mert mindent előre kifizetsz. Úgy van megállapítva az ár, hogy mindenki jól járjon.
Stella

Kép
stella9

Anna Kép
Mindig szerveznek transzfert az utazási irodák a reptérről a szállodához, amiatt ne aggódj.
A félpanzióban reggeli és vacsora van (változó, hogy ital van-e benne), az all inclusive-ban benne van minden főétkezés plusz egész nap bármikor ehetsz ihatsz a büfékben. Szokott olyan is lenni, hogy drink inclusive, olyankor egész nap ingyenes az ital.
Ha főleg a szállodában lesztek (miádom a tengerparti szállodákat Kép), akkor all inclusive a legjobb, ha mászkáltok és kirándultok, akkor a félpanzió.
Még egy tipp. Azt is lehet, hogy itthon nem fizeted be egyiket sem, hanem csak kinn a szállodában. Úgy olcsóbb, mert nincs rajta az utazási iroda haszna (bocs Mr. Roxal Kép). Ha muszáj valamit befizetni akkor félpanzó és kinn ráfizetsz az all inclusive-ra.

wish

Lányok, ez tényleg elég elég vacak egy nap, annak örülök, hogy ennyi olvasnivalót termeltetek, de most nagyon elszomorodtam Anna miatt.Kép Igaz, látom azt is, hogy mennyire pozitívan hatottak rád a lányok meg a nyaralásos tervek.Kép
Azt ígérd meg, hogy legközelebb altatást fogsz kérni, jó? Mert szerintem iszonyú nagy stresszel jár, ha nem kérsz altatást és lehet, hogy nem érzed, de ez sokban árthat a tüszőknek. Pihizz egy jót, lehet, hogy egyszerre megyünk a következő körnek!
WishKép Aranyos vagy, hogy gondoltál rám a talival kapcsolatban!Kép Én nem akartam nagyon nyomakodni, mivel ugye nem Dévais vagyok, de ha úgy gondoljátok, és nekem sem lesz halaszthatatlan tennivalóm, akár mehetek én is.Kép
Most jöttem meg a dokitól, hát nem dobott túlságosan föl. Meg kell csinálnunk a hystero-t, ettől talán annyira nem kell félni, mint a HSG-től, mert altatnak, csak hát az eredménytől nagyon be vagyok tojva. Lehet, hogy esély sincs a megtapadásra, annyira gázos a méhnyálkahártyám...de majd bővebben a műtét után, nem akarom magamba beszélni. Plusz változtatni fog a gyógyikon, mélyebbre nyúlhatunk a pénztárcában is.Kép De biztos ez hozza meg a tutit!!!Kép Csak nagyon félek. De ugye fogunk mi még + tesztet látni???
hajnesz

a fél panzió az reggeli és vacsora. Az all inclusive azt jelenti, hogy a legtöbb szállodai szolgáltatást ingyen megkapod. Tehát a kaján kívül az innivalót (szállodája válogatja, de ált. a szeszeset is), sütit, fagyit - mindezt egész nap. Plussz vannak még extra szolgáltatások: pl. egyszer egy nap ingyen billiárd, sport, ilyesmik.
a legtöbb utazási iroda transzferrel megoldja, hogy eljuss a szállodáig. Ti nem ilyet találtatok?
png

Annus, megint én ide belekotty Kép

Tunéziába ugye 5 csillagosat jelöltél be? Csak mert ott a szálláskategóriák eggyel lejjebb vannak. Mi 4 csillagosat kértünk, és szívtunk is, gyenge 3-as volt. Az all inclusive az olyan, hogy egész nap ehettek-ihattok, ingyenes szolgáltatások, karszalagot kaptok a szállodában. Érdemes, mert félpanzió mellett nehezen lehet megoldani pl. az alkoholizálást, szállodában iszonyú drága, az utcán az iszlám miatt meg tilos.
A másik, hogy nagyon olcsók a taxik. Simán oda tudtok jutni a reptértől a hotelba. Igaz, ezek arabus taxik, nem vegytiszták, néha bepakolnak több embert, de robognak és olcsók.
s_norka

most látom, hányan válaszoltunk szinte egyszerre Kép ez vicces Kép Nagyon belelkesültünk az utazásodtól Kép
png

Hajnesz! Miért kell neked hysterot csinálni? Mármint, hogy hogy derült ki, hogy ilyesmi bajod lehet?
png

Hajnesz Kép
Nem csak az számít, hogy Dévais vagy-e, hanem főként az, hogy topiklakó vagy-e. És te az vagy Kép

Hystero-nál mit csinálnak?

wish

Hajnesz!
Közben rájöttem. Olyan mazsola vagyok.

wish

Anna, ha adsz egy mailcímet, írok telcsiszámot. Szóltam a férjemnek. Utazási irodának dolgozik, de kontrollinges. Viszont meg tudja mondani, ki a legolcsóbb, mert ez a munkája. Vagy tud valami jó ajánlatot mondani, már szóltam neki, szívesen segít.
Wish!
Van amiben igazad van, az utazási irodáknak van hasznuk. Kivéve, ha olyan szállodába mész, ami az ő tulajdonuk, mert akkor akár sokkal olcsóbb is lehet.
S mindenkinek igaza van, all inclusivot kell választani, pár ezressel drágább, de megéri. Kevesebb az esély a fertőzésre, s nincs gond a kajával, ha éhes lennél.

Eszter
Kép
roxal

Hajnesz! Írtam az előbb egy bocsánatkérő üzit, de elszállt, és dolgoznom kell nagyon, nem tudtam megismételni. Szóval bejött az, amitől féltm, hogy kihagyok-akaratlanul-valakit. Bocsánatbocsánatbocsánat!!!!!!!!A bocsánat mindenkire vonatkozik, akit kihagytam!!!!!!!!
A tali csak úgy lesz igazán szép, ha Ti is ott lesztek.

Június 5 legyen akkor, csinálunk valami finom vasárnapi ebédet. Ez jó Nektek is, Farkasok, ugye?

Mit szóltok hozzá???
lkt

PngKép
A doki szerint azért indokolt, mert annak nincs értelme, hogy csak "gyártjuk" az embriókat, közben meg nem tudjuk, belül mi a helyzet és csak pazaroljuk a lehetőségeket. Szóval van egy kis gyanú, hogy a megtapadással van a bibi és most ezt nézi meg. Meg elmegyek genetikai viszgálatra is. Na, asszem, a mi nyaralásunknak lőttek, lassan egy fityingünk sem marad!Kép
WishKép
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy cuki vagy!Kép
hajnesz

TimiKép
Jaj, ne hülyéskedj már!!! Tényleg nem is számoltam bele magam, bocsánatkérésre meg semmi ok!!!Kép Na most aztán el vagyok kényeztetve!!!Kép
Majd próbálom úgy szervezni a dolgaimat, hogy el tudjak menni!Kép És köszi a külön meghívást! KépKépKép
hajnesz

Hajnesz Kép
Yoda mester azt mondta, hogy tedd vagy ne tedd, de sohase próbáld. Szóval szerintem gyere el Kép
Yodáról meg az jut eszembe, hogy vígasztalásul vettem egy R2D2 figurát a Burger Kingben. Fel lehet húzni és akkor körbe-körbe rohangál. Úgyhogy ma délutáni programom játék Artuval, a kollégák idegesítése a hisztimmel és a babnetezés volt. Azt hiszem volt már hatékonyabb napom Kép

wish

Wish Kép kellenek ilyen programok.
Hajnesz!
Igenis tessék jönni...

Eszter
Kép
roxal

Köszönöm, köszönöm a sok kedves útba igazítást, akkor tényleg az all inclusive lesz...
Roxal címem: dieneso@freemail.hu
HajneszKép MIlyen jó lenne együtt pocakosodni. Nem adom fel, amíg van remény. Mindent meg fogunk próbálni. Ez nem is kérdés.
Csak állÍtólag a TB meg akarja vonni a támogatást a lombikra, azért sürgetnek mindenkit, mert nem tudni, meddig tart ez a "Kánaán". tudtok erről bővebbet?
AZért mégiscsak bearanyoztátok nekem ezt a napot!!Kép mÉg egyszer, köszi
anna

madaran

Ó lányok!
Csak mosolygok itt magamban. Jó kis csapat vagyunk miKép
R2D2, meg ilyenekKépKép
Ez a sok utazási ötlet meg.... Mi persze idén sehová, de asszem lesz időnk bepótolni. Ígérjétek meg, hogy Pesten is lesz tali!!!!
Jó olvasni titeket!!!!

HajnikámKép Már ma épp azon voltam, lesz ami lesz, rádcsörrenek. Mi a baj a nyálkahártyával??? Ez csak feltételezés, ugye? Drukkolok, hogy minden rendben legyen, bár ilyenkor lehet, hogy az a jobb ha találnak valami kis bibit és azt kezelik??? Megértem, hogy egy pillanatra elszontyolodtál, ismerem a HSG-s élményeidetKép. Hidd el, pikk-pakk túl leszel rajta. Nagyon drukkolok, de ezt tudod.

A profilomba felraktam a kis bébit. Remélem a tesó nem fog megharagudni. Nagyon drukkolok, hogy nektek is legyen 1-2 ilyen gyönyörűség a pocitokban hamarosanKépKép

puszi
enigma
enigma

Sziasztok Lányok!
Tök jó hogy tervezgetitek a nyaralás, végere itt a jóidő és a pihi ideje! Azt hiszem mindenkire ráfér! Persze idén mis sem megyünk sehová, de amint Engima írta majd bepótoljuk 4-esben! Addig is minden nyaralónak jó pihenést, és jó feltöltődést kívánok!

Enigma! KépKép
Szép nagyok vagytok már! Hány centinél tartotok! Azért már az enyéim is hasonlóak, hiszen már nekik is kifejlődtek a végtagjaik, csak ők még kicsit kisebbek!
Még arról a 4markeres vérvizsgálatról akartak kérdezni! Hogy ez hogy is zajlik, hol, és mennyiért csinálják, miket is szűr konkrétan! Esetleg egy elérhetőség, ahová be lehet jelentkezni! Előre is köszi!
Neked már lassan elvileg lehet látni, hogy milyen neműek! De izgi! azonnal írd meg, mihelyt megtudod!
nikosz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?