Új privát üzeneted érkezett!

[color=cyan]TAREK BABA BOLDOG HOFORDULOT KIVANUNK!!!![/color]

Kép
cica_1

Tarek fiúnak sok puszi!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zsu
svs

Hello!

Nagyon köszönjük a hófordulós köszöntéseket! :) Hihetetlen, hogy már 10 hónapos ez a kis ördög. :)
És képzeljétek már olyan "nagyfiú", hogy 2 napja átaslussza az éjszakát. Este 9-kor fekszik és reggel 6-kor kel enni. :) Bírnám, ha ez így maradna, de hát ahogy már tapasztaltuk semmi sem állandó!

Ezenkívül írt Zsófi. Azt mondja minden Ok velül, van tejecske, Jónás gyönyörű és nagyon élvezte a szülést. :) Pénteken már otthon lesznek és ha teheti jön és mesél.

Na léptem csajok. Ma megyünk újra Gekko-ba.

fatima

TAREKNAK NAGYON BOLDOG 10 HÓFORDULÓT!

Hamarossan elindul a szülinap hullám... Leszünk egy páran 1 éves babók anyukái. :D

De jó hogy Zsófinak van teje, hogy jól vannak, és hogy jól élte meg a szülést, és hogy holnap már otthon lesznek! Hurrá, hurrá!

Nelly

Kép
breeki

Fatima, köszi, h. infóztál :lol:
Kiváncsi vagyok rájuk nagyon!

Nem mondod, h. átalussza az éjszakát ez a kis hétalvó?! :shock:
Ezt nevezem.
Irigyellek. Mi még elég messze vagyunk ettől.
15 évesen már csak átalussza. :roll: :lol:

Jó gekkózást a kisördögnek!

Kép
niki30

Két hét múlva Prága, ugyebár.
Elterveztem, h. éjszaka már beszüntetem a cicizést. Lesz ami lesz. Vállalom az ordítást, az éjszakázást. Muszáj. Anyukámmal sem akarok kicseszni, mert akkor neki fog ordítani. Két hét csak elég, h. abbahagyjuk az éjjeli cicit.
Éjjel két óránként kérte. Odadtam. Reggel bepipultam és nem adtam oda, csak 9-kor. A napközbeni cicit is ritkítom. Mostanában elég sokat rákéredzkedik.
MUSZÁÁÁJ!

Ki hogy és mikor tervezi, h. leszoktatja a csöppségét a cicizésről? (már aki szoptat)

Kép
niki30

Niki! Nincs mit. Mármint az infoért! :)
Figyi! Nem lehet, hogy Emma érzi, hogy ritkítani akarod a cicizést és dafke csak azértis kéri??? Én pl baromira nem számítottam rá, hogy Tarek a napokban ezt fogja művelni. Az tény, hogy már az utóbbi időben minden éjjel 3 után, sokszor 4-kor ébredt enni. Éppen ezért nem evett rendesen reggelit, mert tele volt a pocak. Aztán gondoltam egyet és csak cumit adtam neki tegnap előtt hajnali 4-kor. Simán visszaaludt és kibírta 6-ig. Mondjuk az is igaz, hogy este 9-kor vágja be a 270 ml tápi nagy részét. :) Így tovább bírja.
Szóval én nem sürgettem, mert csak 1X kellett kelnem etetni és azt is elintéztem pelenkázással együtt 20 perc alatt. Nyílván az azért sokkal fárasztóbb, ha cicizik a gyerek. Főleg ha 2 óránként... :( És ilyenkor szted éhes Emma vagy csak megnyugtatja a cici??? Mert Tarek mindig sokat evett éjjel, ha felébredt.
Mindenesetre drukkok, hogy 2 hét elég legyen a leszoktatáshoz. Jó lenne, ha nem azon kéne Prágában aggódnod, hogy vajon sír-e a cici után vagy sem.

fatima

Ja! És a legjobban annak örülök, hogy nem kellett drasztikus módszereket bevetnem, mert ez annyira magától jött. Simán fel voltam én is arra készülve, hogy még egy darabig ébredünk és csak abban bíztam, hogy azért mégse fog így felnőni. :)

fatima

TAREK NAGYFIÚ! nAGYON BOLDOG 10. HÓFORDULÓT!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Niki: ez nagyon kemény lehet! Megértelek. Nekünk ez a víz ivással volt, de 3 nap alatt megszokta hogy nem kap. A cici tudom hogy más, de azt mondják, hogy éjszaka könnyebb leszoktatni a gyerekeket, mert nincsenek teljesen maguknál. Szerintem minél hamarabb elkezded, annál hamarabb lesz eredmény, és később áldani fogod a napot, hogy belekezdtél. Vagy, lemondtok Prágáról...
Egyébként az éjszakai evést én sem eröltettem, úgyan úgy volt nálunk, mint Fatimáéknál. Éjszaka később kelt, és kevesebbet evett, és megpróbáltam cumival, és bevált. Igaz, hogy ezáltal hamarabb keltünk, mert 6 körül már éhes volt, de az éjszakai etetésezáltal kimaradt.

Most, nem tudom mi van vele, 2x kel enni éjszaka! :shock: Nem tudom visszaaltatni, csak ha megetetem. Tudom, hogy ilyenkor a nappali kajájába kéne becsempészni egy kicsivel többet, de nem tudok. Egyszerűen nem eszik többet, viszont éjszaka éhes. :roll:

Fatima: jó Gekko-zást! Mesélj néha, hogy miket csináltok ott?!

Nelly

Kép
breeki

DRÁGA TAREK BABA! NAGYON BOLDOG 10. HÓFORDULÓT!!

Kép

Kép
viky30

Sziasztok!

Fatima: gratula az éjszaka átalvásához Tareknek! :D Ugye milyenv jó, h Te is többet tudsz így aludni!
És most hogy alakul a nappali alvás? Gondolom azért változott!

Nelly
: nálatok meg romlott a helyzet?! Ajaj. :? Nem lehet, h csak az aktív, gyors mozgásfejlődés miatt nyugtalanabb éjjel? Simogatással sem tudod visszaaltatni? Talán ahogy jött, úgy vissza is áll hamarosan magától a rendszer!

Niki: Mi már csak 2szer szopizunk (reggel-este), a napközbeni szopikat én akartam elhagyni, szerencsére nem volt gond a leszoktatással. Simán nem adtam neki cicit, aztán nem is reklamálta. Ezzel egy időben tartalmasabbá tettem az étkezéseit + amit megevett, abból növeltem az adagot. De erről a kettőről nem tudom, h hogy fogunk majd leszokni. És mivel Ti nappal is szopiztok még, hát nem tudom. :? Nekem ez nagy falatnak tűnik 2 hét alatt, de drukkolok, h sikerüljön! Prága után még cicizne, vagy ez a vége? (Azt hiszem, h ez hülye kérdés, mert fejned kéne, h ne mejnen el a tejci.)
Szóval én nem merném ilyen rövid határidőre bevállani, túl drasztikusnak tűnik. Ötletem sincsen, h hogyan lehetne megkönnyíteni. :roll: Esetleg, ha már most "beutalnátok" a nagyszülőkhöz 1-2 napra?! :roll: Lehet, h nagyon durva néhány nap lenne mindenkinek :?, de talán eredményt hozna!
Te mit tervezel? Tapasztaltabbak mit mondtok?

Rólunk röviden: Emmus szörcsög :x , de alig jön valami nózijából. Én is taknyos vagyok, meg fáj a torkom, ezért alig aludtam vmit éjjel! Egész nap nagyizunk, így talán nem fertőzöm meg Emmust jobban és én is tudok pihenni! Holnap (hála a sztrájknak) Apa otthon lesz valszeg, így most még 3 napig van bőven segítségem, talán ennyi idő elég lesz, h jobban legyünk!

Zsu
svs

Sziasztok!

Fatima, boldog hófordulót Tareknak!!! És jó Gekkózást! Milyen feladatokat csináltatnak velük?

Köszi a híreket Zsófiról! Örülök, hogy jól vannak. Vajon falat Samu mit szól a kistesóhoz? Csak azért aggódom, mert Csengét hazavágta a kórházi tartózkodásom, teljesen kikészült szegény. Remélem, Samu jobban bírja a gyűrődést, elvégre csak egy stramm férfi :wink:

Klári, nagyon tetszik a szakdolgozat témád! Jó lenne, ha kiadnák, szerintem érdekes. Egyszer olvastam valahol egy cukrász nyilatkozatát, amiben azt mondta, hogy mindig jól szórakozik azon, ha valahol azt olvassa, "eredeti, 19. századi recept alapján" készítik a sütiket. Mert szerinte ha valahol tényleg csak eredeti receptek alapján csinálnák, hamar és nagyot buknának, mert az a mai ízlésnek gyakorlatilag ehetetlen. Ez tényleg így van szerinted is?

Ági, nagyon édes Anna útlevél képe :lol:

Tima, sikerült a tegnapi kezelés?

Edis, mikor mentek a sebészhez?

[quote="viky30"][ írta:viky30b]Nyuszi: Volt féltékenység az elején nálatok? Mesélj ha ráérsz! Meg hogy miket tud Bori pl.

Viki, ez jó kérdés... Persze hogy volt, van még ma is - és szerintem ez nagyjából már így is marad :lol: Eleinte nem volt könnyű, ugye valamilyen szinten csak elveszített engem, még akkor is, ha nagyon vigyáztam-vigyázok a lelkére, sokszor Bori rovására is sajnos :oops: De olyan cuki, amikor kéri, hogy "anya, mostmár tedd le Borikát mert irígy vagyok" :lol:

Mondjuk rögtön azzal kezdte, hogy amikor meglátott a kórházban - pedig Bori nem is volt ott - rögtön belázasodott, ott, helyben ment fel a láza. Itthon nem lehetett bírni vele, be kellett hozni a kórházba, ott meg tudtam fésülni, meg evett velem rendesen, itthon semmit. Aztán amikor hazajöttünk, ment a hiszti (de a rendes, fetrengős, fejet falba verős, hajtépős, örjöngős fajta) egész nap. Érdekes módon ez addig tartott, míg el nem veszítettem a fejemet és jól a helyére nem tettem a kisasszonyt. Onnantól tudta, hogy eddig és nem tovább. Persze nem szűnt meg varázsütésre a hiszti, de szerintem nincs belőle több mint a hasonló korú csoporttársaknál - akiknek még csak kistestvérük sem született :lol:

Szerintem a testvéreknél az a fő feladat, hogy a nagy szeresse a kicsit, a kicsi mindenképpen imádja a nagyot. Azért titokban szereti Borit, szokott neki mesét olvasni, puszit adni, símogatni, stb. És ha valaki meg akarja nézni, az nem megy olyan könnyen, mert kijelenti hogy "ő az ÉN Borikám" :lol:

Nekem sokat segít a bölcsi, hogy délelőtt ott van, addig tudok Borizni, délután meg az övé, akkor ő a főnök - persze bizonyos keretek között.

Borsó átlagosan fejlett kiscsaj: 70 cm kb. 8 kiló :lol: Oda-vissza forog, mindent megvizsgál nagyokat kacag, gügyög, ami kell. Még nem próbál mászni, de emiatt nem aggódom :wink: Szereti a hasát, ez is kiderült már.

Hú, de hosszú lettem, bocsi :oops:
Legyen szép napotok!
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszi04

Jajj, ez lemaradt.

Niki, szopielhagyás. Nálunk úgy volt, hogy Csenge 15 hónapos korában egyik napról a másikra egyszer csak nem kért többet :shock: De olyan szinten, hogy alig bírtam rádumálni egy-egy kortyra, hogy ne gyulladjon be a cicim. És ha valaki két hónappal azelőtt azt mondja nekem, hogy három hónap múlva nem fogok szoptatni, biztos nem hiszem el, mert még nappal is és éjjel is szopizott, összesen úgy ötször. Igazából úgy alakult, hogy pörgősek voltak a napok, reggeltől estig mentünk, és egyszer csak azt vettem észre, hogy azért feszül a cici, mert most hétfő van, Csenge pedig kb. pénteken szopizott utoljára. És itt volt a vége.

KépKép
KépKép
nyuszi04

na mégis itt vagyok.

ezt nézzétek!!! Remélem Zsófi nem haragszik meg a reklámért :lol: de végülis ez egy publikus oldal.

http://www.golyahaz.hu/babak/274

Klári
Kép
ganti

Niki kitartás!!! Csak következetesen!!

Nem akarok okoskodni, nekem sajnos/szerencsére nem volt ilyen gondom, viszont a fokozatosság miatt lehet hogy célszerű egy "tervet" felállítani Emmával kapcsolatban.
Első napon vagy napokban (attól függ milyen kitartóak vagytok) bedd ki a ha felkel, ringasd, de cici nem. Valószínűleg nem éhes, csak Anya kell neki, ez még bele is fér. (cumi nálatok van?) Esetleg tegyél mellé egy pólódat, ami Anya szagú. (nem röhög, komolyan mondom).

Ha ezt pár nap után megszokja akkor jöhet hogy ki sem veszed csak simi, meg beszélsz hozzá.

És előbb vagy utóbb, de nem is fog felkelni.

Ha kibírod és következetes vagy, akkor nem fog hiányt szenvedni!!! És ha ezt tudod meg látod akkor neked is könnyebb kitartanod!!!

Sok sikert!!! Veled vagyunk!!

:wink: :wink:

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Háhá Klári, micsoda ötlet volt!!! :wink:

Nem tudom még, hogy mikor megyünk a sebészhez, amint sikerült beprotezsálni minket. :roll:

Éppen nagytakarítást tartok, azért vagyok ilyen keveset. Ráadásul állandóan egyedül vagyok, nappal, éjszaka. Kornélnak 3 hét múlva premier a színházban, magamra sincs időm. :shock:
Ráadásul ugye nem egy nap gyerek mellett egy ilyen. Most éppen a reluxákat mosom le. Leszerelem, kádba lemosom, visszaszerelem...

Edis

Kép
ediske

Hú, Niki, lehet, h hülyeséget írtam. Úgy értettem, h a teljes szopizást akarjátok abbahagyni 2 hét alatt! Ha csak az éjjelit, az más. Mi úgy csináltuk, ahogy Klári is írta, bár pólóra nem volt szükség. Ja és egyetlen éjszaka volt az egész, persze ez nyilván gyerekfüggő is!
De ha Prágába nem viszitek, akkor mégiscsak teljsesen le kell szoktatni. Hogy is van ez?! :roll: :? :oops: Nem értem :oops:

Zsu
svs

Lányok nagyon aranyosak vagytok, h. írtatok szopi elhagyás témában. Köszönöm!
Milyen irigy vagyok, mikor azt olvasom, h. valakinek csak úgy elhagyta, magától, nem kellett már neki, stb...Háhh.
Klári, nálunk nincs cumi, Emmának nem kellett, ujját sem szopja, ezért ragaszkodik annyira a nyugi cicihez.
Érthető.

Nem két hét akarom őt leszoktatni. Csak ritkítani akarom, h. mire elmegyünk Prágába, ne örökké cicit akarjon. Persze lehet eszébe sem fog jutni, ha engem nem lát. Anyukámtól úgysem kérheti, max. nyűgösködik.
Prágába muszáj lesz fejnem napi 1-2x. Meglátjuk mennyire fog feszülni. Még nem volt ilyen, h. 4 napig nem nyunyálták
:D
Klári, az a baj ezzel a felvevéssel, h. magamhoz veszem és érzi a cici szagot és még jobban beindul tőle. Szétesik.
Mindenképp következetesen kell, tudom! Olyan k...va nehéz!

Végülis, ne értsetek félre, nem nekem teher a szoptatás, én elvagyok még vele, csak az aggaszt, h. nem tudja magát megnyugtatni. Csak és kizárólag a cici nyugtatja meg, bármi van.
Mi van, ha velem történik valami ne adj isten? Meg egyébként is.

Nagyon köszönöm mindannyiotoknak, h. írtatok!

Jónás! Hát nagyon édes! Köszi Klári. Csaknem haragszik meg ezért Zsófi, ő nem olyan. :wink:
Szerintem tiszta Csaba :)

Kép
niki30

Zsu, 4 napig ha törik ha szakad nem fog cicit kapni. Hacsak nem ad neki egy pótanya :lol:
Hogy utána mi lesz? Visszakapja vagy sem? Hát ez tőle is függ. Meglátjuk. Egyelőre fogalmam sincs mit fogok csinálni, visszaadom vagy sem.

Kép
niki30

Edis, egyedül nyomod a nagytakarítást? Húhha, ügyes vagy!
Nem is tudtam, h. a férjed színész. :shock:

Kép
niki30

Niki: Apának kellene beválallnia az első 1-2 éjszakát! Elképzelhető, h ennél többre nem is lesz szükség! Nálunk ő csinálta!
Hú, beválallós egy csaj vagy emiatt a Prágai út miatt, már a szopi miatt főleg! Én nem merném! Drukkolok, h minden jól süljön el!
Ja, Anyukád sem semmi, h így bevállalja (félig leszoktatva)! :shock:

Én azt hittem, h Edis Kornélja zenész! :roll:

Zsu
svs

Zsu, pont ezért akarom kicsit függetleníteni, h. ki tudjam engedni a fáradt gőzt.
Tudod nekem itt fennt a páromon kívül nincs segítség. Vidéki szülők, anyukámék is 3 hetente látják. Csak akkor tudok Emma nélkül elmozdulni, ha apára hagyom. Tatabányán pedig anyukámékra tudjuk hagyni és akkor együtt is el tudunk menni barátokkal.
(hozzáteszem, estére hulla fáradtak vagyunk és sokszor kedvünk sincs már kimozdulni).
Ezt csak azért írom, h. értsd, nem felelőtlen vagyok, még talán bevállalós sem, csak egyszerűen szükségünk van pár nap együttlétre.
Évek óta nem voltunk kettesben sehol és már nagyon hiányzunk egymásnak. Emmát borzasztó sokat fogjuk emlegetni és rettenetesen fog hiányozni, de úgy érzem, ez most jár nekünk.
Én vele vagyok a hét, a nap minden órájában, szóval kicsit kell a lazítás. Érted ugye?

Na lehet kicsit túlmagyaráztam a dolgot. Sorry. Csak nem akarom, h. úgy jöjjön le, micsoda felelőtlen nőszemély vagyok, aki a szopizós gyermekét így itthagyja.

Kép
niki30

Ne viccelj már, ez meg sem fordult a fejemben! Csak, h Te is értsd: én vagyok talán túl paramami! :wink:
Természetesen tudom, h milyen életet élhettek (kb) mivel mi is uolyan cipőben járunk. Csak mi egyelőre próbáljuk fél napok, meg szabad órák formájában "kivenni a szabit", mivel közel a segítség! Ezért voltunk múlt 7végén egy fél napot távol! Nyilván nektek másféle szervezést igényel a dolog!
Nem gondolnám, h felelőtlen vagy, csak jóval bevállalósabb, mint én! De ez nem minősítés, hanem megállapítás részemről! :wink:

Zsu
svs

Jól van, jól van, okés. Én meg ilyen hülye magyarázkodós vagyok. :oops: :)

Kép
niki30

Szó mi szó, néha a szülőknek is szükségük van EGY (MÁSRA)!

Kép
niki30

Kornél zenész, Zsu tudja jól, de játszik színházban is. :wink:

Niki: én sem merném bevállalni ezt a 4 napot, mi lesz, ha nagyon fog neki hiányozni a cici?
Nem lehet azt, hogy előtte 2 napig anyukádékra hagyjátok és meglátni mit szól hozzá? Nehogy az legyen, hogy akkor erül ki, hogy nem bírja cic nélkül. Mondjuk nincs jogom belepofázni, ez csak egy ötlet.

Jónás: szerintem Zsófira is hasonlít, igazi kis pasi.

Képzeljétek, ma leraktuk a Luc ágyát egy fokozattal. Egyik reggel arra ébredtem, hogy engem néz az ágyából, de úgy, hogy fölkapaszkodott a szélére. Nekem nem kell, hogy kibukjon belőle. Nézi is, hogy olyan furi valami, de holnapra megszokja. :)

Edis

Kép
ediske

Bocsánat az elírásokért, de gyorsan írtam. :oops:

Egyébként én is paraanyu vagyok. :lol:

Edis

Kép
ediske

Edis, persze, ha már fel tud kapaszkodni, akkor jó is, h. lejjebb raktátok.

Mi nem is emlékszem mikor tettük lejjebb. :roll:

Lehet, könnyebb lesz (4nap), mint gondolnánk. Lehet, h. csak én is túlaggódom magam és olyan sima lesz, mint keresztlányomnál.
(nővéremék ugyanígy egy hétre mentek, mikor egy éves volt Flóra. cicizős volt. anyumék vigyáztak rá. eszébe sem jutott a cici, még csak hiányolni sem hiányolta, sőőt, két nap után végigaludta az éjszakát.)

Kép
niki30

Niki: lehet, hogy mostantól Emma is aludni fog! :wink: Ki tudja!

Edis

Kép
ediske

bocsanat lanyok,hogy ma nem irtam,de itt vannak a nöi napok es en ezt a szüles ota nehezen viselem,nagyon fajt a pocom egesz nap :cry: holnap bepotolom

szep almokat mindenkinek,pusszancs

KépKép
evu

Niki: ez nehéz téma, de nem szabad ennyire aggódni! Mondom ezt én, jó mi? :wink: Na mindegy. Én azt tapasztaltam, hogy a gyerekek a nagyszülőknél teljesen máshogy viselkednek, mint otthon, vagy ha ott vannak a szüleiknél. Mi is csak fél napra hagytuk a nagyiknál Szonját, de egy hangja sem volt, 2 perc alatt elaludt, pedig velünk akkoriban azt játszotta, hogy 1 1,5 óráig altattuk.

Szerintem be pozitiv, és akkor minden jól fog sikerülni! Tudod, jók a vevőkéik... Azért addig is, minél hamarabb kezd el csökkenteni a mennyiséget, és szerintem is Apa a kulcsa első sorban! Ott nem érezheti meg a tejci illatát.

Edis: neked sem könnyű, jó sokat vagy egyedül, és még nagytakarítasz is?! Ügyi vagy!

Zsu: neked jobbulást! Jó hogy Apa otthon lesz 3 napot!

Ja, igen, reméljük átmenetileg kicsit visszaestünk, nem tudom miért, de próbálom átütemezni az evéseit, és akkor talán nem lesz éhes este!

Nelly

Kép
breeki

Köszi Klári! Zsófi biztos nem véletlen rakatta fel?! Én is néztem már, de akkor még nem volt fenn a kicsi Jónás! Igazi kis pasi... NAgyon édes!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok lányok!!!!!!!!
Bocsánat,hogy így eltüntem,de annyira összejött most minden,hogy egyszerűen nem volt annyi időm sem,hogy bekapcsoljam a gépet.Estére meg mire odakerülnék,már annyira hulla vagyok,hogy csak behuppanok az ágyba és alszom mint egy lőtt medve.
Megpróbáltam gyorsan visszaolvasni,de sajnos nem tudok most sem reagálni mindenkinek.Ami a legfontosabb:
Zsófi-Tiszta szívemből gratulálok a kis Jónáshoz,kívánom,hogy sok örömeteket leljétek benne.Örülök,hogy jól vagytok,és hogy minden jól sikerült a szülésnél..

Hófordulós Tarek babát isten éltesse!!!!!!
Minden baba nagyon gyönyörű,olyan jó látni őket,meg olvasni,hogy milyen kis ügyesek.
Niki-szerintem is rátok fér egy kis kikapcsolódás,és szerintem Emma rendes csajszi lesz és jól fog viselkedni.
Lányok ne haragudjatok,ígérem,hogy jövő héttől minden nap jelentkezem,de ez a 2 hét nagyon gáz volt,és esem össze a fáradságtól.Üdvözlök minden anyucit és babócát.

macarella

tyűűű Csajok!

Hogy fogom holnap (azaz már ma) behozni a lemaradásom?
Pörgött a topik rendesen:)
Holnap ígérem mesélek a kinezről.

Jó éjt mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
timtom

Zsófiék ma mennek haza. :lol:
Jó lenne ha bejelentkezne egy pár sor erejéig :roll: :wink:

Kép
niki30

guten morgen :lol:

jöttem,mert megigertem,de nagyon sietek,hogy le tudjak feküdni-nem jo ülni :cry:

Kriszti-probalj meg sokat pihizni(könnyü mondani,tudom..)

Nelly-drukkolok,hogy visszaalljon a jol megszokott rend :D

Klari-de jo,hogy megmutattad nekünk Jonast!nagyon aranyos baby,kivancsi vagyok miket mesel majd Zsófi :D

Edis-sajnalom,hogy sokat vagy egyedül :cry: de tudod,en a közelben :wink: össze kellene mar tenyleg futnunk lassan :lol:
jo nagytakaritast!

Zsu-jobbulast kivanok nektek!!GYOGYPUSZIK :wink: köszi a forgas-gratulaciokat!

Nyuszi-aranyos baboka Bori,gratula a forgashoz! :lol:

Agi-nagyon edes Annacska utlevelkepe!

Fatima-mi volt a Gekkoban?nagyon nagy gratula az ejjelek atalvasahoz!!!Vancsa 9 hetes kora ota atalussza az ejjeleket,asszem nagy szerencsenk van vele :lol:

Niki-a cicizes elhagyasahoz sok eröt es sikert!mindenesetre drukkolok.nekem nagyon hamar elfogyott a tejcsim sajnos,kb 1.5 honapig tudtam szoptatni rendesen,aztan beindult a harc :cry: a letezö összes praktikat kiprobaltuk,ipari mellszivot kölcsönöztünk a vegen..de sajnos nem jött vissza a tejcsi :cry: igy lett Vanda tapszeres csirke :wink:

na ennyire volt most eröm..

en is kivancsian varom Zsófi bejelentkezeset :D

mindenkinek nagyon szep 7veget!!!!jaj,meg mutizok egy kepet :oops: de ez olyan mutizos kep :lol: kellemes napot,pusszancs

Kép

KépKép
evu

Igen, én is nagyon várom Zsófiékat! Őt ismerve, biztos be fog jelentkezve pár sor erejéig, ha lesz ideje!

Evu: igazi nagylány ez a kiscsaj! Nagyon cuki! Ez az az ülőke, amiben a kádban is ült? Miért nem jó ülni? Bocsi, ha már írtad, és én lemaradtam. :(

Nelly

Kép
breeki

Képzeljétek lányok, Szonja mindent ölelget (a játékait, a húsvétra kapott kacsáját), és úgy bújik hozzánk mint egy kiscica! Annyira imádom, szinte beleremeg a szívem, amikor így bújik hozzám... :D

Nelly

Kép
breeki

húú én is várom Zsófiékat!!

A képet amúgy véletlenül találtam, a barátnőmnek akartam megmutatni egy orvost és akkor eszembe jutott hátha Jónás is fent van. Azt nem tudom hogy mindenkit felraknak-e, vagy bele kell egyezni? És azt sem hogy hánynaponta frissítik az oldalt. De szerintem nagyon jó dolog!

Klári
Kép
ganti

Vanó nagyon szép baba!!!!

Nelly szonja nagyon édes lehet!! Julinak is most szeretetrohamai vannak, állandóan hozzámbújik és azt mondja: Mamikám szeretlek!!

:oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Klári
Kép
ganti

Nelly: Milyen nagyon jó érzés ilyenkor anyukának lenni!!! Nem érzékenyültem el ennyit egész eddigi életemben, azaz 30 év alatt, mint mióta kisfiam van 1 év alatt! :wink: :oops: :lol: Cukorborsó lehet a kis bújos Szonja!!

Én most azon olvadozok, hogy mióta - 1 hete - két lábon jár Benike kapaszkodás nélkül mindenféle tárgyakat hoz ide nekem, mert ugye eddig foglalt volt a keze és most jött rá hogy ilyet is lehet. Építőkockát, plüssmacit stb. el kell vennem és visszaadni, aztán visszaviszi. És az a komoly arc amit hozzá vág!! A legviccesebb volt tegnap, hogy az apja alsónadrágjával jelent meg. Nem tudom hogy bányászta ki a hatalmas szennyesládából. :oops: :oops: (fürdőajtót jobb ha zárom)

Evu: Nagyon cukimókus Vani!! Ügyesen csücsül a járgányában és igazi huncut kis mosolya van! Kitartás a nehéz napokhoz. Nem használsz olyan szárnyas betétet amit a TV-ben reklámoznak?? Nahát!!! Attól pedig minden szép és vidám és szuper! :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki: Nyugodj meg kedves Anyuka!!! Jó kezekben lesz kis Emma baba anyukádnál és lehet hogy picit meg lesz sértődve ha hazamentek, de nem lesz semmi probléma, érzi ő hogy imádjátok, de most egy kicsit egymással kell kikapcsolódni!!! Azért a tejecske miatt szerintem is csináljatok egy teljes éjszakás próbanapot anyudéknál. Nem tudsz máshol aludni ha lementek, barátnő ilyesmi? Ja és gondolj arra mikor Prágában lesztek, hogy ő már egy nemsokára egyéves nagylány és pár napot kibír anyuci nélkül!! Tényleg még a szülinap előtt mentek?

Nyuszi: Ez a testvéféltékenység nagyon érdekes és egyben fárasztó is, de nagyon jól kezeled a dolgot! Annyira édes lehet Csenge amikor énborikámozik!! :lol: :lol:

elküld

Kép
viky30

Drága kicsi Szonja,milyen aranyos lehet,ahogyan bújik,tényleg olyan szívmelengetőek ezek a dolgok.Én is abban reménykedem,hogy az én fiam is ilyen kis bújós lesz,de van rá némi esély mivel a fiú kisbabák anyásabbak szoktak lenni.

Vanó baba nagyon ügyes,milyen nagy lány,és milyen ügyesen üldögél már.
Zsu-nektek mennek a gyógypuszik,gyertek helyre minél előbb ebből a szörcsögésből,hátha apa jelenléte segít a gyógyulásban :lol:
Ediske-kitartást a takarításhoz,nekem a redőny lemosás a mumusom,én is szép lassan neki kellene fogjak ablakot pucolni meg ilyesmi,de még nem vettem magam rá.Te nagyon ügyes vagy,hogy Luca mellett,meg apa nélkül így pörögsz.

Ági-mennyi idő alatt lesz kész az útlevél,és milyen papírokat kell vinni,mert hamarosan nekünk is aktuális lesz.
Viki-gratulálok Beni járásához,milyen nagy kisfiú ő is,és milyen csibészes a mosolya.Most már lesz amit rohangálni a kis drága után.
Én is nagyon várom Zsófi beszámolóját,remélem egy pár szó erejéig tényleg belép.
Rólunk röviden annyit,hogy Balázs 3 napja átalussza az éjszakát,remélem nem kiabálom el,és olyan jó csendes kisfiú lett.Órákat képes csenben játszani a felfüggesztett játékaival.Olyan hálás vagyok neki,mert így a dolgaimmal is tudok haladni.Vittem magammal a munkába,ott is mint egy kisangyal végig csendben volt mintha tudná,hogy most muszáj másra koncentrálnom.Szóval imádnivaló kismackó.Voltunk védőnőnél már 6510 grammok vagyunk meg 63 cm.

macarella

Jajj most látom Beni mindjárt 1 éves.Aztaaaaa! :D :lol:

macarella

SZÉP NAPOT ÉS HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!!!
Akartam még írni de Beni nem hagyta és már indulunk tesómhoz, hétvégén nem leszünk.
Érezzétek jól magatokat mindannyian! Remélem szép idő lesz.

Zsófi nagyon várom a beszámolót. Jónás tündéri a kórházi képen. Kis drága újszülött! Kos lett mégis :wink:

Kép
viky30

Viki köszi :)
Próba nap nem hiszem h. lesz, bele a sűrűjébe :lol:
Most már nyugodtabb vagyok, úgy érzem minden rendben lesz.
Most napközben ritkítottam neki a szopit, elterelő hadművelet:)

Jajj Nelly, ez annyira jó érzés lehet, ahogy bújik.
Emma is szokott, de főként a cicihez és az állataihoz. Cukik nagyon.

ZSÓFI GYERE MÁÁR! :wink: Jól van tudom, most jobb dolga is van, mint fórumra jönni.

Ma játszóztunk, délután is fogunk.

Kép
niki30

Viki: anniyra aranyos lehet Beni, ahogy hozza nekem a cuccokat! Apa alsógatyáján jót nevettem!!! :lol:

Niki: ügyes vagy, lehet hogy fel sem fog tűnni neki, hogy ritkítod a cickót, majd elhagyod?!

Te kis türelmetlen.... :wink: :D

Kriszti: Balázs milyen aranyos, hogy már hagy titeket aludni, ez nagy kincs! Hát igen, mi itt korábban megvitattuk, hogy olyan 2,5 hónapos koruk körül jut el oda az ember, hogy mással is tud már foglalkozni.

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Óóóó, de édes Jónás! Nagyon komoly arcot vág, annyira cuki 8)

Niki, azért nem volt az olyan nagy csoda, ahogy Csenge lebeszélte magát a szopiról, elvégre sokkal "öregebb" volt már Emmánál. Esetleg nem tudsz még fejni egy kis aranytartalékot, lefagyasztani és odaadni anyukádnak, hátha szükség esetén megvígasztalja a pici lányt, vészforgatókönyvnek esetleg? Ha már anya nincs is itt, tejet legalább hagyott 8) De az is lehet, hogy tényleg nem fog kétségbe esni Emma, a gyerekek elég kiszámíthatatlanok tudnak lenni.

Evu, Vanó nagyon édes :lol: És milyen komolyan ül! Nekünk is van ilyen fürdető karinkánk, még Csengétől örökölte Bori (mint mindent, szegény), de még nem mertem belerakni. Lehet, kipróbáljuk, Vanó szemmel láthatóan jól érzi magát benne :lol:

Klári, azt én is imádom, amikor rájön a bújás Csengére - bár én már gyanakszom, hogy "oka" is van 8)

Zsu, hogy vagytok? Szörcsögtök még?

Viki, Beni nagyon tündér lehet :wink: Ilyen időszaka Csengének is volt, órákig elvolt a fehérneműs fiókok válogatásával :lol: Mi meg napokig kerestük a cuccainkat :roll:

Testvérféltékenység ügyben újabb ütközet látszik kibontakozni: a játékkérdés. Borinak nem sok babér terem :? pedig nagyon érdekli minden, úgyhogy ki kell találnom, hogy fogom rávenni Csengét arra, hogy ne tépjen ki mindent a pici kezéből,a mi szerinte nem neki való :roll: Van valakinek ötlete vagy tapasztalata ebben az ügyben?

Legyen szép napotok!
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszi04

Andikat isten éltesse névnapjuk alkalmából!

Sajnos Emma már 5 hónapos korától visszautasítja a cumisüveget, bármi legyen is benne.
Cici meg elsősorban megnyugvásra kell neki.
:wink:

Kép
niki30

Helló lányok!

Ráérésből és szeretetből. Olyan jó nézni a kis újszülötteket a kórház honlapján. Hihetetlen, sose hittem volna, de egész nap el tudnám nézni őket. Hát még a sajátomat :) Tuti biztos vagyok benne, hogy ők is így éreznek, nem? :)

Bocsánat, de sok szeretettel :)

Anya
Kép

Apa
Kép

Nagyi
Kép

Bébiszitter
Kép

Örökbefogadás
Kép
tündérkisfiú