Sziasztok!
Fatima, boldog hófordulót Tareknak!!! És jó Gekkózást! Milyen feladatokat csináltatnak velük?
Köszi a híreket Zsófiról! Örülök, hogy jól vannak. Vajon falat Samu mit szól a kistesóhoz? Csak azért aggódom, mert Csengét hazavágta a kórházi tartózkodásom, teljesen kikészült szegény. Remélem, Samu jobban bírja a gyűrődést, elvégre csak egy stramm férfi
Klári, nagyon tetszik a szakdolgozat témád! Jó lenne, ha kiadnák, szerintem érdekes. Egyszer olvastam valahol egy cukrász nyilatkozatát, amiben azt mondta, hogy mindig jól szórakozik azon, ha valahol azt olvassa, "eredeti, 19. századi recept alapján" készítik a sütiket. Mert szerinte ha valahol tényleg csak eredeti receptek alapján csinálnák, hamar és nagyot buknának, mert az a mai ízlésnek gyakorlatilag ehetetlen. Ez tényleg így van szerinted is?
Ági, nagyon édes Anna útlevél képe
Tima, sikerült a tegnapi kezelés?
Edis, mikor mentek a sebészhez?
[quote="viky30"][ írta:viky30b]Nyuszi: Volt féltékenység az elején nálatok? Mesélj ha ráérsz! Meg hogy miket tud Bori pl.
Viki, ez jó kérdés... Persze hogy volt, van még ma is - és szerintem ez nagyjából már így is marad
Eleinte nem volt könnyű, ugye valamilyen szinten csak elveszített engem, még akkor is, ha nagyon vigyáztam-vigyázok a lelkére, sokszor Bori rovására is sajnos
De olyan cuki, amikor kéri, hogy "anya, mostmár tedd le Borikát mert irígy vagyok"
Mondjuk rögtön azzal kezdte, hogy amikor meglátott a kórházban - pedig Bori nem is volt ott - rögtön belázasodott, ott, helyben ment fel a láza. Itthon nem lehetett bírni vele, be kellett hozni a kórházba, ott meg tudtam fésülni, meg evett velem rendesen, itthon semmit. Aztán amikor hazajöttünk, ment a hiszti (de a rendes, fetrengős, fejet falba verős, hajtépős, örjöngős fajta) egész nap. Érdekes módon ez addig tartott, míg el nem veszítettem a fejemet és jól a helyére nem tettem a kisasszonyt. Onnantól tudta, hogy eddig és nem tovább. Persze nem szűnt meg varázsütésre a hiszti, de szerintem nincs belőle több mint a hasonló korú csoporttársaknál - akiknek még csak kistestvérük sem született
Szerintem a testvéreknél az a fő feladat, hogy a nagy szeresse a kicsit, a kicsi mindenképpen imádja a nagyot. Azért titokban szereti Borit, szokott neki mesét olvasni, puszit adni, símogatni, stb. És ha valaki meg akarja nézni, az nem megy olyan könnyen, mert kijelenti hogy "ő az ÉN Borikám"
Nekem sokat segít a bölcsi, hogy délelőtt ott van, addig tudok Borizni, délután meg az övé, akkor ő a főnök - persze bizonyos keretek között.
Borsó átlagosan fejlett kiscsaj: 70 cm kb. 8 kiló
Oda-vissza forog, mindent megvizsgál nagyokat kacag, gügyög, ami kell. Még nem próbál mászni, de emiatt nem aggódom
Szereti a hasát, ez is kiderült már.
Hú, de hosszú lettem, bocsi
Legyen szép napotok!
Nyuszi