Új privát üzeneted érkezett!

Milyen aranyos Márk ahogy fújja a gyertyát!!!

Boldog szülinapot neki!!!

Nelly

Kép
breeki

ZSOFI CSABA GRATULALUNK JONAS BABAHOZ!!!! SOK BOLDOGSAGOT EGESZSEGET NEKTEK!!!!!

Kép
cica_1

BOLDOG SZULINAPOT MARKNAK NAGYAON EDES ES MILYEN NAGY FIU MAR :D

Kép
cica_1

Szia Panni! De jó h jöttél! Nagyon édes Márk! Utólag is nagyon boldog szülinapot neki!!!

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!

Viki! Semmit nem mondtam a jósnőnek, megkaptam az utasításokat, h még a nevemet is csak hadarjam el, és szigorúan csak igennel, nemmel, talánnal... válaszoljak, h ne tudjon mibe belekapaszkodni. Érdekes volt.

Zsu! Igen, szopizik is és tápit is kap, na nem azért, h jobban hízzon, hanem az elejétől kezdve nagyon kevés tejem van, napi egy adagra elegendő, így reggel jóllakik vele, aztán már csak pár csepp jön belőle.

Nelly! A néni Kati és a 18. kerületben lakik. Nagyon édes lehet fütyülős Szonja!

Ediske! Nagyon ügyes Luca! És ez a mozgás egyre több lesz! Olyan cuki kislányod van!

Teri

KépKépKép
pruci

Panni, hurrá !! :D
welcome back ! így van, tessék jönni fórumozni... mondom ezt én, aki hol volt, hol nem volt... :wink:

nagyon jó a képsorozot, klassz pillanatokat kaptatok el ! olyan édes ahogy koncentrál, h. elfújja a gyertyákat !
és mingyá két torta is !!
te sütötted őket?
mit kapott szülinapjára ?

Nelly, ez a fütyülés haláli lehet !!
mit ki nem találnak ezek a babák !

Marcsi

KépKép
alon

Zsófi, szívből gratulálok az egész családnak pici Jónás érkezéséhez!!!

KépKép
KépKép
nyuszi04

Megpróbálok visszacsatlakozni, de félő, hogy nem fog menni. :(
Annyit írtok meg annyi szép fotó van, hogy nem győzök visszaolvasni + írni. :)

Petra nagylánynak utólag is, de annál sokkal sokkal több szeretettel kívánunk boldog 10.-et!

Márk egy igazi nagyfiú! Még mindig oda vagyok érte Panni! :lol: :oops: :lol:
Neki is utólag kívánunk Boldog Szülinapot! :)

Beninek HATALMAS GRATULA az első lépésekhez! Milyen ügyes nagyfiú. :) Viki sztem ügyesen kitaláltad a szülinapját Beninek. Bizti nagyon jó lesz!

Mi is nagyon várjuk már Tarek szülinapját. :) Én azt terveztem, hogy anyósoméknál tartunk kertipartit. :) A sógornőmnek 12-én, Tareknak 17-én, nekem pedig 29-én van a szülinapunk. Ezenkívül júniusban van még 5-én a névnapom és anyukámé is 10-én. Lesz mit ünnepelni, de a legfontosabb TAREK lesz! :) Nálunk nem lesz baráti parti, mert a "régi" barátnőim eléggé lekoptak. :( Van olyan is, aki még nem látta Tareket. A többiek (1 kivételével) összesen 1X látták. :cry: Hát ez van, ha ennyire más életet élünk.....

Luca baba gyönyörűűűű és ügyes nagylány! Gratula az aktív mozgáshoz!

Vanília szobája pedig irigylésreméltó! :) Az miért baj, ha a habszivacs puzzle darabok kijönnek? :roll: Tarek imádott a számokkal játszani. Meg is ette őket. :)

elküldöm...

fatima

Sziasztok!

Húú, pár napig nem járok erre és ennyi minden történik!

Lelkiismeretesen átolvastalak ám benneteket, de tutira el fogok felejteni egy csomó mindent, előre is bocsi :oops: :(

Hófordulós babáknak sok boldogságot :wink:

Viki, nagy gratula a járáshoz! Elhiszem, hogy meghatódtál, ezek nagy pillanatok!

Ediske, nagyon ügyes Luca baba is!

Nelly, fütyülő Szonja :lol: nagyon édes lehet! Laza a csajszi :wink:

Ági, Csengének is csináltattunk útlevelet úgy egy évesen, elég viccesen néz ki a képen :D Nálatok hogy sikerült a sztárfotó?

Panni, nagyon édes a pici fiad, komoly kétéves :wink:

Andi, nagyon örülök, hogy tudtam segíteni, remélem, minden rendben lesz a pici Hannával 8)

Timi, nehéz dolog ez a kistesó-ovi dolog, főleg, hogy annyire egybe esik. Nekünk úgy volt, hogy 2006 szeptemberében kezdtük a bölcsit, Bori 2007 októberében született, mégsem volt zökkenőmentes az anya-otthon-marad-Borival-nekem-meg-el-kell-mennem-itthonról béka lenyelése :( De szerencsére nagyon szeret bölcsibe járni, így mostanában (egy-két nyafitól eltekintve) nincs gond.

Nekünk pörgős napjaink voltak. Tegnap a szemészeten voltunk Csengével. Nekem fixa ideám egy ideje, hogy kancsi a gyerek, erre a múlt héten elkezdte mondogatni, hogy fáj a jobb szeme. Először azt hittem, csak viccel, de aztán a legváratlanabb időpontokban rákérdeztem, és mindig azt mondta, hogy igen, fáj és következetesen a jobb szemét mutatta. Gyorsan kértem időpontot a szemészetre, tegnapra kaptunk. Kicsit gyanús volt, hogy amikor megtudta, nem a mi gyerekorvosunkhoz megyünk, hanem másik doktorhoz, rögtön nem fájt neki :shock: de úgy voltam vele, hogy ha már van időpontunk, mostmár elmegyünk. Persze semmi baja a szemének :oops: végülis szűrővizsgálatnak jó volt, legközelebb iskolakezdés előtt kell vinni. Érdekes volt, mert az orvos elmagyarázta, hogy csak kancsinak tűnik, mert távol ülők a szemei, plusz van egy-egy redő a szemsarok és az orr között, ami felnőtt korára ki fog simulni. Azért nagyon megnyugodtam, már rémálmaimban szemüveggel vagy leragasztott szemmel láttam az én kis gyönyörűségemet :oops: Ja, és hogy honnan jött a szemfájás??? A bölcsiben az egyik csoporttársának leragasztották a jobb szemét, gondolta, akkor neki is fáj :evil: Hihetetlen fantáziadúsak a gyerekek :lol:

Hooszúra sikerültem, bocsi :oops:
Legyen szép napotok!
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszi04

Nelly! Szonja nagyon vicces lehet, ahogy fütyül. :) Ti most hogy álltok? Nem akar még menni a ksiasszony? :)

Zsu! Örülök, hogy jól sikerült az apás napotok. :wink: Tesó összehozva??? :wink: :wink: :oops: :wink: :wink:
És tök jó, hogy Emmus jól el volt anyudékkal. Viszont nem értem miért baj, ha dicsekedtek vele? Miért zavar? Az én anyukám vidéken konkrétan bevitte X üzletbe, hogy megmutogassa és büszkélkedjen. Engem nem zavart! Ez olyan jó érzés nekik! :)
prividet megkaptam. Jót röhögtem! :lol: Hát evvan! Had csinálja! :)

Marcsi! Hello! Képeket kérünk Lolóról!

Ági! Hogy vagytok? Anna miket csinál már?

Nyuszi és az újaknak NAGY HELLO!

Niki! Mizujs Emmácskámmal? Jövő héten tali valamikor? :roll:

Rólunk röviden.... Jól vagyunk. Nagyon ki vagyok purcanva estére, de mostanában inkább apázok netezés helyett. :) Tarek továbbra is nagyon eleven és borzasztóan AKARATOS! Ha vmi nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor hatalmas hisztit csap. valószínűleg jön a felső 2 foga, mert sokszor nyügi és nem nagyon akar enni. :) A hígabb gyümi desszerteket kifolyatja a száján és élvezi ahopgy lecsurog az állán. Én persze a hajamat tépem, de visszafogom magamat! :twisted: :twisted: :twisted:
A héten beszélünk a festőkkel, hogy jöjjenek és javítsák ki a repedezéseket. Ezután készül el Tarek szobája, amit már nagyon várunk.

Na lépnem is kell. Felébredt ŐURASÁGA!

fatima

csajok,ma baratnös napom van,holnap reggel leszek bövebben :wink:

mindenkinek nagyon szep napsüteses napot!!!!!!!!!!!!!!! :D

KépKép
evu

Fatima, most hogy kérdezed?
A hétvégén itt voltak Anyukámék, egész nap Szonját kényeztették, és ráérzett a lépegetés ízére, így azóta állandóan csak menni akar! Úgyhogy fogom a kis kezét, és megyünk jobbra-balra a lakásban. Sokszor egyedül is nekilódul, elfelejti, hogy ez még nem megy neki, és 4-5 lépés után lecsüccsen... :D

Nelly

Kép
breeki

Mégis megyek ma kineziológushoz :)
Ha lesz energym, akkor még este jövök, milyen volt

Timi

Kép

Kép
timtom

Panni de jó hogy jöttél!!!!

Márk milyen nagyfiú már!!!! Boldog szülinapot neki!!

Fatima elhiszem hogy inkább apázol babanet helyett!!! Teljesen érthető érvelés :wink: Nem irigyellek hogy már most hisztizik Tarek :roll: Azért annyira nem meglepő hogy Tarek iyen céltudatos, te is ilyen vagy, nem?? :wink: Csak nehéz a másik oldalon állni :lol:

Marcsi: majd rakok képet a kutyusról, de nem tartjuk meg valószínűleg, csak ideiglenesen fogadtuk be. Amúgy 99% hogy fajtiszta labrador retriever, a régi is az volt :cry: De még korai lenne másik kutya.

Timi kíváncsi vagyok mit mondanak Neked!!!
Még 3 vizsgám van, + az államvizsga, na meg a szakdolgozat. Ennyi. Utána max. Juli mesekönyveit nyitom ki egy darabig.

Zsu te írtad a hányingert?? Nem ez sajnos tényleg csak a gyomorgörcs miatt volt, semmi hormonális :wink:

Tegnap olyan jó volt, ugye éjszaka teljesen bestresszeltem hogy nem leszek kész a szakdolival, meg Juli is állandóan hiényol, stb, erre beesett a keresztmamám hogy nem kell a Julira vigyázni??? Hát a ég küldte, komolyan, így egy csomót tudtam haladni, Juli meg 1000%-an le volt foglalva: mese, bábozás, stb., de mégis itthon volt. Este meg röplabdán levezettem a feszültséget, van is izomlázam rendesen. :lol:

Na lépek, írom az irományt tovább.

Klári
Kép
ganti

jaaaa és anyósék elutaztak egy hétre juhhhhééééé!!!

Klári
Kép
ganti

Klári!

Kitartás!
Miról szól az irományod?
Mikor lesz az államvizsgád? Júni? Júli?
Hihetetlen jó lesz rajta túl lenned!
Én tavaly ilyenkor voltam ugyanebben a cipőben, s azt hittem sose lesz vége, de közben élveztem is (így visszagondolva, akkor néha nagyon tudtam szenvedni).
Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

gyűjtök antikváriumból régi (kb. 1600-tól) szakácskönyveket és azokat elemzem meg hasonlítom össze a mai könyvekkel, és végzek egy kutatást is hogy ma miért főznek/nem főznek a háziasszonyok. Meg elkészítek néhány régi kaját is. Júni 20. az államvizsga. Már nincs sok hátra. Tudom, túlleszek rajta de most nagyon szenvedek :D Így a suli végére nagyon elfáradtam.

Klári
Kép
ganti

Nagyon jól hangzik a téma! Nagyon tetszik!
Publikálod majd? :)

Timi

Kép

Kép
timtom

elindultam kinezhez :)

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Fatima teljesen ertheto hogy apaval foglalkozol en is azt tennem de csak este er haza mondjuk en tanulhatnek is de most nincs kedvem :(

Mi jol vagyunk vagyis Annanak jon a masodik foga is ezert elegge nyugos. Probalom leszoktatni a tizorai es az ebedes tapszerrol van amikor mar sikerul annelkul lebonyolitani az eveszeteket van amikor nem de azt hiszem lassan sikerulni fog teljesen. Ejszaka alltalaban egyszer ebred es vizet iszik aztan 6-7 kozott van a felkeles. Nagyon ugyesen el szokott meg jatszani egy picit az agyaban ebredes utann is. Porog forog, a maszas meg nem tokeletes de igy is vegignyalja az egesz szobat szoval nem nagyon izgatja hogy van egy bazi nagy jatszo sarok kialakitva, neki az egesz szoba kell :shock: . A babakocsiba mar muszaj felultessem egy picit mert mindent latni akar es huzza fel magat illetve fogja a kocsi ket szelet es ugy nezelodik annyira cuki :) Nagyon eross elloki magat ha nem akar olbe lenni, ha az apja hazajon hangosan nevet, na szoval naprol napra tobbet tud es mindent megfigyel...

Utleveles fenykep nagyon cuki lett - csodalkozik tatott szajjal :lol:

Utlevel kell mert szeretnenk menni Romaniaba, Horvatorszagba, Angliaba, Nemetorszagba, Svedorszagba es valamikor Amerikaba is...es ugy voltunk vele hogy legyen meg eleve 1500 forint szoval jobb ha megvan

Klari kitartast a tanulashoz

Nelly Szonja nagyon ugyes, bar mar irtad hogy ti mindent korabban keztetek de hat akkor is ilyen hamar mar lepeget gratula :)

Nyuszi hat igen ilyet meg hallottam hogy a masik gyereknek faj es akkor neki is, na de az a fontos hogy nincs semmi baj :D

puszi agi

Kép
cica_1

Sziasztok!

Panni, már annyira helyes kisfiú! Isten éltesse őt születésnapja alkalmából!

Köszi, Fatima, minden oké.
Majdnem. :wink:
Ma kaptam egy rossz hírt, barátnőm kislánya hétvégén kórházban volt és ez most kicsit kiakasztott. Olyan szarul érint komolyan.

Nyugi, akarat nálunk is van, ajjjajjj, kemény is az!

Örülök, h. apázol :D :D :D

Klári, hajrá, légy ügyes, csináld, nyomjad, mindent bele! Baromi nehéz lehet.
Izgi egyébként a téma, tök érdekes lehet.

Mindenkinek puszi

Kép
niki30

Panni elnézést, szal Márk annyira helyes kisfiú!
Elírtam, mert közben Emma itt nyunyál. :oops:

Kép
niki30

sziasztok!
Jami = Benjamin
Küldök azért egy jókedvű képet is :)
Kép
soszoro

Bocsánat, csak kíváncsi voltam, mi van Zsófiékkal, és örömmel olvastam a hírt!

GRATULÁLUNK JÓNÁS SZÜLETÉSÉHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sok boldogságot, és édes drága gyönyörűséges perceket kívánunk a négytagú Pap családnak!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Szia Andi!

Örülök, hogy benéztél. :)
Hogy vagytok? Ti is ma ünnepeltek vagy holnap (már nem emlékszem :oops: )!

Mindenesetre SOK BOLDOG 1. SZÜLINAPOT MAJAJULISKÁNAK!!!

fatima

Igen, Fatima, köszi! :)

Zsófi: még egy dolog: remélem úgy sikerült szülni, ahogyan megbeszéltétek, és a titkos dolog sikerült. :wink: Mert akkor tényleg csodálatos élmény lehetett mindenkinek!!!!

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok

Már régen írtam és sajnos most sincs sok időm.

Azt szeretném kérdezni, valakinél volt e a gyereken tejkiütés?Hogy néz ki? Mennyi ideig tart?Kell rá használni valamit? Azt hiszem Larának az van.

Aztán ha túl leszünk a kezdeti nehézségeken jövök és én is bekapcsolódom hozzátok jobban.De most még minden erőmmel azon vagyok egyenlőre, hogy felvegyem az új életritmust amit a bébim diktál. Hát mit ne mondjak nem könnyű :shock: ,de ti már biztos tudjátok ezt :)

Előre is köszi Ági

Kép
hági

sziasztok :D

kivancsi vagyok mi lehet Zsófiekkal :wink: remelem minden ok!

Marcsi
köszönjük a foto-bokot :D
edzeni fitness terembe jarok,igen.(mostansag kezdem ujra,a terhesseg elött megszallottkent jartunk :lol: ,meg usztunk)vagy apa vigyaz Vanira,vagy a hugicam.en mar nagyon regen apara hagyom a kiscsajt,benne megbizom 100000%-osan,es mivel mar nem is szopik(ezzel Viky kerdesere is valaszoltam :wink: ),nem is kell annyira stresszelnem,mert a tapit apa is oda tudja adni neki.azert annyit nem logok,hogy ez apanak megterhelö lenne,2 oranal többet meg soha nem "hianyoztam" :lol:

Gratulalok Petracskanak a 10. hofordulojahoz!!

Viky
a forgas meg uj dolognak szamit,ezert nekünk ez meg egy csoda-attrakcio 8)

Zsu
de jol hangzik ez a szentendrei seta :!: mi a terhessegem alatt voltunk ott sokszor,olyan jo volt.

Edis
mi lett a sebesszel?voltatok?nagyon edes lehet Luca,ha beindul :D

Nelly
hat a fütyülös Szonjat elkepzelve nagyon jo kedvem lett,biztosan tenyleg nagyon cuki lehetett :lol:

Cica-Agi
megmutatod az utlevel kepet? :D hogy allnak a fogacskak?

Klari
en nagyon varom,hogy elmeseld,hogy mi volt a kineziologusnal :!: enyhültek a rosszulletek?

Szia Panni!Mark kepei eszmeletlen edesek!!!Boldog szülinapot utolag is!

Fatima
apazas :lol: az en kedvenc idötöltesem is,hehe
puzzle:nekünk allatos van,kivehetö szemekkel,fülekkel-ez volt a baj,de a lanyok tanacsara leragaszgatom ezeket hatulrol,igy nem lesz gond. :wink:
lekopos baratnök:sajnos ismerös :cry:

Hagi
amikor csak alszik Laracska,probalj meg te is aludni-ez sokat segit
tejkiütes:nekünk nem volt,nincs tapasztalatom

Niki
hogy van Emmus?

velünk minden ok,tegnap Normafaztunk,eppen a vihar elött lett vege a setanak,beültünk az ottani etterembe kajcsizni,igy Vani is volt mar etteremben-ezt is elmondhatom :wink: jol birta,nezelödött es enekelt.apa tegnap vett egy nagyon jo bicajt,igy ha legközelebb megyünk,akkor ö bicajozik,en setalok Vanival.aztan ha Vani mar biztosan ül,akkor en is kapok bicajt es Vancsat a hatam möge pakolom-indulhat a tura :lol: juj de varom mar!

na megyek mosni :shock: stb

legyen nagyon szep napja mindenkinek!!!pusszancs

KépKép
evu

termeszetesen Timi-kineziologus-bocsanat :oops:

KépKép
evu

Klari,neked azt akartam irni,hogy mennyire tuti dolog,hogy röpizel :!: nagyon tetszik nekem ez a sport :wink:

na mar össze-vissza irok,mert fejben mar takaritok..ideje tenyleg elkezdeni :roll:

KépKép
evu

sziasztok!

egy huncut 2-el sikerult az irasbelim, mondjuk meg szobelin atertekelhetik ezert nagyon parazok de mostantol csak a tanulas keddig... ritkan jovok majd mindenkit puszilok...

Evu eleg rosszul tudtam lefotozni az igenylolaprol de azert felteszem... illetve itt egy kep ami ma keszult es mintha egy picit a fogacskank is latszana de leht hogy csak en kepzelem oda :) Kép Kép

Kép
cica_1

Evu: jól csinálod, hogy Apára hagyod Vanót, és kiruccansz! Én is így szoktam!!! :wink: Még ha csak vásárolni, ügyet intézni, de nekem szükségem van rá.

Nekem olyan sokat van a fejemben Zsófi?! :roll: Mi lehet velük, Samura ki vigyáz? stb...

Nelly

Kép
breeki

Edis: A nagy izgalomban el is felejtettem leírni hogy mennyire tetszik Luca a két fotón!! Nagyon szép kislány, sugárzik a tekintete és már nem olyan csecsemő, hihetetlen hogy nőnek!! Cukimókus! Sebészt találtatok? Drukk hogy ne legyen túl nagy macera! Csak a kis bőre hibás ugye??

Panni:
NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KIVÁNUNK MÁRKNAK!!!
Fúúú de helyes kisfiú, bocsánat nagyfiú. Két tortája azért volt mert két helyen is ünnepeltetek ugye? Te sütötted a tortákat? Nagyon szépek, jujj de ennék belőle! Mesélj még és gyere!!!!

Andi: Hellobello! Tök érdekes, egy napon lesz a szülinapjuk Jónással! :wink:

Nelly: Azta a kis turbó Szonja már most járkál! Beninél ez a popóra csücsülés elég sokáig tartott 3 hónapig, ő olyan óvatos. De mint írtam így is nagy élmény volt az első igazi járása. Kiváncsi vagyok Szonjus meddig popózik majd! :wink: A fütyülés írtóóó cuki lehetett. Kis dalospacsirta! Nem vettétek fel kamerával?

Evu: Akkor hatalmas GRATULA a forgáshoz!!! Ez is egy kis mérföldkő és sok lesz még, de annyira örül anyuci és apuci mindegyiknek!!! :wink: Jól hangzik a bicajozás, én nem merem bevállalni, de azért mert Beni azonnal elaludna és ott lógna a kis feje míg mi tekerünk, tehát várok jövő nyárig. Vanó nem alszik el hamar az autóban/babakocsiban? Mozgásra irigy-irigy. Én még mindig nem jutottam el sehova, de legfőbb ideje lenne.... Bár több mint 10 kg egész napos emelgetése sem rossz tréning.

Niki írta:
[quote]K írta:lári, hajrá, légy ügyes, csináld, nyomjad, mindent bele!
:lol: :lol:
CSATLAKOZOM!! Jó kis bíztatás, tetszik.
Röpi szerintem is tuti, mondjuk én nem vagyok egy bajnok de még így is imádok játszani, nyáron a strandon van rá alaklom, hát az is valami ha nem is az igazi.

Timi: Mesélj kinezről!! Kiváncsi-kiváncsi!

Ági: Anna hajasbaba nagyon szép a kis csodálkozó szemeivel!! Kis világjáró lesz belőle! Jó sokat utaztok. Te párod volt Japánban? Útlevélhez kell mindkét szülő? Nyáron mi Horvátországba készülünk, meg Bécsbe is ki kellen ugrani vásárolni valamikor. Leírod priviben a részleteket?

Hági: Sok sikert az összehangolódáshoz!! Már nosztalgiázok ha a gyermekágyas időszakra gondolok. Milyen meghitt és jó volt egész nap együtt bújni szinte és megismerni azt a csodálatos kis lényt aki közénk érkezett!!!!

Fatima: Igazad van, apázz csak!! Azért gyere néha és írd meg mizujs van veletek!! Nagyon eleven kis fiúcska Tarek, mivel vizuális vagyok jókat mosolygok a leírt evős jeleneten, megjelenik előttem a huncut kis vogyora! :wink:

Nyuszi: Jó hogy nincs semmi Csenge szemével! Érdekes kis fantáziavilágot tudnak teremteni, még jó hogy anya figyel! Volt féltékenység az elején nálatok? Mesélj ha ráérsz! Meg hogy miket tud Bori pl.

Kép
viky30

Viki itt megtalalsz minden infot:

http://www.hivatal.kispest.hu/okmanyir/utlevel.htm

A Kriszti ferje volt Japanban..... Kriszti hol vagy????

Kép
cica_1

Sziasztok!

Evu, mióta nem cicizik Vanda?
Hogy-hogy így alakult?
De jó, h. edzel és karban tartod magad. Apának, mi? :lol: :lol: :lol:
Köszi, mi megvagyunk. Emma mostanában nyüglődős, hisztis. Remélem elmúlik.

Ági, nagyon édes Annáról a két fotó. Kár, h. az igazolványkép ilyen homályos lett.:(

Nelly, én is sokat gondolok Zsófiékra. Mi lehet a kórházban, tejecske, mikor kelhetett fel, hogy vannak? :roll:

Kép
niki30

Niki jaja, én is azt számolgattam, hogy ha minden ok, akkor pénteken, vagy szombaton jöhetnek haza! :D

Nelly

Kép
breeki

Jaja, igen, péntek. Valószínű.
Már kiváncsi vagyok mit fog mesélni, hogy mentek a dolgok. :)

Kép
niki30

Sziasztok!!

Viki, Niki meg a többiek: köszi a biztatást, rám fér!!!!

Nyuszi: Juli ha nyafog, kérdezem hogy fáj valami?? Mindig azt mondja: Igen, a lábim. Aztán 1 perc múlva páros lábbal ugrál, stb. Tudnak fantáziálni az tuti :lol:

Evu hűű Vanóka már forgolódik?? Jó kis turbó csajszi lesz belőle!!! :wink:

Röpi nagyon jó!!! Kezdek újra belejönni, bár versenyszerűen sose csináltam, régen kosaraztam a gimis csapatban, de a röpi jobban bejön. Hétfőn röpi, utána péntekig izomláz :lol:

Ági Julinak is van útlevele, 7 hónapos volt vagy 8 mikor csináltattuk. Tök vicces mert kenguruban volt rajtam, úgy fotózták le. De idén kell neki új, mert 2 évre adnak csak. :wink: Vicces mert a morcos határőrbácsik is mindig elmosolyodtak, ha meglátták a képét!!! :lol:

Timi???? Kineziológus??? Amúgy lehet hogy tényleg publikálom, vagy írok egy új szakácskönyvet (egy újságíró csoporttársam felajánlotta hogy ha jól sikerül, akkor belerakja az újságba apránként, de azért egyelőre annak is örülök majd ha szarul sikerül de kész leszek :wink:

Remélem Zsófiék hamarosan jelentkeznek, itt várja őket a légzésfigyelő persze ha nem vettek mégiscsak egyet.

Pusz

Klári
Kép
ganti

Kedves Zsófi!!!

Tiszta szívből gratulálok a kis jövevényhez, és minden jót kívánok az immáron 4 tagú családnak.

HAJRÁ MINDENT BELE!!!!!!!!!!!!!!

KépKépKép
szilvianya23

Sziasztok!

Sikerült találnuk gyereksebészt! :wink: A Tűzoltó utcai gyerekklinikán dolgozik, specialista, nagyon jó szakember állítólag.

Gondoltam ezt beírom gyorsba, nincsen most többre időm, de láttam, hogy többen kérdeztétek.

Majd jövök még!

Edis

Kép
ediske

Mi volt tegnap a Grace Klinikában? Meghalt a nő?

(már képtelen voltam fennmaradni)

Kép
niki30

Ediske, ez igazán jó hír. :) Jó szakember aranyat ér!

Kép
niki30

Niki, priviben megírtam, mi történt tegnap a Grace-klinikában.

Nelly

Kép
breeki

Itt is köszi Nelly :lol:

Kép
niki30

Edis ez jó hír!!! Mikor mentek hozzá???

Klári
Kép
ganti

Csak most válaszoltam Zsófiék SMS-ére (eddig nem akartam őket "zaklatni", gondolom sokan üzennek meg hívják őket így is) és írtam nekik, hogy mindenki puszilja őket a fórumról. :)

fatima

Nem tudom mikor jövök legközelebb (holnap tuti nem :cry: ), de

Tareknak boldog 10. hófordulót!!!!

Klári
Kép
ganti

Sorry, de csak holnap mesélek, hulla vagyok :(

Kép

Kép
timtom

Sok puszikát küldünk a 10 hónapos nagyfiúnak, Tareknak!!!

Kép
niki30

Drága Tarek,szívből gratulálunk a 10.hófordulódhoz!!

KépKép
evu

Panni! Szia, de jó, hogy jöttél, hú hogy elment az idő, milyen nagyfiú már Márk, boldog szülinapot nektek! :)

Hófordulós csöppségeknek is sok-sok puszi! :)

Zsófinak én se mertem bővebben írni, csak válaszoltam az sms-ére, de olyan kiváncsi lennék már, hogy hogy vannak a kis szöszke kisfiúk. :)

A.
tündérkisfiú

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?