Sziasztok!
Húú, pár napig nem járok erre és ennyi minden történik!
Lelkiismeretesen átolvastalak ám benneteket, de tutira el fogok felejteni egy csomó mindent, előre is bocsi
Hófordulós babáknak sok boldogságot
Viki, nagy gratula a járáshoz! Elhiszem, hogy meghatódtál, ezek nagy pillanatok!
Ediske, nagyon ügyes Luca baba is!
Nelly, fütyülő Szonja
nagyon édes lehet! Laza a csajszi
Ági, Csengének is csináltattunk útlevelet úgy egy évesen, elég viccesen néz ki a képen
Nálatok hogy sikerült a sztárfotó?
Panni, nagyon édes a pici fiad, komoly kétéves
Andi, nagyon örülök, hogy tudtam segíteni, remélem, minden rendben lesz a pici Hannával
Timi, nehéz dolog ez a kistesó-ovi dolog, főleg, hogy annyire egybe esik. Nekünk úgy volt, hogy 2006 szeptemberében kezdtük a bölcsit, Bori 2007 októberében született, mégsem volt zökkenőmentes az anya-otthon-marad-Borival-nekem-meg-el-kell-mennem-itthonról béka lenyelése
De szerencsére nagyon szeret bölcsibe járni, így mostanában (egy-két nyafitól eltekintve) nincs gond.
Nekünk pörgős napjaink voltak. Tegnap a szemészeten voltunk Csengével. Nekem fixa ideám egy ideje, hogy kancsi a gyerek, erre a múlt héten elkezdte mondogatni, hogy fáj a jobb szeme. Először azt hittem, csak viccel, de aztán a legváratlanabb időpontokban rákérdeztem, és mindig azt mondta, hogy igen, fáj és következetesen a jobb szemét mutatta. Gyorsan kértem időpontot a szemészetre, tegnapra kaptunk. Kicsit gyanús volt, hogy amikor megtudta, nem a mi gyerekorvosunkhoz megyünk, hanem másik doktorhoz, rögtön nem fájt neki
de úgy voltam vele, hogy ha már van időpontunk, mostmár elmegyünk. Persze semmi baja a szemének
végülis szűrővizsgálatnak jó volt, legközelebb iskolakezdés előtt kell vinni. Érdekes volt, mert az orvos elmagyarázta, hogy csak kancsinak tűnik, mert távol ülők a szemei, plusz van egy-egy redő a szemsarok és az orr között, ami felnőtt korára ki fog simulni. Azért nagyon megnyugodtam, már rémálmaimban szemüveggel vagy leragasztott szemmel láttam az én kis gyönyörűségemet
Ja, és hogy honnan jött a szemfájás??? A bölcsiben az egyik csoporttársának leragasztották a jobb szemét, gondolta, akkor neki is fáj
Hihetetlen fantáziadúsak a gyerekek
Hooszúra sikerültem, bocsi
Legyen szép napotok!
Nyuszi