Sziasztok
Na most én is írok normális levelet. Értem ezalatt azt, hogy nem csak kérdezek, vagy a lányommak dicsekszem.
Szirom,
A mézeskalácsház gyönyörű! Mi nagyon szeretünk túrázni a párommal, és éppen keresünk valami jó kis helyet. Le tudnád írni, hogy hol van, meg mennyibe kerül? Akár mehetnénk oda akkor, mikor ti is ott vagytok. Ti napközben horgásztok, mi túrázunk, de legalább este tudunk talizni.
Annácska amúgy nagy hapsis. Jártunk babamaszira és ott volt egy lány. Egész végig csak engem nézett, hozzám gügyögött. Most elvittem még egy turnusra, úgyis itt van a szomszéda. Három kissrác volt ott. Annácska egész végig rám sem nézett, csak a srácokat sasolta:o Szóval ha félted gyönyörű fiad erkölcseit, akkor ne engedd a lányom közelébe:o Mert amúgy szerintem szívdöglesztő kiscsaj
Még a doki bácsit is levette a lábáról:o
Amúgy kívánok nektek extra sok napot, hogy száradjon fel a sár és mehessetek nagyokat sétálni!
Manó,
Annácska 53cm és 3350g volt, és még most is 56-os ruhákat is használunk. Mondjuk a CundA-s rugikat, amik meg elég nagyok. Pedig nem kicsi 60-61cm és kb. 6kg.
Amúgy én nem tudom, mi ez a bölcsi. Valahol lemaradtam
Emma jár bölcsibe? Jaj és tök jó, hogy nem kruppos. De bevallom , mi néha elfelejtjük a D vitamint, de most , hogy írod, hogy ilyen tünete lehet, nagyon fogok figyelni. MOndjuk csak egy heten egy marad ki, de hát az is elég.
Születéshez gratula, csudi jóó lehet. Mi vagyunk a legfiatalabbak, de már olyan nagynak látom Annácskát ( aki pont egy éve készült szerintünk
) Nekem is burkot repesztettek. Addig még vigyorogtam is, utána meg kétszer is közöltem egy óra alatt, hogy én itt és most kiszálltam
Négy óra abból elég zúzós lehet.
Tényleg, ti tolófájásokat éreztetek, mert én egy szálat sem. Na nem mintha hiányzott volna.
És ti hogy emlékeztek vissza a szülésre? Én nagyon szeretnék még egyszer szülni legalább.Ahogy kibújt a lányka, rögtön szerelmes lettem belé. Bár nekem a szülés utáni fél óra még rosszabb volt ha lehet. A doki bácsi jóól körülnézett, nem bújt-e el még egy valaki. Egyszer kétszer a szó szoros értelmében majdnem fejberúgtam. És hát a stoppolás sem volt leányálom még 5 szurival sem.
Hanzi,
Melyikőtöknek van ilyen szép nagy szeme?
Tényleg lányok, már tavasz van! És az tudjátok mit jelent,TALI!!! Hipp hipp hurrá
)) Mese örül, mert ti együtt sétáltok mi meg teljesen ki vagyunk szorulva.
Szóval hova mikor
Jaj Krisz, nem is mondtam, de Regi nagyon szép kis csajszi. Gondolom oviba van már egy pár szerelme
Jóól meg is néztem az albumot.
És Máte+apja kép az nagyon szívdöglesztő
Nagyon jó, hogy ilyen könnyen bírtátok a szurit. Én nagyon para vagyok, szegénykémmel múltkor is sírtunk és mindenki azt mondja, ez még jobban fáj. Olyan szívesen átvállalnám helyette
Szerintem Hanzinak van igaza és nyomot hagy bennük. Nekem is felébredt utána Annácska sokat, meg a barátnőmnek is.
Sziasztok
Mese