Sziasztok!
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat szobatisztaság ügyben!
Luca azóta is jelzett többször is, úgyhogy majd beszerzünk egy bilit. Azóta anyut is megkérdeztem (neki is feltűnt egyébként), ő anno mindent feljegyzett rólunk, és a húgom ugyanilyenkor kezdte és szinte egy napon született Lucával (persze 30 évvel előbb) Húú, remélem érthetően írtam.
Fricky!
Én úgy tudom, a fiúk egyébként később kezdenek el dumálni, mint a lányok. A férjem unokaöccse szintén három éves koráig meg se nyikkant, pedig nagyon intelligens, okos kissrác lett belőle. A múltkoriban pedig a HVG-ben volt egy cikk, és abban pont az állt, hogy egyenlőre úgy tűnik, hogy semmi kapcsolat nincsen a beszéd kezdete és az intelligenciahányados között. (ugye Einstein...) Luca lány létére se mond olyan sok mindent, anya, apa, állathangok utánzása, a kakukk meg a kukorica szavakat mondja. Meg próbál mindent utánunk mondani, a szavak első v utlsó szótagját.
Dóri!
Elhiszem, hogy örülsz, hogy Ági önállóan jár. Már én is alig várom, hogy Luca végre elengedje a kezemet!!!! Bizony nagyon fárasztó fölötte futni (mert a játszótéren futva közlekedik
). Legutóbb is úgy éreztem, talán már örökre derékszögben maradok...
Néha elszégyellem magam, amikor kezd megkörnyékezni a türelmetlenség, hiszen másfél hónapja még a Petőbe jártunk. És ehhez képest még nincs is lemaradva a korosztályától. Az biztos, hogy nagyon nagy könnyebbség lesz, ha már nem kell majd vezetni.
Ági tutira csak ismerkedik a nunusával, mikor tapperolja magát.
üdv. Marq