Csajszik
Olyan édik vagytok, hogy így a lelketeken viselitek a sorsunkat. Nem is tudom mi lenne velem/velünk nélkületek...
Köszi a diétás és magzatmozgásos tanácsokat és vigasztalásokat. Most épp párolódnak a "finomságok", majd meglátjuk. Anyukám épp hívott, hogy a 7végén akkor feljön és főz fincsiségeket, majd közöltem, hogy a felállás némiképp megváltozott, keressen diétás variációkat. Mondjuk a legdurvább, hogy én aztán igazán kerülöm a zsíros kajákat, rohadtul odafigyelek arra, hogy mit eszek és mégis. Tuti a terhességtől van. Furcsaságokat produkál a szervezetem. A trigliceridem és a koleszterinem is az egekben. Nekem! Röhögnöm kell
De ahogy mondtátok, mindent a babákért, ezen nem fog múlni
Csak elég legyen nekik!!!
Wish
Drága vagy, de asszem csak a laptop jöhet számításba nálunk. Helyhiány, bár az asztali az talán még megbízhatóbb is, de ezt mégiscsak összecsukom és felrakom a polcra ha nem kell. Az anyu most is megpendítette, lehet, hogy most mégis lecsapok az ajánlatra
UH képet sajna most nem adott, de megpróbálok feltenni egy nagyon édi képet az egyik bébiről, de az már jópár hete készült, de teljesen jól kivehető. Különben nála maradok, remélem szülök is, ugyanis a János csak a 34. hét után tudja ellátni a bébiket. Addig SOTE, de oda mi nem megyünk!!!!!
Megjött??
Roxal
Szupi, meglesz minden eredményetek és kezdtek. Mindjárt itt van!!! Nagyon drukk!! Köszi a tapasztó energiákat
Nikosz
Én most Pimafucint kaptam, de én már túl vagyok a 12. héten. Ahogy mondod, mindenre ráírják, hogy terhesség alatt ne, mert nincs bizonyítva és hát levédik magukat. Én is paráztam sokat mikor a 10. héten semicilint nyomatott belém, de csak tudja mit csinál. Ha nagyon parázol emiatt, hívd fel és kérdezd meg a Canestenről. Az UH, hát nekem volt egy pénteken és most tegnap. De a Rózsakertben direkt rákérdeztem a dokinál, de azt mondta, hogy egyáltalán semmi bajt nem okoz. Sőt, ez megnyugtató, így jó a mamának és az meg jó a babának
A májenzimek a GOT, GPT és a GGT. Olvastad a Várva várt babákat? Na abban van egy rész amikor a nő írja, hogy egyik napról a másikra iszonyúan elkezdett viszketni, véresre kaparta magát. Azonnal májfunkciót kért tőle és irény a kórház. Nem sokkal később meg is szült. Ez azért gázos eset. Persze az ilyen akkor van amikor már kb 200szorosa a határértéknek, de érdemes nem megvárni. Nekem kicsit van a határérték felett, de már erre is nagyon figyelni kell, mert még az elején vagyunk. A pajzsmirigy miatt meg ne izgulj, nekem is csak azért rizikós az, mert (azt is) megműtötték. Nem lesz gond.
Png
Fáj még a hasad? Szerintem - ezt magamon figyeltem meg - ilyenkor annyira ki vagyunk hegyezve minden apró kis jelre, hogy mindent észreveszünk, holott talán ez megvolt ezelőtt is. Ne izgul, rossz dolog biztos nem történik, csak jó, a baba
Lkt
Nekem is azt mondta tegnap a Dévai, hogy ráérek a 20. héten érzeni bármit is. OK. Sajna nekem a tali nem biztos, hogy fog menni. Tudod én szolnoki vagyok és mióta a dokikánk eltiltott a hosszabb utazástól, otthon sem voltam. Lényegében - jut eszembe - karácsony óta nem voltam otthon. Ha meg Ceglédre elmennék, onnan meg aztán csak egy lépés Szolnok... a 4-es meg elég ramaty. Talán egyszer Pesten???
Stellus
Én is drukkolok a min 35. héthez. Szurkoljatok ezért!!!! Mondjuk ma láttam a hírekben, hogy Pécsen 3as ikrek születtek. Mindegyik 2 kg alatt, de makk egészségesen a 32. héten. Olyan gyönyörűek voltak!!!!! Ez azért mindig erőt ad
Norka
Köszi neked is a tanácsot, utánanézek pár receptnek. Olvasgatok néha én is odaát, nagyon drukkolok nektek!!!!
Mi lehet Annával? Mostanában lesz/volt? a punkciója.
Pusza
enigma