Új privát üzeneted érkezett!

WishKép
Köszi az infót! Hát ez tényleg elég drágaKép
Majd visszaolvasok... köszi mégegyszer!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Lkt!
Örülök a kutyusodnak! Nekünk is jó lenne, de már van két macskánk. Majd esetleg ha a gyerkőc akar, lesz!

Lányok, holnap du 1/2 5-re megyek Dévaihoz. Nem lesz ott valaki?

Emi
emi31

Hello csajszikKép

WishKép Hát igazán csodálatos lenne egy spontán baba!!! Szurkolok nektek. Bármit is mondanak, az ember ebben valahol titkon mindig bízik. Az emberi szervezet hihetetlen dolgokra képes. Figyi, te sz.gép guru! Most, hogy pusztul a gépem, eléggé komolyan fontolgatjuk, hogy be kéne újítani. Szerinted egy komolyabb laptop mit kóstál?

TimiKép Annyira édi a párod! Ez a kutyus szupi ajándék. Olyan édi lehetKép De hallgass Juditra, vigyázz rá nagyon. A Keksz név nagyon cuki!!!

PngKép Nekem a MagneB-t csak akkor mondta mikor már babás lettem. Addig nem kellett szedni. Mikor is kell NEM megjönnie???

StellámKép Annyit gondolok rád!!!! Annyira bízom ebben az új stimuban? Beszéltetek már a részletekről? Lesz valami változás a szurikban? Olyan jó fej a dokid, klassz, hogy így figyel rád! Már fél sikerKép Most már nyugi, drága, ne sürgesd az időt, ne izgulj pár napon, héten. Minden OK lesz.

AnnusKép Hol tart a stimud??? Mikor lesz a pungi?? Most már mindjárt, nem??? Gyere, mesélj!!!!

HajnikámKépKép Hol vagy?????

RoxalKép Szegénykém, nem semmi tortúrát csinálsz végig ezekkel a leletekkel. Remélem most már minden OK lesz!!!

PetraKép Szia földiKép (én szolnoki vagyok) Már Wish megírta: a leleteket elfogadják. Érdemes úgy menni, hogy minden meglegyen és akkor ezzel már nem kell foglalkozni. Ezeket bárhol meg tudod csináltatni, ezért nem kell fizetni. 2-3 hétre ad időpontot, én is így emlékszem. Az első vizit talán 10ezer(?), utána a konzultációk, UH 7(?) ezer. Az inszem 40000 nála, plusz a gyógyszer - ez nagyban függ attól, hogy mennyire vagy stimulálható, plusz UH - ahogy Wish írtaKép. Nálatok mi a gond??

JuditKép Vigyázz a kis babóidra!!! Mikor is lesz a vérvételed??

Puszi

Én holnap megyek. UH nem lesz, de remélem meghallgatjuk a szívüket és a méhszáj is szépen zárt lesz!!!
enigma

Petri!
A kérdéseidre már válaszoltak a többiek, csak annyit szeretnék írni, hogy én is Ceglédről járok a Dévaihoz, sőt jövő hónapban ha kell, jön az inszem, amiről majd részletesebben be fogok tudni Neked számolni, ha még mindig érdekel.

Köszönöm a tanácsokat Keksszel kapcsolatban. Állatorvosunk az van, a legjobb barátnőm férje az. Ma este meg is kapta az első szuriját.

Wish! Benne vagyok a sorrendben, amit felvezettél babásodásailag!!!!

Roxal! Nagyon jó hír, hogy nagyot beszéltetetk a férjeddel. Ez már sokat dobott a hangulatodon, gondolom. Persze, hogy szebb lesz a világ!!!
lkt

Ezt nem hiszem el!!!! Elszállt az üzim!

EnigmaKép
Drukkolok a mei vizsgálathoz!
Majd jössz és mesélsz, ugye?
Simizd meg a pocid a nevemben, jó?
Majd június 1-én megyek a "Sámán"-hoz és akkor beszéljük meg a részleteket. Én a kezdést júliusra saccolom. ilyenkor nagyon irígylem azokat, akiknek fix 28 napos a ciklusuk!
De igyekszem megfogadni a tanácsodat és nem agyalok most ezen!
Én is nagyon bízom a sikerben!

HajneszKép
Merre jársz?? Voltál dokinál? Következő hónapban kezded a fogigátlót??
Stella

Kép
stella9

Képzeljétek lányok, hogy tegnap jutott eszembe, a férjemnek még nincs meg a vérvétele. Itt aggódunk, hogy minden időben meglegyen, meg hajtjuk a dolgokat, s közben elfeledkeztünk arról, hogy neki is kell hepa, meg aids.

Enigma!
tessék mesélni, mi volt doktorunknál...

Lkt!
valóban jót tett a beszélgetés, most megint minden rendben van. Ugyan az ág is húz minket, annyi baj ér, hogy már fel sem tudom fogni. De mondtam, hogy a szerencsénk még várhat mondjuk két hónapot, s ha babások leszünk addigra, akkor kiegyezünk Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal! Én is örülök, hogy rendeződnek a dolgaid! Sokkal könnyebb lesz, ha elkezditek a kezelést, mert akkor már jó kezekben leszel! Mi is sokat oldódtunk ebben a hónapban Kép
Enigma! Május 20 körül nem kéne megjönnie Kép Köszi a MagneB6-os infót!
Lányok, azért nektek nagyon macerás lehet vidékről felutazgatni. Nekem is egy csomó időmet elveszi a doki, pedig még közel is lakom hozzá. Nem tudom, hogy ti ezt hogy bírjátok... Viszont annyira pozitív a dokink hozzáállása, hogy ha úgy alakul, inszemre is tutira maradok nála, kerül, amibe kerül Kép
png

Stella Kép
Úgy tűnik, hogy azért ez a fix 28 napos ciklus sem olyan tuti.

Timi Kép
Nekem nem is esett eddig le, hogy te is messziről jársz fel. Azért elég fárasztó lehet.
Képek mikor lesznek már Kekszről? Kép

Roxal Kép
Meglátod minden rendbe jön. Gyorsan el fog telni ez a három hét, aztán a stimu alatt meg csak úgy repül az idő. Férjednek mindig mondd el mit érzel, mert maguktól és fél szavakból nem képesek kitalálni a pasik, hogy mi van Kép Talán úgy könyebb.

Enigma Kép
Attól függ mire szeretnétek használni a laptopot, ha csak word, excel és internet, akkor nem kell túl erős gép és egész jókat lehet kapni 150-170e ft körül + ÁFA.
Mit jelent egyébként az, hogy pusztul a géped? Mi nem működik benne jól?
Egyébként ha van helyetek asztali gépnek, akkor én inkább azt javaslom. Az azért olcsóbb és nem mindent kell vennetek hozzá (monitort pl.)

Spontán baba....Kép Hát igen, nagyon jó lenne.
Dévai tegnap megelőlegezte nekem kétszer is Kép
Elösször mikor bementem azt kérdezte, hogy ugye nem vérzek, mert ma minden terhes azzal jön, hogy vérzik. Mondtam nem vérzek, de nem vagyok terhes. Erre megnézte a papíromat és mondta, hogy tényleg Kép Aztán mondta, hogy de miért nem... Kép
Amikor meg mondtam neki, hogy pár napot már késik, akkor is azt mondta, hogy nem lehet hogy akkor mégis csak terhes? Kép
Jókat vidultunk rajta, de azért maradtunk a júniusban.

wish

Wish, most néztem meg a profilodat, én is stargate kedvelő vagyok Kép
png

szevasztok,

Május 17-én tesztelünk, házassági évforduló. És akkora már magamtól is tudni fogom, mivel én a tuti 28 napos ciklushoz tartozom, ha esik ha szakad.

Enigma,
Mi volt az UH-n.

Wish,
Reménykedjünk.

Lkt,
Állatira irigyellek a kutyu miatt, sajnos mi 2-on nem tarthatunk blökit, pedig a simizés meg a farkcsóva rám férne, legalább lefoglalnám magam.

sziasztok Farkasok J

Kép
farkasok

Lányok, ti voltatok optimális családtervezési tanácsadáson? Megkerestem a központot, és kiderült, hogy majdnem mellette dolgozom Kép Szerintetek érdemes oda elmenni?
png

PngKép
Szerintem ha van már dokid, akkor felesleges.
Nagy okosságot ott már nem hiszem, hogy tudnak mondani neked!
Stella

Kép
stella9

Még egy kérdés, főleg Lkt-hoz Kép Mivel a mi topikunk mostanában eléggé pang, én meg nagyon ráérek, gondoltam, másokat is olvasgatnék. Ti hova írogattok még?
png

Sziasztok CsajszikáimKép
Nem tűntem el, itt vagyok, olvasok.
TimiKép Kekszéről én is szeretnék már nagyon egy képet!!!
FarkasokKép
Remélem megkapjátok a legeslegszebb évfordulós ajándékot!!! Drukk a bébiknek!!!
EnigmaKép
Várjuk a jó híreidet sok-sok smiley-val! Köszi a cinkes tanácsot!Kép Ma vettem is de nem a bio-t, mert egy nagyon öreg mamika volt a gyógyszertáros és nem találta sehol, mikor meg mentem kifelé, megláttam egy vitrinben, de akkor már késő volt, mert már megvettem egy drágábbat...Na mindegy, ez is el fog fogyni. Aztán az is lehet, hogy csak jó üzleti érzéke van, csak így leplezte...na jó nem gonoszkodom.Kép
StellaKép
Akkor majdnem egyidőben kezdünk. Talán én egy picit előbb, még nem tudom pontosan. Most hogy kérdezted a dokit, felhívtam, hogy tudjak mit mondani Neked, hogy mikor megyek.Kép Szóval sikerült egy holnapi időpontot egyeztetnem vele, hogy mikor hívjam megint, hogy csütörtökön mikorra beszéljük meg a talit...nem egyszerű ez minálunk...Kép
hajnesz

Png Kép
Sztem nem pang a topik Kép Néha így is sok visszaolvasni.
Én írok még a Kaális topikba is, meg a Megint megjöttbe, a Babaprojekt elött állókba és a beültetés elötti, utáni érzésekbe.
De igaziból ennyi topik már sok, csak akkor tudtam igazán rendesen követni, amikor nem dolgoztam.

Ja! És szerintem is tök felesleges a Családtervezőbe elmenned, szerintem már többet tudsz a dologról, mint amit ott mondanának. Ott alapvizsgálatokat végeznek el és jótanáscaokat adnakk arra, hogy hogyan éljél egésszégesen.

wish

Lányok! Egyrészt jó képem még nincs, meg technikai problémám is van (túl nagy a felosztása, le kell kicsinyíteni, de ma kiokosítom magam), meg kicsit félve teszeek fel kutyusos képet babás topikba, akár idegennek is tűnhet. De már látom, hogy itt nincsenek kutyagyűlölők, úgyhogy megtanulok kicsinyíteni, és felrakok néhány képet.
Azt hagy meséljem el, hohy milyen édi volt, még a munkahelyem történt tegnap, hogy mire visszaértem egy telefonálásból, benne találtam őkegyelmét a kerek bevásárló korsaramban, amiben nagyon jókat alszik, mert pont belefér, és gonolom, élvezi, hogy a kosár gyakorlatilag körbeöleli a kifliben alvó testét. A bevásárló kosaramnak hála szinte egész éjjel aludtKépKépKép. Szóval ilyen kalandok történnek nálunk.

Png! Wish mindent leírt az egyéb topikokról, Családtervezőbe szerintem tök fölösleges menned.Neked Dévai tervez családot! Nem is akárhogy!!

Hát igen, a feljárkálás valóban fárasztó, most a 3.hónapban már 2 napra ki is írattam magam, mert egyrészt 5.10-kor kelek, amikor randim van Doktorunnkal, délnél korábban nem vagyok Cegléden, akkor már dolgozni mennem felesleges, mert a munkám egy kalap "Keksz még gyakran csináljá"-t ér. Telefonon meg úgyis utólérnek, ha akarnak, és szinte mindig akarnak.

Farkasok!

De szép május 17-étek lesz!!!!
lkt

Png Kép
Megkövetlek Kép
Így hogy most nincs sok kedvem dolgozni és inkább beszélgetnék tényleg pang a topik Kép

wish

Lkt,
Kérlek nézd meg a Kaális Párok Fóruma-2005 április- április 7-i archive részt a közepe táján találsz kutyás képeket, a testvéremék új szerzeményei: Mazsola és Tádé.
Szóval nyomassad a Kekszes képeket. A kicsinyítésnél a legnagyobb kicsinyített adat 500x és amit ahhoz ajánl a program, különben nem engedi fel.

Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!
Igen, eddig nekem sem tűnt fel, hogy napközben, ha figyelemmel kíséred, alig történik valami a topicban, mert nem értem rá, és csak délutánonként olvasgattam, akkor meg még soknak is tűnt Kép Köszi a többi fórumot, Wish, szép kis listád van Kép A Kaálisat sztem kihagyom, elvégre Dévais vagyok, vagy mi KépA már megint megjöttel még várok, amíg remélem nem lesz aktuális Kép Úgyhogy marad a Babaprojekt előtt állók Kép

A családtervező azért merült fel bennem, mert én azt már régebben is nézegettem, de ha nem próbálkozol még másfél éve, akkor nem is fogadnak. Igaziból egy genetikai kérdésem lenne, amit ugyan Dévaitól is megkérdeztem, de azért biztos, ami biztos, menjünk tutira Kép Az unokatesómnál ugyanis elég nagy problemák vannak, és nem tudom, hogy ez ránk tényleg nem hathat-e ki.
És most megint este elolvastam az összes hozzászólást, és holnap reggel unatkozni fogok a munkahelyemen Kép Írjatok sokat Kép
png

Png Kép
A Kaálisban Farkasok Juditja miatt ragadtam ott Kép De ő meg ír ide a Dévaisba úgyhogy átlagban rendben vagyunk Kép
De vannak ott más vendégművészek rajtam kívül is, pl Stella és Anna Kép
A Megint megjött kb. ugyanaz, mint a Babaprojekt elött állók, talán a Megint megjöttben több olyan lány van aki régebb óta kűzd és esetleg már inszemezik is.
A többi topikon is változó egyébként, hogy mennyire pöprögnek napközben, a Babprojekt elött állók, például most elég pörgős, de egy hónapja meg alig írtak.
Szerintem az lenne a legjobb, ha inkább valamelyik babás topikba írhatnál hamarosan Kép
Ha nem akarsz unatkozni a munkahelyeden, majd küldök egy kis munkát az enyémből, jó? Kép

Enigma Kép
Nagyon várom, hogy jelentkezz a hírekkel, remélem a csak a számítógép rendetlenkedik, és veletek minden rendben.

Annus Kép
Ti hogy álltok, nődögélnek szépen a tüszők remélem.

Lányok, ma a Nyírőben voltam reggel vérvételen és volt egy csomó lombikos és inszemes lány is ott. És volt három is, aki a Vass dokihoz járt. Meg volt egy Dévais lány aki már tesóért megy Dévaihoz Kép Összeségében viszont rengetegen voltak egy órát vártam, hogy sorra kerüljek. Pedig reggel nyolcra felsorakoztunk Kép

wish

Sziasztok!
Nem győztelek visszaolvasni titeket!
Remélem Enigma veled minden rendben! Sajna nekem ismét barna folyásom volt, ráadásul kiderült hogy hüvelyi fertőzésem lett! Majd megőrültem az idegtől, engem minden baj elér!!!KépKépKép
Most szigorú ágynyugalomra vagyok itélve! De azért néha jövök olvasni titeket! Hacsak addig ki nem kötök egy pszichiátrián, az örökös aggódástól!
Puszi mindenkinek!!! Remélem legalább ti jó híreket írtok!
nikosz

Nikosz!
Nem lesz semmi baj!

Lányok!
Mária utcában mennyi ideig tart a hepa, meg az aids? Férjem holnap megy, két hét alatt meglesz az eredménye. Ha jól emlékszem Dévai is oda küldött titeket. Félek, hogy ezen ne csússzunk el...

Eszter
Kép
roxal

EnigmaKép
Köszi az infókat! Én törökszentmiklósi vagyok, elvileg nincs semmi gond nálam és a páromnál se. De akkor miért nem jön a pocaklakó? Volt már laparoszkópiás műtétem és két inszeminációm. A prolaktin szintem egy kicsit magas, erre kaptam napi fél szem Bromót. Biztosan nagyon jó a Dévai, de azt hiszem ki kell hagynom, anyagi okok miatt.
A stimulációm összesen 25-30 ezer körül mozog, + az utazás ami minden alaklommal 2-3ezer. Ha ehhez hozzá adnám a Dévai-s költségeket akkor az már nagyon szép összeg lenne. És ugye azt sem tudni mikor fog összejönni...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok! Itt vagyok!
Most jöttünk meg. EmiKép, bocs, de csak most olvastam amit írtál. Mi fél 6-ra értünk oda, szerintem már nem találkoztunk...
Mégis volt UH. Remélem nem árt a kis babóknak ez a sok ultrahang. Velük minden OK, az egyik picit lemaradva, de nem vészes. Viszont szigorú diétára fogott a májenzimek miatt. Ha elkezd romlani, az durva lenne. Fűszer és zsírmentes étel. Mondhatni párolt hús, párolt zöldség és gyümölcs. Mondtam neki, hogy ez halál, de megegyeztünk, hogy valamit valamiért. (Azért nagy bánatomban megettem hazafelé egy hatalmas Magnumot, szülésig talán az uccsótKép. Az uram is megengedte) Különben tök jó fej volt megint, jókat rötyögtünk. Mondta, hogy vigyázzak az uramra, mert tegnap két! ikres anyuka is mondta, hogy a férjük még hazahozta őket a kórházból, de aztán leléptekKép Durva. Szegény, még ezen is aggódik, hogy mi lesz velünk később.
Mindezek ellenére kicsit szomorkásan jöttem el, mert megint jól beparáztatott. Mondtam, hogy szerintem pici a hasam, erre mondta, hogy hát tudjuk, hogy így a méhem, meg úgy a méhem, meg, hogy csak a 28. hétig húzzuk ki. Ettől persze jól kiborultam és mondtam, hogy ne rémisztgessen már. Persze valami kókuszom is van, úgyhogy kaptam kúpot. Folyamatosan figyelni kell az enzimeket, a pajzsmirigyet, szóval csajszik, nem egyszerű ez. Mindig van valami. Az AFP-m persze magas lett, de ezzel nem foglalkozott, voltam ma fogorvosnál is, se vége se hossza ezeknek a vizsgálatoknak.
NikoszKép Teljesen megértelek, én is izgulok valamiért mindig. De amíg a babóknak nincs bajukés szépen fejlődnek, addig minden OK, nem?? Mitől van a barnásozás? Fertőzésem, látod, nekem is van, de ez ilyenkor tök normális én ezen meg sem lepődtem. Laborjaid rendben? Ha tudsz írj gyakrabban, majd megkonzultáljuk a dolgokatKép
WishKép Köszi a gép infot. Igazából befoghatom, mert egy jó ismerősömtől kaptam kölcsön a gépet, korlátlan használatra. Egy lerobbant Toshiba, de arra jó volt, hogy hirtelen nem kellett venni. Igazából word, e-mail és net - ezeket használom. És persze rengeteget töltök. A tanításhoz, képeket, stb. De mire jönnek a bébik, talán jó lenne egy jobb gép.
Durva az egy óra a vérvételnél. Én hála az égnek mindeig hamar végeztem. Jót mosolyogtam megint a sztoridon. Látod, már 2x is megelőlegezte neked a babátKép
HajnikámKép Örülök, hogy jelentkeztél és minden OK. Most gondolom hanyagolod a témát, de aztán hajrá júlisban!!!!
StellusKép Megsimiztem a bébiket. Mondtam, hogy te küldöd nekikKép

Én most csak azt várom, hogy végre nőjjön egy picit a hasam és hogy rugdossanak végreKépKép

Addig is puszi!!!
enigma

RoxalKép
2-3 nap alatt, meglepően villámgyorsan megvan az eredmény. Ezen tuti nem csúsztok elKép
PetriKép
Igaziból megértem, ez így nehéz. Ha esetleg - bár erre tényleg ne kerüljön sor - úgy alakul, hogy lombik lenne, akkor ne habozzatok hozzá fordulni!!! Addig is sok sikert és nézz be néhaKép

enigma
enigma

Enigma Kép
Jó sokára végeztetek, szegény doki, jó fárasztó napjai lehetnek.
Köszi a részletes beszámolót Kép Azért én azt szűrtem le belőle, hogy alapvetően jól vagytok. A fertőzés majd elmúlik. A diéta biztos nem lesz könnyű, de azért az jó, hogy jön a nyár és lesz sok finom zöldség és gyümölcs.
Nagyon fogok drukkolni, hogy a babók minél tovább bennmaradjanak Kép Dévainál maradsz végig a terhesgondozás alatt? Nála is fogsz szülni?

Az nagyon durva, amit az ikres nőkről mondott, akiket otthagyott a férjük Kép. Végigcsinálják a lombikos hercehurcát és lelépnek. Hihetetlen.

Petra Kép
Javaslom valamelyik állami intézményt inszemre, azok olcsóbbak. Bár gondolom ott meg várnak hálapénzt. A Kaáliban 30.000 az inszem és ott ha jól tudom nem kell fizetni az UH-ért.

Na, doki terhességes előlege viszont nem jött be. Félreérthetelen jelei vannak, annak hogy megjön az éjszaka, úgyhogy beborítékoltam a június 8 körüli kezdést (remélem ez a ciklus már 28 nap lesz, ez most 33 volt). Na, ki kezd velem? Kép
Bár Apa szülinapjára így nem lesz még meg az eredmény, de sebaj. Majd utólag kap még majd tőlem egy kis zebrát Kép
Az vicces, hogy március 8-én kezdtük az előzőt, így napra pontosan 3 hónap lesz a két lombik között, ha a tartom a 28 napot. Nehogy már beleköthessen a TB Kép

wish

Enigma!

Sajnálom ezt a diéta dolgot. Tényleg horror, de megéri. Igaza van a doktorunknak, valamit valamiért. Én is küldök tapasztó energiát, hogy bent maradjanak a babók jó sokáig. Képzeld, volt a férjem ma a Mária utcában, 24-ére lesz meg az összes eredménye. Mázli, mert ha pontos lesz a mensim, akkor mi 26-án kezdünk... Wish, majdnem együtt...

Eszter
Kép
roxal

Enigma!
Neked milyen kúpot írt fel? Mert én Canesten kaptam, és ráadásul rá van írva, hogy az első három hónapban nem használható! ettől aztán mégjobban beparáztam! Bár tudom, hogy sok gyógyszerre, csak úgy ráírják, de azért van olyan kúp is ami terhesség alatt biztonsággal szedhető! Na de remélem tudja mit csinál a dokim!
Ja, és azen az UH dolgon én is elkógondolkodtam már, mert 10 hetesen már volt 2 hüvelyi UH és 2 hasi UH-om. Ráadásul az orvosomhoz mennem kell a 12.héten, Dévaihoz meg a 13.héten. Na meg valószínű a 16.hét környékén ismét mindkettőhöz! Remélem nem lesz baj!
Én majd most fogok menni pajzsmirigy hormon ellenőrzésre! Melyek a májenzimek? Mi jelöli őket a vérvételes papíron, és mitől van neked az hogy nem jó?
nikosz

Roxal Kép
Igen, majdnem együtt Kép Remélem tudunk majd talizni is végre Kép

wish

Enigma! Tényleg az a lényeg, hogy a doki nem mondta, hogy bármi baj lenne! Azt a kis pár hónapos diétát meg simán ki fogod bírni, meglátod! Wish, igazad van, én is babás topicba szeretnék írni Kép
Lányok, az szerintetek mennyire normis, hogy az irányított alatt folyton fáj a hasam? Eddig két nap volt, amikor nem fájt, gondolom, akkor volt a tüszőrepedés Kép Előtte meg valszeg a petefészkeimet éreztem, most meg a vándorló sejteket Kép Túlképp nem olyan zavaró, meg legalább tudom követni, hogy hol tartok, csak ugye a többi kezelés durvább (több és nagyobb petesejtek), akkor mi lesz?
png

Ja, és szófogadók voltatok, és jó sokat írtatok Kép
png

Png!Bocs, hogy it válaszolok, de otthon nem kapcsoltam be a gépet, így nem tudtam Neked emilezni. Tehát teljesen normálos -szerintem-, hogy a 2 pf-ben két egymást követő napon volt a tüszőérés, hiszen az a tüszők méretétől függ, és ugye azok nem egyformák. Persze aztán az igazság Dévainál van.

Enigma! Ennél "jobbkor" nem jöhetett volna ez a diéta, mindjárt kezdődik a gyümölcs és zöldségdömpingKépKépNem emlékszem, hogy pontosan hanyadik héten vagy, csak azt szeretném elmesélni, hogy a barátnőm 17 hetesen terhes, pocak minimális, csak akkor figyelsz oda rá, ha tudod, hgy laknak benne. Mozgást még semmit nem érez, de a dokija csak a 20.hét utánra ígérte, mert első baba ugye.

Wishike!
De jó-de jó!!!Már mindjárt kezdesz!!!! Pedig a beígért időmúlató eper még sehol.A végén babváró eper lesz belőleKépKépAzért az se rossz!
Kép készül, én, a műszaki analfabéta kérni Tőletek elnézést. Kell hozzá Apa, az meg 21.15-kor jár haza, aztán meg tolyik a kérésemre, mert a kutyájával van elfoglalva. De pénteken itthon lesz, akkor ráizzítom!!!

Lányok!

Mit szólnátok egy júniusi találkozóhoz nálam? Ezt azért kéredezem félve, mert Cegléden lakom, és ez ugye logisztikát igényel. Meg ugye az időzítés is nehéz, mert aki épp lomkik után van, az nem fog 60 km utazni. Én nagyon örülnék neki, és így Kekszit is meg tudnám mutatni személyesen. gondoljátok végig!!!

Png! OK? Meg vagy elégedve az olvasnivaló hosszával????!!!

Megyek dolgozni, mert ma nem szeretnék megint 11 órát itt rostokolni, habár Kekszi, már nagyon otthonosan mozog az udvaron. Otthon tized ekkora a kertje.
lkt

Lkt! Én szívesen mennék felétek, remélhetőleg már kismama nézőbe Kép Kép És igen, szép hosszú levelet írtál Kép
Enigma, tényleg, azt én is akartam írni, hogy amikor egy ismerősöm várt kisbabát, akkor annyira nem hízott, hogy a harmadik hónapban pár kilóval még kevesebb is volt az eredeti súlyánál, hasa meg persze semmi. Az a lényeg, hogy a doki szerint szépen fejlődnek a pocaklakóid!
png

EnigmaKép
Örülök, hogy minden rendben a babókkal!
És remélem veled is ok lesz minden ha betartod a diétát!
Sok-sok fincsi dolgot lehet csinálni zöldségekből és párolt husiból is. Igaz hónapokig lehet, hogyén sem bírnám.
Remélem hamarosan nőni fog a pocakod és lesz nagy táncparti is odabent Kép!
Drukkolok, hogy ne csak a 28. hétig legyetek együtt!

WishKép
Akkor te indítod el a június-júliusi csordát!
Én is követlek majd egy hónap múlva Kép!
Stella

Kép
stella9

Enigma,bocsi hogy bepofátlankodok Kép Apósom "zsírbeteg", 8 éve diétás koszton él. Anyósom először ebbe beleőrült, aztán nagyon ügyesen feltalálta magát, remek diétás szakácskönyvek vannak, nagyon kreatívnak lehet lenni a témában. Gondolj bele, a vezérséfeknél mostmár az ilyen kaja a trendi, mindig ezekkel nyomulnak! Kép Úgyhogy hajrá Kép
s_norka

Timi Kép
Én is nagyon szívesen mennék. Tegyük június első felére, akkor még tudok majd menni.
Szerintem a logisztika nem olyan nagy gond. Én egy kocsit beígérhetek.
HurrrrááááááKép Tali lesz Kép
Az eper meg kezd ám érni. Állítólag a Lehel piacon már lehet kapni igazi itthon termett epret Kép Ha ma időben végzek be is ugrom a piacra hazafelé menet Kép

Enigma Kép
az jutott még eszembe, hogy amikor epehólyag gyulladásom, majd műtétem volt nekem is zsír és fűszermentes diétát kellett tartani, sőt még gyümölcsből és zöldéségből is meg volt válogatva, hogy mit szabad (alig valamit) és mit nem, de egész jól el voltam vele kb 2-3 hónapig. Szóval szerintem menni fog. Kitartás, mindet a bébikért Kép
Új UH kép van?
Ja! Utánna néztem, asztali gépet már 80+Áfá-ért tudtok venni, ha monitor is kell az kb +20.
Ez olyan, ami teljesen megfelel arra amire használni akarod.

Stella Kép
Ez lesz a mi nyarunk Kép

Roxal Kép
Éppen időben mentetek el Kép Bár a stimu igaziból csak 4-5. napon kezdődik, szóval ha csúsznának az eredménnyel akkor sem lenne gond szerintem.

Puszi mindenkinek:
Wish

(Olyan jó kedvem van ma Kép)

wish

Wish, felvesztek Cegléd felé? Kép A június eleje nekem is jó Kép
Enigma, amúgy én is tartottam egy hónapig candida-diétát, anyu három hónapja csinálja, tényleg nagyon változatos kajákat lehet csinálni. Csak ugye ezzel az a gáz, hogy az ember azért is örül a babavárásnak, mert azt és annyit ehet, amennyit akar, nem kell figyelni az alakodra Kép
png

Png Kép
Naná, hogy felveszünk!

Timi Kép
Légyszi mondj egy konkrét időpontot, hogy ahhoz kalkuláljon mindenki Kép
Ja! Páros vagy páratlan legyen a dolog? Nekem mindegy, csak Apának előre szólni kell, hogy közös program lesz, vagy keressen magának ő is valami elfoglaltságot Kép

wish

én a páratlanra szavazok első körben Kép asszem. vagy nem is tudom Kép lkt, ketten akkor már tutira megyünk hozzád Kép Kép
png

Kitalálok valami időpontot júni első felében. Megbeszélem ma este az urammal. De jó lesz!!!!!!!
Pasival vagy nélküle, döntsön a többség, Png már leadta a voksát, egyenlőre vezet a páratlan oldal.
TÖBBIEK! TI MIT SZÓLTOK AZ ÖTLETHEZ????
lkt

Timi Kép
Ha sikerülne júni első hétvégéjére tenni, az még Roxalnak is jó lenne. Ha 26-án kezdenek, akkor júni második hétvégéje felé esedékes neki a punkció, az már későn van szerintem.
Legalábbis én punkció után nem vágytam még az ágyból felkelni sem annyira fájt a hasam.

Roxal Kép
Lécci mondd, hogy nincs még programotok júni első hétvégéjére! Kép

Többiek? Kép

wish

Lányok!

Ez a tali remek ötlet, juni 4-én vizsgázom, de ha vasárnap tartjuk, az nekem is jó lehet. Ráadásul Cegléden van ismerősünk is, a férjem el tud lenni vele. Szóval támogatom az ötletet, férj nélkülre szavazva Kép

Eszter
Kép
roxal

CsajszikKép

Olyan édik vagytok, hogy így a lelketeken viselitek a sorsunkat. Nem is tudom mi lenne velem/velünk nélkületek...
Köszi a diétás és magzatmozgásos tanácsokat és vigasztalásokat. Most épp párolódnak a "finomságok", majd meglátjuk. Anyukám épp hívott, hogy a 7végén akkor feljön és főz fincsiségeket, majd közöltem, hogy a felállás némiképp megváltozott, keressen diétás variációkat. Mondjuk a legdurvább, hogy én aztán igazán kerülöm a zsíros kajákat, rohadtul odafigyelek arra, hogy mit eszek és mégis. Tuti a terhességtől van. Furcsaságokat produkál a szervezetem. A trigliceridem és a koleszterinem is az egekben. Nekem! Röhögnöm kellKép De ahogy mondtátok, mindent a babákért, ezen nem fog múlniKépKép Csak elég legyen nekik!!!

WishKép Drága vagy, de asszem csak a laptop jöhet számításba nálunk. Helyhiány, bár az asztali az talán még megbízhatóbb is, de ezt mégiscsak összecsukom és felrakom a polcra ha nem kell. Az anyu most is megpendítette, lehet, hogy most mégis lecsapok az ajánlatraKép
UH képet sajna most nem adott, de megpróbálok feltenni egy nagyon édi képet az egyik bébiről, de az már jópár hete készült, de teljesen jól kivehető. Különben nála maradok, remélem szülök is, ugyanis a János csak a 34. hét után tudja ellátni a bébiket. Addig SOTE, de oda mi nem megyünk!!!!!
Megjött??
RoxalKép Szupi, meglesz minden eredményetek és kezdtek. Mindjárt itt van!!! Nagyon drukk!! Köszi a tapasztó energiákatKép
NikoszKép Én most Pimafucint kaptam, de én már túl vagyok a 12. héten. Ahogy mondod, mindenre ráírják, hogy terhesség alatt ne, mert nincs bizonyítva és hát levédik magukat. Én is paráztam sokat mikor a 10. héten semicilint nyomatott belém, de csak tudja mit csinál. Ha nagyon parázol emiatt, hívd fel és kérdezd meg a Canestenről. Az UH, hát nekem volt egy pénteken és most tegnap. De a Rózsakertben direkt rákérdeztem a dokinál, de azt mondta, hogy egyáltalán semmi bajt nem okoz. Sőt, ez megnyugtató, így jó a mamának és az meg jó a babánakKép A májenzimek a GOT, GPT és a GGT. Olvastad a Várva várt babákat? Na abban van egy rész amikor a nő írja, hogy egyik napról a másikra iszonyúan elkezdett viszketni, véresre kaparta magát. Azonnal májfunkciót kért tőle és irény a kórház. Nem sokkal később meg is szült. Ez azért gázos eset. Persze az ilyen akkor van amikor már kb 200szorosa a határértéknek, de érdemes nem megvárni. Nekem kicsit van a határérték felett, de már erre is nagyon figyelni kell, mert még az elején vagyunk. A pajzsmirigy miatt meg ne izgulj, nekem is csak azért rizikós az, mert (azt is) megműtötték. Nem lesz gond.
PngKép Fáj még a hasad? Szerintem - ezt magamon figyeltem meg - ilyenkor annyira ki vagyunk hegyezve minden apró kis jelre, hogy mindent észreveszünk, holott talán ez megvolt ezelőtt is. Ne izgul, rossz dolog biztos nem történik, csak jó, a babaKép
LktKép Nekem is azt mondta tegnap a Dévai, hogy ráérek a 20. héten érzeni bármit is. OK. Sajna nekem a tali nem biztos, hogy fog menni. Tudod én szolnoki vagyok és mióta a dokikánk eltiltott a hosszabb utazástól, otthon sem voltam. Lényegében - jut eszembe - karácsony óta nem voltam otthon. Ha meg Ceglédre elmennék, onnan meg aztán csak egy lépés Szolnok... a 4-es meg elég ramaty. Talán egyszer Pesten???
StellusKép Én is drukkolok a min 35. héthez. Szurkoljatok ezért!!!! Mondjuk ma láttam a hírekben, hogy Pécsen 3as ikrek születtek. Mindegyik 2 kg alatt, de makk egészségesen a 32. héten. Olyan gyönyörűek voltak!!!!! Ez azért mindig erőt adKép
NorkaKép Köszi neked is a tanácsot, utánanézek pár receptnek. Olvasgatok néha én is odaát, nagyon drukkolok nektek!!!!

Mi lehet Annával? Mostanában lesz/volt? a punkciója.

Pusza
enigma
enigma

Enigma Kép
A http://www.notebook.hu - t nézd meg. A jobb oldalon van olyan menupont ami kislitázza ár szerint a gépeket 100-200 között. Nézd meg, nagyjából bármelyik megfelel nektek. Aztán írd meg melyiket gondoltad és megbeszéljük, hogy az tényleg jó-e. Hogy ne off-oljuk szét a topikot, majd küld az e-mailemre és megbeszéljük.

Tali-t szervezünk majd Bp-re is, a ceglédiről meg majd küldünk Neked képeket, jó Kép
Jövőre meg babás találkozóra számítsatok Kép

Annát én is hiányolom Kép remélem minden rendben Kép

wish

Enigma Kép
Nem jött meg barnázom, eddig mindeig megjött egyből, nem volt barnázás.
Ez azért van, hogy legyen min töprengenem és izgulnom Kép

wish

Lányok!
Én júni 11-re gondoltam, de nekem a 4 is, 5 is jó lehet. Ha Roxal Neked az 5-e a jó és már a 11-e nem, akkor legyen 5-e.

Emi! Merre vagy??? Mi volt Doktorunknál?? Jössz ugye a talira???

Nikosz! Te is félsz az autózástól? Jó lenne, ha jönnél!!!

Enigma! Persze, értem én!!! Lesz Bp-n is tali, lehet, hogy olyan jól sikerül az első, hogy rendszeresen akarunk majd találkozni.Később meg majd közös ovis talcsik lesznek.KépKép

Stella! Tudom, hogy Te messze laksz, esetleg meg tudod oldani???

Farkasok! Tudom, hogy Neked most ez az utolsó gondolatod, de esetleg Neked beleférhet a talcsi???

Lldicsi! Megmutatod nekünk élőben a fiadat? Jöttök Ti is???

Ugye nem hagytam ki senkit, nagyon nem szerettem volna!!!

Pfú de jó lesz, már nagyon lelkes vagyok!!!!!!
lkt

Ja, kaptam Macát is, de számomra nem derül ki, hogy mennyit kell belőle naponta szedni. Segítsetek légy szíves! Csak pasiknak jó, vagy érdemes nemek is szedni? Ha igen, a ciklus elejétől vagy tök mindegy?
lkt

Timi Kép
Maca Vibe, vagy Multi Maca?
Maca Vibe 3x1, Multi Maca 2x1.
Szedjétek mindketten és folyamatosan. Bármikor el lehet kezdeni.

Lavy-t hagytad ki, aki nagyon régen nem jelentkezett (remélem jól van, Lavy jelentezz!!!) és Annát, aki reméljük addigra kismami lesz Kép
És én Hajnesznak is nagyon örülnék Kép
Gigi... Dia, megkérdezed tőle? Kép
Más nekem sem jut eszembe.

wish

LktKép
Júni első hétvégéjén egy másik topikból jön egy lány és a párja Pécs környékére, és Cegléd tényleg nem a szomszédban van. Szolnokra jártam fősuliba, úgyhogy rengetegszer átrobogtam rajta Kép!
Talán majd a pesti talira el tudok menni. De majd várom a képeket és lélekben veletek leszek!!

EnigmaKép
Milyen volt a tegnapi menü??
Olyan jó téged olvasni! Most ugye sokkal jobb a kedved??
Várom nagyon az uh képet!
Rögzítem magamban, hogy nekem is ilyet kell majd látnom hamarosan Kép!

WishKép
Hogy vagy? Még mindig barnázol? Lehet, hogy mégis van ott valaki??

AnnaKép
Drukkolok nagyon és várom a híreket!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép Lányok Kép
Este és éjszaka még csak nem is barnáztam, ezen felbátorodva reggel teszteltem egyet, de semmi. Kezdem úgy érezni, hogy már soha nem fogok látni + tesztet Kép
Várakozó állásponton vagyok, jövő héten úgyis fel kell hívjam Dévait, ha hétvégén sem lesz semmi, megkérdezem tőle, hogy mit csináljak. Addig meg próbálok (haha!) nem foglakozni a dologgal Kép

Wish

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?