jó akkor írok

a férjem szerződése msot egy évre szól,de azt mondták hogy itt ez a szokás mindenkivel így kötik,aztán hosszabítanak..szólva egy évig-ha bírjuk-maradunk mindenképp aztán meglátjuk hogy hogyan...
mert ahogy te is írtad...
finoman szólva is ilyesztőnek látom az otthoni dolgokat,az oktatást is nagyon és ez azért nagyon fontos szerintem hogy a kicsiknek jó legyen..
Amúgy én is mindig a dolgok jó oldalát igyekszem nézni,de most ebben nem megy.
Itt állítólag jó az oktatás..hát nemtudom.meglátjuk.az otthonitól frászt kapok,szóval igyekszem itt mindél többet kideríteni a dolgokról.
Én itthon, igen. Mióta itt vagyunk kb folyamatosan betegek felváltva a kicsik..szóval..bezárva egy lakásba,kint nagyon sokat esik az eső,meg fúj a szél szóval nem egyszerű,de majd csak meggyógyulnak végre és csak javul z idő is!

ovit nézegettem,csak magán van. itt 4éves kortól suliban mennek és ha jól tudom 5éves kortól kötelező. De olyasmi foglalkoásokat tartanak mint nálunk ovi nagycsoportban,szóval kézműveskednek meg készülnek a sulira-de ezeknek még jobban utána járok!
6gyerekes családok unalmas hétköznapjain jót nevettem

tényleg te mikor mész vissza dolgozni-ha mész?
vagy ez még olyan távoli hogy nem gondolkozol rajta még?
és keresgélek itt is munkát legalábbis nézegetek mit lehet itt gyógypedagógusként kezdeni,persze előbb tanulnom kéne a nyelvet..

szóval nyelvtanulási lehetőségeket is keresgélek,már találtam olyat aki 'szkájpon' keresztül is tanít,lehet h ez lesz a nekem való